Οκτώβριος 2002

Η Αφύπνιση των Κρυστάλλινων Παιδιών
Όντας Κρυστάλλινοι

 

Από τον Steve:

Το γκρουπ ήταν το πρώτο που μίλησε για τα Παιδιά της Κρυστάλλινης Δόνησης σε μια επικοινωνία τον Μάιο του 1997. Εκεί μίλησε για τα χαρακτηριστικά τους και είπε “αν μπορέσετε να κάνετε τον πλανήτη ασφαλή γι’ αυτά, θα έρθουν”. Το Νοέμβριο του 1998 το Γκρουπ μίλησε περισσότερο για τα Κρυστάλλινα Παιδιά σε μια ζωντανή επικοινωνία στο Σάντμπερι, Οντάριο. Αυτές οι πληροφορίες αργότερα μπήκαν στο κεφάλαιο “Τα Παιδιά της Κρυστάλλινης Δόνησης” του πρώτου μας βιβλίου “Εν-θύμηση – Εγχειρίδιο της ανθρώπινης εξέλιξης” που εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2000. Τότε το Γκρουπ έδωσε περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτά και είπε ότι θα ερχόντουσαν σύντομα. Πρέπει να πω πως όταν το γκρουπ πρωτομίλησε για τα Κρυστάλλινα Παιδιά, σκέφτηκα ότι μιλούσε για τα παιδιά ίντιγκο. Γρήγορα όμως με διόρθωσε και είπε ότι αυτά τα παιδιά έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και τα προσδιόρισε διαφορετικά. Είπε επίσης ότι τα Κρυστάλλινα παιδιά θα προσδιοριστούν με αυτόν τον τρόπο μόνο στην αρχή. Όταν η πλειονότητα των παιδιών θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, θα ονομάζονται απλά “παιδιά”.

Ο Λι Κάρολ και η Τζαν Τόμπερ είναι οι συγγραφείς των βιβλίων για τα Παιδιά Ίντιγκο και είναι θαυμάσιοι άνθρωποι και προσωπικοί μας φίλοι. Έχω συζητήσει το θέμα αυτό με τον Λι. Κι εκείνος και η Τζαν λένε ότι τα Κρυστάλλινα Παιδιά είναι υπο-ομάδα των Παιδιών Ίντιγκο, ενώ το Γκρουπ λέει ότι έχουν σημαντικές διαφορές. Η λέξη Ίντιγκο προέρχεται από την Νάνσι Ταπ η οποία βλέπει ενεργειακά πεδία με πολύ περίεργο τρόπο.  Το Γκρουπ χρησιμοποιεί αυτή τη λέξη για να μιλήσει για τα νέα παιδιά που έρχονται στη Γη και συμπεριλαμβάνει τα Παιδιά των Άστρων, τα πνευματικά παιδιά και άλλα. Αυτή η φαινομενική ασυμφωνία δημιούργησε σύγχυση στον κόσμο – όπως μπορούμε να συμπεράνουμε από τον αριθμό των e-mails που λαμβάνουμε καθημερινά. Όπως και να ‘χει, αυτό είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να έχουμε στο νου μας. Ότι οι ταμπέλες δεν έχουν σημασία. Δεν έχει να κάνει με ταμπέλες και σημασιολογία. Έχει να κάνει με τα παιδιά και πώς μπορούμε να κάνουμε τον πλανήτη ασφαλή για την αναπτυσσόμενη ανθρώπινη φυλή. Γι’ αυτό λοιπόν σας παρακαλώ να καταλάβετε ότι αν ακούτε διιστάμενες απόψεις ή χαρακτηρισμούς, σε λίγα χρόνια δεν θα έχουν σημασία.

Πολλοί συγγραφείς θα αρχίσουν σύντομα να φέρνουν περισσότερες πληροφορίες για τα νέα παιδιά. Ας προσέχουμε και να μην επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να πέσουν στην παγίδα του πνευματικού ανταγωνισμού. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν πολλά παιδιά τώρα στη Γη που δεν είναι ούτε Ίντιγκο ούτε Κρυστάλλινα. Μόνο κακό θα κάνουμε και σε εκείνα αλλά και στους εαυτούς μας αν παρασυρθούμε από ταμπέλες.

Ελπίζουμε ότι οι πληροφορίες που δίνονται παρακάτω θα σας βοηθήσουν να δείτε τι λέει το Γκρουπ ότι μας περιμένει στον τομέα της εξέλιξης της ανθρωπότητας. Σας τις προσφέρουμε με αγάπη.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Πολλοί από εσάς θα έχετε νιώσει την αλλαγή στην ενέργεια. Σαν πνοή καθαρού αέρα, η ενέργεια αρχικοποιήθηκε ξανά. Ίσως να νιώσετε μια αλλαγή στον αέρα καθώς ετοιμάζεστε να προχωρήσετε στο μονοπάτι σας. Η ενεργειακή αλλαγή θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί νωρίς τον επόμενο χρόνο. Αυτό είναι ένα εξελικτικό βήμα προς την ενσωμάτωση της κρυστάλλινης ενέργειας. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί σας ελκύουν τόσο πολύ οι κρύσταλλοι; Δεν είναι σύμπτωση, επειδή οι ίδιοι οι κρύσταλλοι επικοινωνούν μαζί σας σε ενεργειακό επίπεδο εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Κι ακόμη περισσότερο η εξέλιξή σας αλλάζει τη βιολογία σας προς μια κρυστάλλινη μορφή. Γι’ αυτό οι κρύσταλλοι σας καλούν. Για την ακρίβεια, σας λέμε ότι αυτό που ονομάζετε φύση και τα πάντα πάνω στη Γη είναι τώρα σε μια διαδικασία αλλαγής προς μια κρυστάλλινη μορφή. Αρχίζετε να ανακαλύπτετε αυτές τις αλλαγές καθώς ανακαλύπτετε ότι το μεγαλύτερο μέρος της Γης είναι σε κρυστάλλινη μορφή. Προς το παρόν έχετε ως βάση τον άνθρακα. Κι όμως, σας λέμε ότι η βάση του ατόμου του άνθρακα απέχει ελάχιστα από το άτομο του πυριτίου, το οποίο είναι κρυστάλλινο στοιχείο. Ακόμη και οι επιστημονικοί σας περιοδικοί πίνακες δείχνουν μια ελάχιστη διαφορά μεταξύ τους. Η επίδραση της πίεσης της Γης στον άνθρακα είναι αυτή που προκαλεί την εξέλιξη αυτού του υλικού στους κρυστάλλους που ονομάζετε διαμάντια. Από τη δική μας οπτική, παρακολουθούμε καθώς εσείς και όλοι οι γύρω από εσάς μετατρέπεστε στα πιο όμορφα διαμάντια. Νιώθουμε μεγάλη τιμή και μόνο που είμαστε ένα μικρό μέρος αυτής της διαδικασίας.

Η Ιστορία της Πληροφορίας

Σύντομα θα αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα των Παιδιών της Κρυστάλλινης δόνησης που ως πρωτοπόροι μεταφέρουν μερικά από τα προοδευμένα χαρακτηριστικά και που τώρα γίνονται γνωστά. Η διαδικασία του ΥπερΦωτός θα επιτρέψει σε όσους από εσάς είσαστε ήδη εδώ, να ανυψώσετε τα δονητικά σας σώματα στα υψηλότερα χαρακτηριστικά των Κρυστάλλινων Παιδιών. Η διαδικασία αυτή θα λαμβάνει χώρα για τα επόμενα 50 χρόνια ή και παραπάνω και θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε περισσότερη κρυστάλλινη μορφή στη βιολογία σας. Το φως αλληλεπιδρά με τους κρυστάλλους με πολύ περίεργους τρόπους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απολαμβάνετε να βλέπετε το φως να χορεύει στις έδρες των διαμαντιών. Αυτή η ίδια αλληλεπίδραση του φωτός με την κρυστάλλινη μορφή σας θα φέρει τα υψηλότερα χαρακτηριστικά της ανθρωπότητας στη Γη. Παρακολουθούμε αυτή την εξέλιξη με τις μεγαλύτερες προσδοκίες.

Αρκετά χρόνια πριν σας παρουσιάσαμε πληροφορίες για την επιστροφή των Παιδιών της Κρυστάλλινης Δόνησης. Τότε η ανθρωπότητα μόλις ξεκινούσε να κατανοεί την έννοια των εξελιγμένων παιδιών που εισέρχονται με υψηλότερα χαρακτηριστικά. Στην αρχή του μηνύματος μιλήσαμε για την επιστροφή των Κρυστάλλινων Παιδιών τα οποία μεταφέρουν νέα δόνηση και που θα φαίνεται σαν να έχουν μαγικές δυνάμεις σε σύγκριση με τα σημερινά ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Τότε, σας περιγράψαμε αυτά τα παιδιά ως το επόμενο στάδιο της ανθρώπινης εξέλιξης, ενσαρκώνοντας ένα σημαντικό σύνδεσμο που ενώνει τη βιολογική φυσαλίδα στην οποία κατοικείτε τώρα, με την ύψιστη επιστροφή σε αυτό που αποκαλείτε “αιθερικό σώμα”. Τα Κρυστάλλινα παιδιά έχουν δύο βασικά χαρακτηριστικά. Πρώτον είναι πανίσχυρα, με δυνατότητες που θα ονομάζατε μαγικές. Και δεύτερον, είναι πολύ ευάλωτα με ιδιαίτερη ευαισθησία στις κατώτερες δονητικά ενέργειες.

Πολλοί από τους φόβους όσων από εσάς ψάχνουν τις λεπτομέρειες, αφορούν τα χαρακτηριστικά που αναφέρουμε με ασαφείς όρους. Αυτές οι αοριστίες ήταν ηθελημένες, επειδή προβλέψαμε ένα πιθανό πρόβλημα που έχει να κάνει με την παρουσίαση αυτών των πληροφοριών. Ένα από τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά της κατώτερης δόνησης με το οποίο παλεύετε συχνά είναι αυτό του πνευματικού ανταγωνισμού. Μιας και ο πνευματικός ανταγωνισμός είναι μια έννοια χαμηλής δόνησης που βασίζεται στην ψευδαίσθηση της πολικότητας, μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για τα Παιδιά της Κρυστάλλινης Δόνησης καθώς εισέρχονται. Γι’ αυτό, εμείς κατ’ αρχάς απλά φυτέψαμε τους σπόρους. Τώρα όμως, η ανάγκη για πληροφόρηση όσον αφορά τη δική σας εξέλιξη υπερνικά οποιαδήποτε πρόκληση. Οι τελευταίοι μήνες έχουν φέρει μια ενεργειακή αλλαγή σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και τα χαρακτηριστικά των Κρυστάλλινων Παιδιών χρειάζονται πια περισσότερη διευκρίνιση.

Κρυστάλλινα Χαρακτηριστικά – Ψυχοκινητικές ικανότητες

Τα Παιδιά της Κρυστάλλινης Δόνησης έχουν την ικανότητα της επικοινωνίας σε πολλαπλά επίπεδα. Δεν γνωρίζουν μόνο τι έχετε στο μυαλό σας, αλλά το πιο σημαντικό, γνωρίζουν τι έχετε στην καρδιά σας. Όταν ο αριθμός τους πάνω στη Γη μεγαλώσει θα δείτε άμεσες επικοινωνίες μεταξύ τους. Η δική τους κατανόηση της ενέργειας και ο τρόπος που διαθλούν το φως μέσα από την ίδια την ύπαρξή τους, θα τους δώσει ψυχοκινητικές ικανότητες. Θα μπορούν να κινούν αντικείμενα με το μυαλό τους. Πιο σημαντικό δε, θα μπορούν να ανακατανέμουν την ύλη με τη σκέψη τους χωρίς κενό χρόνου. Για εμάς αυτό είναι διασκεδαστικό επειδή δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που φτιάχνατε ιστορίες εξωγήινων όντων με εκπληκτικές νοητικές δυνάμεις, τα οποία θα καταλάμβαναν τον κόσμο σας. Τώρα θα δείτε ότι αυτό αληθεύει, με τη διαφορά όμως ότι πρόκειται για τα δικά σας παιδιά.

Πιθανές Προκλήσεις

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, τα Παιδιά της Κρυστάλλινης Δόνησης έχουν κρυστάλλινη δομή που τους επιτρέπει να μεταφέρουν περισσότερο φως στη φυσική τους ύπαρξη. Αυτή η κρυστάλλινη δομή τους έχει ως αποτέλεσμα να αντανακλούν τα πράγματα για τα οποία δεν έχουν πληροφορίες. Όντας τόσο δυνατά, δεν αντανακλούν απλώς ενέργειες τις οποίες αγνοούν αλλά τις ενισχύουν κιόλας. Σε περίπου 150 χρόνια αυτά τα χαρακτηριστικά θα είναι κοινά, όμως αυτοί που θα είναι οι πρώτοι που θα τα κατέχουν σε φυσική μορφή, είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσουν πολλές προκλήσεις.

Αυτιστικά ή Κρυστάλλινα;

Να σας εξηγήσουμε μερικές από τις άμεσες προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουν τα πλάσματα υψηλότερης δόνησης. Έχοντας βασική κρυστάλλινη δομή, έχουν αυτό που θα λέγατε χαλαρά αιθερικά σώματα. Αυτό θα το αναγνωρίσετε αρχικά ως υπερευαισθησία. Αυτό είναι το δεύτερο χαρακτηριστικό που περιγράψαμε. Μόλις το κατανοήσουν και γίνουν δεξιοτέχνες, θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν δια-διαστασιακά. Αυτό θα έχει ως τελικό αποτέλεσμα την δια-διαστασιακή μετακίνηση που τώρα οραματίζεστε ως ταξίδι στο χρόνο. Προς το παρόν όμως, όσα εισέρχονται ακόμα και με τα μικρότερα επίπεδα κρυστάλλινης ενέργειας, μπορεί να νιώσουν να ωθούνται ακούσια προς άλλες διαστάσεις. Αυτά αποτελούν τις περιπτώσεις που αποκαλείτε αυτιστικές. Αυτά είναι στην πραγματικότητα Κρυστάλλινα Παιδιά που έχουν ωθηθεί σε άλλες διαστάσεις και δεν μπορούν να επιστρέψουν. Αυτά τα ευγενικά πλάσματα είναι υπερβολικά ευαίσθητα στο περιβάλλον τους και σε εξωτερικά ερεθίσματα και βρίσκονται σε δυσαρμονία με την υψηλότερη δόνηση του εαυτού τους. Αυτό τους δίνει μια ασθενική εμφάνιση, ενώ στην πραγματικότητα είναι προοδευμένα, πανίσχυρα ανθρώπινα όντα. Σας ζητάμε να αρχίσετε να παρατηρείτε και να αμφισβητείτε όλα τα εξωτερικά ερεθίσματα, ακόμα κι αυτά που παλιότερα χρησιμοποιούνταν για να προάγουν την υγεία.

Δονητική Υπερευαισθησία

Θα δείτε επίσης ότι τα Παιδιά της Κρυστάλλινης Δόνησης είναι ευαίσθητα σε κάθε είδους δονητικά δεδομένα. Η Δόνηση σε κάθε μορφή της όπως ήχοι, χρώματα, περιβάλλοντα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και περιβαλλοντικοί ρύποι μπορεί να έχουν ανησυχητικά αποτελέσματα στα Κρυστάλλινα Παιδιά. Η υπερευαισθησία τους στη Δόνηση μπορεί να τα επηρεάσει σε πολλά επίπεδα όπως μαγνητικά, ηλεκτρομαγνητικά, περιβαλλοντικά, αρώματα, ήχους και άλλες μορφές Δονητικής Ενέργειας. Αυτά τα Παιδιά είναι υπερευαίσθητα στο περιβάλλον τους και ιδιαίτερα στους ρύπους. Ακόμα και σήμερα βλέπετε ότι μερικοί χρωματικοί συνδυασμοί έχουν περίεργα αποτελέσματα σε κάποια Κρυστάλλινα Παιδιά. Σας λέμε ότι ακόμα κι αυτά τα χρώματα που αναφέρετε ως “χρώματα της συμμορίας” (τα χρώματα ή σχέδια που φορούν τα μέλη συμμοριών για να ξεχωρίζονται μεταξύ τους) ήταν ένα υποσυνείδητο βήμα για να ελεγχθούν αυτά τα δεδομένα που εισέρχονταν στα κατώτερα επίπεδα δόνησης. Σε αυτά τα κατώτερα επίπεδα δόνησης είναι υπερευαίσθητα τα Κρυστάλλινα Παιδιά.

Μια μορφή δονητικής ενέργειας είναι ότι τα Κρυστάλλινα Παιδιά έχουν δυσκολίες με τον ηλεκτρισμό. Ο ηλεκτρισμός είναι μια μορφή ενέργειας που υπάρχει στη φύση κι όμως η χρησιμοποίησή του και ειδικά του εναλλασσόμενου ρεύματος, θα κάνει τα Κρυστάλλινα Παιδιά να χρειαστούν αρκετό χρόνο να τον συνηθίσουν. Αυτό είναι διασκεδαστικό, αφού αυτή η μορφή ηλεκτρικού ρεύματος εφευρέθηκε από κάποιον που μετέφερε υπερβολική ποσότητα Κρυστάλλινης Ενέργειας (Νικόλα Τέσλα). Τα Κρυστάλλινα Παιδιά πρέπει να μάθουν να προσαρμόζονται σ’ αυτή τη μορφή δονητικής ενέργειας. Εν τω μεταξύ αν έρθουν σε επαφή με κάποια ηλεκτρική συσκευή και δεν είναι συγκεντρωμένα, ή είναι θυμωμένα ή μπερδεμένα, είναι πολύ πιθανό όχι μόνο να στείλουν την ενέργεια πίσω, αλλά και να την ενισχύσουν κιόλας. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να λιώσουν οι περισσότερες ηλεκτρικές συσκευές. Με εξάσκηση τα Κρυστάλλινα Παιδιά θα προσαρμοστούν σ’ αυτήν την ανθρώπινης έμπνευσης κυματομορφή ενέργειας. Εν τω μεταξύ η καθημερινή ζωή τους μπορεί να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.

Κρυστάλλινη Σύνδεση με τη Γη

Η Γη ως έμβιος ευφυής οργανισμός, υπόκειται σε μεταμόρφωση σε κρυστάλλινη μορφή. Ανακαλύψατε πρόσφατα την κρυσταλλική δομή του νερού. Αυτό που μοιραζόμαστε τώρα μαζί σας είναι ότι δεν πρόκειται απλά για πρόσφατη ανακάλυψη. Πρόκειται για ένα πρόσφατο εξελικτικό βήμα. Οι ρυθμίσεις του μαγνητικού πλέγματος του πλανήτη έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Η δουλειά του Κρύων με την προετοιμασία των μαγνητικών πλεγμάτων στη Γη θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες. Αυτό θα καταστήσει πιο εύκολο για τη Γη να συνηχήσει σε υψηλότερη συχνότητα και θα βοηθήσει τους ανθρώπους να πάρουν τη δύναμή τους με τη φυσική τους μορφή. Επιπρόσθετα, θα επιτρέψει στα Κρυστάλλινα Παιδιά να πάρουν τη θέση τους. Αυτό το κοσμικό γεγονός από μόνο του θα θέσει την ενέργεια και θα ανοίξει την πόρτα για τα Παιδιά της Κρυστάλλινης Δόνησης να κάνουν το επόμενο βήμα στην ανθρώπινη εξέλιξη.

Αισθητήρια Ενσυναίσθηση

Η μεγαλύτερη ρύθμιση που πρέπει να κάνουν τα Κρυστάλλινα Παιδιά είναι στην υπερευαισθησία τους στα ανθρώπινα συναισθήματα. Όπως τα παιδιά Ίντιγκο δεν ξέρουν το ανθρώπινο συναίσθημα της ενοχής, θα δείτε ότι τα Παιδιά της Κρυστάλλινης Δόνησης δεν ξέρουν το ανθρώπινο συναίσθημα του φόβου. Ο φόβος ήταν ένα σημαντικό ανθρώπινο συναίσθημα στις πρώτες βαθμίδες εξέλιξης. Μαζί με τον εγωισμό, βοήθησε να εγγυηθεί η επιβίωση. Ο φόβος σας εξυπηρέτησε καλά. Όμως η χρησιμότητά του τελειώνει τώρα. Το συναίσθημα του φόβου είναι πολύ διαδεδομένο στις καρδιές των ανθρώπων. Αυτός είναι και ο λόγος που νιώσατε τόσο συχνά φόβο συλλογικά κατά τη διάρκεια της ιστορίας σας. Ακόμα κι αυτό που βλέπετε σαν τρομοκρατία είναι μια ευκαιρία να προχωρήσετε συλλογικά.

“Αλλεργία” στο Φόβο

Όσοι έχουν Κρυστάλλινη Δόνηση, εύκολα θα νιώσουν το φόβο στις καρδιές των άλλων γύρω τους. Η πρόκληση είναι όταν νιώθουν το φόβο και ασυνείδητα τον αντανακλούν με ενισχυμένα συναισθήματα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα περίεργες αντιδράσεις από τους ανθρώπους κατώτερης δόνησης. Γι’ αυτό, όσοι έχουν Κρυστάλλινη Δόνηση περπατούν ελαφρά, προτιμώντας να μην προκαλούν φόβο. Όταν αυτός ο φόβος αντανακλάται, μπορεί να προκαλέσει καταστρεπτικές αντιδράσεις στην ανθρωπότητα επειδή φέρνει στην επιφάνεια τον χειρότερο χαρακτήρα των ανθρώπων. Γι’ αυτό τα πρώτα Κρυστάλλινα Παιδιά κρύβονται. Κρατάνε χαμηλό προφίλ και σε γενικές γραμμές δεν δείχνουν τις ικανότητές τους δημόσια. Με την πρώτη ματιά φαίνονται ήρεμα και γλυκά. Μην το μπερδέψετε και νομίσετε ότι δεν είναι πανίσχυρα. Οι γονείς των πρώτων Κρυστάλλινων Παιδιών προσπαθούν να τα κρύψουν και να τα κρατούν ασφαλή με όποιο κόστος. Αυτό θα αλλάξει καθώς οι άνθρωποι απελευθερώνουν την ανάγκη για φόβο. Αυτό ήταν το αρχικό μήνυμα που σας δώσαμε πολλά χρόνια πριν όταν πρωτομιλήσαμε γι’ αυτά τα παιδιά. Είπαμε “Αν μπορέσετε να κάνετε τον πλανήτη ασφαλή γι’ αυτά, θα έρθουν”. Μας ακούσατε… έρχονται τώρα.

Κρυστάλλινοι Νεοεισερχόμενοι, Ενήλικοι κι Εσείς

Η αφύπνιση της Κρυστάλλινης Δόνησης μέσα στην δική σας βιολογική φυσαλίδα προκαλεί αλλαγές σ’ εσάς που χρειάζονται την προσοχή σας. Αν και τα πρώτα Κρυστάλλινα Παιδιά δεν θα έρθουν για μερικά χρόνια ακόμα, υπάρχουν πολλά στη Γη που μεταφέρουν Κρυστάλλινα χαρακτηριστικά σε κάποιο βαθμό. Αυτές είναι οι πιο γενναίες ψυχές που συμφώνησαν να εισέλθουν πρώτες και να “δοκιμάσουν τα νερά”. Η εργασία μαζί τους γα να βρείτε τις καλύτερες δυνατότητες είναι κάτι που πολλοί από εσάς νιώθετε την ανάγκη να κάνετε. Κι όμως υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να γίνουν.

Στα επόμενα χρόνια θα έρθουν Κρυστάλλινοι Νεοεισερχόμενοι που θα ενσαρκωθούν ήσυχα ως ενήλικοι που θα μεταφέρουν την Κρυστάλλινη Δόνηση. Καθώς μιλάμε τώρα για Κρυστάλλινα Παιδιά, πολλοί από εσάς αναγνωρίζετε στον εαυτό σας έναν Κρυστάλλινο Ενήλικο, ο οποίος κατέχει αυτά τα χαρακτηριστικά από παλιά. Όσοι το επιλέξουν, θα βγουν μπροστά και θα μοιραστούν τις ιστορίες τους με τον κόσμο. Επίσης, λόγω των αλλαγών στην ενέργεια από τις οποίες περάσατε πρόσφατα, πολλοί από εσάς αρχίσατε να αναπτύσσετε κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά τα οποία σας ήταν άγνωστα. Αυτό εμείς το βλέπουμε ως αφύπνιση του Κρυστάλλινου Παιδιού μέσα σας. Καθώς αυτοί οι ενήλικοι και τα παιδιά συνεχίζουν να εισέρχονται και να χρησιμοποιούν τη δύναμή τους, θα αφυπνίσουν αυτά τα χαρακτηριστικά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Γίνεστε Κρυστάλλινοι.

Οι αλλαγές στην Ενέργεια πάνω στη Γη σας προετοιμάζουν για την περαιτέρω σύνδεσή σας με την Κρυστάλλινη Δόνηση. Τις επόμενες ημέρες θα παρατηρήσετε ένα ξεκαθάρισμα που δεν περιμένατε. Θα υπάρξουν έλξεις από την πολικότητα οι οποίες μπορεί να θεωρηθούν ως αποχωρισμοί και όχι ως ενότητα. Μην το φοβηθείτε αυτό και προχωρήστε μπροστά ξέροντας ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Θα δείτε επίσης ότι η φυσιολογία σας αλλάζει ταχύτατα αυτόν τον καιρό με αλλαγές στις διαιτολογικές σας συνήθειες, στον ύπνο και γενικά σε συμπάθειες και αντιπάθειες. Οι εσωτερικές σας συνδέσεις θα δυναμώσουν, αν και πολλοί από εσάς θα πρέπει να μάθετε να τις εμπιστεύεστε. Οι σχέσεις θα φτάσουν στα όρια. Κάποιες θα σπάσουν κάτω από την πίεση και κάποιες θα βρουν νέους τρόπους επικοινωνίας και αγάπης. Όσοι κουβαλούν καταπιεσμένο θυμό θα τον δουν να αναδύεται στις πιο ακατάλληλες στιγμές. Στους επόμενους μήνες παρακαλούμε να δώσετε στον εαυτό σας και στους άλλους γύρω σας το χώρο να αναπτυχθούν. Θα υπάρξουν φορές που θα νιώσετε ότι ο κόσμος ήρθε τα πάνω κάτω και φορές που θα νιώθετε πως όλα είναι μια χαρά με τον κόσμο. Όταν είστε συγκεντρωμένοι παίξτε το ρόλο του Ανθρώπινου Αγγέλου και απλωθείτε στους άλλους και δώστε τους ένα γερό χέρι να κρατηθούν. Όταν νιώθετε πως δεν είστε συγκεντρωμένοι, να έχετε το θάρρος να πιάσετε το χέρι που σας προσφέρεται. Γίνεστε Κρυστάλλινοι και όταν κρατιέστε από τα χέρια η διαδικασία γίνεται μαγική.

Καθώς παρακολουθούμε την εξέλιξή σας να ξεδιπλώνεται, η ευτυχία σ’ αυτή την πλευρά του πέπλου δεν περιγράφεται. Δημιουργείτε την Εστία στη δική σας πλευρά του πέπλου. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε την αγάπη που τρέφουμε για εσάς. Δεν αντιλαμβάνεστε τη σημασία του ποιοι είστε. Σας ζητάμε απλά να τη νιώσετε μέσα σας και να κρατήσετε αυτή την αλήθεια. Αυτό θα σας φέρει πίσω στην Εστία.

Με τη μεγαλύτερη τιμή σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!