Φεβρουάριος 2001

2001
Ο Χρόνος της Δράσης με Χάρη

 

Από τον Steve:

Αυτός ο διαλογισμός είναι πολύ σημαντικός για εμένα προσωπικά. Αυτός ο μήνας συμβολίζει την Πέμπτη επέτειο των Φάρων των Διαλογισμών Του Φωτός. Είναι δύσκολο για μένα να σκεφτώ ότι μόνο πέντε χρόνια νωρίτερα, ήμουν στον κλάδο των κατασκευαστικών επιχειρήσεων και εργαζόμουν με τελείως διαφορετικού τύπου συμβόλαια. Για το τμήμα του διαλογισμού αυτού του μήνα, θα χρησιμοποιήσουμε τον ίδιο διαλογισμό που παρουσιάστηκε πρώτη φορά το Φεβρουάριο του 1996. Σας ευχαριστώ όλους που μας δίνετε την ευκαιρία να παίξουμε αυτούς τους υπέροχους ρόλους στο Παιχνίδι!

Τώρα που η σκόνη καταλάγιασε, βρίσκουμε πως η ενέργεια έχει αλλάξει πάλι. Νοιώθουμε τώρα μια ανάσα φρέσκου αέρα. Υπάρχει παντού ο ενθουσιασμός για τις νέες δυνατότητες. Αλλά πού πάμε, από εδώ και πέρα; Αυτή η υπενθύμιση από την Εστία, είναι ένα έγκαιρο μήνυμα το οποίο αφορά το επόμενο βήμα που εμφανίζεται μπροστά μας. Ωστόσο, γνωρίζω ότι παρόλο που είναι εστιασμένο στον δρόμο ακριβώς μπροστά, όταν το μήνυμα αυτό θα διαβαστεί  έπειτα από χρόνια, θα είναι ακόμη σημαντικό.

Από την οπτική του γκρουπ, ο τελευταίος χρόνος (2000) ήταν το έτος της κρυσταλλικής πρόθεσης. Αυτή ήταν η στιγμή για να αποκρυσταλλώσουμε  την πρόθεσή μας για τα επόμενα δώδεκα χρόνια. Αυτά τα δώδεκα χρόνια είναι εξεχόντως σημαντικά, από την κοσμική θέαση των πραγμάτων, διότι καθορίζουν την τονικότητα της ανθρώπινης έκφρασης στον πλανήτη Γη για τα επόμενα 1000 χρόνια. Και βρισκόμαστε εδώ, στο ενδιάμεσο αυτής της σημαντικής στιγμής. Δεν είναι άξιο απορίας, που υπάρχει ενθουσιασμός στον αέρα!

Το μήνυμα του γκρουπ αναφερόταν ανέκαθεν στην ενδυνάμωση του ανθρώπου. Λένε ότι είμαστε όλοι ιδιαίτεροι και η πραγματική δύναμή μας εκτείνεται πέρα από την φαντασία μας. Τα μηνύματά τους σκοπεύουν να μας υπενθυμίσουν αυτή τη δύναμη και να μας ενθαρρύνουν να τη χρησιμοποιήσουμε, ώστε να δημιουργήσουμε την Εστία μας ακριβώς εδώ στη Γη. Αυτή είναι μια ενθουσιώδης προοπτική και τώρα είναι η στιγμή.

Η πρόκληση σε όλα αυτά, είναι ότι φοράμε τα πέπλα της λήθης, για να διευκολύνουμε το Παιχνίδι που παίζουμε. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να αντικρύσουμε την πραγματική δυνατότητά μας, διαμέσου των πέπλων, ακόμη και ενώ τα μεγαλειώδη αυτά γεγονότα ξεδιπλώνονται μπροστά μας. Να ’μαστε λοιπόν… όλοι γνωρίζουμε μέσα στο μυαλό μας ότι μεταφέρουμε τη μεγαλειότητα της πραγματικής μας κληρονομιάς, αλλά το να πιστεύουμε το μήνυμα μέσα στην καρδιά μας, είναι μια διαφορετική ιστορία.

Εδώ, η Ομάδα μας προσφέρει μια ματιά στο μονοπάτι που αρχίζουμε να περπατάμε τώρα.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Σας σκεφτόμαστε με την υψηλότερη αγάπη μας, εσάς που έχετε συγκινήσει το Σύμπαν! Είσαστε οι προμηθευτές του Φωτός και είμαστε εμείς που έχουμε την τιμή να βρισκόμαστε ενώπιών σας. Εορτάστε τις πράξεις σας και μη φοβάστε. Βρίσκεστε ολοκληρωτικά στο μονοπάτι που οδηγεί στη δημιουργία του Παραδείσου επί της Γης.

Συνδέοντας τους Κύκλους του Φωτός

Πολλοί από εσάς έχετε συγκεντρωθεί εδώ να ακούσετε αυτό το μήνυμα από την Εστία. Δεν μπορούμε να σας περιγράψουμε τον ενθουσιασμό που αισθανόμαστε καθώς ενώνεστε για να δημιουργήσετε. Όταν κρατάτε μεταξύ σας τα χέρια και στοχεύετε την πρόθεσή σας, η δύναμή σας ενισχύεται εκθετικά. Αλλά υπάρχει και άλλος λόγος, για τον οποίο είμαστε ενθουσιασμένοι. Όπως έχουμε προειπεί, «Όπως επάνω, έτσι και κάτω». Όταν συνέρχεστε για να αγγίξετε υψηλές αλήθειες, κυριολεκτικά μας συνενώνετε σε χαρούμενη επανασύνδεση. Οι κύκλοι Φωτός που συνδέετε, όταν συνέρχεστε, δημιουργούν κύματα, τα οποία είναι αισθητά ακόμη και σε αυτή την πλευρά του πέπλου. Αυτό συμβαίνει όταν και εμείς συνερχόμαστε για να υποστηρίξουμε τις δονήσεις που διατηρείτε.

Κάποιοι από εσάς, πιστεύετε ότι διαβάζετε αυτό το μήνυμα μοναχικά. Αυτό δεν ισχύει. Ειλικρινά σας λέμε, ότι μέλη της αρχικής πνευματικής σας οικογένειας, λαμβάνουν το μήνυμα αυτό, την ίδια στιγμή με εσάς. Κάποιοι στην άλλη πλευρά του πέπλου, κάποιοι την ώρα του ύπνου τους και κάποιοι το διαβάζουν συνειδητά όπως εσείς. Αυτοί που δεν θα ήταν δεκτικοί σε μηνύματα τέτοιας μορφής, θα λάβουν το μήνυμα με τρόπο που μπορούν να αποδεχτούν.  Καθώς διαβάζετε αυτά που τώρα παρουσιάζουμε, παρακαλούμε, να θυμάστε πώς δεν είστε μόνοι. Απλώστε τα χέρια σας και αδράξτε τη συλλογική δύναμη.

Η αυθεντική πνευματική σας οικογένεια, είναι τα ιδιαίτερα όντα που βρίσκονταν μαζί σας την πρώτη φορά που παίξατε το παιχνίδι. Τους ζητήσατε να παίξουν σημαντικούς ρόλους, επειδή γνωρίζατε ο ένας τον άλλο τόσο καλά. Ακόμη και με τα πέπλα σταθερά στη θέση τους, αυτά τα ιδιαίτερα όντα θυμήθηκαν ποιοί ήσασταν και κράτησαν αυτή την όψη για εσάς, ακόμη και όταν εσείς δεν μπορούσατε να θυμηθείτε  πόσο υπέροχοι είστε. Αυτές οι οντότητες είναι μέρος του Όλου και ένα κομμάτι σας. Ανά τις ζωές σας έχετε ενσαρκωθεί μαζί, σε περίπου τον ίδιο χώρο και χρόνο, για να βοηθήσετε το σύστημα καταμέτρησης του κάρμα. Ανά περιόδους του χρόνου δουλέψατε το κάρμα σας με πολλές από αυτές τις οντότητες και εισχωρήσατε σε άλλους κύκλους για να διευκολύνετε τη μάθηση. Τώρα που εισέρχεστε στο Νέο Παιχνίδι, είναι πολύ κατάλληλο να συνενωθείτε πάλι, για μια Επανασύνδεση, που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη δύναμή σας. Καθώς προχωράτε σε αυτούς τους ιδιαίτερους καιρούς και γράφετε το σενάριο του Νέου Παιχνιδιού, όλοι αυτοί που ήταν παρόντες στην αρχή, θα ενωθούν μαζί σας και όλοι μαζί θα μεταφέρετε το Παιχνίδι σε ένα νέο επίπεδο.

Γείωση του Φωτός

Το να φυτεύουμε τους σπόρους του φωτός είναι η δουλειά μας, και το κάνουμε καλά. Η δική σας δουλειά είναι να γειώνετε την ενέργεια στην καθημερινή σας πραγματικότητα και κατά συνέπεια να θρέφετε τους σπόρους. Μπορούμε να σας πούμε τα μυστικά του σύμπαντος και παρόλα αυτά δεν θα ήταν τίποτε άλλο, πέρα από λέξεις σε χαρτί, ωσότου πάρετε αυτά τα μυστικά και τα χρησιμοποιήσετε στην καθημερινή σας ζωή. Μπορείτε τώρα να δείτε ότι κατέχετε δύναμη, που ούτε εμείς έχουμε; Δεν σας ζητούμε να μας ακολουθήσετε ή να κοιτάτε να λάβετε από εμάς τις απαντήσεις που ψάχνετε. Αντιθέτως, σας ζητούμε να συνεργαστείτε μαζί μας, ο καθένας εκπληρώνοντας το ρόλο του, για να δημιουργήσουμε την ενέργεια της Εστίας, εκεί όπου τώρα διαμένετε.

2001: Ένας Χρόνος Δράσης με Χάρη

Έχετε μόλις ολοκληρώσει τη Χρονιά της Κρυσταλλικής Πρόθεσης. Εδώ, οι καρδιές σας έχουν θέσει σε κίνηση μια διακήρυξη στο Σύμπαν της επιθυμίας να προχωρήσετε μπροστά. Τώρα έρχεται η Χρονιά της Δράσης με Χάρη. Ακολουθήστε την πρόθεσή σας ακόμη και με την ελάχιστη δράση και η αληθινή μαγεία ξεκινά. Εδώ βρίσκεται η βάση της αληθινής σας δύναμης, διότι αυτό είναι το κομμάτι που δεν μπορούμε να επιτύχουμε από την πλευρά μας. Αυτή είναι η πραγματική γείωση του Φωτός που μπορεί να επιτευχθεί μόνο στην Αρένα του Παιχνιδιού.

Μας φαίνεται αστείο να βλέπουμε την αντίστασή σας στη δράση. Αυτή είναι η βασική δυσπιστία προς τον εαυτό σας, κάτι το οποίο είναι άμεσο αποτέλεσμα του πέπλου της λήθης. Εάν μόνο μπορούσανε να δείτε τον εαυτό σας για μια στιγμή, όπως είστε στην πραγματικότητα, ποτέ ξανά δεν θα φοβόσασταν τη λέξη  «Δράση».

Αντιληφθείτε ότι κάθε δράση, προκαλεί αντίδραση. Επομένως, είναι μια απλή νοητική σύλληψη, πως εάν δεν σας αρέσει η αντίδραση, τότε αλλάζετε τη δράση. Τις περισσότερες φορές, μόνο πολύ αμυδρές μετατροπές της δράσης απαιτούνται για να προκαλέσετε μεγάλες αλλαγές στα αποτελέσματα.

Η Δόνηση του «Φωτός»

Συχνά χρησιμοποιούμε τη λέξη Φως στα μηνύματά μας σε εσάς. Όταν η λέξη Φως βρίσκει το δρόμο της στα αυτιά σας, θέτει μια αντήχηση, που ξεκινά μια δόνηση ανάμεσα στις διαστάσεις. Είναι αυτή η δόνηση, που τώρα πλέκει τις διαστάσεις μαζί, ώστε να ενεργούν ως μία, σε καθεστώς ενότητας. Έχετε δημιουργήσει αυτή τη δόνηση με την πρόθεσή σας και με τις πράξεις σας. Αυτή είναι η αληθινή δόνηση του Φωτός. Να λέτε συχνά αυτή τη λέξη, διότι θα αναζωογονεί την βιολογία σας και το πνεύμα σας.

Το υψηλότερο νόημα του Φωτός, είναι ο διαφωτισμός, ή η γνώση. Όταν κάποιος μεταφέρει εσωτερική γνώση, μεταφέρει τη δύναμη του Δημιουργού. Αυτό είναι που έχετε έρθει να κάνετε εδώ. Το Φως είναι μια δυνατή ενέργεια, που απλώνεται σε όλα τα διαστασιακά πεδία ταυτοχρόνως.

Δράση μετά Χάριτος στο Φως

Σας υπενθυμίζουμε πως υπάρχουν δύο τρόποι να διαδίδετε Φως. Ο ένας είναι να αντανακλάτε το Φως και ο άλλος είναι να είστε το Φως. Πίσω από το πέπλο είναι πολύ ευκολότερο για εσάς να αντανακλάτε το Φως παρά να είστε το Φως. Περπατήστε με Χάρη και υπερηφάνεια επί της Γης, καθώς προχωράτε μπροστά. Η Χάρη, είναι μια κίνηση που μιμείται τη φυσική ροή του Φωτός. Έχετε κερδίσει το δικαίωμα να περπατάτε ολοκληρωτικά με τη Χάρη του Θεού. Υιοθετείστε την, ως δική σας και περιδιαβείτε τη Γη πάντοτε με Χάρη.

Μεταφέρεστε στο Δεύτερο Κύμα της ενδυνάμωσης και ενώ είναι κατάλληλο να ανακλάτε Φως από πολλές πηγές, είναι εξίσου η στιγμή να γίνετε οι ίδιοι πηγές Φωτός. Με ισοσταθμισμένο εγωισμό, σας ζητάμε να τολμήσετε να είστε το Φως. Τότε, θα είναι ευκολότερο για εσάς να ανακλάτε Φως. Ο τρόπος να είστε το Φως, είναι μετά Χάριτος. Επιτρέψτε σε όλες σας τις πράξεις να επηρεάζονται από διάθεση γεμάτη σκοπό και χάρη.  Η Δράση μετά Χάριτος, μιμείται την κίνηση του Φωτός και δημιουργεί χώρο στο Φως για να λάμψει. Καθώς δημιουργείτε περισσότερους χώρους για το Φως να λάμψει, θα υπάρχει περισσότερο Φως για όλους. Ενθυμηθείτε επίσης, πως το Φως, ταξιδεύει πάντοτε γρηγορότερα από το φόβο.

Η Θέα του Δρόμου που απλώνεται μπροστά

Δεν προλέγουμε το μέλλον. Κανείς δεν μπορεί να δει το μέλλον, διότι ακόμη το γράφετε. Ωστόσο, μπορούμε να δούμε πού κατευθύνεστε και τί συμβόλαια έχετε σχεδιάσει τόσο συλλογικά, όσο και προσωπικά. Επιθυμούμε να σας πούμε ότι θα υπάρξουν πολλοί που θα συναντήσουν μεγάλη αντίσταση στο να ανακτήσουν τη δύναμή τους. Χωρίς δικό τους φταίξιμο, έκαναν επιλογές ξανά και ξανά να παραδώσουν τη δύναμή τους σε άλλους. Αυτό είναι ένα πρωταρχικό μάθημα ζωής, επάνω στο οποίο πολλοί από εσάς εργάζεστε αυτή τη στιγμή. Έως τώρα, αυτό το ενεργειακό μοντέλο παρουσιαζόταν να λειτουργεί πολύ επιτυχημένα. Όμως, εισέρχεστε σε ένα Νέο Παιχνίδι. Αυτό είναι ένα Παιχνίδι, το σενάριο του οποίου θα γράψετε εσείς οι ίδιοι και επομένως είναι αναγκαίο να μεταφέρετε τη δύναμή σας μέσα σας.

Υπάρχει μεγάλη σύγχυση επ’ αυτού, θα θέλαμε να επεκταθούμε στο θέμα. Το να διατηρείτε τη δύναμή σας, δε σημαίνει ότι δεν θα αντιλαμβάνεστε και μέσω των άλλων. Υπάρχουν πολλοί Διδάσκαλοι Θεραπευτές στην Αρένα του Παιχνιδιού και πολλοί περισσότεροι αφυπνίζονται κάθε μέρα. Το να είστε κυρίαρχοι της δύναμής σας, δε σημαίνει ότι είστε ένα αποκλεισμένο νησί. Το πέπλο της λήθης είναι ακόμη σταθερά στη θέση του και για το λόγο αυτό, ακόμη και οι  σπουδαιότεροι των θεραπευτών δεν μπορούν να εργαστούν με τον εαυτό τους τόσο αποτελεσματικά όσο εργάζονται με τους άλλους. Βοηθηθείτε μεταξύ σας για να δείτε την αντανάκλασή σας, παράλληλα όμως διατηρείστε εντός σας τη δύναμη της επιλογής σας. Ακόμη και όταν έχετε μια δική σας ισχυρή πνευματική σύνδεση, σας λέμε ότι το να ακούτε και διαφορετικές πτυχές της αλήθειας, ενδυναμώνει αυτή τη σύνδεση. Δεν θα σας μιλούσαμε αυτή τη στιγμή, εάν αυτό δεν ίσχυε. Η διαφορά είναι ότι σας ζητάμε να χρησιμοποιείτε την κρίση σας στα πάντα, και τα μηνύματά μας συμπεριλαμβάνονται σε αυτό, και με τον τρόπο αυτό σας ενθαρρύνουμε να είστε υπεύθυνοι για την δική σας δύναμη. Να αποδέχεστε μόνο ότι συνηχεί μέσα σας σωστό και να αφήνετε τα υπόλοιπα, χωρίς να ασκείτε κριτική. Σε εσάς, που είστε θεραπευτές και δάσκαλοι, σας ζητάμε να ενθαρρύνετε αυτή τη συμπεριφορά της υπευθυνότητας σε αυτούς που έρχονται σε εσάς. Προσφέρετέ τους τη δική σας γεύση της αλήθειας και βρείτε τρόπους να ενδυναμώσετε αυτούς που βρίσκονται γύρω σας, είτε πρόκειται για ασθενείς είτε μαθητευόμενους. Ωστόσο, εάν αντιληφθείτε ότι αρχίζουν να βασίζονται στη δική σας ενέργεια, τότε πρέπει να αποδεχτείτε ότι η χρησιμότητά σας σε αυτούς έχει φτάσει στο τέλος της. Αυτός είναι ο τρόπος της νέας ενέργειας.

Μόνο εσείς κρατάτε το Κλειδί

Η Νέα Ενέργεια θα δημιουργήσει ευκαιρίες για όλους να βρουν τον ενθουσιασμό τους και να βρίσκονται εν μέσω αυτού καθώς δημιουργείτε το Σπίτι στην δική σας πλευρά του πέπλου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξυπνήσετε μια μέρα και όλα θα είναι διαφορετικά. Είσαστε οι γειωτές της  Συμπαντικής ενέργειας και υπάρχουν κάποια πράγματα που μόνο ΕΣΕΙΣ μπορείτε να κάνετε. Η δράση για να θέσει αυτή τη Νέα Ενέργεια σε κίνηση είναι δυνατή μόνο στην Αρένα του Παιχνιδιού της Ελεύθερης Βούλησης. Η Νέα Ενέργεια φέρει νέα, υψηλότερη δύναμη. Η δύναμη αυτή εξισορροπείται μόνο με την υπευθυνότητα της δράσης.

Μαθαίνοντας να Κρατάτε στη Δική σας Ενέργεια

Σας λέμε ότι στις μέρες που έρχονται, κάποιοι θα δυσκολευτούν περισσότερο με αυτή τη νέα ενέργεια. Αυτοί που έχουν συνηθίσει να εξαρτώνται από την ενέργεια άλλων, θα έχουν ευκαιρίες για τη μεγαλύτερη αλλαγή. Αρχικά, θα έχουν ασυνήθιστες προοπτικές για να ενεργοποιηθούν και να αλλάξουν τις ενεργειακές τους συνήθειες. Σε αυτή την κατάσταση, μια μικρή μερίδα υπεύθυνης δράσεως μπορεί να ξεκινήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση συγχρονιστικών γεγονότων που μπορούν να αλλάξουν τις ζωές τους. Εάν, σε αυτό το σημείο, συνεχίσουν να ακολουθούν τα παλαιά ενεργειακά τους μοτίβα, τα πράγματα μπορεί να χειροτερέψουν. Από εσάς που βρίσκεστε στα πεδία τους, σας ζητάμε να τους υποστηρίξετε μόνο με αγάπη και να μην τους διευκολύνετε. Σας παρακαλούμε, να μην τους κρίνετε, αλλά να τους προσφέρετε ένα χέρι για ενθάρρυνση. Γίνετε ο ανθρώπινος άγγελος και υποστηρίξτε τους με αποσυνδεδεμένη αγάπη. Μην υποστηρίζετε το βάρος τους, αλλά ενδυναμώστε τους καθώς μαθαίνουν να περπατούν μόνοι τους.

Ακόμη σας λέμε ότι κάποιοι θα ξεκινήσουν σύντομα να φεύγουν. Και πάλι, μη θεωρήσετε ότι αυτοί βρίσκονται στην άγνοια. Πολλές υψηλότερης δόνησης οντότητες θα κληθούν στην Εστία για να λάβουν τις θέσεις τους και να συμφωνήσουν  νέα συμβόλαια σε αυτή την πλευρά του πέπλου. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν εδώ και πολλά συμβόλαια τώρα ενεργοποιούνται.

Διευκολυντές της Νέας Ενέργειας

Στις μέρες που θα ακολουθήσουν, θα υπάρχουν πολλοί Δάσκαλοι της Νέας Ενέργειας , οι οποίοι θα μεταφέρουν ενόραση από υψηλότερες προοπτικές. Η κατανόηση της Νέας Ενέργειας και η προσφορά της προοπτικής αυτής σε άλλους, είναι μια εργασία που τώρα, εσείς που διαβάζετε αυτό το μήνυμα, θα ξεκινήσετε.  Για εσάς, το σημαντικότερο μέρος θα είναι να προσφέρετε ενδυνάμωση, χωρίς να επιτρέπετε πρακτικές ανθυγιεινής ενέργειας. Ως διευκολυντές της Νέας Ενέργειας, θα είστε πολύ ευαίσθητοι στους γύρω σας. Εάν αντιληφθείτε ότι η εργασία σας, σας εξαντλεί, σας ζητάμε να εξετάσετε με ποιους τρόπους οι πελάτες σας απορροφούν την ενέργειά σας. Η ανάληψη ευθύνης για την ενέργεια κάποιου άλλου, εξαντλεί τον δότη και επιτρέπει στον λήπτη να γίνεται περισσότερο εξαρτημένος. Θα ευαισθητοποιηθείτε περισσότερο σε αυτές τις λανθασμένες κατευθύνσεις, καθώς οι δονήσεις σας αυξάνονται. Πρωτίστως τοποθετήστε την ευθύνη της ίασης μαζί με τους πελάτες σας. Ρωτήστε τους, πώς μπορείτε καλύτερα να τους υποστηρίξετε, ώστε να γιατρέψουν τον εαυτό τους. Κάνοντας αυτό, θα βρείτε τον εαυτό σας να θρέφεται από αυτή τη διαδικασία, αντί να εξαντλείται.

Κοσμικές Εγχύσεις Ενέργειας

Πρόσφατα είχατε την εμπειρία μιας έγχυσης κοσμικής ενέργειας στον πλανήτη. Αυτή ήταν μια ξεχωριστή ενέργεια , η οποία επέστρεψε στη Γη. Πολλές ακόμη τέτοιες εγχύσεις θα λάβουν μέρος, στα επόμενα έξι χρόνια. Σε αυτές τις εγχύσεις αναφερθήκαμε ως, η επιστροφή των Merlia. Μέχρι να προσαρμοστείτε, μπορεί να αισθάνεστε κάθε κύμα ενέργειας. Σας ζητάμε απλώς να απολαύσετε την εμπειρία. Χρησιμοποιήστε την εισερχόμενη δύναμη αλλά μην προσφέρετε τη δική σας δύναμη σε αυτήν. Έρχονται για να διευκολύνουν τις κινήσεις σας και όχι για να λατρευτούν από εσάς. Αυτές οι ενέργειες επιστρέφουν στον πλανήτη για να προωθήσουν τις εξελίξεις σας και όχι για να σας διαχωρίσουν από τη δύναμή σας.

Πολλοί από εσάς περιμένατε την έγχυση ενέργειας που ήταν η Αυγή του Νέου Φωτός (5 Μαΐου 1999) και διαπιστώσατε ότι συντάραξε τον κόσμο σας. Σε ανασκόπηση, μπορείτε τώρα να δείτε ότι αυτή ήταν η αρχή μιας νέας εποχής ενέργειας. Ακόμη και αυτοί από εσάς που ταραχθήκατε από αυτή την ενέργεια, αναλάβατε την ευθύνη και δημιουργήσατε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η αποδοχή της ευθύνης για αυτή τη δύναμη και η κίνηση σε δράση, έχει αλλάξει το Παιχνίδι, άλλη μια φορά. Πολλά από τα ενδεχόμενα που προορίζονταν να ελευθερωθούν μετά το 2012, είναι πιθανά τώρα. Το κλειδί είναι η αποδοχή της ευθύνης για τη δύναμη, με την ενεργή δράση.

Μεγάλες Ανακαλύψεις για το Άνοιγμα της Πόρτας

Πολλοί από τους αυτόχθονες  θεραπευτές στον πλανήτη διαφυλάττουν την ενέργεια και φυτεύουν τους σπόρους του Φωτός. Πολλά από τα συμβόλαια αυτά εξελίχθηκαν παρά τις αντιξοότητες. Με το να στέκεστε σθεναρά στην αλήθεια σας, έχετε φυτέψει κάποιους πολύ σημαντικούς σπόρους. Αυτοί οι σπόροι κάποιες φορές ανθίζουν και υλοποιούνται με τρόπους που δεν θα μπορούσατε να αναμένετε. Ένα από τα σημεία στα οποία θα δείτε μεγάλη αλλαγή στο Παιχνίδι, είναι ο τομέας της επιστήμης και ειδικότερα, της φυσικής. Αυτό συνδέεται αναπόσπαστα με την πνευματική σας ανάπτυξη και την άνοδο της συλλογικής δόνησης της Ανθρωπότητας. Η μελέτη του πολύ μικρού θα αποκαλύψει σύντομα μια ερμηνεία της ενέργεια που για πολύ καιρό σας είχε διαφύγει. Οι σπόροι αυτοί βλασταίνουν τώρα, ταυτοχρόνως, σε διαφορετικές περιοχές του πλανήτη. Όπως ισχύει με όλα τα σημαντικά συμβόλαια, εάν ένα αποτύχει να φέρει αυτή την ανακάλυψη στο Φως, υπάρχουν αρκετά εναλλακτικά σχέδια σε θέση.

Εκ πρώτης όψεως, οι ανακαλύψεις αυτές μπορεί να φαίνονται μικρές και μη συνδεόμενες με τον καθημερινό σας κόσμο, αλλά τα συμπεράσματα των ανακαλύψεων αυτών, με την πάροδο του χρόνου, θα μεταλλάξουν την ανθρώπινη εμπειρία.

Το Νέο Παιχνίδι

Το Παιχνίδι αλλάζει και το Νέο Παιχνίδι τώρα συγγράφεται. Έχετε κάνει τη διαφορά, με την επιθυμία σας να κατανοήσετε υψηλότερες αλήθειες, για να υποστηρίξετε τις ανώτερες δονήσεις που τώρα μεταφέρετε. Είμαστε εδώ για να σας εν-θυμίσουμε τη μεγαλοπρέπειά σας, για να σας βοηθήσουμε να προχωρήσετε μπροστά. Κι όμως, μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε τις κινήσεις που χρειάζονται. Είστε οι προμηθευτές του Φωτός και είμαστε πολύ υπερήφανοι που στεκόμαστε κοντά σας, καθώς άφοβα αλλάζετε την πραγματικότητά σας. Είστε οι Ανθρώπινοι Άγγελοι που δημιουργούν την Εστία σε αυτή την πλευρά του πέπλου και σας αγαπούμε τόσο. Με την μεγαλύτερη τιμή σας ζητάμε να συμπεριφέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Χριστίνα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!