(επιστροφή στον πίνακα με τις απαντήσεις του Μαντείου)

Ερώτηση στο Μαντείο #26 (11/08/2013)

Αγαπητό Μαντείο, ποια είναι η μαγεία του ήχου, των λέξεων και της γλώσσας και γιατί είναι τόσο δυνατή; Πώς μπορούμε να αναπτύξουμε περαιτέρω αυτή την δύναμη, ώστε να ζήσουμε με τις μεγαλύτερες δυνατότητές μας;

 

Απάντηση από το Μαντείο:

 

Σχετικά με την Μαγεία του ήχου, των λέξεων και της γλώσσας:

Κάθε ήχος, άσχετα με το αν είναι λέξεις ή μορφές σκέψεων, είναι μια ενεργειακή γλώσσα η οποία χρωματίζει μαγικά τον κόσμο σας ώστε να γίνει μια πραγματικότητα την οποία μπορείτε να αντιληφθείτε. Είσαστε πομποί και δέκτες συχνοτήτων και δονήσεων. Οι υψηλότερες και χαμηλότερες οκτάβες του ήχου και οτιδήποτε βρίσκεται ενδιάμεσα, αφήνουν ένα εντύπωμα τόσο στην Γη όσο και στο Σύμπαν, το οποίο έχει άπειρη διάρκεια.

Όλοι είσαστε μοναδικές νότες στο τραγούδι της ζωής και της Συμπαντικής Συμφωνίας. Αυτή η επίγνωση είναι πανίσχυρη και μαθαίνετε να εναρμονίζεστε με τους άλλους ανθρώπους στον κόσμο σας, συνηχώντας σε ένα συνεχές ισορροπίας των αρμονικών ήχων της δημιουργίας, η οποία σχηματίζει τα πάντα.

 

Σχετικά με την Δύναμη των λέξεων:

Χρησιμοποιείτε ήχους για να αλλάξετε το ενεργειακό πεδίο. Οι γλώσσες είναι λέξεις οι οποίες προέρχονται από αυτήν την πηγή ενέργειας, από έναν χώρο αγνής δημιουργικής πρόθεσης. Όταν μιλάτε, όταν σκέφτεστε αυτές τις λέξεις, κινείστε σε έναν χώρο καθαρής ενέργειας μέσα στην δημιουργία. Οι λέξεις συνηχούν πολύ βαθιά μέσα σας και προέρχονται από τον πυρήνα της ουσίας σας. Από αυτόν τον χώρο μπορείτε να επιφέρετε αλλαγές στην ζωή σας, φέρνοντας την ουσία αυτού του χώρου στο επίπεδο της Γης, χρησιμοποιώντας λέξεις που οδηγούν το μονοπάτι σας σε ανώτερες διαστάσεις. Μιλώντας, μετακινείστε έξω από την καθημερινή διαδικασία σκέψης, στο κέντρο της καρδιάς σας. Μεγαλύτερη σημασία έχει τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις, η ενέργεια/συναίσθημα που επιφέρει την αλλαγή ώστε να έρθει στην επιφάνεια η πραγματική σας δύναμη.

 

Σχετικά με την Παγκόσμια γλώσσα της μουσικής:

Οι ήχοι, οι λέξεις και η γλώσσα μπορούν να μεταφραστούν σε μουσική, την Παγκόσμια γλώσσα. Δεν χρειάζεται να μιλάτε την ίδια γλώσσα για να καταλάβετε ο ένας την μουσική του άλλου. Η μουσική επηρεάζει τις καρδιές και προκαλεί όλων των ειδών τα συναισθήματα, από γέλιο μέχρι κλάμα. Ποιος δεν έχει συγκινηθεί από μια μελωδία ή από τα λόγια ενός τραγουδιού; Η μουσική κάνει ευκολότερη την μάθηση (θυμηθείτε το αλφάβητο που το μαθαίνετε τραγουδιστά) και έχει την ικανότητα να αλλάξει ολόκληρες γενιές (όπως έκαναν οι Beatles). Πολλά μουσικά κομμάτια έχουν γραφτεί κατά την διάρκεια channeling και μπορούν να ανοίξουν την καρδιά και το μυαλό σας. Η μαγεία συμβαίνει κατά την διάρκεια αυτής της ανάμιξης. Είναι δύσκολο να αντιπαθείτε ή να μην σέβεστε τους άλλους αν μοιράζεστε ή γράφετε μουσική μαζί τους. Η μουσική είναι ένα από τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσετε για να ενώσετε τους ανθρώπους του κόσμου σας.

 

Σχετικά με την περαιτέρω ανάπτυξη της Μαγείας των λέξεων:

Το να ζείτε με τις μεγαλύτερες δυνατότητές σας ως συνειδητοί συν-δημιουργοί, σημαίνει πως κάνετε σκέψεις υψηλότερης δόνησης. Να λέτε την αλήθεια που υπάρχει στην καρδιά σας και αφήστε να ακουστεί η Σοφία της συμπονετικής σας Ψυχής.

Κάθε σας φράση έχει μοναδικό δονητικό πρότυπο. Αν μια φράση χρησιμοποιηθεί μια φορά, η δονητική της υπογραφή αντηχεί σε ολόκληρη την ύπαρξή σας και εξασθενεί σταδιακά. Αν χρησιμοποιείται όμως συχνά, δημιουργεί ένα πιο μόνιμο σχέδιο, το οποίο ενισχύεται με κάθε επανάληψη. Γι’ αυτό, δώστε προσοχή στις φράσεις που χρησιμοποιείτε από συνήθεια και αναρωτηθείτε – αυτές οι δονήσεις σας κάνουν να αισθάνεστε καλά; Τι χρειάζεται να αλλάξετε;

Μπορείτε επίσης να “μεγεθύνετε” την δύναμη των λέξεων κάποιου άλλου όταν πιστεύετε πως οι σκέψεις πίσω από τις λέξεις έχουν μια παγκόσμια ωφέλιμη ποιότητα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνειδητά επεκτείνετε τις δονήσεις της καρδιάς σας με την πρόθεση να δημιουργήσετε κύματα, όπως οι κυματισμοί σε μια λίμνη που κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις και μεγαλώνουν μεταφέροντας τα θετικά χαρακτηριστικά στις καρδιές των άλλων ανθρώπων για το ανώτερο καλό όλων.

 

Μετάφραση κειμένου: Νίκος Πνευματικός για το www.lightworker.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright espavo.org – μετάφραση: Νίκος Πνευματικός“