Juni 2015

De tijd van Liefde
Energie Uitwisseling

Groeten van Thuis Dierbaren.

Dit moment, hier en nu is op vele manieren uniek maar dat was het vorige moment ook. Jullie zijn in iets nieuws gestapt en we willen jullie een deel van het proces uitleggen. Gedurende ongeveer de komende maand hebben jullie een unieke kans. Dat heeft te maken met de energie die op vele nieuwe manieren naar de aarde komt.  We hebben jullie verteld dat jullie nieuwe lichamen aan het ontwikkelen zijn. Letterlijk hebben jullie geleerd hoe jullie eigen licht op een intrinsieke manier kunnen dragen.

En nu zien steeds meer van jullie dat, jullie zijn waarlijk op een dieper niveau aangekomen als ziel, en niet alleen op het niveau van de “mens”. Jullie gaan meer en meer van dit intrinsieke licht dragen, hetgeen voor een aantal van jullie redelijk verwarrend is geweest. Waarom? Omdat jullie simpelweg niet altijd weten hoe jullie deze energie moeten verankeren. Jullie weten niet of je het goed of verkeerd doet, maar zijn ook uit de noodzaak gestapt om het goed of fout te willen doen in deze nieuwe energie. Dus adem diep in dierbaren, en ontspan, kom even tot rust. Wat voel je als je dat doet?

Transformeren and Versterken van Energie

Jullie hebben je leven lang, een lange tijd, in je hoofd geleefd. We hebben jullie verteld dat je hart het nu overneemt en je tot nieuwe, belangrijke,  hoogten in je leven meeneemt,. Het heeft altijd gedraaid om de balans hierin. Je kunt het een niet hebben zonder het ander, hoewel sommigen van jullie hard je best hebben gedaan om juist dat te doen; zonder het ander leven. De realiteit leert dat je geaard bent door licht; jij brengt dit licht op deze planeet. Je begrijpt dat de manier waarop we alles zien een energie uitwisseling is die we vanaf vandaag noemen; energie uitwisseling- hoe doe je dat? Het is eenvoudig als je naar het grotere plaatje kijkt van leven op aarde. Het maakt niet uit of je begrip hebt van de wetenschap ervan of niet. Wat daadwerkelijk het verschil maakt is dat jij de energie in beweging ziet. Je begrijpt hoe energie uit zichzelf beweegt omdat het alleen maar van iets naar iets anders transformeert. En je hebt zelf het idee gehad dat je op een moment energie gecreëerd hebt terwijl dat eigenlijk niet zo was.

Je hebt energie getransformeerd vanuit een deel naar een ander deel, als deel van het energetische patroon van aarde, die transmuteren en dragen inhoudt. Vind nu deze energie, versterk het en dan heb je echt iets te pakken. Dat is de komende tijd allemaal mogelijk, en dat is een unieke gelegenheid om ermee te experimenteren.

Transmuteren van Inkomende Energie naar Liefde.

Er is een golf van energie rondom je hart gekomen, afkomstig van energie die naar de aarde is gekomen. Het is bedoeld om de mensheid te restten om zo een nieuwe balans te vinden tussen je hart en je hoofd. Er is ook een focus op het transmuteren van liefdesenergie, en dat is een van de grootste mogelijkheden gedurende de komende maanden. Jullie hebben unieke mogelijkheden om liefde op een nieuwe manier te aarden. Als je een relatie hebt, stelt het je in staat deze naar een nieuw niveau te brengen en om iets te creëren dat nieuwe magie en transformatie van die liefde te weeg brengt. Als je niet in een relatie zit ben jij zelf de eerste verbinding. Je leert hoe je je hart in staat kunt stellen je hoofd te laten liefhebben en je zult mensen aantrekken die je helpen om deze vorm van energie te transmuteren.

Er zijn vele energievormen op aarde die je kunt gebruiken en die je ook gebruikt. JE werkt ermee op verschillende manieren omdat jij een voertuig bent van licht. En hoewel dit buiten je spectrum van fysiek waarneembaar licht valt, zul je ontdekken wat er gebeurt, er komt meer licht naar aarde. Betekent dat dat de aarde ‘lichter’ wordt en dat alles verankerd wordt? Alleen als het licht van Thuis in jullie harten van mensheid verankerd wordt en omgezet wordt naar liefde zal dit op aarde ervaren kunnen worden. Dit is de grootste energietransformatie die alleen maar vanaf deze kant van de sluier gedaan kan worden.

Jullie kunnen deze energie op verschillende manieren transformeren. Door verliefd te worden, dat is de beste manier natuurlijk. Je kunt het ook transmuteren in verschillende vormen van liefde voor alles om je heen, voor iedereen om je heen, niet alleen in een liefdesrelatie. Dit is de perfecte tijd om de komende tijd je eigen energie weer neer te zetten, terwijl je het nieuwe spel op aarde meespeelt. Alle energie gaat ergens  heen, dat is ook een vorm van liefde dierbaren. Je hebt de vaardigheden om in iets magisch te stappen. Doe het roekeloos, zonder angst. Stap naar voren, in je eigen experiment en durf alle vormen van energie te transmuteren en uit je hart te laten komen. Je hart is in staat om veel liefde te voelen, geven en voort te brengen. We nodigen jullie uit deze periode je eigen ervaringen op nieuw te verankeren, te aarden door opnieuw verliefd te worden op het leven en nieuwe manieren je liefde te uiten.

De stem van je hart.

Zoals we al een lange tijd vertellen, is je eigen stem de essentiële sleutel om de mensheid te laten veranderen. Velen van jullie zijn gekomen en hebben net gedaan alsof ze stil waren. Jullie doen net alsof je geen stem hebt, niet in staat bent de energie op te brengen of te transformeren. Wij weten beter dierbaren, want zij zien en begrijpen wie jullie zijn. Echter, jullie doen je werk best goed. Vanuit je keelchakra spreken is soms erg moeilijk voor mensen als zij zichzelf niet vertrouwen, maar dat veranderd allemaal en dat is erg interessant. Met de nieuwe golf van energie die naar aarde komt gedurende de komende maanden zal de stem van je hart eindelijk hegoord worden. Dat is het belangrijkste stuk, de stem van je hart

Communicatie tussen je Hoofd en je Hart

Wat verlangt je hart? Je kunt het creëren en je leven in laten lopen, nu meer dan ooit op aarde mogelijk was. Het is nu meer dan ooit mogelijk om je energie van Thuis iedere dag, op je werk, in je hele leven, te integreren en transmuteren en zo de aarde te veranderen terwijl je gewoon je werk doet. Dat is het mooie van wat jij doet. – jullie zijn energie aan het transmuteren en we zien jullie dat op de meest wonderschone manieren doen. Neem de energie van Thuis, breng het bewust hier. Als je in staat bent om je hoofd en hart zo te laten communiceren dat je in staat bent dit in woorden uit te drukken, doe dit dan. Volg dit nauw op de voet door actie te blijven nemen, want de energiestromen van aarde zullen deze acties ondersteunen, meer dan je ooit geweten hebt.

De tijd voor Liefde.

Het is moeilijk geweest dierbaren, omdat ieder van jullie met een belangrijke taak, een stuk van de puzzel, kwam van deze nieuwe energie die jullie nu aan het opbouwen zijn.

Echter, jou zover krijgen dat je jezelf verrouwt en het ook deelt in een duaal veld waar wij denken dat de ene persoon het meer bij het rechte eind heeft dan de ander is de uitdaging. Jullie zijn aan het ontdekken date r een grotere bandbreedte is aan mogelijkheden en date r ook vele nieuwe manieren zijn om liefde te uiten. Kunnen we ons daar even op focussen? Je kunt het op alles focussen, zoals een 1-op-1 relatie, de liefde die je voor je hond voelt, of je goudvis. Het kan gericht worden op de liefde voor je hobby’s, sport en de dingen die je graag doet. Je hebt nu de mogelijkheid om al je liefde naar een hoger niveau te brengen op al deze onderwerpen, niet alleen maar 1 ervan. Als je aan een relatie wenst te werken, het wilt veranderen, of beëindigen, of een nieuwe wilt beginnen, zijn de komende maanden perfect getimed. Je zult het eenvoudigere vinden om dat voor elkaar te krijgen wat jij wilt, zelfs als je nog niet hebt bepaald wat de stappen zullen zijn.

Dit zijn geweldige mogelijkheden, dierbaren. Je zult vervuld worden met licht gedurende deze tijd, terwijl de energie gewoon binnenkomt. Afhankelijk van de collectieve vibratie van de mensheid is het een evolutionair stadium, het zal je iets anders beïnvloeden dan je denkt omdat dit het geheel aangaat. Je kunt zeggen dat we de komende maande in het Tijdperk van Liefde zitten. Het zal je helpen te herinneren wie je werkelijk bent en wat je verbindingen met Thuis zijn. Je begrijpt hoe het Thuis is. Wanneer je aan iets of iemand denkt zul je er direct naar getransporteerd worden. Hetzelfde geldt voor aarde, maar je verplaats je niet werkelijk, de energie is er. Roep het aan, haal het naar binnen, vraag om hulp en breng je eigen gidsen dichter bij je gedurende deze golf van liefde die planeet aarde binnenkomt. In dit tijdperk van liefde kun je zelf verliefder worden op spirit dan je voor mogelijk had gehouden. Kun je de energie voelen? Voor ons is het geweldig om te zien. Op deze manier kunnen we jullie harten aanraken terwijl jullie nog op aarde zijn, terwijl jullie met elkaar communiceren. Als je deze heelheid voelt, probeer dan uit te vinden hoe je het door kunt geven, simpelweg door het te transmuteren. Wanneer we jullie met de hoogste niveaus van liefde kunnen aanraken vanuit Thuis, kunnen jullie dat transmuteren en een andere manier van liefde op aarde brengen.

Jullie zullen hier meer van begrijpen terwijl jullie voorwaarts gaan. Julie hebben zo ook een dieper begrip van hoe dit werkt, en dat lijkt erg op jullie wetenschap van aarde. Jullie zijn in een geweldige evolutie aangeland dierbaren en we kunnen niet trotser op jullie zijn. We begrijpen ook dat velen van jullie zich nog verloren voelen, en onzeker soms, omdat de dingen anders gaan dan ze geweest zijn. Maar we vertellen erbij dierbaren dat de mogelijkheden ook groter zijn dan ze ooit geweest zijn of dan je je ooit voor hebt kunnen stellen. Hier en nu is het tijd om een aantal van die mogelijkheden op te lijnen met je hart.

De komende tijd, dierbaren , zijn wij in de gelegenheid om te observeren. We kijken iet alleen mee terwijl jullie de aarde transformeren maar ook naar hoe jullie jezelf transformeren. We zullen jullie met veel dingen helpen, zoals Julie verbinding met aarde zelf en de veranderingen die zij doormaakt. Jullie eigen nieuwe structuren die gaan werken terwijl jullie Aarde ondersteunen als bekrachtigde mensen terwijl jullie en masse uit de droom ontwaken. De tijd is Nu. Geniet van de komende maanden dierbare, geniet van deze golf van liefdes energie die de aarde instroomt. Laat het je hart overspoelen in dit tijdperk van liefde.

Het is met de grootste eer dat we jullie mogen toespreken op deze manier. We vragen jullie om elkaar met respect te behandelen, ieder moment, om voor elkaar te zorgen, iedere kans die je krijgt. En om je te herinneren dat is een spel is dat je samen goed speelt.

Espavo.

De groep

 

Het woord Espavo is een oud Lemuriaanse groet en betekent: Dan je dat je in je kracht staat”.

 

~ “Uitgebreide” Familie ~

Door Barbara Rother

 

Ik vind het geweldig om te ervaren hoe families groeien en in elkaars leven betrokken raken. Ik ben gefascineerd oor genealogie. Hoe beïnvloeden onze voorouders ons leven vandaag? We hebben ouders die ons familieleden hebben gebracht waarmee we ons kunnen verbinden. We hebben broers en zusters, die trouwen en kinderen krijgen, die weer hun eigen kinderen krijgen. We hebben partner die familieleden meebrengen. We hebben schoonfamilies. De cyclus gaat zo op een hele mooie manier door.

Dan hebben we nog een uigebreide familie die ons vele cadeaus en groeimomenten geven. Dat kan een reflectie zijn van onszelf of hoe anderen ons zien en hoe wij dat dan belangrijk vinden om onze eigen grenzen te respecteren ter ere van ons zelf.

Steve en ik zijn recentelijk weer terug gekeerd van een reünie van onze spirituele uitgebreide familie. We waren gastsprekers bij een Kryon evenement in Sedona, Arizona. Lee Carroll, creeerde magie, met behulp van zijn team. De eerste twee dagen waren een Kryon evenement en de volgende  drie dagen waren er 12 channel van verschillende levenslopen, die allemaal samenkwamen als Een.

Iedereen bracht zijn eigen familie mee en het mengde geweldig met elkaar. Vaak zal iemand zich meer met de ene leraar verbonden voelen dan met de andere. Er zullen ook tijden zijn dat velen zich verbinden met velen. Dit opent altijd de mogelijkheden om elkaar te waarderen en als familie elkaar op te nemen.

Iedere presentator had een uur om zijn presentatie, inclusief channel te geven. Soms presenteerden de mensen samen en op een gegeven moment waren ze alle 12 op het podium. Het toonde aan dat er tegelijkertijd meerdere leraren op het podium kunnen staan om hun eigen waarheid met respect aan te bieden. Elkaar respecteren en vanuit dat respect te zien.

Onze tijd, de tijd dat Steve en ik op het podium waren, was zo geweldig voor ons. We voelden ons zo welkom bij meer dan 500 toeschouwers. Ik voelde de bijna elektrische energie van de vele Lightworkers die zich hier verzameld hadden. Ik voelde een oprechte verbinding met ieder van hen. Ik kreeg de kans de aanwezigen te bedanken voor hun positieve, warme en helende gedachtes die Julie allen naar mij toe hebben gestuurd tijdens mijn ziekte in 2012, toen Steve daardoor niet kon gaan. Ik ben zo trots op Steve voor de manier waarop hij in staat gesteld word op een vriendelijke manier informatie van de Groep en zijn eigen kennis door te geven. Aan het einde van deze channel gaf ik hem, zoals ik altijd doe, een kus op zijn hoofd en ik zei “ De groep noemt Steve de keeper en ik ben de keeper van de keeper”. Samen in staat zijn dit Lichtwerk te doen is een fascinerende liefdevolle reis.

Steve en ik hebben al een tijd uitgekeken naar dit evenement. We vonden het ook geweldig dat Meg Adamson- Gour en Greg Gour er waren om ons te helpen om informatie over Lightworker en Paths2empowerment te verspreiden. We wisten van tevoren dat we met veel mensen opnieuw in verbinding zouden komen, mensen die ons dierbaar zijn, die we bewonderen, als familie liefhebben, en die ook nog dierbare vrienden zijn. Soms wordt alles zo druk om ons heen dat we bijna vergeten dat we elkaar niet zo vaak zien.

Een van de speciale zielen in ons leven is Ronna Herman. Zij is een tijdloze Godin die Aartsengel Michael channelt. Ik kan zeggen dat ze altijd een van mijn inspiratiebronnen is geweest en me dierbaar is als een zuster.

Wij hebben een lange geschiedenis met elkaar, tot aan het begin van ons Lichtwerk. Ronna heeft altijd in ons geloofd en ze heeft ons altijd gesteund. Sommige van mijn meest dierbare herinneringen zijn met haar en het samen presenteren van dit werk. Toen we haar voor het eerst ontmoetten vertelde zij ons dat zij nu rustiger aan kon doen omdat wij ‘kinderen’ het nu over konden nemen Zij heeft ons liefdevol, zoals een moeder doet, aangemoedigd om in onze kracht te gaan staan en mij om mijn smaak Lichtwerk te laten zien. Zij blijft iemand die Steve en ik heel hoog hebben.

En het was natuurlijk ook geweldig om weer te verbinden met Lee Carroll en alle andere Lightworkers, die dit memorabele evenement mogelijk maakten. Mijn hart groeit met liefde voor onze uitgebreide familie. Het was een oprechte tijd van hartsverbinding en waardering voor de steeds groter groeiende familie.

Met liefde en licht,

Barbara

 

Speciaal verzoek: Copyright 2014 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.