Ιούλιος 2006

θεός με μικρό “θ”
Επαναπροσδιορίζοντας την Πραγματικότητα

 

Από τον Steve:

Το μήνυμα που ακολουθεί είναι από τα πιο δυνατά και ευθέα μηνύματα που θυμάμαι να έχω ακούσει από το γκρουπ. Παραθέτουν με απλά λόγια για το πως πολλά από τα συστήματα πίστης μας ξεκίνησαν και για το πώς μπορούν τώρα να αλλάξουν για να μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο. Γνωρίζω ότι πολλοί δεν θα συμφωνήσουν με ότι θα ειπωθεί παρακάτω καθώς χτυπάει στην καρδιά πολλών θρησκειών και ξεκάθαρα ξαναγράφει την ιστορία όπως την ξέρουμε. Παρόλα αυτά, δείχνει ξεκάθαρα κατεύθυνση για την αλλαγή της μελλοντικής πορείας της ανθρωπότητας που θα έχει αποτέλεσα. Μπορεί να μας βοηθήσει να αναπτύξουμε το νοητικό επίπεδο του ενδυναμωμένου ανθρώπου. Είναι σημαντικό να μην παραδώσουμε τη δύναμή μας εμμένοντας στη συνομωσία ή στο δράμα ή στο ποιος φταίει για τί αλλά να αναλάβουμε δράση για να αλλάξουμε τον κόσμο μας σήμερα.

Αυτό το μήνα το γκρουπ μου ζήτησε να αρχίσω να χρησιμοποιώ το μικρό «γ» στην έξοδό τους. Αυτό μου είναι αρκετά ενδιαφέρον, καθώς ποτέ στην πραγματικότητα δεν αποκαλούν έτσι τους εαυτούς τους. Υποθέτω ότι παραιτήθηκαν και τώρα θα με αφήσουν να τους αποκαλώ το γκρουπ, εφόσον το γράφω με μικρό «γ».

Χαιρετισμούς από την Εστία

Συμβαίνουν τόσα πολλά σ’ αυτόν τον πλανήτη που θα προχωρήσουμε κατευθείαν στο μήνυμά μας για σήμερα. Έχουμε πολύ λίγο χρόνο να τα τοποθετήσουμε όλα τα κομμάτια στη θέση τους για να σας βοηθήσουμε να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την εξέλιξη της ανθρωπότητας. Θα ξεκινήσουμε από την αρχή, δείχνοντάς σας τι συμβαίνει σήμερα σε σχέση με το ποιοι είστε και το πώς ξεκινήσατε.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Η Αναζήτηση για το Θεό

Ας αρχίσουμε μιλώντας για το τι πιστεύετε ότι ήταν το ξεκίνημα του χρόνου σας που ονομάζετε τον Κήπο της Εδέμ. Λοιπόν, θα πρέπει να σας πούμε ότι αυτή ήταν μια σκηνοθετημένη ιστορία και όχι έτσι ακριβώς αυτό που νομίζατε πως είναι. Έτσι θα πάμε πίσω, πολύ νωρίτερα από τον Κήπο της Εδέμ, όταν ήσασταν πολύ απλές υπάρξεις. Ακόμα και πριν τις μέρες της Ατλαντίδος, πριν τις μέρες της Λεμούριας, όταν αρχίσατε να ενσαρκώνεστε σαν ψυχές σε αυτόν τον πλανήτη, αρχικά αρχίσατε να ενσαρκώνεστε ως πνεύματα σε αιθέρια μορφή, χωρίς φυσικά σώματα. Αυτό συνέβη επειδή η Γη δονούταν σε τόσο γρήγορο ρυθμό που δεν μπορούσατε να κατοικήσετε τα φυσικά σώματα σε έναν ζεστό πλανήτη. Έτσι, τα πνεύματά σας άρχισαν το Παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής σε αυτόν τον πλανήτη, πολύ πριν ενσαρκωθείτε σε φυσική μορφή. Γι’ αυτό, η ιστορία σας πηγαίνει πολύ πίσω, πολλά εκατοντάδες χιλιάδων χρόνων, πριν από την εποχή που πιστεύετε ότι ο άνθρωπος πρώτο-ενσαρκώθηκε στη Γη. Καταλάβετε ότι το παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής ήταν στην πραγματικότητα η αναζήτηση για το θεό. Για να ορίσετε και να πραγματώσετε το θεό, ήταν απαραίτητο να προσποιηθείτε ότι είστε χωριστά από το σύνολο του θεού. Με αυτό στο μυαλό, αφήστε μας να σας πούμε την ιστορία του πώς εξελιχθήκατε σε σχέση με αυτό που ονομάζετε θεό.

Θα μιλήσουμε για τη σχέση σας με αυτή την οντότητα που ονομάζετε θεό και από που προήλθε, ώστε να δείτε την εικόνα που περιλαμβάνει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Σας λέμε ότι είστε τώρα σε ένα πολύ μαγικό σημείο στην εξέλιξη της ανθρωπότητας κι έχουμε μιλήσει ξανά γι’ αυτό γιατί υπάρχουν εναλλακτικές πραγματικότητες που λαμβάνουν χώρα ταυτόχρονα με τη δική σας. Υπάρχουν μαγικές στιγμές όπου κάποια από αυτές τις χρονοσειρές κάμπτεται ελαφρώς και διασταυρώνεται με άλλες, αφήνοντας εντυπώσεις που αλλάζουν για πάντα το Παιχνίδι. Είστε σε μία απίστευτα αχανή διασταύρωση χώρου και χρόνου αυτή τη στιγμή, όπου συναντάτε τους Λεμούριους και Ατλάντιους εαυτούς σας. Αλλά πηγαίνει ακόμα μακρύτερα από αυτό, γι’ αυτό αφήστε μας να σας πάμε πίσω στην προέλευση σας ως άνθρωποι, ώστε να μπορέσετε να κατανοήσετε ξεκάθαρα τη σχέση σας με το θεό. Μερικές από τις θρησκείες και τα ιθαγενή πιστεύω λένε πως ο θεός συλλαβίζεται με μικρό «θ». Ο θεός δεν είχε κεφαλαίο «Θ» γιατί δεν ήταν θεότητα για να τον λατρεύουν. Αρχικά, ο Θεός ήταν μια μορφή που πορευόταν δίπλα σας για να σας βοηθά, σαν μέρος της καθημερινής σας ενέργειας. Αποκτήσατε μεγάλη άνεση να εργάζεστε με το θεό σας με μικρό «θ» και αυτό αντικατοπτριζόταν σε πολλές πολιτισμικές παραδόσεις στη Γη. Αυτός ο βοηθός σε θεϊκή μορφή συμπεριλήφθηκε στις ιστορίες που πέρασαν από γενιά σε γενιά μέσα στην ιστορία, όπως αυτά που γνωρίζετε σήμερα σαν Ελληνική μυθολογία. Εκεί σε κάθε θεό είχε δοθεί συγκεκριμένη περιοχή ευθύνης. Ένας ήταν ο θεός του νερού, αυτός της φωτιάς, ο άλλος της αγάπης και ούτω καθεξής, με τον καθένα τους να πορεύεται στο πλάι σας, βοηθώντας με μικρά «θ». Ήταν σημαντικό για εκείνους να είναι μικρά «θ», γιατί το μυστικό ήταν ότι εσείς είστε θεός και αυτοί δεν ήταν παρά αντανακλάσεις της ίδιας σας της ενέργειας.

Οι Κατακτητές

Ήρθε μια στιγμή στην ιστορία σας παίζοντας το Παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής, όταν μία ομάδα  οντοτήτων, όχι προερχόμενες από τη Γη, ήρθαν στο παιχνίδι σας με την πρόθεση να σας βοηθήσουν. Πίστευαν πως οι αρχικοί άνθρωποι δεν είχαν κατεύθυνση και χρειάζονταν καθοδήγηση κι έτσι πήραν θέση ως δάσκαλοι και ανώτεροί σας. Αυτή ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία σας που η εικόνα του θεού σας πήρε τη μορφή μιας ανώτερης ύπαρξης με κεφαλαίο «θ». Σας δόθηκαν κανόνες για να ακολουθήσετε και εισήχθησαν οι ιδέες της πολικότητας με τη μορφή του Παράδεισου και της Κόλασης, σαν κίνητρο να ακολουθήσετε τους κανόνες. Οι ενοχές και η ντροπή άρχισαν να χρησιμοποιούνται για έλεγχο καθώς οι άνθρωποι που έπαιζαν το παιχνίδι ελεύθερης επιλογής άρχισαν να σκέφτονται το θεό με κεφαλαίο «Θ». Στην ουσία, το ανθρώπινο είδος καταλείφθηκε και ελεγχόταν από ένα είδος υπάρξεων. Απ’ τη στιγμή που ο πλανήτης Γη ήταν ένας πλανήτης ελεύθερης επιλογής, αυτό ήταν εύκολο κατόρθωμα. Στην πραγματικότητα αυτό το είδος οντοτήτων ήταν ένα από τα έξι πατρικά γένη οργανικής σημασίας στο να σας βοηθήσουν να πάρετε μορφή σε φυσικά σώματα. Στην αρχή αυτή η κατάληψη δεν λειτούργησε καλά, καθώς οι άνθρωποι επαναστάτησαν και χρησιμοποίησαν τη δύναμή τους ενάντια στους κατακτητές τους. Ήταν εκείνη τη στιγμή που το ανθρώπινο DNA τροποποιήθηκε για να μειώσει αυτή την επανάσταση. Εκείνη ήταν η στιγμή που 10 από τους 12 αρχικούς κλώνους αποσυνδέθηκαν και καταστράφηκαν. Έγινε με τέτοιο τρόπο που επηρέασε όλους τους ανθρώπους παντού. Το ενεργειακό αποτύπωμα αυτών των κλώνων είναι μέσα στον καθένα σας και τώρα έχει επαν-ενεργοποιηθεί. Η εποχή της πτώσης σας στο σκοτάδι, όπως την γνωρίζετε, εξυπηρέτησε στην πύκνωση του πέπλου και στο να σας εμποδίσει να εν-θυμηθείτε την κληρονομιά σας και την πραγματική σας δύναμη. Μπορείτε να το θυμάστε σαν ένα τρομερό γεγονός αν θέλετε, αλλά είναι σημαντικό να θυμηθείτε ότι έγινε από καρδιάς και με τις καλύτερες προθέσεις. Ήταν εκεί για να σας βοηθήσουν, να προσπαθήσουν να καθοδηγήσουν όντα που έπεφταν διαρκώς το ένα στο άλλο τα οποία δεν ήξεραν που πήγαιναν.

Ο Καίριος Ρόλος της Εύας

Ακόμα και ως αιχμάλωτοι με ένα πυκνωμένο πέπλο, δεν πήρε πολύ χρόνο ώσπου να σπάσετε αυτά τα δεσμά. Οι κατακτητές τελικά είδαν ότι ήσασταν ικανοί για ελεύθερη επιλογή και έφυγαν όλοι από τη Γη. Στην πραγματικότητα, η ιστορία του Αδάμ και της Εύας και του Κήπου της Εδέμ, ήταν η ιστορία που σας προσφέρονταν τα πάντα, εφόσον ακολουθούσατε τους κανόνες. Αυτές οι ιστορίες ενός αυστηρού ανώτερου όντος που μάθατε ότι είναι θεός με κεφαλαίο «Θ», ήταν στην πραγματικότητα ιστορίες αυτών που έσπευσαν να σας βοηθήσουν, αποσυνδέοντας το DNA σας. Βάσει του δικού σας ορισμού, ένας θεός του φωτός δεν θα μπορούσε ποτέ να οριστεί ως κάτι που προκαλεί φόβο – σκοτάδι. Σας έδωσαν την αντίληψη ότι είστε στον κήπο όπου ο «Θεός» σας παρείχε τα πάντα, εφόσον δεν παραβαίνατε τους κανόνες. Αυτό έδωσε καινούρια πορεία στο Παιχνίδι Ελεύθερης Επιλογής, καθώς τώρα η αναζήτηση για το θεό έγινε αναζήτηση για κανόνες.

Δεν πήρε πολύ μέχρι να αρχίσετε να παραβιάζετε τους κανόνες. Πολύ σύντομα ελευθερωθήκατε από τα δεσμά. Ακόμα και στην ιστορία, δεν πήρε πολύ μέχρι να μπει η Εύα στον πειρασμό με το μήλο και με τη σειρά της να δελεάσει τον Αδάμ να πέσει σε αυτό που λέτε «προπατορικό αμάρτημα». Εσείς οι άνθρωποι έχετε τόση φαντασία! Σας λέμε ότι η Εύα έκανε καλή δουλειά. Οι άνθρωποι έσπασαν εκείνα τα δεσμά, εξασκώντας τις δικές τους δυνάμεις δημιουργίας. Σ’ αυτήν την περίπτωση έγινε εξασκώντας τις δυνάμεις σας δημιουργίας, μέσω προ-δημιουργίας. Η ιστορία του μήλου εφευρέθηκε πολύ αργότερα, καθώς η ιστορία της ομορφιάς της προ-δημιουργίας φαινόταν πολύ ντροπιαστική στα μάτια εκείνων που ακόμα επέλεγαν να προωθούν κανόνες. Ακόμα κι αν η καθημερινή ζωή εκτός του Κήπου της Εδέμ ήταν πιο δύσκολη, τότε αρχίσατε τη ζωή ως δημιουργοί. Από τότε έχετε μεταφέρει την αντίληψη του θεού με ένα κεφαλαίο «Θ» μέσα από αιώνες χρόνου σαν αποτέλεσμα αυτών των εμπειριών.

Υπήρξαν αρκετοί ιθαγενείς πολιτισμοί που έμειναν ανεπηρέαστοι από αυτά τα γεγονότα και εκείνοι ήταν αυτοί που μετέφεραν τις αντιλήψεις του ζώντας σε ενότητα με το θεό με μικρό «θ». Ο πολιτισμός που αργότερα εξελίχθηκε στο Λεμούριο γένος προήλθε από μια τέτοια γενεαλογία. Σας λέμε ότι από τη διασταύρωση του χώρου και χρόνου που βρίσκεται η ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή, μπορεί να είναι πολύ ενδυναμωτικό να επιστρέψετε στην άποψη του θεού με το μικρό «θ». Είστε εδώ για να εργαστείτε με το μεγαλείο σας και όχι για να θεοποιείτε ανθρώπους ή πράγματα εκτός του εαυτού σας. Είναι πολύ δύσκολο για εσάς να δείτε το θεό, γιατί το να είσαι πνεύμα που παριστάνει ότι είναι άνθρωπος δεν είναι εύκολη αποστολή. Πάλι όμως, αν ήταν  εύκολο, όλοι θα ήθελαν να είναι άνθρωποι.

Η Ενδυνάμωση Είναι το Κλειδί

Η αναζήτηση να ορίσετε το θεό είναι αυτό που ήρθατε να κάνετε και είναι δύσκολο να το πραγματοποιήσετε με ένα ιδιαιτέρως πυκνό πέπλο. Παρόμοια, όπως σας έχουμε πει και για τον Christopher και το κουτί της Αλήθειας, ακόμα κι αν τα καταφέρετε να ανοίξετε αυτό το κουτί της αλήθειας και πάλι δεν μπορείτε να δείτε μέσα του. Πρέπει να δείτε την αντανάκλασή του μέσα από τα μάτια άλλων ψυχών στη Γη. Το ίδιο αληθεύει και για τη θεϊκότητα μέσα σας. Πρέπει να αντανακλάται μέσω άλλων. Υπάρχουν δύο πράγματα που σας βοηθάμε να κατανοήσετε.

Πρώτον : Ότι είστε θεός και έχετε την ευθύνη να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις δημιουργίας σας.

Δεύτερον : Δεν είστε ο μόνος θεός

Συγκρατήστε στο μυαλό σας ότι είστε θεοί με μικρό «θ» και υπάρχουν πολλοί από εσάς που περπατούν τριγύρω, πέφτοντας ο ένας στον άλλον, προσπαθώντας να βρείτε πώς αλήθεια μοιάζει ο θεός και να βρείτε έναν ορισμό για το νόημα της ζωής, κι όλον αυτόν τον καιρό εσείς είστε το αστείο! Όλες οι απαντήσεις βρίσκονται στην καρδιά σας όλον αυτόν τον καιρό. Αυτό είστε. Αυτή είναι η θεϊκότητα που βλέπετε μέσα στους άλλους. Βλέπετε καθαρά τη δική τους θεϊκότητα, παρά τη δική σας λόγω του πέπλου. Σας λέμε ότι τώρα, πολύ περισσότερο από ποτέ, αυτό το πέπλο λεπταίνει και σύντομα θα καταλάβετε το αληθινό νόημα της ενδυνάμωσης. Αυτή είναι η Εποχή της Ενδυνάμωσης.

Ο ευκολότερος τρόπος να βρείτε τη δική σας ενδυνάμωση είναι βοηθώντας τους ανθρώπους γύρω σας να ενδυναμωθούν. Αυτό θα ζωντανέψει το θεό. Αυτό είναι που σας βοηθά να ακτινοβολήσετε το λαμπρότερο φως σας, να ενδυναμώσετε τους ανθρώπους γύρω σας με όποιον τρόπο μπορείτε. Δεν ήταν διαδεδομένο στη Γη στο παρελθόν, γιατί πάντα πιστεύατε ότι μια δόνηση είναι καλύτερη από την άλλη κατά κάποιον τρόπο, πράγμα που έθεσε μια ολόκληρη νοοτροπία πνευματικού ανταγωνισμού. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Είναι απλά μία ψευδαίσθηση του Παιχνιδιού. Μπορείτε όλοι να είστε εξαιρετικοί. Όταν βοηθάτε κάποιον να εισέλθει στην ενδυνάμωση και τη θεϊκότητά του, τότε επέρχεται η δική σας ενδυνάμωση και θεϊκότητα. Μπορείτε όλοι να εισέλθετε στη δύναμή σας κάθε μέρα και αυτό είμαστε εδώ για να σας δείξουμε, να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε ποιοι αλήθεια είστε. Είμαστε εδώ για να παραμερίσουμε το πέπλο για μια μόνο στιγμή, έτσι ώστε κάτι να βγάλει νόημα μέσα στην καρδιά σας, κάτι που ήδη γνωρίζατε, ώστε να εν-θυμηθείτε. Έπειτα σας ζητούμε να βρείτε τη δική σας εκδοχή της ίδιας αλήθειας και με τη σειρά σας να τη μεταφέρετε και να βρείτε τρόπο να τη χρησιμοποιήσετε σε άλλους τομείς της ζωής σας. Εκεί είναι η μαγεία.

To Κεφαλαίο «Κ» των Κυβερνήσεων

Τώρα επιτρέψτε μας να σας πάμε ένα βήμα παραπέρα, γιατί η όλη πίστη σας σε ένα μεγάλο «Θ» έχει επιφέρει μια σειρά αντιδράσεων στο Παιχνίδι Ελεύθερης Επιλογής που μπορεί τώρα να αναφερθεί. Ένα ακόμα από τα κεφαλαία γράμματα που έχετε δημιουργήσει είναι το «Κ» της Κυβέρνησης. Ναι, θα αλλάξει, αλλά όχι με τον τρόπο που νομίζετε ότι θα αλλάξει οι περισσότεροι. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι θα έρθει ένα νέο κύμα ενέργειας που θα κατανείμει τον πλούτο ισομερώς. Σας λέμε ότι αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να λειτουργήσει, γιατί το να είσαι φτωχός δεν είναι έλλειψη χρημάτων. Το να είσαι φτωχός είναι τρόπος σκέψης. Είναι μια ενέργεια όπου πιστεύετε στην δική σας έλλειψη δημιουργίας και τη δική σας μη εξοικείωση με τη δημιουργία. Γι’ αυτό το λόγο, μία ίση κατανομή πλούτου δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί στον πλανήτη σας. Αλλιώς δεν θα υπήρχε ελεύθερη επιλογή, έτσι δεν είναι; Θα παραβιάζετε την πρώτη αρχή, αν και θα ήταν άλλη μία εγκάρδια απόπειρα για βοήθεια.

Αντί αυτού, αυτό που συνέβη είναι ότι έχετε δημιουργήσει όλες αυτές τις υπέροχες κυβερνήσεις, στις οποίες έχετε δώσει ένα κεφαλαίο «Κ» για να τις θεοποιήσετε. Μπορούσατε μετά να τις καταστήσετε υπεύθυνες για τις δημιουργίες σας και να τους δώσετε τη δύναμή σας. Τις αποκαλείτε Κυβερνήσεις, δίνοντας σε αυτές έμφαση με ένα κεφαλαίο «Κ». Αγαπημένοι, τις έχετε δημιουργήσει σε κάθε περιοχή του κόσμου. Υπάρχουν μεγάλες και μικρές. Δε έχει αλήθεια σημασία, γιατί είναι κατά βάση όλες ίδιες. Δεν σας λέμε ότι είναι σωστό ή λάθος, αλλά ότι μόνο το τι έχει συμβεί. Είναι ανθρώπινη φύση το να θέλετε να κάνετε τη ζωή ευκολότερη και να σας παρέχονται τα απαραίτητα της ζωής από έναν οργανισμό. Η πρόκληση ήρθε όταν αρχίσατε να τους ζητάτε να ηγηθούν και να δημιουργήσουν για εσάς.

Πώς θα ήταν για εσάς να επι-στρέψετε στην ίδια ενέργεια που είχατε στις μέρες της Λεμούριας, όπου εργαζόσασταν με μικρό «κ» στην κυβέρνηση; Η κυβέρνηση θα επέστρεφε να ήταν υπηρέτης του λαού , αντί του εαυτού της. Δεν σας είναι κρυφό  το ότι η έγερση και η πτώση της Ρώμης επαναλαμβάνεται. Καθώς οι άνθρωποι παίρνουν όλο και περισσότερη από την ενδυνάμωσή τους, ο ρόλος της Κυβέρνησης θα πρέπει να αλλάξει. Ελπίζουμε να μαθαίνετε από την ιστορία και να αλλάξετε το αποτέλεσμα. Εσείς που κάθεστε σε αυτά δωμάτια, εσείς που διαβάζετε αυτά τα λόγια ή που βλέπετε αυτή την αναμετάδοση, είστε εκείνοι που μπορείτε να το αλλάξετε. Αλλά πρώτα αναρωτιέστε, «και τι σχέση έχει αυτό με εμένα, πώς με επηρεάζει; Τι μπορώ να κάνω;» Κρατήστε το στην καρδιά σας πρώτα, γιατί έχετε δύναμη που δεν έχει ταίρι σ’ όλο το σύμπαν. Ο καθένας από εσάς διαλέγει την πραγματικότητα που ζει, έτσι μπορείτε να διαλέξετε μια πραγματικότητα στην οποία η κυβέρνηση έχει τον πρώτο λόγο και είστε υπό έλεγχο. Ή μπορείτε να διαλέξετε μια πραγματικότητα όπου είστε κύριοι του εαυτού σας και αφήνετε την κυβέρνηση να προσαρμόζεται στα μέτρα σας. Θέλετε αλήθεια να επιστρέψετε στον Κήπο της Εδέμ; Σας ζητάμε να αρχίσετε να το σκέφτεστε τώρα, γιατί παρομοίως όπως τινάζετε ένα χαλί και δημιουργείται ένα μεγάλο «κύμα». Όταν κάποιος τραβήξει το χαλί, το «κύμα» περνάει από ολόκληρο το χαλί και τινάζει τα πάντα. Σας λέμε ότι αυτό το «κύμα» δεν είναι αναγκαίο να γίνει με καταστροφικό τρόπο. Μπορεί να είναι μια απαλή αλλαγή. Ο κόσμος δεν χρειάζεται να περάσει από άλλη μια παγκόσμια κρίση για να αλλάξετε το σύστημα. Μπορεί να γίνει με μία καρδιά τη φορά. Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις είναι ότι ελάχιστες από τις Κυβερνήσεις της Γης στην πραγματικότητα οδηγούνται μόνο από τους ανθρώπους που κυβερνούν, αν και αυτή ήταν η αρχική πρόθεση.

Οι Εταιρείες με Κεφαλαίο Ε

Οι άνθρωποι έχουν σχηματίσει άλλους οργανισμούς που τους έδωσαν τη δύναμη του μεγάλου «Θ» επίσης, αλλά δεν είναι πραγματικά «Θ» γιατί είναι κρυμμένο. Είναι ένα μεγάλο «Ε» και είναι οι παγκόσμιες εταιρείες που έχουν θεοποιηθεί από τις κυβερνήσεις και σε πολλές περιπτώσεις επηρεάζονται άμεσα και συνεργάζονται με τις κυβερνήσεις περισσότερο από τα άτομα. Σας λέμε ότι οι εταιρείες στην πραγματικότητα ελέγχουν την πλειοψηφία των πράξεων και των αποφάσεων που παίρνονται από πολλούς παγκόσμιους ηγέτες. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν επίσης θεωρίες συνομωσίας, ότι μια πλούσια ελίτ στον Άρη ελέγχει στην πραγματικότητα τη Γη. Υπάρχουν θεωρίες συνομωσίας για κρυφές κυβερνήσεις του κόσμου σας που σιωπηλά χειραγωγούν τα πάντα. Είναι αληθινές; Έχει καμία σημασία; Όχι. Όχι αν δεν διαλέξετε αυτή την πραγματικότητα. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η δική σας δημιουργία, η πραγματικότητα που δημιουργείτε. Έχετε δημιουργήσει οντότητες ονομαζόμενες Εταιρείες, οι οποίες σιωπηλά διοικούν το δικό σας κόσμο, βάση δικού σας σχεδιασμού. Δεν είναι συνομωσία, αλλά μάλλον εντελώς στα ανοιχτά για να το δουν όλοι. Κι όμως οι περισσότεροι επιλέγουν να μην το βλέπουν.

Σε πολλές χώρες οι εταιρείες απαιτείται βάση νόμου να θέτουν το κέρδος πάνω από γενικό συμφέρον. Αυτό είναι πολύ λυπηρό, γιατί έχετε θεοποιήσει τις εταιρείες σας σε ένα μεγάλο «Ε» και έχει γίνει με πολλή βοήθεια από την Κυβέρνηση με μεγάλο «Κ». Αυτή τη στιγμή, είναι νόμος στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες ότι μία εταιρεία πρέπει να τοποθετεί το κέρδος πριν από όλα τα άλλα πράγματα, συμπεριλαμβανομένου και του γενικού συμφέροντος. Αυτό πρέπει να αλλάξει για να σπάσετε τα δεσμά του Κήπου της Εδέμ στον οποίο βρίσκεστε μέσα. Γνωρίζετε ότι στον πλανήτη σας σήμερα, στις εταιρείες μπορούν πραγματικά να ανήκουν παγκόσμιες πατέντες σε μορφές ζωής όπως φυτά, βιολογικές μορφές και όργανα; Αυτές οι δικαστικές αποφάσεις θα έπρεπε να αναθεωρηθούν με μια κριτική ματιά και να γίνουν δημοσίως γνωστές σε όλους. Φανταστείτε ότι μια Εταιρεία κρατά μια πατέντα για ένα σωτήριο φυτό, αλλά απαιτείται βάση νόμου να αποκρύπτεται από το κοινό, καθώς θα μείωνε τα κέρδη από τη υπάρχουσα σειρά προϊόντων. Μας λυπεί να σας πούμε ότι αυτό συμβαίνει κάθε μέρα στη Γη αυτή τη στιγμή. Πρέπει επίσης να σας αναφέρουμε εδώ ότι είναι οι εταιρικές πολεμικές μηχανές που οδηγούν τις κυβερνήσεις. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί ακόμα έχετε τουλάχιστον έναν πόλεμο κάθε 20 χρόνια;

Εταιρείες Νέας Ενέργειας

Τι θα δείτε στον καινούριο πλανήτη Γη; Δεν θα έχετε εταιρείες; Δεν θα έχετε επιχειρήσεις; Ναι, αν και ίσως να τις αποκαλείτε με καινούριο όνομα, θα είναι ακόμα μέρος του παιχνιδιού σας. Πώς θα μοιάζουν οι εταιρείες Νέας Ενέργειας; Μπορείτε να φανταστείτε έναν καταστατικό χάρτη που θα απαιτούσε οι κερδοσκοπικές εταιρείες να τοποθετούν τους ανθρώπους  και το δημόσιο συμφέρον πρώτα;

Αφήστε μας να σας προσφέρουμε μια ένδειξη του πώς θα έμοιαζε στις μέρες της Λεμούριας. Η κυβέρνηση ήταν στην πραγματικότητα μία έλλειψη κανόνων και νόμων, αλλά ήταν πλούσια σε έθιμα. Ήταν μια όμορφη, ενδυναμωτική εποχή, γιατί και τότε είχατε επιχειρήσεις και είχατε οδηγούμενες από τις κυβερνήσεις επιχειρήσεις , πολύ όπως τις σημερινές σας εταιρείες. Η κυβέρνηση της Λεμούριας έδινε στις επιχειρήσεις το δικαίωμα να λειτουργούν για το δημόσιο συμφέρον. Από τις επιχειρήσεις εκείνες τις μέρες απαιτούνταν να δείχνουν καρδιά και να τοποθετούν το δημόσιο συμφέρον πρώτα από όλα για να τηρήσουν τον καταστατικό τους χάρτη. Στη Λεμούρια οι οδηγούμενες από την κυβέρνηση επιχειρήσεις ήταν υπηρέτες των ανθρώπων και τους προσέφεραν ειδικά δικαιώματα, Τους προσέφεραν τη δυνατότητα να είναι από μόνες τους οντότητα με την πρόθεση να τοποθετούν το δημόσιο συμφέρον και την ανθρώπινη ενδυνάμωση πάνω από όλα.

Σας παρακαλούμε μην φοβηθείτε εδώ, γιατί υπάρχει πολύ αντίφαση σχετικά με τις εταιρείες να είναι μόνο για το κέρδος. Αν πιστεύετε ότι όλο το κέρδος είναι κακό, θα βάλετε τον εαυτό σας σε ένα σύστημα πίστης της έλλειψης, το οποίο μπορεί να προκαλέσει αμέτρητες προκλήσεις για την υπόλοιπη ζωή σας. Όταν μία εταιρεία βάζει την ενέργεια της καρδιάς των ανθρώπων πρώτα, στην πραγματικότητα θα κερδίσει πολλά περισσότερα χρήματα. Η κατάληξη και το αποτέλεσμά τους στην πραγματικότητα θα βελτιωθεί, αλλά πολύ λίγες το έχουν αποδείξει μέχρι τώρα αυτό.

Πολλές εταιρείες, ακόμα και σήμερα έχουν αρχίσει και μετατοπίζουν αυτό το όραμα. Έχουν ήδη αρχίσει και αλλάζουν και σας ζητάμε να ευθυγραμμίσετε τους εαυτούς σας με αυτούς τους ανθρώπους και οργανισμούς. Έχετε επιλογή ως προς το πού θα ξοδέψετε τα χρήματά σας και πώς σχηματίζετε τις δικές εταιρείες. Πολλοί από εσάς που λαμβάνετε σήμερα αυτό το μήνυμα είστε ηγέτες διεθνών εταιρειών και κυβερνήσεων. Σας ζητάμε να γίνετε μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος. Η μετατόπιση μπροστά δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη. Δεν χρειάζεται να είναι καταστροφική. Μπορεί να είναι από καρδιάς και να αντανακλά μία ενδυναμωμένη αντίληψη της Καινούριας Γης. Ακόμα και καθώς σχηματίζετε τις δικές σας μικρές επιχειρήσεις, βάλτε αυτή την ενέργεια στο επιχειρηματικό σας πλάνο. «Πώς μπορώ να εξυπηρετήσω;» Υποστηρίξτε τις εταιρείες που βάζουν αυτό στο επιχειρηματικό τους πλάνο. Απαιτήστε οι κυβερνήσεις να έχουν διαφάνεια και αρχίστε να προσφέρετε υπηρεσίες στο δημόσιο καλό και να αναγνωρίζετε ότι όλες οι  κυβερνήσεις υπηρετούν τους πολίτες της Γης. Εκλέξτε ανθρώπους που θα αλλάξουν τη νομοθεσία, για να επιτρέψουν στις εταιρείες να χρησιμοποιήσουν την ενέργεια της καρδιάς. Αν μια εταιρεία είναι να χριστεί μία νομική οντότητα τότε κάντε νόμο το ότι θα πρέπει να αποδεικνύει ότι έχει καρδιά και να την χρησιμοποιεί. Αυτό έχει να κάνει με το να χρησιμοποιήσετε πρακτική μαγεία στον πλανήτη Γη. Έχει να κάνει με το να μάθετε να τιμάτε το θεό μέσα στον καθένα από εσάς και να γίνετε άνετοι με το θεό να περπατά πλάι-πλάι με εσάς.

Όταν κρατάτε χέρια σε αυτόν τον πλανήτη, θα αλλάξετε το πρόσωπο της ανθρωπότητας. Είστε σε έναν κύκλο εξέλιξης που δεν έχει υπάρξει ξανά. Βρίσκεστε σε έναν σημείο εξέλιξης της ιστορίας που κανείς δεν προσδοκούσε ποτέ όταν αρχίσατε αυτό το Παιχνίδι. Διαλέξατε καλά. Είστε έτοιμοι να κάντε καινούριες επιλογές και σας ζητάμε να μην τις κρατήσετε όλες στο μεταφυσικό πεδίο, αλλά να τις βάλετε στις καθημερινές ζωές σας. Μάθετε πώς να τις εφαρμόζετε στις κουζίνες σας, στα μπακάλικα σας, στην εργασία σας, στις εταιρείες σας, στις κυβερνήσεις σας και όπου πάτε. Αυτή είναι η μαγεία που κρατάτε. Με όλο το μεγαλείο στον ουρανό, δεν μπορούμε να κατέβουμε και να αλλάξουμε τη ζωή σας. Δεν μπορούμε να κατέβουμε και να αλλάξουμε τον κόσμο σας. Το μόνο που μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε είναι να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε.

Είναι με τη μεγαλύτερη τιμή που σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Φροντίστε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Ροδάννα Τσουκαλά

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!