Μάιος 2001

Κύκλοι και Φως
Ενεργοποιώντας τη νέα Ενέργεια

 

Από τον Steve:

Καθώς η Μπάρμπαρα κι εγώ ταξιδεύουμε, δημιουργώντας συνδέσεις με τους Εργάτες του Φωτός σε όλο τον κόσμο, παρατηρούμε ότι υπάρχει μία ήρεμη κίνηση σε εξέλιξη σε παγκόσμια κλίμακα. Λίγο καιρό πριν, το γκρουπ είχε αναφέρει το σχηματισμό Κύκλων Φωτός. Αυτοί είναι συγκεντρώσεις ανθρώπων με την ίδια νοοτροπία, που σκόπιμα έκαναν τη διαφορά με συνδυασμένη πρόθεση εδώ στον πλανήτη. Αυτό δεν ήταν κάτι καινούριο, αφού οι άνθρωποι σχημάτιζαν αυτές τις ομάδες επί χρόνια, με διαφορετικά ονόματα. Το γκρουπ ανέφερε Κύκλους Φωτός σαν μία αναφορά στους κύκλους του διαρκώς επεκτεινόμενου φωτός, που είναι η αληθινή αφύπνιση που συμβαίνει τώρα στον πλανήτη Γη. Με έκπληξη ανακαλύψαμε καθώς ταξιδεύαμε, ότι δεν ήμασταν οι μόνοι στους οποίους δόθηκε αυτή η ίδια ακριβώς εικόνα. Στην ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών βρήκαμε ένα μάλλον μεγάλο αριθμό ανθρώπων που είχαν σχηματίσει ομάδες στα σπίτια τους εδώ και πάνω από τέσσερα χρόνια. Ο αριθμός τους είναι τώρα πολύ μεγάλος καθώς αυτό συνεχίζει να απλώνεται. Εργάζονται με το όνομα ” Κύκλοι Φωτός”. Στην Ολλανδία έχουν μαζευτεί πολλοί για να σχηματίσουν μιά πανεθνική συσπείρωση παρόμοια με αυτή της ανατολικής ακτής. Αποκαλούν τους εαυτούς τους Κύκλους Φωτός και κάνουν την διαφορά με τη δουλειά τους. Στο Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχει επίσης ακόμη μία ομάδα ανθρώπων που κάνουν τη διαφορά με το όνομα Δακτύλιος Φωτός. ΟΚ, τώρα πιάνω την εικόνα. Το γκρουπ λέει να δώσω προσοχή στους δύο παράγοντες που επικρατούν εδώ. Στον Κύκλο και στο Φως.

Εδώ μας δείχνουν μιά άλλη άποψη του περί τίνος πρόκειται και πως μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Σε αυτό το χρόνο που θα έχουμε μαζί, θα απεικονίσουμε για εσάς τις δονήσεις της Εστίας, έτσι που να μπορέσετε να εν-θυμηθείτε. Αυτό είναι το αληθινό σας Σπίτι και το μέρος που αφήσατε πίσω για να παίξετε το Μεγάλο Παιχνίδι του Κρυφτού. Γνωρίζετε καλά αυτό το μέρος και πολλές από τις καρδιές σας πονούν για να επιστρέψουν στην Εστία για άλλη μια φορά. Όμως σας λέμε ότι η εργασία που κάνετε πίσω από το πέπλο αλλάζει ολόκληρο το Σύμπαν. Το παιχνίδι έγινε πιο πετυχημένο από ό,τι θα μπορούσε κανείς να φανταστεί στην έναρξη, γιατί εσείς στ’ αλήθεια εν-θυμάστε τη φύση σας και ανακτάτε τη δύναμη σας, ενώ παραμένετε μέσα σε βιολογικές φυσαλίδες. Τώρα αρχίζετε να χρησιμοποιείτε αυτή τη δύναμη για να δημιουργήσετε τη δική σας πραγματικότητα και να προχωρήσετε στη δική σας σκόπιμη εξέλιξη. Είναι λόγω αυτής της αιτίας που σας λέμε ότι είμαστε εμείς που έχουμε την τιμή να παρουσιαζόμαστε στους δασκάλους της Νέας Γης.

Ενεργοποίηση της Νέας Ενέργειας

Θα πάρουμε αυτό το χρόνο που έχουμε μαζί σας, για να μιλήσουμε για τα σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν στη Γη αυτή τη στιγμή. Όπως είπαμε πρόσφατα, υπάρχει αρκετή ενέργεια που απελευθερώνεται στη Γη. Ο ήλιος σας έχει ξεκινήσει μιά δίνη ενέργειας η οποία τώρα θα διαχυθεί στον πρώτο πλανήτη ελεύθερης βούλησης. Λίγες μόνο ώρες αφού σχηματίστηκε η δίνη στον ήλιο, αρχίσατε να λαμβάνετε το λουτρό πρωτονίων που ξεκίνησε να ενεργοποιεί τις δίνες της ενέργειας που ήταν σε στάδιο αφύπνισης τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ο Ήλιος έστειλε αρκετές εκρήξεις ενέργειας προς το Σύμπαν, που είχαν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ενεργοποιήσουν τις αφυπνιζόμενες δίνες ενέργειας. Αυτές δεν στοχεύτηκαν απευθείας στον πλανήτη Γη και επομένως είχαν μηδαμινή επίδραση στην καθημερινότητα σας. Αυτές οι έμμεσες εγχύσεις ενέργειας έστελναν μια νέα μορφή ενέργειας σε εσάς, τέτοια που ούτε καν οι επιστήμονες σας δεν μπόρεσαν ακόμη να την κατανοήσουν. Αυτές οι διαχύσεις θα συνεχιστούν για όσο χρειάζεται, μέχρι να ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση του πλανήτη σας. Η Γαία έχει δεχτεί με ευγνωμοσύνη και αποθηκεύει αυτή την ενέργεια.

Σε προσωπικό επίπεδο οι περισσότεροι από εσάς έχετε νιώσει την ενέργεια ως μία ανακούφιση από την στάσιμη και καταπιεστική ενέργεια που έχετε βιώσει. Μερικά από τα συναισθήματα της απομόνωσης και του ότι είστε χαμένοι έχουν τώρα αντικατασταθεί από μια αίσθηση ενθουσιασμού και μια αίσθηση προσμονής. Υπάρχει ενθουσιασμός στον αέρα… εισπνεύστε το και χρησιμοποιείστε το γιατί τώρα έχετε δουλειά να κάνετε.

Η Αντιστρεφόμενη Πολικότητα του Ήλιου ~ Στήνοντας το σκηνικό

Έχουμε μιλήσει για τους μαγνητικούς πόλους του ήλιου και για την αντιστροφή που έχει συμβεί. Αυτό που ήταν κάποτε θετικό έγινε αρνητικό και το συμβάν αυτό τώρα στήνει το σκηνικό για το μεγάλο κοσμικό γεγονός. Αυτή η αντιστροφή αρχικά δημιούργησε ένα κοσμικό αποτέλεσμα ξεκινώντας μια ενεργειακή δίνη στον ήλιο, η οποία προκάλεσε τις εκρήξεις που είδατε τις τελευταίες ημέρες. Η ενέργεια που διαχέεται στη Γη από τις ηλιακές δίνες σχηματίζει μια παρόμοια ενέργεια μέσα στη Γη. Στο αρχικό πλάνο, αυτές ήταν οι δίνες που θα προκαλούσαν την αντιστροφή των πόλων της Γης και θα τερμάτιζαν τον πρώτο πλανήτη ελεύθερης βούλησης. Τώρα έχει μπει σε κίνηση μια πολύ εξαιρετική εποχή στη Γη, γιατί η επόμενη αντιστροφή της μαγνητικής πολικότητας του ήλιου έχει οριστεί για το 2012. Τα επόμενα έντεκα χρόνια είναι μια κρίσιμη περίοδος γιατί το χρονόμετρο είναι πλέον σε κίνηση. Αν η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας είναι αρκετά ισχυρή για να αγκυρώσει και να χρησιμοποιήσει αυτές τις δίνες που σχηματίζονται τώρα, θα μπορέσετε εύκολα να δημιουργήσετε την Εστία στη Γη.

Έγινε πάρα πολύ μεγάλη δουλειά μέσα στο Σύμπαν και μαζί με την Ανθρωπότητα συνολικά, για να προετοιμαστεί αυτό που ξετυλίγεται τώρα. Ο μαγνητικός διοικητής αυτής της οικογένειας Φωτός, που είναι γνωστός σε εσάς ως Κρύων έχει εργαστεί με τις καρδιές της ανθρώπινης φυλής και με τα μαγνητικά πλέγματα της Γης για να τα τοποθετήσει στη σωστή θέση γι αυτό ειδικά το γεγονός. Αυτά τα πλέγματα είναι τώρα στη σωστή θέση και το επόμενο βήμα εξαρτάται από εσάς. Πολλά ακόμη από αυτή την οικογένεια Φωτός αναδύονται από τη δική μας πλευρά του πέπλου για να βοηθήσουμε να δέσει η συλλογική δόνηση. Να παρακολουθείτε τα κοσμικά κλεισίματα του ματιού, καθώς θα σας τραβούν την προσοχή. Είναι εκείνα που θα σας προσφέρουν αντανακλάσεις μέσα στη δική σας δύναμη. Είναι οι εκπρόσωποι του Δεύτερου Κύματος Ενδυνάμωσης που θα σας βοηθήσουν και θα σας δείξουν νέους τρόπους να πάρετε τη δύναμη σας και να πάψετε πλέον να την παραδίνετε στους άλλους. Η εκδήλωση του Θεού που είναι γνωστή ως ” ανθρώπινο είδος” ετοιμάζεται να αλλάξει το μοτίβο του όλα όσα είναι.

Σε Δράση

Τα επόμενα έντεκα χρόνια θα βάλουν σε κίνηση τη δημιουργία του Ουρανού στη Γη καθώς θα αρχίσετε να ανακαλείτε την Εστία στην προσωπική σας εμπειρία. Επιθυμούμε να σας εν-θυμίσουμε ότι αυτό δεν αφορά μόνο τους ανθρώπους.. μέσα από το παιχνίδι σας και τις επιλογές που έχετε εκφράσει, πλησιάζετε στο να αλλάξετε τη μορφή του όλα όσα είναι!

Όταν βλέπετε τον εαυτό σας στο Ταμπλό της Ελεύθερης Βούλησης νομίζετε ότι είστε ένα πολύ μικρό μέρος των κοσμικών γεγονότων που διαδραματίζονται παντού γύρω σας. Σας λέμε ότι αυτά τα γεγονότα ξεδιπλώνονται μόνο λόγω του ποιοί είστε εσείς, λόγω των ρόλων που έχετε παίξει και των επιλογών που έχετε κάνει μέχρι στιγμής. Σας ζητάμε για μια ακόμη φορά να συνδεθείτε με τους άλλους που έχουν την ίδια δόνηση και να σχηματίσετε σκόπιμα Κύκλους Φωτός για τη δημιουργία του Ουρανού στη Γη. Βρείτε τις πρακτικές εφαρμογές μιας καθημερινότητας με υψηλότερες δονήσεις και μοιραστείτε τις με αυτούς που πλησιάζουν, για την επίτευξη υψηλότερων αληθειών.

Σταθεροποιώντας το Φως

Έχουμε μιλήσει πολύ για τις ενεργειακές δίνες που έχουν σχηματιστεί στον πλανήτη. Αυτές υπήρχαν στον κόσμο σας από την αρχή. Αυτές είναι οι ενεργειακοί σχηματισμοί που έχουν αγγίξει μεγάλες μορφές της μουσικής και των τεχνών σε ορισμένες γεωγραφικές τοποθεσίες στον πλανήτη. Αυτές είναι οι ενεργειακοί σχηματισμοί που βλέπετε όταν σκέφτεστε ένα τόπο στη γη ως πνευματικό. Σας λέμε ότι όντως αυτοί οι τόποι υπάρχουν και είναι πολύ ξεχωριστοί. Σας λέμε επίσης ότι πολλοί ακόμη περισσότεροι τέτοιοι τόποι σχηματίζονται αυτή τη στιγμή πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη. Πολλοί από εσάς έχουν νιώσει ότι έχει συμβεί κάτι ιδιαίτερο εκεί που ζείτε, αλλά δεν ήσασταν σε θέση να το προσδιορίσετε. Σας λέμε ότι αναδύονται πολλές δίνες τώρα σαν αποτέλεσμα της ενέργειας που απορροφάται από τον ήλιο. Αυτά είναι τα κοσμικά γεγονότα που συμβαίνουν στον Πλανήτη Γη και όλα τα μάτια είναι επάνω σας.

Σας ζητάμε να ανακτήσετε τη δύναμη σας μέσω της πρόθεσης και να την ενώσετε με τις δίνες που αναδύονται τώρα για να αγκυρώσετε το Φως, καθώς συνειδητά βαδίζετε στη δική σας εξέλιξη. Μια δίνη ενέργειας δεν είναι τίποτε άλλο από ενέργεια που στροβιλίζεται. Καθώς αυτές οι δίνες αναδύονται από την Γαία, αν ενωθούν με τη δική σας δίνη που σχηματίζεται από πρόθεση, γίνονται μόνιμες δίνες και θα αγκυρώνουν το Φως σε αυτό το μέρος στον πλανήτη.

Στο χρόνο που περνάμε μαζί, θα σας δίνουμε περισσότερα στοιχεία σχετικά με τη σταθεροποίηση του φωτός μέσα σε ομάδες και με την αύξηση αυτών των φυσικών στροβιλισμών. Τώρα επιτρέψτε μας να σας δώσουμε μια πρακτική άσκηση για το πως να δουλεύετε μαζί μέσα σε ένα Κύκλο από Φως.

Οι Κύκλοι Φωτός στην Πράξη
Δημιουργώντας ένα Στρόβιλο με την Αναπνοή της Ζωής

Ενώστε τα χέρια σας το ένα με το άλλο και αν είναι δυνατό, σχηματίστε ένα κύκλο. Ο κύκλος είναι η βάση του στροβίλου. Το Φως είναι η ενέργεια που θα κυκλοφορήσει στον στρόβιλο και θα σταθεροποιήσει το φως στη Γη. Η δίνη που ενισχύετε είναι ήδη εκεί και είναι σημαντικό να δουλεύετε μαζί με την ενέργεια και όχι αντίθετα σε αυτήν. Συλλογικά, συνδεθείτε με τη Γη. Δημιουργείστε μια σύνδεση και ζητήστε της να γίνει μέρος της εργασίας που κάνετε. Ομόφωνα ρωτήστε τη Γη σε ποιά κατεύθυνση θα ήθελε να ρέει ο ενεργειακός στρόβιλος. Ζητήστε από την ομάδα των Εργατών του Φωτός να συναινέσουν σχετικά με την κατεύθυνση ροής της ενέργειας. Σας παρακαλούμε να μη βάλετε της ιδέες του ανθρώπινου νου σας για το που νομίζετε ότι θα έπρεπε να κατευθυνθεί. Απλά ζητήστε από τη Μητέρα να σας πει και θα το κάνει.

Αν η ενέργεια πρέπει να κινηθεί από αριστερά στα δεξιά, τότε ξεκινήστε να διαρρέετε την ενέργεια αργά στην αρχή, εισρέοντας από το αριστερό χέρι κάθε ατόμου και απορρέοντας από το δεξί ( ή το αντίθετο αν αυτό ισχύει). Καθώς κινείται η ενέργεια και εισέρχεται στο αριστερό σας χέρι, στρέψτε το πρόσωπο σας προς τον αριστερό ώμο σας και πάρτε μια εισπνοή τη στιγμή που η ενέργεια έρχεται στο χέρι σας. Γυρνώντας το πρόσωπο σας προς τα δεξιά, απελευθερώστε ταυτόχρονα την ενέργεια και την αναπνοή. Κινήστε ταυτόχρονα την ενέργεια και την αναπνοή στην ανάλογη κατεύθυνση καθώς ενώνεστε με τον στρόβιλο που υπάρχει ήδη στη Γη. Εργαστείτε μαζί για λίγη ώρα, μεταδίδοντας την ενέργεια της δίνης και την ” πνοή της ζωής” με κυκλική κίνηση. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, επιταχύνετε την κίνηση της ενέργειας και επιστρέψτε σε κανονικές αναπνοές. Καθώς μεταδίδετε την ενέργεια, μπορείτε να οραματίζεστε ότι η ενέργεια τώρα σχηματίζει ένα στρόβιλο σαν χοάνη. Στη βάση της χοάνης κινείται πολύ αργά και καθώς η ενέργεια εκτείνεται προς τα πάνω, αναπτύσσει ταχύτητα και ένταση. Παίξτε με αυτή την ενέργεια για μια φορά με τον Κύκλο Φωτός σας και ζητήστε από αυτούς που συμμετέχουν να πουν τις εμπειρίες τους. Όταν επιθυμείτε, πάρτε όλο τον στρόβιλο και απαλά επιτρέψτε του να εισέλθει στη Γη για να αγκυρώσει την ενέργεια του Φωτός μέσα στα πλέγματα της Γης.

Με αυτή την απλή άσκηση ηθελημένα ενισχύετε μια ενεργειακή δίνη που θα αγκυρώσει το φως και θα έλξει κι άλλες δίνες με παρόμοια δόνηση. Κάνετε αυτή την άσκηση και παραπλήσιες ασκήσεις συχνά και συνδεθείτε συνειδητά για να εκφράσετε την πρόθεση να σταθεροποιήσετε το Φως. Και μόνο αυτή η πράξη από μόνη της θα αλλάξει για πάντα το Όλα Όσα Είναι.

Αν ήταν για μας δυνατόν να μετακινήσουμε για λίγο το πέπλο, έστω και για μια στιγμή, θα το κάναμε πολύ ευχαρίστως. Γιατί τότε θα μπορούσατε να εν-θυμηθείτε ποιοί είστε πραγματικά και την τιμώμενη θέση που έχετε στο ευρύτερο σκηνικό του Όλα Όσα Είναι. Υπάρχουν εδώ πολλά περισσότερα από όσα μπορεί να αντιληφθεί κανείς γιατί η εργασία που κάνετε αυτή τη στιγμή φθάνει πολύ πέρα από τις διαστασιακές πραγματικότητες που γνωρίζετε στην καθημερινότητα σας. Στο χρόνο που θα έχουμε μαζί στο μέλλον, θα συζητήσουμε για τα πραγματικά γεγονότα που συμβαίνουν καθώς αυτοί οι στρόβιλοι Φωτός αγκυρώνουν όλες τις διαστασιακές πραγματικότητες ως μία. Προς το παρόν, εμπιστευτείτε ότι η δική σας καρδιά σας καθοδηγεί σωστά. Πρώτα ακολουθείστε την καρδιά σας, γιατί αυτή γνωρίζει το δρόμο για την Εστία.

Με την μεγαλύτερη τιμή σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo!

 

Για μένα αυτό είναι μια αληθινή προσωπική επανα-σύνδεση γιατί εδώ ανέφεραν το όνομα του Κρύων. Για όσους από εσάς δεν είστε εξοικειωμένοι με το υλικό του Κρύων, ο αγαπητός φίλος Lee Carroll κάνει επικοινωνίες με αυτόν τον γεμάτο αγάπη μαγνητικό δάσκαλο. Το μήνυμα είναι πολύ παρόμοιο με αυτό του Γκρουπ και η σύνδεση της καρδιάς πολύ ισχυρή. Ο Κρύων και ο Lee είναι υπεύθυνοι για την αφύπνισή μου. Το Γκρουπ επίσης ανέφερε πολλούς ακόμη ανθρώπους που θα εργαστούν μαζί για να γειώσουν αυτές τις πληροφορίες. Γνωρίζω ότι υπάρχουν ήδη αρκετοί, αλλά θα ήθελα να επισημάνω δύο ανθρώπους που είναι μια πολύ στενή οικογένεια για μας. Ο Geoff Hoppe μεταφέρει επικοινωνίες με τον Τωβία μέσω του Crimson Circle. Είναι ο πνευματικός μου αδελφός. Ξεκινήσαμε τα ταξίδια μας μαζί και είμαι πολύ υπερήφανος που ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα. Η Ronna Herman μεταφέρει επικοινωνίες του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και έχει κρατήσει ανοιχτή την πόρτα για μας για πολύ καιρό. Αν δεν υπήρχαν οι άνθρωποι σαν τη Ρόννα, που μπήκε στην κατεύθυνση του συμβολαίου της νωρίς, όταν αυτό δεν ήταν τόσο δημοφιλές, δεν θα είχαμε την ευκαιρία να αφυπνισθούμε. Αν και προσφέρουμε ελαφρώς διαφορετικές γεύσεις αλήθειας, είναι οικογένεια και αντηχούν σαν μία αλήθεια. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτά τα μέλη της οικογένειας στη σελίδα συνδέσμων του espavo.org. Στέλνω ιδιαίτερες ευχαριστίες μέσα από την καρδιά μου στους Κύκλους Φωτός σε όλη τη γη. Με τις συναθροίσεις ανθρώπων, μεγάλες ή μικρές, άσχετα με τί όνομα χρησιμοποιείτε, όταν κρατιόμαστε από τα χέρια μαζί δημιουργούμε θαύματα. Σας παρακαλώ να έχετε επίγνωση ότι κάνετε τη διαφορά!

Μεγάλες Αγκαλιές και απαλά σκουντήματα

Ο Φύλακας του Ξίφους

 

μετάφραση:  Μαρία

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!