December 2014

De Cyclus van  26,000 Jaar – Het volgende niveau van ons bestaan

Gegroet dierbaren, welkom en ontvang de groeten van Thuis.

Wij kijken naar jullie op Aarde van ver ver weg en wij reiken uit naar jullie, in jullie wereld, als jullie dat willen, en het ons toestaan. Wanneer jullie de ruimte geven om dat te laten gebeuren, zijn we hier niet om jullie te vertellen welke kant jullie opmoeten, noch om jullie de snelste weg naar het volgende doel te vertellen. We zijn eenvoudigweg hier om jullie te helpen herinneren, want dat is een van de sleutels.

Waar we vandaag over willen praten is iets waar we het al eerder over gehad hebben, maar dit keer willen we een stap verder gaan, en delen wat er op dit moment plaatsvindt op de planeet Aarde. Zoals we eerder al zeiden, eind maart (2015) zal een belangrijk moment zijn voor alle mensen, overal ter wereld. Sommigen van jullie zullen de energie sterk voelen verschuiven, en wellicht zul jullie je zelfs opgelucht voelen, alsof je een zware last mag loslaten. Echter, velen van jullie zullen die sensatie niet ervaren. Het zullen de hogere gevoelige niveaus zijn die deze verschuiving het meeste zullen ervaren / voelen. Voor de meeste mensen zal de verandering in ritme / energie aanvoelen als een normale dag, en tegelijkertijd zal alles veranderen. Het is in werkelijkheid zo dat het niet zozeer gaat over een enkele dag die alles veranderd, maar meer over de veranderingen die plaats vinden onderweg daar naartoe, want er moet veel energie uitgelijnd worden om dit moment te laten plaatsvinden. Laat het ons uitleggen.

Maart 2015

Jullie weten al iets van de axiale possessie in een groter perspectief, de grote cyclus van wat er nu plaatsvindt, want jullie hebben zoveel verschillende ritmes op planeet Aarde.

Elrah werkt hier op verschillende manieren met deze ritmes en deze ritmes beginnen te veranderen. Je hebt ook verschillende ritmes in je lichaam: circadiaanse, ultradiaanse, en meer verschillende ritmes, die van invloed zijn op je fysieke lichaam, en de afstemming op de wereld om je heen. Je hebt een veranderend lunair ritme, die feitelijk de cyclus van de maan volgt, en, die alle mensen beïnvloedt. Mocht je je afvragen of dit waar is, informeer dan eens bij je locale politiebureau als het volle maan is, en je zult sommige verbindingen beter begrijpen. Deze ritmes komen allemaal bij elkaar om jou te helpen tijd te ervaren; ritmes kunnen niet voorkomen zonder lineair tijdsbesef om zich in te bewegen. Wat er eind maart volgend jaar plaatsvindt is slechts het begin van de verandering in ritme. Zelfs als je het niet bewust ervaart, zul je het op een ander niveau wel ervaren, omdat het allerlei nieuwe energieën voor iedereen toegankelijk gaat maken.

Het begin van een nieuwe Cyclus van 26.000 jaar

Toen jullie door 12-12-12 heen gingen, gingen jullie door een portaal heen dat alles veranderde en verschoof. Jullie landden aan de andere kant, raapten jullie zelf op, stoften jullie zelf af, en gingen weer aan het werk. Jullie gingen letterlijk werken met dezelfde energieën waar jullie mee werkten, toen jullie nog aan de voorkant van dit portal waren. De uitdaging was, zo bleek, natuurlijk dat de energieën niet of niet op dezelfde manier werkten als voorheen. Wel, dierbaren dat heeft een reden.

Jullie zijn in een nieuw ritme terecht gekomen toen jullie door dit portal gingen, en nu beginnen de ritmes te veranderen.

Er is een groter ritme dat te maken heeft met de axiale prosessie en daar willen we graag over praten. Jullie beginnen een nieuwe cyclus van 26.00 0 jaar. Gebeurd dat dan in een dag? Nee, maar het begint eind maart 2015, dat is wat er werkelijk plaatsvindt. Het zal ongeveer een jaar duren, grofweg 300 dagen, om volledig in deze energie te stappen. Het duurt namelijk zolang om deze energie te bevatten en te begrijpen. Ondertussen zijn er veel verbindingen, die jullie kunnen maken, die jullie zullen helpen deze nieuwe energie te aarden, en, op nieuw manieren te gebruiken.

De Aarde maakt ruimte voor Bekrachtigde (empowered) Mensen en Bekrachtigende (empowered) Maatschappijen.

We hebben al vele malen met jullie gedeeld dat Aarde een eigen veranderproces ondergaat. Waarom is Aarde aan het veranderen? Het is eenvoudig uit te leggen; Aarde maakt ruimte voor bekrachtigde, bekrachtigende mensen. Jullie worden wakker uit de droom, beginnen je eigen kracht te herinneren op zoveel manieren. Aarde maakt ruimte voor bekrachtigde mensen en bekrachtigde gemeenschappen om deze planeet om te keren, opnieuw te keren, en die draaiing begint eind maart volgend jaar. Wij zeggen “draaien” omdat het in werkelijkheid niet mogelijk is om 26.00 jaar evolutie te markeren met 1 specifieke datum. Het is ook niet toepasselijk om dat te doen, want, wat als deze datum zou passeren en je hebt niets gevoeld?

Dat is iets dat we niet meer willen op Aarde. Het is erg belangrijk dat we allemaal, op wat voor niveau dan ook, deze verandering kunnen voelen, zeg maar als een steuntje in de rug. Weet dat jullie hier beter mee omgaan dan jullie je kunnen voorstellen. We weten dat velen van jullie het idee hebben dat jullie in de overlevingsstand zitten. Velen van jullie hebben het gevoel dat de regels veranderd zijn terwijl jullie nog niet weten hoe jullie het spel verder moeten spelen.
Wel dierbaren, het is inderdaad een uitdaging in een nieuw ritme, dit is wat er werkelijk gebeurd.

Het kruisen van de Mannelijk gedomineerde tijdlijn met de Vrouwelijk gedomineerde tijdlijn.

Op zo veel manieren is het magisch, en het interessante eraan is dat jullie al heel, heel lang op een mannelijk gedomineerde tijdlijn hebben geleefd. Zijn jullie daar nooit nieuwsgierig naar geweest? Waarom er geen vrouwelijke Aartsengelen afgebeeld worden? Ja, jullie hele wereld, jullie complete tijdlijn wordt gedomineerd door het Mannelijke. Dierbaren we vertellen niet dat dit verkeerd is. Het is simpelweg de manier die jullie gekozen hebben om het spel te spelen. Wat we jullie wel vertellen, is, dat dit aan het veranderen is en dat is wat het zo mooi maakt. Er is feitelijk een andere tijdlijn, die recht naast die van jullie ligt, die door het Vrouwelijke gedomineerd wordt. Deze twee lijnen kruisen elkaar en ze laten permanente indrukken, inprentingen, achter die er zijn om een balans te creeren tussen het mannelijke en vrouwelijke op planeet Aarde. Dit is noodzakelijk om de stappen te kunnen zetten, om in bekrachtiging, empowerment, te stappen, en het is belangrijk voor deze bekrachtigde mensen om zich lekker te voelen op Aarde. Jullie kunnen nu al jullie energie gebruiken, in plaats van alleen het gepolariseerde deel van of het mannelijke, of het vrouwelijke. Jullie zullen deze veranderingen niet zomaar ineens doorvoeren; jullie hebben al aan het begin van deze ‘draaiing’ gestaan en het is al deels verschoven. Om een voorbeeld te geven; jullie hebben meer woorden dan ooit om sexuele expressie te beschrijven, en dit is zoals het bedoeld is te zijn, omdat jullie nu alle oude restricties rondom sexuele energie aan het verliezen zijn. Je werd opgevoed als man; jou werd geleerd op een mannelijke manier te denken, dit was zoals een man was. Je werd opgevoed als een vrouw; jou werden al deze regels over vrouw zijn geleerd. Dit is allemaal aan het veranderen en dit is ook de reden dat jullie al deze regels, zelfs wetten, zien veranderen op planeet Aarde.

Jullie zijn wakker geworden om 2 voor 12, en jullie zijn gebleven.

Jullie beginnen een openheid te zien die er nog nooit zo geweest is. Het bereidt jullie voor op een grote verschuiving van de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke, en het begint eind maart 2015, over een paar maanden al. De feitelijke voorbereiding is al begonnen en veel mensen kunnen deze verschuiving al voelen. Jullie kunnen een deel van het proces al voelen, en meestal rennen jullie dan alvast vooruit om eraan te gaan werken. Jullie zijn geweldig dierbaren, want jullie starten het proces al voor het er daadwerkelijk is.

Wanneer jullie zien wie jullie werkelijk zijn, en wat jullie bereikt hebben op deze planeet, in deze tijd, zullen jullie dankbaar zijn voor het feit dat jullie er onderdeel van uit maken. De magie vindt werkelijk plaats op planeet Aarde, en het hele Universum kijkt naar jullie. Dit is al eerder gebeurd door het hele universum heen, maar nog nooit met mensen die de verschuiving (mee)maken terwijl de verschuiving plaatsvond. Jullie zijn herrezen om het spel in een nieuwe cyclus te spelen, en deze keer zijn jullie gebleven om het mee te maken. Jullie hebben besloten wakker te worden op het laatste moment, en jullie zijn begonnen met het nemen, en delen, van jullie kracht, en daardoor begon alles te veranderen, inclusief veel van de collectieve keuzes die jullie eerder maakten.

Harmonie met anderen is de Sleutel naar succes.

De collectieve trilling / vibratie, ofwel wat we het collectieve hart van de mensheid noemen, is wat we nu in de gaten houden, omdat dit waarachtig bepalend is voor de richting waarin alles zal gaan. Dit hebben we al meerdere malen genoemd omdat het in jullie belang is dat jullie dit begrijpen. Voorheen hadden jullie mensen die de Aarde konden beheersen. Toen jullie je nog in de eerste fasen van primitieve technologie bevonden, een laag bewustzijnsniveau hadden, was het eenvoudig om het kanaal met informatie te beheersen, of weg te laten vloeien. En hoewel dit de manier van de mensheid was, is dit niet langer mogelijk; voor ons is dat een grote vooruitgang in de geest van de mens. Het is nu belangrijk om te begrijpen dat de verbindingen die jullie maken, jullie ook versterken, en dat is de reden waarom jullie de derde golf van bewustzijn binnengegaan zijn, de golf van Harmonie. Hoe je harmoniseert met mensen, en andere wezens, zal bepalend zijn voor het succes op planeet Aarde van nu af aan. Het is zo eenvoudig. Betekent dit dat je een populair persoon moet zijn of door velen geliefd moet zijn? Nee, het gaat niet om aantallen dierbaren, het gaat om de diepgang van de verbinding die je maakt met ander mensen.

Zet iets in beweging

Jullie zijn opgegroeid met je eigen set regels en met sociale regels. Sommige dingen zijn acceptabel geweest voor mannen, en sommige dingen voor vrouwen. Al deze verschillen vallen weg in deze nieuwe cyclus, waarvan we jullie vertellen dat het een veel grotere cyclus zal zijn dan de vorige, dierbaren. Dat is een ander puzzelstuk dat we vandaag met jullie willen delen omdat deze inprentingen elkaar kruisen / overlappen. Het is al vele malen op planeet Aarde voorgekomen dat het belangrijk was zaden te planten met informatie die de hele mensheid nodig zou hebben om te overleven als ras, en om het Licht van Thuis te dragen.

Nooit eerder zijn jullie je, voordat de tijdlijn overschreven werd, bewust geweest van dit feit. En hier zijn jullie, maanden van te voren, je voorbereidend en bezig met uit te vinden wat je kan doen om dit allemaal in gang te zetten. Ieder van jullie kan een nieuw leven beginnen, kan een nieuwe uitingsvorm beginnen; je kunt iets nieuws beginnen, groot of klein, of er aan denken om iets nieuws te beginnen. Iets in beweging zetten betekent niet dat het perfect moet zijn of dat je het exacte pad moet volgen. Paden kunnen veranderen en verschuiven, maar het is van belang dat je hem in beweging zet tussen nu en eind maart 2015.

Het is een magische tijd dierbaren. Julie hebben zoveel magie gecreerd op jullie planeet, jullie hebben geen idee van de diepte en diepgang, die dit bereikt. Jullie beginnen meer te leren over jullie omgeving, en terecht, alleen leren jullie het deze keer door je eigen proces door te gaan. Er zijn tijden geweest waarin deze kennis en informatie helder op jullie planeet geplant is, maar nu is de tijd gekomen dat jullie dit kunnen voelen, kunnen gebruiken en verankeren om een hele nieuwe energie voor jullie zelf te creeren. Diegenen onder jullie die door het portaal zijn gestapt, die ronddwaalden, tegen muren opbotsten en je weg erdoorheen gevoeld hebben in het donker, probeerden uit te vinden wat je pad is; jullie hebben het gered! We weten dat het nog niet zo succesvol aanvoelt voor jullie, maar het is een enorm succes, en, jullie zijn hier. Jullie zijn op de juiste plaats op de juiste tijd, dierbaren. Terwijl dit kruispunt in tijd en ruimte deze inprentingen achterlaat, zijn jullie deel van deze energie, en dat is iets dat jullie zelf wilden. Of je het ermee eens bent of niet is je eigen keuze. Jij was een van de gekozenen, dierbare, want er was een lange rij wachtenden om nu hier te kunnen zijn. Er is niemand op deze planeet Aarde die alleen maar ruimte inneemt. Ieder individu heeft een unieke straal Licht van Thuis meegebracht, en terwijl je dit gaat gebruiken kun je het Licht integreren. Je kunt een hele nieuwe levensstijl creeren, die dit Licht kan dragen, en onderdeel kan zijn van je eigen energie, in deze stap voorwaarts.

Drie stappen vooruit, een stap terug.

Er is veel dat veranderd tot dit moment. We vragen jullie om te onthouden dat drie stappen vooruit nemen en een stap terug, de typerende manier is waarop de mensheid vooruit komt. Er zijn vele veranderingen gaande in deze tijden. Raak niet ontmoedigd als je een stap terug neemt, want dat is simpelweg onderdeel van de voorwaartse beweging. Wanneer je het nieuws op televisie bekijkt of compleet overweldigd raakt door de negativiteit van menselijke acties die je in de wereld ziet, raak dan niet ontmoedigd.

Dit is het ergste van enkele van deze situaties, en het is zo bedoeld geweest. Jullie moeten begrijpen dat veel van deze dingen die jullie zien, getoond worden zodat jullie ze zouden zien. Alsjeblieft over-reageer hier niet op. Weet dat je veilig bent en vertrouw erop dat de planeet in beweging is.

Angst, bezorgdheid.

We willen ook benoemen wat velen van jullie voelen; angst en bezorgdheid. Velen van jullie hebben de afgelopen drie tot vier maanden angst en bezorgdheid voelen toenemen. Voor sommigen van jullie is dat uitgedraaid op een volledige depressie. Voor anderen was het een gevoel van ongemak, niet door kunnen slapen, ’s-nachts, wakker liggen en je dan zorgen maken over iets. Dit gebeurd omdat de sluier dunner wordt. En hoewel jullie er naar uitgekeken hebben en we ook verteld hebben dat deze sluier jullie vriend is, heeft de sluier er ook voor gezorgd dat jullie niet te veel gingen voelen. Als gevolg hiervan voelen velen van jullie je enigszins ontmoedigd. Jullie voelen een gebrek aan de unieke levensvonk die jullie hiernaartoe meenamen van Huis. Wees geduldig dierbaren. Veroordeel jezelf niet omdat je een nacht slaap mist, of te veel voelt, of zelfs hoe je je voelt tijdens deze veranderingen.

Een stap vooruit voor de mensheid

De gehele mensheid ervaart een radicale herziening van energie op vele verschillende niveaus. Op Aarde hebben jullie een tijdlijn gebaseerd op mannelijke energie, daarbuiten is een tijdlijn gebaseerd op vrouwelijke energie, en we staan op het punt deze te kruisen. Wat voor effect zal dat op jullie hebben? Dat is de vraag die wij jullie stellen. Hoeveel kan je aan, hoeveel van deze balancerende energie kan je aarden? Dat zal namelijk bepalen hoeveel van deze energie als imprint in de mensheid achterblijft nadat we deze tijdlijn gekruist hebben, dus bereid jezelf voor dierbaren. Bereid jezelf voor om je leven te overdenken. Bereid jezelf voor om onder iedere steen te kijken op zoek naar uitdagingen en dingen die naar je toe gebracht worden. Zelfs je eigen gidsen zullen nu op een ietwat andere manier met je communiceren. Het zijn niet zij die veranderd zijn, jij bent veranderd. De hele mensheid doet een stap naar voren en omhoog en jullie moeten ook op deze nieuwe niveaus leren te communiceren.

Dit zijn opwindende tijden voor ons, en we weten dat jullie erg veel meegemaakt hebben de afgelopen jaren. Jullie hebben alles bereikt en jullie zijn naar voren en omhoog gestapt, het nieuwe licht in, voorbij angsten, om een nieuwe realiteit te creeren die jullie licht de nieuwe wereld in draagt. Dit zijn de tijden die jullie wilden zien komen als je de moed had lang genoeg te blijven om het mee te maken. Het is jullie gelukt en de energie verschuift hier en nu.

Dierbaren, het begint voor ieder van jullie een magische ervaring te worden. Nu is de tijd dat je je handen maar uit hoeft t e reiken naar een ander om dit te kunnen delen. Je hoeft niet dezelfde woorden te gebruiken om dit te delen, of zelfs maar het woord ‘channeling’ te gebruiken. Jullie zijn wezenlijk mensen van het Hart dus deel je hart met iemand en zie hoe dit de energie verankerd. We vertellen jullie ook dat jullie hulp hebben. Veel van deze uitdagingen zullen grote reizen zijn voor een aantal van jullie. Jullie weten dat dit tot demogelijkheden behoorde, zelfs als het niet voorspeld was dat jullie planeet Aarde zouden hebben kunnen verlaten. Aarde zou er uitgezien hebben zoals Mars nu doet als jullie gegaan zouden zijn, maar jullie zijn gebleven en vandaag de dag hebben jullie een groen, overvloedig leven hier op Aarde. Jullie hebben geweldige plekken op de planeet waar je de magische vibratie van Aarde kunt ervaren. Dat is een deel van het fysieke stelsel dat niet verschoven is in het spel, en nu begint de rest zich aan te passen nu het nieuwe circadiaans ritme komt. Je zult ontdekken dat je aandachtsspanne, je ultradiaanse ritmes beperkt waren tot 90 minuten cycli. Nu we evolueren en in energie toenemen, zullen we verder gaan dan we tot nu toe konden. De mens is de laatste 10 jaar meer veranderd dan in de voorgaande 1000 jaar. Ja, jullie kunnen dit afmeten aan de technologische vooruitgang, maar het gaat hier om het belangrijkste element; jullie hart; dat is geëvolueerd.

Je leven in eigen hand nemen

We zullen met jullie samenwerken om enkele van de beperkende overtuigingen die jullie je hebben aangemeten, en die jullie vasthouden in een oud systeem, los te maken. Dierbaren, we kunnen niet trotser zijn. Jullie hebben wijze keuzes gemaakt; jullie zijn naar de voorkant van de rij gelopen om hier, nu te kunnen zijn. Sommigen van jullie vragen je af waarom je hier bent, “ Heb ik nog steeds contracten? Heb ik nog steeds iets te doen?” Het antwoord is altijd Ja, ja en ja, dierbaren. Dit is de tijd die je kunt gebruiken om leiding te nemen over je eigen leven. Grijp iedere kans aan, al aan de basis, bouw een solide fundering van je eigen licht en passie; want daar heb je je licht tijdens deze reis verstopt. Vindt de dingen die je blij maken en stap er volledig in, ga het doen. Bereid je erop voor dat dit een nog groter deel van je leven gaat uitmaken in deze volgende cyclus. Dit is nog opwindender voor ons dan jullie je kunnen voorstellen want mensen zijn nog nooit op dit punt aangekomen, en het ziet er prachtig uit. Goed gedaan, dierbaren, en dat geldt voor ieder en allen van jullie.

Jullie zijn allemaal op een individuele en groepsreis geweest. Het heeft hoogten bereikt, en niveaus, die nooit verwacht waren op deze planeet Aarde. Goed gedaan! Nu kunnen we niet wachten om jullie ‘los te laten’ in deze nieuwe ritmes en om jullie te helpen deze te verankeren zodat jullie je zelfvertrouwen terug kunnen krijgen en zullen begrijpen dat jullie controle hebben over jullie eigen omgeving.

Dit stelt jullie in staat om de leiding te hebben over je eigen leven, en om die dingen tot leven te brengen die je levenslust geven en die je in staat stellen om je doel te leven, met en in je passie. Dit zijn wonderschone tijden, dierbaren. We kunnen niet wachten om te zien hoe jullie, en de collectieve vibratie in deze tijd, “in werking” zijn. Ja, het collectieve hart opent zich als gevolg hiervan, het zijn dus grootse tijden op deze planeet. We houden meer van jullie dan jullie weten en we zijn ontzettend trots op ieder van jullie.

Het is met de grootste eer dat we jullie vragen om elkaar met respect te behandelen. Elkaar te koesteren, ieder kans die je krijgt. Geniet van het nieuwe ritme en speel geweldig samen.

Espavo

 

Espavo.  Ik ben de Hoeder van Tijd

De Groep

 

Het word Espavo is een vroege Lemuriaanse groet : “Dank je dat je in je Kracht stapt”

 

~ Tijd om dankbaar te zijn ~

Door Steve & Barbara Rother

 

FAMILIE KERSTMIS

Deze Kerst gaat het allemaal over familie. Dit jaar is zeer speciaal voor ons want onze zonen en schoondochters, en onze twee kleinzoons, zullen kerst bij ons vieren. Terwijl dit geschreven wordt leggen we de laatste hand aan het versieren van de kerstboom en het hele huis. We houden van de kerstverlichting die ons huis zo’n warme gloed geeft.

Deze kerst is extra belangrijk omdat we onze nieuwste aanwinst in de familie verwelkomd hebben, Timothy Daniel Rother, die nu net een maandje oud is. Onze zes jarige kleinzoon Brandon, die zo vol leven zit, is er ook!

We zijn dankbaar en blij hoe onze zonen Austin en Brent, hun eigen families gesticht hebben, met hun geweldige echtgenotes, Frauke en Suzie, die nu hun eigen zoon hebben.

In onze familie hebben we de traditie dat we “De avond voor kerst” voorlezen. Mijn zus gaf me ooit een mooie Hallmark pop-up versie van dit verhaal, toen Austin, onze eerstgeborene, net zo oud was als Timothy nu is.  Vandaag gaf ik Austin een cadeau dat ik hem al jaren heb willen geven. Ik heb hem hetzelfde boek gegeven om zo de familietraditie voort te zetten en zijn zoon op iedere Kerstavond voor te lezen.

We kunnen niet over familie praten zonder dat we iets zegen over de familie die zo’n belangrijk deel is van ons. De Lightworker familie blijft groeien en blijft ons verbinden met onze spirituele familie over de hele wereld. Van onze harten naar die van jullie spreken we de hoop uit dat jullie genieten van deze magische tijd van het jaar.

 

Barbara en Steve en de Lightworker staf

 

Speciaal verzoek: Copyright 2014 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.