Ιούνιος 2003

Αληθινή ομορφιά
Βιώνοντας την Εστία

 

Από το Steve:

Πριν από μερικές μέρες, το γκρουπ μίλησε σχετικά με το Μάιο του 2003 και για το λόγο που ήταν ένας από τους δυσκολότερους μήνες για τους Εργάτες Του Φωτός. Μερικοί ένιωσαν τα συναισθήματά τους να φτάνουν στα όρια ενώ άλλοι δε μπορούσαν να συγκεντρωθούν. Η εκδήλωση φάνηκε να μπλοκάρει και η οδός προς το πάθος δεν ήταν ξεκάθαρη. Η επικοινωνία, η οποία συνήθως μας βγάζει από το αδιέξοδο, ήταν και αυτή δύσκολη. Υπάρχει ένας πρακτικός λόγος γι’ αυτό, σύμφωνα με το γκρουπ. Πρώτα, βιώσαμε την έκλειψη σελήνης και, σημαντικότερα, τη δυνατή ενέργεια της πανσέληνου, η οποία τράβηξε από τις καρδιές μας πριν και μετά. Κατόπιν, αφού αυτή η τρελή ενέργεια άρχισε να υποχωρεί, είχαμε μια τεράστια αύξηση της «Κρυστάλλινης Ενέργειας» που διεισδύει στη γη μας μέσω των ηλιακών φλογών.

Το γκρουπ μιλάει για την εισροή της «Κρυστάλλινης Ενέργειας» στον πλανήτη από τον Οκτώβριο του 2000 κι έχουμε μια παρουσίαση της επιστημονικής πλευράς του θέματος από τη NASA στο μονοήμερο σεμινάριό μας: «Καλώς Ήλθατε Στην Εστία». Αυτή είναι η ενέργεια που θα υποστηρίξει την ανώτερη δόνησή μας σε φυσική μορφή. Συνήθως, κανείς δε μπορεί να νοιώσει την Κρυστάλλινη Ενέργεια όπως διεισδύει στη γη μας και αποθηκεύεται στις τεκτονικές πλάκες. Αντίθετα, οι άνθρωποι τη νοιώθουν όταν απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα. Το τράβηγμα της σελήνης όμως μας άφησε με μια ευαισθησία που μας έκανε να νοιώθουμε την ενέργεια όπως αυτή έφευγε από τον ήλιο. Από τις 22 μέχρι τις 28 Μαΐου είχαμε μια σειρά από «Ηλιακές φλόγες Χ τάξης» που μας σφυροκόπησαν με μια πολύ μεγάλη έγχυση Κρυστάλλινης Ενέργειας. Μετά, στις 9 και 10 Ιουνίου είχαμε την επανάληψη του γεγονότος αυτού, επίσης με μεγάλη δύναμη.

Την ενέργεια την αισθάνονται όλοι και αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε ανθρώπους να εξωτερικεύουν τους φόβους τους. Τα πρόσφατα γεγονότα στο Ισραήλ δείχνουν τα αποτελέσματα αυτών των επιδράσεων. Η ενέργεια που νοιώθουμε τώρα είναι ένας μεγάλος καταλύτης για εμάς με πολλούς τρόπους. Οι άνθρωποι σπρώχνονται προς την αλλαγή όσο ποτέ άλλοτε καθώς αυτή η ενέργεια φιλτράρεται μέσα στον κόσμο μας. Τελικά, αυτή η ενέργεια θα μας υποστηρίξει αλλά ο χρονισμός ήταν σωστός για μια μεγάλη έγχυση τώρα. Το γκρουπ άφησε να εννοηθεί πρόσφατα ότι, τον Αύγουστο θα είναι η κατάλληλη ώρα για να εγκλιματιστούμε σε αυτήν τη νέα ενέργεια, η οποία θα μας προστατεύσει από μια άλλη κοσμική ενέργεια κάποιου είδους. Στο μεταξύ επίσης είπαν, πως τα βήματα στην πραγματική σας εργασία θα αποδώσουν δεκαπλάσια. Οι ακριβείς λέξεις που χρησιμοποίησε το γκρουπ ήταν, «Τώρα είναι η ώρα να πηδήξετε από το βράχο, γνωρίζοντας πως η γέφυρα θα σχηματιστεί με τρόπο μαγικό κάτω από τα πόδια σας».

Τώρα το γκρουπ μιλάει για ένα από τα βαθύτερα νοήματα της ζωής: την αναζήτηση της «αληθινής ομορφιάς». Μερικές φορές, το να αγόμαστε και να φερόμαστε μπορεί να μας αφήσει σε στάδιο αυτοάμυνας, χωρίς να σκεφτόμαστε τα σημαντικά πράγματα. Τώρα βρίσκουν την ευκαιρία να μας εν-θυμήσουν τι είναι πραγματικά σημαντικό

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετίσματα από την Εστία

Είμαστε ευτυχείς να βρισκόμαστε μαζί σας την ώρα που εσείς κάνετε τα επόμενα βήματα μπροστά στο παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής. Ξεκινάμε καθένα από αυτά τα μηνύματα με μια φράση που με μεγάλη ακρίβεια αντικατοπτρίζει την αγνή αγάπη από την Εστία. Η φράση «Χαιρετίσματα από την Εστία» και πιο συγκεκριμένα η λέξη «Χαιρετίσματα» είναι μια δονητική υπογραφή αναγνωρίσιμη με το ίδιο νόημα από όλα τα όντα και σε όλες τις διαστάσεις. Αυτές οι λέξεις είναι η ενεργοποίηση που ξυπνά τις μνήμες του τόπου της αυθεντικής μας καταγωγής. Όταν ακούτε ή διαβάζετε αυτές τις λέξεις, παρακαλούμε αφήστε τον εαυτό σας να νοιώσει το πλήρες αντίκτυπο καθώς ενώνουν όλους τους γραμμικούς χρόνους στους οποίους ζείτε και αμέσως σας τοποθετούν στην κατάσταση του Τώρα. Για ακόμη μια φορά, «Χαιρετίσματα από την Εστία».

Ημιδιάφανο Πέπλο

Το πέπλο που φοράτε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και σας αποτρέπει από το να δείτε την πραγματική φύση σας, τώρα αρχίζει να λεπταίνει. Αυτό είναι ένα γεγονός για το οποίο εργάζεστε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα που ξεκινά να συμβαίνει, το άμεσο αποτέλεσμα είναι κάπως διαφορετικό από αυτό που αρχικά είχατε φανταστεί. Καθώς βλέπετε το πέπλο να λεπταίνει, η ανοχή σας σε δονητικές ασυμφωνίες και χαμηλότερες δονητικά οδούς, μικραίνει. Το πιο ενοχλητικό αντίκτυπο της λέπτυνσης του πέπλου είναι η αίσθηση της εσωτερικής θλίψης που σας διακατέχει αφού εν-θυμηθήκατε την Εστία.

Καταλαβαίνουμε την αίσθηση ότι σας λείπει η Εστία. Ακόμη κι ως παιδιά, πολλοί από εσάς βρέθηκαν μέσα σε μια φυσική φούσκα βιολογίας και αμέσως φώναξαν, «Θέλω να γυρίσω στην Εστία». Σας παρακαλούμε να γνωρίζετε πως καθώς η εξέλιξή σας συνεχίζεται, θα ξεκινήσετε να βλέπετε μέσα σε άλλες διαστάσεις χρόνου και χώρου. Θα έρθει επίσης μια μέρα που θα προχωράτε με ένα ημιδιάφανο πέπλο. Τώρα εκπαιδεύεστε για αυτό και αυτός είναι ο λόγος που πολλοί από εσάς νοιώθουν αυτό το σύννεφο θλίψης που σκιάζει την πραγματικότητα. Οι πρώτες αναλαμπές της Εστίας, όπως φαίνονται μέσα από το ημιδιάφανο πέπλο, φέρνουν πίσω ένα χείμαρρο αναμνήσεων αληθινής ομορφιάς που ήταν κρυμμένες για πολύ καιρό.

Αληθινή Ομορφιά

Με την είσοδό σας στο παιχνίδι ήταν απαραίτητο να κρύψετε από τον εαυτό σας της αναμνήσεις από την Εστία καθώς και την αληθινή ομορφιά που διαπερνά τα πάντα εδώ. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη απόφαση για κάποιους από εσάς, δηλαδή το να κάνουν την απόλυτη θυσία. Όμως, ήταν μια απαραίτητη απόφαση για να μπορέσετε να παίξετε το Κρυφτό. Αυτό που συνέβη στις πρώτες ενσαρκώσεις της Γης ήταν ότι κρύψατε την ομορφιά στην αρένα του παιχνιδιού. Γνωρίζατε ότι δε θα μπορούσατε να υπάρξετε χωρίς τακτικές εγχύσεις αληθινής ομορφιάς κι έτσι προσεκτικά τοποθετήσατε ανοίγματα στο πέπλο, για να τα βρείτε καθώς παίζατε το παιχνίδι. Αυτά ήταν σαν κρύσταλλοι τοποθετημένοι στο μονοπάτι για να βρεθούν αργότερα. Στην πραγματικότητα, πολλοί από εσάς τείνουν ολοσχερώς προς την αναζήτηση της αληθινής ομορφιάς. Γνωρίζατε από τα πρώτα στάδια στην εξέλιξή σας ως άνθρωποι ότι η διατήρηση της ομορφιάς ήταν πολύ σημαντική στην προσπάθειά σας να φέρετε την Εστία στη δική σας πλευρά του πέπλου, ή αλλιώς, τον Παράδεισο στη Γη. Αυτός είναι ο λόγος που ανακαλύψατε τη σημαντικότητα της διατήρησης των τεχνών στις κοινωνίες σας. Οι τέχνες είναι σημαντικοί κρύσταλλοι που έχετε τοποθετήσει στο δικό σας μονοπάτι για να τις εντοπίζετε ακριβώς τη στιγμή που τις χρειάζεστε. Η αναζήτηση της ομορφιάς στη διάρκεια της ιστορίας είναι ένα γεγονός που μοιράζονται όλοι οι πολιτισμοί.

Αυτό που μοιραζόμαστε με εσάς τώρα είναι ότι όλη αυτή η ομορφιά είναι η ακριβής αντανάκλαση των αναμνήσεών σας από την Εστία. Ο χρόνος που ξοδεύεται στη δημιουργία ή την εκτίμηση της ομορφιάς σε κάθε της μορφή, είναι μια από τις πιο πνευματικές δραστηριότητες της ανθρωπότητας. Αναζωογονεί το εσώτερο πνεύμα καθώς σας εν-θυμίζει την Εστία. Είναι ένας τρόπος σας για να επιβεβαιώσετε ότι ποτέ δε θα ξεχάσετε εντελώς την Εστία. Το μεγαλύτερο κομμάτι αυτού που βλέπετε ως γη είναι σχεδιασμένο ως μια ακριβής αντανάκλαση της Εστίας, όπως ακριβώς εσείς είστε μια ακριβής αντανάκλαση αυτού που αποκαλείτε «Θεό». Έτσι, το να βρίσκετε την ομορφιά στην πνευματικότητα της γης είναι άκρως αναζωογονητικό.

Υπάρχουν πολλά επίπεδα δόνησης επάνω στη γη. Για να επικεντρωθούμε σε αυτο το μήνυμα, θα περιορίσουμε τη συζήτηση μόνο σε μερικά από τα επίπεδα που κατανοείτε. Τα μεταλλεύματα, τα φυτά και τα ζώα αποτελούν διαφορετικά επίπεδα δόνησης που επιβιώνουν στην ίδια διαστασιακή πραγματικότητα στην οποία εσείς παίζετε το παιχνίδι. Κάθε επίπεδο δόνησης είναι στην πραγματικότητα μια διαφορετική αντανάκλαση της αληθινής ομορφιάς που υπάρχει μέσα στην ενοποιημένη δόνηση της Εστίας.

Εφόσον η αληθινή ομορφιά στον κόσμο σας είναι μια αντανάκλαση της Εστίας, μιμηθήκατε αυτήν την πράξη αντανακλώντας την περισσότερο. Πόσα ποιήματα έχουν γραφτεί για να περιγράψουν την ομορφιά ενός δέντρου? Πόσοι πίνακες έχουν ζωγραφιστεί για να αιχμαλωτίσουν την αληθινή ομορφιά που είναι διαθέσιμη σε οποιονδήποτε κοιτάξει έξω από το παράθυρο? Πόσα τραγούδια έχουν γραφτεί προσπαθώντας να αιχμαλωτίσουν την ομορφιά της αγάπης? Εφόσον η συνολική εμπειρία πραγματοποιεί την τελική της σύνδεση με τη Συμπαντική Ενέργεια διαμέσου της κοινής εμπειρίας, οι παραπάνω αποτελούν αποτελεσματικούς τρόπους για την αντανάκλαση της αληθινής μορφιάς της Εστίας στην ανθρώπινη εμπειρία. Παρομοίως, εφόσον «η ομορφιά βρίσκεται στη ματιά του θεατή», εδώ δε βλέπετε μόνο την αντανάκλαση της ομορφιάς της Εστίας αλλά και την αληθινή ομορφιά του ανθρώπου που την αντικατοπτρίζει.

Το Δώρο των Αντίστροφων Ματιών

Αν αντιλαμβάνεστε ότι τα αισθήματά σας είναι ο αγωγός μεταξύ του ανώτερου εαυτού σας και της φυσικής σας ύπαρξης, θα καταλάβετε γιατί νοιώθετε αισθήματα κάθε φορά που συναντάτε την ομορφιά σε κάθε της μορφή. Αυτός είναι επίσης ο λόγος που σας ενθαρρύνουμε να «νοιώθετε» αφού αυτός είναι ο ταχύτερος τρόπος για υψηλότερο επίπεδο. Το κάθε τι που νοιώθετε όταν βλέπετε οτιδήποτε όμορφο στον κόσμο σας υποκινεί την ίδια αχνή ανάμνηση της αληθινής ομορφιάς της Εστίας που ο καθένας από εσάς κρατάει κρυμμένη μέσα του. Όταν αντιλαμβάνεστε την ομορφιά σε οποιαδήποτε μορφή, τα αισθήματά σας ενεργοποιούνται και αναδεύονται.

Από τη μέρα που ο Φύλακας ξύπνησε, έπεσε στην αντίληψή του ένα φαινόμενο που καλεί «αντίστροφα μάτια». Πάντα αντιλαμβανόταν τον εαυτό του ως έναν «ανδρικό άνθρωπο», από την αφύπνισή του και μετά όμως, κάθε φορά που αγγίζεται από αληθινή ομορφιά, τα αισθήματά του εκφράζονται με δάκρυα. Αυτό το αποκαλεί «αντίστροφα μάτια» γιατί δεν κλαίει όταν πονάει ή λυπάται, κλαίει όταν βλέπει κάτι αληθινά όμορφο. Ακόμα προσπαθεί να το κρύψει μερικές φορές, αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτό.

Στην 5η διάσταση, το ανθρώπινο χαρακτηριστικό των αισθημάτων θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο από ποτέ διότι η αληθινή ομορφιά δε μπορεί να γίνει ορατή, παρά μόνο να γίνει αισθητή. Αυτή είναι η ισορροπία της ανδρικής-θηλυκής ενέργειας μέσα στον καθένα από εσάς. Να γνωρίζετε ότι όταν η καρδιά σας πηδάει και νοιώθετε την ομορφιά να πλημμυρίζει από την ψυχή σας τόσο δυνατά που σας φέρνει δάκρυα, στην πραγματικότητα βλέπετε την Εστία. Ενόσω το πέπλο γίνεται λεπτότερο, αυτή η ομορφιά θα γίνεται αισθητή και θα μπορεί είτε να ρέει από εσάς μέσω μιας δυνατής έκφρασης ή να βρίσκει αντίσταση και να συγκρατείται εσωτερικά, για να εκφράζεται μέσω της απογοήτευσης. Η δημιουργία της Εστίας τώρα εξαρτάται από την αίσθηση και την έκφραση αυτής της ομορφιάς από τον κάθε έναν από εσάς.

Ισορροπία και Κουνταλίνι

Όπως προχωράτε μέσα στις υψηλότερες δονήσεις, χρειάζεται να ισορροπήσετε την αρσενική-θηλυκή ενέργεια, η οποία ενθαρρύνει την αυτή τη ροή της ομορφιάς μέσα από την ύπαρξή σας. Αν τείνετε πολύ στη θηλυκή ενέργεια, η ροή της ομορφιάς θα υπερφορτώσει τα συναισθηματικά σας κυκλώματα και θα κάνει αυτήν τη μετατόπιση πολύ δυσκολότερη από ότι χρειάζεται να είναι. Αν μπείτε πολύ μέσα στην αρσενική ενέργεια του ισχυρού πολεμιστή, ίσως να μη δείτε ποτέ την ομορφιά και να χάσετε την ευκαιρία ολόκληρη. Εδώ σας ζητάμε να ισορροπήσετε την ακατέργαστη δύναμή σας με τα ευαίσθητα αισθήματά σας και να παρακολουθήσετε αυτήν τη μαγική μεταμόρφωση να γίνεται.

Υπάρχουν επίσης τρόποι με τους οποίους η σεξουαλική ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ αποτελεσματικά. Η ενέργεια Κουνταλίνι ενεργοποιείται όταν όλα τα τσάκρας είναι ανοικτά και έχουν ροή. Αυτό συμβαίνει επίσης όταν η ψυχή μπορεί εύκολα να ισορροπήσει τη φυσική σας ενέργεια. Αυτό γίνεται αισθητό ως σεξουαλική ενέργεια στους περισσότερους ανθρώπους και εύκολα παρεξηγείται από πολλούς λόγω παλαιών συστημάτων πεποιθήσεων. Η πρόθεση μιας ψυχής να παίρνει μορφή σαν πεπερασμένη οντότητα είναι η εμπειρία της ομορφιάς της Εστίας με τρόπους που μπορούν να γίνουν μόνο με αυτήν τη μορφή. Η πρόκληση απορρέει από το γεγονός ότι εσείς αντιλαμβάνεστε το χρόνο γραμμικά, οπότε συχνά ζείτε στο παρελθόν ή στο μέλλον και δυσκολεύεστε να να είστε στο Τώρα. Η αληθινή ομορφιά μπορεί να γίνει αισθητή μόνο στο Τώρα και είναι γεγονός ότι αυτή είναι η μόνη περίπτωση γραμμικού χρόνου που δεν είναι ψευδαίσθηση. Η εμπειρία της σεξουαλικής ενέργειας γειώνει την ψυχή άμεσα μέσα στο φυσικό σώμα και τραβάει όλες τις δια-διαστασιακές πτυχές από τον εαυτό στην εμπειρία ου τώρα. Όταν μια ψυχή βιώνει τον οργασμό στη φυσική μορφή, άμεσα τοποθετείται στο κέντρο του Τώρα. Αυτή είναι μια εμπειρία της ομορφιάς της Εστίας, αφού το Τώρα είναι το μόνο που υπάρχει στη δική μας πλευρά του πέπλου. Αυτή η εμπειρία επίσης επιτρέπει την αναστοιχειοθέτηση της φυσικής ισορροπίας της αρσενικής-θηλυκής ενέργειας.

Πάνω από όλα, όταν προσπαθείτε να εξισορροπήσετε την ενέργειά σας, είναι πολύ σημαντικό να μην παίρνεται τον εαυτό σας πολύ στα σοβαρά. Όπως όλα τα πνεύματα, έχετε έναν εσωτερικό μηχανισμό εξισορρόπησης που θα ενεργοποιηθεί όταν χρειάζεται κι αν δεν τα αγνοείτε σκόπιμα λόγω ενός συστήματος πίστης που προσπαθείτε να υποστηρίξετε. Όταν αισθάνεστε την ομορφιά σε οποιαδήποτε περίσταση, απλά επιτρέψτε στον εαυτό σας να πέσει εντελώς μέσα της και να βιώσει με πληρότητα το πάθος της έκφρασης της ομορφιάς που ρέει από μέσα σας. Κατόπιν, απολαύστε την ισορροπία και την εμπειρία του Τώρα. Η έκφραση της αληθινής ομορφιάς μέσα από την οντότητά σας θα σας μεταφέρει σε μια υψηλότερη κατάσταση δημιουργικότητας. Μετά θα βρείτε τρόπους να εκφράσετε την αληθινή ομορφιά σε κάθε βήμα που κάνετε και σε όλες τις καταστάσεις. Αυτή είναι η δημιουργία του «Παράδεισου επί της Γης» και βρίσκεται στο δρόμο αυτήν τη στιγμή.

Η Αλλαγή του Τετάρτου

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί από εσάς έχουν προχωρήσει δονητικά αλλά ακόμα ζείτε την καθημερινή ζωή στο μοντέλο των χαμηλότερων δονήσεων που έχετε φτιάξει για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος που τώρα θα δείτε πολλές αλλαγές στις προσωπικές σας ζωές τα επόμενα τρία χρόνια. Περάσατε την τελευταία σήμανση για το τέλος του του μεγαλειώδη πλανήτη της ελεύθερης επιλογής περίπου τρία χρόνια πριν. Τώρα σχηματίζετε ένα νέο συλλογικό μοντέλο για όλη την ανθρωπότητα. Η οργάνωση αυτής της αλλαγής είναι χωρισμένη σε τέσσερα μέρη και εκτείνετε από το έτος 2000 έως το έτος 2012. Τώρα ολοκληρώνετε το πρώτο τέταρτο της αρχικής διαδικασίας της οργάνωσης

Να γνωρίζετε ότι όταν το παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής τέθηκε για πρώτη φορά σε κίνηση, το έτος 2000 έμελλε να ήταν ο κεντρικός χρόνος στον οποίο θα αποφασιζόταν το τελικό αποτέλεσμα. Το υψηλότερο δυνατό αποτέλεσμα ήταν να μετατοπίσετε δραστικά το δονητικό σας μοντέλο και να μπείτε σε μια νέα διάσταση χρόνου και χώρου, παραμένοντας στις ίδιες φούσκες βιολογίας στις οποίες κατοικούσατε. Στο ξεκίνημα της μετατόπισης, όμως, ένα ενδιαφέρον γεγονός συνέβη: αρχίσατε να μετακινείστε γρηγορότερα από το αναμενόμενο. Αυτό δημιούργησε μεγάλη χαρά σε όλες τις διαστάσεις και ξεκίνησε η μετακίνηση για την προετοιμασία ενός καινούργιου δρόμου μπροστά. Θα παρατηρήσετε ότι πολύ λίγες από τις προφητείες σας ξεπερνούν το έτος 2012. Ακόμα και τώρα θα ανακαλύψετε ότι πολλές από αυτές τις προφητείες δεν είναι πλέον έγκυρες, αφού έχουν αλλαχθεί για να αντικατοπτρίσουν τις δραστικές δονητικές μετατοπίσεις.

Ήταν η απρόσμενη κίνηση στις υψηλότερες δονήσεις που έφερε τόσα πολλά όντα που βρίσκονται εδώ τώρα και σας παρακολουθούν από δια-διαστασιακές πραγματικότητες. Όχι, δε σας κοντρολάρουν, αν και μερικές από αυτές θα ήθελαν να το νομίζετε αυτό. Σας παρακαλούμε να μη δίνετε τη δύναμή σας στο δράμα που δημιουργούν αφού αυτό απομυζεί την αληθινή σας ενέργεια. Καταλάβετε ότι ανεξάρτητα από το τι θα δείτε στο άμεσο μέλλον, δεν υπάρχουν οντότητες που να μπορούν να σας κοντρολάρουν πουθενά και με κανέναν τρόπο εκτός κι αν δώσετε την άδειά σας να παίξετε το παιχνίδι μαζί τους. Ίσως να επιθυμείτε να επανεκτιμήσετε τη φυσική σας ανθρώπινη έλξη στο δράμα αν αυτό βρίσκεται στην πραγματικότητά σας με κάποιον τρόπο.

Έχετε βουτήξει την πένα στη μελάνη και την κρατάτε γερά επάνω από την περγαμηνή, έτοιμοι να γράψετε το επόμενο κείμενό σας. Πιστεύουμε πως είναι αρκετά αστείο το ότι διαβάζετε αυτά τα μηνύματα ψάχνοντας για σημάδια του τι βρίσκεται μπροστά, όταν εμείς δε μπορούμε να περιμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο κείμενό σας. Η χαρά στη δική μας πλευρά του πέπλου είναι μεγαλύτερη από ότι μπορείτε να φανταστείτε όπως σας παρακολουθούμε με αγάπη να κάνετε το κάθε βήμα. Εξαιτίας της προόδου σας, δεν μπαίνουμε εμείς πλέον στο παιχνίδι για να πάρουμε θέση. Βρίσκεστε τώρα στο Δεύτερο Κύμα Ενδυνάμωσης, κι εδώ, εξαρτάται από εσάς να δημιουργήσετε τους εαυτούς σας, γι’ αυτό αν συνεχίζαμε τις παρεμβάσεις και τώρα, αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να πάρουμε τη δύναμη από εσάς.

Η αλλαγή στον τρόπο που αλληλεπιδράμε με εσάς είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί από εσάς νοιώθουν πως έχουν χάσει προσωρινά το δρόμο τους. Η καθοδήγησή σας φαίνεται να έχει χαθεί και δεν ξέρετε που να στρίψετε. Ακόμα και όταν ξέρετε που είναι το πάθος σας, αυτό φαίνεται να είναι μπλοκαρισμένο ή κρυμμένο. Να έχετε πίστη ότι αυτά τα αισθήματα θα διαλυθούν σύντομα και θα σας αφήσουν σε μια υψηλότερη κατάσταση δημιουργίας. Όλη η αλλαγή οδηγεί σε κάτι καλύτερο και είναι μέρος της εξέλιξής σας τώρα.

Τώρα σας δείχνουμε τη μαγεία και καθόμαστε πιο πίσω ενόσω ο μαθητής του μάγου παίζει με το μαγικό ραβδί του. Είναι η βαθύτερη επιθυμία μας να δούμε τους μάγους να παίρνουν τη θέση τους ως δημιουργοί στην αρένα της Ελεύθερης Επιλογής. Βρείτε την ομορφιά σε κάθε στιγμή και σε όλα τα πράγματα που βιώνετε και όλα τα ασήμαντα πράγματα θα χαθούν. Εκείνη τη στιγμή που θα βρίσκετε την αληθινή ομορφιά, θα βρίσκεστε στην Εστία ξανά. Αυτό είναι το γιατί τώρα μοιραζόμαστε ακόμη ια φράση με εσάς, η οποία είναι δονητική υπογραφή. Τώρα σας καλούμε να βρείτε την αληθινή ομοργιά σε αυτές τις λέξεις:

Να σέβεστε ο ένας τον άλλον, να προσέχετε ο ένας τον άλλον και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Νότης

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!