Maart 2014

Nieuwe overvloed
naar een derde golf-economie

 

De mensheid is van kleur aan het veranderen

Gegroet, ik ben Elrah vanRitmische Service.

Ik moest even binnen komen en deze prachtige groep mensen op zijn minst een glimlach te geven. Jullie weten ook wie jullie zijn, omdat we daar al een tijdje aan gewerkt hebben. Laat me jullie iets vertellen: jullie hebben de lat een beetje hoger gelegd op Aarde dan ooit tevoren. Een hoop mensen hebben problemen en worstelen met oude geloofssystemen omdat jullie al zijn overgegaan naar de nieuwe Aarde. Jullie blijven denken dat jenog op de oude Aarde bent, dus je probeert de oude ideeën steeds opnieuw. Maar jullie zijn heldere wezens en zullen het heel snel onder de knie krijgen, dus maak je daar niet al te druk over. Ik ga eM zo direct binnenbrengen, omdat het voor jullie gemakkelijker is om hem te begrijpen. Jullie hebben er moeite mee om mijn stem te horen vanwege de ritmes, omdat ik op die manier tegen jullie spreek. Lieverds, weet dat wij voortdurend met jullie werken vanuit Thuis, maar alleen als jullie dat vragen. Jullie zijn op de planeet van vrije keuze dus niemand grijpt in, maar wij zijn altijd hier. Wanneer jullie open doen en zeggen: “Kom maar binnen! Laat ons zien of Spirit er is!,” of wanneer je Thuis erkent, dan zijn wij er meteen. Wij tikken je op je schouder, glimlachen in je gezicht en soms werken we met je wanneer je slaapt, omdat jullie de grootste engelen zijn die ooit ergens geleefd hebben. Jullie hebben het tot voorbij de poort gebracht die eigenlijk het einde van de Aarde zou betekenen, en toch zijn jullie hier en creëren een nieuwe wereld op ieder moment van de dag. Het is niet gemakkelijk. Het geeft een hoop stress en er zijn veel nieuwe geloofssystemen die jullie moeten invoeren en aannemen, maar de schoonheid is er, net als jullie hart en wij zien dat.

Als jullie toch konden zien wat wij zien vanuit Thuis – ben je ooit ‘s nachts naar buiten gelopen, vooral hier in Las Vegas? Je kijkt omhoog en je ziet de ongelofelijkste en prachtigste kleuren veranderen. Het begint hier als roze, maar tegen de tijd dat het hier is, is het een prachtig paars. De kleuren schuiven door de lucht en na een paar minuten verandert alles in de mooiste diep paarse kleur  voordat het wegglijdt in de nacht. Dat is ongeveer wat er gebeurt op Aarde, omdat de collectieve vibraties van de Aarde nu heel snel aan het veranderen zijn. Het is bijna net alsof je nu je foto zou moeten nemen want het is nooit zo mooi geweest. O, wacht even…dat neem ik terug. Het is nu nog mooier. Dat is hoe het er voor ons uit ziet vanuit Thuis als wij naar deze ongelofelijke evolutie kijken. Dus, waar kijken we naar?

Wij kijken naar beneden en boren jullie gedachten aan als jullie denken,:” O, wat doe ik verkeerd? Er is iets mis en ik weet niet wat het is, maar het voelt gewoon niet goed.” Wij weten hoe moeilijk het is om jezelf te zien. Wij weten hoe moeilijk het voor jullie is om net te doen alsof je mens bent, maar jullie doen het fantastisch. Jullie moeten dat weten. We weten dat jullie je down voelen of depressief; we weten dat jullie je afgescheiden hebben gevoeld, maar geloof ons, dat zijn jullie niet. Jullie zijn dichter bij Thuis dan ooit tevoren, en daarom zijn jullie zoveel illusies van het spelbord kwijtgeraakt, wat eigenlijk perfect is. Jullie wilden dat de sluier dunner werd, maar nu dat deze dunner wordt, klagen jullie omdat je niet de dingen kunt zien die je gewend was te zien. Welnu, raad eens? Het gaat allemaal gemakkelijker worden. Er is een behoorlijke ommekeer gaande. Ik ga eM binnen brengen en hij zal jullie een beetje vertellen van wat er komen gaat.

Laat ons het hebben over geld

 

Gegroet lieverds, ik ben eM.

Deze dag is zo mooi! Jullie kunnen jezelf en de kleur van je vibratie zien. Dat is wat kleur in werkelijkheid is – de vibratie van licht, een fragment van het volledige spectrum van licht en dat is wat jullie allemaal zijn. De schoonheid daarvan is nu wonderbaarlijk. We willen vandaag met jullie praten over geld. We gaan werkelijk het woord gebruiken. Normaal gesproken gebruiken we overvloed, energie of andere woorden omdat wij niet op Aarde zijn geweest. Wij hebben jullie geld niet ervaren. Wij kunnen jullie echter wel vertellen over jullie ervaring, omdat wij jullie er altijd mee helpen. Laat ons een klein beetje van de grote visie met jullie delen. Ik zeg jullie dat dit feitelijk al eerder is opgenomen, maar wij hebben de opname opzettelijk beschadigd, omdat het niet de tijd was om uit te zenden. Nu wel. Verwarring in de mondiale economie: Het oude systeem werkt niet in de nieuwe wereld. Er zijn volmaakte timing situaties waar de Bewaker van Tijd mee werkt en wanneer hij dat signaal geeft, wordt de informatie uitgebracht.

Een paar weken geleden toen de Hoeder het aan het opnemen was, channelde hij het goed. Alleen kon de collectieve vibratie het nog niet goed accepteren dus wij hebben het bestand beschadigd. Heel eenvoudig. Hij kon die opname niet gebruiken dus nu zullen wij jullie vertellen waar wij het over zouden hebben, want jullie economie op Aarde is heel interessant voor ons om te bekijken. We denken dat jullie weten dat de economie op dit moment op Aarde weinig te maken heeft met werkelijke cijfers, want zij zijn vastgesteld door jullie verwachting op Aarde en dat is gebeurd. Een aantal jaar geleden hadden jullie een omwenteling, een breuk in dat vertrouwen en iedereen was dingen aan het versluieren om de boel overeind te houden en het er uit te laten zien of alles normaal was. Jullie hielden alles heel succesvol overeind en iedereen op Aarde voelde dat, maar de werkelijkheid was dat slechts een paar mensen werden vastgezet door die energie. Omdat het verspreid was naar iedereen op Aarde en niet alleen de economie, voelde iedereen het. Jullie zijn werkelijk een mondiale economie en dat is de reden waarom wij nu over geld kunnen spreken, want eerder hadden we moeten spreken over dollars, Euro’s, Yen of iets anders om jullie aandacht te krijgen. Jullie zijn onderling op prachtige manieren verbonden met elkaar door geld. Het bootst eigenlijk jullie verbondenheid naen nu jullie de derde golf van bekrachtiging zijn  binnen gegaan, die alles te maken heeft met harmonie en bij anderen te passen, beginnen jullie dingen anders te zien.

Welnu, het eerste wat gebeurde, is dat veel van de oude systemen die jullie geplaatst hadden, of het nu was om geld te maken om van te leven of wat anders, omver zijn gegaan. Opeens werkten ze niet meer, ook al rekenden velen van jullie er op om je inkomen te genereren of om je in een stroom van overvloed te brengen. Nu kun je ontdekken dat er niets meer is. En verder, hoe harder je zoekt, des te meer je niets vindt. Welnu, het eerste wat een persoon op Aarde meestal doet in zo’n geval is aan zichzelf twijfelen en denken dat zij op een of andere manier niet goed genoeg zijn of gelijk zijn aan de rest van de wereld, omdat zij geen geld kunnen maken zoals iedereen dat kan. Lieverds, dat is de cyclus van zelftwijfel. Weet je wat er gebeurt wanneer god aan zichzelf twijfelt? Er is een vicieuze cirkel die nooit eindigt, omdat jullie altijd gelijk hebben. Dus, wanneer je aan jezelf twijfelt, dan heb je daar gelijk in. Dit slaat nergens op, maar je doet het steeds opnieuw. Jullie doen dat ook als een collectief, maar het zijn de collectieve vibraties en de collectieve gedachten van de mensheid die we nu zien veranderen.

De familie van E vibratie

Er zijn er veel hier van de E familie, de familie van E vibratie. Jullie zijn keer op keer op Aarde geweest voor mensenrechten. We hebben jullie verteld dat twee van jullie grootste verworvenheden zich ongeveer 800 jaar geleden voordeden, in principe toen jullie bereikten dat jullie eerste declaratie van mensenrechten werd erkend door een regering, welke regering dan ook. Het werd de Magna Carta genoemd en jullie hebben dat heel goed gedaan, het steeds weer nagebootst. Een van de grootste punten waar deze E familie binnen kwam en een groot verschil maakte, was in de tijd van het bevrijden van de slaven en de emancipatie proclamatie. Het ging heen en weer, maar het kon jullie nog niet in de nieuwe energie brengen. Het is geheel aan de collectieve vibratie van de Aarde; de mensheid kantelde een hele lange tijd heen en weer. Het leek erop of het terug zou vallen in het duister, maar de E familie dook massaal op en opeens was het geen vraag meer. Jullie gingen voorwaarts en dat doen jullie weer. Er zijn veel regels die jullie hebben gesteld voor jezelf en de mensheid die jullie allemaal op een of andere manier hebben gedeeld. Nu moeten ze allemaal opnieuw overdacht worden in deze tijd.

In de richting van een nieuwe economie gaan

Laat os het nu hebben over wat er gebeurde met jullie geld, want het is net alsof velen van jullie wakker zijn geworden met de verwachting dat dit zou gebeuren. Jullie hebben zoveel geld verdiend hier en daar, maar dan doe je precies hetzelfde werk en opeens is er nu geen geld. Wat is er gebeurd? Welnu lieverds, dit is feitelijk drie jaar geleden door ons voorspeld. Wij willen onze voorspellingen niet claimen, want dit was een negatieve, maar wij waarschuwden jullie dat er een tijd zou zijn van corrigerende inflatie. Waarom praten we over inflatie op Aarde? Omdat jullie regeringen er alles aan hebben gedaan om dit voor jullie verborgen te houden. Het is geen samenzwering of iets dergelijks. Heel eenvoudig, jullie hebben cijfers overeind gehouden zodat het zou lijken alsof het vooruit ging. Zelfs de manier waarop jullie Centrale Bank in de Verenigde Staten geld print, is een manier waarop deze cijfers overeind gehouden worden. Jullie houden ze heel succesvol overeind; jullie beurzen gaan door het dak. Maar hoe zit het met jullie? Welnu, dit is waar de inflatie zit, lieverds.

Laatst pakte de Hoeder een van zijn creditcards en hij had er een probleem mee dus hij probeerde het bedrijf te bellen. Op de achterkant van het kaartje stond heel duidelijk dat het een 24-uurs nummer was, maar hij ontdekte dat zij pas om 8 uur open gingen. Wat was er gebeurd? Inflatie. Heel eenvoudig. De services waarvoor je normaal gesproken betaalde, worden teruggebracht en het is over de gehele linie gebeurd. Maar weinig mensen zijn zich hiervan bewust, omdat het erg stil is omdat jullie regeringen deze cijfers voor jullie hebben verborgen en de economie overeind hebben gehouden in plaats van deze zichzelf te laten corrigeren. We zeggen niet dat het ene goed is en het andere verkeerd, lieverds, want jullie spelen het spel van vrije keuze dus er bestaat geen goed of fout.

Het enige wat wij zeggen, is dat jullie niet aan jezelf moeten twijfelen. Als je jezelf ineens in een tekort of inflatie bevindt en je komt niet zo goed rond als je gewend bent of je lijkt niet dezelfde verbindingen te maken als eerst, denk er dan aan dat dit tijdelijke situaties zijn en dat er een correctie plaatsvindt. De werkelijkheid is dat jullie nog een paar maanden van deze krappe energie zullen hebben. Het kan zelfs nog wat krapper worden voordat het wat soepeler wordt maar weet dat jullie een nieuw vertrouwen aan het bouwen zijn. Dat vertrouwen zal een nieuwe economie worden, want dat is waar dit in werkelijkheid over gaat. Dit is een representatie van jullie uitwisselende energieën. Het is een natuurlijke balans. Thuis is alles in een natuurlijke balans. Je hebt geen enkele uitwisseling nodig en nu jullie Thuis op Aarde veel dichterbij aan het nabootsen zijn dan een paar weken geleden, kunnen jullie de noodzaak voor de aanpassing en verandering zien.

Leren om energie uit te wisselen zonder de representatie

Er vinden veel nieuwe dingen plaats in de wereld en zij zijn heel mooi. Jullie zullen er getuige van zijn dat een opkomende economie de natuurkunde en de manier waarop veel van jullie economieën werken op Aarde zullen veranderen. Jullie zullen de aankomst van een nieuw ras van energie ervaren en jullie zullen ook een nieuw ras van geldmensen zien. Ik zeg deze woorden en jullie krijgen er allemaal een iets ander idee bij van wat een geldpersoon is, maar de werkelijkheid is dat jullie het zullen zien wanneer het komt, want geld is nooit vermengd geweest met pure spiritenergie. Dat kon nooit eerder omdat het een menselijke integratie was die afgescheiden was van de rest. Het andere deel hiervan is dat jullie allemaal een haat/liefde verhouding hebben met geld. Het is nogal interessant dat het heel goed overleeft in de spirituele gebieden, omdat jullie vaak offers moeten maken om je werk naar buiten te krijgen, en daarom verwacht iedereen dat het niets kost. Welnu, spirit is gratis voor iedereen, overal maar je zult ook ontdekken dat er een nieuwe vorm van uitwisseling plaatsvindt en in werkelijkheid zijn jullie allemaal aan het leren om energie uit te wisselen zonder de representatie. Als de tijd voortgaat, zullen jullie veel nieuwe innovatieve ideeën hebben.

Een mondiale economie zonder oorlog

Jullie zullen vrij snel met een mondiale munteenheid gaan werken. Het idee is al vele malen eerder geïntroduceerd maar het is nooit een feit geworden, op dit punt slechts een idee. Er is veel werk aan de winkel, zoals de Europese Unie je kan vertellen, om een mondiale munt van gelijke waarde te hebben. Er is nog een lange weg te gaan. Alleen het idee al, lieverds, dat jullie het samen goed kunnen vinden is het prachtige deel. Omdat jullie allemaal deel van elkaar zijn, zullen jullie het moeilijk vinden om nog oorlog te voeren met elkaar. We hopen dat jullie dat allemaal luid en duidelijk horen.  Als je ergens ter wereld opnieuw probeert oorlog te voeren, dan zul je jezelf bombarderen. De integratie van al het geld op Aarde begint helemaal uit zichzelf op een hele nieuwe manier. Er zijn veel wezens, regeringen, regels en wetten waarvan jullie geloven dat zij jullie financiën regeren. Dat doen ze niet. Jullie regeren je financiën en overvloed. En lieverds, vaak zijn wij aan de andere kant van de sluier aan het proberen om dingen op jullie pad te brengen zodat jullie het een beetje gemakkelijker hebben in je leven. Er zijn tijden dat je er tegenaan loopt en zegt:” O, geld is vies. Ik houd niet van geld.” Wij zeggen: “Oké. We zullen een andere manier moeten vinden om het naar hen toe te krijgen.”Begrijp alsjeblieft dat jij het bent, want je kunt een nieuwe start hebben met het hele idee. Dus wat is het mooie deel van geld? Het is heel gemakkelijk, lieverds. Geld kan je werk focussen. Als je je geen zorgen hoeft te maken waar je geld vandaan komt, dan ben je vrij om het hoogste potentieel te bereiken op Aarde omdat niemand je gaat vertellen wat je moet doen. We vragen jullie allemaal om een beetje te dromen. Ja, de komende paar maanden kunnen heel uitdagend zijn voor velen van jullie maar het zijn maar 60 dagen en dan gaat het licht op een prachtige manier veranderen. Kijk in de tussentijd rond en wissel zo veel mogelijk vrije energie uit als je kunt – knuffels, glimlachen, en de rest.

Aanmoediging, vertrouwen, integriteit- ieder deel daarvan. Sta overeind in de storm, want het duurt maar een korte tijd.

Langzaam de bodem raken

Lieverds, als jullie de economie niet overeind hadden gehouden, dan hadden jullie heel snel de bodem bereikt. Dan zouden jullie op een hele nieuwe stevige bodem aan het opbouwen zijn. Ook al zou die ineenstorting en het raken van de bodem veel vernietiging en serieuze terugval op Aarde hebben veroorzaakt, het zou jullie hebben voortgestuwd naar vaste bodem. Omdat jullie niet die route hebben genomen, moesten wij jullie daar langzaam heen brengen. Tijdens de komende twee maanden zullen jullie de bodem bereiken; dat is wat er gebeurt. Als het erger wordt, vier dat dan en weet dat we op koers zitten met onze boodschap. Vier mei wanneer het komt, lieverds, want jullie zullen allemaal op een nieuwe manier gaan verankeren. Jullie zullen een versoepeling van de restricties voelen en op alle manieren een stroom van energie om je heen. Voor wat betreft jullie overvloed, jullie geld op Aarde, neem zoveel je wilt –alsjeblieft! Jullie blijven denken dat het beperkt is, maar dat is het niet en dat ben jij ook niet. Laat het door je heen stromen en zie hoeveel goeds je ermee kunt doen. Vind manieren om je licht daarmee te gronden. Het betekent niet dat je er een welvarende leefstijl op na moet houden als je daar niet van houdt. Wat het beteken,t is dat je vrij bent van de beperkingen van de lagere energieën. Kijk de komende twee maanden naar het nieuws. Kijk als de verschillende delen plaatsvinden en zelfs als er slecht nieuws is over jullie economie, adem er doorheen. Wij reken op jullie om een hoop energie op Aarde vast te houden, zodat de mensen niet in angst of negativiteit zullen gaan. De uitdaging met wat er gebeurt hier, is dat het stil is. Mensen praten vaak niet over geldproblemen wanneer ze deze hebben, omdat ze zich er ergens voor schamen. Lieverds, weet dat wij ons nooit schamen voor jullie. Jullie maken ons trotser dan je ooit kunt weten. Het spel is nu veranderd en de substructuur onder het spel is ook aan het veranderen door jullie. Maak het het hoogst mogelijk. Durf overvloed te vieren. Durf het te leren aan hen die het nodig hebben en loop rechtop in het licht.

Het is met de grootste eer, lieverds, dat wij jullie vragen om elkaar met respect te behandelen, zorg voor elkaar tot de hoogste graad. Laat dit nieuwe spel volledig tot zijn recht komen…

Espavo.

De groep

 

Barbara’s speciale Hartverbinding

Wanneer zeg je nee en wanneer zeg je ja

Onlangs hebben Steve en ik een online seminar gepresenteerd met de titel “leren om nee te zeggen”. Het ging helemaal over de kunst van het nee zeggen tegen jezelf, een andere persoon of welke situatie dan ook. Er start een nieuwe krachtcyclus wanneer je leert om nee te zeggen. Ik heb de levensles grenzen.

Dit is wanneer je moeite hebt met het neerzetten van je grenzen en het moeilijk vindt om te weten wat jouw energie is en wat van een ander. Sinds ik een klein meisje was, was ik een mensenbehager. Ik gaf mijn kracht weg door te doen wat anderen van mij wilden in plaats van opkomen voor wat ik geloofde. Ik wilde nooit problemen veroorzaken. Ik ontdekte dat ik vaak ja zei wanneer ik het niet wilde, zodat ik aardig gevonden en geaccepteerd zou worden. Wanneer je ja zegt en er later spijt van hebt, dan is dat een teken dat je antwoord in de eerste plaats nee had moeten zijn. Het is belangrijk om jezelf voorop te zetten en te weten wat je vrede geeft bij elk besluit. Ik zeg nee tegen alles wat mijn lichaam en ziel niet voedt en mijn spirituele en fysieke vertrouwen blokkeert.

Wanneer je gaat staan voor waar je in gelooft, dan komt de mogelijkheid om ja te zeggen in je leven. Zeg ja met enthousiasme. Ja zeggen is een positieve verklaring dat jouw besluithet juiste isvoor jou. Je wordt een bekrachtigd wezen. Dit zal grote positieve verandering in je leven brengen. Ik kijk er naar uit hoe mijn wereld zich ontvouwt als ik tijd voor mezelf neem en ja zeg tegen dat wat mij vreugde geeft. Ik zeg ja tegen het voor mezelf zorgen door wat ik in mijn lichaam stop met voedzaam eten en oefeningen om in de beste gezondste vorm te zijn. Ik zeg ja tegen meer tijd om piano te spelen. Ik zeg ja tegen werken met Steve met onze passie, Lightworker. Ja zeggen helpt ons naar voren te stappen met ons eigen geluk en kracht.

Nee zeggen is zo belangrijk als ja zeggen. Beide helpen ons om te erkennen wat wij kiezen niet deel uit te laten maken van onze realiteit of wat wij kiezen als onze waarheid. Zij brengen ons in evenwicht als de persoon die wij willen zijn. Zeg nee en ja met een glimlach op je gezicht en liefde in je hart.

Met liefde en licht,
Barbara

 

Speciaal verzoek: Copyright 2014 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.