Σεπτέμβριος 2004

Ομορφιά στο σκοτάδι

 

Από τον Steve:

Το παρακάτω μήνυμα παρουσιάστηκε στο Σαν Ντιέγκο τής Καλιφόρνια πρόσφατα, στην εκπαίδευση τής Πνευματικής Ψυχολογίας ΥπερΦωτός. Το χρησιμοποιήσαμε εδώ, καθώς απευθύνει ένα σημαντικό θέμα για το οποίο το γκρουπ είχε μιλήσει παλαιότερα. Η αντίληψή μας για το Φως και το Σκότος αλλάζει, και καθώς αλλάζει, γίνεται όλο και πιο σημαντικό για εμάς να βγούμε από την πολικότητα και να περάσουμε στο σκεπτικό τής ενότητας. Κατανοώντας και αγκαλιάζοντας την Ομορφιά του Σκότους μπορούμε να αλλάξουμε την πραγματικότητά μας. Ίσως τότε να σταματήσουμε να φοβόμαστε το σκοτάδι.

Χαρούμενες δημιουργίες! Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Για άλλη μια φορά η ενέργεια του δωματίου αλλάζει για να γειώσει τις δονήσεις τής Εστίας. Το θέσατε αυτό σε κίνηση με έναν μοναδικό τρόπο, καθώς πολλοί από εσάς αρχίζετε τώρα ένα νέο μονοπάτι, ενώ μπαίνετε μέσα στην δύναμη που έχετε σαν δημιουργοί, μέσα στις μικρές χαριτωμένες βιολογικές φούσκες. Περπατάτε τριγύρω και πέφτετε ο ένας επάνω στον άλλο, προσπαθώντας να υπολογίσετε τον δρόμο σας για την Εστία και το τι κάνετε εδώ. Νομίζετε ότι είστε μόνοι. Νομίζετε ότι είστε μοναδικοί. Νομίζετε ότι είστε ξεχωριστοί από τους άλλους , όμως δεν είστε. Δεν είστε μόνο κομμάτι κάθε άλλου με έναν πολύ μοναδικό τρόπο, αλλά είστε και δικό μας κομμάτι. Αυτή είναι η σύνδεση που έχουμε με εσάς. Αυτό είναι το κομμάτι του παζλ που σας έχει τραβήξει σε μέρη σαν αυτό για να μιλήσετε, όχι μόνο σε εμάς, αλλά σε εμάς μέσω των ανώτερων εαυτών σας. Βρίσκεται μέσα στον καθέναν από εσάς το να μπορείτε να συνδεθείτε μέσα από τους ανωτέρους εαυτούς σας με την Εστία. Αυτός (ο Ανώτερος Εαυτός σας) είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα στην Εστία και στην υλική βιολογική φούσκα μέσα στην οποία κατοικείτε.

Αλλαγές στο Παιχνίδι

Κάπου στην διαδρομή, είχατε μια ιδέα. Είπατε : «Ας παίξουμε ένα Παιχνίδι. Θα θέσουμε τους εαυτούς μας μέσα στην ψευδαίσθηση ότι είμαστε πεπερασμένοι. Θα αρχίσουμε να προσδιορίζουμε τους εαυτούς μας κινούμενοι μέσα στην ψευδαίσθηση ενός γραμμικού χρονοπλαισίου με παρελθόν, παρόν και μέλλον. Εδώ θα παίξουμε ένα θαυμάσιο Παιχνίδι σαν πνεύματα απεριόριστου σχεδιασμού και θα εκφράζουμε τους εαυτούς μας σε ένα γραμμικό χρονοπλαίσιο». Τι ενδιαφέρον Παιχνίδι. Και περπατούσατε τριγύρω και το λέγατε στους φίλους σας και μεγάλωνε και μεγάλωνε και μεγάλωνε. Όλοι πίστευαν ότι αυτό θα ήταν ένα μοναδικό όραμα. Το Υπερπάν είναι γεμάτο με υπάρξεις που παίζουν τέτοια Παιχνίδια. Είχατε δει πολλά. Μερικούς τους αποκαλείτε Εξωγήινούς σας. Δεν έχετε αντίληψη των περισσότερων από αυτά τα παιχνίδια, αλλά υπάρχουν παντού. Υπάρχουν παντού τριγύρω και ένα πράγμα είναι σίγουρο… δεν είστε μόνοι μέσα στο Σύμπαν. Θα το καταλάβετε αυτό καθώς όλο και περισσότεροι πλανήτες «ανακαλύπτονται» στις ημέρες που έρχονται.

Το Υπερπάν περιλαμβάνει τόσα πολλά πολλαπλά Σύμπαντα που υπάρχουν κυριολεκτικά πολλά διαστασιακά επίπεδα σε κάθε Σύμπαν και υπάρχουν νήματα που διατρέχουν ταυτόχρονα το καθένα. Το να βάζεις το άπειρο σε ένα γραμμικό χρονοπλαίσιο είναι μεγάλη πρόκληση. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να προσαρμοστείτε με κάποια πολύ μοναδικά οράματα, και εκείνες οι ιδέες που ξεκίνησαν το παιχνίδι σας είναι αυτό που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας σήμερα. Αν θυμηθείτε πώς άρχισε αυτό, ίσως σας κάνει να επαναπροσδιορίσετε το επόμενο επίπεδο του Παιχνιδιού σας με το ίδιο μοναδικό όραμα που σχεδιάσατε αυτό εδώ. Τώρα βρίσκεστε σε ένα σημείο κόμβο, όπου στην ουσία θα αρχίσετε πάλι από την αρχή. Η ανθρωπότητα στην κυριολεξία αναδημιουργεί ένα νέο Ταμπλό Παιχνιδιού στο ίδιο μέρος που υπήρχε το παλιό. Αυτή είναι η δημιουργία της Τρίτης Γης και το νέο ολογραφικό σχέδιο που τώρα δημιουργείτε για την Γη. Αυτό είναι δυνατόν μόνο εξαιτίας της μοναδικής σας ανύψωσης στην συχνότητα, εξαιτίας της προόδου σας και των εξελικτικών βημάτων που έχετε κάνει. Αυτά δεν είναι εξελικτικά βήματα καθαυτά, αλλά περισσότερο σαν άλματα κβαντικά στην συνειδητότητα. Συμβαίνει με το ανοιγοκλείσιμο του ματιού. Πολλοί από εσάς περιμένετε μια συγκεκριμένη ημέρα ή στιγμή που ένα γεγονός θα αλλάξει τον κόσμο σας. Βγείτε και διασκεδάστε για εκείνη την ημέρα και γιορτάστε. Κάνετε τα πράγματα που θέλετε να κάνετε για να γιορτάσετε την μοναδική θέαση του παράδεισου στην Γη, γιατί βρίσκεται σε εξέλιξη. Μην περιμένετε για την ημέρα, γιατί αυτά τα πράγματα είναι ήδη δυνατά τώρα. Γιατί τώρα σας ζητάμε να κάνετε όλα όσα μπορείτε για να αγγίξετε τις δυνάμεις που κατέχετε σαν απεριόριστη ύπαρξη (που βρίσκεται) σε περιορισμένη μορφή. Αυτή η πράξη θα φέρει το απεριόριστο εδώ και θα βοηθήσει να δημιουργηθούν οι ιδιότητες του Παράδεισου στην Τρίτη Γη που εσείς τώρα δημιουργείτε.

Απεριόριστο σε Πεπερασμένο – Φως στο Σκοτάδι

Σας παρουσιάζουμε αυτές τις έννοιες κατανοώντας ότι ως περιορισμένα όντα, δεν είναι ούτε καν δυνατόν να συλλάβετε πλήρως την έννοια του απεριόριστου. Στην πραγματικότητα είναι πολύ απλή για να την καταλάβετε. Συνεπώς θα σας δώσουμε κάποιες ενοράσεις που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τις διαφορές, έτσι ώστε κάθε επιλογή που κάνετε να μπορεί να γίνει από την προοπτική ενός απεριόριστου όντος. Συχνά χρησιμοποιούμε την λέξη καρδιά, καθώς μιλάμε διαμέσω του Φύλακα, γιατί είναι λέξη που είναι κατανοητή από τους περισσότερους, όμως υπάρχουν και άλλες λέξεις που χρησιμοποιούμε και αντιπροσωπεύουν την Εστία για τον καθέναν από εσάς. Φως είναι μία από αυτές. Μετακινείστε προς το φως όταν βγαίνετε από το φυσικό σας σώμα. «Πήγαινε στο φως» είναι κάτι περισσότερο από απλώς μία φράση. Εξαιτίας αυτής της δημοφιλούς φράσης πολλοί πεθαίνουν με την προσδοκία ότι θα δουν ένα καθοδηγητικό φως και θα κινηθούν μέσα σε αυτό. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν πρόκειται για το φως με την έννοια που το σκέφτεστε σαν άνθρωποι.
Η φωτεινότητα είναι μια κατάσταση ύπαρξης που αντιπροσωπεύει το άπειρο. Τώρα αν καταλάβετε ότι το φως είναι στην πραγματικότητα η αντιπροσώπευση της Εστίας, όπως εκφράζεται στην απεραντοσύνη, τότε μπορείτε να καταλάβετε πως ότι επισκέπτεστε εδώ σε πεπερασμένη μορφή θα μπορούσε επίσης να ονομαστεί σκοτάδι.
Θα θέλαμε λοιπόν να μοιραστούμε μαζί σας ένα μέρος από την άποψή μας για κάτι που αποκαλείτε σκότος. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε την ομορφιά αυτών των πραγμάτων που αποκαλείτε σκότος γιατί σε μια πεπερασμένη χρονογραμμή, όπου έχετε παρελθόν, παρόν και μέλλον, όπου εκφράζεστε στην ψευδαίσθηση εκείνης της χρονογραμμής, το φως προσδιορίζεται μόνο μέσα από την εμπειρία του σκότους. Τώρα έρχεται το αστείο μέρος. Είστε τόσο μαγικοί δημιουργοί. Κάθε φορά που διατηρείτε μια εστιασμένη σκέψη στο μυαλό σας, για πάνω από 7 δευτερόλεπτα, αυτό εμφανίζεται στην πραγματικότητά σας. 7 δευτερόλεπτα είναι ότι χρειάζεται και γίνεται 5 δευτερόλεπτα μέσα στα επόμενα 3 χρόνια. Κινείστε τόσο γρήγορα που είναι απίστευτο για εμάς να το βλέπουμε, γιατί απαιτείτε τις δυνάμεις δημιουργίας που έχετε, ενώ βρίσκεστε ακόμη στις φυσικές βιολογικές φούσκες. Αρχίζετε να παίρνετε την δύναμή σας ως απεριόριστα όντα, ενώ ακόμη παίζετε το Παιχνίδι στην γραμμική χρονογραμμή και αυτό είναι όμορφο πέρα από κάθε περιγραφή.

Ο Ορισμός του Φωτός

Στην αρχή του παιχνιδιού το ανθρώπινο είδος έλκονταν από το φως. Λάτρευαν τον ήλιο ως την πηγή όλων των πραγμάτων. Μετά ήρθε ο χρόνος, όταν κοίταξαν πάνω στην άμμο και είδαν την σκιά τους. Την φοβήθηκαν, κάτι που μοιάζει αρκετά με τον τρόπο που πολλοί από εσάς φοβάστε ακόμη το σκοτάδι. Το σκοτάδι είναι μόνο μια ψευδαίσθηση και μια έλλειψη φωτός. Είναι μόνο σημείο προσδιορισμού, γιατί μέσα σε ένα πεδίο πολικότητας, το φως δεν μπορεί να γίνει διακριτό χωρίς την αντίθεση του σκότους. Καθώς, λοιπόν, αρχίζετε να αγκαλιάζετε την ομορφιά του σκότους, μπορείτε στην πραγματικότητα να δείτε υψηλότερες μορφές φωτός. Τότε γίνεται πιο εύκολο να εκφράσετε τον απεριόριστο εαυτό σας σε έναν πεπερασμένο κόσμο.

Ναι, υπάρχουν άτομα που έρχονται στον Φύλακα και θέλουν να μάθουν : «Το βου-ντού, η μαύρη μαγεία και τα ξόρκια πιάνουν;» Και η απάντηση είναι η ίδια κάθε φορά, φυσικά και πιάνουν, γιατί ρωτούν την ερώτηση. Αυτό το μικρό κενό κατανόησης, είναι ακριβώς αρκετή έλλειψη φωτός, για να δημιουργηθεί το σκοτάδι που τόσο φοβάστε. Μην το φοβάστε. Απεναντίας σας ζητάμε να το αγκαλιάσετε. Βρείτε την ομορφιά και του Φωτός και του Σκότους σε οτιδήποτε βιώνετε και θα τα κινήσετε όλα προς τα εμπρός. Τώρα μετακινείστε στο επόμενο επίπεδο του να βοηθάτε ο ένας τον άλλο, καθώς μπαίνετε στον ρόλο του Ανθρώπινου Άγγελου. Αυτή είναι μια νέα έκφραση του Φωτός και συνεπώς θα βοηθούσε ίσως να έχετε μια νέα κατανόηση σχετικά με το σκότος, που το προσδιορίζει. Δεν θα είναι πολύ πριν πάρετε τον ρόλο των αγγέλων στον Δεύτερο Πλανήτη της Ελεύθερης Επιλογής. Αγόρι, τότε λοιπόν θα έχουμε πλάκα, γιατί θα έχουμε να δούμε τις ίδιες απογοητεύσεις που βιώσαμε όταν ασχολούμαστε μαζί σου. Και όταν ακούς αυτό το αινιγματικό γέλιο πάνω από τον ώμο σου, να θυμάσαι αυτό που είπαμε εδώ. Να θυμάσαι ότι είμαστε εδώ και σε αγαπάμε.

Χρησιμοποιώντας το Σκότος για να Εκφράσουμε το Φως

Ας σας δώσουμε λοιπόν την εικόνα αυτού που συνέβη στην αρχή, γιατί θα ήταν ενδιαφέρον να καταλάβετε την προοπτική με την οποία πρωτοξεκίνησε το Παιχνίδι. Όπως κατανοείτε την έννοια ότι απλά επιστρέφετε στην Εστία, και επιστρέφετε στο φως, έτσι πρέπει να καταλάβετε ότι το φως είναι η απεριόριστη έκφραση της ενέργειας. Έτσι στην αρχή τέθηκε η ερώτηση: «Πώς προσδιορίζουμε το απεριόριστο με μια λέξη πεπερασμένη;» Πώς δημιουργείτε φως σε έναν χώρο που φυσιολογικά δεν υπάρχει; Ο μόνος τρόπος για να δημιουργηθεί φως σε έναν πεπερασμένο κόσμο είναι μέσα από την αντίθεση του σκότους. Σε αυτό το σημείο ήταν που δημιουργήσατε την πρώτη αρνητική ενέργεια. Στην πραγματικότητα δημιουργήσατε το αντίθετο από αυτό που θα θέλατε πραγματικά, για να μπορεί, αυτό που θέλετε, να υπάρξει στην δυαδικότητα του Παιχνιδιού. Γιατί στην Εστία η αρνητική ενέργεια δεν υπάρχει. Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι ευτυχούν μέσα στην θετική ενέργεια και αρέσκονται στο να πετούν την αρνητική ενέργεια. Σύντομα αρχίσατε να αντιλαμβάνεστε πολλούς τρόπους για να προσδιορίζετε το φως μέσα από την χρήση του σκότους. Για κάποιο διάστημα, οι πιο θαυμάσιες δημιουργίες στις αρχές του Παιχνιδιού ήταν δημιουργίες του σκότους, γιατί επέτρεπαν την έκφραση του φωτός. Και όλες οι υπάρξεις του Παραδείσου κοίταξαν επάνω στο Παιχνίδι και είπαν: «Ουάου! Τί θαυμαστή δημιουργία. Ποτέ δεν θα το είχαμε σκεφτεί αυτό». Η έλλειψη φωτός όταν εκφράζεται σε ενέργεια είναι αρνητική ενέργεια και χρησιμοποιούσατε εκείνη την αρνητική ενέργεια κάθε μέρα στην ζωή σας για να δώσετε γέννηση στο φως. Είναι μια πανέμορφη ανθρώπινη έκφραση του απεριόριστου.
Ακόμη και σήμερα τα φώτα που ανάβουν το κάθε δωμάτιο πάλλουν μεταξύ θετικής και αρνητικής ενέργειας 120 φορές το δευτερόλεπτο. Το κάνουν αυτό για να εξισορροπηθεί ομαλά η θετική και η αρνητική ενέργεια με την μορφή ηλεκτρισμού. Αυτό φαίνεται σαν ο Ουρανός και η Γη να πλησιάζουν. Αυτή η ισορροπία ενέργειας τέθηκε για πρώτη φορά σε εφαρμογή από ένα κρυσταλλικό παιδί με το όνομα Νίκολα Τέσλα. Οι χρήσεις της αρνητικής ενέργειας θα γίνουν όλο και πιο σημαντικές, καθώς η εξέλιξή σας συνεχίζεται, και αρχίζετε να δημιουργείτε αρνητική ενέργεια στο πεδίο σας αλλάζοντας την αντίληψή σας σχετικά με αυτήν. Η στιγμή που βλέπετε ένα κενό από οτιδήποτε, ακόμη και μια έλλειψη φωτός, δημιουργείτε ένα κενό που θα συμπληρωθεί. Από εκεί έρχεται η ψευδαίσθηση του φόβου και του κακού. Ως όντα στα πολύ πρώτα στάδια, όταν κυριολεκτικά φοβόσασταν τις δικές σας σκιές, εκείνος ο φόβος μεγάλωνε γιατί ακόμη και σε εκείνα τα αρχικά στάδια, ήταν ένας τρόπος προσδιορισμού του φωτός. Καθώς λοιπόν αναπτυσσόσασταν, η έκφραση σας για εκείνη την αρνητική ενέργεια μεγάλωνε. Με το πέρασμα των αιώνων, βρεθήκατε αντιμέτωποι με τα πιο φανταστικά πράγματα που θα μπορούσατε να φοβάστε και βρήκατε πολύ φόβο μέσα σε αυτό. Ακριβώς όπως ο φόβος είναι μόνο έλλειψη αγάπης, το σκότος είναι μόνο έλλειψη φωτός. Θα βοηθούσε να γνωρίζετε ότι δημιουργήσατε μια παράλληλη πραγματικότητα που υπάρχει για να ισορροπεί την δυαδικότητα σε ότι έχει σχέση με το φως. Στην πραγματικότητα ένα ολόκληρο παράλληλο σύμπαν υπάρχει, που έχει σχεδιαστεί για να ισορροπεί το φως με το σκότος σε ότι κάνετε. Πραγματικά από αυτό προήλθε η ιδέα για το εναλλασσόμενο ηλεκτρικό ρεύμα. Ως κρυσταλλικό παιδί ο Τέσλα μπορούσε να ταξιδεύει μεταξύ των δια-διαστασιακών πραγματικοτήτων και των δύο κόσμων. Αρχίζετε να βλέπετε φλασιές από αυτό το παράλληλο σύμπαν, καθώς ανυψώνετε την δόνησή σας. Περισσότεροι θα το καταφέρνουν αυτό στις ημέρες που έρχονται, αλλά προς το παρόν απλά να γνωρίζετε ότι υπάρχει, και ότι σε εκείνο το σύμπαν το φως είναι σκοτάδι και το σκοτάδι είναι φως.

Το Πείραμα του Εωσφόρου

Σε κάποιο σημείο της ανάπτυξής σας, η ανθρωπότητα εγκλωβίστηκε τόσο με το αρνητικό και με την ψευδαίσθηση του φόβου, που έγινε απαραίτητο για εμάς να δημιουργήσουμε την ψευδαίσθηση της συνείδησης πολικότητας στον Ουρανό. Όχι εύκολο έργο, γιατί το σκότος είναι δημιουργία της δυαδικότητας και αυτή δεν υπάρχει στον Ουρανό. Όμως με σκοπό να αναδείξουμε το μεγαλείο σας εμείς στο αγγελικό βασίλειο, ήταν αναγκαίο για εμάς να δημιουργήσουμε την ψευδαίσθηση του σκότους στην άλλη πλευρά του πέπλου. Κι έτσι ξεκίνησε το Πείραμα του Εωσφόρου.

Ο Εωσφόρος ήταν ένας μέγας άγγελος. Άγγελος αγάπης και η ενέργειά του ήταν τέτοια που μπορούσε να μετατραπεί σε κάτι που ήταν η ψευδαίσθηση της αρνητικής ενέργειας. Ήταν ο ένας άγγελος που ήταν αρκετά δυνατός ώστε να διατηρήσει την ψευδαίσθηση του σκότους στον Ουρανό. Φανταστείτε πώς θα ήταν να έχεις όλα τα όντα της Γης να σε κοιτούν με αηδία και να χρησιμοποιούν την εικόνα σου για να τους κινητοποιήσουν. Στην πραγματικότητα ήταν ο άγγελος που βοήθησε να προσδιορίσουν το φως μέσα από την θέλησή του να παίξει αυτόν τον ρόλο. Καθώς αυτή η αρνητική ενέργεια φόβου εισήλθε μέσα του, μπορούσε να την εκφράσει με την πιο όμορφη αγάπη, σαν αυτό που αποκαλείτε σκότος. Και το έκανε αυτό μέσα από απόλυτη αυτοθυσία, γνωρίζοντας επακριβώς ότι αυτή η ενέργεια θα μεταδιδόταν σε όλα τα όντα στην Γη και ότι αυτός δεν θα γινόταν σεβαστός, παρά θα γινόταν αντικείμενο μίσους και φόβου. Τι δώρο. Τι ομορφιά του σκότους. Έτσι αναφερόταν και ακόμη αναφέρεται ως ο πρίγκιπας του σκότους. Εκείνο το δώρο του σκότους επέτρεψε σε εκείνο το κενό να γεμίσει και ήτανε απαραίτητο να συνεχιστεί η ψευδαίσθηση του Πειράματος του Εωσφόρου για αιώνες στο δικό σας ταμπλό του παιχνιδιού. Το δώρο σκότους του Εωσφόρου σάς επέτρεψε να δείτε καθαρά το φως. Ακόμη και αν η πρόοδός σας ήταν μικρή κάθε ημέρα, από πάντα ήτανε τόσο αργή. Όμως τώρα αυτό άλλαξε γιατί αρχίσατε να κάνετε αυτά τα τεράστια κβαντικά βήματα προς την εξέλιξή σας. Αρχίσατε να στέκεστε στα δικά σας πόδια, να βαδίζετε προς το δεύτερο κύμα ενδυνάμωσης. Καθώς το κάνετε αυτό, τα πάντα αλλάζουν και το έργο του Εωσφόρου ολοκληρώνεται. Η ενέργεια όλων τώρα μετριέται σαν έκφραση φωτός. Όταν το καταλάβετε αυτό, τα προσδιορίσατε όλα στο πεδίο του ουρανού, γιατί όπως σας είπαμε και πολλές φορές στο παρελθόν, ο Εωσφόρος επέστρεψε στην Εστία. Τον υποδεχθήκαμε με δυνατά χειροκροτήματα και ανοιχτές αγκάλες, καθώς είναι ένας ήρωας. Το Πείραμα του Εωσφόρου είχε επιτυχία και στο εναλλασσόμενο σύμπαν θεωρείται καθαρά ως ο άγγελος του φωτός.

Το Παιχνίδι δεν παίζεται πια. Το Πείραμα του Εωσφόρου δεν χρειάζεται πλέον και σας λέμε ότι εξαιτίας αυτού, υπάρχει μια αγάπη στους ουρανούς που τώρα μπορούμε να την μοιραστούμε και στην Γη. Εξαιτίας αυτού, νέες ικανότητες είναι δυνατές. Εξαιτίας αυτού του δώρου, είναι εντελώς εφικτό για εσάς να παίξετε το παιχνίδι χωρίς την πολικότητα αυτού που γνωρίζατε ως καλό και κακό. Δεν είναι εύκολο βήμα για τους ανθρώπους, μια που χτίσατε τον κόσμο σας επάνω σε αυτές τις έννοιες. Κι όμως για να δημιουργήσετε τον Ουρανό στην Γη είναι αναγκαίο, γιατί αυτές είναι ανθρώπινες έννοιες που προκλήθηκαν από την ψευδαίσθηση της πολικότητας και δεν υπάρχουν στον Ουρανό. Τώρα αρχίζετε να προσδιορίζετε το φως με νέους και μοναδικούς τρόπους. Καλώς ήλθατε στην Εστία.

Ύδωρ ~ Η Ενέργεια

Ας μοιραστούμε μαζί σας ένα άλλο μυστικό για το οποίο θα αρχίσουμε να μιλούμε ακόμη περισσότερο σε μελλοντικές ενθυμίσεις από την Εστία. Υπάρχει μια απλή ενέργεια που έχει σχεδιαστεί για να ισορροπεί την αρνητική και την θετική ενέργεια. Το βλέπετε μέσα από την ζωή σας καθημερινά γιατί υπάρχει μια μορφή ενέργειας, όμοια με την Παγκόσμια Ενέργεια, η οποία τρέχει μέσα από όλα τα πράγματα και μέσα από όλες τις διαστάσεις φωτός. Είναι γνωστή ως νερό. Το νερό είναι στην πραγματικότητα μια μορφή ενέργειας που εξισορροπεί την ενέργεια. Φέρει ουδέτερο δυναμικό. Στην ουδέτερή του κατάσταση, στην απεριόριστη μορφή, δεν έχει θετικό ή αρνητικό φορτίο. Συνεπώς θα σας φέρνει πάντα πίσω σε μια ισορροπημένη κατάσταση. Είναι μια ενέργεια ζωτικής δύναμης, που κάθε ζωντανό ον χρησιμοποιεί. Ακόμη και η καρέκλα όπου ο Φύλακας κάθεται, χρειάζεται νερό για να υπάρξει στην παρούσα της μορφή. Και είναι το νερό που τα δένει όλα μαζί. Έτσι όταν υπάρχουν φορές που νιώθετε ότι κάποιος έχει κολλήσει, ή ακόμη και οι ίδιοι σας σε αυτό που αντιλαμβάνεστε ως αρνητική ενέργεια – είτε είναι αρνητικό συναίσθημα, είτε αρνητική εμπειρία, αρνητικές σκέψεις, ή ο κύκλος που αποκαλείτε κατάθλιψη, ρίξτε πρώτα μια ματιά στο νερό. Η καθαρότητα του νερού που διαπερνά την ύπαρξή σας μπορεί να βοηθήσει να ουδετεροποιηθεί εκείνη η ενέργεια πολύ γρήγορα. Προσθέστε την μαγεία της πρόθεσης στο νερό που πίνετε και έχετε μεγάλη δύναμη. Μπορείτε να κάνετε τελετή γύρω από αυτό και να αυξήσετε την χρησιμότητά του. Όπως και όλες οι μορφές ενέργειας, το νερό αλλάζει μορφή μόνο από μια μορφή σε άλλη. Η πραγματικότητα είναι ότι αυτό το νερό είναι το ίδιο νερό που έπιναν οι δεινόσαυροι, κι έτσι άλλαξε ενέργεια ξανά και ξανά και ξανά. Δείτε το σαν μια σύνδεση με την Εστία. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί από εσάς που προσπαθούν να κάνουν πνευματικές επικοινωνίες, θα ανακαλύψουν ότι αυτό συμβαίνει στο ντους. Θα ανακαλύψουν ότι αυτό συμβαίνει καθώς πλένετε τα πιάτα ή τα ρούχα σας. Συμβαίνει …ναι, στον κινητό νιπτήρα επίσης… Γύρω από το νερό είναι το μέρος όπου συμβαίνει, γιατί εκείνο είναι το μέρος όπου μπορείτε με τον πιο καθαρό τρόπο να ουδετεροποιήσετε την ενέργειά σας και να επιτρέψετε στο πνεύμα σας να σας διαπεράσει.

Στο εγγύς δικό σας μέλλον θα αρχίσετε να ανακαλύπτετε πράγματα σχετικά με την ενεργειακή μορφή που αποκαλείτε ύδωρ, νερό. Θα ανακαλύψετε σύντομα πως αν αποδεσμεύσετε την ενέργεια σε ένα κυβικό εκατοστό νερού, θα έχετε φως για τις μεγαλύτερες πόλεις σας για 3 χρόνια. Βρίσκεται εκεί (τόση ενέργεια) γιατί αυτό είναι το σημείο σύνδεσης ανάμεσα στο πεπερασμένο και στο απεριόριστο : το νερό. Βρείτε το. Παίξτε μαζί του. (Σε αυτό το σημείο ο Στηβ παίρνει ένα ποτήρι νερό και το χύνει αργά στο χαλί). Κάντε τις δικές σας τελετές γύρω από αυτό. Αναλογιστείτε πώς θα το χρησιμοποιήσετε γιατί εσείς είστε οι δημιουργοί. Σας δίνουμε πιθανότητες, δυνατότητες για να θεωρήσετε, γιατί δεν θα σας πούμε προς ποια κατεύθυνση να στραφείτε. Δεν είναι αυτό το έργο μας. Το έργο μας είναι να σας Υπερ-Φωτίσουμε απαλά από πίσω και να σας δείξουμε τις πολλές δυνατότητες του δρόμου που απλώνεται μπροστά σας. Και κάθε φορά που κάποιος από εσάς θα περνάει επάνω από αυτό το υγρό σημείο, θα το θυμάται αυτό.

Ανάμεσα στο Φως και στο Σκοτάδι

Στην κλίμακα από το φως στο σκοτάδι υπάρχουν όχι λιγότερο από 144 πρωταρχικά χρώματα, από τα οποία όλοι σας πήρατε μια ακτίνα. Όλοι σας δονείστε σε μια κλίμακα που ισούται με ένα από εκείνα τα 144 πρωταρχικά χρώματα και σε λίγο θα αρχίσετε να βλέπετε πράγματα για τα οποία δεν έχετε περιγραφή, γιατί ο κόσμος σας έχει φτιαχτεί με την ψευδαίσθηση των 4 πρωταρχικών χρωμάτων. Υπάρχουν πολλά περισσότερα. Θα αρχίσετε να τα βλέπετε τώρα, γιατί καθώς προοδεύετε και κινείστε σε ανώτερη δόνηση, το φυσικό σας σώμα θα προσαρμόζεται, και με τον τρόπο που αρχίζετε να βλέπετε νέα πράγματα, τώρα θα αρχίσετε να βλέπετε νέα χρώματα. Το άλλο πράγμα που θα συμβεί πολύ σύντομα, σαν αποτέλεσμα της κατάστασης στην οποία μεταβαίνετε, είναι ότι τα αφτιά σας θα κάνουν άλλο ένα βήμα προς την αλλαγή. Μερικοί από εσάς θα ακούτε κουδούνισμα που θα συνεχίζει και θα συνεχίζει και θα συνεχίζει και θα συνεχίζει. Λάβετέ το ως ενεργειακό αποτύπωμα, γιατί σημαίνει απλά, ότι δονείστε σε αρμονικές με μια νέα εναλλασσόμενη πραγματικότητα που βρίσκεται πολύ κοντά στην δική σας. Σημαίνει επίσης ότι πρόκειται να κάνετε επαφή με εκείνη την εναλλασσόμενη πραγματικότητα. Πολύ σύντομα θα έρθει η ώρα που εσείς προσδιορίσατε, όπου πολλές από αυτές τις χρονογραμμές που κυλούν δίπλα δίπλα σε ταυτόχρονη οργάνωση, θα διασταυρώνονται η μια με την άλλη. Και σε εκείνον τον μαγικό τόπο, κάθε χρονογραμμή που αλληλοδιασταυρώνεται, αφήνει μόνιμα αποτυπώματα και προχωρεί εμπρός, και υπάρχει ένωση πολλών χρονογραμμών που θα συμβεί στο κοντινό μέλλον. Είναι αυτό που έχετε ονομάσει ανάληψη, και είναι ήδη σε εξέλιξη. Πολλές από τις ιδιότητες που ψάχνατε στην ανάληψη, είναι εδώ, ακριβώς τώρα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε έναν τρόπο να τα χρησιμοποιείτε στον κόσμο σας και να τα φέρετε μέσα στο όμορφο σκοτάδι σας.
Η αγάπη στην Εστία είναι μαζί με τον καθέναν από εσάς. Να γνωρίζετε ότι είστε οι πιο μαγικοί δημιουργοί. Ακόμη κι αν υπάρχουν φορές που κάθεστε μόνοι και ρωτάτε, «Γιατί είμαι εδώ; Για ποιον λόγο ήρθα εδώ; Πρέπει να υπάρχει ένας υψηλότερος σκοπός». Να ξέρετε ότι σας βλέπουμε. Είμαστε πίσω σας και σας τυλίγουμε με τα φτερά μας και σας υπενθυμίζουμε ποιοι είστε και τις φορές που χάσατε τον εαυτό σας. Όμως δεν είναι δυνατόν να εισέλθουμε στον κόσμο σας πλέον, γιατί εσείς, εδώ, ανυψωθήκατε σε μια υψηλότερη συχνότητα. Σας ζητάμε λοιπόν να μην αναζητάτε την αγγελική παρέμβαση τόσο, όσο την σύνδεση με τον άγγελο μέσα σας, γιατί αυτό είναι τώρα δυνατό περισσότερο από ποτέ. Το Δίκτυο της Αγάπης που συνδέει όλες τις καρδιές ενεργοποιείται. Το κάνετε οι ίδιοι σας και καθώς το δημιουργείτε αυτό , κάποιες φορές θα αισθανθείτε ένα τράβηγμα στην ενέργεια και αυτό θα γίνεται αισθητό περίπου σαν δίχτυ. Αυτό το δίχτυ φτιάχνεται με τέτοιο τρόπο που τα σταυρωτά μέλη του δεν δένονται μαζί, αλλά απλά χαλαρώνουν τόσο, ώστε όταν κάποιος πιάνεται στο δίχτυ, επειδή φοβάται το σκοτάδι, του στέλνετε αγάπη. Θα υπάρξει ένα μεγάλο απόθεμα ενέργειας αγάπης πάνω σε αυτό το δίχτυ, όλες τις εποχές. Αυτό είναι διαθέσιμο τώρα. Είναι κάτι χειροπιαστό. Κάθε φορά που το κάνετε αυτό, δυναμώνετε την σύνδεση με τον Ανώτερό σας Εαυτό και με Όλα Όσα Υπάρχουν. Ο Παράδεισος είναι εδώ σήμερα και εσείς είστε οι άγγελοι που τον φέρνετε εδώ. Πόσοι Εργάτες Φωτός χρειάζονται για να ανάψεις τα φώτα στον Πλανήτη Γη; Ένας. Εσύ. Μην φοβάσαι το σκοτάδι. Πλημμύρισέ το με αγάπη και μετάτρεψέ το στο πιο όμορφο σκοτάδι που θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς, γιατί αυτή είναι η δημιουργία της Εστίας. Αυτό ήρθες εδώ να κάνεις και το καταφέρνεις θαυμάσια. Είμαστε τόσο περήφανοι για εσένα.
Ο καθένας από εσάς έχει ένα συγκεκριμένο καθήκον που ήρθε εδώ να κάνει και το γνωρίζετε κάπου βαθιά στην καρδιά σας. Να γνωρίζετε ότι βρίσκεστε στον σωστό δρόμο. Ήρθε η ώρα για αυτή την ενσάρκωση στην οποία τώρα βρίσκεστε, για πολλές υπάρξεις που θα επανέλθουν, και σχηματίστηκε μεγάλη ουρά από την άλλη πλευρά του πέπλου. Πολλοί άνθρωποι ετοιμάστηκαν να έρθουν και είπαν : «Φαίνεται σαν να πρόκειται να συμβεί. Όλοι μπαίνουμε εδώ». Και όλοι οι άνθρωποι που πίστεψαν ότι θα κάνουν την διαφορά μπήκαν στην ουρά, έτοιμοι να πάρουν σειρά για να μπουν στην βιολογική φούσκα. Τότε συνέβη κάτι πολύ μαγικό. Σας το είχαμε ξαναπεί αυτό, όμως θέλουμε να σας το υπενθυμίσουμε. Κάποιος μπροστά στην γραμμή γύρισε και κοίταξε το άτομο πίσω του και είπε : «Ξέρεις, έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να κάνεις την διαφορά από ότι εγώ. Θα παραμερίσω και θα σου ζητήσω να έρθεις εσύ μπροστά». Γιατί δεν είστε διαχωρισμένοι ο ένας από τον άλλο στην άλλη πλευρά του πέπλου. Είστε ένα. Και εκείνη η ψυχή παραμέρισε ώστε αυτή εδώ μπορούσε να πάει εμπρός και μία μία , η κάθε μια τους παραμέριζε, έτσι ώστε αυτοί που είχαν τις καλύτερες δυνατότητες για την δημιουργία του Παράδεισου στην Γη, μπορούσαν να πάνε μπροστά. Και να που είστε εδώ. Τα καταφέρατε και ήλθατε. Είναι έργο μας να σας θυμίσουμε ότι είστε οι επίλεκτοι. Είστε τα μαγικά πλάσματα από την Εστία για τα οποία όλοι οι άλλοι παραμέρισαν για να μπορέσετε να έλθετε. Είστε υπεύθυνοι να δημιουργήσετε το υψηλότερο και το καλύτερο για τους εαυτούς σας για όλους εκείνους που παραμέρισαν. Και το κάνετε τόσο καλά.
Εσπάβο, αγαπημένοι.
Εσπάβο.

Με την μέγιστη τιμή για εσάς, τους μάγους του παιχνιδιού, ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό, να θρέφετε ο ένας τον άλλο και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Δήμητρα Κοντάκου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!