November 2014

De E-Family Steps Up, neemt haar plaats in

Groeten van Thuis.

Ik voel me zo blij om gedurende deze dagen bij jullie te zij, om te delen in wat er gaat komen voor de mensheid. Dierbaren, het is geweldig om te zien hoe jullie dit spel van mens-zijn hebben gespeeld, en hoe jullie allemaal, zowel individueel als collectief, je bijdrage hebben geleverd. Wij zijn net teruggekeerd van een grote bijeenkomt met de E-familie, die bij elkaar kwam voor een nieuwe set instructies, en ideeën over wat er komen gaat en welke rollen er gespeeld kunnen worden. Natuurlijk waren jullie er niet allemaal, dat zou veel te druk geworden zijn. Laat ons daarom een samenvatting geven van wat er in het collectief van de mensheid nu belangrijk is.

De Zeven Clans van de E-Familie: Vibratie

Allereerst, u ben onderdeel van een grote familie. Velen van u zullen dit diep in uw hart voelen. U zult verschillende woorden gebruiken hiervoor, afhankelijk van de staat van bewustzijn waarin u zich bevindt, welke boeken u leest en wat u volgt. Het maakt geen verschil, dierbaren, want het gaat erom dat u het gevoel van familie ervaart. We begrijpen dat velen van u negatieve beelden en ervaringen hebt als het om familie gaat. Het kan zijn dat u negatieve ervaringen hebt opgedaan over familie. De realiteit is echter dat we allemaal ‘familie’ van elkaar zijn. Wanneer je op verschillende lagen vibreert, trek je die vibratie aan. En dit is het gebied van de trillingen, vibraties van de Familie van E…de Familie van E vibratie of wat nu kortweg de E-familie noemen. Het mooie hieraan is dat we zeer recentelijk de zevenclans compleet hebben gemaakt door de zevende clan bekend te maken. De Clan van Harmonie. Het gaat allemaal om de harmonie op planeet Aarde en we zijn n staat geweest om met iedereen die daar aanwezig was (in Scottsdale) wat de zeven clans zijn, waarom ze er zijn en wie deze stralen van licht op de Aarde gebracht hebben. En terwijl u allen omgaat met alle zeven stralen, is er een waarmee u meer resoneert, een harmonische imprint heeft, en die harmonische vormen kan produceren, kan aannemen.

Dit is de tijd, dierbaren, waarvoor velen van u gekozen hebben, waarvoor u speciaal gekomen bent, hier en nu. Het was voor velen van u erg belangrijk om exact op dit kruispunt hier te zijn, om in staat te zijn deze boodschap, die soms heel eenvoudig kan zijn, te brengen, soms zelfs om alleen maar hier te zijn om de kritische massa mee te helpen vormen die samen het omslagpunt creëren. Sommigen van jullie zullen opstaan en de waarheid luidkeels verkondigen, anderen zullen boeken schrijven, films maken of op een andere manier als leraar fungeren, Zelfs diegenen onder u dien niet erg uitgesproken zijn of die niet zo veel naar buiten gerichte energie lijken te dragen, hebben de collectieve trilling/vibratie van deze hartenergie bij zich en dat is erg mooi

Het aarden van de Collectieve Trilling / Vibratie van de gehele mensheid.

De Familie van E vibratie is op Aarde verzameld in grotere getallen dan ooit tevoren. De laatste keer dat we in zulke grote getallen hier waren was rond de tijd dat de Magna Charta getekend werd, zo’n 800 jaar geleden, en hier zijn jullie, opnieuw verzameld.   Recentelijk hebben we gevraagd: “ Hoeveel van jullie stammen van de E-Familie? Hoeveel van jullie zijn er nu op Aarde? “.We kunnen zeggen dat er ongeveer 2 miljoen van jullie op Aarde rondlopen op dit moment. Ze noemen zich niet allemaal Lichtwerkers, jullie geloven niet allemaal hetzelfde. Echter jullie allemaal hebben een dieper ‘weten’ en zijn allemaal onderdeel van de collectieve trilling van de mensheid die nu resoneert met alles dat nu plaatsvindt op de planeet Aarde. Jullie hebben al vele levens geleefd op Aarde, veel mogelijkheden gehad om een verschil te maken en jullie hebben veel weerstand in je omgeving gevonden. Sommigen van jullie brachten een verlichte boodschap in hele donkere tijden, wardoor het extreem moeilijk was om vast te houden aan de waarheid van je boodschap en de straal licht die u meenam van Thuis. Sommigen van jullie brachten dingen mee die niet op Aarde lijken te horen, en u voelt zich zo ver vooruit in ontwikkeling dat het bijna onmogelijk is om dit te doen. Vertrouw erop dierbaren, dat jullie nu de verbinding maken met alle anderen in de E-familie. Jullie vormen en aarden een collectieve vibratie / trilling die erg krachtig is, voor de hele mensheid.

Wiens stem wordt luider gehoord?

Veel van de structuren binnen onze maatschappijen / samenlevingen zijn gestoeld op regels en ja soms heb je die regels ook als in groepen, o ja, die hebben jullie allemaal. Je zult die regels wellicht niet hardop zeggen, ze kunnen ongeschreven zijn, maar mensen hebben allemaal regels over hoe dingen horen te werken. Het was ooit zo dat een klein hoger echelon de regels bepaalden, alleen nu maakt dat geen verschil meer, of je ze nu machtige mensen, doeners of bewegers noemt. Vaak zijn het jullie politiek leiders geweest die hun stem lieten horen, omdat zij wisten dat naar hun stem meer werd geluisterd dan naar die van anderen op deze Aarde. Dat is echter aan het veranderen. En dat is een mooi onderdeel van de E-familie, die willen dat jullie dit allemaal weten. Of je er nu mee resoneert of niet, je hebt jezelf een lid van de E-familie genoemd, en velen van jullie worden nu wakker uit de droom. Zij kijken nu specifiek naar de reden waarom ze gekomen zijn, zich eerste incarnaties her-innerend in de dichtheid van de Aarde.

Het ‘nu’ is een magische tijd. Je maakt een groter verschil dan je voor mogelijk houdt. Is het belangrijk voor jou om aan de ‘goede’ kant van de gebeurtenissen te staan? Omdat je onderdeel bent van het collectief die deze energie ‘aardt’, betekent dat dat jou stem harder en beter gehoord wordt dan die van een ander in het collectief? Wel dierbaren, dat heeft allemaal te maken met je vaardigheid om je licht te ‘aarden’. En dat doe je op een andere manier dan voorheen. Vroeger ging het om de mens die aan de top stond, of die nu gekozen, gehuurd of gekocht was, of eenvoudigweg gezien werd om zijn leiderschapskwaliteiten. Wat er ook aan de gang was, het veranderd heel snel op Aarde.

Dit is de tijd om te Praten.

Er zullen gevolgen zijn van deze veranderingen die je de komend drie jaar gaat ervaren omdat veel zaken zich opnieuw zullen schikken. Als je naar alle collectieve structuren kijkt, of die nu met werk, religie, bedrijf of een groep mensen te maken hebben, al deze structuren zijn gebouwd op en door middel van communicatie. Deze structuren veranderen nu. Het is niet meer mogelijk om geheimen te hebben op de ‘oude’ manier. We leven nu in een tijd van helderheid en geen geheimen meer. En wat voor verschil maakt dat nu of je een man bent in China die over straat loopt na te denken terwijl hij zijn mobiele telefoon tevoorschijn haalt o alles om hem heen op te nemen? Wel, deze persoon heeft net een heleboel energie geaard op een plaats die zichtbaar is voor iedereen. Dankzij zijn acties en de intentie die erachter zit om dit openlijk met de wereld te delen, is zijn stem luider geworden dan die van anderen in het collectief op dat moment. Dit zijn de mogelijkheden die van ons een actieve deelname vragen. Nu gaat het er niet om dat je alles opneemt met je telefoon, maar om, als je iets ziet wat je opvalt en waarvan je ziet dat het onrechtvaardig is, dit te delen door je stem te gebruiken en daardoor een verschil temaken.

De rechten van Spirit / de Geest

Je zou wellicht kunnen zeggen, “Ik ben maar in mijn eentje, ik heb maar een kleine Facebook pagina. Ik werk alleen maar met Twitter en kan daar maar 140 tekens gebruiken.” De realiteit is dat je verbonden bent met belangrijke mensen in deze wereld. Zelfs als je een kluizenaar bent, niet veel sociale contacten hebt, of een kleine sociale kring, of je zelf niet al een leraar ziet maar simpel als een energiehouder, dan is het nu tijd om te ontwaken uit de droom. Het is nu tijd om te spreken, om je eigen waarheid verder aan te scherpen en te definiëren, want hier gaat het om in de E-familie dierbaren, het innerlijke besef, het innerlijk weten dat de Rechten van de Geest hier op Aarde zijn met een reden. Dit zijn de dingen die nu plaats vinden op het volgende niveau van je bestaan in de dans in de dichtheid die je eigen biologische bubbel van biologie is.

Vertrouw op je Innerlijke Stem

Er vinden veel veranderingen plaats- zelfs op het gebied van wat jullie het fysieke noemen. Er zijn veel zaken die van focus veranderen, en ja, sommige van deze dingen kunnen worden beschouwd als nieuwe ontdekkingen. En sommige van deze ontdekkingen zijn iet nieuw. Sommige zijn nieuwe energieën, niet nieuwe ontdekkingen, maar de waarheid is dat je verbonden bent aan andere ‘wezens’ van deze familie op grote schaal en een grootse manier. Houd eenvoudigweg elkaars handen vast op een liefdevolle, vrolijke manier, geleid door je innerlijke waarheid van wat jij kent als een spirit die net doet alsof ie mens is o deze wonderschone planeet. Het is nu tijd om dat in de praktijk te brengen. Sommigen van jullie hebben nog boeken in je hoofd die je nog verborgen hebt uit een gebrek aan zelfvertrouwen, gebrek aan kennis of wijsheid….denk je. Je vergeet dan dat je allemaal een kanaal bent, jullie hebben allemaal de vaardigheden om de wijsheid der tijden aan te spreken, je hoeft alleen maar je innerlijke stem te volgen en die te vertrouwen. Als je die spier traint zal het je dienen op het moment dat je dat nodig hebt.

De ‘E’ van Empowerment, van Evolutie

We vertellen jullie dierbaren dat er veel o deze planeet aan het veranderen is en de E-Familie is geroepen om in actie te komen op een grootse manier. Waar staat ‘E” voor? Er zijn veel verschillende betekenissen voor “E” maar wij gebruiken eenvoudigweg Empowerment en Evolutie, en je begrijpt dan direct waar het voor staat. Dit is de tijd waarin wij afgesproken hebben, dat we allemaal hier zouden zijn op een bepaald tijdstip waarop de planeet in staat zou zijn een hoog vibrerend niveau te bereiken en een echte kans zou hebben om in de volgende dimensie te stappen zonder dat wij onze fysieke lichamen achter zouden moeten laten. Jullie wilden hier zijn op dit moment, voor dit moment, dus met zijn allen hebben we gepland hoe we dit mogelijk konden maken. Hoewel sommigen van jullie dit niet gepland hebben, wist je eenvoudigweg dat, als je zou springen, je op de juiste plaats terecht zou komen zelfs als je mam en pap het nooit zouden begrijpen. Je hebt het gered, je hebt het goed gedaan.

We danken je voor de moed die je hebt getoond door deze energie mee te brengen in tijden waarveel niet begrepen wordt. Niet in staat zijnde om jezelf compleet te beschrijven of spontaan te kunnen zijn in ieder moment uit angst voor de reactie van de wereld om je heen. Je hebt het gered, en nu heb je een diepere verbinding die iedereen om je heen begint te begrijpen.

Meer van je eigen perfectie zien.

We hebben het al vaak genoemd dierbaren, je leeft in een muldriedimensionale ervaring. Wat je ziet als je in de spiegel kijkt iedere morgen, als je haar kamt, is de mens die je denkt te zijn. Je weet natuurlijk dat het een spiegelbeeld is van wie je bent, want je kijkt in een spiegel, hoewel, de meesten van jullie zien jullie zelf niet op die manier. De meesten van jullie zien zichzelf in omgekeerde volgorde omdat dat is wat je ziet in de spiegel. We vertellen jullie dat we jullie gaan laten zien hoe je er werkelijk uitziet. Zelfs als je in de spiegel kijkt zullen wij veel van de lagen die jij erop hebt geplaatst, om jezelf af te leiden, wegnemen. Nu is er de mogelijkheid om door te stappen, door de dimensionale realiteiten heen. Je hebt je eigen perfectie tot nu toe eenvoudigweg verborgen in de verschillende lagen van tijd en ruimte, en we vertellen je, je bent niet de enige die hier zo rond loopt. Er zijn er velen en ieder van jullie heeft een stukje van de perfectiepuzzel in je geest. En sinds je op de planeet van imperfectie bent, kan niemand van jullie dit allemaal bevatten, of vasthouden, maar kun je wel een deel ervan vasthouden.

In de dagen die nu gaan komen, de volgende vijf-zes maanden, zullen we het dunner worden van deze sluier, die deze dimensies voor jullie verborgen hield, met jullie delen. Jullie zullen dingen op een nieuwe manier gaan zien, maar het kan zijn dat je niet begrijpt waarom dat zo is. Sommigen van jullie zullen energieën gaan voelen, niet helemaal wetende wat het is, het zou kunnen zijn dat je uit je kern gegooid wordt, niet helemaal wetende hoe je hiermee om moet gaan, of wat het precies is. Je bent volledig op schema, dierbaren. Je bent op schema om een totaal nieuwe ervaring op deze planeet te ervaren en het is voor ons magisch om dit met jullie te delen. Er zullen tijden zijn dat je andere jij’s gaat ontmoeten. Erg verwarrend op het eerste gezicht, maar je zult het oppikken. Je zult de kennis en de wijsheid oppikken die je als collectief gewonnen hebt door de incarnaties heen, door het universum heen. Jullie allemaal. Stap naar voren, heel duidelijk, met de mogelijkheid om in deze nieuwe ervaring te stappen. Let er op, maar het allerbelangrijkste; verbind je met je hart!

Dit is de tijd dierbaren, dat je leert je te denken met je hart en voelen met je hoofd. Je hebt altijd geprobeerd om je gevoel te spiegelen aan je gedachten, of wat je dacht dat je gedachten en gevoelens waren die je uitte. Nu vragen we je om je ervaring te spiegelen aan wat je voelt. Het zal je een hoop tijd schelen. De evolutie van de mensheid gaat razendsnel omdat de E-familie wakker wordt uit de droom en haar plaats inneemt in de evolutie.

Verbinding!

Er is een collectief van de mensheid, dierbaren, en als je iets nieuws hebt, dat op de planeet gebracht moet worden, dan zal het niet aarden totdat het in het collectief geaccepteerd of ingebracht wordt. Daarom vragen we je dit te doen. Maak de verbindingen, of je dat nu energetisch, over Facebook of Twitter doet, bewust door het aangaan van verbinding met mensen, en door te spreken, je eigen boek te schrijven, je film te maken, wat dat dan ook mag zijn, doe het. Dit is de tijd om die spieren te rekken, om een begin te maken met het bouwen van deze verbindingen want dat is onze toekomst, dierbaren, je hebt deze verbindingen harder nodig dan je je kunt voorstellen. En, ze zullen je helpen om te aarden en je te bewegen in wat van je gevraagd wordt.

Communiceren als een Collectief

Een van de boodschappen die we recentelijk doorgaven tijdens de Lightworker Reünie in Scottsdale had te doen met een bacterie in je eigen fysieke lichaam- de microben en bacteriën in je lichaam regelen je leven op veel manieren. Het grootste deel van de tijd leef je ermee in harmonie , maar we willen de analogie ervan met je delen zodat je de verhouding begrijpt van kleine gedeelte van die relatie tot de hogere niveaus ervan. Je beschouwt bacteriën en microben als een klein onderdeel van je ervaring omdat ze zo klein zijn, maar ze hebben een geschenk te brengen, dierbaren, dat werkelijk uniek is. Zij staan constant in verbinding met elkaar, communiceren met elkaar, ieder moment. Er is geen moment dat microbe in je lichaam niet met elkaar praten. Betekent dat dat ze het met elkaar eens zijn? Nee, bij lange na niet, ze hebben allemaal een andere bedoeling, ze hebben allemaal iets unieks, ze hebben allemaal een andere rol en ze hebben allemaal een stem in wat er in je lichaam gaat gebeuren. Zelfs als er eentje zegt dat hij wel wil en de anderen zeggen nee, gebeurt er iets; dan houden ze allemaal hun stem binnen, ze houden hun waarheid achter. Pas als het collectief een kritische massa bereikt die de zelfde waarheid nastreven, dan pas verschijnt er iets in het fysieke lichaam, maar dan wel heel snel. Dat is hoe de schoonheid hiervan plaatsvindt.

Jij hebt ook een helder voorbeeld dat we kunnen gebruiken.. de mieren. Mieren zijn een collectieve communicatie. Ze sturen renners weg om te zoeken naar nieuwe wegen om voedsel te vinden, nieuwe paden te vinden voor de dingen die ze nodig hebben. En, als een renner onderweg gevangen wordt, of doodgaat, weten de anderen dat direct. Dat is een vorm van communicatie waarin alle mensen zich gaan bewegen. Je hebt de mogelijkheden al in je lichaam want je hebt microben en bacteriën die samenwerken, hoewel ze soms van mening verschillen, hebben ze geleerd samen te werken, ze hebben geleerd te communiceren en als de commune een kritische massa bereikt gebeurd de verandering zeer snel. Mensen zijn hetzelfde. Dat is het mooie van wat er nu voor je klaar ligt

De Clan van Bewaarders van Harmonie

Dit is de reden dat we de zevende clan brachten… de Clan van Harmonie, diegene onder jullie die op een natuurlijke manier voor harmonie in de omgeving zorgen. Sommigen van hen beschouwen zichzelf als vredestichters, waarbij je jezelf in families plaatste waarin het bereiken en bewaren van harmonie van levensbelang was voor de evolutie ervan. Sommigen onder jullie hebben zichzelf in moeilijke situaties geplaatst om je geschenk van harmonie optimaal te kunnen gebruiken. EN zelfs als je niet tot deze clan behoord, nu is het tijd voor ieder en allemaal om te kijken naar hoe goed je bent in het harmoniseren met andere jijen om je heen. Kijk naar je connecties, naar je verbindingen. We hebben dit al vaker gezegd, het succes van planeet Aarden is afhankelijk van hoe goed je in staat zult zijn om ‘gelijk’ te zijn, in plaats van de manieren waarop je van elkaar verschilt. Dit is een enorme verandering en aanpassing van dat wat wij ego noemen, en van vele andere typische menselijke manieren om zaken te doen als mensen.

Hoe je je eigen Uniekheid vasthoudt

Dit is de tijd, dierbaren, om stevig vast te houden aan je eigen waarheid. Hou er zo aan vast dat er een andere waarheid pal naast kan staan, zelfs als je het er niet mee eens bent, zodat beide kunnen stralen en stemmen kunnen verzamelen. Dit is de manier van de toekomst, hoe microben en mieren samenwerken in hun hoogste vorm. Jullie winnen allemaal deze innerlijke communicatievorm. Velen van jullie hebben het paranormale vaardigheden genoemd, maar dat zullen ze niet langer genoemd worden omdat dit al ver geïntegreerd is in jullie allemaal. Jullie zullen deze vreemde woorden, die een rare smaak geven aan alles wat menselijk is, verliezen. Dit zijn grootse tijden voor planeet Aarde, want het stond niet in het originele plan dat jullie hier terecht zouden komen. Veel van de energie van Aarde was bedoeld om snel te veranderen, maar jullie bleven. Nu is het tijd om je te her-Inneren waarom jullie hier zijn en om je te verbinden met die gebieden. Verbinden, en delen van je energie betekent niet dat je jezelf of je eigen uniekheid verliest, en het is belangrijk om dat te beseffen, want je hebt een stem in alle aspecten van mensheid. Als je stem niet meetelt is dat omdat je niet je waarheid spreekt, want dit is de tijd om exact daaraan te werken. Gedurende de transitiemaanden van het verhuizen naar deze nieuwe energie en de hele wereld die voor je ligt, kan je nu je eigen magie creëren. Het kan misschien niet snel in je eigen veld naar boven komen, maar je kunt het in je tijdlijn plaatsen en er recht in lopen.

We zouden niet trotser op jullie kunnen zijn dierbaren. We kennen de meesten van jullie bij je Spiritnaam, de naam die je draagt als je Thuis komt. Voor sommigen van jullie zal het belangrijk zijn om deze naam te her-Inneren. Voor anderen? Zal het eenvoudigweg weten dat je grootser bent dan je ooit dacht voldoende zijn. Je wordt hier Thuis bejubeld en je bent op precies de goede laats om verschil te maken op planeer Aarde in deze evolutie die nu plaats vindt. De E-Familie is geaard. Ze zijn op hun plaats om de energie vast te houden, de nieuwe wereld in te dragen en om een compleet nieuw hologram van licht in werking te stellen op planeet Aarde, en wij, dierbaren, applaudisseren bij elke stap die je zet.
Het is met de grootst mogelijke eer dat wij je vragen om elkaar met respect te behandelen. Harmoniseer iedere kans die je krijgt. Wee dat jullie een prachtig nieuw spel spelen. En speel het goed samen.

Espavo

Espavo.  Ik ben de Bewaarder van Tijd.

De groep

We waarderen feedback.

Het woord Espavo is een vroeg-Lemuriaanse begroeting en betekent: “Dank je dat je je kracht neemt.”

 

~ Tijd om Dankbaarheid te tonen ~

 Door Barbara Rother

De Amerikaanse feestdag Thanksgiving komt eraan Dit is een van mijn favoriete tijden in het haar omdat het de dag is die ons eraan herinnert even te stoppen om onze dankbaarheid te tonen voor alles dat we in ons leven hebben. Het is belangrijk om iedere dag dat we hier zijn, dankbaar te zijn, maar deze dag heeft een speciale magie. We zijn allemaal zo gezegend. Ik besef dat sommigen van ons niet in de perfecte leefomstandigheden verkeren op dit moment maar als we dankbaar zijn voor wat we wel hebben, creëren we de mogelijkheid voor overvloed in ons bestaan. Mijn verjaardag is ook rondom Thanksgiving, en daarom neem ik tijd om te reflecteren op wat ik het afgelopen jaar ervaren hem en om mijn dankbaarheid te voelen en uiten voor mijn leven het afgelopen jaar, en om ook vooruit te kijken naar wat het komende jaar mij kan brengen. Het is ook de tijd om familiebijeenkomsten te bezoeken of organiseren, inclusief het diner met kalkoen. Mijn familie steekt altijd een kaars aan in de pompoentaart, (het traditionele toetje) voor mij om uit te blazen en een wens te doen voor mijn nieuwe jaar. Maar voordat we van het geweldige diner gaan genieten verzamelen wij ons aan tafel. Ieder van ons verteld dan waar we dankbaar voor zijn. Het is een speciale tijd en vaak wordt het eten koud terwijl we praten.

Ik ben dankbaar voor mijn leven vol met geluk, gezondheid, omringd door familie en vrienden. In het bijzonder ben ik dankbaar voor alle Lichtwerkers die met mij meelopen o deze geweldige reis. Ik hoop dat wij allen de mogelijkheden willen omarmen die ons gegeven zijn in het hier en nu. Ik vraag jullie om met mij het leven te vieren en dankbaar te zijn.

In liefde en licht,,

Barbara

 

Ik heb besloten om op te zoeken wat deze tijd van het jaar, Thanksgiving, betekent.

Wikipedia zegt:

Thanksgiving Day (dankzeggingsdag), vaak verkort tot Thanksgiving, is een nationale feestdag in deVerenigde Staten en Canada waarop dank wordt gezegd (traditioneel aan God) voor de oogst en voor allerlei andere goede dingen. In de Verenigde Staten wordt deze dag gevierd op de vierde donderdag in november. In Canada, waar de oogst eerder in het jaar eindigt, wordt het op de tweede maandag in oktober gevierd. In protestants-orthodoxe kerken in Nederland bestaat de Dankdag voor het Gewas.

Thanksgiving wordt gevierd met de hele familie en men legt grote afstanden af om bij elkaar te kunnen zijn. Omdat het in de VS op een donderdag valt, is het meestal zo dat werknemers ook vrijdags vrij krijgen. Daardoor wordt een familiereünie van vier dagen mogelijk.

 

Speciaal verzoek: Copyright 2014 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.