Aprilie 2014

Stiri despre „regretata” Mare Planeta Pamant
O viziune superioara

(ii multumim Alexandrei pentru traducere)

Salutari, dragilor

Gata cu secretele

Salutari de Acasa. Ati fost urmariti si vazuti. Calea voastra incepe sa se schimbe in moduri noi si lucrurile devin foarte frumoase pe Pamant, chiar daca stim ca voi nu le percepeti astfel. Putem vedea foarte clar ca exista foarte multa agitatie. Aveti atat de multe de restructurat si de redefinit, in legatura cu cine sunteti. Deseori, atunci cand urmariti stirile, sau ceea ce se intampla in jurul vostru, ceea ce vedeti este tulburator, deoarece pare sa fie vorba numai despre dezbinare si oameni care ies in strada. Asta se intampla acum in Turcia, Siria, Egipt, Venezuela si in multe alte locuri. De ce? Ce e diferit acum, fata de cativa ani in urma? Chiar si cu doi sau trei ani in urma, nu ati fi vazut atat de multe demonstratii care se desfasoara simultan, in mai multe tari. Intreaga omenire s-a schimbat, dragilor, si s-a inaltat catre o noua perceptie. Parte din aceasta provocare este faptul ca voi nu mai puteti pastra secrete unii fata de ceilalti. Nu e interesant? Este foarte frumos, vazut din perspectiva noastra. Traiti vremuri ale transparentei, in care secretele nu mai exista, vremuri despre care va vorbim deja de ceva timp. Nu credeati ca ele vor veni, dar iata-le.

Actionand cu iertare

Asadar, ce se intampla atunci cand descoperiti secrete? Ei bine, primul lucru este sa suprareactionati si sa va infuriati, pentru ca cineva v-a facut sa va construiti viata pe o minciuna partiala. Asta va face sa va simtiti furiosi si frustrati. Ei bine, veti avea nevoie sa invatati sa iertati, sa va iertati unii pe ceilalti ori de cate ori este nevoie de iertare. Cu totii aveti secrete ascunse, care incep sa iasa la iveala. In noile vremuri ale transparentei, lucrurile stau acum altfel. Primul lucru pe care va rugam sa il faceti este sa fiti buni unii cu ceilalti, sa aveti grija unul de altul, ori de cate ori puteti – si pentru asta e nevoie de iertare. Acesta este elementul cu care va cerem sa intrati in lumea cea noua – deoarece va aflati intr-o lume noua. Ea nu pare deloc familiara, in comparatie cu cea veche si aici lucrurile se intampla cu viteza iubirii. Nu mai exista niciun fel de decalaj de timp. Partea cea mai importanta e ca aveti o constiinta colectiva, care se afla chiar in pragul frustrarii. Acesta este motivul pentru care multi oameni spun ceea ce gandesc. Pentru ca au atat de multe de spus, se hotarasc sa iasa in strada si sa se revolte intr-un anumit fel, astfel incat sa isi poata face auzita vocea. Si lucrul acesta e chiar frumos.

Viitorul vostru este armonia

Ceea ce faceti creează lumea cea noua, Epoca Emanciparii, exact asa cum o doreste fiecare dintre voi. Va revoltati impotriva modului in care au fost organizate lucrurile pentru voi, in trecut. Ati avut conducatori ai lumii care au fost hotarati sa va conduca, acum insa nu mai e nevoie de asta. Sunteti creatori constienti, care merg si creează pe aceasta planeta si ceea ce aveti nevoie sa faca conducatorii vostri este sa va asigure siguranta acestui demers. Foarte simplu – acestia sunt slujitori, nu conducatori. Multi dintre voi va dati deoparte conducatorii si nu este acesta, de fapt, motivul pentru care iesiti in strada? Ei nu va conduc in directia in care ati vrea sa mergeti. Ce se va intampla in continuare? Pentru moment, dragilor, nu este niciun secret că lucrurile se vor inrautati. In cele din urmă, conștiința colectiva a omeniri se va uni, chiar daca acum acest lucru e prea dificil. Sunt multi dintre voi care încearcă sa se separe unii de ceilalți; dar separatia, pe planeta Pământ, vă va incetini progresul. E simplu, va aflati in era armoniei. Ați pornit cel de-al treilea val al emancipării, care va leagă unii de ceilalți. Prin urmare, tot ceea ce va separa va deveni problematic pentru viitorul omenirii. Tot ce se unește in direcția armoniei, reprezintă viitorul către care va indreptati cu totii. Voi sunteti cei care ati spus: „Sunt un creator constient. Imi amintesc toata magia pe care o aveam in mine in copilarie.” Nu ati uitat-o in intregime si ea va sta la dispoziție in orice clipă. Acest lucru este foarte frumos si noi vă vedem cum înaintați spre el. Acest nou nivel al energiei este aici pentru voi toti. Mai aveti la dispozitie şi un anumit ajutor cu care nu sunteti familiarizați si despre care va vom vorbi astazi.

Renașterea Pământului

Vedeti voi, lucrurile astea nu va sunt noi. Ati mai vorbit despre Era Emancipării. Ati vorbit despre asumarea libertatii si despre capacitatea de a crea intr-o clipă, așa cum procedați când sunteți Acasa. Lucrul acesta este foarte frumos, dragilor, deoarece voi creați raiul – Acasă pe Pământ. Acest lucru înseamnă si că aveți nevoie sa va asumati o anumita responsabilitate pentru aceste puteri, deoarece astfel le veti putea ancora. V-ati asteptat ca acest lucru sa se intample, deoarece l-ati studiat si unii chiar l-ati profetit. Da, la un momend dat, ati luat sfarsitul jocului si ati hotarat sa il prelungiți. Ați spus: „Nu plecăm! Nu am terminat treaba aici.” Planeta se afla intr-un ciclu de sfârșit si ea nu se schimba la fel de repede ca şi conștiința colectivă a omenirii. Asa că, planeta mai are inca dificultăţi majore si multe încercări incep să iasă la suprafaţă. Puteti vedea frustrarea si furia celor care demonstrează, chiar daca nu înțelegeți motivul discordiei. Empatizati cu ei, deoarece știți ce simt. In mare parte, lucrurile sunt declanșate de dificultățile din interiorul Pământului.

Din multe puncte de vedere voi stiti ce se intampla cu planeta Pamant. Ea trece printr-o renastere majora, începutul unui nou ciclu. Initial, nu urma sa mai fiți aici. Acum insa, ati prelungit jocul si ați intrat in el, pentru a continua. Este foarte frumos si, cu toate acestea, extrem de dificil, deoarece Pamantul era in curs de oprire. De multa vreme, multe dintre speciile de pe planeta au tot murit. Da, ea a fost recent re-însămânțată si aceasta re-însămânțare va continua; vor mai fi meteoriți, comete si explozii solare care sa sprijine acest proces. Vor mai fi câteva anul acesta, care s-ar putea sa va sperieAmintiți-vă, deci, sa respirați 

[…].

Copiii Cristal dețin cheia acestor timpuri de tranziție

Așadar, de ce suntem aici? Despre ce este vorba? Care e partea frumoasa, despre care știm ca va urma? Voi toți si noi toți am văzut ce se întâmplă si am creat ocazia apariției acestui nou nivel. Cum ați participat voi? Unde sunt răspunsurile pe care vi le-ati lăsat singuri? Ei bine, s-a intamplat in urma cu aproape 22 de ani, atunci când pe aceasta planeta au inceput sa se nasca primii copii de Cristal. Înțelegeți incotro se îndreaptă lucrurile? Puteti vedea ce se intampla cu copiii de Cristal? Ei au venit cu o sensibilitate incredibila; mulți dintre ei nu pot intra in contact cu alti oameni, din cauza acestei sensibilităţi deosebite, dar este mai mult decât atât. Ați fost martorii unei creșteri spectaculoase, a ceea ce numiți pe planeta voastră „tulburare de spectru”. Dragilor, acesta dereglare include un procent ridicat de copii de Cristal, care au probleme atunci când interacționează cu voi toti. Ati adus copii cu vibrație foarte înaltă, pe o planetă cu vibrația foarte joasă. Deoarece nu se pot impământa, mulți s-au retras in sine, au creat ceea ce puteți vedea pe planeta voastră, din ce in ce mai des: Autism si tulburări de spectru. Chiar daca numărul lor este in creștere pe planeta Pământ, acesta nu este un lucru „rău”. Ati văzut ce se întâmplă si v-aţi pus speranţa in copiii de Cristal, creând un spațiu in care sa poată veni, chiar daca treceți prin dificultăţi incredibile. Cu toate sensibilitățile si celelalte atribute ale lor, care le dau de furcă, ei au răspunsul – lucru pe care veți începe să il vedeți in viitorul foarte apropiat. Veți vedea la televizor, interviuri cu oameni care vor explica ceea ce se întâmplă, intr-un mod pe care toata lumea sa il poată înțelege. Copiii de Cristal sădesc semințele foarte profund in inimile voastre şi apoi le udă. Asta fac ei si sunt foarte buni, deoarece știu sa lucreze cu energia.

I-am numit copii de Cristal, in toti acești ani, doar pentru ca erau copii, atunci când am început sa vorbim despre ei, în urmă cu mai bine de 20 de ani. In orice caz, astăzi ei sunt adolescenți si adulți tineri. Isi dau seama de asta? Majoritatea lor nu – la nivel individual. Cu toate că majoritatea lor nu sunt conștienți de darurile lor, ei au o conexiune. Dragilor, este ceva magic, atunci când se produce aceasta conexiune – si acest lucru a început deja. Ea este declanșată de eliberarea emoțională a Pământului, deoarece planeta trece prin multe – dupa cum puteți vedea in fiecare zi. Groenlanda se topește si faptul ca nivelul apei pe planeta Pamant este in creștere nu mai constituie o simpla speculație; o puteti vedea cu totii. Exista schimbări majore pe planetă si acumulați tensiune in plăcile tectonice, care au avut recent o ușoară alunecare in zona Los Angeles. A fost una minoră, dar acolo se aduna o tensiune majora. Înseamnă asta ca trebuie sa apară un cutremur sau un vulcan? Nu neapărat. Vom vedea cat de mult pot face copiii de Cristal, deoarece conștiința colectiva se formează pe mai multe niveluri. Copiii de Cristal au venit cu capacitatea de a se conecta intr-un mod in care majoritatea nu o poate face. Indivizii Indigo au si ei un rol de jucat, deoarece ei au lucrat cu un nivel nou de comunicare, pentru a ajuta la deschiderea căilor pentru neînțelegerile care au fost aduse pe Pământ. Oamenii Indigo au descompus sistemele si apoi au ajutat la reconstruirea lor, intr-un mod nou. Cine sunt copiii de Cristal? Copiii de Cristal simt energia, intr-un mod pe care cei mai mulţi dintre voi încearcă sa il atingă, urmând cursuri la care sa inveţe cum sa simtă energia. Păstrătorul se credea a fi un profesor de vibratie inalta, cand a intalnit pe cineva care i-a adus o piatra, i-a pus-o in palmă si a spus: „Poți simți vibrația asta frumoasa?” „Nu. O simt ca pe o piatră”, a răspuns el. Nu toata lumea simte lucrurile in exact același fel, asa ca voi mergeți la cursuri, pentru a învăța să simțiți energia. Simțiți entuziasmul, dragilor!

Ce s-a întâmplat este ca sunteți branșați la energia Pământului. Atunci când ea trece prin aceste încercări – care, de altfel, sunt perfect normale – voi toți va conectați sistemele emoționale la Pământ. Ea trece acum printr-o astfel de schimbare; vibrația colectiva s-a schimbat, atunci cand a fost atinsă masa critică si voi ați pășit in Era Emancipării. Ati trecut prin portalul 12/12/12, pana la capătul sau din 21/12/12 si ati făcut asta intr-un moment in care planeta Pământ ar fi trebuit să moară. Cu toate acestea, iată-vă zâmbind, așteptând partea următoare. Este atât de frumos. Noi, de partea aceasta a vălului, vă aclamăm cum nu va puteți da seama. Au fost atat de multe entităţi aici, care au lucrat pentru a trimite o energie uluitoare pe Pământ. Speram ca ati simțit-o pentru ca acum depinde voi, deoarece Pământul vă aparține. Vă veți armoniza cu planeta sau o veți lăsa sa moara. Va spunem, dragilor, că ea este incă in ciclul morții si e nevoie să lucrați cu ea, in noile armonii. Copiii de Cristal nu vor lucra numai cu planeta, ci si cu voi; deoarece oamenii sunt cei care au găsit aceste dificultăţi atat de greu de gestionat. Pământul a mai trecut prin multe astfel de perioade evolutive şi înainte. Ea nu are nicio problema cu ele, va trece prin asta din nou si va reuși; va răzbate dincolo. Pe ea o preocupa oamenii, călătoria voastră in acest moment dificil de tranziție si dificultăţi si lipsa voastră de înțelegere.

Iata care este partea frumoasa, dragilor. Copiii de Cristal nu sunt separați de voi; ei sunt parte din voi. Chiar dacă doar ei au găsit o armonică prin care pot comunica, voi veți putea începe să vă conectați la aceasta energie, in viitorul foarte apropiat. In curând, veti începe sa va cristalizați propria experiență pe Pământ, atingând un nivel vibraţional la care nu mai puteți tolera negativitatea.

Vedeți toată dezbinarea de pe planeta Pământ din acest moment, pentru că o priviți dintr-o vibrație superioara. Viața voastră de zi cu zi nu vă validează inca schimbarea. Chiar daca încă nu se vede ca ați intrat in aceasta noua vibrație, inima voastra o simte. Deschideți ochii, dar nu o puteți vedea in jurul vostru, așa ca deveniți frustrați. Să știți că nu sunteți numai voi – asa e intreaga omenire.

„Nu” – Inceputul unui nou ciclu de putere

Conștiința colectivă a omenirii a atins un nivel critic. Voi cereți pacea pe Pământ – ceva ce nu face parte din experiența voastră curentă. Tot ceea ce vedeți la știrile de la televizor, in acest moment, este orice altceva decât pașnic, pentru că sunt vremuri de tranziție. Pacea este însă exact obiectivul către care va îndreptați. Ciclul vostru de putere începe prin a spune nu. Cu alte cuvinte, la începutul unui ciclu de putere, spui „nu” – fie ca individ, fie ca omenire, in ansamblul ei. Deseori, va definiți prin ceea ce nu vreți in viață, așa ca spuneți: „Asa a fost mereu, pana acum. Sunt o persoana nouă. Am nevoie de ceva nou.” Fie ca e vorba de o relație, de o prietenie sau de o slujba, puteți vedea asta, in viața voastră. Majoritatea oamenilor trec printr-un ciclu de putere, la fiecare șapte ani. Dacă mai există si alte elemente declanșatoare, cum ar fi contractele pe care le-ați întocmit sau daca priviți înapoi la viața voastră, puteți vedea foarte clar că ați trecut prin aceste cicluri de putere, care au început prin a spune „Nu. Este ceva ce eu nu mai vreau in viața mea.” Asta face întreaga omenire acum, spune: „Nu. Nu mai avem nevoie sa facem asta.”

Acest lucru este dificil, deoarece oamenii cărora le spuneți „nu”, nu ascultă. O vor face însă – si acesta este adevărul. E schimbarea care se petrece chiar acum; de reținut însă că este ideea ciclului de putere. Ce înseamnă asta? Ei bine, e destul de simplu de înțeles. Începe prin a spune: „Nu. Nu mai vreau acest lucru in viața mea. Ăsta sunt eu, in acest moment.” Apoi, ajungeți in punctul in care nu mai aveți nevoie sa dați lucrurile deoparte. Si atunci, veți spune: „OK. Acum sunt in vârful ciclului meu de putere.” Si va veți simți confortabil cu asta, nemaiavând nevoie sa îndepărtați lucruri din viața voastră. Apoi, veti ajunge in punctul in care sa începeți sa va redefiniți prin ceea ce va doriți sa aveti in viață, in loc de ceea ce nu doriți. Nu e posibil sa începeți prin a spune „da”; este necesar sa începeți cu „nu”. Toata omenirea tocmai a început un nou ciclu de putere, care credem ca nu va mai dura șapte ani, pentru a fi parcurs. Chiar dacă noi credem că lucrurile vor merge mai repede, asta depinde numai de voi si de copiii de Cristal, care sunt cei care au pornit acest ciclu. Ei se trezesc dintr-un vis si işi ocupă locurile in lume, in lumea voastră, in moduri la care nu va așteptați. Ați crezut ca vor veni călare pe cai albi si vor salva lumea; ei însă au sădit foarte clar semințele adevărului. Chiar dacă, uneori, au făcut asta prin propria disonanţă sau problemă fizică, totuși au făcut-o, iar rețeaua de vibrație cristalina este acum la locul ei. Va rugam sa înțelegeți, dragilor, că copiii de Cristal au existat pe planeta voastră, de ceva vreme. Majoritatea timpului oamenii s-au temut de ei: Christos a fost unul, Budha a fost un altul. Veți vedea asta, iarăși si iarăși, deoarece mulți dintre oamenii de la care v-ați primit mesajele de Lumina au fost incredibil de sensibili si foarte, foarte puternici. Acestea sunt, de fapt, cele două atribute ale Cristalilor: puterea incredibilă, ca rezultat al unei sensibilităţi extreme. Se potrivește asta, pe planeta Pământ? Nu, nu pe vechiul Pămant. De aceea au loc schimbările, in momentul de faţă. Ati reușit, dragilor, v-ati ridicat vibrația in mod conștient. Ati făcut cursuri, v-ați rugat, v-ati ascultat, ati meditat, ați vorbit cu propriul spirit si v-ați primit propriile mesaje, prin channeling. De asta era nevoie si acestea sunt piesele cu care au venit copiii de Cristal.

Seminte plantate de copiii de Cristal

Nu demult, Păstrătorul preda un curs de channeling, la care participa un copil de Cristal, pe care l-a adus in faţă si a spus „Ei, haideți sa încercăm asta.” Si omul a spus „Știu”. Păstrătorul a spus: „Știi, când faci channelig, poți sa faci așa.” Si persoana a răspuns: „Știu”. Exact așa stau lucrurile, pentru ca aceste ființe nu sunt genul care sa ţină o pancartă si sa spună „ Am toate răspunsurile pentru planeta Pământ.” Sunt ființe care si-au ascuns puterile, astfel încât sa nu deranjeze evoluția naturală a omenirii sau sa o grăbească prea tare. Daca ar fi făcut asta, i-ar fi pierdut pe multi dintre voi; nu e vorba despre copiii de Cristal, ci de întreaga omenire. E vorba despre vibrația colectivă, care începe acum să se ridice la un nivel la care va puteți armoniza cu Cristalii. Acest lucru nu numai că ii va ajuta, dar va spori progresele pe care le veți face, in domeniul autismului. Ei bine, dragilor, autismul este numai unul dintre domeniile provocărilor fizice, cu care se confruntă mulți dintre copiii de Cristal. Dacă puteți sa folosiți atributele acestor copii, veti descoperi daruri incredibile, ascunse sub ceea ce pare a fi un handicap. Dar nu e un handicap, dragilor, si acesta este noul element cheie pe Pământ către înțelegerea căruia tindeți.

Cea mai mare provocare in calea acestei înțelegeri, este reacția. Daca puteți opri reacțiile pe planeta Pământ, suficient de mult încât să puteți vedea ce se petrece cu adevărat, veți schimba, pe rând, inimă cu inimă. Înseamnă asta că dacă toată lumea din cameră ar atinge, dintr-odată, o vibrație colectiva de cristal, acest lucru va rezolva toate problemele din lume? Că va dispărea discordia din Turcia, China, Venezuela, Siria, Egipt si Ukraina? Nu, dar puteți ancora, cu siguranță, posibilitatea ca pacea sa înceapă. Si daca aceasta este intenția voastră, va funcționa. Este însă timpul să vă concentrați atenția, adânc in interior si nu către exterior.

Când vedeți problemele de pe întregul glob, ele par ca sunt undeva departe – dar „undeva departe” de fapt nu există. Chiar dacă nu se întâmplă in ţara voastră, in faţa ușii voastre, ele se întâmplă in conștiința globală a omenirii. Acestea sunt cu adevărat vremurile de pe planeta Pământ, in care oamenii vor învăţa să trăiască in armonie; ei vor descoperi cât de asemănători sunt, in loc sa studieze modurile in care sunt separați. In acest moment, tiparele normale ale separării, care au existat pe planeta Pământ, sunt cele mai mari obstacole in calea evoluției omenirii. Majoritatea Cristalilor devin acum adulți sau sunt deja tineri adulți. Dacă credeți că voi ați avut dificultăţi când ați crescut, ar trebui sa vedeți cu încercări s-au confruntat acești copii de Cristal, pentru a face restul lumii să îi înțeleagă. A fost foarte greu, dar, cu toate acestea, ei au pornit si lucrurile funcționează. Mulți fac studii si cercetări, pentru ai arata restului planetei, ce să caute si la ce să se aștepte. Acest lucru va deveni si mai valoros, odată cu trecerea timpului, deoarece acum vedeți deja pe Pământ, noii oameni. Ei nu se vor ridica să spună: „Alegeți-mă, pentru ca va voi conduce guvernul bine.” In schimb, ei vor rămâne, de regulă, in spatele scenei. Si așa trebuie sa fie, dragilor, deoarece voi depășiți acum nevoia de a avea conducători. Puteți lucra in armonie colectivă, intr-un mod nou.

Familia E

Un alt lucru important, despre care dorim să vă vorbim, este ca, daca nu ați venit ca si Cristal, păstrați informații critice din viețile anterioare, pe care nu le-ati putut impărtăşi la momentul respectiv. Unii dintre voi ați fost arși pe rug sau torturați sau ați avut atribute fizice care nu v-au permis sa va faceți auziți. Dragilor, acum este vorba despre un timp nou si o energie noua. Nu e primul pas major, pe care il faceți ca si colectivitate. In aceste momente critice, ale evoluției in masa, vine întotdeauna o echipa specială de Acasă, pentru a sădi pe Pământ, semințele necesare pentru a da putere. Aceasta echipa a crescut substanțial si este alcătuita, in mare parte, din ființe deja incarnate pe Pământ – oamenii de vibraţie „E”.

Atunci când folosim acest termen, imediat vreți cu toții să știți ce înseamnă „E”. Daca vreți să spunem totul intr-un cuvânt, putem folosi cuvântul „Emancipare” – dar e cu mult mai mult decât atât. „E” este sunetul pe care il fac oamenii cel mai des; este cel mai folosit sunet, atât in limba engleza cat si in alte limbi. De ce? Pentru a vă aminti de ce sunteți aici. Ați ieșit in faţă, pentru a aduce emancipare oamenilor – ceva numit deseori „drepturile omului.” Am mai vorbit despre asta, dragilor. Prima data când a avut loc o încarnare in masă, a fost cu aproximativ 800 de ani in urma, cu ocazia semnării documentului Magna Carta*. Voi ati creat o deschidere a constiintei umane care a dat nastere unui ciclu de emancipare pe Pamant. Acest lucru a ancorat noile energii si v-a permis sa treceti la emancipare, folosind-o in totalitatea si integralitatea voastra. Cat de frumos! Voi ati revenit de multe ori pe planeta Pamant. Familia E s-a incarnat in momente critice, cum ar fi semnarea Proclamatiei de Emancipare. Au fost multi campioni, cum ar fi Jimmy Carter, un fermier care cultiva alune si care a fost primul dintre oameni care a vorbit vreodata despre drepturile omului. Cum ajutati voi planeta Pamant? Voi ii ajutati pe toti sa fie egali. Este de fapt foarte simplu, deoarece voi adunati laolalta ceea ce s-a separat – astfel incat sa puteti juca acest joc de-a separatia. Si aceasta este natura locului in care se afla omenirea in acest punct. Aceia dintre voi ale caror nume incep cu sunetele „E” sau „Y” ati ales acest lucru in mod intentionat, astfel incat sa va puteti aminti cine sunteti si care va este scopul. S-ar putea sa nu o stiti sau sa nu va fi placut intotdeauna acest sentiment, dar acesta este un element de identificare foarte clar. Inseamna ca daca nu aveti un „e” in nume, nu faceti parte din familia „E”? Nu, inseamna ca s-ar putea ca parintii vostri sa nu fi ascultat ce doreati si sa va fi pus un alt nume.

Magna Carta este un document emis în Anglia, în anul 1215, în timpul domniei regelui Ioan Fără de Țară. Prin această Cartă se urmărea îngrădirea puterii regelui, în scopul eliminării abuzurilor comise de monarh sau de reprezentanții săi direcți, precum și garantarea unui număr de drepturi pentru toți cetățenii. La 15 iunie 1215 regele, rămas aproape fără sprijin, este dus in mijlocul Tamisei, intr-o barcă şi forţat să semneze și să aplice Marele Sigiliu pe Cartă, la Runnymede, un district din comitatul Surrey. Copii ale documentului sunt trimise în întreaga Anglie, atât funcționarilor regali de rang superior cât și vârfurilor ierarhiei Bisericii Catolice. Până acum, ea funcţionează pe post de constituţie a Regatului britanic şi din ea sunt scoase numai acele articole care nu mai sunt de actualitate (de ex. articolul care spune ca toti cei care vor prevedea vremea, vor fi decapitati!!!) N.T.

Celebrati-va spiritul

Sunt multe fiinţe de pe planeta Pământ care au venit aici cu acest scop anume si pe mulți dintre ei ii numiți Lucrători intru Lumină. Suntem atât de mândri de voi. Daca ati vedea cum este Acasă, înainte de a veni Acasă, ați înțelege de ce ne mișcă atât de mult inimile, faptul ca suntem martorii a ceea ce ați făcut deja. A fost o perioada de mare agitație, deoarece inițial trebuia sa fie Armaghedonul. De fapt, ar fi trebuit să se încheie până acum, atât de multe evenimente au fost grăbite, pentru ca toate aceste lucruri să se întâmple. Discordia de pe planeta Pământ este numai o rămășită a ceea ce nu ați putut curăţa. Asa ca, aplaudați-vă, dragilor, pentru ca ati făcut o treabă extraordinară si tocmai ați deschis uşa către Era Emancipării. Chiar dacă aceste vremuri par atât de tumultuoase si grele, nu aveți idee cum ar fi fost, dacă ați fi rămas pe calea inițială. Sunteti cei mai măreți îngeri care au trăit vreodată si faceți o lucrare incredibilă. Să știți că multe ființe s-au dat deoparte, pentru ca voi sa puteți juca acest joc de-a oamenii. Vedeți voi, in aceste vremuri, numai cei mai buni sunt trimiși pe Pământ. Așadar, cine a stabilit cine erau cei mai buni? Toți cei care au rămas aici – si ei sunt cei care vă aclamă acum. Ei încearcă sa va ajute sa deschideți ușile, lucrează cu voi direct si prin channeling, aducând pe Pământ, mesaje pe care acum le puteți auzi. Felicitări, dragilor. Intr-un moment de agitație, noi va rugam sa sărbătoriți. Sărbătoriți-vă Lumina. Sărbătoriți cine sunteți. Sărbătoriți partea din colectivitate, care poarta numele vostru… acea parte cu care ati venit pentru a vă aduce Lumina pe Pământ.

Ati avut succes si acum vi se deschid nenumărate oportunităţi. Judecăţile timpurilor vechi va vor bloca, la fel si separarea, de orice natură ar fi ea. Energia negativă v-a menținut la vibrații joase, așa că, dacă veți putea sa o eliberați in conștiința colectivă, veți putea înainta mult mai repede, către noile timpuri. Ancorați-vă in această minunată lume nouă pe care ati construit-o, deoarece galeria noastră va susține. Voi sunteți eroii noștri, cei care ne împlinesc visele. Nu am fost niciodată pe Pamant – niciunul dintre noi, cu excepția Păstrătorului. Am cheltuit multă energie, privindu-vă pe fiecare dintre voi in parte si in colectiv; acum, voi sunteți in poziția in care se poate întâmpla miracolul. Felicitări, dragilor. Bine ati venit Acasă.

Ne face cea mai mare onoare să vă cerem să vă tratați unul pe celalalt, cu cel mai mare respect. Aveti grija unul de celalalt, ori de cate ori puteți. Jucați-vă frumos împreună.

Espavo

Grupul

Copyright Notice:
Copyright 2000 – 2014 Lightworker. www.espavo.org
This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part with the following conditions: Use of this material signifies that the user agrees to the following conditions: 1. The words “Copyright 2000 – 2012 Lightworker. www.espavo.org” will be included with all published material. 2. User agrees that all rights, including copyrights of translated material, remain the property of Lightworker. If you translate this material we reserve the right to share that translation with credit to you as translator, on the Lightworker site to make it available to all. Further information from the Group may be found at: http://www.espavo.org.     Thanks for helping to spread the Light!