Αύγουστος 1998

Αφυπνίζοντας τους Δάσκαλους Θεραπευτές
Βρίσκοντας το Σχέδιο Β του Συμβολαίου σας

 

Από τον Steve:

Βρισκόμουν στο αεροπλάνο προς το Sudbury του Ontario για μια συγκέντρωση Εργατών του Φωτός όταν άρχισα να λαμβάνω αυτή την πληροφορία. Καθώς επιβιβαζόμουν στο αεροπλάνο, έπιασα τη ματιά ενός ηλικιωμένου κυρίου πίσω μου στη σειρά. Ήταν μόνος και είχε μια σπίθα στα μάτια του που με τράβηξε αμέσως στο βλέμμα του. Δεν γνώριζα τίποτα γι’ αυτόν τον κύριο κι όμως με κάποιο τρόπο γνώριζα. Αυτός ο τύπος μου φαινόταν πραγματικά οικείος. Γνωρίζοντας ό,τι έχει πει το γκρουπ για το να βλέπεις οικεία πρόσωπα και να ξανασυνδέεσαι με την πνευματική οικογένεια, το σημείωσα νοερά και πρόσφερα ένα ευχαριστώ στο πνεύμα γι’ αυτό το δώρο. Επιβιβάστηκα στο αεροπλάνο και βρήκα τη θέση μου, και τον κύριο απλά να με προσπερνάει στο διάδρομο καθ’ οδόν για την ουρά του αεροπλάνου. Καθώς περνούσε τα μάτια μας συναντήθηκαν. Αυτή η σύνδεση ήταν πολύ δυνατή και αν και το μόνο που θα μπορούσα να επιστρατεύσω ήταν ένα αδέξιο «γεια», τα λόγια ήταν περιττά. Γνωρίζαμε ο ένας τον άλλο και το ξέραμε και οι δυο μας. Τακτοποιήθηκα  για το ταξίδι και  δεν ασχολήθηκα άλλο. Στη μέση της διαδρομής για το Σικάγο έβγαλα  έξω το λάπτοπ μου και ξεκίνησα να γράφω. Το Γκρουπ κι εγώ λατρεύουμε να γράφουμε μέσα σε αεροπλάνα. Δεν ξέρω τι είναι αυτό, απλά κάτι το ιδιαίτερο και πάντα βγάζω το λάπτοπ μου και το βολεύω. Ακριβώς τη στιγμή που άνοιγα τον υπολογιστή είδα μια πολύ γνωστή φιγούρα  σαν να ήταν εκεί και να στέκονταν ακριβώς μπροστά μου με το δάχτυλο του υψωμένο στον αέρα.

Πριν από λίγο καιρό είχα τη χαρά να περιγράψω μερικά μέλη του Γκρουπ. Στην εισαγωγή του υλικού της Merlia μίλησα για έναν ηλικιωμένο κύριο με μια μεγάλη άσπρη γενειάδα του οποίου η δουλειά ήταν απλά να κρατά σηκωμένο ένα δάχτυλο. Αυτό το δάχτυλο σηματοδοτούσε το πότε ήταν κατάλληλο να απελευθερωθεί πληροφόρηση προς τη συλλογική συνείδηση. Κατά κάποιο τρόπο μοιάζει με τον μεγάλο αγρότη. Οι σπόροι πρέπει να φυτευτούν ακριβώς τη σωστή στιγμή για να είναι αποτελεσματική η διαδικασία της βλάστησης. Είναι δική του δουλειά να καθορίζει αυτή τη στιγμή. Για ένα διάστημα αυτός ο γηραιός κύριος είχε εγκαταλείψει το γκρουπ και μου έλειπε πολύ η ενέργειά του. Μου είχαν πει κατά το παρελθόν ότι το γκρουπ πάντα μεταβάλλεται καθώς μέλη έρχονται και φεύγουν. Τελικά τα έβαλα όλα κάτω και συνειδητοποίησα ότι ο κύριος στην ουρά του αεροπλάνου μου θύμιζε αυτόν τον μάγο της σωστής στιγμής.

Έγραφα για περίπου μια ώρα και καθώς ήρθε αυτή η πληροφορία εξακολουθούσα να αισθάνομαι αυτόν τον άνθρωπο να έρχεται στις σκέψεις μου.  Οι θέσεις του αεροπλάνου ήταν τέτοιες που ήταν αδύνατον να μπορέσω να κοιτάξω στις πίσω σειρές, όμως μπορούσα να νιώσω ότι βρισκόταν εκεί και με κοιτούσε και με σκέφτονταν. Τελικά με τη βοήθεια ενός καφέ και μιας κόκα κόλα διαίτης,  αποφάσισα να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα στην ουρά του αεροπλάνου και να ρίξω μια καλύτερη ματιά στον τύπο. Σκεφτόμουν ακόμη ότι αν η θέση δίπλα του ήταν άδεια θα μπορούσα να μεταφερθώ εκεί. Πήγα πίσω όσο πιο αργά μπορούσα τσεκάροντας όλες τις θέσεις και απογοητεύτηκα πολύ που δεν τον βρήκα εκεί που νόμιζα ότι καθόταν.  Έφτασα στην τουαλέτα και τη βρήκα ευτυχώς κατειλημμένη. Αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να πάω προς στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου και να συνεχίσω την αναζήτηση μου. (Σα να είχα ανάγκη από κάποια δικαιολογία). Καμιά τύχη πάλι και καθώς ξαναγύρισα στο κάθισμα μου και στο γράψιμο, αυτός ο άνθρωπος ήταν με κάποιο τρόπο πάντα στην άκρη της κάθε μου σκέψης. Ήταν σαν να παρατηρούσε την κάθε λέξη καθώς εμφανίζονταν στην οθόνη μου, γνέφοντας επιδοκιμαστικά.

 

Μεγάλες αγκαλιές, Steve

 

Από το Γκρουπ:

Χαιρετισμούς από την Εστία

Είναι πραγματική μας τιμή να απευθυνόμαστε σ’ αυτή την συγκέντρωση όλων αυτών που αποκαλούν τον εαυτό τους Εργάτες του Φωτός. Είναι ένας τίτλος τιμής που διεκδικήσατε για τον εαυτό σας και που προσδιορίζει καθαρά την καταγωγή σας. Χρησιμοποιώντας αυτές τις λέξεις θέτετε την πρόθεσή σας στο σύμπαν να είστε μεταξύ των λίγων εκλεκτών. Τιμούμε τη διάκρισή σας πάνω απ’ όλα γιατί σ’ αυτή τη διαδικασία βρίσκεται η πράξη της πλήρους έκφρασης του πνεύματος μέσα σε κάθε έναν από σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη δική σας ενδυνάμωση και τη δική σας αλήθεια. Σας προσφέρουμε αυτό το διάλογο για την ατομική σας διάκριση καθώς σχετίζεται με το αίτημά σας για υψηλότερη δόνηση σ’ αυτή την αρένα του παιχνιδιού της ελεύθερης επιλογής.

Υπάρχει πολλή δραστηριότητα τώρα στην αρένα του παιχνιδιού καθώς οι παίκτες επαν-ενώνονται σε πνευματικές οικογένειες. Πολλές πόρτες ανοίγουν τώρα σαν αποτέλεσμα των αλλαγών που κινητοποιήθηκαν από τη διαδικασία εν-θύμησης. Η πράξη της εν-θύμησης της πραγματικής σας φύσης και του υψηλότερου συμβολαίου σας, χαίρει της μεγαλύτερης εκτίμησης γιατί σας επιτρέπει να διεκδικήσετε πλήρως τη δύναμή σας. Είναι αυτή η διαδικασία αναθεώρησης του αρχικού σας μονοπατιού που βιώνετε τώρα τόσοι πολλοί από σας. Είναι αυτός ο Μάγος του Χρόνου για τον οποίο έχει μιλήσει ο Φύλακας. Δείχνει ότι τώρα είναι κατάλληλο να απελευθερωθεί περισσότερο συγκεκριμένη πληροφόρηση αυτής της διαδικασίας αφύπνισης. Με αυτή τη μαζική επαναφύπνιση υπάρχουν αρκετοί που κινούνται στα ενδεχόμενα συμβόλαιά τους και είναι ώρα να μιλήσουμε για αυτή την ιδιαίτερη ομάδα που είναι γνωστή ως Δάσκαλοι Θεραπευτές.

Αυτή είναι η εποχή της μετακίνησης. Η μετακίνηση προς το επόμενο στάδιο της εξέλιξής σας, δημιουργεί την ανάγκη για πολλούς διευκολυντές. Ήρθε η ώρα για την αφύπνιση των Δασκάλων Θεραπευτών στον πλανήτη. Υπάρχουν πολλοί μέσα στη δόνηση αυτής της οικογένειας που ακούν τώρα την κλήση να λάβουν τις θέσεις τους ως Δάσκαλοι Θεραπευτές. Όπως έχουμε δηλώσει και στο παρελθόν είμαστε από την οικογένεια της δόνησης που αποκαλείτε Μιχαήλ. Είναι μια οικογένεια η οποία φιλοξενεί ένα πολύ μεγάλο αριθμό από αυτά τα όντα που έχουν την έφεση προς τη θεραπεία. Ας το εξηγήσουμε. Πολλοί από σας έχετε βιώσει προηγούμενες ζωές κατά τις οποίες κατακτήσατε την τέχνη της θεραπείας σε κάποια της μορφή. Όπως αναφέρεται στην αρχή, αφού κατακτηθούν ορισμένα χαρακτηριστικά μπορούν να μεταφερθούν από τη μια φάση του παιχνιδιού στην επόμενη. Ακούγοντας την κλήση για τα τελευταία στάδια του παιχνιδιού πολλοί από σας διαλέγετε να βρίσκεστε εδώ αυτή τη στιγμή. Είστε αυτό που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε κρυφοί θεραπευτές, καθώς πολλοί από σας δεν ήρθατε αυτή τη φορά για να δουλέψετε στο πεδίο της θεραπείας, αλλά μάλλον για να παίξετε άλλους ρόλους. Τώρα, καθώς το σχέδιο Β κλήθηκε σε εφαρμογή, νιώθετε την έλξη να τοποθετήσετε τον εαυτό σας και πάλι σ’ αυτά τα πρωταρχικά συμβόλαια. Αυτό το τμήμα της αρχικής οικογένειας περιέχει αρκετούς τέτοιους Δασκάλους. Όσοι από εσάς έλκεστε σ’ αυτή τη δόνηση, έχετε ρίζες σ’ αυτή την οικογένεια θεραπευτών. Αυτός είναι ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ καθώς είμαστε ειδικοί στο πεδίο της αφύπνισης αυτών των θεραπευτών. Αυτό είναι το δικό μας μέρος στη διαδικασία της εν-θύμησης.

Είναι πολλοί αυτοί που δεν θεωρούν τους εαυτούς τους καθεαυτό θεραπευτές, γι’ αυτό θα προσδιορίσουμε πιο ξεκάθαρα τις ιδιότητες του Δάσκαλου Θεραπευτή. Δάσκαλος Θεραπευτής είναι αυτός ο οποίος δημιουργεί ένα χώρο για τους άλλους στον οποίο αισθάνονται τόσο ασφαλείς που θεραπεύουν τον εαυτό τους. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί σε πολλές περιοχές της αρένας του παιχνιδιού. Στην μια άκρη του φάσματος είναι όσοι εξασκούν τις παραδοσιακές θεραπευτικές τέχνες. Υπάρχει πολύ αλήθεια εδώ για εν-θύμηση. Παρακαλούμε να μην απορρίπτετε αυτές τις πληροφορίες χωρίς να τις λαμβάνετε υπόψη. Στην ίδια διευκρίνηση εμπίπτουν και όσοι δουλεύουν με την ενέργεια. Είναι μια αλήθεια που υφίσταται για αιώνες και όμως η επιστήμη σας πρέπει ακόμη να το αποσαφηνίσει. Ακολουθείτε τα αποτελέσματα και θα σας οδηγήσουν στην αλήθεια. Υπάρχουν επίσης πολλοί περισσότεροι που τους χαρακτηρίζουμε δονητικούς θεραπευτές. Αυτό περιλαμβάνει όσους θεραπεύουν με τη χρήση της δόνησης με τη μορφή της μουσικής και της τέχνης. Είναι σημαντικό αυτό γιατί αρχίζει να προκύπτει αυτή την εποχή και θα εξηγήσει αρκετές από τις ωθήσεις ως προς την κατεύθυνσή σας. Υπάρχουν επίσης πάρα πολλοί από σας που κινήθηκαν προς τις θεραπευτικές τέχνες για πρώτη φορά. Οι περισσότεροι θα ξέρετε ποιοι είστε. Παρακαλούμε να καταλάβετε ότι είστε άκρως ευλογημένοι γι αυτή σας την απόφαση. Τιμώντας την έλξη να αλλάξετε τη ζωή σας, να ακολουθήσετε την καρδιά σας πραγματικά τιμάτε το πνεύμα μέσα σας.

Έχουμε αρχίσει να μιλάμε γι αυτό που ονομάσαμε ομάδες μετάβασης και είναι ώρα να το επεξεργαστούμε περισσότερο. Οι μηχανισμοί της αρένας του παιχνιδιού σας διαφεύγουν για αιώνες. Όταν θα μπορέσετε να τους δείτε θα εκπλαγείτε με το πόσο απλοί είναι. Θα σας μιλήσουμε για κάποιες ιδιότητες για τις οποίες δεν έχετε πλήρη επίγνωση. Η στάση με την οποία κάποιος αφήνει αυτή τη διάσταση θα καθορίσει την τροχιά της επανόδου. Δεν είναι ακόμη κατανοητό ότι οι τελευταίες σας δονήσεις είναι οι ίδιες που πρέπει να συλλέξετε κατά την επάνοδο. Όσοι πεθαίνουν με τραυματικό τρόπο το κάνουν για να κλείσουν κύκλους ή να καθαρίσουν το κάρμα. Όσοι πεθαίνουν στα χέρια κάποιων άλλων αυτόματα δένονται και θα επανενσαρκώνονται μαζί από αυτό το σημείο και μετά μέχρι τη στιγμή που το χρέος θα εκπληρωθεί. Παρακαλούμε να καταλάβετε ότι αυτό που ονομάζετε πόνος είναι μια ψευδαίσθηση για να επεκτείνει το παιχνίδι και ποτέ δεν υπήρξε πραγματικός κίνδυνος. Όπως γνωρίζετε από την εμπειρία αυτού που ονομάζετε Αστρική Προβολή, το πνεύμα μπορεί να εγκαταλείπει τη βιολογία κατά καιρούς όταν είναι απαραίτητο για τη διευκόλυνση τέτοιων τραυματικών εμπειριών. Η οπτική σας γι αυτό που ονομάζετε θάνατο έχει αρχίσει να αλλάζει μόνο πολύ πρόσφατα. Με τις σπουδές σας στην εμπειρία της Ζωής έχετε αρχίσει να αποκαλύπτετε οικουμενικές αλήθειες. Είναι λίγο αστείο για μας να σας βλέπουμε να αποκαλείτε τη «Ζωή Μετά» σαν επιστροφή στη ζωή και στην αληθινή σας φύση. Αυτό επίσης σας έδωσε τη δυνατότητα να ανοίξετε την κατανόησή σας στην ίδια σας την πνευματικότητα, γιατί αποκαλύπτει οικουμενικές αλήθειες που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Αν θέλετε να μελετήσετε τη ζωή στην αρένα του παιχνιδιού, σας ζητάμε να μιλήσετε με κάποιον από όσους έχουν επιστρέψει από το θάνατο. Θα βρείτε ειρήνη να απορρέει φυσικά από τα βαθύτερα κυτταρικά τους επίπεδα.

Τα συστήματα που έχετε επινοήσει για τη φροντίδα της υγείας έχουν υποτιμήσει υπερβολικά την σημασία των ομαλών και με πλήρη επίγνωση μεταβάσεων. Η θέση ότι η μετάβαση είναι κάτι το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε δεν συμβάλλει στην ψυχική εξέλιξη. Σας ζητάμε να υποστηρίξετε το νέο πρότυπο και να το θέσετε σε λειτουργία τώρα. Δημιουργείστε χώρο για να εμφανιστούν αυτές οι ομάδες και προσφέρετέ τους υποστήριξη καθώς θα σας ωφελήσουν όλους. Υπάρχουν πολλοί Δάσκαλοι Θεραπευτές στον πλανήτη που νιώθουν την έλξη να συμμετέχουν σ’ αυτές τις ομάδες μετάβασης. Είναι θεραπευτές που δουλεύουν για να ολοκληρώσουν το κλείσιμο της αρένας του παιχνιδιού γι’ αυτούς που φεύγουν. Θα δουλέψουν όχι μόνο με όσους αποφοιτούν αλλά και με τις οικογένειες που ζητούν κατανόηση και συμμετοχή στη διαδικασία μετάβασης. Αυτοί οι Δάσκαλοι Θεραπευτές χαίρουν υψηλής εκτίμησης για τη δουλειά τους καθώς μας προσφέρουν την πιο προχωρημένη χρήση της αρένας του παιχνιδιού. Μέσα από τη δουλειά τους κάνουν εφικτή την εύκολη μετάβαση χωρίς τη συσσώρευση πρόσθετων επιβαρύνσεων που συνήθως μαζεύονται σ’ αυτή τη διαδικασία. Κατά την επάνοδο είναι τότε δυνατό να τεθούν οι στόχοι της εξέλιξης χωρίς να χρειαστεί να επιλυθούν άχρηστα ενεργειακά μπερδέματα.

Θα φύγουν πολλοί στο άμεσο μέλλον. Σας ζητούμε να γιορτάσετε την επιστροφή τους στην εστία, γιατί θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο σ’ αυτή την τωρινή μετατόπιση της κίνησης. Δεν θα μπορούσατε να ολοκληρώσετε αυτή τη μετατόπιση χωρίς την ισορροπία της μετάβασής τους και τη δουλειά που θα κάνουν απ’ αυτή την πλευρά του πέπλου. Συμφώνησαν να εγκαταλείψουν την αρένα του παιχνιδιού για να βοηθήσουν με πολλούς άλλους τρόπους προσιτούς μόνο από αυτή τη μεριά του πέπλου. Πολλοί θα μεταφέρουν σπόρους της νέας ενέργειας καθώς θα επιστρέφουν στη βιολογία. Οι περισσότεροι θα επιστρέψουν σαν υψηλότερης δόνησης άνθρωποι με ιδιότητες που θα σας μεταφέρουν στο επόμενο στάδιο της ανθρώπινης εξέλιξης. Υπάρχουν περισσότερα από όσα είναι τώρα κατανοητά σ’ αυτό που ονομάζετε παιδιά Ίντιγκο. Περισσότερα θα προωθηθούν σ’ αυτή τη δεύτερη φάση της δόνησης και τις βιολογικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα για να διευκολύνουν αυτή την μετακίνηση. Αυτοί που φεύγουν πρέπει να αναγνωριστούν γιατί προσφέρουν την ασφάλεια ότι θα αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με την υψηλότερη δόνηση. Όσοι φεύγουν αφού έχουν ζητήσει να είναι μέρη της διαδικασίας της ανάληψης, είναι αυτά τα τιμημένα συμβόλαια για την βελτίωση του όλου. Μεταφέρουν μαζί τους την πρόθεση να είναι μέρη αυτής της διαδικασίας και έτσι τους δίνεται. Θα παίξουν πολύ σημαντικούς ρόλους στην διαδικασία της ανάληψης από αυτή την πλευρά του πέπλου όπου υπάρχουν πολλά που θα γίνουν.

Πολλοί από σας αντιστέκεστε στην ιδέα ότι είστε Δάσκαλοι Θεραπευτές, γιατί οι εικόνες που κρέμονται στον τοίχο σας και καθορίζουν τον κόσμο σας δηλώνουν ότι δεν είστε άξιοι τόσης μεγαλοσύνης. Σας ζητούμε να διατηρήσετε ένα ανοιχτό μυαλό και να αφήσετε αυτές τις εν-θυμίσεις να ξεδιπλωθούν για σας με φυσικότητα. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να έλκεται να ακουμπήσει τα χέρια του σε κάποιον άλλο με την πρόθεση της ίασης απλά για να ανακαλύψετε ότι έχετε κάποιες περίεργες δυνάμεις εκεί, που δεν τις έχετε ακόμη χρησιμοποιήσει σ’ αυτή τη ζωή. Ίσως ακόμη συνειδητοποιήσετε ότι πάντα είχατε αυτά τα δώρα, αν και ήταν πάντα με κάποιο τρόπο στο παρασκήνιο. Τώρα νιώθετε την έλξη να ανακαλύψετε περισσότερα και να κινηθείτε και πάλι σ’ αυτά τα πεδία. Τιμήστε αυτά τα απαλά σκουντήματα γιατί σας ωθούν να βρείτε το αληθινό σας μονοπάτι και πάλι. Είναι αυτά τα απαλά σκουντήματα που θα σας οδηγήσουν στην μεγαλύτερη χαρά και πάθος καθώς κινείστε ξανά μέσα στο αληθινό σας μονοπάτι. Είναι ώρα να πάρετε τη θέση σας γιατί θα χρειαστούν πολλοί διευκολυντές καθώς κρατάτε ο ένας το χέρι του άλλου και προχωράτε μπροστά μαζί.

Είναι αυτή η αντίσταση να προχωρήσετε μέσα στη δύναμή σας που έλκει αρκετούς από σας να ενώνεστε και να δημιουργείτε ομάδες θεραπευτών. Είναι μια διαδικασία που θα ξεδιπλώνεται φυσικά καθώς οι δονήσεις συνεχίζουν να αυξάνονται. Τα θεραπευτικά κέντρα που δημιουργούνται ως αποτέλεσμα αυτών των έλξεων θα επιτρέψουν σε πολλούς να αναλάβουν τα συμβόλαιά τους. Υπάρχουν αρκετές δίνες θεραπευτικής ενέργειας παγκοσμίως, που τώρα καθορίζονται από αυτές τις ομάδες. Θα γίνουν ευρύτατα γνωστές γιατί τα αποτελέσματά τους θα είναι τα ισχυρότερα πιστοποιητικά τους. Οι περισσότερες από αυτές τις συγκεντρώσεις θα επικεντρώνονται γύρω από έναν κεντρικό θεραπευτή που θα διατηρεί τους άλλους σε ενότητα. Η αποστολή αυτής της κεντρικής φιγούρας είναι να εποπτεύει με πολύ προσοχή τη διάχυση της ενέργειας μέσα σ’ αυτές τις ομάδες. Καθώς αυτά τα θεραπευτικά κέντρα αρχίζουν να κερδίζουν δημοτικότητα, η κύρια αντίθεση θα διαμορφωθεί μέσα από τις ίδιες τις ομάδες. Οι απειλές που έχουν την ικανότητα να εκτροχιάζουν αυτές τις ομάδες θα είναι θέματα που προκύπτουν από ένα εγώ σε ανισορροπία. Ο πρωταρχικός στόχος αυτών των κεντρικών, αρχέγονων θεραπευτών θα είναι η δημιουργία χώρου όπου ο κεντρικός πυρήνας των θεραπευτών να μπορεί να ισορροπεί ανάμεσα στο να στηρίζονται γερά στη δική τους δύναμη και στο να συνεισφέρουν στο σύνολο.

Η άλλη αποστολή στα χέρια όσων αγκυρώνουν την ομαδική ενέργεια θα είναι να ισορροπούν την ενέργεια για να επιτραπούν νέες μέθοδοι. Αυτές οι θεραπευτικές ομάδες θα κάνουν διαθέσιμες πολλές νέες μορφές θεραπείας. Θα προσφέρουν μαθήματα ενδυνάμωσης και θεραπευτικών μεθόδων καθώς και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Κατά κάποιο τρόπο θα πρόκειται για πνευματικά κέντρα που θα προσφέρουν θεραπεία σε πολλά επίπεδα. Τεχνικές σε θεραπευτικές μεθόδους θα προσφέρονται για τους αναδυόμενους θεραπευτές όπως επίσης και πνευματική επαφή για την αναδυόμενη ψυχή. Η μορφοποίηση αυτών των κέντρων θα σημαδέψει το επόμενο βήμα στην κατανόηση της αληθινής μας φύσης γιατί θα μεταβάλλουν τα πρότυπα σε όλα όσα έρχονται. Τώρα είναι η ώρα όπου θα αναζητάτε αυτά τα κέντρα όχι μόνο για τη θεραπεία των ασθενειών αλλά και για τα εργαλεία εξέλιξης. Αυτά τα κέντρα θα είναι επίσης κέντρα μάθησης.

Σας συμβουλεύουμε να μην συγχέετε αυτές τις δίνες με τα κτίρια που τις φιλοξενούν. Αυτό το νέο πρότυπο θα είναι επιτυχημένο εξαιτίας της ενεργειακής ανάμιξης των κεντρικών πυρήνων των θεραπευτών και όχι εξαιτίας τοποθεσιών ή κτιρίων. Πολλά από αυτά τα κέντρα απλά θα επιβιώνουν για ένα διάστημα μέχρι η συλλογική ενέργεια της περιοχής να τα υποστηρίξει πλήρως. Κάποια θα αρχίσουν να υποστηρίζουν ομιλητές και να προσφέρουν μόνο μαθήματα. Θα είναι εξίσου ισχυρά στο σκοπό τους. Όταν χρησιμοποιούμε τη λέξη κέντρο εννοούμε μια κεντρική ενεργειακή δίνη στην οποία εστιάζει την ενέργειά του ο κύριος πυρήνας των θεραπευτών. Αυτή θα είναι η κινητήρια δύναμη που θα θέσει αυτές τις ομάδες σε δράση. Μετά από ένα διάστημα αυτοί οι θεραπευτικοί κύκλοι θα έλξουν πολλούς στις ποικίλες προσφορές τους και η επιτυχία τους θα είναι το πιο δυνατό πιστοποιητικό τους.

Ζητάμε από εσάς να θυμάστε να επιτρέπετε να εκφράζεται ο χώρος όλων των πληροφοριών. Αυτό που ονομάζετε παραδοσιακές μέθοδοι θεραπείας περιέχουν πολλά και είναι έγκυρη πληροφόρηση. Οι πιο αποτελεσματικές μέθοδοι θα αναμιγνύουν τις φυσικές και τις μεταφυσικές επιστήμες. Με τον καιρό οι παγιωμένες θέσεις θα χαλαρώσουν και θα επιτρέψουν σε περισσότερη αλήθεια να εισέλθει εύκολα. Καθώς οι δονήσεις του πλανήτη αυξάνονται όλο αυτό θα πραγματοποιηθεί. Αυτά τα κέντρα θα είναι επίσης μερικά από τα πρώτα που θα φιλοξενήσουν τις επερχόμενες ομάδες μετάβασης. Αυτή θα είναι η μεγάλη επαναφύπνιση και εν-θύμηση όλων όσων αποκαλούμε Δάσκαλους Θεραπευτές. Καθώς οι Δάσκαλοι Θεραπευτές κινούνται και πάλι στο προσκήνιο η θεραπευτική ενέργεια εξαπολύεται σε κάθε επίπεδο στον πλανήτη.

Έχετε τοποθετήσει πολλούς κρυστάλλους στο μονοπάτι σας για να σηματοδοτούν το δρόμο σας. Καθώς τρέχετε ανάμεσά τους δονούνται από την Εστία και νιώθετε τρομακτική χαρά. Βρείτε αυτή τη χαρά και ακολουθήστε την καρδιά σας γιατί θα σας οδηγήσει στο κέντρο του δρόμου όπου υπάρχει η μικρότερη αντίσταση. Πολλές από τις συγκρούσεις που κινητοποιήσατε για τον εαυτό σας ήταν σχεδιασμένες να σας ανοίξουν αυτές τις πιθανότητες. Εκλάβετέ τες ως τα δώρα που είναι και κατανοήστε ότι η δύναμη που έχουν είναι μόνο μια αντανάκλαση της δικής σας μεγαλοπρέπειας. Είναι τώρα η ώρα να εισέλθετε στη δική σας αλήθεια. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από το ισορροπημένο εγώ. Είναι δική μας δουλειά να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε. Είναι δική σας δουλειά να αποδεχθείτε αυτή την αλήθεια καθώς σας αποκαλύπτεται και να βαδίσετε σ’ αυτό το συμβόλαιο με ήρεμη αξιοπρέπεια. Βρείτε αυτή την αλήθεια μέσα στην ίδια σας την καρδιά και κουβαλήστε την σιωπηλά όπως θα κάνατε με ένα σπαθί δύναμης. Μην το κραδαίνετε, γιατί κάτι τέτοιο θα έδειχνε ότι η δύναμη βρίσκεται στο σπαθί. Το σπαθί δεν είναι τίποτα άλλο από την αντανάκλαση της δικής σας δύναμης και είναι πιο ισχυρό όταν το χρησιμοποιείτε για να σας θυμίζει τη δική σας αλήθεια. Είναι καιρός οι Δάσκαλοι Θεραπευτές να αφυπνιστούν και πάλι στην αλήθεια τους.

Η Πηγή είναι μοναδική και τα πάντα είναι ανιχνεύσιμα προς την αρχική πηγή. Εξαιτίας της ποικιλομορφίας των προσωπικοτήτων σας στη Γη υπάρχει ανάγκη για πολλά μονοπάτια προς την αλήθεια. Δεν υπάρχει κανένα που να είναι σωστό ή λάθος. Δεν υπάρχουν «καθαρά» κανάλια ή μονοπάτια προς την πηγή καθώς όλη η πληροφόρηση πρέπει να περάσει μέσα από φίλτρα και τελικά μέσα από τη βιολογία πριν να μπορέσει να εκφραστεί. Γι αυτό σας λέμε ότι κάθε πληροφορία μεταβάλλεται ελαφρώς. Υπάρχει μεγάλη ποικιλομορφία σε κάθε έναν από σας και γι αυτό ο κάθε ένας φιλτράρει την πληροφορία κάπως διαφορετικά. Αυτό αντανακλάται επίσης και σε αυτή την πλευρά του πέπλου καθώς είμαστε πολύ περισσότερο διαφοροποιημένοι σ’ αυτό που ονομάζετε προσωπικότητα από ό,τι είστε εσείς. Και αυτά είναι επίσης φίλτρα μέσα από τα οποία οφείλει να ταξιδέψει η πληροφόρηση. Με κάποιο τρόπο όλα είναι σωστά. Η αποστολή σας είναι να χρησιμοποιήσετε διάκριση και να βρείτε αυτά που συνηχούν μέσα σας. Το ζήτημα είναι να βρείτε τη δόνηση που σας ταιριάζει περισσότερο. Σας ζητούμε να αντιμετωπίζετε αυτά τα φίλτρα όπως θα κάνατε με τις γεύσεις – ή ταιριάζουν ή δεν ταιριάζουν με το γούστο σας. Είναι βοηθητικό να θυμάστε σ’ αυτό το σημείο ότι είστε πανίσχυρα όντα και ότι δημιουργείτε με τις σκέψεις σας. Αν κατά τη διαδικασία ξεκαθαρίσματος αυτών των γεύσεων επιλέξετε να κρίνετε κάποια ως αρνητική ενέργεια, ουσιαστικά τη δημιουργείτε και της δίνετε πολύ περισσότερη δύναμη από αυτή που αξίζει. Αυτή είναι η περίπτωση αυτού που ονομάζεται κακό. Είναι απλά παραπλανημένη ενέργεια και είναι αντανάκλαση της δικής σας ανάγκης για κριτική. Γι αυτό κατά την επιλογή αυτού που είναι σωστό για σας, σας ζητάμε να ξεσκαρτάρετε αυτό που δεν συνηχεί μαζί σας χωρίς κριτική γιατί πρόκειται απλά για μια αλήθεια που τοποθετήθηκε εκεί για κάποιον άλλο και όχι για σας. Σας ζητάμε να μην δίνετε δύναμη σε κάτι που δεν αξίζει την προσοχή σας.

Το να βρίσκεστε στην αρένα του παιχνιδιού της ελεύθερης επιλογής σας τοποθετεί σε μια ιδιαίτερη θέση που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στο σύμπαν. Δικό σας ήταν το παιχνίδι του κρυφτού. Το παιχνίδι έτσι όπως το γράψατε τελειώνει τώρα. Η επόμενη φάση του παιχνιδιού θα παιχθεί σε μια διαφορετική αρένα με ένα άλλο σύνολο κανόνων. Ήταν ένα πραγματικό παιχνίδι κρυφτού. Επιτρέψατε στον εαυτό σας να ξεχάσει το τμήμα του πρωταρχικού δημιουργού που είναι μέσα στον κάθε έναν από σας. Στα δικά σας μάτια υπάρχουν στροφές και παρεκκλίσεις στο παιχνίδι που το καθιστούν αδύνατο να βρείτε και πάλι το δρόμο σας προς την εστία. Τώρα κατά την ενδεκάτη ώρα έχετε αρχίσει να εν-θυμάστε ποιοι είστε. Δεν υπάρχει υψηλότερος φόρος τιμής που να μπορεί να απονεμηθεί στο Θεό από το να εν-θυμάστε το Θεό μέσα σε κάθε έναν από εσάς και να το αντανακλάτε στην ίδια σας τη ζωή. Μέσα από τη δική σας σκληρή δουλειά, τη δουλειά από την καρδιά και την ψυχή σας αυτή η αρένα του παιχνιδιού θα μετακινηθεί προς την επόμενη φάση. Είναι πέρα από την κατανόησή μας να βλέπουμε πώς αντέχετε μια ύπαρξη με τόσους περιορισμούς όσους κουβαλάτε με τη βιολογία σας. Τα αισθήματά σας και οι εσωτερικές συγκρούσεις στο συναισθηματικό σας σύστημα είναι τα πιο δύσκολα σημεία για να αλλάξουν όμως είναι αυτά που σας επιτρέπουν να μεταφέρετε το περισσότερο φως στη Γη με την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Συχνά είναι οι συναισθηματικές σας αναταραχές που φέρνουν την μεγαλύτερη εξέλιξη στον πλανήτη. Γι’ αυτό σας αγαπάμε περισσότερο από όσο μπορείτε να κατανοήσετε. Οι πολύ αντιφατικοί κανόνες που τέθηκαν μπροστά σας στην καλύτερη περίπτωση προκαλούν σύγχυση. Επιτρέψτε να σας διδάξουν να ακολουθείτε την καρδιά σας με κάθε τρόπο και να ξεδιαλύνουν τα πάντα μέσα στο πεδίο σας συμπεριλαμβανομένων των κανόνων που βρίσκονται μπροστά σας. Αυτά είναι τα εργαλεία που σας μετακινούν μέσα στη δύναμή σας. Ξεκινήσατε αυτή την αναζήτηση σε μια προσπάθεια να αλλάξετε τον κόσμο και να επαναδημιουργήσετε τον Παράδεισο στην δική σας πλευρά του πέπλου. Αυτό είναι το μεγαλύτερό σας κατόρθωμα γιατί αλλάζοντας τον κόσμο εκφράζετε τις δυνάμεις της συν-δημιουργίας που θα καλέσουν τον Παράδεισο να δημιουργηθεί στη Γη. Αυτό που δεν περιμένατε ήταν να βρείτε ότι το κλειδί για την αλλαγή της Γης βρίσκεται μέσα στον κάθε έναν από σας. Σας το προσφέρουμε αυτό για την καλύτερή σας διάκριση με τη μεγαλύτερη αγάπη. Η αλλαγή του κόσμου βρίσκεται μέσα στον κάθε έναν από εσάς. Αλλάξτε εσείς και θα αλλάξετε τον κόσμο, μια καρδιά κάθε φορά.

Το να απλώνουμε τα χέρια μας στα δικά σας είναι η μεγαλύτερη τιμή για μας. Με τα πέπλα που φοράτε για να διευκολύνετε αυτό το μεγάλο παιχνίδι, γίνατε ανίκανοι να δείτε την πραγματική δουλειά που κάνετε. Το ότι βιώνετε μια ύπαρξη μέσα στη δυσκίνητη φυσαλίδα της βιολογίας για να διευκολύνετε αυτό το πείραμα, σας τοποθετεί ανάμεσα στους λίγους που θα είναι αιώνια σεβαστοί. Τα παράσημα του κουράγιου θα είναι πλέον για πάντα δικά σας και θα σας τιμούν όλοι όσοι τα βλέπουν. Το παιχνίδι ήταν για να δούμε αν η ολοκληρωτική ελεύθερη επιλογή θα μπορούσε να λειτουργήσει. Όχι μόνο για σας αλλά για Όλα Όσα Είναι. Αρχικά, φαινόταν πως δεν ήταν η ώρα για ένα παιχνίδι τέτοιου πειραματισμού, καθώς το παιχνίδι έβγαλε ό,τι χειρότερο από κάποιους. Ακόμη και με όλα τα πισωγυρίσματα και τη συντομία του χρόνου στην αρένα του παιχνιδιού εσείς καταφέρατε να βρείτε το δρόμο για την Εστία. Είστε μια στ’ αλήθεια μεγαλειώδης έκφραση του πνεύματος, πράγματι! Είμαστε περήφανοι που σας αποκαλούμε οικογένεια.

Με τη μεγαλύτερη αγάπη και τιμή σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση: Ιωάννα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!