November 2008

Bang voor het donker
Angst en duisternis


Deze Bakens van Licht worden live gepresenteerd op Internet, uitgewerkt en op de 15e van elke maand gepubliceerd.

Speciaal verzoek: Copyright 2008 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is te vinden op http://www.Lichtwerker.com. Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.

Van Steve

IWe zitten in het vliegtuig terug naar huis na een reis naar ons tweede thuis, Nederland. We brachten daar twee fantastische en drukke weken met de familie door. Het was zowel voor Barbara als voor mij heel emotioneel. Nu zijn al deze seminars emotioneel, maar dit was de Metaphysicians Ordination (Inwijding voor Metafysici) en we kregen een diepe emotionele band met deze prachtige groep toegewijde lichtwerkers. Het was een heel bijzondere en emotionele tijd.

Het is me opgevallen dat intensere emoties een van de grote gevolgen van de her-bedrading zijn en wij hebben dat allebei ervaren. Het bleek dat we een dag nodig hadden om “niets te doen” en ons te gronden voordat we op het vliegtuig naar huis stapten.

Die tijd voor we vertrokken brachten we door in Amsterdam met onze dochter Elke. Velen van jullie kennen haar of hebben haar in de show gezien. Zij is in België geboren en woont daar ook, maar iedereen die ons samen heeft gezien, kan zien dat ze onze dochter is en de liefde is zo diep dat het soms pijn doet. Als lerares Engels vroeg Elke ons naar gangbare gezegdes die we in het Engels gebruiken en die zij dan kan delen met haar klas. Wel, dat bracht Barbara ertoe om bij elk ding dat we zagen met een gezegde te komen. (Ze doet dat ook met liedjes.) Op een gegeven moment tijdens het gesprek vroeg ik hoe het met haar ging en ze zei dat het goed ging (waarvoor ze het Engelse woord “fine” gebruikte). Ik versloeg zelfs Barbara door haar de woorden van de “industriestandaard” te geven waar het woord “fine” het acroniem van was. (Acroniem is een letterwoord dat gevormd wordt uit de beginletters van andere woorden of delen van een naam, bijvoorbeeld zoals Nato.)

Fucked up (Gefrustreerd)
Insecure (Onzeker)
Neurotic (Neurotisch)
Emotional (Emotioneel)

Ik weet niet hoe het met de rest van jullie is maar de emotionele niveaus die ik nu ondervind zijn soms overweldigend maar lijken tegelijkertijd mijn eigen licht helderder te maken. Het is een tweesnijdend zwaard. Het mooie ervan is dat ik heel snel heel diep in de ziel van een ander kan kijken. Dat betekent dat ik hen kan weerspiegelen zolang zij me toestaan diep naar binnen te reiken en hun ziel op een bekrachtigende manier te weerspiegelen. Ik zou het een “gave” noemen, maar het is iets wat we allemaal bezitten, we moeten het alleen leren gebruiken.

Ik heb gemerkt dat er een paar vreemde dingen gebeuren in mijn eigen her-bedrading en ik hoop dat de groep ze binnenkort zal behandelen, maar ik wil ze hier alvast delen. Ik geloof dat zowel Barbara als ik door intensere emotionele stadia zijn gegaan waarvan de groep zegt dat dit leidt tot het bereiken van diepgaand contact met andere zielen. Door ons werk en de wereld waarin we leven worden we in contact gebracht met bekrachtigde wezens over de hele wereld, en in zekere mate moeten we er een levensstijl op na houden die zijn tijd heel ver vooruit is. De groep heeft me laten zien hoe het diepgaande contactniveau met mensen heel snel te bereiken is.

Maar nu over mij persoonlijk, de beste manier waarop ik het kan beschrijven is dat ik lijk te leven in een bewuste staat van diepgaand contact met mensen, speciaal tijdens onze seminars. Het persoonlijke contact wordt intenser als gevolg van het onderwijzen ervan, het erover praten en het constant in die wereld leven. Eigenlijk krijgen Barbara en ik de kans om te leven in de bekrachtigde samenlevingen waarvan de groep zegt dat we naartoe gaan, en dat heeft invloed op ons allebei. Een van de vele tekenen van vooruitgang in dit her-bedradingsproces zijn intensere emoties en blijkbaar zijn wij geen uitzondering. Barbara brengt dit op haar manier tot uitdrukking en ik op de mijne. Ook al betekent het vooruitgang, het is toch heel verwarrend. Tijdens deze perioden was het voor mij goed om eraan te denken dat wat ik voel niet altijd mijn eigen gevoel is. Intensere emoties gaan gepaard met grotere gevoeligheid. Het komt neer op de gehechtheden die we vasthouden. Wanneer deze golf van bekrachtiging door ons heen stroomt, krijgen we namelijk onze gehechtheden duidelijk te zien. Contracten, overtuigingen en doelen zijn veel voorkomende gehechtheden. De vraag is: “Zijn je scripts vatbaar voor verandering, of zitten we vast aan één enkel verhaal? Eenieder van ons zal met deze zelfde vragen geconfronteerd worden, als je ze al niet voorgeschoteld hebt gekregen.

Het communicatieniveau van diepgaand contact is hier en klaar voor iedereen die het goed weet te gebruiken. Het is een manier om op zielsniveau te communiceren, met gebruik van woorden. Als dit gebeurt, krijg je heel snel hun ziel te zien. Als je je kunt voorstellen hoe het is om rond te lopen en verliefd te worden op de meeste mensen die je ontmoet en waar je contact mee hebt, ga je iets zien van de manier waarop ik elke dag leef. In het gunstigste geval verwarrend, soms uitputtend maar ik vermoed onomkeerbaar. Daarbij komt nog dat de toch al diepe relatie die ik heb met Barbara, nieuwe kansen krijgt om nog hogere niveaus te bereiken. In dit opzicht zijn we gezegend omdat we er allebei doorheen gaan en elkaar kunnen steunen.

Nu ben ik druk met de verandering van dimensie op de vliegreis naar huis. Toen Elke gisteravond terugreed naar België, belde ze onderweg op om ons goede nacht te wensen en ons een nieuwe basis voor het acroniem “fine” te geven in een bekrachtigde maatschappij:

Feeling (gevoel)
Incredibly (ongelooflijk)
Nurtured (verzorgd) en
Empowered (bekrachtigd)

Bravo meisje!

Stevige knuffels, zachte duwtjes en tot de volgende maand…Steve Rother

Van de groep

Groeten van thuis


ANGST

Lieverds, jullie staan aan de rand van de afgrond, jullie staan aan de vooravond van een grote gebeurtenis. Dit is een heel nieuwe tijd op Aarde. Jullie hebben ervoor gezorgd om speciaal op dit moment hier te zijn en dat weten velen van jullie diep in je hart. Ergens weten jullie dat je hier boven alles één ding kwam doen. Nu krijgen jullie de kans om dat te doen. Het gebeurt! Het ontvouwt zich en veel van waar we het de laatste 11 jaar over hebben gehad zal nu ontsluierd worden. Ja, er breken moeilijke tijden aan nu jullie door deze veranderingen gaan, deels door wat jullie moeilijk achten en deels door wat jullie als gebrek aan steun zien. Hierover willen we het met jullie hebben omdat juist hierdoor in deze tijd angst ontstaat.

We hebben velen van jullie gadegeslagen en jullie hebben een ongelooflijke kracht getoond in je bereidheid om oude overtuigingen los te laten. Maar vanaf het eerste moment dat jullie bang worden, vallen jullie terug in je oude overtuigingen. Daar is niets verkeerd mee, het is gewoon de menselijke manier om drie stappen vooruit te gaan om daarna weer één stap terug te doen. Zo lang je jezelf niet veroordeelt is er niets aan de hand, want het is jouw beeld van jezelf dat je werkelijkheid creëert.

Hoe wil jij je wereld zien?
Jullie zullen duisternis zien. Jullie zullen ook angst zien. Zelfs dan hoeft het geen deel uit te maken van je werkelijkheid, tenzij je daarvoor kiest. Laat ons het even hebben over angst en duisternis… en kwaad. We vinden het zo humoristisch dat zelfs enkele wereldleiders het woord “kwaad” hebben gebruikt. Wat onnozel, want ze kijken in de spiegel als ze dat doen. Kan je rechterhand je linkerhand kwaad noemen? Dat gaat niet. Dus wat is kwaad? Wat is duisternis en wat is angst? Daar willen we het vandaag over hebben, want als jullie met je eigen evolutie verder gaan, zullen jullie duisternis, angst, eenzaamheid en gebrek aan steun anders gaan begrijpen dan jullie ooit hebben gedaan. Daar staan jullie nu – precies op de drempel van deze deur die open gaat. Het was voorspeld.

Velen van jullie hebben een deel van het verhaal te vertellen dat jullie van Thuis hebben meegebracht voor het geval dat. Dat zal duidelijker worden zodra jullie heilige contracten geactiveerd worden. Daarom ontwikkelen zo velen van jullie je nu met de snelheid van het licht maar tegelijkertijd is dit plan voor de meesten van jullie angstaanjagend. Velen van jullie zullen duisternis zien. Wij hopen dat jullie ons beeld ervan gebruiken, want een mens die in zijn kracht staat kijkt anders aan tegen duisternis. Zij kijken anders aan tegen angst. Het is niet goed. Het is niet slecht. Het is niet zwart. Het is niet wit. Het is niet juist. Het is niet verkeerd. Dat zijn de polariteiten die mensen tot nu toe in de war hebben gebracht. We willen jullie vandaag vragen hoe jullie je wereld willen zien. Diezelfde duisternissen kunnen worden gezien als kansen voor licht. Diezelfde donkere problemen kunnen worden gezien als de deur die voor jullie opengaat naar een heel nieuwe energetische arena. Dit zijn kansen voor lichtwerkers om hun licht op nieuwe energetische manieren te laten schijnen.

Duisternis is slechts het ontbreken van licht
Duisternis is slechts het ontbreken van licht…als je de zon met je hand afschermt, resulteert dat in een schaduw op de grond. Kunstenaars kijken naar die schaduwen en zeggen: ”O ja, daar kan ik van alles mee doen!” Fotografen kijken naar de schaduwen en zeggen: ”Zou het niet fascinerend zijn om dit vast te leggen?” Velen van jullie kijken naar de schaduwen en zeggen: ”O, dat is duisternis en ik wens alleen maar licht in mijn leven.” Er zijn zelfs momenten waarop jullie je omkeren en weglopen van de duisternis die daar in feite alleen maar is om je geest te voeden. Lieverds, duisternis geeft jullie juist de kans om je licht, je vertrouwen, je wijsheid en je deel van Thuis uit te laten stralen op een manier zoals jullie nog nooit hebben gedaan. Ja, het zal de eerste keer eng zijn, maar denk er aan dat je niet alleen bent.

Kijk om je heen, lieverds. Een enorme familie wordt zich in deze tijd bewust van deze energie. Dit gebeurt niet langer alleen in niet-erkende groepen binnen de samenleving. Veel van jullie overtuigingen omvatten ook het opsporen van mensen die boodschappen van entiteiten aan de andere kant van de sluier doorgeven. Voor sommige mensen is dat heel duister en eng om te doen, vanwege hun beeld daarvan. In plaats van te geloven dat niemand controle over hen heeft tenzij zij ervoor kiezen en gewoon te luisteren naar de mogelijkheden, nemen ze liever vanuit weerstand of angst een bepaald standpunt in. We zeggen jullie dat deze mogelijkheden niet langer alleen via channels, via geïnspireerde geschriften of via helderzienden worden voortgebracht. Ze duiken overal in het dagelijkse leven op en daar zal de magie beginnen.

Het zal niet zo zijn dat op een dag plotseling iedereen uit de droom is ontwaakt, of dat je bij de opening van het nieuws op TV hoort dat het licht naar de Aarde kwam. Het zal een heel geleidelijk proces zijn dat heel rustig vanuit verschillende bronnen tot de mensheid doordringt totdat het een kritieke massa bereikt waarna het dan op natuurlijke wijze het niveau van het algemeen bewustzijn bereikt. Het is deze keer anders en als jullie naar de kansen voor licht zoeken, zullen jullie dingen vinden waar jullie nooit van hebben gedroomd dat ze in jullie eigen wereld van vandaag mogelijk waren.

Dit is de reden waarom we methoden voor heling hebben gegeven en er komen in deze tijd nog veel meer van zulke methoden naar de Aarde. Het goede nieuws is dat ze allemaal werken. Het slechte nieuws is dat jij zult moeten uitvinden welke het beste werkt voor jou. Niemand kan dat voor je doen. Maar waarom op de eerste plaats heling? Om het licht te kunnen bevatten waarmee je je werk gaat doen, is het belangrijk om je eigen beperkingen tot dat licht los te laten. Kijk eens waarop we ons tot nu toe hebben geconcentreerd in ons werk met jullie.
Dat is het helen en zuiveren van de innerlijke energetische structuren, zodat jullie je als spirit volledig in het fysieke lichaam kunnen verankeren. Dat is moeilijk, want spirits zijn niet van het fysieke lichaam. Jullie spirit pretendeert nu een menselijke ervaring te hebben en dat is precies wat we jullie vandaag duidelijk willen maken, die menselijke ervaring. Die ervaring omvat licht en donker. Die ervaring omvat verdriet en die ervaring omvat het vinden van schoonheid in de duisternis.

Het netwerk van licht activeren
Mensen op deze Aarde proberen over het algemeen verdriet, problemen en donkere energieën te vermijden. Maar de meeste muziek op deze planeet werd door deze donkere energieën geïnspireerd. De meeste schoonheid die jullie als echt beoordelen wordt gecreëerd door de schaduwen die op een bepaalde manier juist het licht weergeven. Het vinden van schoonheid in de duisternis zal een sleutelrol zijn voor wezens en lichtwerkers die in hun kracht staan. Het vinden van die kansen voor licht is nu voor alle mensen op handen. Jullie hebben jezelf over de hele wereld in sleutelposities geplaatst om er te zijn op de juiste tijd en met de juiste energie. Jullie hebben het bereikt. Jullie zijn hier! De tijd is juist en nu vragen wij jullie om in de duisternis te zoeken naar al de schoonheid die ze bevat. Kijk naar de beperkingen, de negativiteiten, de afschuwelijke dingen die op jullie nieuwsberichten komen. Zie ze als kansen voor licht, want dit zijn de dingen die als katalysator werken op jullie volgende incarnatie hier in dit fysieke lichaam. Jullie worden zelfs nu opnieuw geboren. Dat is wat het her-bedradingsproces doet op vele niveaus.

Als je dat gaat doen, houd dan in gedachten dat je absoluut het fysieke lichaam niet bent. Velen van jullie duwen die fysieke delen weg en ontkennen ze om spirit te kunnen zijn. Maar jullie hebben geen probleem om spirit te zijn. Het menszijn is het probleem. Jullie zijn hier als spirits om een menselijke ervaring te hebben en die omvat licht en donker, mislukking en succes. Maar dat zijn slechts etiketten die jullie onderweg op de reis hebben geplakt, en die betekenen niets wanneer jullie Thuis komen. De delen die jullie je zullen her-inneren zijn hoe je schoonheid ontdekte in de duisternis, hoe je dat stukje van jezelf ontdekte dat je met de wereld kon delen. Dat is het werk waarvoor je hier naartoe kwam en de tijd daarvoor is nu aangebroken.

Het hologram van de Derde Aarde
De komende zeven tot tien jaar zullen vele dingen een totale her-structurering ondergaan. Als gevolg daarvan zal dit hologram van licht over het oorspronkelijke hologram van de Aarde worden heen gelegd. De Derde Aarde die jullie met je eigen gedachten en je eigen processen hebben gecreëerd, heeft een hologram gecreëerd dat nu een nieuwe imprint over het oorspronkelijke hologram van de Aarde zal leggen. Als dat gaat gebeuren, zullen organisaties, en gezelschappen van zielen die niet in harmonie zijn met deze gevorderde staat, uiteen gaan vallen en ten onder gaan. Sommige systemen zullen niet van het ene niveau naar het volgende kunnen gaan, maar dat betekent nog geen ondergang. Ongeveer op dezelfde manier als we jullie hebben laten zien dat als er een systeem verdwijnt, er direct een ander komt om die plaats in te nemen, zo zal het ook met jullie economische systemen gaan. Jullie moeten gewoon je ogen open houden voor de kansen, want juist dat zal die kansen creëren. Als je een wonder verwacht, gebeurt het.

We zeggen jullie dat dit moeilijker te doen is omdat jullie ideeën en begrippen over wonderen je spirit beperkingen opleggen voor de vervulling ervan. Vele malen zeggen jullie: ”Dit wil ik, dus moet ik gedetailleerd zijn. Ik moet precies zeggen wat ik wil, ik moet aangeven wat de kleur moet zijn, hoeveel het mag kosten en allerlei andere details.” Maar details behoren tot de oude energie. Als jullie gedetailleerd zijn, beperken jullie in feite spirits vervulling van jullie dromen. Trek de essentie van je hartsenergie om die creatie heen en laat de vervulling over aan spirit, want zij zal je creatie vervullen op manieren die met je meegroeien en je niet beperken tot je eigen overtuigingen. Dat zijn de mogelijkheden die nu staan te gebeuren.

Jullie zijn niet gewend om de dagelijkse negativiteit in het nieuws te zien als kansen om het licht te verspreiden, daarom kan deze boodschap voor sommigen moeilijk zijn. Als jullie gewoon een stap in die richting zouden doen en naar die potentiëlen en mogelijkheden willen zoeken, zullen jullie ontdekken dat op dat moment de hemel op Aarde wordt gecreëerd. Dat is het nieuwe hologram van de Aarde en dat is waar jullie naartoe gaan. Jullie zullen in moeilijke tijden ook velen naar voren zien komen die zich zullen voordoen als de nieuwe leiders met “de” antwoorden. Begrijp alsjeblieft dat naarmate jullie verder komen, jullie geen leiders nodig hebben die jullie op de oude manier leiden. Het is niet langer nodig het soort leiders te hebben dat jullie op deze planeet hebben gehad. Het is tijd dat jullie je eigen kracht oppakken, het eerst in je eigen werkelijkheid en dan zullen jullie leiders zien welke steun jullie nodig hebben. Dat zijn de potentiëlen en de richting die de mensheid momenteel opgaat.

Een overzicht
Als jullie allemaal je evolutionaire structuur veranderen, zullen jullie steeds meer het werk gaan doen waarvoor jullie kwamen en dan verhogen jullie op elk niveau de collectieve vibratie van de mensheid. Dat gebeurt nu, op dit moment. We slaan jullie gade. We zien de momenten waarop je huilt omdat je je zielsfamilie mist en niet veel mensen om je heen hebt die je begrijpen en in je kracht zetten. We zien de momenten waarop je denkt dat je niets te zeggen hebt ondanks alle dromen die je hebt over iets belangrijks dat je hier kwam doen. Maar je kunt het bewijs ervan niet zien; je kunt de steun die er hier voor je is niet zien. Wij zien al die momenten waarop je niet in jezelf kunt geloven terwijl wij denken: wat heb je een prachtige menselijke ervaring. We hopen dat jullie genieten van je menselijke ervaring, maar jullie moeten ook weten dat een ziel nooit sterft. Jullie zijn onsterfelijk en eenieder van jullie kan functioneren op het zielsniveau in een bewuste staat.

Jullie kunnen niet gekwetst worden op de manieren die jullie denken. Voor ons is het alsof we jullie de tuin van de Aarde in sturen om te spelen. Met sommige speeltjes kunnen jullie je bezeren, toch beperken we deze speeltjes niet voor jullie. Dat gaan jullie zelf ontdekken. Jullie gaan spelen. Jullie ontdekken je licht. Jullie ontdekken je duisternis. Jullie ontdekken een mengeling van een spirit die mens is. Dat is het belangrijkste deel van de volgende werkfase – het volledig gegrond zijn in je eigen fysieke lichaam, betekent dat spirit verankerd is in het fysieke wezen. Dat is moeilijk te doen omdat jullie niet zo geboren zijn. De realiteit is dat jullie nooit geboren zijn. Jullie evolueerden gewoon van de ene energie naar de volgende en namen een andere vorm aan, want als je de ene vorm verlaat, ga je een andere binnen. Want er bestaat niet zoiets als tijd aan de andere kant van de sluier. De illusie van tijd bestaat alleen hier, dus is het voor jullie mogelijk om als ziel die pretendeert mens te zijn, vele paden te weven. Onze enige zorg over jullie is dat jullie overtuigingen en oordelen jullie kunnen zeggen dat iets slecht is en jullie er een polariteitetiket van juist en verkeerd op plakken. Jullie kunnen niet vallen, hoe hard jullie het ook proberen en we zouden het op prijs stellen als jullie eens zouden ophouden het zo hard te proberen!

Lieverds, dat lachen zal jullie altijd terugbrengen naar je centrum. Lachen is de taal van engelen. Zo spreken wij tot jullie via je eigen hart. Denk aan ons wanneer je de duisternis ziet. Glimlach en lach. Spring er in, want het is een kans voor licht.

Jullie komen naar deze zalen. Jullie komen om je leven op de een of andere manier te veranderen om je te her-inneren wie je bent. Wat jullie ook voelen tijdens onze gemeenschappelijke sessies, we kunnen niet in woorden of energie uitdrukken hoeveel het voor ons betekent dat jullie luisteren. Dat is nooit eerder voorgekomen. Jullie zijn de mensen die in hun kracht staan en zich ontwikkelen en wij eren jullie meer dan jullie ooit zullen beseffen. Wees er trots op. Jullie zijn de uitverkorenen. Jullie hebben ervoor gekozen je voor te doen als mens. Geniet van de rit.

Met de grootste eer verlaten we jullie met drie simpele geheugensteuntjes. Behandel elkaar met het grootste respect. Zorg voor elkaar bij elke gelegenheid en speel goed samen.

Espavo, de groep

De hartverbinding – Barbara Rother

De schoonheid van Nederland
Steve en ik zijn net terug van twee weken in Nederland. We kwamen in Amsterdam aan om bij te komen van onze vlucht en van de stad te genieten. Gewoonlijk waren we na een intercontinentale vlucht uitgeput en moesten direct naar bed om ons aan te passen aan de nieuwe tijdzone en ons voor te bereiden op het drukke programma dat voor ons lag. Nu we deze lange vluchten elke maand maken raken we er misschien aan gewend. Reizen op deze manier voelt aan als het binnengaan van een andere dimensie. Na een korte rust waren we klaar om de stad in te gaan. Elke keer als we in Nederland zijn voelen we ons weer thuis. Er valt zo veel te beleven in dit land. Tijdens de tien jaar dat we hier nu komen, hebben we zoveel prachtige plaatsen gezien en zoveel fantastische mensen ontmoet. We weten dat er altijd nieuwe plaatsen te ervaren en mensen te ontmoeten zijn.

Aan een kant was deze reis verdrietig. Henning en Mariana die de afgelopen vijf jaar onze gastheer en -vrouw waren, hebben besloten zich full time met hun eigen werk te gaan bezig houden. We danken hen voor alles wat zij in het verleden hebben gedaan. Hoewel we ze als gastheer en -vrouw vaarwel zeggen, zullen we altijd als familie en vrienden verbonden blijven. We wensen hen veel succes en passie in hun eigen werk. Ditzelfde gebeurde vele jaren geleden toen Ingrid Kramer ook besloot verder te gaan met haar eigen werk, nadat ze jarenlang onze gastvrouw was geweest. We zullen haar altijd dankbaar zijn voor het openen van dit land en haar geloof in Lightworker. Dit lijkt een patroon te zijn bij mensen die zich met ons werk verbinden. We proberen hen in hun kracht te zetten om alles te worden wat ze kunnen zijn, en zodra ze hun mogelijkheden beseffen, drijven ze van ons weg om hun eigen werk te gaan doen. Het maakt ons gelukkig ze hun eigen richting op te zien groeien. Onze nieuwe gastvrouw, Sanne, is al met veel enthousiasme begonnen; ik ben er zeker van dat ze Lightworker in Nederland naar het volgende niveau zal brengen. Ik wil ook een speciaal dankwoord uitspreken voor Saskia, die Lichtwerker.com beheert. Ze helpt ons op een speciale manier het licht te verspreiden door de Nederlandse mensen met elkaar te verbinden. We zijn blij hen in de Lightworker staf te hebben.

We hebben eerst een eendaags evenement gepresenteerd in Hooglanderveen: ”Een blik vanaf het bovendek van de dubbeldekkerbus”. We waren verrukt om zo veel mensen te ontmoeten die voor het eerst naar ons toekwamen, maar ook veel bekende vrienden terug te zien die we de afgelopen jaren hebben ontmoet. We vonden het fijn om de volgende dag weer eens naar Paravisie te gaan, dat deze keer in Den Haag plaatsvond. Dit evenement introduceert ons bij mensen die nog nooit van Lightworker hebben gehoord, maar er waren ook weer vele bekenden. Het is zo leuk om met zo veel gelijkgestemde mensen een hartverbinding aan te gaan. Daarna reden we naar Elspeet en genoten onderweg van de vele herfstkleuren. Het centrum waar we onze evenementen houden is Mennorode. Het is een uitnodigende plaats waar iedereen zich bij aankomst al direct thuis voelt. Volgend jaar mei zullen we daar terugzijn voor de eerste “Sexual Energy Activation” (Activering van seksuele energie). Deze keer waren we er om het “Ordination seminar” te presenteren. Dit was een heel bijzondere gebeurtenis die ongeveer vijftig lichtwerkers naar het volgende niveau van hun pad bracht. Na vijf magische dagen van samenzijn presenteerden ze zich op het podium als Lightworker Metafysici. De richting die zij met hun werk opgaan kent vele mogelijkheden. Steve en ik voelen ons als trotse ouders die hun kinderen zien groeien en naar de sterren reiken.

We zijn nu even thuis voordat we naar San Diego gaan om bij onze familie te zijn. We gaan onze Thanksgiving vakantie daar vieren en komen dan met geliefden bij elkaar en brengen tot uitdrukking waar we dit jaar dankbaar voor zijn. Er is zo veel om dankbaar voor te zijn dat ik niet weet waar te beginnen. Ik ben dankbaar voor Steve dat hij mijn partner in liefde en lichtwerk is. Ik ben dankbaar voor onze familie en vrienden en jullie allemaal die zich via je hart met ons verbinden. Ik wens jullie vreugde en waardering voor wat je in je leven hebt en wat je in de toekomst zult creëren.

In liefde en licht, Barbara.

 

Speciaal verzoek: Copyright 2013 Lightworker.
Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org
te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.