(επιστροφή στον πίνακα με τις απαντήσεις του Μαντείου)

Ερώτηση στο Μαντείο #23 (22/07/2013)

Αγαπητό μαντείο, ποια καθοδήγηση μας δίνεις σχετικά με την κατάσταση του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης; Τι σπόρους μπορούμε να φυτέψουμε ώστε να βοηθήσουμε στον μετασχηματισμό του για να είναι ευθυγραμμισμένο με την νέα ενέργεια, ώστε να μπορεί να βοηθήσει στην ευημερία των ενδυναμωμένων ανθρώπων; Και πώς θα αλλάξει η φαρμακευτική βιομηχανία;

 

Απάντηση από το Μαντείο:

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να εξασκούν εναλλακτικές θεραπείες και αυτό δεν είναι σύμπτωση. Καθώς εξελίσσεστε, αρχίζετε να συνειδητοποιείτε πως η συμβατική ιατρική δεν επαρκεί. Συνειδητοποιείτε πως το σώμα σας είναι ενέργεια και αρχίζετε να του φέρεστε σαν τέτοια. Η ενέργεια δεν χρειάζεται την ύλη για να θεραπεύσει οποιαδήποτε “διαταραχή”. Χρειάζεται ευθυγράμμιση και τώρα μαθαίνετε πώς να κάνετε τέτοιου είδους ευθυγραμμίσεις. Όσο περισσότεροι ενδυναμωμένοι άνθρωποι αναλαμβάνουν την προσωπική τους υγεία και ευημερία στα χέρια τους και λειτουργούν μέσω της εσωτερικής τους καθοδήγησης, τόσο λιγότερο εξαρτώνται από τις εξωτερικές, περιορισμένες, πηγές να τους πουν τι να κάνουν.

Προληπτικοί, φυσικοί τρόποι καλλιέργειας του μυαλού, του σώματος και της ψυχής είναι τέλειοι για την υγεία της ανθρωπότητας. Αυτά που θα αλλάξουν το υπάρχον σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, είναι η ανύψωση της συνειδητότητάς σας και το να πάρετε στα χέρια σας με υπευθυνότητα την υγεία σας. Καθώς συνεχίζετε να εκπαιδεύεστε, μαθαίνετε να επιτυγχάνετε την ισορροπία μεταξύ της ιατρικής περίθαλψης και της ολιστικής ενεργειακής ιατρικής. Αυτό θα επηρεάσει και θα αλλάξει το σημερινό μοντέλο της υγειονομικής περίθαλψης.

Ατυχήματα, τραυματισμοί και σοβαρές ασθένειες εξυπηρετούνται καλά από το ιατρικό σύστημα. Οι γιατροί σας όμως έχουν εξειδικευτεί τόσο πολύ, που έχουν πάψει να φέρονται στο σώμα ως μια ολόκληρη λειτουργική μονάδα. Το κοινό χαρακτηριστικό όλων των ασθενειών είναι το κυτταρικό συστατικό και όπου υπάρχουν δυσλειτουργικά κύτταρα, υπάρχουν ασθένειες. Χρειάζεστε περισσότερη ολιστική εκπαίδευση στον τομέα της ιατρικής. Οι γιατροί θα εξακολουθούν να είναι απαραίτητοι για ορισμένα είδη ασθενειών, αλλά αυτό θα αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

 

Όσον αφορά την φαρμακευτική βιομηχανία

Μέχρι τώρα, η φαρμακευτική βιομηχανία υποστηρίζει και χρηματοδοτεί τις ιατρικές σχολές. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα απαιτούν ένα διαφορετικό σύστημα – κάποιο που θα σας υποστηρίζει στην διατήρηση ενός υγιούς τρόπου ζωής, της τροφής, και του περιβάλλοντος – τότε οι βιομηχανίες θα πρέπει να αλλάξουν και να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις.

Η φαρμακευτική βιομηχανία είναι ιδιαίτερα κερδοφόρα και δεν θα υποχωρήσει τόσο εύκολα. Θα συνεχίσει να προσπαθεί να σας πείσει πως δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς φάρμακα – κάτι που είναι προς το παρόν εν μέρει αλήθεια. Θα αναγκαστεί όμως να αλλάξει με το πέρασμα του χρόνου.

Και μια ωραία ημέρα, όταν οι άνθρωποι θα έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο ευκολίας και χάρης ζώντας την ζωή που πραγματικά επιθυμούν, δεν θα υπάρχει ανάγκη για ασθένειες.

 

Μετάφραση κειμένου: Νίκος Πνευματικός για το www.lightworker.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright espavo.org – μετάφραση: Νίκος Πνευματικός“