Januari 2015

Her-Inner je Magie

Groeten van Thuis.

Een Planeet van Imperfecties

Oh, dat is niet helemaal waar, maar het komt in de buurt. Deze dag is zo vreugdevol voor jullie allemaal. We hebben jullie keer op keer verteld hoe magisch jullie zijn op deze planeer. En hoewel het soms lijkt alsof jullie dagelijkse leven niet veel ondersteunend bewijs daarvoor levert, vertellen we jullie nu dat dat op het punt staat te veranderen. Er staan een aantal interessante veranderingen op het menu nu we zo dicht bij het kruisen van de tijdlijn komen. Wanneer jullie in deze energie stappen zullen jullie zien welke nieuwe vaardigheden jullie in jezelf ontdekken en dat is het magische deel waarvan wij spraken. Begrijp goed dierbaren, jullie leven op een planeet van imperfecties, dus om een spirituele ervaring te hebben heb je die imperfectie nodig. Jullie hebben iets te winnen of verliezen als ziel, tot het moment dat je afdaalt naar aarde om je eigen perfecte imperfectie te gaan ervaren, de perfecties en de gaten in die perfecties. We begrijpen dat het lastig is om dit volledig te begrijpen maar we vertellen jullie meer als we verder gaan. Jullie leven in een muldriedimensionale realiteit, iedere dag, en hier is het interessante eraan. Om waarlijk een ervaring op arde te hebben waar je jezelf als imperfect ervaart, is het noodzakelijk om een deel van je giften, je vaardigheden, te verbergen. Naar je eigen ontwerp, naar je eigen beslissing zullen veel van die talenten compleet verborgen en afgesloten blijven, om het spel dat “mens” zijn heet te kunnen spelen.

En jullie wilden het spel niet bederven. Wat zou er gebeurden als je hier zou komen en al deze talenten als ter beschikking zou hebben om met magie te creëren? Het klinkt waarschijnlijk nu wel heel er goed in je oren, maar hoe zou het zijn voor je ziel? Je ziel wil een incarnatie leven en een kans grijpen om een trillingsniveau hoger te gaan door middel van de zoektocht naar verschillende delen van perfectie en de obstakels die daarmee gepaard gaan, dat is onderdeel van zijn reis op deze aarde.

Je eigen set Geschenken / Gereedschappen

Dierbaren, jullie zijn zo ontzettend veranderd. Jullie zijn voorbij het punt gegaan op Aarde waarbij het bijna te laat zou zijn geweest om haar te redden. Hoewel Aarde nooit dood zou gaan zou ongeveer 97% van de mensheid, en alle levensvormen, verdwenen zijn als we jullie niet op tijd wakker geworden waren. Jullie werden echter wakker op het allerlaatste moment, en jullie startten met het nemen van je eigen kracht, jullie werden wakker in wie jullie ten diepste zijn en jullie zijn daar voorbij gegaan. Terwijl jullie door 12-12-12 heen bewogen hebben velen van jullie zich verward gevoeld omdat dingen niet meer werkten als voorheen. En tegelijkertijd hebben jullie al je ‘gereedschap’ meegenomen en gewerkt aan het op een nieuwe manier gebruiken van deze dingen. Jullie passeren nu een nieuwe ‘uitlijning’ waardoor de gehele mensheid naar dit niveau kan stappen en de balans der dingen door kan gaan. Dat is de reden waarom er zoveel onrust lijkt te zijn op deze planeet op dit moment. Er zijn zoveel oorlogen, er zijn zoveel mensen die hun waarheid spreken, soms met kracht, soms door gewoon in die energie te gaan staan. Zoveel zaken die verborgen zijn gebleven zijn aan het licht gekomen. En je kunt je behoorlijk overweldigd voelen als al deze dingen tegelijkertijd aan het licht komen.

Er is goed nieuws dierbaren, jullie hebben allemaal je eigen set met Geschenken, je gereedschap. Dit zeggen wij bewust want het is niet slecht 1 geschenk dat je bij je draagt, je hebt er meerdere. Je hebt geschenken op een bepaald gebied, en andere op een ander gebied, sommige zullen goed ontvangen worden, andere zullen als magisch ervaren worden wanneer je ze in gebruik neemt. harness them.

Direct Magie

De directe magie is vrij eenvoudig losgekoppeld van je ervaringen op aarde maar het mooie is nu dat dit stap voor stap weer terug gebracht wordt. Jullie zullen voelen dat er nieuwe niveaus van energie op je afkomen en dat je plotseling in staat zult zijn om dingen te doen die voorheen bijna onmogelijk leken, of erg moeilijk waren. Er is een Lieuwe vorm van magie, die buiten de tijdlijn staat waardoor het onmiddellijk in ieder moment gerealiseerd kan worden, en het daardoor letterlijk gebruikt kan worden om een nieuw licht te verankeren. En, dit is erg bekend voor jullie. Denk niet dat dit een nieuw geschenk of gereedschap, is dat je nog nooit gezien hebt, want dat is niet zo. En hoewel je deze delen zelf ontkoppeld hebt om deze ervaring op aarde op te doen, tonen ze zich nog steeds in delen van je leven. De kans is dan ook groot dat je al bekend bent met het gebied waar dit geschenk zich verder zal openbaren. Gedurende de komende maanden, moedigen wij je aan om opnieuw te gaan proberen waar je voorheen worstelde. Probeer een nieuwe manier te vinden om je licht te verankeren in harmonie met het kruisen van de tijdlijn. Je zult wat rugwind gaan ervaren, en dat is alles wat je nodig hebt, een beetje aanmoediging. Dat is ook het belangrijkste deel wat we je kunnen geven op dit punt in je leven.

Het is tij om opnieuw je eigen Speciaal-zijn te laten zien

Weet dat deze magie op een geheel nieuwe manier zich zal manifesteren in je leven, te beginnen met kleine stukjes en korte herinneringen. JE zou het idee kunnen krijgen dat je een groot stuk hiervan moet verplaatsen door te denken :hoe moet ik dat verplaatsten”? Heb je een heftruck nodig of een sleepwagen, dat maakt niet uit, wat jij nodig hebt zal gebeuren. En dan zou het kunnen zijn dat je je plotseling grote stukken kunt verplaatsen door alleen maar je gedachtekracht te gebruiken. Dit zijn de manieren waarop je eigen geschenken zich in eerste instantie zullen manifesteren, als een lichtpuntje in je geest en dan als iets waarvan je dacht dat het niet meer kon, terwijl het zo bekend voorkomt. Kun je dan nu alle punten met elkaar verbinden en aan het grote werk beginnen? Ja en je zult waarschijnlijk kontdekken dat je dat pas de laatste paar maanden zo denkt. Met alle dingen die op planeet aarde plaatsvinden, wordt je eigen magie weer wakker, is het nu tijd om terug te gaan naar je eigen uniekheid, je eigen speciaal-heid, alle delen van jou wezen de het licht dragen weer te laten zien. Nu is het de vraag” wat ga je ermee doen”? Ga je het gebruiken om een inkomen mee te verdienen? Dat kan een mooi streven zijn dierbaren. En, hier komt het mooie, het maakt ons niet uit, wij hebben er geen oordeel voer. Het is niet onze zaak om daar wat van te vinden want jullie leven niet voor niets op de planeer van de vrije keuze. Je kunt het overal voor gebruiken, net zoals jij dat wilt, je zult weer goed worden in het meesterschap over je eigen talenten. En we zeggen dat omdat dat de cirkel voor de mensheid rond en compleet maakt.

Waar ga je je Geschenken voor gebruiken?

Er zijn tijden geweest waarin je uitblonk in het meesterschap over je eigen geschenken, maar nu zal dit meesterschap op een nieuwe manier in jou ontwaken. Het is geweldig om op aarde te zijn. Ja, er zullen nog moeilijkheden en uitdagingen op jullie weg komen. De generatie-op-generatie doorgegeven haat die op aarde rondwaart is moeilijk te doorbreken en moeilijk weg te krijgen. Het zit zo diep in sommige mensen, op dezelfde manier waarop liefde diep in andere mensen zit. Het gebrek aan liefde, die jullie haat noemen, kan dus ook diepgeworteld zijn. Wat er gebeurd is eigenlijk eenvoudig uit te leggen. Er gebeurd iets, bijvoorbeeld een oorlog, wat mensen uit hun veiligheid wegrukt en wat levens verstoord. Vervolgens leren zij hun kinderen deze verstoorders te haten, en dat gaat maar door. Dit gebeurd aan allebei de kanten, elk denkend dat ze de juiste argumenten bezitten, dus dierbaren denk niet dat er slechts een kant van het verhaal is. Dit gebeurd voortdurend op aarde en het botst heen en weer in jullie velden van dualiteit. Allen zijn jullie nu in staat om, met ebhulp van de nieuwe magie, sommige van deze energieën te aarde en daarmee de magie in jullie allen wakker te maken. Dus de vraag is; waarvoor ga je het gebruikten?

Herinner je eigen Magie

Wel dierbaren, dit is de enkele lichtbundel die jullie alleen van Thuis naar de aarde kunnen brengen. Jullie hebben het op aarde gebracht en jullie zijn het erover eens geworden dat jullie het op de een of andere manier willen gebruiken. Tot op dit moment was dat nog niet zo belangrijk omdat jullie het ontkoppeld hadden van jullie Zelf. Jullie konden er nog niet bij, zelfs als jullie het probeerden, hoewel jullie er wel herinneringen aan hadden. Jullie hebben herinneringen aan jullie magie, die jullie gebracht worden in jullie dromen. Jullie dachten dat het herinneringen uit je jeugd waren, verhalen uit een boek. Maar hoe kom het dan, dierbaren, dat, wanneer iemand een boek op de markt brengt over magie, dat het direct een bestseller wordt? Kijk eens naar boeken als Harry Potter, die vrij plotseling in jullie leven verscheen en nieuwe energieën met zich mee brachten?

Vele van deze boeken en films zijn hier gebracht om jullie te helpen herinneren aan deze magie. Jullie hebben nu de capaciteit om iets te gaan verankeren dat heel dicht bij je staat. Kijk naar de gebieden waar je passie voelt en hoe anderen in dat gebeid op de een of andere manier magie hebben of gebruiken. Het zal zo zijn dat dit snel en definitief manifesteert op aarde en dan zal iedereen plotseling de kracht hebben om te manifesteren. Whoa dat zal een bende geven! Het zal langzaam aan de oppervlakte verschijnen, maar het is desalniettemin magie.

Begin bij je Dromen

Je zult het niet allemaal ineens in 1 herinnering of in 1 droom ontdekken, het zal stapje voor stapje gaan. Het heeft veeltijd en energie gekost om deze herinneringen diep te begraven en nu zul je ze gaan blootleggen. Begin als eerste met je dromen. Veel van je herinneringen heb je net buiten je bereik opgeslagen, maar dat was bewust. Het is opgeborgen in een trillingsniveau in een ‘andere’ dimensie, hier is je bewustzijn, dan ligt het er net buiten in een omgeving waar je jezelf en alles aan elkaar en met elkaar kunt verbinden in tijd en ruimte. We weten dat het best moeilijk is om dit te begrijpen, maar neem maar van ons aan, dat het slechts net buiten je bereik ligt. Wat er op dit moment met de mensheid gebeurd is dat het tegelijkertijd hun energie aan het vergroten, hun bewustzijn aan het uitbreiden is, zonder dat ze dit beseffen of bestuderen. Door dit te doen hebben jullie jezelf dichter bij Huis gebracht dan ooit tevoren. Nu is de tijd aangebroken om deze dingen terug te brengen in de realiteit. Dit zijn de dingen die jullie kunnen oefenen en daarmee oefen je met je eigen magie. Je bent er nog niet aan gewend, He? Wat als je eenvoudigweg met je hand kon zwaaien of met een toverstok, of een magische pen omdat we geen toverstok hebben? Wat als we in staat zouden zijn om onze magie te verspreiden omdat we iets voor jou gecreëerd hebben? Dat was gaaf, we denken dat we dit nog eens gaan doen! Wat als we dat zouden kunnen doen? Het komt eraan dierbaren. Ondertussen, totdat jullie je dit volledig herinneren en kunnen gaan gebruiken, neem je dromen serieus want dat zal je helpen herinneren.

Velen van jullie ervaren uitdagingen met en in hun dromen, sommigen kunnen ze zich niet herinneren, anderen denken dat ze niet dromen. Dierbaren, als je je bewustzijn ontspant en je het beeld van wie je denkt te zijn durft los te laten, wordt je plotseling weer ‘heel’ en dat gebeurd terwijl je droomt. Dit is je verjongingstijd, dus voordat je naar bed gaat, geef jezelf toestemming je magie te herinneren. Dat is alles wat je nodig hebt. Geef jezelf eenvoudigweg toestemming om te ontvangen wat je gegeven wordt om je te herinneren aan je magie.

Vanaf dat punt maakt het namelijk niet meer uit of je droomt of niet omdat je dan de deur naar je eigen magie geopend hebt. Sommigen van jullie hebben geweldig wilde dromen over meesterschap in allerlei soorten magie. Dat is wonderschoon maar die hadden jullie al, het is dus niet nieuw dierbaren, jullie hadden ze als kind. Jullie dachten dat het een natuurlijk proces van groot worden was, maar alleen omdat het werkelijkheid is. Het is niet verzonnen, het is geen oud verhaal dat je door je ouders is verteld .Het was echt en dit deel begint naar jullie allemaal terug te keren. Het jaar 2015 is een jaar om je te herinneren aan je eigen magie, om wakker te worden uit de droom en om bewust te starten met het in gebruik nemen van deze vaardigheden om je leven te veranderen. Dit zal je de mogelijkheid geven om deze magiespieren te oefenen, waarvan het noodzakelijk is om ze volledig te integreren in je leven.

De Witte Ruis zal opklaren

Dit zijn wonderschone tijden op aarde. Jullie zullen een aantal interessante dingen gaan zien omdat jullie de deuren geopend hebben voor al deze input en iedereen met een telefoon kan video’s maken. Jullie leven in de tijd van geen geheimen meer  en tegelijkertijd is het ook de tijd van een overdosis aan informatie, en dat zal uiteindelijk helpen om helder te maken wat je doel op aarde is. Terwijl jullie een deel van de magie beginnen te integreren in je leven en het in praktijk gaan brengen op een praktische manier, zal de witte ruis gaan opklaren. Betekent dit dat je geen problemen meer zult hebben in deze wereld? Nee, er zullen problemen blijven. Die problemen zullen er zijn maar ze zullen je veld niet meer raken tenzij je er een rol in hebt te spelen. Je zult beter in staat zijn om te focussen op je gehele leven en meer in staat zijn om deel van alles uit te maken. Dit zijn de tijden dat je naar aarde gekomen bent om aanwezig te zijn in deze magie, terwijl we ermee gaan werken in het fysieke lichaam. Jullie fysieke lichamen hebben aanpassingen nodig dierbaren, want ze kunnen maar een deel van deze energie dragen, van je licht dragen. Jullie overspoelen jezelf met licht en je lichaam zal zich moeten aanpassen om hiermee om te kunnen gaan. De energieën van Aarde moesten hiervoor eerst veranderen, en dat is nog niet afgelopen, en jullie fysieke lichamen zullen steeds beter in staat zijn om dit verhoogde energieniveau vast te houden. We hebben het hier niet over zichtbaar licht, we hebben het over de kosmische stralen van licht, de hoogste vormen ervan, die nog ontdekt moeten worden door wetenschappers. Jullie wetenschappers zullen er te zijner tijd aan toe zijn dit waar te nemen, maar tot die tijd heb je het bewijs recht voor je neus door je je eigen magie te her-inneren. Her-inner wie je bent. Neem die kwantum spring voorbij alles wat je nu denkt te kennen en ga ervoor. Niet altijd makkelijk, maar zo simpel is het.

We kijken mee over je schouder

Het is tijd voor ieder van jullie om de je waarheid te her-inneren, je magie, de dingen die je kunt doen en de capaciteiten die je hebt. Dierbaren, er zijn nu tijden op aarde waar we over je schouder meekijken. We kijken mee als je je gefrustreerd voelt omdat je iets probeert uit te vinden, een soort energie wilt ontdekken of iets probeert op te lossen. We lachen ons een hoedje omdat jullie de magie bezitten om het heel snel te doen binnenin jezelf terwijl jullie de antwoorden buiten jullie zelf zoeken, omdat dat de menselijke manier was.

Nu begint dat te veranderen en in 2015 zullen we een nieuwe vorm van magie introduceren. Begroet het met open armen en beloof jezelf het te verankeren, te aarden, door het te gebruiken, hoe dan ook. Heb niet het gevoel dat er te weinig van is in de wereld, dierbaren, want dat is slechts een illusie. Velen van jullie doen iets niet omdat je het gevoel heb dat je een ander iets afneemt. Julie zijn zo gevoelig dat jullie geen golven willen veroorzaken op deze planeer. Jullie zullen ontdekken dat de aarde veranderd en het daardoor voor jullie mogelijk maakt om je magie te gebruiken.

Dierbaren het is met de groots mogelijke eer dat we jullie op deze manier groeten, en naast jullie lopen door de evolutie van de mensheid heen, zoals we al voorspelden, het ligt direct voor jullie voeten, iedere dag weer.

De magie is hier als je hem vasthoudt. Als zou het alleen dit zijn dan hopen we dat je dat onthoudt. Het is met de grootst mogelijke eer dat we jullie vragen om elkaar met respect te behandelen. Zorg goed voor elkaar, ieder moment dat je krijgt.. Onthoudt dat het een gloednieuw spel is dat je aan het spelen bent. Speel goed samen.

Espavo, dierbaren.

De groep

Het woord Espavo is een vroeg Lemuriaanse begroeting en betekent: “ Dank je wel dat je je kracht neemt”.

 

~ Tijd terug winnen~

 Door Barbara Rother

 

In november kreeg ik een brief van de gemeente Las Vegas.  I k maakte het langzaam open, niet wetende wat erin zou staan, Maar ik wist wel dat ik er met een positieve gedachte in moest gaan staan, wat er ook in zou staan. Ik denk dat mijn ziel me voorbereidde voor het nieuws. Ik werd opgeroepen voor Jury dienst voor het Judicial District Court of Las Vegas, Nevada.  Ik werd verondersteld te verschijnen voor mijn juriedienstjurydienst op 13 November.  Mijn directe reactie was om naar Steve te toepen “Ik kan niet, de baby is uitgerekend die dag!”  Onze zoon < Austin, en onze schoondochter, Frauke, verwachtten hun eerste kind en ik was niet van plan om dat te gaan missen. Toen herinnerde ik mij om mijn initiële reactie om te buigen naar iets positiefs en ik belde de gemeente. Ik legde kalm uit wat er aan de hand was en vroeg om uitstel. De ambtenaar was heel behulpzaam en stelde mijn afspraak uit tot januari 2015. Uk bedankte hem en was vol verwondering en dankbaarheid over de gewonnen tijd, tijd die mij bijna afgenomen was.

Januari, 2015, in November leek deze datum nog zo ver weg. Ik dacht dat ik zeeën van tijd had. En toen gebeurde het, ik kreeg een tweede brief, ik moest mij melden op 12 januari. Ik dacht bij mezelf: Ik heb andere plannen, ik kan iet zoveel van mijn tijd opofferen, ik moet een familiereünie plannen in San Diego, ik kan mijn leven niet in de wachtstand zetten hiervoor. Tenzij ik geen keuze heb, en die had ik niet”. Afgelopen maandag ging ik dus op avontuur. Mijn optimisme probeerde nog steeds van mijn weerstand te winnen om in een rechtbank te zitten. Ik dacht eraan hoe interessant het zou kunnen zijn om te zien hoe het systeem werkt. Ik begin me patriottistisch te voelen en mijn taak serieus te nemen. Maar onder de oppervlakte bleef het gevoel zeuren dat ik tijd aan het verliezen was. Toen ik mijzelf inde wachtkamer geïnstalleerd had begon het wachten. Ik begon gesprekken aan te gaan met andere mensen die aan het wachten waren. We deelden dezelfde gevoelens en zaten in hetzelfde schuitje.

De meeste mensen die naast mij zaten te wachten werden naar binnen geroepen. Een jonge vrouw, ik denk dat ze ongeveer 20 was, vertelde van alles over hoe opgewonden ze was dat ze opgeroepen was. Ze zorgde ervoor dat ik even stopte om de wereld door haar ogen te bekijken. Ik was vroeger dat meisje, blij en lachend en enthousiast over alle nieuwe dingen die mijn pad kruisten. En ergens was ik dat gevoel kwijt geraakt. Ik bedankte haar voor de herinnering dat je in ieder moment vreugde kunt zien.

Uiteindelijk werd de groep waar ik inzat naar binnen geroepen. Het was fascinerend om te zien hoe het er in het echt uitzag en iet alleen op de tv. De zaak werd voorgelegd en de rechter en de advocaten spraken ons toe. Ieder potentieel jurylid kreeg een aantal vragen voorgelegd. De twee rijen waar ik zat konden gaan, we waren niet nodig. Ons werd verteld dat er genoeg mensen gevonden waren en we waren vrij om te gaan. Ik was blij toe. We keerden terug naar de wachtkamer en datzelfde vrolijke meisje was er nog. Ik hoopte dat zij zou mogen jureren. Ze zou een mooie aanvulling zijn en het op zijn minst een stuk aangenamer voor iedereen maken. Ik belde Steve om te vertellen wat er gebeurd was, en terwijl ik naar huis reed dacht ik aan de tijd die ik teruggewonnen had. Een rechtszaak kan 2 dagen tot 2 weken of langer duren. Mijn toekomst lag in de handen van de rechtbank. Ik moest mijn controle over mijn tijd laten varen. En toen ik geëxcuseerd werd had ik mijn tijd teruggewonnen. Het voelde goed om dit te ervaren. Het zorgde ervoor dat ik meer waardering kreeg voor wat er op mijn pad komt.

Met liefde en licht,

Barbara

 

Speciaal verzoek: Copyright 2014 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.