Φεβρουάριος 2006

Ορθογώνιο Πλέγμα
Γινόμενοι πολυδιαστασιακοί

 

Από τον Steve:

Αφού παρουσιάσουμε τα μηνύματα ζωντανά κάθε μήνα, αποκωδικοποιούνται από την ομάδα αποκωδικοποίησης με επικεφαλής την Μπέκυ Χάνα. Η Μπέκυ συνήθως μεταφράζει η ίδια τους Φάρους και της λέω ότι είναι μία από τα λίγα άτομα που πιθανώς γνωρίζει το Γκρουπ τόσο καλά όσο εγώ. Η Μπέκυ έστειλε το μήνυμα αυτού του μήνα σε πολλούς από τους φίλους της μαζί με μία προσωπική σημείωση για το τι είναι αυτή η άσκηση που μας έδωσε το Γκρουπ. Την μοιράζομαι μαζί σας παρακάτω καθώς περιγράφει τέλεια τι πρόκειται να διαβάσετε.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Από την Μπέκυ

Ο τελευταίος Φάρος του Γκρουπ παρουσίασε σε μένα τη λέξη ορθογώνιο και εξήγησε ότι η κάθε εμπειρία πάνω στον Πλανήτη Γη αποτελείται από τριάδες. Καθετί μπορεί να αναλυθεί στην καθαρότερη του ουσία διαμέσου του 3 και 3 τριάρια μας δίνουν το 9. Η στροφή των 90 μοιρών είναι ο συνεκτικός δεσμός των πάντων. Για μένα αυτό είναι λογικό. Εξάλλου ο Jimmy Buffet τραγουδούσε κάποτε «Όλος ο κόσμος απλώνεται περιμένοντας πίσω από την πόρτα αριθμός 3».
Εντάξει είμαι περίεργη.

Ο Στηβ έπειτα μου εξήγησε ότι στα μαθηματικά το ορθογώνιος είναι συνώνυμο με το κάθετος όταν χρησιμοποιείται σαν απλό επίθετο και δεν είναι μέρος κάποιας φράσης με προκαθορισμένη έννοια. Σημαίνει με ορθή γωνία. Προέρχεται από την Ελληνική λέξη «ορθός» και τη λέξη «γωνία». Δύο δρόμοι που τέμνονται κάθετα είναι μέρος ενός ορθογωνίου. Καλό είναι να το γνωρίζουμε. Και τώρα τι;

Το Γκρουπ δήλωσε στη συνέχεια ότι με την εξάσκηση η ενεργειακή μας ψυχή αντιδρά και δημιουργεί μια μήτρα, σχεδόν σαν ένα νέο σύστημα χειρισμού, που δεν είχαμε πριν. Μέσω αυτής της άσκησης όχι μόνο τιμάτε την μήτρα που δημιουργείτε, αλλά και την ψευδαίσθηση του Παιχνιδιού του Πλανήτη Γη που δημιουργήσατε για να έχετε αυτή την εμπειρία. Τώρα λοιπόν θέλω να παίξω.

Η άσκηση που ακολουθεί θα δημιουργήσει και θα ενδυναμώσει τη δική σας ορθογώνια μήτρα ώστε να μπορέσετε να αποκτήσετε μία ανώτερη προοπτική της παρούσας σας θέσης. Το Γκρουπ έδωσε πολλές φορές το παράδειγμα ότι είναι σαν να οδηγούμε το δικό μας διώροφο λεωφορείο. Όντες στον επάνω όροφο, είναι σε θέση να βλέπουν λίγο παραπέρα στον δρόμο και μπορούν να μας δώσουν μια ιδέα του που κατευθυνόμαστε αλλά εμείς διατηρούμε πάντα τον έλεγχο και αποφασίζουμε που θα στρίψουμε ή ακόμη και αν θα στρίψουμε. Αν και ίσως δεν γεννηθήκαμε με την ικανότητα να βρισκόμαστε σε δύο μέρη την ίδια στιγμή, φτάσαμε σε μια συμβολή του χωροχρόνου που μας παρέχεται κάθε υποστήριξη για να το κάνουμε. Προικιστήκαμε με αυτό το νέο ενεργειακό εργαλείο και ξέρω ότι για μένα είναι μεγάλο πράγμα, αν και δεν το καταλαβαίνω πολύ καλά ακόμη, και ίσως να ωφελήσει και εσάς. Το δώρο είναι ότι σας επιτρέπει να περάσετε σε μία καινούρια εμπειρία, σαν να οδηγείτε το διώροφο λεωφορείο και να βρίσκεστε ταυτόχρονα στο επάνω πάτωμα. Είναι να το λατρεύει κανείς αυτό το μαγικό λεωφορείο! Απολαύστε τη διαδρομή.

Σας παρακαλώ μην αποθαρρυνθείτε αν δεν παρατηρήσετε κάτι τις πρώτες φορές που θα δοκιμάσετε αυτή την άσκηση επειδή ο νους σας δεν έχει απαραίτητα κάποιο σημείο αναφοράς (βάσει της δικής μου εμπειρίας τουλάχιστον). Η φράση που είδα χθες όταν άνοιξα την κεντρική σελίδα των Εργατών του Φωτός ήταν: Η εξάσκηση οδηγεί στην τελειοποίηση, γι� αυτό πρόσεξε σε τι εξασκείσαι. Πώς σας φαίνεται αυτό σαν κοσμικό σινιάλο;

Να θυμάσαι ότι δεν αφορά μόνο εσένα, αφορά όλους μας.

Ας γίνουμε Ορθογώνιοι

Επιλέξτε περίπου 15 λεπτά κατά τα οποία δεν θα σας διακόψει κανείς  τουλάχιστον την πρώτη φορά που θα το επιχειρήσετε. Μπορείτε να σταθείτε όρθιοι ή να ξαπλώσετε ότι είναι πιο βολικό για σας. Αποδεσμεύστε όλες τις προσδοκίες σας, ακόμα και την παραμικρή ιδέα του τι θα βιώσετε. Αφεθείτε και αποκτήστε συνείδηση της αναπνοής σας. Να είστε ανοικτοί σε κάθε πιθανότητα και/ή δυνατότητα.

Οραματιστείτε ότι είστε σε γωνία 90 μοιρών με την ροή ακριβώς από πάνω σας. Εγώ το βλέπω περισσότερο σαν ένα ποτάμι που ρέει ακριβώς πάνω από το κεφάλι μου. Νιώστε την ενέργεια και την ζωτική δύναμη που στην πραγματικότητα είναι μία άλλη χρονοδιάσταση, πλήρης, με μία άλλη εκδοχή του εαυτού σας και μία άλλη εκδοχή του Παιχνιδιού.

  • Χαλαρώστε και οραματιστείτε μία άλλη διάσταση ή την ροή της ενέργειας μιας χρονοδιάστασης να κινείται σε μια σήραγγα ακριβώς πάνω από το κεφάλι σας
  • Φτάστε την και συνδεθείτε με την ενέργεια που ρέει προσπερνώντας σας.
  • Στρέψτε την ενέργεια κατά 90 μοίρες προς τα δεξιά και κατευθύνετε την στην σπονδυλική σας στήλη, επιτρέποντας της να συγκεντρωθεί στο κέντρο της ύπαρξής σας, στο ηλιακό πλέγμα.
  • Κάντε μια παύση κι αφήστε στην ενέργεια να σας γεμίσει, πάρτε τρεις πολύ βαθιές αναπνοές.
  • Στρέψτε την ενέργεια κατά άλλες 90 μοίρες και κατευθύνετε την προς τον ένα ή και τους δύο γοφούς σας. Πάρτε τρεις βαθιές αναπνοές κι επιτρέψτε στην ενέργεια να συσσωρευτεί.
  • Τώρα στρέψτε την ενέργεια κατά 90 ακόμη μοίρες και κατευθύνετέ την προς το ένα ή και τα δύο σας πόδια διοχετεύοντας την στη Γη.
  • Κάντε μια παύση και νιώστε την έλξη της Γης, πάρτε τρεις ακόμη πολύ βαθιές αναπνοές καθώς συνδέεστε με την Γαία.
  • Χαλαρώστε κι αφεθείτε στην εμπειρία του να βρίσκεστε σε δύο μέρη ταυτόχρονα.
Χαιρετισμούς από την Εστία

Σας χαιρετάμε με τους θερμότερους χαιρετισμούς γιατί βρισκόμαστε για μία ακόμη φορά παρουσία κυρίων. Εσείς, αγαπημένοι, είστε οι κύριοι του Παιχνιδιού της Ελεύθερης Επιλογής και σας τιμάμε περισσότερο από ότι θα γνωρίσετε ποτέ. Δημιουργήσατε στην καθημερινή σας ζωή θαύματα που άλλαξαν την πορεία Όλων Όσων Είναι. Ακόμα και σήμερα κάνετε επιλογές που θα σας προβάλουν πέρα κι από τις μεγαλύτερες ελπίδες της ανθρωπότητας. Οι στιγμές είναι συναρπαστικές.

Αλλαγή Διαστάσεων – Το Επόμενο Εξελικτικό Βήμα

Οι άνθρωποι παίζοντας το Παιχνίδι της ελεύθερης επιλογής βιώνουν αυτή τη στιγμή ένα εξελικτικό στάδιο που δεν έχει ταίρι σε όλη την αιωνιότητα. Ποτέ πριν και πουθενά δεν έχει εξελιχθεί ένα παιχνίδι με τον ρυθμό που εξελίσσεστε εσείς τώρα. Τα παιδιά που γεννιούνται τώρα στο κόσμο σας εισέρχονται με ιδιότητες που οι άνθρωποι δεν είχαν ποτέ πριν. Όταν περιγράψαμε την είσοδο των Κρυστάλλινων Παιδιών, ένα από τα σημάδια που είπαμε να προσέξετε είναι ότι πρόκεινται για πολυδιαστασιακά όντα, ικανά να υπάρχουν ταυτόχρονα σε δύο μέρη και να διασχίζουν αυτά που πιστεύετε ότι είναι τα σύνορα του χωροχρόνου. Σας ήταν εύκολο να αποδεχθείτε ότι τα παιδιά αυτά έχουν νέες και βελτιωμένες ιδιότητες αλλά σας λέμε επίσης ότι και εσείς θα εξελιχθείτε ώστε να αποκτήσετε τα ίδια δώρα με τα οποία αυτά γεννήθηκαν. Καθώς υψώνετε το δονητικό σας επίπεδο, γίνεστε πολυδιαστασιακές υπάρξεις.

Το Παιχνίδι των Τριάδων

Όταν ξυπνάτε το πρωί, μπαίνετε σε μια διάσταση του χωροχρόνου περιορισμένης δονητικής εμβέλειας, μέσα στην οποία περνάτε τις περισσότερες ώρες εγρήγορσης σας. Η ψευδαίσθηση της πραγματικότητας που υπάρχει μέσα σε αυτή την περιορισμένη ζώνη δημιουργήθηκε για να έχετε μία εμπειρία σαν ψυχές που προσποιούνται ότι είναι άνθρωποι. Η φυσική σας κατάσταση, σαν ψυχή, σας επιτρέπει να κινηθείτε και να βιώσετε μία πολύ ευρύτερη ζώνη δονήσεων από αυτή την οποία έχετε συνηθίσει. Αυτό τώρα αλλάζει.

Ολόκληρος ο κόσμος σας αποτελείται από τριάδες. Το σύμπαν στηρίζεται σε ένα μαθηματικό σύστημα με βάση το δώδεκα, το Παιχνίδι της ελεύθερης επιλογής ωστόσο, είναι ένα κλάσμα αυτής της δόνησης βασιζόμενο στο τρία. Όλος ο κόσμος σας και καθετί που περιλαμβάνεται σ΄ αυτόν μπορεί να αναλυθεί στον αριθμό τρία. Το κοσμικό αστείο σε αυτή τη μεριά του πέπλου είναι ότι τον αποκαλείτε Τρίτη διάσταση. Τώρα η εμβέλεια επεκτείνεται. Καθώς αρχίζετε να βιώνετε άλλες διαστάσεις θα σας διευκόλυνε το να έχετε εργαλεία για να σας βοηθήσουν να περνάτε από το ένα διαστασιακό επίπεδο στο επόμενο. Η πληροφορία δεν είναι νέα στη Γη, καθώς ήταν γνωστή σε πολλούς ήδη από την εποχή της αρχαίας Αιγύπτου. Ακόμη και τότε πίστευαν ότι ο κόσμος αποτελείται από τριάδες και ότι η πρόσβαση της πύλης ανάμεσα στις διαστάσεις ήταν δυνατή μέσω μιας γωνίας 90 μοιρών. Αυτό είναι γνωστό στην σημερινή επιστήμη σαν Θεώρημα των Ορθογωνίων.

Εγκαταλείποντας τον Γραμμικό Διάδρομο του Χρόνου

Είστε άπειρα πνεύματα προσποιούμενοι ότι υπάρχετε μέσα σε έναν πεπερασμένο κόσμο και σε ένα πεπερασμένο σώμα. Η φυσαλίδα της βιολογίας που κατοικείται από το πνεύμα σας έχει αρχή και τέλος. Αυτό σας επιτρέπει να βιώνετε τη ζωή μέσα σε ένα πλαίσιο γραμμικού χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι βιώνετε τη ζωή σαν παρελθόν, παρόν ή μέλλον. Φανταστείτε ότι βιώνετε τη ζωή μέσα σε ένα στενό διάδρομο. Προχωράτε μέσα σ΄ αυτόν τον διάδρομο οπισθοδρομώντας. Μπορείτε να δείτε το παρελθόν, όπως και το παρόν σας αν είστε παρατηρητικοί, αλλά το μέλλον δεν είναι καθόλου ορατό. Ο λόγος που η πραγματικότητά σας μοιάζει με στενό διάδρομο είναι ότι είστε περιορισμένοι στην δονητική ζώνη που μπορείτε να δείτε και μέσα στην οποία μπορείτε να ζήσετε. Φανταστείτε ότι φοράτε παρωπίδες που κρατούνε την όραση σας εστιασμένη στον γραμμικό διάδρομο του χρόνου. Τώρα επεκτείνετε το πεδίο αυτών των παρωπίδων για να συμπεριλάβει μία ευρύτερη ζώνη όρασης που σας δίνει την ευκαιρία να δείτε και να κινηθείτε προς άλλους διαδρόμους. Καθένας από αυτούς τους διαδρόμους τέμνει τον δικό σας διάδρομο σε γωνία 90 μοιρών.

Αυτό είναι το μυστικό της απομάκρυνσης της ψευδαίσθησης του γραμμικού χρόνου. Καθώς η όραση σας διευρύνεται θα δείτε και θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις πύλες προς άλλες διαστάσεις του χρόνου. Σας λέμε ότι ακόμη κι αυτό που αντιλαμβάνεστε σαν ταξίδι στο χρόνο δεν είναι αυτό που πιστεύετε. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ ευκολότερο από ότι φαντάζεστε. Όταν κατανοήσετε την σχέση της Ορθογώνιας πραγματικότητας προς την χρυσή τομή θα αποκαλύψετε την ψευδαίσθηση του γραμμικού χρόνου. Προς το παρόν ας αρχίσουμε να σας δείχνουμε τις πρακτικές εφαρμογές του να είστε πολυδιάστατο πνεύμα. Έχουμε αναφέρει συχνά ότι η πραγματικότητά σας έχει άμεση σχέση με το σημείο θεώρησης σας. Με άλλα λόγια, η προοπτική σας καθορίζει την πραγματικότητά σας. Αλλάξτε το σημείο αντίληψης σας και αυτομάτως θα αλλάξετε την πραγματικότητά σας. Σας έχουμε επίσης δώσει ασκήσεις για να μεταβάλετε την πραγματικότητά σας αλλάζοντας την οπτική γωνία από την οποία την βλέπετε. Τώρα προχωράμε παραπέρα και σας ζητάμε να αρχίσετε να βλέπετε την πραγματικότητά σας από πολλά σημεία ταυτόχρονα. Είναι η ψευδαίσθηση του γραμμικού χρόνου που σας κάνει να νομίζετε ότι είστε περιορισμένοι σε μία ύπαρξη. Στην πραγματικότητα είστε πολυδιάστατες υπάρξεις και ως εκ τούτου μπορείτε εύκολα να υπάρχετε σε πολλά σημεία ταυτόχρονα. Φανταστείτε να έχετε μία εμπειρία ζωής την οποία μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα από πολλές οπτικές γωνίες. Αυτό είναι ένα άμεσο βήμα μεταφοράς της θεϊκότητάς σας σε ανθρώπινη μορφή και είναι διαθέσιμο στον καθένα σας σήμερα.

Η Ορθογώνια Μήτρα

Σαν πνεύματα που προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι υπάρχετε μέσα σε μια ενεργειακή μήτρα. Η μήτρα την οποία κατοικείτε καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε την ενέργεια και τις εμπειρίες ζωής σας. Η ενεργειακή σας μήτρα καθορίζει την αρχική επίδραση του καθετί που βιώνετε σαν άνθρωποι. Όταν βρίσκεστε στο πρώτο στάδιο της ζωής, σαν ψυχή που ετοιμάζεται να ενσαρκωθεί, επιλέγετε μαθήματα ζωής και τον τρόπο με τον οποίο θα περάσετε αυτά τα μαθήματα ζωής. Είτε να βιώσετε τα συγκεκριμένα μαθήματα ζωής μέσω μιας ενεργειακής μήτρας (τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειρίζεστε την ενέργεια) είτε μέσω μίας ενεργειακής σφραγίδας (ενέργεια που σας έχει σφραγίσει εξαιτίας κάποιας εμπειρίας ζωής ή συμβάντος). Όταν τελειοποιηθείτε σε κάποιο μάθημα ζωής μπορείτε να ανασυγγράψετε μια ενεργειακή σφραγίδα αλλά δεν μπορείτε ποτέ να αλλάξετε ή να αναδιαμορφώσετε μια ενεργειακή μήτρα. Μπορείτε μόνο να την γνωρίσετε τέλεια γιατί είναι μέρος του εαυτού σας. Αυτό που σας λέμε τώρα είναι ότι καθώς εξελίσσεστε θα βρείτε τρόπους να δημιουργήσετε νέες ενεργειακές μήτρες επικαλύπτουσες την αρχική. Σαν άτομα μπορείτε να επικαλύψετε την αρχική σας μήτρα, εφόσον η επικαλύπτουσα είναι σε αρμονία με την αρχική μήτρα, κατά τον ίδιο τρόπο που σας είπαμε ότι το ολόγραμμα της Τρίτης Γης θα επικαλύψει το αρχικό ολόγραμμα με το οποίο εγκαινιάστηκε η Γη. Σε αυτό το σημείο σας ζητάμε να αρχίσετε να δημιουργείτε μια Ορθογώνια Μήτρα που θα σας επιτρέψει να βιώσετε και να επεκταθείτε στο πλήθος των διαστάσεων του χωροχρόνου που υπάρχουν γύρω σας. Η προσωπική σας Ορθογώνια Μήτρα θα σας επιτρέψει να γίνετε πολυδιάστατες υπάρξεις σήμερα.

Τα περισσότερα από όσα λέμε αυτή τη στιγμή ίσως φαίνονται παρατραβηγμένα όμως στο πολύ κοντινό μέλλον η γήινη επιστήμη θα στηρίξει αυτά για τα οποία μιλάμε σήμερα. Κατά πάσα πιθανότητα η ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης θα είναι που θα αποκαλύψει τα μυστικά του τι πραγματικά ευθύνεται για την συνοχή του κόσμου σας. Βρίσκεστε στο μεταίχμιο μεγάλων επιτευγμάτων σε επιστήμη και τεχνολογία που θα σας οδηγήσουν στην νέα εποχή του ενδυναμωμένου ανθρώπου.

Πολυδιαστατότητα

Εφόσον τώρα επιθυμείτε να καταλάβετε κάτι παραπάνω σχετικά με την διαστατότητα, ορίστε μερικές απλές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε. Αν θέλετε να μάθετε την διαφορά ανάμεσα σε δύο διαστάσεις, κλείστε την μύτη σας και βουτήξτε το κεφάλι σας στο νερό. Μέσα στο νερό είστε σε μια άλλη διάσταση του χωροχρόνου. Το φως διαθλάται και ο ήχος ταξιδεύει διαφορετικά. Στην πραγματικότητα και ο χρόνος βιώνεται διαφορετικά υποβρυχίως αλλά δεν το έχετε ανακαλύψει ακόμη. Σας πληροφορούμε ότι τα πάντα συμπεριφέρονται διαφορετικά σε μια άλλη διάσταση. Πολλοί από εσάς το έχετε βιώσει προσωπικά. Είναι το ίδιο απλό με το να επιβιβάζεστε σε ένα αεροπλάνο και να αποβιβάζεστε σε κάποια μακρινή πόλη. Χτυπά το κινητό σας και είναι κάποιος από το σπίτι που σας καλεί για να μιλήσετε. Μπορείτε να συζητήσετε σαν να βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο είναι γεγονός ωστόσο ότι λαμβάνει χώρα μια αλλαγή διάστασης. Επειδή όταν ανεβήκατε στο αεροπλάνο συνέβη μια μεταβολή διάστασης, δεν είναι το ίδιο να συνομιλείτε από τέτοια απόσταση με το να συνομιλείτε από το ίδιο τηλέφωνο αλλά βρισκόμενοι μέσα στην ίδια πόλη.

Αλλαγές διαστάσεων συμβαίνουν συχνά αν και δεν το αντιλαμβάνεστε. Οι μεταβολές αυτές είναι τόσο απλές ώστε τις περισσότερες φορές δεν τις διακρίνετε σαν διαφορές. Αλλά ακόμη και όταν τις διακρίνετε δεν τις αισθάνεστε σαν κάτι στο οποίο είναι ανάγκη να προσαρμοστείτε και όντως, δεν είναι. Σας λέμε ότι καθώς πορεύεστε σε αυτόν τον διάδρομο αντιλαμβανόμενοι πλέον μια ευρύτερη γκάμα δονήσεων, θα αρχίσετε να βλέπετε στο πλάι πράγματα που δεν είχατε παρατηρήσει πρωτύτερα. Ορισμένα από αυτά θα είναι διάδρομοι γραμμικού χρόνου και χώρου σε κάθετη σχέση με τον δικό σας. Εφόσον ο κόσμος σας είναι δομημένος με τριάδες, οι 90 μοίρες έχουν ιδιαίτερη σημασία για την κίνηση μεταξύ κόσμων. Οι παραπάνω ονομάζονται ορθογώνιες σχέσεις. Σήμερα θα σας προσφέρουμε την δυνατότητα να δημιουργήσετε και να ζήσετε μέσα σε μια Ορθογώνια Μήτρα η οποία θα στεγάσει το πνεύμα σας και θα σας επιτρέψει να μεταπηδάτε από την μια διάσταση στην άλλη. Θα χρειαστεί να το συνηθίσετε όπως και να κάνετε αυτό που αποκαλείτε λάθη. Θα χρειαστεί αρκετή εξάσκηση, πάντως σήμερα θα σας δώσουμε την ουσία της δημιουργίας μιας Ορθογώνιας Μήτρας εκ προθέσεως η οποία θα σας δώσει την δυνατότητα αλλαγής διαστάσεων με ευκολία καθώς και διπαρουσίας. Τι θα κάνετε από εκεί και πέρα εξαρτάται από εσάς, εμείς θα σας δώσουμε τους σπόρους ζητώντας σας να φροντίσετε για την ανάπτυξή τους.

Φωτογραφίζοντας την Ζωή σας Από Δύο Σημεία Ταυτόχρονα

Να΄στε λοιπόν ζώντας σ΄ αυτόν τον κόσμο και αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις σας. Αχ, δεν έχετε ιδέα πόσο μας αρέσουν οι προκλήσεις σας, τις έχετε στήσει με τόσο μεγάλη φροντίδα. Να το ξέρετε ότι ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για σας να σηκωθείτε ένα πρωί και να πέσετε πάνω σε έναν πέτρινο τοίχο ώστε να μάθετε στην συνέχεια κάτι εξαιρετικά σημαντικό για την πρόοδο της ψυχής σας. Αλλά φυσικά μετά θα λέγατε «Τι κάνω λάθος;» Να το ξέρετε, δεν κάνετε τίποτα λάθος. Απλώς έχετε στήσει αυτό το μάθημα για τον εαυτό σας. Η πρόκληση είναι ότι το παρατηρείτε από μια μονοδιάστατη προοπτική. Όταν αντ΄αυτού καταφέρετε σε εκείνο το σημείο να στραφείτε προς τα δεξιά, να βρεθείτε αμέσως σε δύο χωροχρονικά σημεία ταυτόχρονα και να μετά να ξανακοιτάξετε το όποιο πρόβλημα, κατάσταση, πρόκληση ή και οποιαδήποτε χρονική στιγμή, θα έχετε την κατανόηση της Εστίας στο πλευρό σας. Αυτή είναι η διαδικασία της εγκαθίδρυσης του Παραδείσου στην Γη αυτή την μέρα και είναι ένα δώρο με το οποίο γεννιούνται τα παιδία των υψηλότερων δονήσεων- τα Παιδιά της Νέας Γης. Δεν ξέρουν ακόμη να το χρησιμοποιούν, ούτε κι εσείς άλλωστε, αλλά είναι καιρός να αρχίσετε να το κάνετε.

Η Άσκηση της Δόμησης μια Ορθογώνιας Μήτρας

Φανταστείτε ότι ζείτε σε ένα χρονικό πλαίσιο παρόμοιο με διάδρομο ή σωλήνα μέσα στον οποίο ρέει ενέργεια. Απλώς κινούσασταν με την ροή της ενέργειας. Φανταστείτε τώρα ότι υπάρχει μια άλλη διάσταση του χωροχρόνου που ρέει ακριβώς επάνω από το κεφάλι σας. Ενωθείτε με την ροή της ενέργειας ακριβώς πάνω από το κεφάλι σας συνδεόμενοι σε γωνία 90 μοιρών. Απλώς οραματιστείτε αυτή την ορθή γωνία και νιώστε την ενέργεια να στρέφεται και να εισέρχεται στο σώμα σας. Εισπνεύστε την μέσα στην ύπαρξη σας και αφήστε την να συγκεντρωθεί στο κέντρο της ύπαρξης σας. Από εκεί, εισπνεύστε την στρέφοντας την και πάλι κατά 90 μοίρες και στέλνοντας την προς τους γοφούς σας και μια τρίτη φορά, στρέφοντας την κατά άλλες 90 μοίρες, προς τα κάτω, και στέλνοντας την κατά μήκος των ποδιών σας να ενωθεί με την ενέργεια της Γης. Έτσι έχετε τρεις στροφές 90 μοιρών και τιμάτε τόσο την πύλη των 90 μοιρών όσο και των κόσμο των τριάδων. Το ενεργειακό σας σώμα αντιδρά σε αυτή την πρακτική και χτίζει μια μήτρα που είναι σχεδόν σαν ένα καινούριο σύστημα διαχείρισης. Όσο περισσότερο εξασκείστε τόσο ευκολότερη καθίσταται η σύνδεση με άλλες διαστάσεις. Σύντομα θα γίνει μέρος σας και θα βαδίζετε μέσα στην Ορθογώνια Μήτρα συνεχώς.

Η Ορθογώνια Μήτρα σας επιτρέπει να δείτε πράγματα που δεν έχετε ξαναδεί. Κάποιες φορές σας είναι δυνατόν να δείτε ακόμη και τον ανώτερο σκοπό αυτού που είστε και ποια είναι εμπειρία που λαμβάνετε. Δεν είναι δώρο αυτό; Ίσως σε μια διάσταση να βλέπετε μια πρόκληση αλλά από την οπτική μιας άλλης διάστασης η πρόκληση αυτή να είναι στην πραγματικότητα δώρο. Δεν θα ήταν καταπληκτικό να αναθυμηθείτε τι είχατε κατά νου πριν έρθετε εδώ, στην Γη; Δεν θα ήταν θαυμάσιο να γνωρίζετε γιατί συμβαίνουν δυσάρεστα πράγματα σε καλούς ανθρώπους και το αντίθετο; Μόλις κατανοήσετε την πολυδιαστατότητα, η ιδέα του καλού και του κακού φαντάζει πολύ λιγότερο σημαντική. Δεν θα ήταν υπέροχο να διατηρείτε και να μεταφέρετε καθημερινά τις ανώτερες ιδέες της Εστίας; Η δημιουργία μια Ορθογώνιας Μήτρας είναι ένα από τα πρώτα βήματα για να το καταφέρετε και για να βρίσκεστε σε δυο μέρη ταυτόχρονα διατηρώντας πλήρη αντίληψη.

Η επόμενη άσκηση που θα σας ζητήσουμε να κάνετε είναι μια σειρά τριών αναπνοών. Κατά την πρώτη στροφή 90 μοιρών για να συνδεθείτε με την ενέργεια, πάρτε τρεις πολύ βαθιές αναπνοές. Κάντε μια στιγμιαία παύση καθώς ή ενέργεια έρχεται και συνδέεται στο κέντρο της ύπαρξής σας. Εκεί, πάρτε τρεις επιπλέον πολύ βαθιές αναπνοές και στρέψτε την ενέργεια προς τον έναν ή και τους δύο γοφούς σας. Κάντε μια στιγμιαία παύση και πάρτε ακόμη τρεις αναπνοές. Αποδίδετε τιμή στην Ορθογώνια Μήτρα που χτίζετε. Τιμάτε τη δομή του κόσμου και την ψευδαίσθηση του Παιχνιδιού του Πλανήτη Γη που δημιουργήσατε για να βιώσετε αυτή την εμπειρία. Την ίδια στιγμή σας επιτρέπεται να βαδίσετε σε μια ανώτερη πραγματικότητα.

Τις πρώτες φορές που θα το κάνετε θα πείτε «Ωραία αίσθηση αλλά δεν είδα τίποτα. Δεν ένιωσα τίποτα». Σας παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι στο ξεκίνημα θα συμβεί με τέτοια ταχύτητα που θα αισθανθείτε σαν να μην νιώσατε τίποτα, η ψυχή σας όμως θα κερδίσει ένα δευτερόλεπτο αντίληψης. Όσο περισσότερο ασκείστε και εργάζεστε για να χτίσετε και να δυναμώσετε την Ορθογώνια Μήτρα σας τόσο περισσότερο θα παραμένετε σε μια ανώτερη χωροχρονική διάσταση και θα είστε ικανοί να αξιοποιείτε αυτό το δώρο καθημερινά. Είστε ενδυναμωμένοι άνθρωποι. Βαδίζετε στις υψηλότερες δονήσεις του Νέου Πλανήτη Γη και φέρνετε μαζί σας και αυτές τις πανέμορφες, πυκνές βιολογικές φυσαλίδες. Μαθαίνετε να ζείτε σαν άγγελοι που Παίζουν το παιχνίδι του ότι είναι άνθρωποι και κάνετε πολύ περισσότερα από ότι θα μπορούσατε να μάθετε ποτέ. Δεν αφορά εσάς. Αφορά όλους μας.

Το Παιχνίδι σας πήγε πολύ παραπέρα από ότι ελπίζατε να δημιουργήσετε, σαν συλλογικότητα, στο Παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής. Τώρα με την ελεύθερη επιλογή σωστά εδραιωμένη βαδίζετε προς την δημιουργία κάτι μαγικού. Η ανθρώπινη φυλή εξελίσσεται. Επιστρέφετε στην Εστία. Γουάου! Είστε ακόμη εδώ. Αυτό είναι πράγματι μαγικό. Αυτό ήταν το ανώτατο δυναμικό οποιουδήποτε Παιχνιδιού. Σας πληροφορούμε ότι δεν υπάρχει προκαθορισμένο μέγα σχέδιο. Δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνετε για να επιτύχετε την ενεργοποίηση. Αυτό που σας δώσαμε σήμερα σαν Ορθογώνια Μήτρα είναι μια απλή άσκηση για να καταλάβετε ότι ήδη είστε πολυδιάστατοι, για να το αντιληφθείτε και να το αξιοποιήσετε. Η ενέργεια της καρδιάς σας επιθυμεί να μεγαλώσει. Γι΄ αυτό είστε εδώ. Γι΄ αυτό έρχεστε σε αυτές τις συναντήσεις. Γι΄αυτό θέλετε να παρακολουθείτε και διαβάζετε αυτά τα μηνύματα. Σας δώσαμε τον τρόπο να εξέλθετε από τον εαυτό σας και να εισέλθετε σε μια διαφορετική εμπειρία έστω και για ένα δευτερόλεπτο.

Παίξτε με την Ορθογώνια Μήτρα. Δημιουργήστε κάτι μαγικό για σας. Αφεθείτε όχι μόνο να βαδίσετε σε μια άλλη διάσταση του χωροχρόνου αλλά και να ζήσετε σε δύο μέρη ταυτόχρονα. Αν σας φέρει χαρά τότε το ταξίδι μας πέτυχε γιατί δεν επιθυμούμε τίποτα παραπάνω από το να απλώνουμε τα φτερά μας και να σας δείχνουμε την ίδια σας την μεγαλοπρέπεια. Είστε οι κύριοι της Αρένας του Παιχνιδιού. Αλλάζετε το Παιχνίδι κάθε δευτερόλεπτο της κάθε μέρας και από αυτή την πλευρά του πέπλου σας χειροκροτούμε όπως δεν σας έχουν ξαναχειροκροτήσει.

Να το μεταφέρετε σωστά. Παίξτε μαζί του. Απολαύστε την διαδρομή και σας αφήνουμε με τρεις απλές υπενθυμίσεις. Να φέρεστε ο ένας στον άλλο με τον μεγαλύτερο σεβασμό γιατί αντικρίζετε τα μάτια του Θεού. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλο με κάθε ευκαιρία γιατί φροντίζετε τον εαυτό σας. Να θυμάστε ότι είναι ένα Παιχνίδι και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Αθηνά Σαντορινίου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!