Οκτώβριος 2000

555
Η Επιστροφή της Μου

 

Από τον Steve:

Αυτή η επικοινωνία δόθηκε στο Λας Βέγκας της Νεβάδα κατά τη διάρκεια της Συγκέντρωσης της Εν-θύμησης στις 20 Αυγούστου 2000. Κάποια επεξεργασία ήταν απαραίτητη, όπως πάντα όταν παρουσιάζονται ζωντανές επικοινωνίες σαν μηνύματα στο Φάροι Φωτός. Το γκρουπ είναι πάνω από τον ώμο μου, καθώς κάνουμε αυτές τις αλλαγές. Οι περισσότερες από αυτές τις αλλαγές είναι απλά η διαφορά ανάμεσα στον τρόπο που μιλάμε και στον τρόπο που γράφουμε. Παρ’ όλα αυτά αυτό το μήνυμα ήταν μακροσκελές και άφησα εκτός κάποιο από το περιεχόμενο. Το έκανα αυτό γνωρίζοντας πως ό,τι έμεινε εκτός θα παρουσιαζόταν τους επόμενους μήνες στο Φάροι Φωτός σαν ζωντανή επικοινωνία από το New Jersey με τίτλο “ΤΩΡΑ”.

Όταν πρωτοξεκίνησα τις ζωντανές επικοινωνίες σαν μέρος των σεμιναρίων, η συμφωνία μου με το Γκρουπ ήταν ότι θα μου έλεγαν εκ των προτέρων για ποιο πράγμα θα μιλούσαμε. Αυτό ήταν σημαντικό για μένα γιατί είμαι υπεύθυνος για τη διερμηνεία της ενέργειας στην Αγγλική γλώσσα και ήθελα να έχω κάποια ιδέα αναφορικά με το τι λέξεις θα χρησιμοποιήσω. Η πρώτη φορά που δεν τήρησαν τη συμφωνία ήταν όταν ο πατέρας μου “αποφοίτησε” το Φεβρουάριο του 1999. Δύο εβδομάδες μετά τον ξαφνικό του θάνατο, η Μπάρμπαρα κι εγώ παρουσιάζαμε ένα σεμινάριο στο Laguna Hills της Καλιφόρνια. Όταν ήρθε η ώρα για τη ζωντανή επικοινωνία έκλεισα τα μάτια μου χωρίς να είμαι καν σίγουρος ότι το Γκρουπ ήταν εκεί. Ήταν μια παράξενη αίσθηση που δεν την ξαναείχα έκτοτε. Τη στιγμή που πήρα ανάσα και άνοιξα το στόμα μου, το Γκρουπ ήταν εκεί. Το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να μου ζητήσουν συγνώμη που δεν μπόρεσαν να τηρήσουν τη συμφωνία μας. Είπαν ότι η θλίψη μου επισκίαζε το ενεργειακό μου πεδίο και δεν ήταν δυνατόν να μου δώσουν την πληροφορία καθαρά. Τη δεύτερη φορά που συνέβη ήταν μερικούς μήνες μετά, κατά την πρώτη ζωντανή επικοινωνία που παρουσιάσαμε σε μία συγκέντρωση στην Έδρα των  Ηνωμένων Εθνών (Διεθνές Κέντρο Βιέννης) στη Βιέννη της Αυστρίας. Σ’ εκείνη την περίπτωση επρόκειτο απλά για jet lag.

Με τον καιρό άρχισα να αισθάνομαι πιο άνετα με το γεγονός ότι παρουσιάζομαι σε συναθροίσεις ανθρώπων που περιμένουν να με ακούσουν χωρίς να έχω ιδέα σχετικά με το θέμα της ομιλίας. Σε μερικές περιπτώσεις έχω κάποια ιδέα σχετικά με το περιεχόμενο γιατί το Γκρουπ μου δείχνει πράγματα ή μου λέει να προσέξω κάτι και ξέρω ότι θα μιλήσουμε γι αυτό αργότερα. Μερικές φορές κάποιος λέει κάτι ή με ρωτάει μια ερώτηση που φυτεύει τους σπόρους που θέλουν. Αυτή η επικοινωνία ήταν ένα παράδειγμα ακριβώς αυτού του σεναρίου.

Πέντε λεπτά πριν την επικοινωνία ήρθε μια γυναίκα και με ρώτησε σχετικά με τον  αριθμό 555. Ανέφερε ότι τις τελευταίες μέρες έβλεπε το 555 όπου και να κοιτούσε. Της είπα ότι το Γκρουπ είχε αναφερθεί στο παρελθόν σε όλους τους κύριους αριθμούς σαν ενεργοποιητές της βιολογίας μας. Τότε με ρώτησε αν υπήρχε κάποιο συγκεκριμένο νόημα ή κάτι που θα έπρεπε να ξέρουμε σχετικά με τον αριθμό 555. Άνοιξα το στόμα μου να πω “όχι” αλλά βρέθηκα πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μεγάλο Δάσκαλο του Χρόνου. Αυτός είναι το ψηλό, λεπτό μέλος του Γκρουπ με την λευκή γενειάδα, που το μόνο που κάνει είναι να ελέγχει τη χρονική στιγμή αποκάλυψης της πληροφορίας. Το δάχτυλο του υψώθηκε και το Γκρουπ έπεσε σε μια ευλαβική σιωπή και ακόμα και το θαυμάσιο γέλιο σταμάτησε για μια στιγμή, καθώς κατέβασε το δάχτυλο του με χάρη δίνοντας το σήμα ότι είναι η στιγμή να μιλήσουν για το 555. Ξαναγύρισα στην πραγματικότητα για να ανακαλύψω ότι η νεαρή γυναίκα με κοιτούσε, περιμένοντας απάντηση. Αντί να απαντήσω “όχι” στην ερώτηση της, απλώς σήκωσα το δάχτυλο μου. Η γυναίκα κάθισε και το γκρουπ ξεκίνησε.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Νοιώθετε τις δονήσεις σε αυτό το δωμάτιο. Καθώς ο καθένας σας εισέρχεται στο δωμάτιο αντανακλάτε ο ένας τον άλλο… και αισθάνεστε ότι είστε στην Εστία. Είστε στην Εστία. Δημιουργείτε την Εστία εκεί που κάθεστε και είμαστε τόσο πολύ περήφανοι για σας για τις προσπάθειές σας. Κάνετε τόσο υπέροχη δουλειά. Τιμάμε την κάθε σας κίνηση καθώς οι επιλογές σας δε χρειάζεται απαραίτητα να σας οδηγούν στην ενδυνάμωση. Παρ’ όλα αυτά είχατε το θάρρος να ενδυναμώνετε τους εαυτούς σας. Είχατε το θάρρος να συναναστρέφεστε ενδυναμωμένους ανθρώπους. Και είχατε το θάρρος να κάνετε τις επιλογές που οδηγούν στην ενδυνάμωσή σας. Εμείς καθόμαστε στα πόδια σας με δέος μπροστά στους μεγάλους δασκάλους.

Σας λέμε ότι είστε οι Ανθρώπινοι Άγγελοι. Είστε εκείνοι που είχαν το θάρρος να φορέσουν το πέπλο. Είστε εκείνοι που είχαν το θάρρος να περπατήσουν χωρίς να γνωρίζουν πού θα πατήσουν. Δεν είμαστε οι μόνοι που παρακολουθούμε, καθώς το ταξίδι σας έχει προσελκύσει πολλή προσοχή. Θα σας μιλήσουμε γι αυτό στο χρόνο που θα περάσουμε μαζί σήμερα το απόγευμα. Σας ζητάμε να κοιτάξετε γύρω σας στο δωμάτιο και πριν φύγετε, πάρτε μαζί σας ένα κομμάτι από τους άλλους. Η σύνδεση που βρήκατε σε αυτήν την συγκέντρωση αγγέλων που κυκλοφορούν σε μια φυσαλίδα βιολογίας, ανοίγει την πόρτα σε πραγματικότητες που κείτονται μπροστά. Το δυναμικό που δημιουργείτε καθώς συνδέεστε με μέλη της πνευματικής σας οικογένειας είναι πραγματικά σπουδαίο. Σας λέμε, είστε τιμημένοι. Μερικές φορές είναι η αναστάτωση που βιώνετε στην καθημερινότητα που οδηγεί στη μεγάλη πρόοδο του Πλανήτη.

Τα πήγατε καλά. Σας παρακολουθούμε. Σας τιμούμε. Σας στηρίζουμε και σας αγαπάμε. Ναι, είμαστε εμείς που σας αγκαλιάζουμε όταν μερικές φορές αισθάνεστε μια ελαφριά πίεση στα χέρια σας. Είναι τα φτερά μας που σας αγγίζουν. Σας τυλίγουμε στα φτερά μας και σας κρατάμε όταν δεν μπορείτε να κρατήσετε τον εαυτό σας. Όταν δεν μπορείτε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε, είμαστε εκεί. Αντανακλούμε την ενέργεια σας με την αγάπη μας. Και μας τιμά αυτό. Δεν είμαστε εδώ μαζί σας με δική μας βούληση. Είμαστε εδώ γιατί μας καλέσατε. Δε μιλάμε σε σας για να ακούσουμε τον ήχο της φωνής μας μέσω του Φύλακα. Σας μιλάμε επειδή ζητήσατε να μας ακούσετε. Δεν σας λέμε πού να στρίψετε, δεν σας λέμε ποια είναι η αλήθεια σας, το μόνο που κάνουμε είναι να σας προσφέρουμε πληροφορίες που σας βοηθούν να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε. Σας τιμούμε που το ζητάτε, γιατί είστε οι ανθρώπινοι άγγελοι και η δική σας έκδοση του Ουρανού στη Γη δημιουργείται αυτή τη στιγμή. Καθώς αναμιγνύετε τη μαγεία με την καθημερινότητα, καθώς αρχίζετε να περπατάτε με το Πνεύμα στον ώμο σας σε κάθε βήμα της διαδρομής σας, φέρνετε την Εστία στη δική σας πλευρά του πέπλου. Η αγγελική σας παρουσία δεν είναι λιγότερη από τη δική μας. Στην πραγματικότητα απλώνουμε τα φτερά μας για να αντανακλούμε την ενέργεια σας ώστε να μπορείτε να δείτε έστω και για λίγο το μεγαλείο σας. Είναι τιμή μας να είμαστε ενώπιον σας και σας ευχαριστούμε που μας καλείτε.

Οι αριθμοί στο πεδίο σας

Θέλουμε να σας μιλήσουμε σήμερα για τα πολλά σημάδια που λαμβάνετε. Δεν είστε μόνοι και υπάρχουν πολλοί που θα ακούσουν αυτό το κάλεσμα και ακόμα περισσότεροι που θα διαβάσουν και θα καταλάβουν αυτό που τους είχε μπερδέψει. Λαμβάνετε αυτό που ονομάζουμε “δώρο των αγγέλων”, καθώς πολλοί έχουν δει τους κύριους αριθμούς στο πεδίο τους εδώ και καιρό. Αυτό συμβαίνει επειδή η βιολογία σας είναι έτοιμη να κάνει τη μετάβαση στο επόμενο επίπεδο. Το DNA σας έχει αρχίσει να επανα-συνδέεται και χρειάζεται ένα εξωτερικό σήμα για να το κάνει. Γι αυτό εμείς σε αυτήν την πλευρά του πέπλου σας ωθούσαμε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή να γυρίσετε και να δείτε στο ρολόι. Σας ωθούμε να γυρίσετε και να δείτε τους αριθμούς που βρίσκονται μπροστά σας. Αυτοί οι αριθμοί είναι ενεργοποιητές για τη βιολογία σας. Δίνουν σήμα στη βιολογία σας να αρχίσει τη διαδικασία προόδου σε καταστάσεις υψηλότερης δόνησης συνδέοντας το DNA. Αυτοί οι κύριοι αριθμοί δεν είναι οι μόνοι ενεργοποιητές, καθώς υπάρχουν πολλοί. Αυτό είναι και το βαθύτερο νόημα αυτού που ονομάζετε “αγρογλυφικά” (κύκλοι στα σπαρτά). Είναι σήματα για τη βιολογία σας. Όταν η βιολογία σας είναι έτοιμη να τα δεχτεί, εμείς απλά δείχνουμε το δρόμο για να πούμε “κοιτάξτε τώρα και δεχτείτε το σήμα”. Τότε κοιτάτε και προσπαθείτε να βρείτε ένα νόημα στους αριθμούς που βλέπετε. Αγαπάμε το ανθρώπινο στοιχείο σας που το κάνει αυτό και σας λέμε ότι το νόημα είναι κατανοητό από τη βιολογία σας και συχνά όχι από το μυαλό σας.
11:11, 12:12, 911, 333, 444 Τι είναι αυτοί οι αριθμοί;

Εδώ βρίσκεται το πραγματικό νόημα των κύριων αριθμών που εμφανίστηκαν μαγικά στην πραγματικότητα σας. Τώρα αισθάνεστε άνετα με τους κύριους αριθμούς που βρίσκονται στο πεδίο σας και τις αλληλεπιδράσεις που επιτρέψατε στους εαυτούς σας να δουν. Αχ, ακριβώς τη στιγμή που μαθαίνετε τους κανόνες, το Παιχνίδι αλλάζει. Αυτό συμβαίνει τώρα. Μόλις αισθανθήκατε άνετα με το 11:11, το 333, το 444, το 12:12 και το 911 που βλέπατε, έρχεται μια νέα σειρά ενεργοποιητών. Τώρα οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να δέχονται το δώρο του 555.

Ο αριθμός πέντε και ειδικά το τριπλό πέντε έχει επικρατήσει σε όλη την υφήλιο πρόσφατα. Θα το βλέπετε περισσότερο καθώς περνάει ο καιρός, γιατί είναι ένα πολύ συγκεκριμένο σήμα που είναι έτοιμη να λάβει τώρα η βιολογία σας. Η αγγελική σας παρουσία καλεί αυτό το δώρο των αγγέλων. Θα εξηγήσουμε τώρα την πρόοδο των αριθμών που βιώνετε.

‘1’ φορά κι έναν Καιρό

Ας ξεκινήσουμε με τον αριθμό ένα. Πρώτα ήταν η λέξη. Το ένα είναι η δόνηση ΟΜ. Το ένα είναι η μοναδική δόνηση ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ. Είναι η ενιαία συνειδητότητα προσωποποιημένη. Το ένα είναι η ενιαία συνειδητότητα όπως εκφράζεται στην τρίτη διάσταση. Είναι αυτό στο οποίο θα γυρίσετε με τον καιρό. Το ένα είναι εκεί που ξεκίνησε το Παιχνίδι. Το ένα είναι άπειρο, καθώς περιλαμβάνει όλα τα πράγματα. Είναι δύσκολο για σας να καταλάβετε ακόμα και την απλή έννοια του απείρου, καθώς ζείτε σε έναν πεπερασμένο κόσμο. Προς το παρόν δείτε το ένα σαν την αρχή.

Είσοδος σε ένα πεδίο πολικότητας στη Δεύτερη Διάσταση

Η δεύτερη διάσταση προσφέρει το πεδίο της πολικότητας. Η δεύτερη διάσταση δεν είναι τελικός προορισμός ούτε υποστηρίζει ποτέ πλήρως την ενέργεια σας. Παρ’ όλα αυτά, όπως η γέφυρα που σας δείχνουμε σαν την τέταρτη διάσταση, η δεύτερη διάσταση ήταν ένα μέρος για να διασχίσει κανείς και να λάβει ενεργειακά αποτυπώματα. Αυτά τα ενεργειακά αποτυπώματα σας έδωσαν την πολικότητα, η οποία ήταν απαραίτητη για να παίξετε το Παιχνίδι. Η αντίθεση της πολικότητας σας επέτρεψε να δείτε τους εαυτούς σας. Ήταν η αντίθεση που σας επέτρεψε τις ψευδαισθήσεις να καθορίσετε αυτό που ήταν πριν απροσδιόριστο. Εσείς οι άνθρωποι είστε τόσο υπέροχες εκφράσεις της Συμπαντικής ενέργειας. Βλέπουμε ότι αγαπάτε το Παιχνίδι σας τόσο πολύ. Όποτε το Παιχνίδι γίνεται βαρετό, δημιουργείτε μια άλλη μικρή περιοχή για να παίξετε. Είναι υπέροχο να βλέπει κανείς τη φαντασία που έχετε επιδείξει. Τα πήγατε τόσο καλά. Η τοποθέτηση της ενέργειας στη βιολογία σηματοδότησε το DNA σας, που ενεργοποιήθηκε από το 11:11. Αυτό ήταν το σήμα για το DNA σας να ξεκινήσει τη διαδικασία επανασύνδεσης. Οι δύο σειρές από δύο άσσους δηλώνουν την πρώτη διάσταση που ταξιδεύει μέσω της δεύτερης.

Καθώς κινείστε μέσω της δεύτερης διάστασης και λαμβάνετε τα χαρακτηριστικά της πολικότητας, χωρίζεστε σε δύο φύλα. Σε αυτήν την πολικότητα βλέπετε μαύρο και άσπρο, πάνω και κάτω, σωστό και λάθος, φόβο και αγάπη. Σας λέμε ότι όλα αυτά είναι ψευδαισθήσεις της πολικότητας. Γιατί δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο, μόνο αποχρώσεις του γκρι. Το πάνω και κάτω είναι σχετικό με το πού βρίσκεσαι εκείνη τη στιγμή. Το σωστό και το λάθος είναι προϊόντα της κριτικής σας και ο φόβος και η αγάπη είναι στην πραγματικότητα οι δύο όψεις του ίδιου κύκλου. Όλα είναι μέρος του συνόλου.  Επειδή ταξιδεύετε μέσω της δεύτερης διάστασης, βλέπετε με πολικότητα, η οποία επιτρέπει στο άπειρο να μελετήσει τον εαυτό του ως πεπερασμένο. Αυτό ήταν το νόημα και ο σκοπός του Παιχνιδιού. Το 12:12 είναι ένα σήμα στη βιολογία μας που δηλώνει την πρώτη έκφραση της τρίτης διάστασης. Αναδυόμενες από την δεύτερη διάσταση είναι δύο σειρές από τριάρια.

333 στην Τρίτη Διάσταση

Μετά προχωράτε στο δεύτερο μέρος της τρίτης διάστασης, όπου όλα είναι τριάρια. Σας λέμε ότι τα τριάρια ήταν μια πολύ δύσκολη μετάβαση αλλά τα καταφέρατε πολύ καλά. Στην πραγματικότητα τα τριάρια δεν ολοκλήρωσαν ακόμα το ρόλο τους. Ακόμα και τώρα, καθώς εισάγεται η πέμπτη διάσταση στο 555 των όψεων των ρολογιών σας, παρακαλώ προσέξτε ότι είναι τρία τα πεντάρια. Αχ, τα τριάρια δεν τελείωσαν ακόμα. Στο Παιχνίδι σας τώρα ολόκληρη η ύπαρξη σας μπορεί να εξηγηθεί διαιρώντας με τριάρια. Όλα στο πεδίο σας είναι πολλαπλάσιο του τρία. Το τρίγωνο σχήμα της ενέργειας, που καθορίζει την τρίτη διάσταση, είναι η αιτία για τη βάση αυτής της ενέργειας του τρία.

Μας αρέσει να σας παρακολουθούμε να παίζετε το Παιχνίδι στην τρίτη διάσταση. Ακόμα και καθώς βαριέστε, διασκεδάζετε τους εαυτούς σας με το δράμα που τόσο αγαπάτε. Μην καταδικάζετε τους εαυτούς σας για την κλίση σας προς το δράμα, γιατί σας εξυπηρέτησε καλά στην τρίτη διάσταση. Σας αγαπάμε τόσο και γελάμε όταν αποκαλείτε έξι, έξι, έξι το σήμα του διαβόλου. Είναι τόσο αστείο για μας που παίρνετε τα τριάρια, τα διπλασιάζετε και τα αποκαλείτε διάβολο. Είστε τόσο επινοητικοί! Και σας αγαπάμε καθώς βλέπουμε την κλίση σας προς το δράμα. Είστε τα τριάρια, γιατί είστε μια εκδήλωση του Θεού σε πεπερασμένη μορφή. Σαν τέτοια, καθορίζετε αυτό που δημιουργείτε. Και τώρα ο Ανώτερος Εαυτός σας αρχίζει να σας δείχνει κάτι νέο. Γιατί έχετε παίξει τόσο καιρό στην τρίτη διάσταση, που η τρίτη διάσταση μπαίνει τώρα επιτέλους στο τρίτο στάδιο. Δεν είναι σύμπτωση το ότι πλησιάζετε ένα καταπληκτικό γεγονός πολύ άμεσα.

Η Τρίτη Χιλιετία

Θα εισέλθετε τώρα στην τρίτη χιλιετία. Είναι μια μαγική εποχή. Είναι ένα βήμα που δεν έγινε ποτέ πριν, καθώς δεν επρόκειτο να είστε εδώ που στέκεστε τώρα. Όπως γράφτηκε το Σχέδιο Α επρόκειτο να τελειώσετε. Δεν επρόκειτο να είστε εδώ και παρ’ όλα αυτά οι επιλογές σας άνοιξαν την πόρτα στο νέο Παιχνίδι. Οι επιλογές σας επέτρεψαν να κάνετε ένα βήμα στο άγνωστο. Και καθώς δημιουργείτε κάθε βήμα της διαδρομής, εμείς είμαστε εκεί με τα κοσμικά νεύματα. Είμαστε εκεί με τα μικρά σήματα ζητώντας σας να κοιτάξετε προς το ρολόι ακριβώς τώρα, προσπαθώντας να σας δείξουμε ότι είστε περισσότερα από όσα νομίζετε. Είστε οι κυρίαρχοι που περπατάνε σε φυσαλίδες βιολογίας. Είστε οι εξυψωμένοι και αρχίζετε να βλέπετε τη μαγεία να συμβαίνει.

444 Κυριαρχία και Ενδυνάμωση

Το 444 που βλέπετε είναι μια αναπαράσταση της τέταρτης διάστασης όπως φαίνεται από μια προοπτική της τρίτης διάστασης. Προχωράτε στην τέταρτη διάσταση. Η σχέση σας με όλα γύρω σας αλλάζει τώρα και αυτό είναι ενδεικτικό αυτής της κίνησης. Αυτή είναι μια εποχή για να ενσωματώσετε την κυριαρχία του εαυτού σας. Είναι η εποχή να βαδίσετε στην ενδυνάμωση σας. Αν και τα χαρακτηριστικά της τέταρτης διάστασης δεν σας αφήνουν να δείτε τον εαυτό σας σαν ενδυναμωμένο, να γνωρίζετε ότι η ενσωμάτωση τεχνικών ενδυνάμωσης θα σας εξυπηρετήσει καλά αυτήν την εποχή. Κάθε φορά που βλέπετε το 444 εν-θυμηθείτε την Κυριαρχία και την Ενδυνάμωση.

Η Μαγεία της MΟΥ

Είναι μαγική η εποχή που περνάτε σε αυτόν τον Πλανήτη. Είναι η μαγική εποχή που ήρθατε σε επαφή με τη δύναμη σας. Οι μέρες της Μου επιστρέφουν. Σας ξαφνιάζει αυτό; Ήσαστε όλοι εκεί. Μερικοί από εσάς ήσαστε εκεί περισσότερες από μια φορές. Οι μέρες της Μου ήταν μια μαγική εποχή που ο καθένας από εσάς περπατούσε μέσα στη δύναμή του.  Γιατί η πλήρης δύναμη  αυτού το οποίο είστε είναι εφικτή όταν είστε στη βιολογία. Οι υποδομές γύρω σας αρχίζουν να αλλάζουν. Το βλέπουμε να ξετυλίγεται τώρα. Είστε ένας και δεν είστε ξεχωριστός από τους άλλους.  Καθώς κάποιος άνθρωπος φωνάζει ότι χρειάζεται βοήθεια, θα το ακούν τώρα όλοι. Είναι πολλοί που έδωσαν τη ζωή τους για να βοηθήσουν να διευκρινιστεί αυτό το σημείο. Οι Κυβερνήσεις αλλάζουν.  Οι επιχειρήσεις αλλάζουν. Έχει ειπωθεί ότι αν μείνετε στην πορεία σας και συνεχίσετε να αναμιγνύετε τη μαγεία με την καθημερινότητα, οι μέρες της Μου θα επιστρέψουν. Η Λεμουρία δεν είναι μύθος και ήσασταν εκεί. Και θα το εν-θυμηθείτε αν το ζητήσετε. Γιατί ήταν μια εποχή που περπατούσατε πλήρως μέσα στη δύναμή σας. Αυτό θα επαναληφθεί καθώς ξεκινάτε τις μέρες του πέντε. Ναι, αυτό απαντάει στην ερώτησή σας, έτσι δεν είναι; Γιατί αναμιγνύετε τώρα το τρία με το πέντε, δεν είναι παράξενο γεγονός να εμφανιστούν τρία πεντάρια στο χωράφι σας; Οι μέρες της Λεμουρίας επιστρέφουν. Η Μου επέστρεψε σπίτι. Εσείς το δημιουργήσατε.

Εσφαλμένη Κατεύθυνση της Ενέργειας

Θα υπάρξει πολλή αντίσταση σε αυτό καθώς έρχεται στο προσκήνιο, με τις μέρες της Αντλαντίδας χαραγμένες στη μοριακή σας μνήμη σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο. Γι’ αυτό αφήστε μας να μιλήσουμε μια στιγμή  για την Ατλαντίδα και τι ακριβώς προκάλεσε την καταστροφή. Γιατί υπήρξε μια εσφαλμένη κατεύθυνση της ενέργειας εκεί, η οποία προκάλεσε όλη τη μετατόπιση που αιφνίδια έφερε το τέλος της Ατλαντίδας. Είναι στην ανθρώπινη φύση να κατηγοριοποιείτε τους εαυτούς σας και τους άλλους. Αυτή η τάση να κατηγοριοποιείτε οδηγεί φυσικά στο να τοποθετείτε μια κατηγορία ψηλότερα από μια άλλη. Σας λέμε ότι τίποτα δεν είναι πιο μακριά από την αλήθεια, γιατί όλοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο  στην Αρένα του Παιχνιδιού. Αν μόνο είχατε υιοθετήσει τη χρήση της διάκρισης αντί της κρίσης, θα είχαν αποφευχθεί όλα. Θα  έρθουν κι άλλα σε όλη αυτήν την οπτική της ιστορίας σας στο ερχόμενο διάστημα, αλλά για τώρα επιτρέψτε μας να σας δείξουμε πολύ απλούς τρόπους που αυτό φαίνεται ακόμα και στην καθημερινότητά σας.

Η Ιστορία του Αμορ ξεκινά

Έχουμε μια ιστορία να πούμε , που έρχεται προσεχώς, για ένα δωδεκάχρονο αγόρι που έζησε τις μέρες της Μου. Προς στιγμήν αφήστε μας να σας πούμε για το ίδιο δωδεκάχρονο αγόρι στις μέρες μετά τη Μου, γιατί επέζησε. Ένιωσε το κάλεσμα και μετακόμισε στην Ατλαντίδα. Στην Ατλαντίδα αναμίξατε τη μαγεία και την καθημερινότητα στον τομέα της τεχνολογίας. Η ίδια τεχνολογία είναι τώρα στον Πλανήτη σας, που ήταν εδώ πολλές φορές στο παρελθόν. Πολλά από αυτά που δεν έχετε ανακαλύψει σας περιμένουν. Καθώς κοιτάτε τους υπολογιστές σας και το Internet, βλέπετε την τεχνολογία να εκρήγνυται μπροστά στα μάτια σας. Σας λέμε ότι είναι άμεση αντανάκλαση της πνευματικής προόδου, γιατί η συλλογική πνευματική δόνηση του Πλανήτη είναι αυτό που υποστηρίζει την τεχνολογία. Λειτουργεί. Το δημιουργείτε και τα πηγαίνετε καλά.
Σας λέμε ότι ο Αμορ ήταν σαράντα-πέντε ετών όταν βρήκε δουλειά στο Ναό της Ανανέωσης. Ο Αμορ πήγαινε για δουλειά κάθε μέρα στο ναό. Αγαπούσε τη δουλειά  του γιατί, παρόλο που έπαιζε έναν πολύ μικρό ρόλο, ήταν σε θέση να βοηθάει ανθρώπους. Αν και ο Αμορ είχε πολλούς ενδοιασμούς σχετικά με αυτό που συνέβαινε, ήξερε ότι συμμετείχε σε κάτι που βοηθούσε ανθρώπους. Η δουλειά του Αμορ ήταν να βοηθά τους ανθρώπους να μπουν στο ναό και να καθαριστούν από τα ρούχα και οποιεσδήποτε ακαθαρσίες κουβαλούσαν, καθώς ήταν ο καιρός για να ανανεωθούν. Ήταν η στιγμή που θα συνδέονταν με την μαζική τεχνολογία που ήταν προϊόν της Μητέρας. Οι Ατλάντιοι χρησιμοποιούσαν καταπληκτική τεχνολογία στον τομέα της ανανέωσης. Ο Αμορ είχε την ευκαιρία να έρθει από την περιοχή της Λεμουρίας και να προσγειωθεί στην Ατλαντίδα για να αναμίξει την τεχνολογία με την πνευματικότητα. Αλλά υπάρχει μόνο ένα τμήμα του Παιχνιδιού που επικρατεί, καθώς υπάρχει μόνο ένας κανόνας στην Αρένα… Ελεύθερη Επιλογή. Η μίξη που πρόσφερε ο Αμορ επιλέχθηκε μόνο από πολύ λίγους.

Το 555 είναι η αρχή της πέμπτης διάστασης

H στάση των Ατλάντιων που επικράτησε ήταν ότι είναι ανώτεροι των κατοίκων της Μου, καθώς η Μου βυθιζόταν. Οι Λεμούριοι βρέθηκαν να ταξιδεύουν στην Ατλαντίδα για να διαφύγουν. Ο Αμορ βρέθηκε πρόσφυγας σε μια χώρα, που του ήταν ξένη. Εξακολουθούσε να γνωρίζει ότι είχε κάτι σημαντικό να κάνει. Ο Αμορ συνδέθηκε με τους γύρω του και προσπάθησε πολύ σκληρά να κάνει αυτόν τον νέο τόπο Σπίτι του. Ο στόχος του ήταν να φέρει την αγάπη της Μου στην Ατλαντίδα. Για κάποιο διάστημα πέτυχε, γιατί η μαγεία ήταν εκεί. Και η δόνηση του πέντε προχώρησε μπροστά. Η πέμπτη διάσταση δημιουργούνταν στη χώρα της Ατλαντίδας. Το 555 είχε αρχίσει.
Ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που επιλέξατε να δείτε έλλειψη και περιορισμό.  Καθώς η μεγάλη εισροή  ψυχών βρήκε καταφύγιο στην Ατλαντίδα, ζόρισε τα συστήματα, γιατί η τεχνολογία δεν ήταν σε θέση να υποστηρίξει τον τεράστιο αριθμό όντων. Αν και είχατε την τεχνολογία για ανανέωση, νομίζατε ότι δεν επαρκούσε για όλους και αντί να εστιάσετε σε αυτά που είχατε, τοποθετήσατε την κάμερα της αντίληψης σας σε μια θέση που έλεγε “δεν έχουμε αρκετά άρα πρέπει να επινοήσουμε ένα σύστημα που θα φροντίζει αυτούς που μπορούμε να φροντίσουμε.” Έτσι αναπτύχθηκε ένα ταξικό σύστημα στις ημέρες της Ανταντίδας. Έτσι εμφανίστηκε μια ευφυής έκφραση δουλείας στον εξαιρετικά “προηγμένο” σας Πλανήτη της Ελεύθερης Επιλογής. Αυτή η εσφαλμένη κατεύθυνση της ενέργειας επέστρεψε για να σας επισκεφθεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια του Παιχνιδιού. Έτσι χάθηκαν εν ριπή οφθαλμού όλες οι διδασκαλίες της Μου, όλες οι διδασκαλίες της ενδυνάμωσης. Αισθανθήκατε ότι έπρεπε να αποφασίσετε ποιος θα χρησιμοποιούσε την τεχνολογία και ποιος όχι. Σας λέμε τώρα ότι επαρκούσε για όλους, απλά έπρεπε να συνειδητοποιήσετε ότι όλοι έπαιζαν σημαντικό ρόλο. Αντί γι αυτό επιλέξατε να δείτε κάποιους σαν πιο σημαντικούς από άλλους. Αυτή ήταν η λανθασμένη κατεύθυνση της ενέργειας που έθεσε σε κίνηση της πτώση της Ατλαντίδας. Ήταν μια εποχή που μπήκατε στην πέμπτη διάσταση. Τα αποτελέσματα της λανθασμένης κατεύθυνσης ενέργειας στην πέμπτη διάσταση είναι αδυσώπητα.
Ο Αμορ εργαζόταν βοηθώντας ανθρώπους να καθαριστούν ώστε να μη εισέρχονται στον Ναό της Ανανέωσης κουβαλώντας ακαθαρσίες. Αν μπορούσε να σας σταματήσει από το να μπείτε στην πέμπτη διάσταση κουβαλώντας ακάθαρτες πεποιθήσεις, η Αντλαντίδα θα ήταν καλά σήμερα.

H επιστροφή της Μου

Σας τα λέμε αυτά τώρα γιατί φτάνετε στο ίδιο επίπεδο πάλι, αλλά τώρα το πλησιάζετε αρκετά διαφορετικά. Γιατί τώρα έρχεστε από ένα πεδίο πνευματικής προόδου, όπου περπατήσατε μέσα στη δύναμή σας. Τώρα έρχεστε σταδιακά στα βήματα ανάμιξης της μαγείας με την καθημερινότητα και φέρετε τη δύναμη σας σε κάθε βήμα που κάνετε με ανθρώπινη μορφή και γι αυτό σας τιμούμε. Βλέπουμε την αναταραχή που αντιμετωπίζετε. Βλέπουμε τους περιορισμούς  που έχετε και σας αγαπάμε γι αυτό. Γιατί μόνο  κάνοντας τέτοια βήματα, μόνο παίζοντας σε αυτού του είδους το γήπεδο, είναι δυνατόν να κάνετε το Παιχνίδι. Και βλέπουμε τις φορές που αμφιβάλετε για τον εαυτό σας και σας τυλίγουμε με όλη μας την αγάπη, γιατί σας λέμε ότι δεν αφορά εσάς αλλά τη σύνδεση σας με Όλα Όσα Είναι. Παρακαλούμε εν-θυμηθείτε τις μέρες της Μου. Πηγαίνετε πίσω στο χρόνο, όταν περπατούσατε μέσα στη δύναμή σας, γιατί κάνετε τα ίδια βήματα πάλι. Αισθανθείτε το φόβο των μοριακών αναμνήσεων, καθώς οι μέρες της Ατλαντίδας επιστρέφουν. Αισθανθείτε το φόβο και να έχετε το κουράγιο να το κάνετε διαφορετικά αυτή τη φορά. Να γνωρίζετε ότι έχετε επιλογές. Αναλάβετε την ευθύνη να δείτε όλη την εικόνα και τώρα θα μετακινηθείτε στο 555. Δείτε ότι όλοι παίζουν σημαντικούς ρόλους, γιατί η σκάλα της ανθρώπινης εξέλιξης δε θα προχωρήσει ώσπου να συμπληρωθούν όλες οι βαθμίδες στη σκάλα.

Ένας από τους πιο καταστροφικούς τρόπους που αυτή η παραπλάνηση συχνά εξελίσσεται ανάμεσα στους Εργάτες του Φωτός είναι αυτό που ο Φύλακας αποκαλεί «Πνευματικό Ανταγωνισμό». Για να δείξουμε τι εννοούμε, πολλοί από εσάς που διαβάζουν αυτά τώρα, πιστεύουν ότι το να δουν τον αριθμό 555 σημαίνει ότι είναι πιο εξελιγμένοι από αυτούς που βλέπουν το 11:11. Η βιολογία σας θα χρειάζεται διαφορετικά σήματα σε διαφορετικό χρόνο, οπότε μπορεί να δείτε πολλούς από αυτούς τους ενεργοποιητές κατά διαστήματα. Δεν έρχονται με κάποια σειρά σημαντικότητας, γι αυτό παρακαλούμε μη δοκιμάσετε να εφαρμόσετε ανθρώπινα χαρακτηριστικά στη δική μας πλευρά του πέπλου.
Παρακαλώ κατανοήστε ότι η ανάγκη να τοποθετηθεί ένα πράγμα παραπάνω από ένα άλλο υποβιβάζει όλα τα πράγματα. Είναι ο δισταγμός του να περπατήσετε πλήρως μέσα στη δύναμη σας η αιτία αυτής της παραπλάνησης. Όταν κεντράρετε την ενέργεια σας και τολμάτε να περπατάτε πλήρως μέσα στη δύναμή σας, τότε δεν υπάρχει ανάγκη να τοποθετήσετε κάτι πάνω από κάτι άλλο. Οι επιλογές ζωής χωρίς κρίση είναι αυτό που αποκαλούμε Διάκριση. Είναι το πρώτο εργαλείο των υψηλότερων δονήσεων στις οποίες έχετε ανέλθει.

Είστε πολύ πιο πέρα απ’ ό,τι φανταζόμασταν ποτέ, γιατί είμαστε εκεί στην αρχή. Σας βοηθήσαμε να επινοήσετε το Παιχνίδι. Σας βοηθήσαμε να γράψετε τους ρόλους που τώρα ολοκληρώνετε. Τότε κοιταχτήκαμε όλοι και είπαμε: «Ίσως, ίσως αν κάνετε αυτές τις επιλογές, μπορείτε να προχωρήσετε.» Δεν είχαμε ιδέα ότι πραγματικά θα εν-θυμόσαστε ποιοι είστε. Κι όμως είστε εδώ. Τολμήστε να αγκαλιάσετε το πάθος. Βρείτε μια μικρή επιτυχία και χτίστε πάνω σ’ αυτήν. Βρείτε ένα πράγμα που αγαπάτε στον εαυτό σας και χτίστε πάνω σ’ αυτό και θα τα πάτε καλά.

555 ένα όραμα της Μου

Καθώς βλέπετε τα πεντάρια, εν-θυμηθείτε τη Λεμουρία. Εν-θυμηθείτε ποιοι είστε και ακόμα και αν έχετε δυσκολία, κρατήστε τη δόνηση του παντογνώστη γιατί είναι δική σας. Είναι το σήμα ότι επιστρέφει. Κάντε χώρο γι’ αυτό στις ζωές σας. Κάντε χώρο ώστε οι ενδυναμωμένοι ανθρώπους να περπατήσουν δίπλα σας. Κάντε χώρο για τον εαυτό σας να ενδυναμωθεί, γιατί αυτό είναι που κάνετε. Αυτό είναι που βλέπετε. Τα τρία πεντάρια είναι μαγικός αριθμός και θα μπαίνουν συχνά στο πεδίο σας τώρα.  Η Λεμουρία έρχεται στη Γη και πάλι. Τα πεντάρια σηματοδοτούν τη βιολογία σας να προετοιμαστεί. Το δημιουργείτε. Καλωσορίσατε στην Εστία.
Υπάρχουν πολύ περισσότερα που θα καταλάβετε σχετικά με τους αριθμούς καθώς εμφανίζονται. Είστε τώρα σταθερά στην τέταρτη διάσταση. Είναι το γεγονός ότι αντικρίζετε την πέμπτη διάσταση που φέρνει τον ενεργοποιητή 555 στο πεδίο σας. Η πέμπτη διάσταση δεν έχει την ασφαλιστική δικλείδα της χρονικής καθυστέρησης. Γι αυτό πρέπει να είναι κανείς κύριος των σκέψεων του πριν να εισέλθει με ασφάλεια στην πέμπτη διάσταση. Τώρα είναι η εποχή Κυριαρχίας του Εαυτού. Ξεκινήστε με τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις.

Τώρα ρωτάτε: «Τι συμβαίνει; Αισθάνομαι χαμένος. Νοιώθω αποχωρισμό από τους οδηγούς μου.» Παρακαλούμε ενθυμηθείτε την ιστορία της Άννα και του Πουλιού γιατί το Πνεύμα είναι ενσωματωμένο μέσα σας. Γίνεστε ένα με το σύνολο και καθώς ξεκινάτε να ενσωματώνετε την πέμπτη διάσταση, αρχίζει η μαγεία. Πρώτα πρέπει να αποκοπείτε από τα δεσμά που σας δένουν σταθερά στην τρίτη διάσταση. Σας ζητάμε να μην προσπαθείτε πολύ. Μην ψάχνετε για πράγματα να απελευθερώσετε, απλά να είστε έτοιμοι να απελευθερώσετε αυτό που θα σας πει η καρδιά σας. Να είστε έτοιμοι να απελευθερώσετε αυτό που σας κρατάει καθώς κατανοείτε τις αλήθειες της Λεμουρίας. Ο Πλανήτης της Μου επιστρέφει. Η γη της Μου φτάνει στην Εστία. Σας λέμε ότι είναι μια μαγική εποχή. Εσείς το κάνατε. Πηγαίνετε καλά. Παρακολουθείστε τους αριθμούς και όταν τους δείτε ψιθυρίστε τη μαγική λέξη, ευχαριστώ.
Σας λέμε με μεγάλη χαρά στην καρδιά μας ότι σας ευχαριστούμε που μας καλέσατε εδώ σε αυτήν την συγκέντρωση δασκάλων. Σας υπεν-θυμίζουμε να φέρεστε  ο ένας στον άλλο με σεβασμό, να φροντίζετε ο ένας τον άλλο όπως τον εαυτό σας και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Βιβή

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!