Ιούλιος 2005

Το Έβδομο και Τελικό Στάδιο της Ζωής
Η Ολοκλήρωση της Σειράς Πρακτικής Μαγείας

 

Από τον Steve:

Την μαγική ημέρα της 18 Σεπτεμβρίου 2004, πραγματοποιήσαμε ένα πείραμα για την συνειδητότητα της ενότητας.Το παγκόσμιο, επιστημονικό μας πείραμα ονομάστηκε Ιστός της Αγάπης. Την ημέρα που ακολούθησε την ολοκλήρωση του πειράματος, το Γκρουπ παρέδωσε την μηνιαία Ανάμνηση από την Εστία. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το Γκρουπ ξεκίνησε μια σειρά επικοινωνιών την οποία ονόμασαν Σειρά Πρακτικής Μαγείας. Αυτές οι επικοινωνίες είναι γεμάτες με πρακτικές εφαρμογές των μηνυμάτων τους στην καθημερινή ζωή. Αυτή είναι η λήξη της σειράς μηνυμάτων πρακτικής μαγείας. Τους τελευταίους τρεις μήνες το Γκρουπ μας έδωσε την ευκαιρία να εξετάσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τα τελευταία τρία στάδια της ζωής χωρίς να χρειάζεται να υποβληθούμε στην διαδικασία του θανάτου. Μας δείχνουν τι σημαίνουν αυτά τα στάδια και πως μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σήμερα. Αν και ορισμένα στάδια της ζωής μπορεί να διαρκέσουν πολλά χρόνια, το Γκρουπ μας οδήγησε σε μια εμπειρία δια μέσου της οποίας μπορούμε να βιώσουμε αυτά τα τρία τελικά στάδια μέσα σε ενενήντα μέρες. Αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα της συγκεκριμένης σειράς και αξίζει τον κόπο με το παραπάνω ακόμη και αν δεν έχετε βιώσει τα προηγούμενα δύο. Το Γκρουπ προσφέρει αυτά τα μηνύματα σαν πρακτικά εργαλεία τα οποία μπορούμε τώρα να χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση για να δημιουργήσουμε καινούριες ζωές ενόσω παραμένουμε στα φυσικά μας σώματα.
Αυτό το αποκαλούν…η νέα ανάληψη.

Απολαύστε τη Διαδρομή

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία
Παραμερίζοντας το Πέπλο

Αγαπημένοι η ενέργεια είναι εντυπωσιακή καθότι έχετε δημιουργήσει μαγεία αυτή τη μέρα. Ερχόμαστε να μπούμε στον μαγικό χώρο που έχετε δημιουργήσει, γιατί δοθείσης της ευκαιρίας θα σας βοηθήσουμε να δείτε τους εαυτούς σας. Έρχεστε εδώ για να φορέσετε το πέπλο. Για να προσποιηθείτε ότι δεν γνωρίζετε ποιοι είστε και να σκοντάφτετε ο ένας πάνω στον άλλο και να παίξετε το υπέροχο Παιχνίδι του Θεού που κρύβεται από τον Εαυτό του αναζητώντας τον εαυτό Της. Υπάρχουν φορές που επιθυμείτε τόσο απεγνωσμένα να δείτε την άλλη πλευρά του πέπλου και να εν-θυμηθείτε την Έστία ξανά. Αυτή η ενέργεια είναι μια επικύρωση των όσων ήδη γνωρίζετε στην καρδιά σας. Γιατί κατανοείτε την ενέργεια από την Εστία, απλώς δεν την έχετε νιώσει για ένα πολύ μακρύ χρονικό διάστημα. Για αυτούς ανάμεσα σας που βλέπουν το πέπλο να λεπταίνει, πολλές φορές υπάρχει μια θλίψη που διαποτίζει το καθετί που κάνετε, αυτή η θλίψη είναι εξ’ ολοκλήρου εξαιτίας του γεγονότος ότι είστε εδώ και όχι εκεί. Έτσι αυτή την μέρα επιθυμούμε να μετα-κινήσουμε μέρος του πέπλου αρκετά για σας, ώστε να σας δείξουμε τις ευκαιρίες που περιμένουν. Θα σας οδηγήσουμε διαμέσου του εβδόμου σταδίου της ζωής.

Βιώστε Το Τελικό Στάδιο Της Ζωής

Κατά την διάρκεια των δύο τελευταίων μηνών σας έχουμε οδηγήσει μέσα από το πέμπτο και έκτο στάδιο της ζωής, ώστε να μπορείτε να δείτε πως η ενέργεια συσσωρεύεται για να δημιουργήσει μια ευκαιριά για σας, για να βιώσετε αυτή την τελική κίνηση. Για τις επόμενες τριάντα μέρες σας ζητούμε να βιώσετε ακριβώς ότι βιώνει κάθε ψυχή καθώς μεταβαίνει και επιστρέφει στην Εστία. Σας λέμε ότι η εξελικτική διαδικασία δεν θα αλλάξει τα επτά στάδια της ζωής. Δεν θα υπάρξει όγδοο ή ένατο ή δέκατο επιπρόσθετο στάδιο. Αυτό που θα συμβεί σταδιακά είναι ότι θα διέρχεστε τα επτά στάδια της ζωής αλλά αντί να πεθαίνετε, θα περνάτε μέσα από το έβδομο στάδιο της ζωής ενόσω είστε ακόμη ζωντανοί. Σε κάποιο σημείο καθώς εξελίσσεστε περαιτέρω, θα ξανα-πραγματοποιείτε το πρώτο στάδιο της ζωης και θα ξεκινάτε έναν τελείως καινούριο κύκλο ζωής ενόσω παραμένετε εδώ, στο φυσικό σώμα. Αυτό είναι που αποκαλούμε ανάληψη. Αυτή είναι η διαδικασία που είναι καθ’ οδόν καθώς οι άνθρωποι ανεβάζουν την δόνηση τους μέσω της εξελικτικής διαδικασίας που συντελείται τώρα. Σήμερα σας ζητάμε να πάρετε μια βαθιά αναπνοή και να προσποιηθείτε για μια στιγμή, καθώς εκπνέετε, ότι είναι η τελευταία σας ανθρώπινη πνοή.

Οι Επί Της Υποδοχής

Μια φυσική πάλη βρίσκεται σε εξέλιξη, γιατί είστε σημαδεμένοι από έναν μηχανισμό επιβίωσης ο οποίος σας κάνει να προσκολλείστε πυρετωδώς στην ζωή αν και είναι μια αφύσικη κατάσταση για το πνεύμα σας. Ένα ένστικτο επιβίωσης τίθεται σε εφαρμογή καθώς πλησιάζετε τον θάνατο και αυτός είναι ο λόγος που τα μέλη της ομάδας μετάβασης βοηθούν τόσο όταν λένε, « Είναι εντάξει Μπαμπά. Μπορείς να αφεθείς. Θα είμαστε μια χαρά». Πράγματι, πολλοί από εσάς έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους γύρω σας για να τους αφήσετε να φύγουν την κατάλληλη στιγμή, έτσι η επιστροφή στην Εστία γίνεται εξαιρετικά σημαντική. Στη συνέχεια ακολουθεί μια άλλη διαδικασία, γιατί αν και έχετε βγει έξω από το σώμα σας, δεν είστε ακόμη στην Εστία. Πρέπει να περάσετε μια Πύλη και αυτό πρέπει να γίνει με την ελεύθερη σας βούληση. Για να φτάσετε εκεί πρέπει να ταξιδέψετε δια μέσου ενός σωλήνα, ενός τούνελ, μιας κοιλαδας ή οπωσδήποτε επιλέξετε να το αποκαλέσετε, πάντως πρόκειται για μια διαδρομή η οποία είναι απαραίτητο να καλυφθεί και μόνο μια μόνη ψυχή μπορεί να την διανύσει. Όμως πριν να ξεκινήσετε το ταξίδι προς την Πύλη αρχίζετε να βλέπετε τους επι της υποδοχής οι οποίοι έχουν έρθει να σας ενθαρρύνουν να εξέλθετε από το φυσικό. Ο επί της υποδοχής σας μπορεί να είναι ο Θείος Νίκος που γνωρίζατε πολύ καλά σαν παιδί ή μπορεί να είναι η γιαγιά σας ή ο παππούς σας. Μερικές φορές μπορεί ακόμη και να είναι κάποιος που δεν εν-θυμάστε γιατί δεν τον έχετε συναντήσει ποτέ, ωστόσο σύνταξε ένα συμβόλαιο μαζί σας κατά την διάρκεια του πρώτου σταδίου της ζωής να σας προϋπαντήσει όταν θα έφτανε η ώρα. Οι επί της υποδοχής σας είναι αυτοί που βρίσκονται εκεί και σας ενθαρρύνουν, «Είναι εντάξει. Μπορείς να αφήσεις την τελευταία σου πνοή. Μπορείς να την ελευθερώσεις. Εμείς είμαστε εδώ για να σου κρατήσουμε το χέρι. Είσαι ασφαλής». Και μετά κάνεις ένα βήμα έξω από το σώμα και αισθάνεσαι ελεύθερος, αλλά δεν βρίσκεσαι στην Εστία. Είσαι απλά στην άλλη πλευρά του να είσαι άνθρωπος. Βρίσκεσαι απλά σε μια άλλη δονητική κατάσταση που δεν είναι ανθρώπινη αλλά δεν είσαι ακόμη στην Εστία.

Διασχίζοντας την Πύλη

Μόλις φτάσετε στην πύλη είστε ελεύθεροι να την διασχίσετε αμέσως. Κανένας δεν είναι δυνατόν να σας παρασύρει μέσα στην πύλη. Αντιθέτως, πρέπει να την διασχίσετε με την ελεύθερη βούληση σας. Είναι σε αυτό το σημείο που ορισμένες ψυχές μπερδεύονται ή κολλάνε. Μερικές φορές είναι σε τροχαίο και βγαίνουν από το φυσικό τους σώμα μη γνωρίζοντας ότι είναι νεκροί. Εφόσον βρίσκονται στην άλλη πλευρά της ανθρωπότητας, εισέρχονται στην ίδια φυσική κατάσταση δημιουργίας που όλοι κατέχετε όταν δεν δεσμεύεστε πια από την ψευδαίσθηση του να είστε άνθρωποι ή από το φυσικό σώμα, σαν αποτέλεσμα οι δημιουργικές σας ικανότητες αυξάνονται δραματικά.

Η πρόκληση έρχεται όταν μπερδεύεστε και εξέρχεστε από το σώμα μη συνειδητοποιώντας ότι είστε νεκροί. Δεν επιθυμείτε να πάτε στην Εστία μέσα από την πύλη, γιατί σας είναι δυνατόν να δημιουργήσετε μια πραγματικότητα που σας κάνει να νομίζετε ότι είστε ακόμη ζωντανοί. Σας παρακαλούμε να καταλάβετε, αγαπημένοι, ότι ακόμη και σε αυτή την κατάσταση τίποτα δεν είναι στραβό. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει τίποτα στο οποίο να κολλάνε οι άνθρωποι γιατί ακόμη και σε αυτή την κατάσταση τα πάντα είναι ελεύθερη επιλογή. Αν και πολλές φορές, σε μεγάλες τραγωδίες, οι άνθρωποι μπερδεύονται και ακολουθούν την τεράστια ορδή ψυχών που κυριολεκτικά βαδίζουν στο πουθενά αντί να σκεφτούν να επιστρέψουν στην Εστία. Τις περισσότερες φορές αυτό προξενείται από έλλειψη γνώσης. Στο κάτω κάτω της γραφής αυτή η απλή γνώση δεν διδάσκεται στα σχολεία σας, σωστά; Πολλές φορές η μόρφωση και σχήματα σαν αυτά είναι δυνατόν να κάνουν πολύ μεγαλύτερη διαφορά στην εξέλιξη της ανθρωπότητας από ότι οι περισσότεροι θα μάθουν ποτέ. Για αυτό τον λόγο τιμούμε τα Μέλη της Ομάδας Μετάβασης τόσο, γιατί είναι μερικοί από τους μεγαλύτερους θεραπευτές και κινούν την ανθρωπότητα προς τα εμπρός με τεράστια βήματα

Συναντώντας Τον Δάσκαλο Σας

Τι συμβαίνει μετά; Αφού αφήσετε την μέθοδο επιβίωσης, εγκαταλείψετε το φυσικό σώμα και διασχίσετε την πύλη; Βρίσκεστε στην Εστία. Στη συνέχεια συναντάτε τον δάσκαλό σας. Αυτή είναι μια ψυχή της οποίας το συμβόλαιο με σας είναι απλώς να σας υπενθυμίσει το ίδιο σας το μεγαλείο και να σας βοηθήσει να διαταθείτε στον Παράδεισο. Ο δάσκαλός σας, σας υπενθυμίζει πόσο απλό είναι το καθετί και σας καθοδηγεί στην διαδικασία του πως λειτουργούν τα πράγματα στον Παράδεισο και σας βοηθά να ξαναγνωριστείτε με την Εστία. Αυτός ο δάσκαλος σας δείχνει τις διάφορες διεργασίες αυτού που συνιστά την πραγματικότητα και βοηθά να καθαρίσουν οι αράχνες από την μνήμη της ανθρώπινης εμπειρίας σας.

Η Αφομοίωση Του Εβδόμου Σταδίου Της Ζωής

Και να που μετά έρχεται ένα πολύ σημαντικό μέρος το οποίο αποκαλούμε έβδομο στάδιο της ζωής. Αφού νιώσετε άνετα στην Εστία, υπάρχει μια διεργασία την οποία διέρχεστε και αποκαλείται αφομοίωση. Είναι μια ψυχική ενοποίηση όλων όσων βιώσατε κατά την διάρκεια της ζωής σας. Κάθε συμβάν που βιώσατε αξιολογείται με γνώμονα την υψηλότερη χρησιμότητά του στην ψυχή σας. Ότι παραμένει χρήσιμο για την ψυχή σας στο εξελικτικό της μονοπάτι, ενοποιείται με την πυρηνική προσωπικότητα της ψυχής σας, οτιδήποτε δεν είναι απαραίτητο πια απελευθερώνεται απαλά.

Κάποια φορά όταν ήσασταν εννέα χρονών ο νταής της τάξης σας πήρε το μεσημεριανό, σας μαύρισε το μάτι και σας είπε ότι αν το πείτε σε κανέναν θα επιστρέψει και θα χτυπήσει όχι μόνο εσάς αλλά και την αδερφή σας. Δεν μαρτυρήσατε λέξη και το κρύβατε μέσα σας όλη σας την ζωή, φοβούμενος πάντα το άτομο που είχε απότομη και καταχρηστική ενέργεια. Το αστείο είναι, ότι προσκαλέσατε τέτοιου είδους άτομα στην ζωή σας ξανά και ξανά. Για την ακρίβεια παντρευτήκατε δύο από αυτά. Το ενδιαφέρον μέρος είναι ότι επαναδημιουργούμε αυτά τα πράγματα σαν άνθρωποι, παίζοντας το Παιχνίδι, σαν πνεύματα που προσποιούνται ότι είναι άνθρωποι. Καθώς εσείς δημιουργείτε αυτή την διαδικασία, όταν επιστρέφετε στην Εστία, το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι να εξετάσετε όλες αυτές τις εμπειρίες μία προς μία. Όχι, αυτή δεν είναι η αναλαμπή αναμνήσεων καθώς αφήνετε το φυσικό σας σώμα. Αυτό είναι κάτι αρκετά διαφορετικό. Πρόκειται για μια επιμήκη διαδικασία και πρέπει να αισθάνεστε άνετα στην ενέργεια της Εστίας ώστε η αφομοίωση να είναι αποτελεσματική. Αυτό είναι το έβδομο και τελικό στάδιο κάθε ζωής.

Στις αρχαίες σας γραφές έχει παρερμηνευτεί σαν η ημέρα της κρίσεως. Κανένας δεν σας κρίνει. Εν τέλει, ποιος θα έκρινε τον Θεό; Μόνο ο Θεός μπορεί να κρίνει τον Θεό. Κατά την πρώιμη ανάπτυξή σας ως ψυχών που προσποιούνται ότι είναι άνθρωποι, η πολικότητα της κρίσεως ήταν χρήσιμη. Σας λέμε ότι στο εξελικτικό σας μονοπάτι δεν χρειάζεστε πλέον την ψευδαίσθηση της πολικότητας. Τώρα σας ζητάμε να σκεφτείτε την αντικατάσταση της κρίσης με την διεισδυτικότητα. Είναι το πρώτο εργαλείο για να ζήσετε στις υψηλότερες δονήσεις του Νέου Πλανήτη Γη. Αντί να αποκαλείτε ένα πράγμα καλό και άλλο πράγμα κακό, η εφαρμογή της διεισδυτικότητας σας επιτρέπει να κάνετε επιλογές χωρίς επικρίσεις. Το έβδομο στάδιο της ζωής κάνει χρήση μονάχα διεισδυτικότητας. Η ψυχή σας εξετάζει καθεμιά από τις προαναφερθείσες εμπειρίες διεισδύοντας στην μελλοντική τους χρησιμότητα στο ψυχικό σας μονοπάτι. Σε αυτό το στάδιο της ζωής δεν καλείτε μόνο την καθεμιά από αυτές τις ξέχωρες εμπειρίες, αλλά καλείτε την ουσία μιας ψυχής που μπορεί να έχει αναμειχθεί στην εμπειρία να καθίσει ακριβώς δίπλα σας, καθώς οι δυο σας υποβάλλεστε σε αυτή την εμπειρία και αντικειμενικά επανεξετάζετε την κάθε εμπειρία. Λέτε, «Δεν είχε πλάκα αυτό; Πω πω, δεν σε θυμόμουν καθόλου τότε. Και εδώ είναι που με δέρνεις. Το θυμάσαι αυτό; Ευχαριστώ που έπαιξες αυτό τον δύσκολο ρόλο». Και απαντούν «Ναι. Την επόμενη φορά μπορώ να παίξω το ρόλο του φίλου για αλλαγή; Δεν μου άρεσε να παίζω τον κακό για εσένα αλλά σε αγαπούσα αρκετά για να το κάνω».

Πυρηνική Προσωπικότητα

Η ουσία της ψυχής σας αποκαλείται πυρηνική προσωπικότητα γιατί η ουσία του ποίοι είστε σαν ψυχή είναι το αποκορύφωμα όλων των εμπειριών που η ψυχή σας έχει ενσωματώσει ως αυτό το σημείο. Όταν βρίσκεστε στην αρένα του παιχνιδιού, κουβαλάτε όλες τις εμπειρίες σαν μέρος του ποίοι είστε. Τα καλά, τα κακά και τα άσχημα είναι όλα μέρος των όσων κουβαλάτε κάθε μέρα στην ζωή σας. Εάν κουβαλάτε αρνητικές εμπειρίες σαν ενεργειακές σφραγίδες, επηρεάζουν κάθε σας σκέψη και κάθε σας σχέση. Αν επιλέξετε να εργαστείτε για την εξέλιξη, χρησιμοποιείτε αυτές τις εμπειρίες για να διδαχθείτε το πρωταρχικό μάθημα της ζωής. Όταν το μάθετε μπορείτε να αποδεσμεύσετε την αρνητική σφραγίδα της εμπειρίας και, στην πραγματικότητα, να ξαναγράψετε την ιστορία σας. Ποτέ δεν διαγράφετε την εμπειρία ολοκληρωτικά γιατί θα αποτελεί πάντα μέρος σας, αντί για αυτό απελευθερώνετε την ενεργειακή σφραγίδα που σας καθιστά υπερβολικά ευαίσθητους και υπερβολικά αντιδραστικούς. Αυτή είναι η σημαντικότερη θεραπεία που επιτυγχάνεται πάνω στην Γη και επιτυγχάνεται πάντα εκ των έσω. Ακόμη και αν η ανθρωπότητα εξελίσσεται με έναν ρυθμό που δεν έχει ιδωθεί ποτέ ξανά ανάμεσα σε Όλα Όσα Είναι, οι περισσότερες από αυτές τις ενεργειακές σφραγίδες δεν χρησιμοποιούνται. Είναι σε αυτό το έβδομο και τελικό στάδιο της ζωής που η ψυχή επανεκκινεί τις προσωπικές της σφραγίδες (εμπειρίες), που μπορεί να χρησιμεύσουν σε μελλοντικές ζωές, και αποδεσμεύει ότι είναι πλέον περιττό. Όταν η ψυχή διατηρεί μια ενεργειακή σφραγίδα, αποθηκεύεται σαν κυτταρική μνήμη που είναι έτοιμη να ενεργοποιηθεί την επόμενη φορά που θα χρησιμεύσει για την διδαχή ενός μαθήματος ζωής.

Aποδεχόμενοι το Δώρο

Σας παρακαλούμε να καταλάβετε ότι ζείτε σε ένα πεδίο πολικότητας. Έχετε την ψευδαίσθηση του επάνω/κάτω, καλό/κακό, σωστό/λάθος και φόβος/αγάπη. Αυτή η πολικότητα δεν υπάρχει στην Εστία, έτσι υπάρχουν φορές που εμπειρίες που θα αποκαλούνταν αρνητικές από τους ανθρώπους, για την ακρίβεια επιλέγονται να διασωθούν για τον λόγο ότι θα αποδειχθούν χρήσιμες σε μελλοντικές ζωές. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί από εσάς έχετε εμπειρίες από περασμένες ζωές ή μοτίβα τα οποία στην πραγματικότητα μπορούν να ανιχνευθούν πολλές, πολλές ζωές πίσω. Εσείς, σαν ψυχή, έχετε επιλέξει να κρατήσετε αυτή την ενεργειακή σφραγίδα και να την πάρετε μαζί σας για την δική σας εξέλιξη. Όταν συμβαίνει αυτό, αποθηκεύετε την ενεργειακή σφραγίδα στην κυτταρική σας μνήμη. Δεν είναι καλό και δεν είναι κακό. Απλά είναι. Στην πραγματικότητα, είναι ένας μάλλον αποτελεσματικός τρόπος να κάνετε πράγματα.

Υπάρχουν φορές που θα απελευθερώσετε θετικές όπως και αρνητικές εμπειρίες που είχατε γιατί δεν σας εξυπηρετούν πια. Αλλά απελευθερώνοντας οποιαδήποτε εμπειρία υπάρχει ένα σημείο που θα θέλατε να λάβετε υπόψη. Σας λέμε ότι υπάρχει ένα δώρο που έχετε κρύψει σε κάθε εμπειρία της ζωής. Αν πρόκειται να αποδεσμεύσετε οτιδήποτε, πρέπει πρώτα να βρείτε το δώρο αυτής της εμπειρίας. Όλα τα συμβάντα περιέχουν ένα δώρο. Το να το βρείτε και να το αποδεχτείτε σας επιτρέπει να αφομοιώσετε την ύψιστη ενέργεια σε όλες τις εμπειρίες. Από την στιγμή που το δώρο έχει παραληφθεί, η ενεργειακή σφραγίδα που μπορεί να ελέγχει την ζωή σας μπορεί εύκολα να αποδεσμευθεί.

Tριάντα Μέρες στο Έβδομο Στάδιο της Ζωής

Κατά την διάρκεια των επόμενων τριάντα ημερών σας δίνεται η ευκαιρία να βιώσετε το έβδομο και τελικό στάδιο της ζωής χωρίς να πεθάνετε. Αυτό θα αντιπροσωπεύσει την εξελικτική πορεία που θα βιώσει ολόκληρη η ανθρωπότητα καθώς η συλλογική δόνηση μετακινείται σε μια υψηλότερη δονητική κατάσταση. Στην διάρκεια αυτών των ερχόμενων τριάντα ημερών έχετε την ευκαιρία να αφομοιώσετε και να διεισδύσετε στον καινούριο σας εαυτό. Θα σας ζητήσουμε να βρείτε ώρα για να καθίσετε και να επανεξετάσετε διαφορετικές περιόδους της ζωής σας και εκούσια να ανασύρετε τις μνήμες και τις εμπειρίες που σας έκαναν αυτούς που είστε. Εξετάζοντας την καθεμία, αποφασίστε ποιες εμπειρίες επιθυμείτε να κρατήσετε και με ποιες είστε τελειωμένοι. Να θυμάστε ότι μια εμπειρία δεν σας εγκαταλείπει ποτέ, μόνο η ενεργειακή σφραγίδα που ελέγχει την ζωή σας θα σας αφήσει. Και αν επιθυμείτε να αποδεσμεύσετε την σφραγίδα, μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή, αν έχετε βρει το δώρο και δεν χρειάζεστε πια την σφραγίδα για να σας βοηθήσει να διδαχθείτε ένα μάθημα της ζωής. Αυτός είναι ο λόγος που συγγράψατε αυτόν τον ρόλο να συμβεί. Η στιγμή που βρίσκετε το δώρο στην εμπειρία – είτε την αποκαλείτε θετική, είτε αρνητική – είναι η στιγμή που ενσωματώνετε αυτό το δώρο στο ποίοι είστε. Μπορείτε ακολούθως να επιλέξετε να απελευθερώσετε την ενεργειακή σφραγίδα εκείνης της εμπειρίας, γιατί δεν χρειάζεται πλέον να ελέγχει την ζωή σας. Έχετε επιλογή. Εξαιτίας της προόδου σας, δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε ως το έβδομο στάδιο της ζωής, μετά τον θάνατο, για να το κάνετε αυτό. Αυτή είναι η αιτία που σας οδηγήσαμε μέσα από αυτή την εμπειρία κατά τους τελευταίους τρεις μήνες. Είναι μια ευκαιρία για σας, σήμερα, να αναλάβετε τον έλεγχο της ζωής σας και να μετακινήσετε την ψυχή σας, ηθελημένα, προς τα εμπρός.

Tο Μέγα Ερώτημα: Γιατί Είμαι Εδώ;

Έχετε έρθει εδώ για να βρείτε το πάθος σας. Εμείς επιθυμούμε μόνο να αντικατοπτρίσουμε το μεγαλείο σας, γιατί μέρος του πέπλου σας εμποδίζει να θυμηθείτε ποίοι αληθινά είστε. Έτσι το συγγράψατε. Όσο όμορφοι και όσο μοναδικοί όσο είναι ο καθένας σας, κοιτάτε στον καθρέφτη και λέτε «Γιατί είμαι εδώ; Ξέρω πως υπάρχει κάποιος λόγος, αλλά τι κάνω εδώ; Ξέρω πως υπάρχει το νόημα της ζωής, αλλά ποιο είναι;». Και αν ακούσετε πολύ προσεκτικά θα ακούσετε ένα κεραυνοβόλο γέλιο στην άλλη πλευρά του πέπλου όταν ρωτάτε αυτή την ερώτηση, γιατί απλά σημαίνει ότι το πέπλο λειτουργεί. Έχετε αυτή την εμπειρία εξ’ αιτίας του πέπλου. Εμείς μόλις σας δώσαμε ένα από τα εργαλεία για να αφαιρέσετε προσωρινά το πέπλο.

Ξοδέψτε χρόνο και κάντε ανασκόπηση κάθε φράγματος της ζωής σας τις επόμενες τριάντα μέρες. Προσεγγίστε το πνεύμα κάθε ανθρώπου που έχετε συναναστραφεί. Βάλτε τους να καθίσουν δίπλα σας καθώς παρακολουθείτε και καταλογογραφείτε κάθε εμπειρία αυτής της ζωής. Κάντε την ερώτηση στον ανώτερο εαυτό σας και θα σας δείξει το καθετί που χρειάζεται να ρωτήσετε. Είναι όλα γραμμένα στα Ακασικά αρχεία. Είναι μέρος της ύπαρξής σας. Είναι αποθηκευμένα στις ίδιες τις κυτταρικές σας μνήμες ώσπου να αποφασίσετε να τα απελευθερώσετε. Περιορίστε την ανασκόπηση σε αυτή την ζωή γιατί ακόμη και αν προωθήσετε κάτι στην επόμενη ζωή, σας λέμε, πάντα θα έχετε, σε κάθε ζωή μια εμπειρία που θα επανενεργοποιεί αυτή την ίδια ενεργειακή σφραγίδα. Και παρά το ότι είναι όμορφο να πηγαίνετε πίσω και να κατανοείτε γιατί προσπαθήσατε να επιτύχετε κάτι σε πολλές προηγούμενες ζωές, έχετε το καθετί που χρειάζεστε εδώ, σήμερα, ώστε να εξελιχθείτε σαν ψυχή. Καθώς ανασκοπείτε αυτή την ζωή και φέρνετε την ουσία εκείνων των ανθρώπων που διαδραμάτισαν κάποιο ρόλο στην ζωή σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και τους καθίζετε δίπλα σας, οι δύο σας θα δείτε την υπέροχη ακολουθία των γεγονότων που παίζεται μπροστά σας. Θα κλάψετε, θα αστειευτείτε και θα γελάσετε. Θα θυμηθείτε την χαρά της στιγμής που τα συγγράψατε αυτά, μαζί. Κατά πάσα πιθανότητα, για πρώτη φορά θα δείτε την πραγματική σύνδεση που είχατε με αυτό το άτομο ώστε να παίξουν ένα εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Από αυτό το σημείο και μετά, ανακαλύπτετε το δώρο. Άπαξ και βρείτε το δώρο αποφασίζετε εάν η συγκεκριμένη εμπειρία θα γίνει μέρος της πυρηνικής σας προσωπικότητας ή εάν επιθυμείτε να απελευθερώσετε τις ενεργειακές σφραγίδες γύρω της. Αυτή την επιλογή την έχετε σήμερα. Δεν χρειάζεται να επιστρέψετε στην Εστία πλέον για να το κατορθώσετε αυτό. Αυτή είναι η αιτία που σας δείξαμε ολόκληρη αυτή τη σειρά πρακτικής μαγείας, γιατί σας λέμε ότι η σειρά πραγματικής μαγείας έχει ολοκληρωθεί αυτή τη μέρα

Tο Μαγικό Ραβδί

Τώρα σας παραδίδουμε το μαγικό ραβδί. Δεν είναι πλέον δικό μας για να σας δείχνουμε. Είναι δικό σας. Πάντα ήταν δικό σας. Πάρτε το. Χρησιμοποιήστε το στη ζωή σας με κάποιο τρόπο. Βρείτε μια πρακτική εφαρμογή που θα φέρει λίγο περισσότερο χαμόγελο στο πρόσωπο σας. Τι ήρθατε να κάνετε εδώ; Ναι, γνωρίζουμε ότι κάποιοι από εσάς δεν είναι σε θέση να το κατανοήσουν αυτό. Οι άνθρωποι πρέπει να περιπλέκετε τα πράγματα αρκετά ώστε να καταλάβετε, αλλά η αλήθεια είναι απλή. Όταν χαμογελάτε, όταν είστε ευτυχισμένοι, όταν είσαστε παθιασμένοι, όταν βιώνετε την χαρά σας, αντικατοπτρίζετε τον Θεό. Φέγγετε το Φως της Εστίας και όλοι όσοι σας βλέπουν βιώνουν εκείνο το μοναδικό μέρος του Θεού που είναι αποκλειστικά δικό σας. Αυτό ήρθατε να βρείτε. Αυτός είναι ο λόγος που είστε εδώ. Τότε είναι που γίνεστε όσο πιο υψηλά χρήσιμοι στο Σύμπαν γίνεται. Προχωρήστε, πάρτε το μαγικό ραβδί στο δικό σας χέρι και χρησιμοποιήστε το τώρα.

Δώστε Τόπο στο Πένθος

Αυτή την ώρα που έχουμε μαζί, επιθυμούμε να κάνουμε μια παύση για μια στιγμή καθώς υπάρχει τόση έξαψη εδώ. Σας λέμε ότι τρεις από εσάς εδώ, σε αυτό το δωμάτιο έχουν χάσει ανθρώπους στην άλλη πλευρά του πέπλου τους τελευταίους έξι μήνες και αυτοί στέκονται ακριβώς πάνω από τον ώμο σας τώρα, αγγίζοντάς σας, περιμένοντας να δουν πως δέχεστε αυτή την πληροφορία. Υπάρχουν αυτοί ανάμεσα σας που παρακολουθούν αυτή την εκπομπή, που παρακολουθούν αυτή την αχτίδα φωτός, που καταλαβαίνουν ότι είναι εδώ, τριγύρω σας όταν τους σκέφτεστε, γιατί αυτό ακριβώς συμβαίνει μετά το έβδομο στάδιο της ζωής. Δεν μπαίνετε σε μια τεράστια ουρά ούτε στέκεστε στη σειρά ώστε να μπορέσετε να γυρίσετε πίσω και να έρθετε πάλι μέσα. Ξανάρχεστε όταν αποφασίσετε να ξανάρθετε, αλλά σας παρακαλούμε να καταλάβετε ότι ο χρόνος στην άλλη πλευρά του πέπλου είναι μάλλον διαφορετικός από τον γραμμικό χρόνο σύμφωνα με τον οποίο προσποιείστε ότι παίζετε το Παιχνίδι σας εδώ. Γιατί το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον είναι ένα και το αυτό και δεν χρειάζεται να πάτε από το Βήμα Α στο Βήμα Β σε μια κίνηση.

Η εξέλιξή σας σαν ψυχή συνεχίζεται ακόμη και στην Εστία, γιατί το παιχνίδι κρατάει ακόμη και τη στιγμή που κάποιος σας σκέφτεται στην Γη, το πνεύμα σας καλείται. Φυσικά έχετε την επιλογή του αν θα πάτε ή όχι, αλλά η ενέργεια σας καλείται και όσοι από εσάς σκεφτόσαστε αυτούς που πέρασαν πρόσφατα, είναι ακριβώς πάνω από τον ώμο σας και σας αγκαλιάζουν.
Είναι ακριβώς εκεί κρατώντας σας, κρατώντας την ενέργεια σας για λογαριασμό σας.

Θα σας πούμε άλλο ένα μυστικό που θα μάθετε στο έβδομο στάδιο της ζωής, γιατί είναι χρήσιμο για ανθρώπους που παίζουν το Παιχνίδι σε καθημερινή βάση, να γνωρίζουν το εξής: Ως μια ψυχή σε εξέλιξη, όταν θα περάσετε στην άλλη πλευρά και θα επιστρέψετε στην Εστία, ένα από τα πράγματα που σαν ψυχή ίσως να σας ενδιαφέρει, είναι να πάτε να επισκεφτείτε τους ανθρώπους που αγαπήσατε τόσο πολύ. Δεν σας λείπουν, γιατί είστε μέρος τους περισσότερο από όσο γνωρίζετε. Ο χωρισμός και η ψευδαίσθηση του χωρισμού έχουν διαλυθεί σε εκείνο το σημείο, αλλά εσείς είστε εκεί. Κάθεστε μερικές φορές στην κρεβατοκάμαρα τους τα βράδια βλέποντάς τους να κοιμούνται, αλλά δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους με οποιοδήποτε τρόπο, μορφή ή σχήμα, αν πενθούν ακόμη. Κατά την διάρκεια της διαδικασίας του πένθους, αν μια ψυχή επικοινωνήσει μαζί σας, είναι δυνατόν μόνο να δυσχεραίνει και όχι να διευκολύνει την πάροδο του πένθους. Έτσι, άνθρωποι, το καθήκον σας σχετικά με όλους όσους επιστρέφουν στην Εστία και περνούν στην άλλη πλευρά είναι να βρείτε το δώρο στην ζωή τους και τους τρόπους με τους οποίους εξακολουθούν να ζουν μέσα σας. Τότε, και μόνο τότε, θα χορέψουν μαζί σας στα όνειρα σας. Θα είναι πάνω από τον ώμο σας κάθε δευτερόλεπτο της κάθε μέρας χαμογελώντας. Θα κάθονται στο δωμάτιο σας τη νύχτα και θα σας βλέπουν να κοιμάστε με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Θα πλησιάσουν σε απόσταση μιας παλάμης από το πρόσωπό σας και θα χαμογελάσουν αληθινά πλατιά και, στα όνειρα σας, θα τους χαμογελάσετε πίσω αληθινά. Με αυτό τον τρόπο θα επικοινωνήσουν μαζί σας. Το πένθος είναι μια από τις πιο δύσκολες διαδικασίες που διέρχεται η ανθρωπότητα, αλλά είναι μια από τις σημαντικότερες ουσίες του πνεύματος γιατί σημαίνει ότι εμπιστεύεστε στο πνεύμα το ποιοι είστε. Η απελευθέρωση αυτών των ψυχών, τους επιτρέπει να προχωρήσουν στο δικό τους εξελικτικό μονοπάτι από εκείνο το σημείο και μετά.

Ήρθατε εδώ για να γίνετε οι διαπραττητές του Φωτός. Ενδυθήκατε το πέπλο και ήρθατε προσποιούμενοι ότι είστε άνθρωποι. Δεν εν-θυμήσθε ότι είστε οι μεγαλύτεροι άγγελοι που έχουν υπάρξει ποτέ, αλλά θα το θυμηθείτε. Είναι δουλειά μας να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε μνήμες της Εστίας, του αληθινού σας σκοπού και της υψηλότερης δονητικής σας κατάστασης εδώ. Αν μπορείτε να εξασκήσετε αυτό το έβδομο στάδιο της ζωής εδώ, σήμερα, η ζωή σας θα ξαναγεννηθεί και θα αντιμετωπίσετε λιγότερους περιορισμούς στη ζωή σας και περισσότερη χαρά. Θα κάνετε ολότελα πραγματικά βήματα προς την ζωή στις υψηλότερες δονήσεις του Νέου Πλανήτη Γη. Κάντε αυτά τα βήματα, ο καθένας από σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να βαδίσει μπροστά και να γίνει ο Ανθρώπινος Άγγελος που πραγματικά είστε και η Εστία θα ξεκινήσει εδώ, σήμερα. Αυτό ήρθατε να κάνετε εδώ. Αυτό δημιουργείτε με το χαμόγελο σας. Βρείτε το δώρο στα πάντα και η Εστία θα είναι εδώ, ολόγυρά σας, τώρα.

Καθώς ο καθένας σας μετακινείται και αφήνει αυτό τον χώρο, να γνωρίζετε ότι κουβαλάτε μια ειδική ενέργεια. Αυτό που συμβαίνει είναι μια οικογενειακή συνένωση, όχι μόνο σε αυτή την πλευρά του πέπλου, αλλά σε όλα τα Παιχνίδια, παντού. Πρέπει να σας πούμε ότι στο σύντομο διάστημα για το οποίο συγκεντρωθήκατε εδώ αυτή τη μέρα, σε αυτά τα δωμάτια έγινε κοσμοπλημμύρα. Για την ακρίβεια υπήρξε ένα μικρό πρόβλημα παρκαρίσματος αλλά το αντιμετωπίσαμε. Τα υπερδιαστασιακά επίπεδα, τα υπερτονικά επίπεδα που βρίσκονται ολόγυρα σας, γέμισαν, γιατί σας λέμε ότι αυτό δεν αφορά εσάς. Αφορά Όλα Όσα Είναι. Αν είστε ήσυχοι μέσα σας, θα ακούσετε το πιο κεραυνοβόλο χειροκρότημα. Αγαπημένοι, έχετε ήδη κερδίσει το Παιχνίδι. Τώρα κάθεστε τριγύρω ρωτώντας «Τι μπορώ να κάνω μετά; Πως μπορώ να είμαι χρήσιμος;» Βαδίστε μέσα στο έβδομο στάδιο της ζωής και τις ερχόμενες τριάντα μέρες δοκιμάστε το. Παίξτε μαζί του. Σας παρακαλούμε εν-θυμηθείτε ότι όλα όσα κάνετε είναι ένα μεγάλο Παιχνίδι. Είναι αδύνατον να πέσετε ακόμη και αν προσπαθήσετε. Είστε οι διδάσκαλοι του παιχνιδιού.

Σας ζητούμε μόνο να εν-θυμάστε τρία πράγματα. Να φέρεστε ο ένας στον άλλο με τον μεγαλύτερο σεβασμό, γιατί κοιτάτε στον καθρέφτη. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλο όπως φροντίζετε τον εαυτό σας. Να εν-θυμάστε ότι είναι ένα μεγάλο Παιχνίδι που παίζετε και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Αθηνά Σαντορινίου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!