Ιανουάριος 2005

Θεϊκή Δυσαρέσκεια
Σειρά πρακτικής Μαγείας

 

Από τον Steve:

Μόλις ξεκίνησε μια νέα χρονιά. Το δυναμικό για αυτά που μπορεί να αποκαλυφτούν είναι τεράστιο. Θα έλεγες ότι όλοι είναι έτοιμοι να ριχτούν σε δράση. Αλλά αυτή δεν είναι η γενική αίσθηση ακριβώς τώρα με τους Εργάτες του Φωτός. Αιωρείται ένα περίεργο αίσθημα. Αυτο-αμφιβολία, οικονομικά προβλήματα, απελπισία και μια γενική σύγχυση μοιάζει να αιωρείται στον αέρα τριγύρω μας. Υπάρχει βαριά ενέργεια που πολλοί την αισθάνονται ακριβώς τώρα. Το γκρουπ λένε ότι είναι πραγματικά ο πρόδρομος για μεγάλες αλλαγές. Το αποκαλούν η Θεϊκή Δυσαρέσκεια.

Μεγάλες αγκαλιές από το γκρουπ,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Είμαστε πάλι στην Εστία, γιατί εσείς δημιουργήσατε όλη την ενέργεια που βρίσκεται τώρα μπροστά σας. Βιώνετε τις διάφορες ενεργειακές κορυφώσεις – τα πάνω, τα κάτω, τους λόφους, τις κοιλάδες που δημιουργήσατε και θέσατε σε κίνηση για τον εαυτό σας. Σας λέμε ότι αυτή είναι μια ώρα πάνω στην Γη, ακριβώς τώρα, που η ένταση γίνεται αισθητή. Σας λέμε ότι είναι μια ώρα που πολλοί Εργάτες του Φωτός αισθάνονται μια ενέργεια να βράζει μέσα τους και δεν ξέρουν τί να κάνουν με αυτήν, δεν ξέρουν πώς να την ερμηνεύσουν. Έχετε καταλάβει κατά παράδοση, ότι αν ευθυγραμμίσετε την ενέργεια κατάλληλα μέσα σας, αισθάνεστε την κατηφορική πλαγιά και τον αέρα στην πλάτη σας. Μερικοί από εσάς αισθάνεστε ακόμη ότι ανηφορίζετε με κόπο τον λόφο. Πολλοί από εσάς ανακαλύψατε ότι υπάρχει μια ένταση στον αέρα. Υπάρχει μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης που πριν λίγο καιρό δεν υπήρχε.

Αγαπημένοι είμαστε εδώ για να σας το εξηγήσουμε αυτό, γιατί αυτή η ώρα στην Γη δεν μοιάζει με καμιά προηγούμενη. Θα δείτε μια διαφορετική ενέργεια να εκλύεται στην άλλη πλευρά του λόφου πάνω στον οποίο βρίσκεστε. Θα δείτε μια αλλαγή στην διάσταση που αρχίζει. Η διαδικασία έχει αρχίσει. Είχατε το κουράγιο να εισέλθετε μέσα σε αυτήν και να την δημιουργήσετε. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει μόνο από την ανθρώπινη πλευρά. Μόνο μέσα από τον δικό σας μόχθο, τους αγώνες και τον προσδιορισμό του ποιοι είστε και του ποιοι γίνεστε, αλλάζετε τα παραδείγματα του Ό,τι Υπάρχει. Αλλάζετε τα παραδείγματα μέσα σε όλες τις διαστάσεις από την πλευρά σας. Αυτό είναι δυνατόν μόνο αν φοράτε το πέπλο. Είναι δυνατον μόνο αν έχετε το κουράγιο να προχωρήσετε με την δουλειά που ήρθατε να κάνετε – μέσα στην ζωή σας και μέσα στο πάθος σας. Είστε εδώ με κάποιον προορισμό.

Πέρα από τις Προσδοκίες

Τώρα ας εξηγήσουμε κάποια γεγονότα που συμβαίνουν σε παγκόσμια κλίμακα που ίσως σας βοηθήσουν να καταλάβετε. Πρώτο να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι. Δεύτερο να ξέρετε ότι είστε εδώ με κάποιον προορισμό. Μέρος από αυτό που αισθανθήκατε πρόσφατα είναι μια ενέργεια που είναι απαραίτητη για να σας βοηθήσει να κάνετε τα μικρά βήματα. Οι άνθρωποι δεν έχουν καμιά δυσκολία να κάνουν τα μεγάλα βήματα, να πάνε στο σχολείο, μετά στο πανεπιστήμιο, για να ετοιμαστούν για το μακρινό μέλλον. Πολλοί από εσάς έκαναν μαθήματα θεραπείας περιμένοντας να μπείτε στο πάθος σας. Ααα , αλλά όταν έρχεται η ώρα να βάλετε σε δράση εκείνο το τελευταίο μικρό βήμα, συχνά γίνεται πιο δύσκολο. Εκείνο το τελευταίο μικρό βήμα πέρα από τον λόφο – εκείνο το τελευταίο μικρό βήμα ώστε να μπείτε στο πάθος σας, αντί να ετοιμάζεστε – είναι το πιο δύσκολο.

Σας λέμε ότι υπάρχει χρόνος και υπάρχει ενέργεια πάνω στον πλανήτη Γη ακριβώς τώρα που μπορεί να σας βοηθήσει με εκείνο το μικρό βήμα περισότερο από ότι γνωρίζετε, και εσείς το δημιουργήσατε, όχι εμείς. Εσείς το θέσατε σε κίνηση για τον εαυτό σας, γιατί εσείς σχεδιάσατε Ό,τι Υπάρχει μέχρι αυτό το σημείο. Εργάζεστε με την δική σας δημιουργική ενέργεια, δημιουργώντας το μονοπάτι κάτω από τα πόδια σας καθώς προχωράτε. Και καμαρώνετε τόσο για τον εαυτό σας. Προχωρήσατε πολύ περισσότερο από ότι αρχικά σχεδιάσατε.

Το Παιχνίδι ήταν να τελειώνατε κάπου εδώ. Όλοι θα γυρνούσατε σπίτι, θα χτυπούσατε απαλά στην πλάτη ο ένας τον άλλο για την καλή δουλειά και θα αναπολούσατε όλες τις φορές που δεν μπορέσατε να θυμηθείτε ποιος είστε καθώς πέφτατε ο ένας πάνω στον άλλο. Οι σκέψεις σας θα ανακαλούσαν τις φορές που παίζατε το θύμα και κάποιος έπαιζε τον κακοποιό, τον κλέφτη, τον βιαστή. Εδώ είστε. Με το πέπλο ακόμη στην θέση του, ρωτώντας: ‘Τί να κάνω τώρα; Τί να κάνω μετά; Πώς να μπω στο πάθος μου; Πώς να κάνω την διαφορά;’ Αλλά η ενέργεια είναι σφιχτή και πολλοί την αισθάνεστε σαν περιορισμό. Σας λέμε ότι αυτός ο περιορισμός είναι δικού σας σχεδιασμού. Όταν καταλάβετε απλή φυσική, θα καταλάβετε την κινητική ενέργεια. Τώρα θα μοιραστούμε μαζί σας κάποιες βασικές πληροφορίες γύρω από αυτά, και μετά θα καταλάβετε το υπόλοιπο της ιστορίας.

Η Θεϊκή Δυσαρέσκεια

Όταν ένα αντικείμενο βρίσκεται σε κίνηση, έχει την τάση να παραμένει σε κίνηση. Με τον ίδιο τρόπο όταν ένα αντικείμενο δεν βρίσκεται σε κίνηση, έχει την τάση να μείνει ακίνητο, μέχρι που κάποια άλλη δύναμη αλληλεπιδράσει μαζί του και είναι αρκετά δυνατή για να αλλάξει την πορεία του. Αυτή η δύναμη είναι η ενέργεια που αισθάνεστε σαν περιορισμό πάνω στην Γη σας ακριβώς τώρα. Αυτή η δύναμη είναι κάτι που εσείς οι ίδιοι ξεκινήσατε, για να διασφαλήσετε ότι θα παραμείνετε στο μονοπάτι που εύχεστε να είστε. Αποκαλούμε αυτή την δύναμη η ‘Θεϊκή Δυσαρέσκεια’.

Μερικοί από εσάς βολευτήκατε τόσο στην έλλειψη κίνησης που έχετε, αλλά τώρα γίνεται άβολο το να ΜΗΝ κινείστε. Αν και μερικοί έχετε βρει το πάθος σας, αν δεν κάνετε την κίνηση να προχωρήσετε και να μπείτε μέσα στο πάθος σας, θα αισθάνεστε την Θεϊκή Δυσαρέσκεια να μεγαλώνει τους επόμενους μήνες. Αυτή είναι η ενέργεια που χτίζεται ακριβώς τώρα, που πολλοί Εργάτες του Φωτός πάνω στον Πλανήτη Γη αρχίζουν να αισθάνονται σαν περιορισμό. Αυτό είναι που αποκαλείτε ‘δύσκολη’ ενέργεια. Μπορεί να ξέρετε ότι κάτι δεν είναι σωστό, αλλά μάλλον δεν ξέρετε τον λόγο γιατί.

Περάσατε το εμπόδιο και τώρα βρίσκεστε στην κορυφή του γκρεμού. Έχετε κάθε ευκαιρία να έχετε τον άνεμο στην πλάτη σας καθώς κινείστε εμπρός, ή να βρείτε αντίσταση. Έτσι κι αλλιώς να ξέρετε ότι η επιλογή είναι δική σας. Μπορείτε να σταματήσετε στην κορυφή για όσο θέλετε. Μπορεί να αποφασίσετε να μην κουνηθείτε περισσότερο. Όμως, από την στιγμή που σταματήσατε, μια νέα δύναμη χρειάζεται για να πάρετε επιτάχυνση ξανά. Αυτός είναι ο λόγος για την θεϊκή δυσαρέσκεια. Η θεϊκή δυσαρέσκεια μεγαλώνει κάθε μέρα για τους ανθρώπους που είναι απλά πολύ βολεμένοι ώστε να προχωρήσουν. Αυτή είναι η ενέργεια που θα σε χαιρετίσει καθώς μπαίνεις σε αυτό το έτος. Σε παρακινεί σε άμεση δράση.

Παρακαλούμε να ξέρετε ότι δεν είμαστε εμείς που το κάνουμε αυτό. Εσείς είστε αυτοί που το θέτετε αυτό σε κίνηση. Εμείς απλά το σχολιάζουμε. Το κάνατε αυτό για να είστε βέβαιοι ότι βαδίζετε προς τον σκοπό και το πάθος σας. Τώρα είναι η ώρα για να το κάνετε αυτό περισσότερο από ποτέ πριν.

Το Εργαλείο των Δασκάλων

Το φως πάνω στον πλανήτη Γη πρόκειται να αλλάξει, γιατί καθώς αλλάζετε αυτές τις διαστάσεις ενσωματώνετε περισσότερη από την 5διαστασιακή πραγματικότητα μέσα στην οποία ζείτε τις καθημερινές σας ζωές και αυτό το νέο φως γίνεται απίστευτα σημαντικό. Να σας δώσουμε ένα πολύ απλό εργαλείο. Ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται από τους Δασκάλους γιατί αυτή είναι η Σειρά Πρακτικής Μαγείας. Σας λέμε ότι όλα σε αυτή την σειρά πρέπει να είναι ρεαλιστικά με πρακτικές εφαρμογές στην καθημερινή σας ζωή, αλλιώς είναι άχρηστα. Όλα τα βιβλία που δώσαμε στον Φύλακα (Στηβ) να γράψει, όλοι οι Φάροι Φωτός που έχει δημοσιοποιήσει, όλα τα σεμινάρια και οι εκπομπές που κάνει είναι απλές ιδέες που τίθενται σε κίνηση στον αέρα. Δεν υπάρχει τίποτα μαγικό σε αυτά μέχρι να πάρετε κάτι από αυτά και να το χρησιμοποιήσετε με κάποιο τρόπο στην ζωή σας. Αυτή είναι πρακτική μαγεία. Αυτό ήρθατε εδώ να κάνετε.

Αυτό που βλέπετε τώρα είναι τα εργαλεία των Δασκάλων, γιατί το να περάσετε στην 5η διάσταση είναι το εύκολο μέρος. Είστε ήδη εκεί. Κάθε μέρα ξυπνάτε μέσα στην 5η διάσταση. Είστε στην ανυψωμένη κατάσταση της δημιουργίας. Η πρόκληση είναι ότι ακόμη πιστεύετε ότι είστε στην 3η διάσταση και γι’ αυτό συνεχώς δημιουργείτε μια 3διάστατη πραγματικότητα ακόμη κι αν υπάρχετε μέσα στην 5η διάσταση. Σας ζητάμε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία και να βρείτε αυτά που λειτουργούν και είναι 5διαστασιακά, έτσι ώστε να φέρετε στην καθημερινή σας ζωή αυτό που σας φέρνει πάθος και χαρά. Αυτά είναι τα εργαλεία που σας βοηθούν να εγκλιματιστείτε στην 5η διάσταση. Αυτά είναι τα δώρα που σας βοηθούν να κατανοήσετε πού είστε και τί κάνετε εδώ.

Μετακίνηση στην Τριαδικότητα

Αυτά είναι 3 εργαλεία των Δασκάλων.. χρησιμοποιούμε τα τριάρια πολύ. Πρόσφατα μετακινηθήκατε από ένα πεδίο διττότητας σε ένα πεδίο τριαδικότητας. Τώρα υπάρχει πιο δυνατή σύνδεση ανάμεσα στον ανώτερο εαυτό, στον κατώτερο εαυτό και στον πνευματικό εαυτό, γιατί είναι όλοι μέρος του όλου: το φως, το σκοτάδι και τα γκρι ανάμεσα, όλα συνδυάζονται για να είναι μία έκφραση. Μετακινείστε από το πεδίο της συνείδησης της ενότητας, που ήταν η μια ενέργεια, στο πεδίο της διττότητας – μέσα στο οποίο παίζετε αυτό το θαυμάσιο Παιχνίδι. Τώρα μετακινείστε στο επόμενο επίπεδο, εκείνο της τριαδικότητας. Η τριαδικότητα γίνεται η πρόκληση, γιατί κανείς δεν γνωρίζει με τι μοιάζει αυτό,αλλιώς θα γράφατε ήδη τα βιβλία . Όλοι προσπαθούν να μαντέψουν με τι να μοιάζει η τριαδικότητα, αλλά σας λέμε ότι είστε πολύ πιο κοντά από ότι νομίζετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εγκλιματίσετε την ενέργεια της Εστίας στις καθημερινές σας ζωές για να αντιληφθείτε την τριαδικότητα.

Θα σας δώσουμε ένα πολύ απλό εργαλείο στην τριαδικότητα, που είναι το εργαλείο των Δασκάλων. Κάθε άτομο που εισήλθε στα επίπεδα δασκάλου σε οποιοδήποτε από τα μαθήματα της ζωής, χρησιμοποίησε αυτές τις τρεις μετατροπές κάποια στιγμή στην ζωή του. Πρώτο είναι η μετατροπή της αντίληψης. Αν μάθετε να κοιτάτε κάτι διαφορετικά, θα το αλλάξετε σε μια στιγμή. Το σημείο αντίληψης από το οποίο κοιτάτε κάθε κατάσταση προσδιορίζει ολόκληρη την πραγματικότητά σας. Έτσι το πρώτο μέρος είναι ότι μετατρέπετε την αντίληψή σας, το δεύτερο μέρος είναι ότι μετατρέπετε την πραγματικότητά σας, και το τρίτο μέρος είναι ότι μετατρέπετε τις διαστάσεις. Αυτά είναι τα εργαλεία τριαδικότητας των Δασκάλων.

Στην πραγματικότητα είναι η αντίληψή σας που προσδιορίζει την πραγματικότητά σας. Και μόνο αυτή η γνώση θα σας βάλει σε 5διαστασιακή κατάσταση, όπου έχετε την ικανότητα να προσδιορίζετε την δική σας πραγματικότητα. Αν έχετε μια δυσκολία ,π.χ., κάτι στο οποίο επάνω πέφτετε συνεχώς ξανά και ξανά και από το οποίο φαίνεται ότι δεν μπορείτε να απαλλαγείτε. Θα αναρωτιέστε αν έχετε κάποιο είδος κάρμα που σας κάνει να χτυπάτε το κεφάλι σας πάνω στον ίδιο τοίχο. Αγαπημένοι, κάποιες φορές αυτό είναι αλήθεια, γιατί εσείς το διαμορφώνετε έτσι, ώστε να μάθετε αυτά ακριβώς τα μαθήματα. Αλλά είναι άλλες φορές που έχετε διαμορφώσει συνθήκες ακριβώς για να μετατρέψετε την πραγματικότητά σας και να μάθετε να κοιτάτε από νέα προοπτική. Η στιγμή που σταματάτε αυτό που κάνετε, βγαίνετε από την πραγματικότητά σας και την αντίληψή σας και το κοιτάτε αυτό από διαφορετική γωνία, αυτόματα αλλάζετε την ίδια την πραγματικότητα. Τότε χρειάζεται μόνο να κάνετε ένα βήμα πίσω μέσα στην πραγματικότητα και να φέρετε αυτή την αντίληψη μαζί σας, γιατί αυτό είναι το εργαλείο για να αλλάζουμε την πραγματικότητα.

Έτσι το πρώτο είναι να μετατρέπετε την αντίληψή σας, το δεύτερο είναι να μετετρέπετε την πραγματικότητά σας και το τρίτο είναι να αλλάζετε διαστάσεις. Αυτά τα τρία εργαλεία τριαδικότητας θα γίνουν πιο σημαντικά καθώς συνεχίζετε να βιώνετε την θεϊκή δυσαρέσκεια, γιατί αυτό σας σπρώχνει στην ανάγκη αυτής της δράσης.

Το Νέο Παράδειγμα των Ανθρώπινων Αγγέλων

Έχετε έρθει με απίστευτες μνήμες από την Εστία. Ήρθατε για να επανασυνδέσετε αυτή την οικογένεια , να βοηθήσετε άλλους να συνδεθούν και να αλλάξουν την πραγματικότητά τους με όποιον τρόπο μπορείτε. Ήρθατε για να βοηθήσετε την αφύπνιση του υπόλοιπου πλανήτη. Είχατε το μεγάλο όνειρο. Φοράτε το πέπλο για να μην θυμάστε ούτε ποιοι είστε, ούτε το μεγαλείο σας. Ήτανε τιμή μας να είμαστε εδώ καθώς αρχίζετε να ξυπνάτε από το όνειρο και τώρα αυτό θα γίνει δική σας τιμή. Καθώς αλλάζετε διάσταση, περνάτε μέσα στο Βασίλειο του Ανθρώπινου Αγγέλου. Θα είναι δική σας τιμή από εκείνο το σημείο να βοηθάτε εσείς άλλους να ξυπνήσουν από το όνειρο. Θα είναι το καθήκον σας να είστε εκεί όποτε δίνεται η ευκαιρία.

Το να είστε ευαγγελικοί δεν είναι λειτουργικό στις υψηλότερες δονήσεις. Δεν χρειάζεται να σπρώχνετε τις σκέψεις σας μέσα στους άλλους ανθρώπους. Καλύτερα απλά να είστε εκεί με εκείνο το όμορφο χαμόγελο στο πρόσωπό σας, και όταν ρωτήσουν, να έχετε έτοιμες τις πληροφορίες σας. Εκείνο το χαμόγελο της πνευματικής σιγουριάς διαχέεται σε οτιδήποτε κάνετε. Είναι σίγουρο σημάδι ότι έχετε κάτι που αξίζει. Είναι το σήμα που λέει ότι έχετε κάτι ιδιαίτερο που οι άλλοι θα θέλουν. Αυτό είναι το κομμάτι που θα σας βοηθήσει να κινηθείτε, όχι μόνο μέσα στην πεμπτοδιαστασιακή πραγματικότητα για τον εαυτό σας, αλλά και που θα βοηθήσει να ανοίξει αυτή για όλους με τους οποίους έρχεστε σε επαφή. Καλώς ήλθατε στην Εστία, αγαπημένοι. Καλωσήλθατε Σπίτι.

Είστε εδώ με κάποιο σκοπό. Δεν υπάρχουν τυχαία γεγονότα στον πλανήτη Γη. Στις ημέρες που έρχονται και στους επόμενους λίγους μήνες, πολλοί από εσάς θα δείτε τον εαυτό σας πιο καθαρά από ότι πριν. Πολλοί από εσάς θα βρείτε εκείνη την υπέροχη άνεση που θέσατε τριγύρω σας και πολλοί από εσάς θα αναπτυχθείτε μέσα στην θεϊκή δυσαρέσκεια. Αφήστε εκείνη την ενέργεια να σας κινητοποιήσει. Αφήστε την να είναι η δύναμη πίσω σας. Αφήστε την να είναι ο άνεμος στην πλάτη σας, καθώς αρχίζετε να κατεβαίνετε το βουνό με ευκολία. Να ξέρετε ότι καθώς οδηγείτε την ζωή σας, είναι ευκολότερο να στρίψετε όταν έρχεται η σωστή στιγμή. Θέλετε να ξέρετε ακριβώς: ‘Πού πάω; Με τί μοιάζει αυτό; Τί ήρθα εδώ να κάνω; Μας ζητήσατε να σας πούμε ‘κατηφόρησε αυτό τον δρόμο, στρίψε δεξιά και χτύπα αυτή την πόρτα και τότε θα είσαι Σπίτι’. Αν σας λέγαμε να κάνετε ακριβώς αυτό, θα ερχόσασταν κοντά και μετά θα αλλάζατε κατεύθυνση, γιατί η πραγματικότητα είναι ότι για να εκφραστείτε σαν δημιουργοί πρέπει εσείς να φτιάξετε το δικό σας μονοπάτι.

Όλες οι Πόρτες Οδηγούν στην Εστία ~ Κάθε Αλλαγή Οδηγεί στην Πρόοδο

Σας ζητάμε, καθώς κατηφορίζετε αυτό τον δρόμο, να κοιτάτε και τις δύο πλευρές γιατί υπάρχουν πολλές παράπλευρες πόρτες που οδηγούν αλλού, σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Το να βρείτε αυτές τις πλαϊνές πόρτες γίνεται επιτακτικό. Το να βρείτε αυτές τις πλαϊνές πόρτες μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τον δρόμο σας για την Εστία. Το ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι όλες οι πόρτες οδηγούν στον παράδεισο. Όλες οι πόρτες οδηγούν στην Εστία. Όλες οι πόρτες οδηγούν στο πάθος σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ναι, σας το είπαμε και πριν και δεν θέλατε να το ακούσετε: κάθε αλλαγή οδηγεί σε κάτι καλύτερο, ακόμη και αν δεν το σκέφτεστε απαραίτητα αυτό όταν είστε στο μέσο της αλλαγής.

Εσείς θέσατε την ενέργεια που θα σας σπρώξει μέσα στην θεϊκή δυσαρέσκεια. Εσείς θα ανακαλύψετε ότι οι μνήμες από την Εστία θα σας κινητοποιήσουν για να προχωρήσετε. Η δύναμη που θα έρθει και θα βοηθήσει να αλλάξετε το μονοπάτι σας θα είναι η δική σας, γιατί είναι ο τρόπος που το χειρίζεστε και πώς κινείστε σε αυτή την ενέργεια που θα προσδιορίσει το αποτέλεσμα. Έτσι πρώτα να έχετε το κουράγιο να κοιτάξετε σε όλα τα σημεία, και πριν να αντιδράσετε σε κάτι, ψάξτε για το υψηλότερο σημείο θεώρησης. Μερικές φορές έχετε μόνο ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, αλλά πριν αντιδράσετε, πριν πάρετε θέση για οποιοδήποτε θέμα, κοιτάξτε όλες τις δυνατότητες: ‘Από πού μπορώ να δω την υψηλότερη έκβαση; Από ποιες άλλες προοπτικές μπορώ να δω αυτό το ίδιο γεγονός;’ Μετά προσδιορίστε ποια από τις δύο θα διαλέγατε πρώτα. Στην περίπτωση που αυτό δεν σας τρέφει ή δεν σας στηρίζει πλήρως, τολμείστε να διαλέξετε ξανά. Δικιά σας είναι η επιλογή, η ικανότητα, το δικαίωμα και έχετε το καθήκον να διαλέξετε την πιο υψηλή σας δυνατότητα.

Σας Προκαλούμε να είστε Ευτυχισμένοι

Σας προκαλούμε να είστε ευτυχισμένοι. Σας προτρέπουμε να είστε μέσα στην χαρά σας, γιατί βρίσκεται μέσα στις δυνατότητες σας. Δική σας είναι η επιλογή. Δική σας είναι η ευκαιρία να βρίσκεστε στην υψηλότερη ενέργεια που μπορείτε. Δική σας είναι η ευκαιρία να έχετε οτιδήποτε θελήσετε σε αυτή την ζωή, στον υλικό κόσμο, όπως επίσης και ότι θέλετε από καρδιάς. Γιατί όταν βαδίζετε μέσα σε εκείνη την πλήρη αφθονία και την δέχεστε, η ενέργεια ρέει μέσα από εσάς και πολύ γρήγορα μπαίνετε στην πέμπτη διάσταση. Η ενέργεια στην Εστία γνωρίζει την πλήρη αφθονία. Είναι η ψευδαίσθηση της πολικότητας που έχετε στο ταμπλώ του παιχνιδιού που σας κάνει να χρησιμοποιείτε την λέξη αφθονία, γιατί εμείς δεν χρησιμοποιούμε αυτή την λέξη στην Εστία. Δεν βλέπουμε έλλειψη με τον τρόπο που την βλέπετε εσείς. Η ενέργεια δεν γνωρίζει την έλλειψη. Καταλάβετε ότι η αντίληψή σας μέχρι αυτό το σημείο περιελάμβανε την ψευδαίσθηση της έλλειψης. Τώρα σας προσκαλούμε να δείτε μέσα από τα μάτια του Παράδεισου. Καλωσήρθατε στην Εστία. Την δημιουργείτε σήμερα.

Το δώρο της Εστίας υπάρχει πριν από τον κάθε έναν από εσάς. Κάνατε εκκίνηση και συνδεθήκατε στο Διαδίκτυο της Αγάπης. Δημιουργήσατε την Τρίτη Γη. Η Τρίτη Γη είναι ένα καλούπι σκέψεων που συλλέγει όλες σας τις ελπίδες και τα όνειρα. Στο ένα άκρο, όταν εκείνο το καλούπι σκέψης φτάνει το υψηλότερο σημείο που μπορεί, και φτάνει στο επίπεδο όπου συνέλεξε όλες τις μορφές σκέψης της Γης, υπερκαλύπτει την πρωταρχική μορφή σκέψης που δημιούργησε την Γη. Σε εκείνο το σημείο έχετε επαναπρογραμματί-σει την Γη.

υτό θα βρεθεί μπροστά σας πιο νωρίς από ότι νομίζετε, γι’ αυτό τολμείστε να κρατάτε τους υψηλότερους οραματισμούς σας. Τολμείστε να τους στέλνετε μέσω του Διαδικτύου της Αγάπης στην Τρίτη Γη. Το Διαδίκτυο της Αγάπης είναι μια σύνδεση ανθρώπινης φύσης, μια που εσείς δημιουργήσατε αυτό το δίκτυο. Είναι ένα ανθρωποποίητο πλέγμα που απλώνεται παντού πάνω στην Γη, και συνδέει κάθε καρδιά παντού. Χρησιμοποιείστε αυτή την ενέργεια για να έλξετε,καθώς και για να δώσετε, για να αδειάσετε και για να γεμίσετε. Όταν έχετε επιπλέον ενέργεια, στείλτε την στο Διαδίκτυο της Αγάπης και αφήστε την να εξέλθει στο πλέγμα χωρίς περιορισμούς. Όταν αισθάνεστε αυτή την αγάπη της Εστίας, επιτρέψτε της να έλθει πίσω σε εσάς γιατί αυτή είναι η σύνδεση με το Διαδίκτυο της Αγάπης που ο καθένας από εσάς έχει. Να ξέρετε ότι αισθάνεστε την ενέργεια καρδιάς γιατί αυτό είναι που συνδέει την ενέργεια της Εστίας. Να ξέρετε ότι είστε άμεσα συνδεμένοι με τις καρδιές μας.

Ξέρετε ποιοι είστε; Εμείς ξέρουμε. Θα κρατήσουμε εμείς εκείνο το όραμα της αγάπης μας για σας και του μεγαλείου σας, μέχρι να έρθει η μέρα που θα μπορείτε να το κρατάτε εσείς για τον εαυτό σας. Ακόμη και μέσα στις βιολογικές φούσκες που κατοικείτε, δεν μπορείτε να αντιληφθείτε το μεγαλείο αυτού που πραγματικά είστε,αλλά εμείς μπορούμε. Αυτή είναι η εργασία μας. Αυτός είναι ο λόγος που σας παρουσιάζουμε αυτές τις έννοιες αυτή την εποχή. Είστε έτομοι γι’ αυτό.

Πολύ σύντομα θα βρείτε τους εαυτούς σας να ανέρχονται στην επόμενη διάσταση γιατί πρώτα θα μάθετε να αντιλαμβάνεστε. Αλλάζετε την αντίληψή σας, μετά μαθαίνετε να το δέχεστε αυτό μέσα στην πραγματικότητά σας και να αλλάζετε την πραγματικότητά σας. Αυτές οι δράσεις σάς κάνουν να αλλάζετε το επίπεδο διάστασής σας. Όταν αλλάζετε το επίπεδο διάστασης που βρίσκεστε, το πρώτο πράγμα που θα κάνετε είναι να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους να δουν το μεγαλείο τους. Πολλοί από εσάς ρωτούν: ‘Γιατί να μην το κάνω αυτό αμέσως τώρα;’ Αυτό είναι που πολύ σας ζητάμε.

Βρίσκοντας Μοναδική Ομορφιά

Καθένας από εσάς έχει μια μοναδική ομορφιά που είναι απίστευτη. Καθένας από εσάς είναι διαφορετικός από τους άλλους. Όταν βρίσκετε αυτή την ομορφιά μέσα σε κάθε άτομο, μπορείτε να την μοιραστείτε και να την επιστρέψετε αντανακλώντας την για να βοηθήσετε τους άλλους να σταθούν στην δική τους ενέργεια. Αν και δεν είναι δυνατόν να παραμερίσουμε το πέπλο για να σας δείξουμε ποιοι είστε πραγματικά, είναι δυνατόν να σας προσφέρουμε ενθυμήσεις. Είναι δυνατόν να ρίξετε μια ματιά στην αληθινή σας ουσία και στην αληθινή σας ομορφιά. Σας λέμε ότι έχετε επίσης την δυνατότητα να δώσετε αυτό το δώρο και σε άλλους ανθρώπους. Αυτές είναι πράξεις Ανθρώπινου Αγγέλου. Αυτές είναι πράξεις που θα σας τραβήξουν γρήγορα μέσα στην 5η διάσταση και στην μαγεία που θα θέσει τα πάντα σε κίνηση.

Από αυτή την στιγμή, όταν θα δυσκολεύεστε, όταν θα αισθάνεστε την θεϊκή δυσαρέσκεια, όταν απορείτε αν βρίσκεστε στο σωστό δρόμο, ρωτήστε τον εαυτό σας: “Υπάρχει τρόπος να αλλάξω την προοπτική μου; Αν ναι, υπάρχει τρόπος να αλλάξω την πραγματικότητά μου;” Τότε μπορεί να ανακαλύψετε ότι καθώς αλλάζετε διαστάσεις, ένα πρόβλημα δεν είναι πρόβλημα στο κάτω κάτω. Μπορεί να χαθεί από μόνο του, ή να μετασχηματιστεί σε κάτι θαυμάσιο. Τα εργαλεία των Δασκάλων δουλεύουν καλά. Αλλάξτε την αντίληψή σας. Επιτρέψτε της να γίνει η πραγματικότητά σας. Αυτό θα προκαλέσει να μετακινηθείτε στις υψηλότερες διαστάσεις του Νέου Πλανήτη Γη.

Οι μέρες που έρχονται θα είναι ζεστές στον Πλανήτη Γη. Οι μέρες που έρχονται θα ζεστάνουν τις καρδιές όλων όσοι ανοίγονται στην νέα ενέργεια. Μπορεί να πέσετε σε τέλμα – μπορεί να συναντήσετε δυσκολίες με τις συμπιεσμένες ενέργειες που βρίσκονται στον πλανήτη σας τώρα – ή μπορεί να βρείτε κάποιον λόγο για να προχωρήσετε σε νέες δυνατότητες. Ευλογείστε την αρνητική ενέργεια και αλλάξτε αυτή την προοπτική. Την βάζετε εδώ για κάποιο λόγο. Βρείτε τις θετικές χρήσεις για κάθε αρνητική ενέργεια και θα βελτιώνεστε κάθε μέρα.

Καλωσήλθατε Σπίτι, καλωσήλθατε Σπίτι, καλωσήλθατε Σπίτι. Μοιραζόμαστε μαζί σας τα υπέροχα εργαλεία, τις ιδέες, την πρακτική μαγεία και τις έννοιες της Εστίας γιατί βρίσκεστε στην εκπαίδευση, αγαπημένοι. Είστε στο σημείο της ανάπτυξής σας που προχωρείτε σε υψηλότερες δονήσεις, και σαν τέτοιοι, γίνεστε οι Ανθρώπινοι Άγγελοι που τελικά θα αναλάβουν την εργασία μας. Δεν είναι πλέον δική μας δουλειά να διερχόμαστε στον δικό σας κόσμο με την αγγελική παρέμβαση. Τώρα είναι δικό σας καθήκον να είστε εκεί ο ένας για τον άλλο αν σας ζητηθεί. Είστε εκεί για να αρχίσετε να εργάζεστε ο ένας με τον άλλο, και δεν θα αργήσει η ώρα που θα πάρετε τον αγγελικό ρόλο και θα γίνετε οι άγγελοι του δεύτερου πλανήτη της ελεύθερης επιλογής.

Καθώς κάθεστε στο κορυφαίο αίσθημα και αισθάνεστε την αυξανόμενη ενέργεια, την θεϊκή δυσαρέσκεια, όλες τις δυνατότητες, τον ενθουσιασμό γι’ αυτό που πρόκειται να έρθει και κοιτάξετε τον δρόμο μπροστά, σας θυμίζουμε απλά να απολαμβάνετε το ταξίδι. Δεν έχει να κάνει με το πού πάτε. Δεν έχει να κάνει με το τι υπάρχει στην βάση του λόφου, ούτε με το τι θα κάνετε όταν φτάσετε εκεί. Έχει να κάνει με την απόλαυση της διαδρομής. Αυτό το ταξίδι αρχίζει με την Θεϊκή Δυσαρέσκεια που αισθάνεστε σήμερα. Απολαύστε το. Μπείτε σε αυτό. Αγκαλιάστε το. Αφήστε το να είναι δικό σας.

Με μέγιστη τιμή μοιραζόμαστε αυτά τα μηνύματα με εσάς ελπίζοντας ότι θα πάρετε ένα πολύτιμο πετράδι μέσα από αυτά και θα το εφαρμόσετε κάπου στην καθημερινή σας ζωή. Χρησιμοποιείστε τα για να κάνουν την ζωή σας καλύτερη με κάποιον τρόπο, για να σας κάνουν να παθιαστείτε, για να σας κάνουν πιο χαρούμενους καθώς βαδίζετε μέσα στις βιολογικές σας φούσκες, για να σας κάνουν να νοσταλγείτε λιγότερο την Εστία, γιατί είστε στην Εστία και σας ευχαριστούμε που είστε εδώ. Αισθανθείτε την τιμή αυτού που είστε, περπατάτε περήφανοι κάθε μέρα και να θυμάστε να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό. Να θρέφετε ο ένας τον άλλο σε κάθε ευκαιρία. Να θυμάστε ότι είναι ένα Παιχνίδι και υποτίθεται ότι διασκεδάζετε…και παίξτε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Δήμητρα Κοντάκου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!