Augustus 2015

Herinner, her-inner je je Toon
Uiting van herinneringen van Thuis

Gegroet Dierbaren.

Wat een vreugde brengt het ons dit moment met jullie allemaal te delen want jullie zitten midden in een revolutionair moment. Jullie bewegen met de snelheid van liefde en het interessante deel hieraan is dat jullie allemaal wakker worden precies daar waar jullie nu zijn.

We zullen een deel van onze visie over jullie plaats op dit pad met jullie delen, maar belangrijker, hoe je jezelf hiermee in tijd en ruimte kunt verankeren in deze nieuwe dimensie.

Een bewuste verandering.

Er zijn tijden geweest dierbaren, waarin de stoom van bewustzijn ontwikkeling jullie van de ene fysieke vorm naar de andere hebben getransporteerd. Dit is zelden in vol bewustzijn gebeurd maar dat is wat er nu op aarde gebeurd. Het is der redden dat de collectieve vibratie van het universum meer informatie aan het verzamelen is die het ‘spel’ op Aarde ondersteund, hoe het spel zich nu ontwikkeld. Neem een diepe ademteug in, dierbaren en adem uit, vind je eigen centrum hier in dit moment. Als je dat wilt, sluit dan je ogen en laat jezelf grenzeloos bewustzijn. Tot nu toe heb je jezelf beperkt in een kader van weerstand waarvan je geloofde dat je het in stand moest houden. Je hebt veel tijd en energie gestoken in het vasthouden van een beeld van jezelf waarvan jij dacht dat nodig was in het ‘net doen alsof je mens bent’ spel.

Echter, je geest roept om vrijheid, om zijn of haar Toon te laten horen en om de berichten van Thuis over te brengen. Het is die unieke Toon, die jij specifiek binnengebracht hebt omdat jij het kon dragen.

Vanuit ons perspectief beginnen jullie je te verplaatsen en te expanderen op een multidimensionale manier en je wordt je ervan bewust dat je dat doet. En op het moment dat je dat doet veranderd het spel heel snel……

Je uitstrekken Multidimensionaliteit

Jullie zijn al de vijfde dimensie ingestapt. Dierbaren, we zien dat jullie om je heen kijken om uit te vinden hoe alle delen met elkaar in verbinding staan en hoe ze werken. Op dit moment zijn jullie nog niet in het bezit van een heel essentieel puzzelstuk dat nog niet in dit spel is ingebracht.

Omdat de hele vibratie van de mensheid gestegen is hebben jullie een mogelijkheid gekregen die er tot voor kort nog niet was.

Julie hebben de vaardigheid om je bewust energetisch uit te strekken, voorbij alle grenzen die je denkt dat er zijn, om in multi-dimensionaal ‘zijn’ informatie te verzamelen.

Je zult daarin ook ontdekken dat de weg van de minste weerstand niet alleen in je eigen bestaan, je hele leven, aanwezig is maar ook in iedere dimensie die in tijd en ruimte simultaan aan die van jullie is.

Er zijn altijd manieren om het universum om je heen te harmoniseren en een van deze manieren is het eenvoudige en simpele proces dat “spreken met je eigen Toon” heet. Jou eigen Toon maakt de muziek.

Ja, velen van jullie zijn met een specifieke vibratie binnengekomen en dat herinner jij je in je fysieke lichaam

Je fysieke lichaam heeft een specifieke vibratie die je je herinnert in je eigen lichaam. Je fysieke lichaam, dierbaren, vibreert en als het stopt met vibreren ben je er niet meer, en dat bestaat in werkelijkheid niet.

Het lichaam vibreert tussen specifieke golflengtes (vergelijk het met een radio die van zender naar zender gaat) die mensen kunnen bevatten, aanraken, waarmee ze kunnen werken en spleen in het spel waarin iedereen net doet alsnog hij een mens is. Jullie zijn er goed in geweest tot nu toe, rondlopend met een blinddoek voor je ogen, tegen elkaar aanbotsen en tegen een muur oplopen in je zoektocht naar de deur.

Uit je Toon

Jullie zoeken allemaal een manier om naar Huis te gaan.

Jullie verlangen ernaar deze trilling weer te voelen en dat vinden jullie diep in jezelf van grote waarde.

Nu zijn jullie op het punt aangekomen waar je de energie kunt verspreiden en andere dimensies in tijd en ruimte kunt gaan voelen. Waarom zou je dat doen? De meeste van jullie voelen weerstand bij het idee daar maar iets aan te doen omdat jullie gevoeligheidsniveaus zo hoog zijn.

Jullie Nervus Vagus staat soms zo op scherp dat het moeilijker is om dit licht en deze energie te aarden en het daarmee in je eigen realiteit in te bedden. Er is onder jullie zelfs angst aanwezig om dat te doen en dat is fascinerend omdat alle energie zichzelf weer in balans brengt. Heb je ooit twee emmers water gepakt en ze door middel van een tuinslang met elkaar verbonden om zo de een voller te maken dan de ander? En heb je gezien dat ze binnen een mum van tijd hetzelfde waterniveau hadden? Het is realiteit dat alle vormen van energie de weg van de minste weerstand kiezen om balans te vinden. De vraag is hoe dat plaatsvindt. Energievormen zijn aan elkaar verbonden, de van jou is ook verbonden. Dat wat we vandaag met jullie delen is een manier voor jullie om je eigen Toonsoort daarin te vinden. Wat is jou Toon? Is het een muzieknoot die je moet raken? Is het een zekere trillingsfrequentie die herhaald moet worden? Nou, soms is het een muzieknoot, en andere keren is het een Toon die je creëert door te zingen of te praten of door een trilling te creëren die je oor niet hoort maar je hart wel.

Die laatste de Toon die jij meegebracht hebt van Thuis. Maar hoe channel je, en uit je, dan jou Toon? Eenieder van jullie heeft een uniek deel meegebracht dat allen jij in kan brengen en nu beginnen jullie alle deze stukken te combineren met elkaar. Voor ons is het magisch om te zien. We juichen jullie toe, ieder moment dat al benut is door jullie om verbinding te maken. Jullie maken een groter verschil dan je zelf kunt overzien. De wereld is veranderd en daar zijn jullie verantwoordelijk voor.

(Be)Oefen je Passie

Hoe vind je je Toon? Eenvoudig; door je passie te volgen. Velen van jullie hebben hard gezocht naar je passie en zijn er om de een of andere redden niet in geslaagd, denken jullie. Dat betekent alleen maar dat jullie teveel nadenken over passie, teveel in jullie hoofd zitten; maar dierbaren je je passie zit niet in je hoofd, het zit in je hart. Daar vind je dat gevoel. En wat moet een mens dan doen om dat gevoel te recreëren en ermee in verbinding te staan, zomaar ineens? Het vergt oefenen, oefenen en oefenen. Heel eenvoudig. Jullie leven op de planeet van imperfectie en jullie proberen jezelf perfect te malen door naar Thuis uit te reiken.

Laten we even terugkeren naar Toon, want dat is wat jullie ingebracht hebben. Als je op aarde gekomen bent om alen geluid te maken, doe dat dan alsjeblieft.

Als het de bedoeling is dat je op de hoek van de straat staat te zingen, doe dat dan. Betekent dat dan dat dat je passie is?

Je zult het weten als je het wacht. En wanneer je het gevonden hebt zul je kunnen zeggen of het wel of niet je passie is, of dat het vergelijkbaar is met je passie, maar nog net niet op deze manier, mijn passie is zingen.

Misschien creëer je iets, misschien doe je iets, misschien ga je een EP opnemen, misschien gebruik je je stem op een melodische manier om meerdere berichten uit meerdere dimensie tegelijkertijd over te brengen. Er zijn talloze manieren om je eigen Toon te uiten en er zijn er ook die op specifiek aan tijd en ruimte verbonden zijn om op een gegeven moment in de tijd te zorgen voor voldoende kritische massa om een omslagpunt te bereiken. In de wereld om je heen, als alle gebeurtenissen en spirit elkaar in balans gaan brengen, heb je de gelegenheid om alles dat je je wenst te creëren . Het is dan, dierbaren, dat jullie je, wat wij het magische moment noemen, hebben.

Je kunt je in alle tijd en ruimte en dimensies bewegen om vervolgens je kracht op te eisen in dat ene moment om vervolgens te creëren wat je op op je weg zet. Dat is de bewuste creator die, met het licht van Thuis op de schouder, haar pad loopt en die kracht de hele tijd gebruikt.

Vertel je herinneringen aan Thuis

Tijd om je die Toon te herinneren dierbaren. We zullen je proberen mee terug te nemen naar de, opzettelijk vergeten zodat je mens kon spelen, herinneringen. Je bent diep van binnen een spirit, in werkelijkheid kennen wij jullie en jullie ons erg goed. Wij zijn allemaal onderdeel van elkaar op manieren die je je alleen zult herinneren als je je fysieke lichaam loslaat en terugkeert naar de collectieve energie van Thuis, die wij allemaal zijn. Dat is de magie van wat jullie gecreëerd hebben. Jullie hebben een diepe herinnering aan Thuis geplant en het bevat jouw Toon. Wat is jou Toon en wat heb je nodig om het naar buiten te brengen en te delen? Er is grote aarzeling, dierbaren, omdat jullie zo gevoelig zijn en jullie soms bang zijn dat als jullie je Toon laten horen, die van anderen geblokkeerd raakt. Jullie zijn bezorgd dat anderen niet in staat zullen zijn hun Toon te vinden en te uiten als jij die van jou uit, maar dat is wel wat jullie komen doen. Jullie zijn in werkelijkheid bezig je te verbinden met dat deel van jezelf dat passie vertegenwoordigd en het verspreid zich als een lopend vuur. Jullie zouden het eens vanuit ons perspectief moeten zien, dierbaren. Het gebeurd soms wanneer je iemand passeert op straat, je kijkt misschien niet eens of zegt wellicht niets aardigs tegen elkaar. Echter wanneer je hen op straat passeert lichten zij op door jou gevoel van Thuis, met jou Toon.

Is het een geluid? Dat kan. Moet het er zij? Wel uiteindelijk is het een herinnering van je hart. Vind je Toon door te oefenen, ermee te spelen en het te verspreiden. Net als alles op aarde is ook dit een spier die je mag oefenen. Hoe meer je oefent hoe sterker deze ‘spier’ wordt en hoe meer controle je over je creaties krijgt.

Het is een magische tijd op aarde dierbaren en het is tijd voor jullie allemaal om je je Toon te herinneren. We hebben jullie een belangrijk stuk gebracht. Welkom

Wij zijn zo blij dat jullie het gered hebben, zo ver gekomen zijn. Nu beginnen jullie wakker te worden, uit de droom, in bewustzijn. Bekijk jezelf terwijl je op deze aarde loopt hen het geweldige spel, van mens zijn, speelt en weet dat wij jullie zien.

We weten wie jullie zijn en verwelkomen jullie met de grootste eer van de essentie van het leven en de herinneringen van Thuis die we allemaal diep in onszelf bewaren. Herinner je Toon dierbaren. Wat je er ook voor moet doen, spreek het uit. Zet er energie achter en deel het. Beweeg het en je doet het werk van de spirit. En dat is alles wat jullie kwamen doen.

Leer je hart om na te denken en je Hoofd om te voelen.

We weten dat velen van jullie dit gaan overpeinzen, intelectualiseren en er te veel aan gaan denken. Dit zijn de tijden van het hart dierbaren, de tijd dat je je hoofd leert te voelen en je hart leer te denken. Dit zijn de tijden waarin je wakker wordt uit de droom om jezelf terug te vinden in een geweldig mooi lichaam. Geniet van deze reis dierbaren. Jullie hebben het met opzet zo gepland zodat jullie hier op aarde zouden zijn om dit te ervaren op dezelfde manier die jullie gebruiken om je Toon te herinneren. Geweldig gedaan dierbaren.

Het is met de grootste eer dat we jullie op deze manier groeten. Jullie kietelbotje kietelen om je eraan te herinneren dat het een spel is. En boven al dierbaren, speel goed samen. Behandel elkaar met respect op de beste manier die je kunt. Hel

[ anderen hun Toon te herinneren en die van jou zal alleen maar sterker worden.

Espavo, dierbaren.

Steve Rother

 

Hartsverbindingen

door Barbara Rother

 

Ontsnapping naar een Lichtere kant

Soms kunnen we allemaal zo serieus zijn zonder dat we dat doorhebben. Vaak zijn we zo gefocust op ons werk, onze familie, de dagelijkse gang van zaken, dat we alleen maar denken aan de dingen die nog moeten komen in plaats wat er recht voor onze neus staat.

Wanneer we volledig aanwezig zijn kunnen we onszelf eraan herinneren dat het leven een spel is and dat we wat luchtiger mogen zijn en van de reis mogen genieten. Het zet ons terug in de stroom van het leven.

Wanneer heb je voor het laatst de slappe lach gehad? Je weet wel, zo eentje waardoor je tranen in je ogen hebt van het lachen, je kunt het niet controleren. Kinderen lijken die vaak te hebben, heerlijk zorgeloos. Als we naar volwassenheid groeien lijken we een deel van die onschuld te verliezen. Laat ons uitreiken naar dat deel van ons dat alle zorgen los kan laten en kan genieten van een goede slappe lach.

Ik dacht hier kortgeleden aan toen we een gast hadden bij onze Virtual Light Broadcast. Sandra Sedgbeer interviewde Maureen St. Germain. Ze hadden een geweldig gesprek en op een gegeven moment moest Maureen zo diep lachen dat het direct een lach op mijn gezicht teweeg bracht. Ze was in staat om humor te gebruiken om haar werk te uiten. NA het gesprek complimenteerde ik haar met haar lach en ze vertelde mij dat ze veelvuldig lacht.

Steve en de groep spreken over lachen en zeggen dat het de taal van de engelen is. Elrah heeft zelfs het grootste gevoel voor humor dat ik van een entiteit ken. De groep zegt dat as we te serieus zijn zij onze kietelbotjes zullen kietelen. Ons hoger zelf moedigt ons altijd aan om lichtvoetiger te zijn, zo voel ik dat.

Er is een speciaal soort emotioneel loslaten en die kunnen we voelen als we onze muren laten vallen en in een oprechte lachbui vervallen. Het is hetzelfde gevoel als het gevoel van een goeie huilbui. Als het voorbij is voel je de lichtheid van je geest. Je hebt iets losgelaten dat losgelaten moest worden en je bent er klaar voor om verder te gaan. Opgekropte emoties blokkeren ons vooruit gaan op ons pad.

Ik heb iets gehoord over social media dat mijn interesse wekte. De uitdrukking LOL zou niet langer acceptabel zijn. Je hoort nu zoiets als he he of ha ha te posten. Wie heeft dit bedacht? Lach op je eigen manier!

Er een bepaalde lichtvoetigheid o na houden zorgt ervoor dat we ons meer ‘levend’ voelen. Ik zal met jullie delen hoe ik wist dat ik beter aan het worden was toen ik een paar jaar geleden zo ziek was… ik begon langzaamaan te lachen en voelde dat mijn gevoel voor humor aan het terugkeren was. Ik begon grapjes te maken met de mensen om me heen. Ik voelde mijn lichaam en keek er naar uit om weer een gelukkig en gezond leven te leven.

Ik weet dat het moeilijk is om de humor om je heen te zien als het leven niet fair of uitdagend is voor je.

Ontsnap naar een lichtere kant van het bestaan als je dat kunt, hoe dan ook. Oefenen met humor kan ervoor zorgen dat de endorfine in je lichaam je geestesgesteldheid positief beïnvloeden.

Ik weet dat mijn humeur opklaart door simpelweg een korte wandeling te maken. Steve en ik ontspannen ‘s-avonds graag door gewoon samen tv te kijken. We kijken naar veel verschillende programma’s maar het meeste geniet ik van de shows waar ik hard om kan lachen, en dat deel ik met Steve. Het is erg belangrijk om lol te hebben in je relatie en ik vind het fijn om mijn avond te eindigen met vreugde en dankbaarheid.

Het vinden van onze zielelach laat onze ware aard, wie we werkelijk zijn, schijnen. Lachen is aanstekelijk. Als je iemand hoort lachen voel je dat er iets losbreekt in je en moet je op zijn minst glimlachen.

Toen Steve en ik aan dit werk begonnen, deden wij tijdens onze seminars een oefening om dit te illustreren. De deelnemers lagen op de grond met hun hoofd op de buik van een ander. Wij kietelden de mensen totdat er een kettingreactie van lachen uitbrak. Steve en ik lachten mee en na de oefening was iedereen in een geweldige bui.

We kunnen zelf onze sterkste criticasters zijn. Wanneer ik zelf een menselijk momentje heb en een fout maak of iets doms doe probeer ik om mezelf te lachen. Het stelt me in staat om niet te oordelen over mij zelf en het imago van perfectie dat ik mezelf aanmeet, ik hoef niet perfect te zijn. We kunnen hoge verwachtingen van onszelf hebben maar het is belangrijk om in dit leven te herinneren dat het even een is om te leren en dat we dat ten volle kunne doen met lichtheid in ons hart.

Ontsteek bewust de passie van vreugde in je leven, iedere dag en uit het met lachen. Weet dat de engelen naast je staan en je lach met je delen.

Met liefde en licht,

Barbara

 

Speciaal verzoek: Copyright 2014 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.