Ιανουάριος 2006

Το μαγικό δευτερόλεπτο
Περιμένοντας το Θαύμα

 

Από τον Steve:

Ενα χιλιοστό, δύο…. Περίπου τρεις ώρες μετά την παρουσίαση αυτού του μηνύματος, οι επιστήμονες παγκοσμίως έκαναν μία διόρθωση ενός δευτερολέπτου στα ατομικά ρολόγια για να αρχίσουν το 2006. Ισως να πρόκειται για ένα μόνο δευτερόλεπτο, αλλά σύμφωνα με το Γκρουπ αυτή είναι η αρχή της νέας μας σχέσης με τον χρόνο. Ναι, έχουν γίνει ρυθμίσεις στο ατομικό ρολόι και στο παρελθόν, αλλά οι προηγούμενες ρυθμίσεις ήταν αναμενόμενες. Αυτή εδώ δεν ήταν. Η Γη μας που αλλάζει, επιβραδύνεται. Το θαύμα αυτής της αλλαγής στο χρόνο σημειώνει την αρχή των δυνατοτήτων για συνειδητή δημιουργία όπως ποτέ δεν έχει συμβεί στην ανθρώπινη εμπειρία. Το 2006 θα είναι μιά σημαντική χρονιά στην εξέλιξη της ανθρωπότητας. Κρατηθείτε, απολαύστε τη διαδρομή και περιμένετε ένα θαύμα!

Μεγάλες Αγκαλίες και Απαλά Σκουντήματα,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Καθόμαστε μαζί σας αυτή την ημέρα στην μαγεία που εσείς δημιουργήσατε. Η μαγεία βρίσκεται μέσα στην καρδιά σας όπου κι αν είστε. Εχετε δημιουργήσει κάτι μοναδικό. Εχετε δημουργήσει μία συμβολή του χωροχρόνου που δεν ήταν αρχικά σχεδιασμένη. Σαν αποτέλεσμα γίνονται ρυθμίσεις στη Γη σας, ακόμη και σήμερα, τις οποίες δεν τις είχαμε καν φανταστεί. Πριν μπούμε στις λεπτομέρειες για το τι βρίσκεται τώρα μπροστά σας, επιθυμούμε να σας δώσουμε μία εικόνα της πραγματικότητας όπως είναι ορατή από την δική μας προοπτική. Γιατί όπως πάντα σας λέμε, εσείς οι άνθρωποι έχετε δυσκολίες με την πραγματικότητα, συνεχίζετε να σκέφτεστε ότι είναι πραγματική.

Καθρέφτες της Πραγματικότητας

Ζείτε σε αυτό που ονομάζουμε «ψευδαίσθηση». Ζείτε στην ψευδαίσθηση του Παιχνιδιού των ανθρώπων, προσποιούμενοι ότι είστε ξεχωριστοί ο ένας από τον άλλον. Είστε στην πραγματικότητα μία καρδιά έχοντας ο καθένας ξεχωριστό νου. Υπάρχει ένα δίκτυο αγάπης που μοιράζεστε και που σας συνδέει όλους. Σας λέμε ότι καθώς βαδίζετε μέσα στα επόμενα έξι χρόνια, θα γίνει απαραίτητο να τιμήσετε την μία καρδιά της ανθρωπότητας. Η μαγεία εκδηλώνεται όταν δείτε τον εαυτό σας με τα μάτια μίας άλλης ανθρώπινης ύπαρξης, γιατί αυτό είναι που σας επιτρέπει να προβάλετε την μοναδική ομορφιά που μόνον εσείς φέρετε. Στην πραγματικότητα κοιτάτε μέ τα μάτια του Θεού. Καθώς βλέπετε τον εαυτό σας με τα μάτια των άλλων, μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας να προβάλεται μέσα στους αληθινούς καθρέφτες που έχετε τοποθετήσει στο μονοπάτι σας κι αυτό είναι τόσο όμορφο, είναι πέρα από κάθε περιγραφή. Ο,τιδήποτε άλλο αντιλαμβάνεστε στον κόσμο σας είναι ψευδαίσθηση. Είναι μία ψευδαίσθηση που έχετε δημιουργήσει έτσι ώστε να μπορέστε να παίξετε το Παιχνίδι του Κρυφτού: Ο Θεός ψάχνει για τον Εαυτό Του προσπαθώντας να βρει τον Εαυτό Της. Κάνετε τεράστια δουλειά με το έργο αυτό κι όμως σας λέμε επίσης ότι το πέπλο σας μπερδεύει. Θέλετε να δείτε κάτι και νομίζετε ότι είναι αληθινό και χειροπιαστό. Είναι κάτι που μπορείτε να νιώσετε και να αγγίξετε κι έτσι πιστεύετε ότι πρέπει να είναι κάτι αληθινό. Αλλά σας λέμε ότι μέρος αυτού που μπορείτε να αγγίξετε και να νοιώσετε στον υλικό σας κόσμο είναι στην πραγματικότητα ψευδαίσθηση. Αυτό είναι το μέρος που δεν είναι αληθινό. Οταν κρατάτε ένα κρύσταλλο στο χέρι σας, το κρύσταλλο μπορεί να βρίσκεται ταυτόχρονα σε πολλά μέρη. Η φυσική κατάσταση του σύμπαντος είναι πολυδιάστατη κι όμως το πέπλο έχει σχεδιαστεί για να σας αποκρύπτει την όψη αυτή. Το κρύσταλλο που βρίσκεται στο χέρι σας είναι μόνο σ’ ένα από τα μέρη όπου βρίσκεται. Η αντίληψη και η προσδοκία σας να το κρατήσετε και να το κάνετε πραγματικό μέσα στην εμπειρία σας, το κάνει να φαίνεται συμπαγές μέσα στο χέρι σας. Εσείς είστε οι δημιουργοί. Δημιουργείτε το κάθε βήμα πριν το πόδι σας αγγίξει το έδαφος και μέσα στα επόμενα έξι χρόνια αυτό θα γίνει πιό εμφανές. Καθώς προχωράτε μπροστά μέσα στην σπείρα της εξέλιξης θα μάθετε να χρησιμοποιείτε τα δώρα της πολυδιάστατης ύπαρξης.

Οι Προσδοκίες και η Αντίληψη Δημιουργούν την Πραγματικότητα

Θα ανακαλύψετε ότι οι ίδιες σας οι προσδοκίες δημιουργούν την πραγματικότητά σας περισσότερο από ότι βιώνατε πριν. Φανταστείτε για μία στιγμή ότι το κάθετι στον κόσμο σας υφίσταται ταυτόχρονα σε πολλές διαστάσεις. Η εμπειρία σας τότε, κι ως εκ τούτου η πραγματικότητά σας, θα καθορίζεται από τη διάσταση και από την οπτική γωνία από τη οποία την θεωρείτε. Σε ένα κόσμο χωρίς συνειδητότητα η επιλογή αυτή είναι αφανής για σας. Αυτό τώρα αλλάζει ραγδαία, γιατί περισότερες ευκαιρίες βρίσκονται μπροστά σας, τόσες που ούτε καν φανταζόσασταν. Σαν άσκηση σας ζητάμε να κοιτάξετε το κρύσταλλο με δύο συνειδητές σκέψεις: 1. Ποιό είναι το ύψιστο σημείο αντίληψης από το οποίο μπορώ να αντικρύσω αυτό το αντικείμενο; 2. Ποιές είναι οι προσδοκίες μου όταν το αντικρύζω; Με την κατανόηση αυτή συνιστάμε αντί να βλέπετε το κρύσταλλο που είναι αληθινό και χειροπιαστό, να αρχίσετε να βλέπετε το κρύσταλλο αυτό και τον κόσμο γύρω σας απλά σαν μία δυνατότητα, παρά σαν την πραγματικότητα.

Από τη στιγμή που θα συνηθίσετε στο τρόπο αυτό σκέψης θα υιοθετήσετε όλο και περισσότερες πολυδιάστατες ιδιότητες τις οποίες το πέπλο έχει κρατήσει μακρυά από σας μέχρι τώρα. Θα ανακαλύψετε ότι έλκεστε σε τόπους οι οποίοι αλλάζουν την ίδια σας την αντίληψη. Παρατηρήστε έπειτα την προβολή της μοναδικής σας ομορφιάς σε όλους όσους βρίσκονται γύρω σας. Γίνεστε συνειδητοί δημιουργοί. Τώρα παίρνετε την ευθύνη της ίδιας σας της ζωής, γιατί δεν είναι πλέον κατάλληλο να δίνετε την ευθύνη της ζωής σας – και σαν αποτέλεσμα να δίνετε την ίδια σας τη δύναμη – στους παγκόσμιους ηγέτες. Δεν είναι πλέον κατάλληλο να δίνετε την ευθύνη της δημιουργίας της ίδιας σας την πραγματικότητας στον σύζυγό σας, στα παιδιά σας, σε κάποια εξουσία ή σε οποιονδήποτε άλλο. Αν και αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, να θυμάστε ότι είστε οι μόνοι που μπορείτε να πάρετε την ευθύνη των αντιλήψεων και των προσδοκιών σας. Αυτό είναι το πρώτο και πρωταρχικό θέμα στον κόσμο όπου είστε συνειδητοί δημιουργοί, γιατί οι αντιλήψεις και οι προσδοκίες μας είναι που δημιουργούν την πραγματικότητά μας. Ως εκ τούτου, αν οποιαδήποτε στιγμή είστε δυστυχισμένοι με την πραγματικότητα που δημιουργήσατε, σας ζητάμε να δείξετε θάρρος για να επιλέξετε και πάλι, να κλείσετε τα μάτια σας πραγματικά σφιχτά και καθώς τα ξανανοίγετε να δείτε ένα καινούργιο κόσμο δυνατοτήτων μπροστά σας. Δείτε τις δυνατότητες μάλλον σαν πραγματικότητες γιατί αυτό θα φωτίσει το πνεύμα σας, ιδιαίτερα τις μέρες που έρχονται.

Η Άνοδος της Νέας Λεμουρίας

Το έτος 2006 ανοίγει νέες δυνατότητες όπως ποτέ πριν σαν αποτέλεσμα των ίδιων σας των δημιουργημάτων. Θα σας πούμε μερικά πράγματα που μπορείτε να παρατηρήσετε γιατί ζείτε συναρπαστικές στιγμές. Σας έχουμε πει πολλές φορές ότι η Λεμουρία δεν βυθίστηκε. Αλλαξε διάσταση μέσω αυτού που αποκαλείτε ανάληψη. Αυτό που δεν έχουμε πει πριν, είναι ότι η Λεμουρία υπάρχει ακόμη και σήμερα. Η Λεμουρία θα επιστρέψει σε σας και θα αρχίσετε να βλέπετε τους Λεμούριους να επιστρέφουν στη ζωή σας καθώς η δόνησή σας τώρα αρχίζει να φτάνει το επιπεδό εκείνο όπου βρίσκονταν όταν αναλήφθηκαν κι εξαφανίστηκαν από τη Γη. Στη πραγματικότητα εσείς τώρα συναντάτε τις προσδοκίες τους κι έτσι σύντομα οι πραγματικότητές σας θα διασταυρωθούν. Η Νέα Λεμουρία θα γίνει μέρος του παιχνιδιού. Δεν είναι ότι η νέα ήπειρος θα αναδυθεί από τον ωκεανό γιατί κάτι τέτοιο δεν είναι μέρος της συμφωνίας για τη γενική αντίληψη ή τη προσδοκία. Αυτό που θα συμβεί πρώτα είναι ότι ο Λεμούριος θα προβληθεί και θα αφυπνιστεί μέσα από τον καθένα από σας. Θα συναντήσετε τα άτομα με τα οποία είσασταν τις μέρες της Λεμουρίας. Θα αρχίσετε να συναντάτε νέα άτομα που θα δώσουν σπουδαίο νόημα στη ζωή σας, που θα προβάλουν τον Θεό μέσα σας όπως δεν τον είχατε αντικρύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα συναντήσετε τους Λεμούριους που σας περίμεναν στις άλλες διαστάσεις του χρόνου και του χώρου. Θα λάβετε τη βοήθειά τους, αλλά όχι σαν αναληφθέντων δασκάλωνι που ήλθαν να σας οδηγήσουν. Αντί γι’ αυτό, θα περπατήσουν στο πλευρό σας βοηθώντας σας να αυξάνετε τις προσδοκίες σας κάθε στιγμή. Βρίσκονται εκεί για να αναληφθούν μαζί σας. Βρίσκονται εκεί για να σας βοηθήσουν και να βοηθηθούν από ‘σας. Το να ακολουθήτε τον αρχηγό δεν είναι κάτι που λειτουργεί πλέον όπως συνηθιζόταν από τους ανθρώπους. Τώρα είστε στο Δεύτερο Κύμα της Ενδυνάμωσης όπου μαθαίνετε να οδηγείτε τον εαυτό σας, να ακολουθείτε τον εαυτό σας. Τώρα το θέμα είναι να ακολουθείτε τον εαυτό σας κα να βαδίζετε πλάι πλάι με εκείνους που είναι αρκετά δυνατοί για να σταθούν δίπλα σας και να στηρίξουν την ενέργειά σας χωρίς να την παίρνουν ούτε από σας ούτε από κανέναν άλλον. Οι Λεμούριοι περίμεναν υπομονετικά με μεγάλη προσδοκία, με την ελπίδα ότι μιά μέρα θα φτάνατε σε αυτό το επίπεδο… κι εδώ είστε τώρα. Αγαπημένοι, η μεγαλύτερη ελπίδα μας είναι να περπατήσετε υπερήφανα μέσα στο παιχνίδι σας, γνωρίζοντας το αληθινό σας μεγαλείο. Δείτε υπερήφανα μέσα στα μάτια εκείνων που βρίσκονται γύρω σας, προσδοκώντας να δουν την όμορφη προβολή του Θεού που είστε.

Ρυθμίσεις της Πέμπτης Διάστασης

Συμβαίνουν πολλά. Σας είπαμε πριν ότι υπάρχουν πολλά επαναστατικά στάδια από τα οποία περνά η ανθρώπινη βιολογία. Πολλοί από σας αρχίσατε να ξυπνάτε στις τρεις το πρωί μαζί με το κλαμπ «τρεις το πρωί». Ναι, μπορείτε να κατεβάσετε τα χέρια σας. Ξέρουμε ποιοί είστε. Σας επισκεπτόμαστε συχνά στις τρεις, και στις τέσσερις και στις πέντε το πρωί. Αυτό είναι μέρος του τριαδικού ύπνου που θα γίνει πιό συνηθισμένος στους ανθρώπους. Αυτή η τριαδικότητα θα σας βοηθήσει να κοιμάστε τρεις ώρες, να ξυπνάτε δύο ώρες κι έπειτα να κοιμάστε άλλες τρεις ώρες. Καθώς εξελίσσεστε αυτό τα γίνει το κανονικό σας σχέδιο ύπνου. Σας έχουμε επίσης πει ότι η ταχυκαρδίες και οι καρδιακές αρρυθμίες είναι αρκετά συνηθισμένες. Καθώς ανεβάζετε τη δόνησή σας πολύ γρήγορα, το υλικό σας σώμα πρέπει μερικές φορές να παραλείψει ένα κτύπο ή να κτυπά ακανόνιστα για να προλάβει την υψηλότερη δόνηση που αποκτάτε. Δεν είστε μόνοι στις αλλαγές σας. Κάτι συμβαίνει καθώς εισέρχεστε στην πέμπτη διάσταση. Ο ευκολότερος τρόπος να καταλάβετε την πέμπτη διάσταση είναι να να καταλάβετε τις τρεις πρώτες διαστάσεις. Θα το θέσουμε σε απλούς όρους. Οι τρεις πρώτες διαστάσεις είναι απλά το ύψος, το πλάτος και το βάθος. Οι δύο διαστάσεις με τις οποίες τώρα διαμορφώνετε νέες σχέσεις είναι ο χρόνος και ο χώρος. Ως εκ τούτου, ο χρόνος και ο χώρος πρέπει επίσης να ρυθμιστούν με τον ίδιο τρόπο που η δόνησή σας πρέπει να ρυθμιστεί προς υψηλότερα επίπεδα του Νέου Πλανήτη Γη. Θα μπορούσε να ειπωθεί ότι η ίδια η Γη παραλείπει φέτος έναν παλμό. Θα έχετε ένα επιπλέον δευτερόλεπτο το οποίο πρέπει να χειριστείτε φέτος στο πρόγραμμά σας. Σας δίνεται χρόνος, αγαπημένοι. Είναι μία μόνο στιγμή αλλά είναι μία μαγική στιγμή.

Tο Μαγικό Δευτερόλεπτο

Πρόκεται για μία ρύθμιση όχι απλά στον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεστε ή μαρκάρετε τον χρόνο, αλλά μία ρύθμιση στην ίδια τη Γη. Η αντίληψη που έχετε για το ένα δευτερόλεπτο είναι ότι μετράτε από το ένα χιλιοστό στο δεύτερο. Σας λέμε ότι πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο από αυτό, γιατί υπάρχουν κόσμοι ολόκληροι που ζουν μέσα σε αυτό το μαγικό δευτερόλεπτο. Γίνεται ένα ξεκίνημα όπου οι πραγματικότητες αλληλοτέμνονται, όπου δύο πραγματικότητες τέμνουν η μία την άλλη και αφήνουν μόνιμα αποτυπώματα. Αυτό αρχίζει φέτος. Ενα από τα σημάδια και προετοιμασία για αυτό είναι το επιπλέον δευτερόλεπτο που οι επιστήμονές σας θα προσθέσουν στα ημερολόγια και το ρολόγια σας. Αυτή είναι μία απροσδόκητη ρύθμιση που πρέπει να γίνει λόγω της εξέλιξης που υφίσταται. Ναι. Η Γη αλλάζει. Η Γη μεταβάλλεται. Η περιφορά της Γης αλλάζει σε σχέση με τους άλλους πλανήτες. Ακόμη κι αν η περιφορά της επιβραδύνεται, ανεβαίνει το δονητικό της σχέδιο. Οι αλλαγές αυτές θα είναι παρόμοιες με την κατάσταση της καρδιάς σας, όταν βιώνετε ταχυπαλμίες ή αρρυθμίες, επειδή λαμβάνουν χώρα αυτές οι ρυθμίσεις. Να έχετε συνειδητή επίγνωση αυτού. Τι πρόκειται να κάνετε με το δώρο του επιπλέον δευτερολέπτου;

Περιμένετε ένα Θαύμα

Σας κάνουμε μία σύσταση. Από τη στιγμή που ολόκληρη η ζωή είναι απλά μία αντίληψη, μία δυνατότητα του δυναμικού – οχι μία πραγματικότητα – σας ζητάμε να πάρετε το μαγικό αυτό δευτερόλεπτο και να δημιουργήσετε κάτι ξεχωριστό. Περιμένετε ένα θαύμα τεραστίων διαστάσεων. Ξέρετε τι συμβαίνει όταν ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων περιμένουν ένα θαύμα; Οχι μόνο το θαύμα συμβαίνει, αλλά συμβαίνει στον καθένα, ακόμα και στους ανθρώπους που δεν το περιμένουν. Η θεωρία του εκατοστού πιθήκου είναι περισσότερο απο μία θεωρία. Η δόνηση της προσδοκίας αυξάνεται μέχρις ότου φτάσει την κρίσιμη μάζα. Τη συγκεκριμένη αυτή στιγμή ο καθένας, όπου κι αν βρίσκεται, νοιώθει αυτή τη μεταβολή. Οταν αρκετοί άνθρωποι διατηρήσουν την ίδια σκέψη, η σκέψη του Θεού προβάλεται στην Κοσμική Ενέργεια και διανέμεται στιγμιαία σε ολόκληρο το παιχνίδι. Τη στιγμή εκείνη, όλες οι υπάρξεις μέσα σε εκείνη την δονητική ακτίνα, που είναι γνωστή ως Γη, νοιώθουν και υιοθετούν τη νέα δόνηση. Οταν ένα σχέδιο σκέψης αγγίξει την Κοσμική Ενέργεια, αντανακλάται στην πραγματικότητά σας. Είναι η τέλεια εκδήλωση εκείνου του σχεδίου σκέψης. Τι πρόκειται λοιπόν να ζητήσετε; Θα ζητήσετε κάτι υλικό; Θα ζητήσετε κάποια κατάσταση ή μία σχέση, ή θα ζητήσετε το ύψιστο δυναμικό και την ύψιστη συγκίνηση που μπορεί το υλικό σας σώμα να κρατήσει; Θα ζητήσετε τις μεγαλύτερες δυνατότητες αυτή τη μαγική στιγμή του επιπλέον σας δευτερόλεπτου;

Σας λέμε αγαπημένοι, είναι συγκινητικό να παρακολουθεί κανείς. Ποτέ δεν το είχε κανείς ονειρευτεί, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται και σε οποιαδήποτε πραγματικότητα. Ποτέ, ούτε μία φορά, δεν είχε κανείς ονειρευτεί ότι οι άνθρωποι θα πήγαιναν τόσο μπροστά στο παιχνίδι. Κοντεύετε να διαγράψετε έναν πλήρη κύκλο. Αν και έγινε μεγάλη γιορτή όταν περάσατε το τεστ για τις τελικές στιγμές του κόσμου και έγινε ακόμα μεγαλύτερη γιορτή όταν φτάσατε στα δονητικά επίπεδα που βρισκόσασταν την εποχή της Ατλαντίδας και της Λεμουρίας. Τώρα πραγματικά έχετε ξεπεράσει εκείνα τα επίπεδα κι έχετε πάει πέρα από αυτά. Αυτό είναι ένα θαύμα τεραστίων διαστάσεων. Ολα τα μάτια βρίσκονται πάνω σας όπως ποτέ πριν γιατί είστε οι σπουδαιότεροι άγγελοι που έχουν ζήσει ποτέ. Είστε η ελπίδα των ουρανών εκδηλωμένοι στα υλικά σώματα. Εχετε το δυναμικό να δημιουργήσετε την μεγαλύτερη από όλες τις πραγματικότητες του Ουρανού πάνω στη Γη, αν μόνο περιμένετε ένα θαύμα. Διατηρήστε αυτή τη σκέψη. Διατηρήστε αυτή τη προσδοκία. Διατηρήστε την ενέργεια της ευγνωμοσύνης για το θαύμα που πρόκειται να δημουργήσετε και παρακολουθήστε την μαγεία. Είστε οι μάγοι του Παχνιδιού και το επιπλέον δευτερόλεπτο είναι το δευτερόλεπτο των θαυμάτων.

2006 – Στην Μέση της Αντίστροφης Μέτρησης προς την Ανάληψη

Βρίσκεστε στη μέση της αντίστροφης μέτρησης προς την ανάληψη. Τώρα κοιτάτε γύρω σας ψάχνοντας να δημιουργήσετε καινούργια πράγματα, γιατί όταν συμβεί η μαγική εκείνη διασταύρωση του χρόνου και του χώρου το 2012, θα έχετε την επίγνωση ότι όλα όσα έχουν προβλεφθεί βρίσκονται μπροστά σας. Εχετε ήδη βιώσει τα περισσότερα από αυτά. Τώρα δημιουργείτε νέες δυνατότητες. Με τι θα θέλατε να γεμίσετε το κενό αυτό; Ποιό είναι το ύψιστο δυναμικό που θα μπορούσε να σας θρέψει; Βαδίστε με το πάθος σας αγαπημένοι. Δημιουργήστε το θαύμα. Να το αναμένετε και να το απολαύσετε όταν έλθει.

Αγαπημένοι, δεν έχετε ιδέα πώς σας βλέπουμε μέσα σε Όλα Όσα Είναι. Μόνο όταν θα επιστρέψετε πραγματικά στην Εστία τελικά θα καταλάβετε. Καθώς γιορτάζουν την επιστροφή σας στην Εστία, αναρωτιέστε γιατί όλη αυτή η φασαρία. Αναρωτιέστε γιατί όλη η συγκίνηση και αναρωτιέστε τι είναι αυτό που κάνατε που είναι πιό ξεχωριστό από ο,τιδήποτε άλλο. Ομως παίξατε το Παιχνίδι. Είχατε το θάρρος να φορέσετε το πέπλο και να ξεχάσετε ποιοί είστε. Είχατε το θάρρος να έλθετε εδώ κάτω και να χτυπιέστε στους τοίχους της λήθης για το ότι είστε οι γιοί και οι κόρες του Βασιλιά. Ότι είστε Θεοί εκδηλωμένοι στην ανθρώπινη μορφή. Σας τιμάμε με την μεγαλύτερη αγάπη. Ηταν τιμή μας να ανοίξουμε τα φτερά μας για να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε ποιοί είστε. Να θυμάστε ότι είμαστε εμείς που κοιτάμε στα μάτια σας, προσδοκώντας να δούμε τον Θεό.

Με την ύψιστη τιμή σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλο σε κάθε ευκαιρία που σας παρουσιάζεται. Να θυμάστε ότι αυτό είναι ένα Παιχνίδι και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Αθηνά Σαντορινίου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!