Νοέμβριος 2000

Τώρα
Είναι η Ώρα!

 

Από τον Steve:

Αυτή ήταν μία ζωντανή επικοινωνία που παρουσιάστηκε σε μια ομάδα εργατών του Φωτός , που μαζεύτηκαν για «μια βραδιά με τον Στιβ και το Γκρουπ» στο Atlantic Highlands του New Jersey , στις 14 Σεπτέμβρη του 2000. Ακριβώς πριν, το γκρουπ μου είπε πως επρόκειτο να δοθεί σαν υπ-Ενθύμιση Φάρων Φωτός από την Εστία. Είπαν πως  επρόκειτο για σημαντικό μήνυμα και πως είχε έρθει η ώρα να διαδοθεί. Με μεγάλη μας τιμή, σας παρουσιάζουμε εδώ αυτή τη συγχρονική πληροφορία. Διαδώστε τη, διότι …«ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ»!

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Κοιτάμε τριγύρω στην αίθουσα και βλέπουμε έναν αδερφό μας να κοιτάει στα μάτια μια αδερφή μας. Βλέπουμε μια αδερφή μας να κοιτάει τριγύρω και να βλέπει έναν πατέρα, και μετά μια μητέρα, ύστερα ένα φίλο, ή ένα συνάδελφο από τη δουλειά. Σας τιμούμε που βλέπεστε έτσι στα μάτια , γιατί έτσι εν-θυμάστε την Εστία. Είμαστε μαζί σας απόψε με τη μεγαλύτερη των τιμών, γιατί είναι τιμή μας  να βρισκόμαστε εδώ και να καθόμαστε στα πόδια σας. Καθώς προχωράτε μέσα στο πέπλο, βαδίζετε αποφασιστικά  με το μεγαλύτερο θάρρος. Δεν έχετε ιδέα πόσο σας τιμάμε για τα βήματα που κάνετε.

Ποιο το νόημα;

Υπάρχουν στιγμές που κοιτάζετε τον εαυτό σας και λέτε: «ποιο το νόημα; δε βγάζει πουθενά.». Κοιτάζεστε και λέτε , «Εγώ θα κάνω τη διαφορά»; Σας μεταφέρουμε τη δόνηση από την Εστία όταν σας απαντάμε: «Ναι! Εσύ την κάνεις!». Ο καθένας σας σε όποια κατάσταση βρίσκεται, με τον κύκλο των φίλων που έχει ο καθένας, κάνει τεράστια διαφορά, διότι οι ζωές που αγγίζετε είναι σαν ιστοί αράχνης που εκτείνονται προς το σύμπαν, κι εσείς είστε το κέντρο τους. Κάθε αχτίδα που εκπέμπετε, φυτεύει σπόρους φωτός.   Σας λέμε πως σας τιμούμε για αυτό. Σας αγαπάμε πέρα από την κατανόησή σας για αυτό που κάνετε, γιατί μόνο πίσω από το πέπλο της λησμονιάς είναι δυνατό να παιχτεί το παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής, κι εσείς το κάνετε τόσο καλά. Προχωρήστε με την περηφάνια του Μιχαήλ. Προχωρήστε με τα σπαθιά σας υψωμένα, γιατί είστε η οικογένειά μας και σας λατρεύουμε. Άστε μας να αγγίξουμε τις καρδιές σας για μια στιγμή, και θα θυμηθείτε τις δονήσεις της Εστίας.

Ενθυμούμενοι πίσω από το Πέπλο

Είναι δύσκολο να θυμηθείτε ποιοι είστε, ύστερα από τόσο καιρό που περνάτε πίσω από το πέπλο. Είμαστε εδώ για να κρατήσουμε τον καθρέφτη μπροστά στο πρόσωπό σας για μία στιγμή. Μόνο τόσο χρειάζεται. Σας ζητάμε να αγγίζεστε όπως σας αγγίζουμε εμείς, και δε θα ξεχάσετε ποτέ ποιοί είστε, διότι μεταφέρετε τις δονήσεις του Μιχαήλ. Είστε η οικογένεια, και είναι τιμή μας να είμαστε παρόντες δίπλα σας. Η μεγαλύτερή μας έκφραση είναι να προσφέρουμε μια αντανάκλαση δική σας. Είναι ο λόγος που απλώνουμε τα φτερά μας, μια που τα φτερά μας εξυπηρετούν στο να αντανακλούν τη δική σας ενέργεια. Και το κάνουμε πολύ συχνά. Σε στιγμές απελπισίας, σε στιγμές φαινομενικής ακινησίας, τότε που ρωτάτε «Μα εγώ θα κάνω τη διαφορά;» Τέτοιες στιγμές ανοίγουμε μπροστά σας τα φτερά μας και αντανακλάμε την ενέργεια με τη λέξη ΝΑΙ. Εσείς είστε η Οικογένεια στο Παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής, είστε κομμάτι μας. Κι  εμείς είμαστε κομμάτι δικό σας.

Εφαπτόμενοι κύκλοι Φωτός

Όταν  πετάτε μια πέτρα σε μια λίμνη, παρατηρείτε τους κύκλους που κάνει στο νερό να μεγαλώνουν και να καταλαμβάνουν το χώρο τριγύρω. Πετάξτε δυο πέτρες , και δείτε δύο κύκλους νερού που ανοίγουν και εφάπτονται μεταξύ τους, προσδίδοντας κι ανταλλάσσοντας δόνηση μεταξύ τους. Αυτό ακριβώς κάνετε όταν μεταφέρετε τη δόνηση της Εστίας. Το σημείο που ο κάθε κύκλος καβαλάει τον άλλο είναι όντως πολύ ξεχωριστό, καθώς η κάθε δόνηση δυναμώνει την επόμενη. Όπως ανταλλάσσετε ενέργεια, επεκτείνετε το δικό σας κύκλο. Εδώ ακριβώς βλέπουμε τη μαγεία, διότι εσείς είστε η Οικογένεια του Μιχαήλ στο Παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής. Είστε οι ανθρώπινοι άγγελοι που πάνε να δημιουργήσουν την Εστία στον πλανήτη Γη, και σας τιμάμε γι’ αυτό. Κι όταν κουράζεστε, όταν νιώθετε ένταση ή λύπη, σας λέμε πως αυτές είναι οι πιο μεγάλες στιγμές, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να σας αγγίξουμε αληθινά. Αυτό όμως που κάνει τη διαφορά, είναι το πώς εσείς  χειρίζεστε τη δική σας ενέργεια σε αυτή τη διαδικασία. Δεν είστε μόνοι.

Τα μάτια του Γαλαξία παρακολουθούν κάθε κίνηση

Εκτός από εσάς και την υπόλοιπη οικογένεια, σας λέμε πως υπάρχουν πολλά παραπάνω επίπεδα στα οποία τα μάτια όλων είναι καρφωμένα πάνω σας. Οι επιλογές σας δημιούργησαν κάποιες άλλες στο  Παιχνίδι, που ούτε τις είχαμε ονειρευτεί όταν πρωτοξεκίνησε. Ναι, ήμασταν μαζί σας όταν  επινοήσατε το Παιχνίδι. Ναι, εμείς σας κρατούσαμε το χέρι και σας δίναμε κουράγιο. Κρατούσαμε την ενέργεια για σας, όταν δε μπορούσατε να την κρατήσετε μόνοι σας. Τώρα αναλαμβάνετε τη δύναμη αυτή στα χέρια σας. Εμείς απλά βρισκόμαστε εδώ να σας πούμε πως μπορείτε να το κάνετε!

Ενα κοσμικό Παράθυρο Ευκαιριών

Απόψε η επιθυμία μας είναι να σας μιλήσουμε για μια πολύ ιδιαίτερη εποχή.  Υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιριών στον Πλανήτη Ελεύθερης Επιλογής, και βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας τώρα. Έχετε μόλις ενεργοποιήσει τη διαδικασία που θα χαρακτηρίσουμε ως την αυγή της νέας εποχής. Το εκκρεμές έχει ενεργοποιηθεί και καθώς πάει στη μία άκρη, πριν γυρίσει προς την άλλη, υπάρχει μια παύση. Αυτή η παύση είναι η μαγική στιγμή όπου τα πάντα είναι δυνατά. Αυτή η παύση είναι το μαγικό διάστημα που εσείς ονομάζετε χάος. Σας λέμε πως υπάρχει τάξη στο χάος, διότι αποτελεί το ιερό διάστημα ανάμεσα στις ανάσες του Θεού. Είναι το διάστημα που ενεργοποιεί την ανθρώπινη εξέλιξη, όμως όταν εσείς είστε σε αυτό το διάστημα, αγχώνεστε γιατί δε βλέπετε την κίνηση που έχετε συνηθίσει και δε νιώθετε οικεία. Κοιτάζετε τριγύρω και λέτε: « μα γιατί δε συμβαίνει τίποτα;» «γιατί κόλλησε έτσι ξαφνικά η ζωή μου»; «γιατί δεν ακούω τους οδηγούς μου»; «γιατί δεν ανήκω πουθενά»; Δεν έχετε χάσει τη σύνδεσή σας, σας το ξεκαθαρίζουμε. Βρίσκεται ακριβώς εδώ μπροστά σας. Αυτό που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας είναι το χρονικό πλαίσιο. Διότι σε αυτή την παύση, σε αυτή τη σύντομη στιγμή που το εκκρεμές μοιάζει σταματημένο, η κινητική ενέργεια αντιστρέφεται για να ξαναρχίσει η κίνηση.

Ο ερχομός του έτους της Κρυστάλλινης Πρόθεσης

Το έτος της κρυστάλλινης πρόθεσης πλησιάζει.  Ξεκινώντας στις 13 Οκτώβρη, τα πρώτα ανοίγματα στην 5η διάσταση θα επισκεφτούν τον πλανήτη.  Σας εκπλήσσει αυτό; Θα πείτε, πού πήγε η 4η; Αχ…πώς διαβάζουμε τη σκέψη σας! Λοιπόν, έχετε περάσει από εκεί. Πολλοί από σας ακόμα ανοίγετε την πόρτα προς την 4η διάσταση, αλλά η 4η αποτελεί γέφυρα. Πολλά χρονοπλαίσια θα περάσουν, θα πάρει κάμποσα χρόνια ώσπου να περάσουν κι οι τελευταίοι μέσα από την 4η διάσταση. Η δουλειά των αρχι-θεραπευτών είναι αυτή ακριβώς: να κρατούν την πόρτα ανοιχτή. Τα πάτε πολύ καλά, μπράβο! Φωτίζετε με το φως σας την πόρτα που μόλις άνοιξε!

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!

Μπροστά σας ξεδιπλώνεται  το επόμενο στάδιο της ανθρώπινης εξέλιξης. Τώρα είναι η ώρα. Να το διαβείτε περήφανα! Τολμήστε να βρείτε το πάθος σας και να το εκδηλώσετε! Οι επόμενοι επτά μήνες αποτελούν κλειδί για να μπείτε στο πάθος σας. Μόλις περάσατε το όριο και το εκκρεμές ξεκινάει να κινείται εκ νέου. Οι επόμενοι επτά μήνες θα είναι μαγικοί! Η πρόθεση, ενισχυμένη ακόμα και με την ελάχιστη δυνατή δράση, θα μεταφερθεί πανεύκολα από τη φόρα της ανθρώπινης εξέλιξης. Τώρα είναι η ώρα. Το ξέρετε πως γεννηθήκατε για ένα σκοπό. Το ξέρετε πως ήρθατε να κάνετε κάτι εδώ. Τώρα είναι η ώρα! Κρατήστε τη δόνηση του πάθους σας ακόμα κι αν δεν έχετε με κάθε λεπτομέρεια στο μυαλό σας το πώς θα το εκδηλώσετε! Κρατήστε τον κραδασμό της ευτυχίας σας μέσα στην ύπαρξή σας και θα σας παρουσιαστεί χωρίς καμία προσπάθεια. Μην ανησυχείτε για το πώς θα το κάνετε, ή το πώς θα ζήσετε από αυτό. Ξεκινήστε με μικρά βήματα αν χρειάζεται, αλλά ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ! Δημιουργείστε το πάθος σας με την ελάχιστη δέσμευση, μόνο αυτό χρειάζεται. Το εκκρεμές θα πάρει φόρα και θα ανοίξει τις πόρτες για να είστε στο πάθος σας! Η παύση έληξε και τώρα αρχίζει η δράση!

Μαγικά όντα δημιουργίας

Οι άνθρωποι στο παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής είναι μαγικά όντα. Έχετε μεγαλύτερη δύναμη από όση φαντάζεστε. Φανταστείτε πως αν κρατάτε μια σκέψη στο νου σας, αυτή υλοποιείται μέσα σε μια στιγμή. Φανταστείτε πως αν κρατούσατε ένα φόβο στο κεφάλι σας, θα υλοποιούνταν την ίδια στιγμή. Αυτοί είστε, κι αυτό συμβαίνει. Δεν επιλέγετε αυτά που μπαίνουν στο κεφάλι σας, δεν επιλέγετε αυτά που φοβάστε, γιατί είστε μέρος της Συμπαντικής Ροής του συλλογικού υποσυνείδητου. Τα πάντα διατρέχουν το συνειδητό σας, αλλά εσείς αποφασίζετε τι θα μείνει. Κάντε καλές επιλογές, γιατί αυτές θα αποτελέσουν την πραγματικότητά σας. Βρείτε το πάθος σας και βάλτε μπροστά το σχέδιο τώρα. Είναι ο λόγος που ενσαρκωθήκατε. Ο χρονισμός είναι ο σωστός. Μέσα στη δράση, ακόμα και η απειροελάχιστη δράση θα δώσει ουσία πίσω από την πρόθεση. Η πρόθεση καθορίζει το σκοπό, η πρόθεση καθορίζει την κατεύθυνση των πράξεών σας, αλλά μόνο εσείς μπορείτε να βάλετε τη δράση πίσω από την πρόθεση.

Ο Σκοπός Ζωής σε Κίνηση

Ο σκοπός ζωής έχει πάρει μπρος. Οτιδήποτε αρχίσει τους επόμενους επτά μήνες, θα επιτρέψει στο Σύμπαν να σας  βοηθήσει στη δική σας δημιουργία της Εστίας . Εδώ θα βρείτε ξεκινήματα χωρίς προσπάθεια. Διότι, καθώς το εκκρεμές αρχίζει να μετακινείται, θα σας δώσει όλη τη φόρα που θα σας οδηγήσει στο πάθος σας. Τολμήστε να βρείτε τον διακαή σας πόθο, από καρδιάς, εκεί δημιουργείτε την Εστία. Έχετε έρθει να φτιάξετε την Εστία στη δική σας πλευρά του πέπλου. Άλλωστε γι’αυτό μπήκε το πέπλο στην αρχή. Είναι η αιτία που βιώνετε αναταραχές και πίεση. Νιώστε το φόβο και προχωρήστε σε κάθε περίπτωση. Να γνωρίζετε ότι κουβαλάτε την ενέργεια αυτής της υπέροχης οικογένειας, και αυτή η δύναμη δε μπορεί να αμφισβητηθεί. Η μεγαλοπρέπεια που βλέπουμε εδώ τώρα, δεν μπορεί να περιγραφεί με ανθρώπινες λέξεις.  Σε κάποιους από εσάς έχουν αποκαλυφθεί ακόμα και οι παραμικροί τρόποι για να εκφράσετε την ενέργεια σας . Βρείτε τους τώρα. Νιώστε την καρδιά σας να εκτείνεται, καθώς κρατάτε την ενέργεια αυτού που είστε αληθινά.

Μεταφορείς Φωτός

Καθώς ενσωματώνετε την ενέργεια, ολόκληρο το δονητικό σας πεδίο εκτείνεται στο σύμπαν και τότε τι κάνετε; Αφυπνίζετε τους άλλους. Είναι ο σκοπός σας, γεννηθήκατε μεταφορείς του Φωτός. Είστε οι σπόροι του μεγαλύτερου φωτός που έχει δει ποτέ ο πλανήτης. Είστε οι σπόροι που θα καρποφορήσουν. Έχετε δημιουργήσει τη μεγαλύτερη των δυνατοτήτων μέσω των επιλογών σας. Θα πρέπει να είστε περήφανοι, εμείς είμαστε πολύ περήφανοι για εσάς. Όσο είστε στη φούσκα της βιολογίας ίσως να μην αντιληφθείτε ποτέ την αγάπη και την τιμή που νιώθουμε για εσάς. Όταν όμως επιστρέψετε στην Εστία, θα σας αποτίσουμε τη μεγαλύτερη των τιμών,  την ύψιστη λατρεία και την αγάπη που φυλάμε για σας όλο αυτόν τον καιρό. Όπως και εδώ, μπορούμε να σας αγγίξουμε από πίσω, να σας αγκαλιάσουμε με το άγγιγμα των αγγέλων, μπορούμε να φτάσουμε μέσα σας και να αγγίξουμε τις καρδιές σας, αλλά το μόνο που νιώθετε, είναι τις τρίχες στα χέρια σας να σηκώνονται! Θέλουμε τόσο πολύ να ξέρετε πως είμαστε πάντα εδώ μαζί σας, σε κάθε σας βήμα, και πάντα θα είμαστε. Κι όταν σας πάρουμε στην Εστία, θα σας πούμε πως αυτά τα χρώματα θα σας συντροφεύουν πάντα. Θα είστε τόσο περήφανοι που θα φοράτε τα χρώματα που θα σας χαρίσουμε για την υπέροχη δουλειά που κάνετε στο παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής!

Αγγελικά Εργαλεία

Καθώς μαθαίνετε να μπαίνετε στις υψηλότερες δονήσεις, οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε σε αυτή την πλευρά του πέπλου θα σας είναι αποτελεσματικές. Καθώς αρχίζετε να κρατάτε μόνοι σας την ενέργεια του αγγελικού βασιλείου, αρχίζετε να ενσωματώνετε και να χρησιμοποιείτε αυτά τα εργαλεία στις ζωές σας. Περιμένατε πως και πως αυτή τη στιγμή και τώρα η πόρτα στέκει ορθάνοιχτη μπροστά σας! Τώρα είναι η ώρα! Κάντε μικρά βήματα αν το κρίνετε απαραίτητο, κάντε μεγάλα αν τολμάτε, αλλά ΚΑΝΤΕ! Φτιάξτε την ενέργεια του πάθους σας, τολμήστε να ονειρευτείτε το μεγαλύτερό σας όνειρο. Βάλτε το μπροστά  αυτή τη μαγική περίοδο, γιατί καθώς μπαίνετε στην Τρίτη χιλιετία, μπαίνετε στην 5η διάσταση! Τώρα είναι η ώρα!

Σας ευχαριστούμε. Σας απευθυνόμαστε με τη μεγαλύτερη των τιμών σε αυτό το σημείο, γιατί οι αρχι-θεραπευτές που κάθονται στα πόδια μας έχουν κάνει τις επιλογές τους και τώρα δημιουργούν την Εστία στον πλανήτη της Ελεύθερης Επιλογής. Είναι τιμή μας να είμαστε εδώ μαζί σας καθώς αναλαμβάνετε πλήρως τη δύναμή σας. Εμείς σας κρατάμε τις πόρτες ανοιχτές! Παρακαλούμε, να θυμάστε να κοιτάζεστε στα μάτια και στις καρδιές σας, για να μπορέσετε να εν-θυμηθείτε! Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε καλά μαζί…

Espavo!

 

μετάφραση:  Μελίνα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!