November 2010

De evolutie van materie
Het veranderen van onze koolstofbasis


Deze Bakens van Licht worden live gepresenteerd op Internet, uitgewerkt en op de 15e van elke maand gepubliceerd.

Speciaal verzoek: Copyright 2009 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op deze website te vinden. Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.

Van Steve

Heb je het begin gezien van de film 2012? Het gegeven is erg interessant, omdat het dichter bij de werkelijkheid komt dan we in het begin dachten. Betekent dit dat de rest van de voorspellingen in de film ook correct zijn? Niet echt! Maar het belangrijkste is dat de constante erupties (uitbarstingen) van de zon beginnen te veranderen in wat wij noemen: materie. Het is niet het einde van de wereld, tenzij wij in de angst schieten en beslissen dat het zo is. Het is duidelijk een evolutionair proces dat alles naar het volgende niveau zal brengen. Je zou kunnen zeggen dat de “koolklont” vlak voor je ogen verandert in een diamant!

Geniet van de rit! Steve
Van de groep

Groeten van thuis

Dimensionale Poorten
De energie in deze ruimte is zojuist veranderd omdat er een dimensionale poort is opengegaan. De meesten van jullie voelden het op het moment dat de energie veranderde. Dit voelt als een expansie van de ruimte en dat was al een tijdje aan de gang. Iedere keer dat je denkt aan iemand die gestorven is of aan iets dat je hebt gevoeld aan de andere kant van de sluier, en je houd die gedachte vast, gaat er een dimensionale poort open en daar zijn ze. Ze hebben elk moment toegang tot jou. Jullie hebben dat je hele bestaan op aarde ervaren, maar nu zijn enkele eigenschappen ervan aan het veranderen. Jullie gevoeligheid ervoor is veel groter, en dus zullen jullie het op verschillende niveaus bespeuren en leren hoe je die dimensionale poort kunt gebruiken. Die dimensionale poort wordt nu door een groot aantal andere wezens, in heel het universum gebruikt. Ze wordt gebruikt om te kijken wat er op dit moment op Aarde gebeurt.

Lieverds, er bestond nooit een droom, zelfs geen flauw vermoeden, dat de mensheid zo ver zou komen als jullie op dit moment in jullie evolutie zijn. In feite hebben jullie zo’n vooruitgang gemaakt, zelfs in de laatste weken, dat enkele van jullie eigen fysieke gesteldheden niet meer in harmonie lijken te zijn. Dingen die vroeger erg belangrijk voor je waren, moeten nu heroverwogen worden. Vele keren zullen de plannen die je hebt gemaakt om van je dag te genieten of je doel te bereiken niet meer op dezelfde manier te gebruiken zijn, want jullie zijn letterlijk sneller gegaan dan zelfs in je grootste dromen voor jezelf.

Daardoor is elk wezen in het universum nu attent gemaakt op wat er op Aarde gebeurt. Velen daarvan kunnen dimensionaal van vorm veranderen, om zo de dingen gade te slaan, en hier te zijn om te helpen. Er zijn nu vele wezens die jullie willen helpen met deze overgang, omdat jullie er zo dichtbij zijn. Een overgang zoals deze, heeft nog nooit eerder plaatsgevonden. Nog nooit eerder heeft een “spel” in het universum een dergelijke overgang bereikt. Daarom is er zoveel opwinding over en worden jullie zo gadegeslagen. Het is voor jullie misschien een beetje ongemakkelijk om te bedenken dat je iedere seconde, iedere dag, bekeken wordt. Hoe functioneer ik? Wat betekent dat voor me? Jullie zijn je er tot voor kort niet van bewust geweest en nu kunnen jullie begrijpen waarom er nooit meer geheimen zijn. Je weer op je gemak gaan voelen zodat je in deze omgeving kunt leven, is het werk dat nu voor jullie ligt. Dit is werk omdat jullie sneller zijn gegaan dan jullie zelf ooit hadden verwacht… maar het is werk vol vreugde. Ook al vraagt het inspanning om deze niveaus in harmonie te brengen, wij zeggen dat jullie het heel fijn zullen vinden en dat het je sneller naar Huis zal brengen dan je had gedacht. Dit zal het je mogelijk maken om een stukje van het hemelse Thuis naar de Aarde te brengen en het daar voor jezelf te verankeren en zo je eigen visie van de Hemel op Aarde te creëren. Want jij bent het middelpunt van jouw universum, voor het geval dat je dat nog niet wist.

Harmonie
Deze boodschap wordt door iedereen gehoord. Maar die harmonie tussen jullie bepaalt nu hoever die daarna het universum ingaat. De harmonie die je opbouwt met je buren, je vrienden en vijanden zullen je volgende stappen bepalen, want de mensheid verandert niet alleen op individueel niveau, maar ook op collectief niveau. Het is heel spannend om naar te kijken en we zien dat jullie ook heel opgewonden zijn om deze stappen te zetten, maar tegelijk een beetje bang zijn voor waar dit allemaal heengaat omdat het onbekend is. Wij zeggen je dat je niet op een rechtstreekser pad naar Huis zou kunnen zijn. Je zou niet op een betere plek kunnen zijn, dan waar je nu op dit moment bent, dus het eerste dat wij je vragen is om dat in te ademen en de grootsheid die je tot nu toe hebt ontwikkeld in eigendom te nemen. Om de volgende stappen te zetten zal het nodig zijn om elkaars hand vast te houden, want hoewel het met ieder mens op individueel niveau gebeurt, zal het tegelijkertijd ook met iedereen gebeuren.

Blokkades tegen schoonheid
Er zijn veel verschillende niveaus van vibratie of vooruitgang, niet alleen op de Aarde maar in het gehele universum. Er zijn in het universum veel, heel veel “spellen” die de vibratie van de Aarde ver vooruit zijn. Geen daarvan is echter begonnen op dit vibratieniveau of in staat geweest om in beweging te komen en te evolueren naar een compleet ander vibratieniveau en dan ook nog een fysiek lichaam. Normaal gesproken zouden de Aarde en haar bewoners vernietigd zijn om het spel opnieuw te beginnen en het naar het volgende niveau te brengen. Maar hier zijn jullie en maken de overgang zonder daarop te wachten. Jullie hebben opnieuw alles in jullie werkelijkheid vooruit getrokken, daarom willen wij jullie vertellen wat hiervan enkele gevolgen zijn en waar jullie voor moeten uitkijken nu de schoonheid zich begint te ontvouwen. Nu verdwijnen op elk gebied de geheimen. Dit is een aanpassing en die brengt ook een tijd van schoonheid die nooit eerder op Aarde is geweest. Dus bereid je er maar op voor. Hoe zou het zijn als iemand je iedere seconde van iedere dag kon zien? Wel, dat gebeurt nu en wij moeten jullie zeggen, dat als je denkt dat niemand kijkt, je op je mooist bent. Dit zijn de momenten waarop je jezelf toestaat van jezelf te houden. Vaak blokkeert de hele façade die je aanneemt tegenover andere mensen je eigen schoonheid. Dus, werk ermee en speel ermee. Zoek naar manieren om transparanter te zijn.

Dit brengt ons tot een belangrijk punt. We weten dat dit erg moeilijk te begrijpen is, maar jij bent god. Dat is de kern van wat jullie begrijpen dat god is in al de religies. Alle dingen die jullie dachten magisch te zijn, zijn gewoon een reflectie van je energie en nu leren jullie hoe je die doelbewust kunt gebruiken. Het grootste probleem op Aarde is dat jullie ego’s hebben en het ego vertelt je, dat als je god bent, je de enige god moet zijn. Je zult heel snel ontdekken dat dit niet waar is. Het volgende niveau van je werk zal zijn hoe je met de andere goden omgaat en hoe je er ruimte voor maakt.

Energetische opname
Je fysieke lichaam is ook bezig te veranderen in een kristallijnen structuur. Deze fysieke omschakeling is niet alleen het gaan van koolstofbasis naar siliciumbasis, maar in feite is het de verandering van het koolstofelement zelf naar een kristallijnen structuur. Daar komt nog bij dat het fysieke lichaam in grote mate wordt beïnvloed door snelle technologische vorderingen op medisch gebied. Bijvoorbeeld, laat ons erop wijzen dat mensen altijd hebben gezocht naar het verbeteren van het menselijk lichaam om een bepaald resultaat te bereiken. Momenteel is men op Aarde heel druk bezig met bodybuilders en atleten die illegaal steroïden hebben gebruikt om hun lichaam te versterken. Jullie zijn echter slechts enkele stappen verwijderd van meer inzicht in de genetica dat veel verouderde geheimen van de mensheid zal ontsluiten. Energetische opname zal door iedereen worden begrepen en gebruikt om het fysieke lichaam in evenwicht te houden. Met een efficiënte manier van opname is er geen noodzaak voor vulstoffen en kan de werking van steroïden het lichaam langs energetische weg binnenkomen zonder sporen achter te laten. Houd de medische tijdschriften in de gaten voor belangrijke doorbraken op verschillende medische gebieden, nu de fysische en metafysische wetenschappen zich steeds verder verenigen.

We hebben het over slechts één gebied, hoewel er vele zijn, maar laten we dat ene gebied als voorbeeld gebruiken. Atleten willen hun lichaam ontwikkelen zodat ze sterker en sneller zijn en nu hebben ze geleerd dat te doen zonder invloed van buitenaf. Het kan zelfs genetisch gedaan worden… en permanent. Dat zal verwarring brengen bij veel wetgevers en mensen die toezicht houden op atleten en proberen een oordeel te vellen of ze de boel bedriegen, omdat de hele mensheid nu opnieuw gedefinieerd wordt. Je fysieke wezen reikt naar de essentie die je echt bent en is nu in staat veel meer van de kern van je spirit in je fysieke lichaam te herbergen en ermee samen te werken. Je nieuwe fysieke lichaam zal meer licht dragen net zoals kristal meer licht kan bevatten dan koolstof.

Nu komt het tot een onmiddellijke reactie, waarbij je je licht effectiever kunt meedragen dan je ooit hebt gekund. De fysieke veranderingen in het lichaam staan op het punt te beginnen met het vrijmaken van je vermogen om je met Thuis te verbinden. Velen hebben het al gevoeld. Velen hebben er al op verschillende niveaus mee gewerkt en gebruiken het in hun dagelijkse leven, en dat is prachtig! Nu meer dan ooit zal datgene waar je je op focust, gaan groeien. Dat is altijd al zo geweest want jullie zijn scheppers, maar nu zal datgene waar je je op focust heel snel groeien, omdat veel oogkleppen en oude filters die jullie vroeger beschermden tegen jezelf, nu niet langer nodig zijn. Jullie beginnen de ware grootsheid te begrijpen van waar het zijn van een mens om gaat.

De kosmische grap
Je bent een weerspiegeling. God is gemaakt naar jouw evenbeeld of jij ben gemaakt naar gods evenbeeld en dat is de kosmische grap. Je kijkt in de spiegel en alles wat wij je vragen is de verantwoording te nemen voor wat je ziet. Neem het in eigendom, gebruik het zoals je wilt, maar neem eerst de verantwoording voor je eigen geluk. Jullie begrippen van een opperwezen zijn nog steeds van kracht, want wat jullie god noemen is in feite de collectieve vibratie van alle schepsels. Vind die stukjes geluk, die kleine momenten die je plezier en een glimlach op je gezicht brengen. Laat elke cel in je lichaam zich verjongen, want dat zijn de delen waar iedereen de komende jaren mee gaat werken, niet alleen tot en met 2012. Wanneer jullie de eerste stappen in de nieuwe wereld zetten en als menselijke wezens evolueren naar een nieuwe omgeving, zal dat iedere dag met een klein beetje tegelijk gebeuren. Wat er nu plaatsvindt is dat jullie zullen leren hoe je veel van die dingen in je innerlijk kunt doen, zonder de invloed van buitenaf die jullie zo hebben veroordeeld. Weet dat het gedeeltelijk komt doordat je god bent dat je naar binnen kunt gaan om jezelf te veranderen, want je hebt een stukje van Thuis meegebracht. Je hebt een stukje van de puzzel meegebracht die wij niet eerder in elkaar kunnen zetten voordat jullie bereid zijn om je puzzelstukje op tafel te leggen. Nu gebeurt dat meer dan ooit, want de energie is al in beweging. Jullie hebben al besloten en de eerste stappen al vooruit gezet en wij zijn zo trots op jullie!

We hebben al eeuwen zo tegen jullie gesproken, toch is het nog maar sinds kort dat mensen in staat zijn om te luisteren. We hopen dat jullie begrijpen dat het niet alleen gaat om luisteren met je oren. Het gaat niet alleen om luisteren naar de woorden van de “Hoeder”. Nee, het gaat om luisteren naar jezelf, want je zult je spirit rechtstreeks tegen je horen praten als jullie haar de kans maar geven door die deur open te zetten.

We verlaten jullie met drie geheugensteuntjes omdat jullie daar zoveel van houden: Het is voor ons een grote eer om jullie te vragen elkaar altijd met respect te behandelen. Zorg voor elkaar bij iedere kans die je krijgt. Denk eraan dat het een prachtig spel is en speel goed samen.

Espavo, De groep

– Barbara Rother

Barbara heeft een maandje vrij, volgende maand zal zij weer terug zijn.

 

Speciaal verzoek: Copyright 2013 Lightworker.
Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org
te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.