Ιούλιος 2003

Ο θάνατος-φάντασμα
Ο εικονικός θάνατος του Πλανήτη Γη

 

Από τον Steve:

Καθόμουν στον υπολογιστή μου στο καινούργιο μας οικογενειακό Lightworker δωμάτιο μιλώντας σε ανθρώπους από την Αμερική, την Ιρλανδία, την Βρετανία και την Τουρκία. Είναι σπουδαίο να μπορείς να επικοινωνήσεις με μια οικογένεια σε όλη τη γη με αυτό τον τρόπο. Είχα μόλις αναφέρει στους ανθρώπους που ήταν στο δωμάτιο ότι θα έφευγα από το Οικογενειακό Δωμάτιο για να τελειώσω το γράψιμο των Φάρων όταν κάποια ρώτησε ποιό είναι το θέμα των Φάρων για αυτό το μήνα. Στράφηκα για να της μιλήσω. Αντιλήφθηκα το σιγανό γέλιο πίσω από τον ώμο μου. Μέχρι την ώρα που επέστρεψα μετά από 90 λεπτά είχα να της πω ότι το όλο θέμα είχε αλλάξει. Τόσες πολλές φορές νομίζω πως ξέρω πού κατευθύνονται, απλά για να ανακαλύψω ότι έχουν διαφορετικές ιδέες. Μια τέτοια περίπτωση ήταν και με αυτό το μήνυμα.

Στις ιδιωτικές επικοινωνίες που κάνω με το Γκρουπ μιλάμε πολύ για ανθρώπους που έχουν εμπειραθει τον (Θάνατο-Φάντασμα) εικονικό θάνατο. Βασικά αυτή είναι η αρχική στιγμή που έχουμε προδιαγράψει να φύγουμε. Τώρα που έχουμε την ευκαιρία να μείνουμε, πολλοί από εμάς διαλέγουν να μείνουν αντί να πεθάνουν. Σε όλες τις στιγμές που συζητώ με κάποιον που έχει την εμπειρία του Εικονικού Θανάτου, είναι εύκολο να δω ότι όλη η ζωή αυτών των ανθρώπων παίρνει μια δραστική στροφή από εκείνη τη στιγμή. Τώρα το Γκρουπ λέει ότι αυτό το ίδιο φαινόμενο συμβαίνει και με τη σχέση μας με το Φως. Λένε πως από μια συμπαντική άποψη υπάρχει ένα μεγάλο σήμα που κρέμεται πάνω απο τη Γη και λέει “ ΠΡΟΣΟΧΗ – Εικονικός Θάνατος σε εξέλιξη”.

Με μεγάλη τιμή μεταφέρω αυτά τα μηνύματα Αγάπης. Η μοναδική μου ελπίδα είναι να νιώθετε κι εσείς έστω και μια μικρή γεύση της αγάπης που αισθάνομαι όταν τα γράφω.

Μεγάλες αγκαλιές και απαλά σκουντήματα,  Steve

Χαιρετισμούς από την Εστία

Είμαστε τόσο χαρούμενοι που είμαστε κοντά σας αυτή τη στιγμή και παρακολουθούμε καθώς οι μάγοι της Αρένας ξυπνάνε από το όνειρο. Σας κοιτάζουμε από μια προοπτική που αγαπάμε να μοιραζόμαστε μαζί σας, γιατί αυτή είναι η θέα από την ίδια την Εστία. Η μεγαλύτερη ελπίδα μας είναι να σας οδηγήσουμε στους νέους τρόπους. Τώρα βαδίζετε πλήρως μέσα στο δεύτερο κύμα ενδυνάμωσης και αυτό αλλάζει οτιδήποτε έχει δοθεί νωρίτερα. Το πρώτο κύμα δύναμης ήταν “ακολουθήστε τον ηγέτη” και το δεύτερο είναι τώρα “ακολουθήστε τους εαυτούς σας”. Ναι, ακούγεται απλό, άλλα δεν είναι. Για να λειτουργήσετε εσείς στο δεύτερο κύμα δύναμης είναι απαραίτητο να επαναξιολογήσετε εντελώς ο,τι πρότυπο έχετε δημιουργήσει μέχρι τώρα.

Η Ανατολή του Νέου Φωτός

Τώρα εσείς εκπορεύετε ένα νέο φως. Σας έχουμε αποκαλέσει Εργάτες του Φωτός γιατί εσείς απλώνετε την βασική ενέργεια της αγάπης μέσω του φωτός που μοιράζεστε. Ακόμη καθώς η πρόοδος σας θα σας οδηγεί σε μία νέα κατανόηση του σκοπού σας εδώ στη Γη, η πρόοδος σας στο πεδίο της επιστήμης θα αρχίσει επίσης να επικυρώνει ακόμη περισσότερο τις ανώτερες αλήθειες που μέχρι τώρα μπορούσατε να αποδείξετε μόνο μέσα στις καρδιές σας. Η ενέργεια που έχουμε αποκαλέσει φως σύντομα θα πάρει μια νέα σημασία καθώς οι επιστήμονες σας είναι τώρα ακριβώς στο κατώφλι μεγάλων ανακαλύψεων σχετικά με το φως. Αυτό το γεγονός θα ξεκινήσει μια ώθηση στην επιστημονική κοινότητα, που θα έχει εκτεταμένα επακόλουθα στον τρόπο που οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους.

Για όσους από εσάς έχουν επιστημονική περιέργεια θα σας δώσουμε μερικές νύξεις τώρα, και οι υπόλοιποι μπορούν να παραλείψουν απευθείας την παράγραφο. Εκείνο που έχετε δει ως φως είναι μόνο ένα μικρό ποσοστό από την ενεργειακή ζώνη που φέρει την πλήρη ενέργεια από την Εστία μέσω του κεντρικού Ηλιου σε εσάς. Τα φάσματα φωτός για τα οποία δεν έχετε καμία αντίληψη υπάρχουν σε μια ζώνη από άλλες διαστασιακές πραγματικότητες τις οποίες δεν μπορείτε ακόμη να δείτε. Ο τρόπος να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις διαστατικές πραγματικότητες είναι μέσω μιας σειράς από στροφές 90 μοιρών. Ακόμη και οι αρχαίοι Αιγύπτιοι γνώριζαν ότι για να εισχωρήσουν στην μετά θάνατον ζωή, όπως την αποκαλούσαν, μια στροφή 90 μοιρών ήταν απαραίτητη. Φυτέψαμε σπόρους αυτής της αρχαίας σοφίας μέσα σε παλαιότερα μηνύματα και τώρα αυτοί οι σπόροι έχουν ριζώσει. Αυτό που η επιστήμη σας είναι στο μονοπάτι για να ανακαλύψει είναι η σχέση του φωτός με τα μαγνητικά πεδία. Αυτή η σχέση είναι ακριβώς 90 μοίρες.

Πρόσφατα δείξαμε στον Φύλακα μια νέα χρωματική ζώνη που δεν είχε ξαναδεί ποτέ πριν. Σας λέμε ότι ήταν πολύ ενθουσιασμένος όταν του τη δείξαμε, μέχρι που συνειδητοποίησε ότι οι λέξεις που χρειάζονται για να μπορέσει να μοιραστεί αυτή την εμπειρία με άλλους, ακόμη δεν υπάρχουν. Ναι, υπάρχουν πολλά ακόμη φάσματα χρωμάτων πέρα από αυτά που εσείς αποκαλείτε τα 4 βασικά χρώματα. Το σημείο που πρέπει να θυμάστε εδώ είναι ότι τα άλλα χρωματικά πεδία δεν υπάρχουν έξω από αυτές τις 4 παλμικές ζώνες άλλα μάλλον μέσα σε αυτές.

Δεν θα περάσει πολύς καιρός που θα αρχίσετε να κατανοείτε πόσο απλό είναι στην πραγματικότητα το φως. Και παρόλο που μπορεί να μη βλέπετε τις άλλες ζώνες του φωτός με τα μάτια σας ακόμη, θα μπορείτε να βλέπετε τα πειστήρια και την επίδραση αυτού του φωτός. Μπορεί να μη το γνωρίζετε, άλλα σας λέμε ότι μπορείτε να το δείτε ακόμη και αυτή τη σημερινή μέρα. Αυτό είναι το σημαντικό μήνυμα που μοιραζόμαστε μαζί σας τώρα.

Καλώς ήλθατε στην 5η Διάσταση

Έχετε πλήρως εισέλθει στην 5η διάσταση και τώρα απλά προσαρμόζεστε σε αυτή την ενέργεια. Ακόμη και τώρα που λέμε αυτές τις λέξεις πολλοί από εσάς πιάνουν τον εαυτό τους συνεπαρμένο, ανυπόμονο να βιώσει τις δυνατότητες της νέας δύναμης και των νέων ικανοτήτων. Ναι, αυτό είναι γεγονός, αλλά μαζί με την πρόοδο έρχεται μια νέα, φρόνιμη υπευθυνότητα σχετικά με τη χρήση αυτών των ικανοτήτων στο έπακρο. Αυτή είναι και η σημασία του να χρησιμοποιήσετε το δεύτερο κύμα δύναμης.

Ο Φανταστικός ( Εικονικός ) Θάνατος του Φωτός

Πολλοί από σας εμπειραθήκατε τον Εικονικό Θάνατο, όπου είχατε μια συγκεκριμένη ευκαιρία να φύγετε και να επιστρέψετε στην Εστία. Αυτά τα σημεία εξόδου στη γραμμική σας χρονοσειρά είχαν τοποθετηθεί εκεί στο πρώτο στάδιο της ζωής κατά τη διάρκεια της προγραμματικής σας συνεδρίας. Όσοι από σας είχατε την εμπειρία ενός τουλάχιστον Εικονικού Θανάτου, γνωρίζετε ότι μετά από αυτό το σημείο-ορόσημο η ζωή σας πήρε μια νέα εστίαση και τράπηκε με το αντίστοιχο των 90 μοιρών. Ααα, ναι, πόσοι από σας αναγνωρίζουν ότι είχατε έναν εικονικό θάνατο τελικά. Σας λέμε σήμερα ότι είναι και το ίδιο το φως στον πλανήτη Γη που εμπειράται τον Εικονικό Θάνατο. Όταν θα κοιτάτε πίσω σε αυτό το σημείο της ιστορίας σας, θα δείτε μια νέα σχέση με το φως από αυτή τη μέρα και μετά. Αυτός είναι αληθινά ο Εικονικός Θάνατος του πλανήτη Γη και ένα νέο σημείο εκκίνησης.

Η Κρυστάλλινη Ενέργεια

Η Κρυστάλλινη ενέργεια διηθείται και φιλτράρεται από τον Ήλιο του Ηλιακού σας συστήματος και αποθηκεύεται στις τεκτονικές πλάκες της Γης. Η πρόσφατη έγχυση ενέργειας προκάλεσε πολύ στρες σε εσάς που είστε ευαίσθητοι σε αυτήν. Στην πράξη οι περισσότεροι από εσάς που αποκαλείτε τους εαυτούς σας Εργάτες του Φωτός είστε όντως ευαίσθητοι σε αυτή την ενέργεια καθώς εισέρχεται στον κόσμο σας. Πολλοί από εσάς έχετε νιώσει χαμένοι και αποκομμένοι. Ίσως να έχετε δει τα συναισθήματα σας να ξεσπούν τις πιο ακατάλληλες στιγμές. Η ευαισθησία που έχετε σε αυτή την ενέργεια είναι το ίδιο χάρισμα που σας κάνει Θεραπευτή, γι αυτό μη φοβάστε. Παρόλα αυτά, κατανοήστε ότι θα εγκλιματίζεστε σε αυτή την ενέργεια όσο αυτή εισέρχεται στον κόσμο σας. Συνεχίστε να παρατηρείτε τις ηλιακές φλόγες για σημάδια αυτής της ενέργειας και του νέου φωτός που εισέρχεται στον κόσμο σας. Βρίσκεται εδώ για να σας προμηθεύσει τη μαγνητική βάση στην οποία θα αναπτυχθούν οι ενδυναμωμένοι άνθρωποι. Η έγχυση της ενέργειας ήταν απαραίτητη, γιατί πρόκειται σύντομα να κάνετε μια σημαντική στροφή. Η στροφή των 90 μοιρών θα ξεκινήσει τώρα στον επόμενο μήνα. Ο Αύγουστος του 2003 θα γίνει αντιληπτός στο σύμπαν ως ο Εικονικός Θάνατος του παλιού φωτός. Ακόμη και τόσο λίγο, όσο λίγους μήνες νωρίτερα, οι καιροί που έπονταν ήταν αβέβαιοι. Δεν ήταν γνωστό αν η ισχυρή διάχυση της Κρυστάλλινης Ενέργειας θα υπηρετούσε το ανώτερο καλό, ή θα διατάραζε την εύθραυστη ισορροπία, όπως είχε γίνει στο παρελθόν. Να γνωρίζετε ότι τα πήγατε καλά και το στρες με το οποίο ήρθατε αντιμέτωποι έχει υπηρετήσει ένα υψηλότερο σκοπό στον εκλιματισμό αυτής της ενέργειας.

Α, μα δεν είστε οι μόνοι που αισθάνονται αυτήν την ενέργεια. Αυτά τα προχωρημένα παιδιά του Ιντιγκο χρώματος αισθάνονται αυτή την ενέργεια περισσότερο από όλους. Θα νιώσουν αποπροσανατολισμένα, μπερδεμένα, αγχωμένα και σε εσωτερική ασυμφωνία καθώς το νέο φως εισέρχεται στον κόσμο σας. Ίσως να δείχνει γι αυτά ότι η μαγεία έχει εξαφανιστεί και αυτό ίσως τους προκαλέσει ακόμη περισσότερο στρες σαν αποτέλεσμα. Να είστε υπομονετικοί με αυτά στη διάρκεια αυτού του χρόνου, αγαπημένοι. Είναι εδώ κάνοντας μια πολύ δύσκολη δουλειά και αξίζουν την αγάπη σας, την καθοδήγηση και το σεβασμό σας.

Το Μυστικό του Νέου Φωτός

Υπάρχουν δυο τρόποι για να εργαστείτε με το φως στην Αρένα σας. Ο ένας είναι να αντανακλάτε το φως και ο άλλος είναι να είστε το φως. Έχετε τόσο συχνά σκεφθεί ότι ήταν καλύτερο να αντανακλάτε το φως, γιατί ήταν πολύ δύσκολο για εσάς στο πρώτο κύμα δύναμης να δείτε την αληθινή σας μεγαλοπρέπεια. Χωρίς να δείτε τον αληθινό σας εαυτό δεν είναι δυνατό να είστε το φως, άλλα μόνο να το απεικονίζετε. Αν και δεν υπάρχει διαφορά στο αποτέλεσμα, και ο ένας τρόπος δεν είναι καλύτερος από τον άλλο, απλά όταν δεν έχετε και τις δυο δυνατότητες περιορίζετε τον όγκο της Εργασίας Φωτός που μπορείτε να διεκπεραιώσετε.

Σας λέμε τώρα ότι υπάρχει ένας άμεσος συσχετισμός ανάμεσα στην αποδοχή της αληθινής σας δύναμης στο δεύτερο κύμα και στην ικανότητα να εκπορεύετε το νέο φως. Αναλάβετε την υπευθυνότητα για τη δική σας ευτυχία και την δική σας πραγματικότητα και έχετε το θάρρος να διαλέξετε ξανά αν οι συνθήκες σας δεν υποστηρίζουν το πνεύμα σας.

Τώρα για το μυστικό, γιατί οι άνθρωποι λατρεύουν τα μυστικά.. Το φως δεν είναι έξω από εσάς, είναι εσείς Εσείς είσαστε το φως. Ακόμη και το φως που εισέρχεται ως η Κρυστάλλινη Ενέργεια είναι στην πράξη μια αντανάκλαση από το δικό σας φως. Αυτός είναι ο λόγος που το νιώθετε τόσο έντονα καθώς εισέρχεται στην πραγματικότητα σας. Αυτό το νέο φως με τη μορφή της Κρυστάλλινης ενέργειας αλληλοεπιδρά και αλλάζει τα μαγνητικά πεδία της Γης καθώς φθάνει εκεί. Αυτός είναι ο λόγος που η επιστήμη μπορεί τώρα να δει τη σύνδεση ανάμεσα στο φως και στον μαγνητισμό. Αρχικά δεν το νιώσατε, μέχρι που απελευθερώθηκε από τις τεκτονικές πλάκες στη διάσταση σας. Τώρα έχετε εναρμονίσει την ενέργεια σε τέτοιο βαθμό, που τη νιώθετε ακόμη κι όταν εισέρχεται από τον Ήλιο. Αυτή είναι η αιτία που οι χρόνοι σας έχουν γεμίσει με ενισχυμένο στρες. Η πρόκληση είναι ότι δεν έχετε συνηθίσει να είστε φως και επιτρέποντας αυτή την ενέργεια να ρέει μέσα από σας, πυροδοτείτε το ανώτερο φως μέσα σας. Σας ζητάμε να βρείτε τρόπους να αφήσετε το φως να λάμψει, γιατί αυτό περιέχει το κλειδί να νιώθετε άνετα καθώς προχωρούν οι αλλαγές στο μαγνητισμό της γης. Τολμήστε να σταθείτε όρθιοι στις πιο δύσκολες καταστάσεις και επιτρέψτε το δικό σας φως να εκπορεύεται από εσάς. Γι αυτή την εργασία σας προσφέρουμε ένα πολύτιμο εργαλείο.

Πνευματική αυτοπεποίθηση

Ναι, σας έχουμε παρατηρήσει και γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να είσαι Θεός σε ανθρώπινη μορφή. Το εγώ σας, σας έχει εξυπηρετήσει τόσο καλά για να διασφαλίσει την επιβίωση σας αλλά επίσης σας έχει εμποδίσει να πάρετε την πλήρη δύναμη σας. Τώρα, καθώς προχωράτε και ξεπερνάτε την ανάγκη του να έχετε ένα εγώ, ακόμη αυτό σας στοιχειώνει, σκιάζοντας την κάθε κίνηση σας. Παρόλα αυτά, όταν κατανοείτε ότι οι αληθινοί σας εαυτοί είναι πνεύμα και όχι άνθρωπος, το εγώ δεν μπορεί πια να σας κρατάει δέσμιους. Επομένως, σας ζητάμε να βρείτε την πνευματική αυτοπεποίθηση που βρίσκεται μέσα σε όλους σας κάθε στιγμή. Βρείτε πρόσβαση σε αυτό το πνεύμα ακόμη και για μια στιγμή και νιώστε την αυτοπεποίθηση που είναι σε ύπνο μέσα στην ψυχή σας και έχετε ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στις πιο στρεσογόνες στιγμές. Σταματήστε, αναπνεύστε και νιώστε το πνεύμα μέσα σας. Τότε απλά αισθανθείτε το χαμόγελο της πνευματικής αυτοπεποίθησης να βρίσκει αβίαστα το δρόμο του στο πρόσωπο σας. Είναι ένα αιθέριο χαμόγελο που μπορεί να μεταφέρεται μαζί σας στη διάρκεια της ημέρας. Εν-θυμούμενοι ότι είναι εκεί, είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να αντιμετωπίσετε κάθε στιγμή της κάθε μέρας με την αυτό πεποίθηση ότι είναι το κληρονομικό δικαίωμα της ψυχής σας. Αυτό το λεπτό χαμόγελο είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να είστε το φως στις μέρες της αλλαγής που βρίσκονται μπροστά σας.

Πάρτε αυτή τη γνώση και βάλτε την πρόθεση να μοιραστείτε το δικό σας ξεχωριστό φωτεινό φάσμα με κάθε πρόσωπο που είναι πρόθυμο να δει το βλέμμα σας. Στηριχθείτε πλήρως στην αλήθεια και στην ομορφιά του δικού σας φωτός και αποκτήστε πλήρως την κατοχή της δύναμης του. Αγγίξτε τους άλλους με το φως σας ανοιχτά και ελεύθερα όταν αυτό γίνεται αποδεκτό. Τότε θα ανακαλύψετε ότι αυτό θα δυναμώνει σε κάθε εφαρμογή του. Αυτή είναι η πλήρης δύναμη της Εστίας, εκφραζόμενη μέσω των πιο όμορφων πλασμάτων που έχουν πάρει ποτέ πεπερασμένη μορφή. Είστε Εργάτες του Φωτός… αλλά ακόμη περισσότερο… είστε το φως… και αγαπάμε το φως σας περισσότερο από ότι θα μπορούσατε να φανταστείτε. Γνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείτε καθαρά να δείτε προς τα που πάτε και τι συμβαίνει. Σας παρακαλούμε να μη ζείτε τις ζωές σας με την προσμονή ότι θα έρθει μια μαγική μέρα που όλα θα είναι τέλεια στον κόσμο. Σας παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι έχετε την ικανότητα να δημιουργήσετε τον κόσμο στο δικό σας πεδίο αυτή τη σημερινή μέρα. Ξεκινήστε αποκτώντας την πρόσβαση στην πνευματική αυτοπεποίθηση που υπάρχει μέσα σας και θα δείτε το νέο φως πάνω στη Γη.

Κι εμείς απολαμβάνουμε τόσο πολύ το χρόνο που περνάμε μαζί σας με αυτό τον τρόπο, γιατί μας προσκαλείτε να παίξουμε στο παιχνίδι σας με αυτό τον τόσο ξεχωριστό τρόπο. Ααα, μα υπάρχουν περισσότερα από αυτό, γιατί μας προσκαλείτε μέσα στην ίδια την καρδιά σας και τιμούμε αυτή την πρόσκληση περισσότερο από ότι θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Αυτό το άνοιγμα της καρδιάς σας μας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να φυτέψουμε τους σπόρους του φωτός που θα σας βοηθήσουν να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε πραγματικά. Όπως οι περήφανοι γονείς που παρακολουθούν με την μεγαλύτερη αγάπη καθώς το παιδί τους ξυπνάει από τον ύπνο και ανοίγει τα μάτια του για να κάνει με την ψυχή του την επαφή με τους γονείς του, έτσι κι εμείς νιώθουμε βαθιά την τιμή να είμαστε εδώ και να σας βλέπουμε καθώς τώρα ανακινείστε, ξυπνώντας από το όνειρο. Να γνωρίζετε ότι δεν είστε ποτέ μόνοι. Σας ζητάμε να εν-θυμηθείτε ότι όλο αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι που παίζετε και να μεταχειρίζεστε ο ένας τον άλλο με σεβασμό, να φροντίζετε ο ένας τον άλλο και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Δήμητρα Καρολίδου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!