Április 2014

Helyzetjelentés a „néhai” nagyszerű Föld bolygóval kapcsolatosan
Egy magasabb nézőpont

Üdvözlünk, Kedvesek.

Nincs több titok

Üdvözlet Otthonról. Figyeltünk és láttunk benneteket. Az utatok változni kezdett és nagyon széppé kezdenek válni a dolgok a Földön, bár tudjuk, hogy ti egyáltalán nem így látjátok. Tisztában vagyunk vele, hogy nagy a felfordulás. Nagyban zajlik az újratervezése és újra meghatározása annak, akik vagytok. Ha figyelitek a híradótokat és mindazt, ami körülöttetek zajlik, felkavaró dolgokat láthattok, mert minden viszálykodásnak látszik, az emberek az utcákra vonulnak.  Ez történik most Törökországban, Szíriában, Egyiptomban, Venezuelában és még sok más országban is. Miért? Mitől annyira más ez az időszak, mint akár pár évvel korábban? Két-három évvel ezelőtt nem láthattunk volna ennyi demonstrációt zajlani, egyszerre ennyi országban, ugyanabban az időben. Az egész emberiség továbblépett és egy új érzékelési szintre emelkedett. A nehézségek egy részét az adja, hogy már nem tudtok többé titkolózni egymás előtt; érdekes, ugye? Ez a mi oldalunkról nézve nagyon szép. Az átláthatóság időszakában éltek, ahol nincs több titok. Beszéltünk már erről régebben. Persze nem gondoltátok, hogy így lesz, de hát mégis ez történt.

Legyél megbocsájtó

Mi történik akkor, ha titkokra bukkantok? Nos, először túlreagáljátok a dolgot és dühösek lesztek, mert valaki részigazságára, hazugságára építettétek az életeteket. Ezért dühösek és frusztráltak lesztek. Meg kell bocsássatok egymásnak, hiszen mindannyian hazudtatok már. Mindegyikőtöknek vannak rejtett titkai, amik most kiderülnek, hiszen az átláthatóság új korszakában másként működnek a dolgok. Az első dolog, amit kérünk tőletek, hogy legyetek kedvesek egymással, segítsétek egymást minden adandó alkalommal –  ennek módja pedig a megbocsájtás. Ez az egy dolog, amire kérünk, hogy az új világotokban legyen veletek a megbocsájtás, hiszen már ebben az új világban vagytok. Nem tűnik túl ismerősnek a régihez képest, itt a szeretet sebességével haladnak a dolgok. Nincs többé időeltolódás. A legfontosabb, hogy kollektív tudatosságban léteztek, ami most eléggé a frusztráció küszöbén áll. Ez az oka annak, hogy oly sokan kiakadnak, mondják a magukét. Úgy döntöttek, hogy már nagyon elegük van és most már muszáj kimondaniuk, amit gondolnak és ezért kivonulnak az utcákra vagy valamilyen módon fellázadnak, hogy hallassák a hangjukat. És ez valójában csodálatos dolog.

A harmónia a jövőtök

Amit most tesztek, azzal megalkotjátok az új világot, a Megerősödés Korát. Épp úgy, és olyanra, amilyenre egyénenként szükségetek van. Fellázadtok a régi módok ellen. Voltak világot irányító vezetőitek, akik elszántak voltak abban, hogy vezessenek benneteket, ám erre már nincs többé szükségetek. Tudatos teremtők vagytok, akik tudatosan járnak és teremtenek ezen a bolygón és amit a vezetőiteknek tennie kéne az az, hogy mindezt biztonságossá tegyék a számotokra. Nagyon egyszerű – ők szolgálók, nem vezetők. Sokan félrelökitek a vezetőiteket. Hát nem erről szólnak az utcai kivonulások? Ők már nem arra vezetnek benneteket, amerre ti menni szeretnétek.
Mi történik ezután? Kedvesek, egy ideig még rosszabbá válnak a dolgok, ez nem titok. Végül az emberiség kollektív tudatossága össze fog fogni – ám ez most még túl bonyolult.
Sokan igyekeztek leválni egymásról. Az elkülönülés azonban megállítja a fejlődéseteket. Egyszerűen most már a harmónia korában vagytok, belekezdtetek a megerősödés harmadik hullámába, ami egymásról szól. Tehát minden különválás problemát jelenthet az emberiség jövőjét tekintve. Minden, ami közeledik egymás felé, összefog a harmónia irányában az a jövő, ami felé mind haladtok. Ti mondtátok ezt, nem mi. Ti vagytok azok, akik beléptetek a Megerősödés Korába azt mondva: „Tudatos teremtő vagyok. Igen, emlékszem a bennem lévő varázslatra gyermekkoromból.” Nem feledkeztetek meg erről a varázslatról egészen és ez elérhető számotokra bármely pillanatban. Ez igazán szép és mi azt látjuk, efelé haladtok. Az energia következő szintje mindannyiótok számára elérhető. Segítséget is kaptok olyan formában, amivel korábban még nem találkoztatok és erről szeretnénk ma beszélni nektek.

A Föld újjászületése

Mindez nem új a számotokra, már beszéltek egy ideje a Megerősödés Koráról. Már emlegetitek egy ideje, hogy beléptek a szabadságotokba és azonnali teremtésre lesztek képesek épp úgy, ahogy Otthon is teszitek. Ez csodálatos, hiszen megteremtitek a Mennyországot, az Otthont, itt a Földön. Ez azt is jelenti, hogy felelősséget kell vállaljatok ezekért az erőkért, mert ez fogja végül lehorgonyozni, beépültté tenni ezeket  a számotokra. Tudtátok, hogy eljön ez az idő, tanulmányoztátok ezeket a témákat, sokan pedig előre megjövendölték mindezt. Igen, egy ponton elhatároztátok, hogy meghosszabbítjátok a játékidőt, eltoljátok a végét. Azt mondtátok: „Nem megyünk el! Még nem végeztünk!” A bolygó már lezárási ciklusban volt és nem tud olyan gyorsan lépést tartani, ahogy az emberiség kollektív tudatossága halad. Ezért a bolygó még mindig nehézségekkel küzd és ezekből sok a felszínre is kerül. Láthatjátok a frusztrációt és haragot mindazokban, akik demonstrálni vonulnak, akkor is, ha nem értitek, hogy miről is szól valójában a viszály. Megértitek őket, mert pontosan tudjátok, hogy milyen érzés ez. Sok feszültséget most maga a Föld generál.

Több szemszögből is ráláttok, hogy mi történik most a bolygóval. Egy intenzív újjászületési folyamatban van, egy új ciklus kezdetében. Eredetileg úgy volt, hogy ekkor ti már nem lesztek itt. Most azonban kitoltátok a játék időtartamát és előreléptetek, hogy részt vegyetek ebben a folyamatban. Ez nagyon szép, ám nehézségekkel teli, hiszen a Föld már a lezárási folyamatban volt. Több faj is kihalóban van a bolygón már egy ideje. Igen, nemrégiben új magok kerültek elvetésre és ez a vetés folytatódni fog. Továbbra is érkeznek meteorok, üstökösök és napkitörések, hogy segítsék ezt a folyamatot. Ezév vége felé több ilyen eset is előfordul majd, ami megijeszthet benneteket, tehát emlékezzetek, hogy lélegezzetek.
(Steve telefonja megcsörrent a zsebében.) Oh, minket keresnek! Sosem hívja senki ezt a számot, erre most tessék. Varázslat. (Steve kiveszi a zsebéből a csörgő telefonját és leadja a színpadról.)

A kristálygyerekek a kulcsai ezeknek az átmeneti időknek

Szóval miért is vagyunk itt? Miről szól ez az egész? Mi az a csodás szakasz, aminek a közeledtét látjuk? Mi is és ti is mind láttátok, hogy mi történik és milyen lehetőségek jelentek meg arra, hogy elérkezhessen ez a következő szint. Hogyan vettetek részt ebben? Hol vannak a válaszok, amit magatoknak üzentetek? Nagyjából 22 évvel ezelőtt kezdtek megszületni a kristálygyerekek erre a bolygóra. Hihetetlen érzékenységgel megáldva érkeztek, sokan olyan erős érzékenységgel, hogy nem is tudtak másokkal együttműködni emiatt. Ám nem csak erről van szó. Láthattátok az általatok „spektrum rendellenességnek”  nevezett jelenség növekedését a bolygón. Kedvesek, ennek a spektrumnak magas százaléka a kristálygyerekekből áll, akiknek nehézséget okoz a veletek való kapcsolódás. Nagyon magas rezgésű gyerekeket hoztatok be egy nagyon alacsony rezgésű bolygóra. Mivel nem képesek a lehorgonyzódásra, sokan magukba fordultak és ennek következtében növekedett hirtelen az autizmus és spektrum rendellenességek száma. Bár a számuk egyre magasabb, mindez nem „rossz dolog”. Láttátok, hogy mi fog történni a bolygón és belehelyeztétek a reményeteket a kristálygyerekekbe. Helyet biztosítottatok a számukra, hogy ide jöhessenek, annak ellenére, hogy erős nehézségekkel találkoztok ezügyben. Annak ellenére, hogy túl érzékenyek és más nehézségeik is vannak, ők a válasz – és ezt kezditek is meglátni a nagyon közeli jövőben. Látni fogtok embereket interjúkban a tévében, akik olyan szavakkal beszélnek róluk, ami mindenki számára könnyen érthető lesz. A kristálygyerekek mélyre ültetik a magokat a szívetekben és tovább gondozzák ezeket a magokat. Ők ezt teszik, ebben tehetségesek. Tudják hogyan dolgozzanak az energiákkal.

Évek óta kristálygyerekeknek nevezzük őket, mert ők voltak azok, akik több, mint húsz éve még gyerekek voltak, amikor először beszéltünk róluk. Ma viszont már tinédzserek, fiatal felnőttek lettek. Tudják magukról, hogy ők a kristálygyerekek? A legtöbbjük nem, az egyéni tudat szintjén nem. Sokan tudatában vannak a tehetségüknek, fenn tudják tartani az összekapcsolódásukat. Kedvesek, varázslatos, amikor ez a kapcsolódás megtörténik és ez már most is zajlik. A Föld érzelmi elengedéseinek következtében beindult a folyamat, mert a bolygó igen sok mindenen megy keresztül, ahogy napi szinten láthatjátok is. Grönland olvad és már nem csak sejtés, hogy a vízszint emelkedik a bolygón. Azért történik ez, hogy észrevegyétek – Nagy változások zajlanak a bolygón és feszültséget halmoztok fel a tektonikus lemezekben is, amik kissé meg is csúsztak nemrég Los Angeles környékén. Ez egy kisebb csúszás volt, de nagy feszültség halmozódik fel. Ez azt jelenti, hogy mindenképpen földrengés vagy vulkánkitörés lesz? Nem, nem feltétlenül. Meglátjuk mennyi munkát képesek a kristálygyerekek elvégezni, mert a kollektív tudatosság több szinten működik. A kristálygyerekek azzal a képességgel érkeztek, hogy egymáshoz tudnak kapcsolódni olyan módon, ahogy mások nem. Az indigóknak is részük van ebben, mert ők a kommunikáció új szintjével dolgoztak, hogy segítsék a félreértések tisztázását a Földön. Az indigók feltörték, megtörték a rendszereket és segítettek új módon újraépíteni őket. Kik a kristálygyerekek? Ők olyan módon érzékelik az energiát, ahogy a legtöbben vágytok rá, hogy ti is érzékeljétek és mindenféle képzésekre jártok, hogy megtanuljátok érzékelni ezeket. Az Őrző úgy gondolta, hogy ő egy magas rezgésű tanító, aztán egyszer valaki hozott neki egy követ, a kezébe tette és azt kérdezte: „Érzed a kő csodálatos rezgését?” Ő pedig ezt válaszolta: „Nem. Csak simán egy kőnek érzem.” Nem mindenki érzi ugyanúgy a dolgokat, ezért ti képzésekre jártok, hogy megtanuljátok hogyan érezzétek meg az energiát. Nos, érezzétek az izgatottságot, Kedvesek!

Az történt, hogy beletenyereltetek a Föld energiájába. Amikor a bolygó megéli ezeket a nehézségeket – ami egyébként teljesen természetes dolog – mindannyian hozzákapcsolódtok a Föld érzelmi rendszereihez. Nagy változáson megy keresztül. A kollektív rezgés megváltozott, amikor elértétek a kritikus tömeget és beléptetek a Megerősödés Korába. Áthaladtatok a 12-12-12-es átjárón egészen 12-21-12-ig, mindezt olyankor, amikor a Földnek valójában véget kellett volna érnie. Aztán lám itt vagyok, széles mosollyal az arcotokon, várva a következő szakaszra. Ez csodálatos. A fátyol ezen oldalán úgy ünneplünk titeket, hogy el sem hinnétek. Sok lény jött ide, hogy munkájával elképesztő energiákat hozzon a Földre. Reméljük éreztétek, mert most rajtatok múlik minden, a Föld a tiétek. Harmóniába kerültök majd vele vagy hagyjátok meghalni. Azt mondjuk, a bolygó még mindig egy haldokló ciklusban van és az új harmóniákkal kell vele dolgozzatok. A kristálygyerekek nem csak a bolygóval, de veletek is dolgoznak. Az emberek azok, akik ezeket a nehézségeket nagy kihívásnak élték meg. A Föld már jópárszor átment ilyen fejlődési szakaszokon, neki nincs vele gondja. Megteszi majd újra, sikeresen átérve a másik oldalra. A Föld tudja, hogy már mennyi cikluson ment keresztül és emiatt nem aggódik. Az emberek miatt aggódik, az utatok miatt ebben a nehézségekkel teli átmenetben és a megértésetek hiánya miatt.

A csodás rész az, hogy a kristálygyerekek nem különülnek el tőletek. Ők a részeitek. Bár ők találtak egy harmónikus rezgést, amiben kommunikálnak, lassan ti is be tudtok lépni ebbe az energiába a közeljövőben. Hamarosan elkezditek kristályosítani a földi tapasztalataitokat. Elértek egy olyan rezgésszámot, ahol már képesek vagytok tolerálni a negatívumokat. Ezért is látjátok most ezt a sok viszályt a Földön, mert már egy magasabb rezgésszintről nézitek. Persze ezt a mindennapi életetek nem feltétlenül erősíti meg számotokra. És bár még nem mutatja, hogy miben vagytok már jelen, azért már érezhetitek  a szívetekben. Kinyitjátok a szemeteket és nem ezt látjátok magatok körül, ezért frusztráltak lesztek. Tudjatok róla, hogy nem csak ti érzitek így, az egész emberiség így érzi.

Nem! – Egy új erőciklus kezdete

Az emberiség kollektív tudatosság kritikus szintre érkezett. Békét követeltek a Földön, ám nem ezt tapasztaljátok a mindennapjaitokban. Bármi, amit a tévében láttok, minden, csak épp nem békés manapság – hiszen most átalakulási időszakok zajlanak. Ám pontosan a béke felé haladtok. Az erőciklusotok azzal kezdődik, hogy nemet mondtok. Más szavakkal az erőciklus kezdete a nemet mondással indul függetlenül attól, hogy ezt egyénileg teszitek vagy az egész emberiség szintjén. Gyakran úgy határozzátok meg magatokat, hogy mit nem akartok az életben. Ezért ezt mondjátok: „Ez mindig is így volt. Most már új ember vagyok. Új dolgokra van szükségem.” Legyen ez egy kapcsolat, barátság vagy munkahely, ezt látjátok az életetekben. A legtöbb ember hétévente egy új erőcikluson halad át. Kiválthatja ezt akár egy szerződés lejárta is. Ha visszanéztek az életetekben, tisztán láthatjátok, hogy többször áthaladtatok ilyen ciklusokon, és mind úgy indult, hogy azt mondtátok: „Nem! Ez valami olyasmi, amit már nem akarok többé látni az életemben.” Most ezt teszi az egész emberiség – ezt mondva: „Nem. Már nem kell, hogy ezt csináld.”

Mindez azért is nehéz, mert mindazok az emberek, akiknek nemet mondotok, nem figyelnek. De majd fognak. Most a változás zajlik, ám emlékezzetek rá, hogy ez egy erőciklus. Mit jelent mindez? Nos, egyszerű rálátni. Azzal kezdődik, hogy azt mondjátok: „Nem. Már nem akarom, hogy ez az életem része legyen. Én így érzem, így akarom, ez vagyok most én.” Aztán elértek egy pontra, ahol már nem lesz arra szükségetek, hogy bizonyos dolgokat eltoljatok magatoktól. Akkor majd ezt mondjátok: „Rendben, elértem az erőciklusom csúcsát.” És akkor nyugalomban lesztek, már nem lesz szükség arra, hogy eltávolítsatok dolgokat az életetekből. Aztán eléritek azt a pontot, amikor már az alapján határozzátok meg magatokat, hogy mi az, amit akartok az életetekben, ahelyett, hogy mi az, amit nem akartok. Nem lehetséges rögtön az igen válasszal kezdeni, először nemet kell mondani. Az egész emberiség egy teljesen új erőciklusba kezdett és mi úgy gondoljuk nem kell már hozzá hét év, mire átdolgozzátok rajta magatokat. Bár mi úgy hisszük ez igen gyorsan fog megtörténni, valójában ez a kristálygyerekeken múlik, mert ők indították ezt a ciklust. Ébredeznek az álmukból és elfoglalják a helyüket a világban, számotokra meglepő módokon. Azt gondoltátok majd fehér lovon vágtatva jönnek és megmentik a világot, ehelyett inkább elültetik az igazság magvait. Néha ezt csak a saját zavarodottságukkal vagy fizikai nehézségeikkel tudták elérni, mégis megcsinálták és a kristályrezgés hálózata immár a helyén van. Értsétek meg Kedvesek, hogy kristálygyerekek már nagyon régóta vannak a bolygón. A legtöbbször féltek tőlük. Krisztus és Buddha is ilyen volt. Láthatjátok újra és újra, hogy akiktől a fény üzeneteit kaptátok mind rendkívül érzékeny és erővel teli volt. Valójában ez a két dolog jellemző leginkább a Kristályokra: az extrém érzékenységüknek köszönhető rendkívüli erő. Passzol ez a bolygóhoz? Nem, a régi Földhöz nem. Ezért is történik most ez a sok változás.

Kedvesek, már egy ideje folyamatosan emelitek tudatosan a rezgéseteket. Képzésekre jártok, imádkoztok, figyeltek önmagatokra, meditáltok, beszéltek a saját lelketekkel, csatornázzátok magatokat. Ezekre szükség van és ezekkel a képességekkel érkeztek a kristálygyerekek.

A kristálygyerekek által elvetett magok

Nem olyan rég az Őrző egy csatornázási tanfolyamot tartott, ahol egy kristálygyerek is jelen volt. Előrehívta a színpadra és azt mondta neki: „Próbáljuk meg ezt.” A kihívott személy pedig ezt válaszolta: „Ezt tudom.” Az Őrző azt mondta: „Amikor csatornázol, akkor ezt is meg tudod tenni.” Mire a másik: „Tudom.” Nos, pontosan így néz ez ki. Ők nem olyanok, akik majd feltartanak egy táblát, amin az áll: „Tudom a válaszokat a bolygóval kapcsolatban.” Ők olyan létezők, akik elrejtették az erejüket, hogy ne zavarják meg az emberiség természetes fejlődését vagy ne gyorsítsák fel azt túlságosan. Ha ezt tették volna, sokatokat elvesztettek volna. Mindez nem a kristálygyerekekről szól, hanem az egész emberiségről, a kollektív rezgésről, ami egyre inkább olyan szintre emelkedik, ahol már képesek vagytok harmonizálódni a Kristályokkal. Ezzel nem csupán segítetek nekik, de ez csökkenti a problémákat az autizmus terén. Kedvesek, az autizmus mindössze egyetlen területe azon fizikai nehézségeknek, amit sok kristálygyerek megtapasztal. Ha képesek vagytok meglátni, megközelíteni ezen gyerekek pozitívumait, csodálatos ajándékokat találhattok a hátrányos helyzetnek tűnő állapotok mögött. Ők nem hátrányos helyzetűek. Ez az új kulcs elem a Földön és egyre inkább érthetővé válik. A legnagyobb nehézség ebben a reakció. Ha képesek vagytok leállítani egy pillanatra a reagálást a Földön csak annyi ideig, hogy megmutatkozhasson mindaz, ami valójában történik, egyesével megváltoztathatjátok a szíveket. Mindez vajon azt jelenti, hogy ha mindenki a szobában hirtelen kristálytudatosságot érne el megoldódna minden probléma a világban? Megoldódna a viszály Törökországban, Kínában, Szíriában, Egyiptomban és Ukrajnában? Nem, bár határozottan lehorgonyozná ennek a lehetőségét és ebben elindulhatna a békefolyamat. És ha ez a szándékotok, akkor működni fog. Meg van az ideje a befelé fókuszálásnak, amikor nem kifelé irányul a figyelem.

Úgy tűnhet, hogy a bolygó másik felén lévő problémák karnyújtásnyira vannak, bár nem létezik valójában kartávolság. Még akkor is, ha nem a saját országotokban történnek ezek a dolgok, az emberiség kollektív tudatosságában történnek. Ezek valóban olyan idők, amikor az emberiség megtanul majd harmóniában élni. Fel fogják fedezni, hogy mennyi mindenben hasonlóak egymáshoz, ahelyett, hogy a különbözőségeikre fókuszálnának. Ebben a pillanatban a különválás általános mintái – amik régóta jelen vannak a Földön – , a legnagyobb ellenségei az emberiség fejlődésének. A legtöbb kristálygyerek most lép be a felnőttkorba, fiatal felnőttkorba. Azt gondoljátok nehézségeitek voltak tinikorotokban? Nézzétek csak meg, hogy ezeknek a kristálygyerekeknek miken kellett keresztülmenniük, hogy a világ megértse őket. Nagyon nehéz volt, de elkezdődött és működik. Sokan közülük kutatásokat végeznek, tanulmányokat készítenek, hogy segítsék tanítani a Föld többi részét arra, hogy mit kell keresni, mire kell figyelni, mire kell számítani. Mindez az idő előrehaladtával egyre értékesebbé válik, láthatjátok az új embereket már a bolygón. Ők nem fognak kiállni és azt mondani: „Válasszatok meg engem, mert remek kormányzótok leszek.” Ehelyett gyakorta a színfalak mögött maradnak. És ennek így is kell lennie, mert hátrahagyjátok a vezetők iránti igényeteket. Új módokon, kollektív harmóniában tudtok majd együtt dolgozni.

Az E család

Egy másik fontos téma, amiről szerettünk volna beszélni, hogy ha nem kristálygyerekként érkeztetek ide, kritikus információkat hordoztok előző életekből, amiket korábban nem tudtatok megosztani. Néhányatokat máglyára vetettek vagy megkínoztak, esetleg valamilyen fizikai jellegű dolog tartott vissza attól, hogy hallassátok a hangotokat. Kedvesek, ez most egy új időszak, új energia. Ez nem az első komoly lépés, amit kollektívan megtesztek. A kritikus, nagyléptékű fejlődési időszakokban mindig érkezik egy speciális csapat Otthonról, hogy elvesse azokat a magokat a Földön, amik szükségesek a megerősödéshez. Ennek a csapatnak a létszáma jelentősen növekedett és nagy része jelenleg is inkarnációját tölti a Földön, ők az E-rezgés emberei.

Amikor ezt a kifejezést használjuk, azonnal tudni akarjátok, hogy mit jelent az E. Ha csak egyetlen nyelven akarnánk kifejezni, egyszerűen E = Empowermentnek hívnánk (Megerősödés), de ez sokkal több annál. Az E hang valójában a legtöbbet használt hang, amit az emberek kiadnak. Ez a leggyakoribb az angol nyelvben, de más nyelvekben is. Miért? Azért, hogy emlékezzetek miért vagytok itt. Előléptetek, hogy elhozzátok az emberi megerősödést, amit leginkább emberi jogokként említetek. Beszéltünk már erről korábban. Az első alkalom, amikor nagy tömegben inkarnálódtatok, nagyjából 800 évvel ezelőtt volt, a Magna Carta aláírása idején. Az emberi tudatosság olyan ciklusát indítottátok útnak, ami a megerősödést szolgálta a Földön. Lehorgonyozta az új energiákat és ezáltal megélhettétek a saját megerősödéseteket, amit teljességetekben használhattatok. Milyen szép! Többször visszatértetek a Földre. Az E család főként olyan kritikus időszakokban inkarnálódott ide, mint például az Emancipációs Nyilatkozat aláírása. Sok támogatója volt ennek, mint Jimmy Carter, egy földimogyoró-termesztő, aki az elsők között volt az emberi jogok támogatásában. Hogyan segíthetnétek a Föld bolygón? Azzal, hogy segítetek mindenkinek az egyenlővé válásban. Ez valójában nagyon egyszerű, mert fogjátok azt, ami szét van választva és összeillesztitek – ezáltal is benne maradva a játékban, amiben azt játsszátok, hogy elkülönültek vagytok. Az emberiség természete most pont egy ilyen állapotban van. Ha a nevetek E-vel vagy Y-nal kezdődik, az nem véletlen, azért választottátok, hogy emlékeztessétek magatokat arra, hogy miért is vagytok itt. Persze nem biztos, hogy tudtátok ezt vagy nem biztos, hogy ez jóleső érzéssel töltött el titeket, de ez mégis egy erős azonosító. Ez vajon azt jelenti, ha nincs a nevetekben E betű, akkor nem vagytok az E család tagjai? Nem. Ez inkább azt jelenti, hogy a szüleitek nem hallgattak rátok és más nevet adtak nektek (nevetve).

Ünnepeljétek a lelketeket

Sokan vannak, akik kifejezetten ezzel a szándékkal érkeztek a Földre, sokan fénymunkásoknak nevezitek magatokat. Nagyon büszkék vagyunk rátok. Ha valaha megtapasztaljátok az Otthont, mielőtt Hazatérnétek, rögtön megértitek, hogy miért vagyunk annyira meghatódva attól, amit már eddig véghezvittetek. Ez hatalmas felfordulás időszaka lett volna, eredetileg erre az időszakra az Armageddon volt betervezve. Valójában ekkorra már véget is ért volna. Sok esemény került felgyorsításra, hogy mindez a változás megtörténhessen. A jelenlegi viszályok csupán olyan maradványok, amit még nem tudtatok eltakarítani. Gratuláljatok magatoknak, hiszen elképesztően jó munkát végeztetek és megnyitottátok a kaput a Megerősödés Kora számára. Bár néha lármásnak és nehéznek tűnik az élet, fogalmatok sincs mi lehetett volna korábban és mi volt az eredetileg célul kitűzve. Ti vagytok a legnagyszerűbb angyalok, akik valaha éltek és hihetetlen munkát visztek véghez. Tudjatok róla, hogy sokan félreálltak, hogy ti eljátszhassátok, hogy emberek vagytok. Ezekben az időkben csak a legjobbakat küldtük a Földre. Ki döntötte el, hogy kik a legjobbak? Mindazok, akik hátramaradtak és ők azok, akik drukkolnak nektek. Igyekeznek segíteni nektek, veletek dolgoznak, csatornázzák magukat rajtatok keresztül, üzeneteket hozva a Földre, amiket most már meghallotok. Gratulálunk, Kedvesek.  Ebben a felkavarodott időszakban arra kérünk, hogy ünnepeljetek. Ünnepeljétek a fényeteket, ünnepeljétek azt, akik vagytok. Ünnepeljétek a közösnek azt a részét, amin a ti nevetek áll… azt a részt, amivel bejöttetek, hogy elhozzátok a fényeteket a Földre.

Sikeresek voltatok és további lehetőségek állnak előttetek. A régi idők ítélkezései utatokat állhatják, ahogy bármiféle elkülönülés is. A negatív energiák az alacsonyabb rezgésben tartottak benneteket, ezért, ha képesek vagytok ezeket elengedni, beengedni  ezt az elengedést a kollektív tudatba, sokkal gyorsabban tudtok az új idők felé haladni. Horgonyozzátok le magatokat ebbe a gyönyörű új világba, amit építettetek. Mi nagyon drukkolunk nektek. Hősök vagytok, akik megvalósítják az álmainkat. Mi sosem éltünk a Földön –az Őrző kivételével egyikünk sem. Sok energiát fektettünk abba, hogy egyénenként és kollektívaként is figyeljünk benneteket. Most ott vagytok, ahol a csodák meg tudnak történni. Gratulálunk, Kedvesek. Köszöntünk Itthon.

A legnagyobb tisztelettel kérünk, hogy bánjatok egymással tisztelettel. Gondoskodjatok egymásról minden adandó alkalommal. Játsszatok jól együtt.

Espavo.
A Csoport.

Fordította: Tamás Kriszti Tara – www.egyensulyban.com

 

Lightworker is a non-profit conscious corporation dedicated to spreading Light through Empowerment www.espavo.org
Copyright Notice:
Copyright 2000 – 2014 Lightworker. www.espavo.org
This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part. Please state that it can be found at: www.espavo.org. Thanks for helping to spread the Light