Οκτώβριος 2003

Η εξωτερική αναπνοή
Έχει αρχίσει

 

Από τον Steve:

Τον περασμένο μήνα, το γκρουπ άρχισε να μιλάει σχετικά με τις πύλες που ανοίγουν στην Γη και τί σημαίνουν για εμάς. Λένε να παρακολουθούμε τις ηλεκτρικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τη διάρκεια αυτής της συγγραφής, έχουν ήδη απλωθεί στο μεγαλύτερο μέρος της υδρογείου. Μίλησαν για την ηλεκτρική ρύθμιση που χρειάζεται, για να φέρει ενέργεια στην πύλη και πως αυτός είναι ο λόγος για τις πολλές συσκοτίσεις του ηλεκτρικού ρεύματος που είδαμε. Είπαν συγκεκριμένα να παρακολουθήσουμε για δύο ακόμη μεγάλες συσκοτίσεις ηλεκτρικού ρεύματος οι οποίες έχουν ήδη σημειωθεί, καθώς ένα τεράστιο κύμα έχει λάβει χώρα στη Δανία και στη Σουηδία, μόνο μια βδομάδα μετά την έκδοση της ανώτερης επικοινωνίας – μετά, την επόμενη εβδομάδα, υπήρξε άλλη μία μεγάλη ηλεκτρική συσκότιση στην Ιταλία.

Πιστεύω πως αυτές ήταν οι δύο μεγάλες διακοπές ρεύματος που μίλησε το γκρουπ – λένε πως ακόμη είμαστε στον χρόνο για περεταίρω ρυθμίσεις του ηλεκτρικού εξοπλισμού μας, καθώς ρυθμίζεται με την αλλαγή των μαγνητικών της ενέργειας της πύλης εδώ στη Γη. Τώρα μπορούμε να κοιτάξουμε για περεταίρω ρυθμίσεις στους υπολογιστές μας και σε άλλες ευαίσθητες συσκευές. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό δεν σημαίνει πως αυτές οι συσκευές θα πρέπει να αντικατασταθούν – απλά χρειάζονται ρυθμίσεις. Περνάμε μέσα από μια παρόμοια διαδικασία επανα-καλωδίωσης στα φυσικά μας σώματα. Αυτές οι αλλαγές, λένε, μπορεί να έχουν μεγάλες προκλήσεις – ακόμα υπάρχει ένα πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για να διευκολύνουμε αυτή τη μετάβαση: να συνδεθείτε με την πρωταρχική πνευματική οικογένεια.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Εργάτες του φωτός της Γης, συγκεντρωθείτε και ενωθείτε ως πνευματική οικογένεια, καθώς το επόμενο βήμα εξέλιξης είναι μπροστά σας. Έχετε κερδίσει επάξια το δικαίωμα να καλείτε τους εαυτούς σας «εργάτες του Φωτός» και είμαστε πολύ περήφανοι που σας δίνουμε τον τίτλο «Εργάτες του Φωτός της Γης».

Διάκριση: το πρώτο εργαλείο

Βλέπετε μεγάλες αλλαγές στο ενεργειακό πεδίο σε αυτό που παίζεται το Παιχνίδι αυτή τη στιγμή. Τώρα θα μιλήσουμε περισσότερο για το τί βρίσκεται μπροστά και γιατί, καθώς βρισκόμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε την αληθινή σας εν-δυνάμωση. Όπως πάντα, σας υπενθυμίζουμε πως η πρώτη έκφραση της δύναμής σας είναι η δική σας επιλογή. Επιλέγοντας τις σκέψεις και τις έννοιες που επιτρέπετε να διαμένουν στο δικό σας κεφάλι και καρδιά, είναι η πρώτη απ’ όλες τις επιλογές που θα κάνετε.

Στο κοντινό μέλλον, θα δείτε μεγάλες αλλαγές καθώς αυτές οι πύλες τώρα ανοίγουν. Σύντομα θα δείτε όντα δίπλα σας που θα σας θαυμάζουν απεριόριστα. Πολλά θα εισέλθουν στην πραγματικότητά σας σιωπηλά, προσφέροντας βοήθεια στα εξελιχτικά βήματά σας. Αυτοί θα είναι οι σιωπηλοί masters που θα είναι η μεγαλύτερη προσθήκη στον κόσμο σας.

Αν και πολλοί από αυτούς τους νέους εισερχόμενους θα παραμένουν στις σκιές, είναι το παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής και αυτή εφαρμόζεται σε όλους όσους παίζουν. Θα μοιάζει σαν κάποιος από αυτούς θα εισέλθει στον κόσμο σας μέσω των ανοιχτών πυλών και θα προσπαθήσει να πάρει την δύναμη από εσάς με πολλούς τρόπους. Κάποιοι θα έρθουν και θα διεκδικήσουν πως έχουν όλες τις απαντήσεις. Θα είναι πολύ εύκολο για εσάς να κοιτάξετε τα αναβαθμισμένα επίπεδά τους και ελεύθερα να δώσετε την δύναμή σας σε αυτούς. Η φυσική σας αγάπη για το δράμα, μπορεί εύκολα να σας κάνει να περιμένετε κάτι να είναι αληθινό τόσο πολύ, που το δημιουργείτε. Εδώ είναι είναι που είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να δώσετε τη δύναμή σας.

Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο γεγονός της ανθρωπότητας που προετοιμάζεστε. Είναι ο λόγος που βαδίζετε στην «Εποχή του Ε» (Εν-δυνάμωση). Σας ζητάμε να νιώσετε άνετα με την ενέργεια μέσα σας και να επιλέγετε μόνο εκείνες τις σκέψεις και αισθήματα που συνηχούν στην καρδιά σας. Ακόμη κι αν ακούτε ή διαβάζετε τα μηνύματά μας, παρακαλούμε κρατήστε μόνο εκείνες τις σκέψεις ενισχύουν την ύπαρξή σας και συνηχούν με την καρδιά σας. Αφήστε τα υπόλοιπα, χωρίς κρίση, και γίνετε γρήγορα master στην τέχνη της διάκρισης.

Δυναμικές των δινών

Γίνεστε συνηθισμένοι στις συμπεριφορές των δινών στον κόσμο σας. Μια δίνη είναι απλά μια ενέργεια που κινείται κυκλικά. Πολλοί από εσάς έχετε καλεστεί σε μέρη για να γίνετε φύλακες της δίνης. Έχουμε ακόμα δώσει ένα ειδικό μήνυμα για τους φύλακες των δινών, για να σας πούμε πως αυτά τα ειδικά συμβόλαια με την ίδια την μητέρα, ίσως είναι ο λόγος που το να ζήσετε σε μια συγκεκριμένη περιοχή, είναι ακαταμάχητη. Οι δίνες είναι αγκυροβολημένες στη Γη, μόνο με την παρέμβαση της αγνής αγάπης. Στους φύλακες της κάθε δίνης, έχουν εμπιστευθεί την φροντίδα και την συντήρησή τους στην κάθε μεμονωμένη δίνη. Κάποιοι από εσάς έχετε νιώσει τόσο ερωτευμένοι με περιοχές, που μένετε εκεί ως άμεσο αποτέλεσμα αυτών των συμβολαίων.

Από τη στιγμή που η δίνη έχει επαρκώς αγκυροβοληθεί και η συλλογική δόνηση της Γης φτάνει ένα επίπεδο αρκετά υψηλό για να διατηρήσει την ενέργεια, η εξέλιξη αρχίζει. Ο φυσικός εξελικτικός κύκλος της δίνης είναι να γίνει μια πόρτα του χρόνου και του χώρου που ονομάζεται πύλη. Η νέα σας σχέση με τον χρόνο και το χώρο έχει κάνει δυνατό για εσάς να παρακολουθείτε και να αλληλοεπιδράτε σε αυτή την εξέλιξη. Πύλες υπάρχουν στην Γη από την αρχή. Στην πραγματικότητα, είναι οι πρώτες πύλες που ωοτόκησαν ζωή στον πλανήτη. Κάποιες από αυτές τις πύλες μαγικά έλκουν ανθρώπους σε αυτές, ως υψηλές ενεργειακές τοποθεσίες της Γης.

Ακόμα, αυτές οι πύλες τώρα μεγαλώνουν σε μέγεθος και αριθμό και ακόμη κάποιες από αυτές που τοποθετήθηκαν για κάποιο διάστημα, αλλάζουν.

Δυναμικές των πυλών

Οι πύλες είναι κατ’ ουσία μια τρύπα μέσα στον χώρο και τον χρόνο. Ο ευκολότερος τρόπος για να αναγνωριστεί μια πύλη, είναι μέσω της επίδρασης, σε αυτό που θα έπρεπε κανονικά να είναι σταθερό αντικείμενο του χώρου και του χρόνου. Πέφτοντας σε μια τρύπα του χρόνου, θα γίνει συνηθισμένο, καθώς οι άνθρωποι θα πέφτουν τυχαία μέσα στις πύλες. Θα είναι όπως όταν οδηγείτε κάτω στον δρόμο που έχετε κάνει πολλές φορές, βλέποντας τον εαυτό σας ξαφνικά να είναι 40χλμ μακρύτερα από εκεί που νόμιζε πως ήταν. Αυτό το φαινόμενο έχει ήδη ξεκινήσει να είναι συνηθισμένο σε εκείνους δονητικά προηγούνται. Έχει ξεκινήσει.

Ένας άλλος τρόπος που θα μάθετε να διακρίνετε τις πύλες, είναι μέσα από την αίσθηση της όσφρησης. Η μύτη σας θα αλλάξει δραστικά προκειμένου να εναρμονιστεί με την υψηλή δόνηση και στις περισσότερες περιπτώσεις, θα είναι δυνατό να διακρίνετε πύλες μέσω της οσμής. Προηγουμένως, τα ίδια φαινόμενα βιώνατε όταν τα πνεύματα που είχαν μεταβεί στην Εστία, εισέρχονταν για επίσκεψη στον κόσμο των ζωντανών. Άνοιγαν την δική τους πόρτα και μπορούσατε συχνά να μυρίσετε μια γνωστή μυρωδιά όταν το πνεύμα ήταν κοντά σας. Δώστε προσοχή στη μύτη σας, θα σας οδηγήσει καλά.

Συμπεριφορές των πυλών

Αυτές οι πύλες στην πραγματικότητα συνδέουν όλες τις διαστάσεις μαζί. Όταν η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας είναι αρκετά υψηλή για να τις υποστηρίξει, αυτές οι πύλες θα χρησιμοποιηθούν για ταξίδια μέσα σε άλλες διαστάσεις του χρόνου και του χώρου. Στο μεταξύ, θα χρησιμοποιηθούν από ταξιδιώτες που θα ταξιδέψουν για να παρακολουθήσουν το Μεγάλο Σόου, καθώς ο πρώτος Πλανήτης Ελεύθερης Επιλογής μεταβαίνει προς την διαδικασία της ανάληψης. Πλανήτες έχουν προηγουμένως αποφοιτήσει προς το υψηλότερο βασίλειο, αλλά ποτέ άλλοτε δεν έχει συμβεί χωρίς σημαντική καθοδήγηση από μια ιεραρχία εποπτών που ενορχηστρώνουν τις κινήσεις. Το Μεγάλο Παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής δεν έχει τέτοια υποδομή, καθώς οι επόπτες σας (εμείς, το γκρουπ) από το αγγελικό βασίλειο, ποτέ δεν έχουμε παραβιάσει την πρωταρχική οδηγία της ελεύθερης επιλογής. Τώρα, η μεγαλύτερη προσδοκία του Θεού να γίνεται συνειδητός πάνω στη Γη, είναι να καταπλήξει πολλούς από την ιεραρχία, όσο και τους παρατηρητές.

Η κίνηση των πυλών

Η οικειότητα με τις πύλες, σας κάνουν να πιστεύετε πως είναι σταθερές, ακόμα σας λέμε πως από τη στιγμή που μια δίνη εξελίσσεται σε πύλη, δεν είναι πλέον σταθερή. Ακόμα πολλές από τις δίνες που δημιούργησαν τα υψηλής ενέργειας σημεία στον πλανήτη, έχουν αρχίσει να μετασχηματίζονται σε πύλες και να κινούνται. Με τον ίδιο τρόπο που οι μαγνητικοί πόλοι του πλανήτη σας μπορούν να μετακινούνται κατά 80 χλμ την ημέρα και σε μόνιμη μετατόπιση κατά μέσο όρο 40 χλμ τον χρόνο, μπορεί αυτή η μορφή ενέργειας να είναι γνωστή ως πύλες. Αυτή η κίνηση μπορεί να δημιουργεί σύγχυση για κάποια μεταναστευτικά ζώα, καθώς οι πύλες επιδρούν στο μαγνητικό πεδίο απ’ όπου και παίρνουν την αίσθηση προσανατολισμού. Η σύγχυση κάποιων φαλαινών τα τελευταία χρόνια, έχει να κάνει κατά πολύ με την επίδραση των δινών και των πυλών στην Γη.

Αυτή τη στιγμή, περισσότερες πύλες θα ανοιχτούν σε σταθερή βάση και θα γίνετε συνηθισμένοι στην νέα δραστηριότητα του να ζεις σε υψηλότερες δονήσεις του νέου Πλανήτη Γη. Με τον ίδιο τρόπο που η Κρυστάλλινη Ενέργεια μπορεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον για ανθρώπους που ζουν σε υψηλή ενέργεια και φτάνουν την κατάσταση ανάληψης, οι πύλες θα δουλέψουν με την Γη, προκειμένου να βοηθήσουν να φτάσει την ίδια υψηλή κατάσταση. Πρέπει να προχωρήσετε μαζί ή να μην προχωρήσετε καθόλου.

Η εξωτερική ανάσα έχει αρχίσει

Πρόσφατα μιλήσαμε για «την Ανάσα του Θεού», όπου εξηγήσαμε πως το σύμπαν διαστέλλεται μέχρι να φτάσει ένα σημείο όπου θα επιταχύνει και να μπει σε άλλη διάσταση. Εδώ συνεχίζει με την ίδια κίνηση αλλά τώρα καταρρέει πάνω στον εαυτό του. Όταν φτάνει το κέντρο ή το σημείο μηδέν, εξακολουθεί την ίδια κίνηση και ακόμη μια φορά αρχίζει να επεκτείνεται. Αυτό ονομάζεται «η Ανάσα του Θεού» και είναι η φυσική κίνηση του σύμπαντος. Αυτό που σας λέμε τώρα είναι πως η Εξωτερική Ανάσα έχει ξεκινήσει. Καθώς η Εξωτερική Ανάσα κερδίζει σε ορμή, ολοένα και περισσότερες πύλες θ’ ανοίγουν. Πιστέψτε μας όταν σας λέμε πως είσαστε στην πολύ αρχή αυτής της μετατόπισης της ενέργειας και τα πράγματα θα γίνουν πολύ ενδιαφέρον σύντομα.

Καθώς οι πύλες θα συνεχίζουν να αυξάνονται σε νούμερα και μεγέθη, σταδιακά θα φτάσουν την κρίσιμη μάζα και θα περιτυλίξουν την Γη. Σε αυτό το σημείο, η Γη η ίδια θα γίνει μια πύλη προς όλες τις διαστασιακές πραγματικότητες. Αυτή είναι η κατάληξη της ενεργειακής ανύψωσης σε εξέλιξη. Αυτό είναι το σημείο όπου θα γίνετε οι άγγελοι σε εκείνες τις γενναίες ψυχές που συμφωνούν να βάλουν το πέπλο και να παίξουν το παιχνίδι του δεύτερου Πλανήτη Ελεύθερης Επιλογής. Μπορείτε να καταλάβετε γιατί υπάρχει τόσος μεγάλος ενθουσιασμός στο σύμπαν με αυτά που κάνετε τώρα; Έχει αρχίσει.

Ομάδες ενεργοποίησης

Οι ενεργοποιήσεις των πυλών, μεγαλώνουν. Αυτή είναι η στιγμή για τον κάθε έναν από εσάς να ανοίξει πύλες όταν νιώθετε το κάλεσμα. Αυτό μπορεί εύκολα να γίνει μέσα από την τελετουργία και την πρόθεση. Η Γη ακούει όταν μιλάτε σε εκείνην και περιμένει για τις πράξεις σας τώρα. Πολλοί από εσάς θ’ ανακαλύψετε ξεκάθαρη κατεύθυνση ν’ ανοίξετε πύλες με τελετή και ακόμη και την μορφή ιερών ομάδων που θα ταξιδέψουν για να επιτευχθεί αυτό ακριβώς το έργο. Παρακαλούμε ακολουθήστε την καρδιά σας εδώ, αγαπητοί, γιατί πολλοί ήρθατε με την υψηλότερη ελπίδα να κάνετε αυτή την δουλειά. Να ξέρετε πως σας τιμάμε πέρα απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε.

Επανα-εκχώρηση

Οι αγαπητοί άνθρωποι που κρατούσαν την ενέργεια των πυλών, τώρα θα δουν πως πολλοί θ’ αλλάξουν ρόλους. Κάποιοι που άφησαν τις περιοχές τους για να ζήσουν, μπορεί να επιστρέψουν εκεί απ΄όπου ξεκίνησαν, καθώς η σχέση τους με την γη και τις δίνες, έχει αλλάξει φρουρά. Αυτοί είναι επίσης οι άνθρωποι που θα αισθάνονται περισσότερο την ενέργεια να ανυψώνεται μέσα στο φυσικό τους σώμα.

Από την άλλη, πολλοί άνθρωποι μπορεί ξαφνικά να νιώσουν την ανάγκη να πάνε σε νέες περιοχές, καθώς έχουν να δουλέψουν με μια πύλη που ανοίγει. Κάποιες πύλες θα προσελκύσουν πολλούς, κάποιες άλλες θα χρειάζονται λίγους. Κάποιες ολόκληρες πόλεις θα έχουν δραστική αλλαγή, μέσα από αυτό το ξαφνικό αίσθημα από κάποιους να μετακομίσουν εκεί. Αυτός είναι ένας τρόπος που η ίδια η Γη επαν-ενώνει πνευματική οικογένεια. Πολλοί άνθρωποι από μια περιοχή, μπορεί να πάνε σε νέα περιοχή ξαφνικά. Μοιάζει με μια έξοδο από την μία τοποθεσία σε μιαν άλλη. Έχει αρχίσει.

Βρίσκοντας την πρωταρχική πνευματική οικογένεια

Πάνω απ’ ολα, υπάρχει μια απλή πράξη που μπορεί να βοηθήσει τον κάθε έναν από εσάς να βρει την ισορροπία του περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο: επαν-ενώνοντας με την πρωταρχική πνευματική οικογένεια. Όταν πρωτοήρθατε να παίξετε το παιχνίδι στην πρώτη σας ενσάρκωση, ήρθατε με μια οικογένεια και με κάποιους που εμπιστευόσασταν τυφλά. Ξανά και ξανά ενσαρκωνόσασταν με αυτές τις ψυχές και έγιναν η πνευματική σας οικογένεια και το ψυχικό γκρουπ. Σε πολλές περιόδους του χρόνου και πολλές ενσαρκώσεις, ολοκληρώσατε κάρμα με το γκρουπ ψυχών και ενωθήκατε με άλλα γκρουπ, δημιουργώντας ένα νέο γκρουπ ψυχών. Τώρα που η Γη φτάνει την διαδικασία ανάληψης, είναι πιο εύκολο να επαν-ενωθείτε με την πρωταρχική σας πνευματική οικογένεια. Θα τους βρείτε στα μέρη που υπάρχουν παρόμοιες σκέψεις. Αυτοί είναι οι ειδικοί άνθρωποι που θα αναγνωρίσετε την στιγμή που θα συνδεθείτε μαζί τους. Βρείτε τους, συνδεθείτε μαζί τους και φέρτε τους κοντά στην καρδιά σας και η ρύθμιση θα γίνει πολύ πιο εύκολα. Βοηθήστε τους και επιτρέψτε τους να σας βοηθήσουν.

Ηλεκτρική επανα-καλωδίωση

Καθώς αυτές οι πύλες ξεκινούν ν’ ανοίγουν, πολλά πράγματα θα εγκλιματιστούν. Έχετε δει μεγάλες ρυθμίσεις στον ηλεκτρικό εξοπλισμό σας και τώρα θα δείτε περεταίρω ρυθμίσεις σε πολλά επίπεδα ηλεκτρικών εξοπλισμών, συμπεριλαμβανομένου περεταίρω διακοπών ρεύματος. Με τον ίδιο τρόπο που τα κρυστάλλινα παιδιά πρέπει να προσαρμοστούν στην ηλεκτρική ενέργεια, πρέπει επίσης να προσαρμοστούν στην νέα Κρυσταλλική Ενέργεια. Οι πύλες δημιουργούν την δυνατότητα για την Κρυσταλλική Ενέργεια να εισέλθει πλήρως στον κόσμο. Η Κρυσταλλική Ενέργεια τώρα ανυψώνει την βασική μαγνητική της δομή, μέσα στην οποία ζείτε. Αυτό έχει παρατηρηθεί καθώς το μαγνητικό πλέγμα συγχωνεύεται με το κρυσταλλικά πλέγματα της Γης

Αυτές είναι μοναδικές στιγμές αγαπητοί. Έχετε θέσει σε κίνηση γεγονότα που ποτέ άλλοτε δεν έχουν παιχτεί στο «Όλα Όσα Είναι». Σας ζητάμε να αγγίξετε ο ένας τον άλλον, να βρείτε την πρωταρχική σας οικογένεια και να διεκδικήσετε την δική σας ισορροπία πρώτα. Μετά, όταν αισθανθείτε κεντραρισμένοι, αγγίξτε άλλους που αναζητούν απαντήσεις καθώς περιμένουν αυτή την αλλαγή. Είσαστε οι εργάτες του Φωτός και είμαστε πολύ υπερήφανοι να σας αποκαλούμε «Οι Εργάτες του Φωτός της Γης». Με την μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!