Νοέμβριος 2006

Το καινούριο καλούπι
Ανα-Καλωδιώνοντας το Δίκτυο Ενέργειας

 

Από τον Steve :

Αυτό το μήνυμα δένει με το μεγάλο μήνυμα του περασμένου μήνα. (Δείτε Η Ανα-καλωδίωση) Εδώ το γκρουπ εξηγεί πολύ περισσότερα από αυτά που συμβαίνουν καθώς αρχίζουμε αυτή την ανθρώπινη αναβάθμιση καλωδίωσης. Εξήγησαν πως αν και ένα ενεργειακό δίκτυο (Matrix) δεν μπορεί ποτέ να αλλαχτεί, είναι δυνατό να προστεθεί καινούρια επίστρωση σε ένα ήδη υπάρχων Matrix. Αυτό γίνεται συναρπαστικό. Κρατηθείτε, η διαδρομή έχει μόλις αρχίσει.

Μεγάλες αγκαλιές και απαλά σκουντήματα, Steve

 

 

Χαιρετισμοί από την Εστία
Γιατί είμαι εδώ;

Έχετε διανύσει πολύ δρόμο για να καθίσετε σε αυτές τις καρέκλες. Έχετε διανύσει μεγάλη απόσταση για να τοποθετήσετε τον εαυτό σας ως ψυχή σ’ αυτό το μαγικό σταυροδρόμι χώρου και χρόνου, όπου μπορείτε να κάνετε τη διαφορά σ’ αυτόν τον πλανήτη. Αλλά είναι βαθύτερο από αυτό, γιατί είστε πολυδιάστατα όντα και το μεγαλύτερο μέρος του σκοπού του ερχομού σας φτάνει πολύ πιο μακριά από αυτά που βιώνετε στις καθημερινές ζωές σας. Είστε οι μάγοιτηςσκακιέρας. Είστε εκείνοι που ήρθαν, φορώντας το πέπλο, για να ξεχάσετε τα πάντα σχετικά με το τι ήσασταν πριν. Και ορίστε, είστε πάνω στην ώρα. «Και τι ήρθαμε να κάνουμε λοιπόν;» Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που όλοι θέλετε να γνωρίζετε.

Αφήστε μας πρώτα να σας πάμε πίσω και να αναφερθούμε σε κάτι για το οποίο μιλήσαμε πρόσφατα. Γίνετε μια διαδικασία ανα-καλωδίωσης με τον καθένα από εσάς. Είναι μια αλλαγή πρακτικά στον τρόπο που συνδέεται ο εγκέφαλός σας. Αφήστε μας να σας δώσουμε μια εικόνα, γιατί ο Φύλακας έχει λάβει πολλά emailτα οποία ρωτάνε τι ακριβώς εννοούσαμε με αυτό που είπαμε. Γι’ αυτό θα σας δώσουμε μια αναλογία.

Το Πέπλο Είναι Τραβηγμένο Ανάμεσα στους Δυο Λοβούς του Εγκεφάλου

Σας λέμε πως υπάρχουν δύο μέρη του εγκεφάλου που σκοπίμως χωρίστηκαν για να μπορέσετε να φορέσετε το πέπλο, για να μπορέσετε να μην δείτε τους εαυτούς σας ως τις ψυχές οι οποίες στην πραγματικότητα είστε. Πιστεύετε πως είστε σε ανθρώπινο σώμα. Συνεχίζετε να σκέφτεστε πως είστε άνθρωποι που ψάχνουν για πνευματική αφύπνιση, όταν στην πραγματικότητα είστε πνευματικά όντα που προσπαθούν να τα καταφέρουν με μια ανθρώπινη αφύπνιση. Κι ορίστε, βρίσκεστε εδώ, προσπαθώντας να καταλάβετε τι ήρθατε να κάνετε. Καθώς ψάχνετε για αυτές τις απαντήσεις, οι δύο λοβοί του εγκεφάλου αρχίζουν να επικοινωνούν με διαφορετικούς και καινούριους τρόπους. Για να σας δώσουμε μια εικόνα, φανταστείτε πως υπάρχουν μικροσκοπικά καλώδια μεταξύ των πλευρών του εγκεφάλου. Τα ονομάζετε συναπτικές οδούς. Αυτές οι Οδοί μεταφέρουν ενέργεια από και προς μεταξύ των δύο πλευρών του εγκεφάλου, μεταφέροντας ηλεκτρικές ωθήσεις μεταξύ τους, οι οποίες σας βοηθούν να ισορροπήσετε το πνευματικό σας ον μέσα σε ένα φυσικό σώμα. Αυτή η μεταφορά ενέργειας μεταξύ των δύο λοβών βοηθά την ψυχή να ψάχνει για απαντήσεις μέσα στο φυσικό σώμα. Όταν μελετάτε μια ερώτηση που δεν έχει εύκολη απάντηση, το σώμα σας, χτίζει καινούριες συναπτικές οδούς που ενεργά αναζητούν τις απαντήσεις τις οποίες ψάχνετε. Όταν μιλάτε σε αυτό το κομμάτι του ανώτερου εαυτού σας, που καθιστά δυνατή την πνευματική επικοινωνία, είναι δυνατόν για τον εγκέφαλό σας να αναζητήσει αυτή τη σύνδεση μόνο μέσω των νέο-σχηματισμένων οδών. Οι άνθρωποι που φαίνεται να έχουν μια καλή ικανότητα να μιλούν στο πνεύμα, στην πραγματικότητα έχουν μια ικανότητα να χτίζουν γρήγορα καινούριες συναπτικές οδούς. Στην πραγματικότητα, δεν έχει σημασία ο αριθμός των οδών που έχετε, αλλά η ενεργοποίηση των καινούριων που ανοίγουν την επικοινωνία που αναζητάτε. Γι’ αυτό το λόγο, η ικανότητα να δημιουργείτε καινούριες συναπτικές οδούς είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε.

Αναβαθμίζοντας σε Οπτικές Ίνες

Οι άνθρωποι έχουν συχνά ρωτήσει, «Τι μπορώ να κάνω για να αρχίσω το channeling;» Σας δίνουμε μερικές περίεργες απαντήσεις. Οδηγήστε απόδιαφορετικόδρόμο για τη δουλειά. Βουρτσίστε τα δόντια σας με το μη- κυρίαρχο χέρι σας. Αν έχετε καλό αριστερό πόδι ή δεξί πόδι, πάντα κάνετε το πρώτο βήμα σας με το μη κυρίαρχο πόδι. Εσκεμμένα αρχίστε ένα βήμα με το αντίθετο πόδι αντί αυτού. Αρχίστε να εργάζεστε να τεντώσετε αυτές τις συναπτικές οδούς. Η εικόνα που θα σας δώσουμε είναι απλή : θεωρήστε ότι οι συναπτικές οδοί είναι ηλεκτρικά καλώδια που παρέχουν επικοινωνία μεταξύ των δύο μισών του εγκεφάλου σας. Χρησιμοποιώντας αυτή την αναλογία, είστε στην διαδικασία αναβάθμισης σε οπτικές ίνες. Τα καινούρια καλώδια οπτικών ινών μεταφέρουν πολύ περισσότερο φως και πληροφορίες. Με αυτή τη νέα καλωδίωση δεν χρειάζεστε πλέον να χρησιμοποιείτε μόνο καινούριες συναπτικές οδούς για ανώτερες επικοινωνίες. Αυτή είναι η βάση για ό,τι σας έχουμε επανειλημμένα πει. Στις μέρες που θα έρθουν , αυτό που ονομάζετε channeling και πνευματική επικοινωνία θα γίνει σύνηθες φαινόμενο. Όλοι σας έχετε την ικανότητα, πάντα, κι όμως πολύ λίγοι από εσάς έχουν καταφέρει να παράγουν αρκετές συναπτικές οδούς για να διατηρήσουν τη σύνδεση. Με τα νέα καλώδια οπτικών ινών αυτό δεν θα αποτελεί πρόβλημα και όλοι θα ανακαλύψουν την εσωτερική τους σύνδεση με το πνεύμα. Αυτό είναι στην ουσία γιατί σας ονομάζουμε Εργάτες του Φωτός. Ακόμα δεν έχετε αντίληψη του τι στ’ αλήθεια είναι «Φως». Πιστεύετε πως φως είναι η ενέργεια του Ήλιου ή αυτό που βλέπετε σαν ενέργεια φωτονίων. Είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Έχετε μόνο ξύσει την επιφάνεια στις επιστήμες σας για να κατανοήσετε πλήρως τι είναι το Φως. Αυτό θα ακολουθήσει συντομότερα από ότι φαντάζεστε, καθώς υπόκειται σε εξέλιξη η ανα-καλωδίωση της ανθρωπότητας.

Η Ενεργοποίηση του Εκατοστού Πιθήκου

Ας μιλήσουμε περισσότερο για το καθαρό αποτέλεσμα, καθώς αυτή η διαδικασία ανα-καλωδίωσης συνεχίζεται, όπως συμβαίνει με όλους και τον καθένα σας. Είναι μια παγκόσμια μετατόπιση. Είναι σχεδόν σαν να έχετε φτάσει την κριτική μάζα και η θεωρία του Εκατοστού Πιθήκου ενεργοποιείται. Πολύ σύντομα, οι άνθρωποι παντού θα αρχίσουν να βιώνουν παρόμοιες αντιδράσεις. Φυσικά, εκείνοι από εσάς που προσπαθούν σκόπιμα να προπορευτούν, σε επίπεδο δονήσεων έχουν περισσότερες από αυτές τις εμπειρίες σε σύγκριση με άλλους ανθρώπους, γιατί έχετε δεσμευτεί στο να είστε εκεί πρώτοι, για να θέσετε την ενέργεια για να σας ακολουθήσουν οι άλλοι. Γι’ αυτό, επειδή βρίσκεστε στην αρχή του βέλους που αλλάζει το πρότυπο των πάντων, επίσης δέχεστε την περισσότερη ένταση. Δεν είστε μόνοι αγαπημένοι, και η δουλειά σας τιμάται πολύ περισσότερο από νομίζετε, γιατί το πρότυπο δεν θα μπορούσε ποτέ να αλλάξει χωρίς εσάς στην κορυφή.

Είστε οι Εργάτες του Φωτός. Είστε οι προπορευόμενοι αυτού που είναι να έρθει. Περήφανοι στέκεστε όρθιοι και το γνωρίζετε, ακόμα και αν είστε κουρασμένοι, ακόμα κι αν νιώθετε ότι σέρνετε αυτό το σώμα. Στην πραγματικότητα, ήρθατε πάνω στην ώρα και εκπληρώνετε τον σκοπό για τον οποίο ήρθατε. Έτσι πρώτιστα, να ξέρετε πως κάνετε τη διαφορά.

Το Ενεργειακό Καλούπι

Τώρα θα θέλαμε να επαναλάβουμε προηγούμενες πληροφορίες που σας είχαμε δώσει. Όταν ο Φύλακας συνέταξε το βιβλίο “η Ψυχολογία του Πνεύματος”, εξηγήσαμε την διαφορά μεταξύ ενός καλουπιού ενέργειας και ενός ενεργειακού εντυπώματος, γιατί και τα δύο μεταφέρουν πρωταρχικά μαθήματα ζωής μιας ψυχής. Ένα ενεργειακό εντύπωμα είναι ένα γεγονός ή κάτι που σας συμβαίνει και σας «σφραγίζει» με ενέργεια την οποία μετά μεταφέρετε. Μπορεί να είναι είτε θετική, είτε αρνητική, δεν έχει σημασία. Οι εμπειρίες σας βοηθούν να αποκτήσετε μαθήματα ζωής. Το ενεργειακό καλούπι είναι ο τρόπος με τον οποίο είστε καλωδιωμένοι. Είναι ο τρόπος με τον οποίο πρωτο-αντιμετωπίζετε την ενέργεια όταν εισέρχεται στο πεδίο σας. Ας σας δώσουμε ένα παράδειγμα. Ο Φύλακας έχει έναν φίλο, ο οποίος είναι μια πάρα πολύ αγαπημένη ψυχή. Αν και δεν δουλεύει στη βιομηχανία τροφίμων , πάντα σκέφτεται με όρους φαγητού. Αν πηγαίνατε και του λέγατε, «Πες μου για την ημέρα τον Ευχαριστιών του 1988, στην οικογενειακή συγκέντρωση», εκείνος θα έλεγε, «εκείνη ήταν η χρονιά που φάγαμε γαλοπούλα και χοιρινό». Σκέφτεται σε αυτούς τους όρους, αυτά τα πλαίσια, είναι καλωδιωμένος με αυτόν τον τρόπο. Καθένας από εσάςείναικαλωδιωμένος κάπως διαφορετικά. Το ατομικό σας ενεργειακό καλούπι είναι σαν μια χιονονιφάδα, δεν υπάρχουν δύο πανομοιότυπες. Το καλούπι σας είναι μοναδικό, κι όμως μερικές φορές υπάρχουν παρόμοιες χιονονιφάδες. Έχετε μια τάση να συμμετέχετε σε ομάδες και να έλκετε άλλες χιονονιφάδες, παρόμοιες με την δικιά σας. Έλκετε άλλους γύρω σας που είναι καλωδιωμένοι πολύ παραπλήσια με το δικό σας καλούπι. Σας είπαμε ότι το ενεργειακό καλούπι δεν αλλάζει ποτέ και έτσι είναι. Γι’ αυτό, όταν έχετε ένα ενεργειακό εντύπωμα, μπορείτε να θεραπεύσετε το εντύπωμα. Όμως όταν εγκαθίσταται ένα μάθημα ζωής μέσω ενός καλουπιού, δεν μπορείτε να το θεραπεύσετε, γιατί δεν είναι λάθος. Πρέπει να αποκτήσετε άρτια γνώση ενός καλουπιού. Πρέπει να μάθετε να βρίσκετε πώς να εκμεταλλεύεστε στο έπακρο αυτή την ενέργεια.

Η Φύση του καλουπιού

Ας πούμε πως είχατε μία εμπειρία σ’ αυτή τη διάρκεια ζωής που άλλαξε τη ζωή σας. Αυτό είναι ένα ενεργειακό εντύπωμα και είναι ένας τρόπος να εργαστείτε με ένα μάθημα ζωής. Ένα ενεργειακό καλούπι είναι απλά ένα ενεργειακό εντύπωμα που μεταφέρατε από μια προηγούμενη ζωή. Μεταξύ των ενσαρκώσεων, έχετε μια ευκαιρία να ολοκληρώσετε το έβδομο στάδιο της ζωής.

Το έβδομο στάδιο της ζωής συμβαίνει αφού έχετε γυρίσει στην Εστία μετά το θάνατό σας και ανασκοπήσετε όσα έχουν συμβεί σ’ αυτήν τη ζωή. Όχι δεν θα κριθείτε, εκτός και αν θέλετε να κρίνετε τον εαυτό σας. Εσείς αποφασίζετε τι θα θέλατε να μεταφέρετε και τι μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε αυτό το μάθημα ζωής στην επόμενη ζωή σας. Το αστείο εδώ είναι ότι σκέφτεστε «θα πάρω μαζί μου μόνο τις καλές εμπειρίες». Αλλά όταν φτάνετε στην Εστία, αυτή η πολικότητα του καλού και του κακού εξαφανίζεται. Θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε ότι φαίνεται πως μαθαίνετε καλύτερα από τις αρνητικές εμπειρίες, παρά τις θετικές, έτσι πολλοί από εσάς θα μεταφέρουν αρνητικές εμπειρίες στο μάθημα ζωής τους, ως μέρος της καλωδίωσης.  Αυτές οι επιλογές της ψυχής είναι που καθορίζουν το ενεργειακό  καλούπι που θα έχετε στην επόμενη μετενσάρκωσή σας. Και πάλι, τίποτα δεν είναι λάθος σ’αυτές τις επιλογές. Τίποτα δενχρειάζεταινα θεραπευτεί. Τίποτα δεν χρειάζεται να αλλάξει. Απλά πρέπει να γίνετε κύριοι του, να το εκμάθετε πλήρως, να βρείτε την υπέρτατη χρησιμότητα αυτού του οποίου διαλέξατε.  Έτσι, θα μπορούσε να ειπωθεί πως το καλούπι είναι φτιαγμένο από τα ενεργειακά αποτυπώματα που μεταφέρθηκαν από τις προηγούμενες ζωές σας.

Η Επίστρωση του καλουπιού

Τώρα θα συμπληρώσουμε σε αυτό που κατανοήσατε με το επόμενο κομμάτι. Λόγω της διαδικασίας ανα-καλωδίωσης που συμβαίνει τώρα, θα διαπιστώσετε ότι αν και δεν είναι δυνατό να αλλάξετε το καλούπι, είναι δυνατό να προσθέσετε σε αυτό και να το επιστρώσετε. Πρώτα θα το κάνετε αυτό για να εξελιχθείτε σε πολυδιάστατα όντα και να αρχίσετε να βιώνετε τη ζωή σε πολλαπλές διαστάσεις του χρόνου και του χώρου. Αυτό είναι το επόμενο βήμα σας στη διαδικασία της εξέλιξης. Ο Φύλακας γνωρίζει ότι ένα από τα πιο απογοητευτικά πράγματα είναι το να προσπαθείς να εξηγήσεις την πολύ- διαστατικότητα σε ανθρώπους που έχουν ζήσει σε μία μόνο διάσταση. Είναι πολύ δύσκολο για εσάς να κατανοήσετε ότι στην πραγματικότητα, υπάρχουν 12 από εσάς σ’ αυτόν τον πλανήτη ως ψυχή, έχοντας κάποια εμπειρία την ίδια στιγμή. Δεν θα δείτε ποτέ τους άλλους γιατί υπάρχουν σ’ ένα ελαφρώς διαφορετικό δονητικό μοτίβο, μερικές φορές κάνουν διαφορετικές επιλογές και με διαφορετικούς τρόπους. Καθώς γίνεστε πολύ-διάστατοι και καθώς τα καινούρια παιδιά αρχίζουν να έρχονται, με αυτές τις ιδιότητες ήδη ενσωματωμένες μέσα τους, θα καταλάβετε τι συμβαίνει. Θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε την υπόλοιπη διαδικασία. Θα καταλάβετε ότι έχετε ευκαιρίες να μετακινήστε μεταξύ των διαστάσεων των εμπειριών σας ως ψυχή σ’ αυτόν τον πλανήτη.

Το καλούπι του Πάθους

Με αυτές τις ιδιότητες θα είναι πολύ πιο εύκολο να δείτε τι ήρθατε να κάνετε εδώ και να βρείτε το σκοπό σας. Το γνωρίζετε πως το πάθος είναι το νέο πρότυπο – παράδειγμα. Είναι το σημείο της ύπαρξής σας  όπου έχετε τη μεγαλύτερη χρησιμότητα που μπορείτε να εκδηλώσετε για το σύμπαν. Είναι όταν έχετε αυτό το μεγάλο χαμόγελο και αλλάζετε τα πάντα στο δωμάτιο και γύρω σας. Κι όμως, οι περισσότεροι από εσάς δεν γνωρίζουν ποιο είναι αυτό, γιατί προσπαθείτε να το μεταφέρετε σε ανθρώπινη εμπειρία και αμέσως σκέφτεστε «Ξέρω ποιο είναι το πάθος μου αλλά πως θα ζήσω από αυτό;» Κάποιοι από εσάς θα το καταφέρουν, κάποιοι όχι. Αυτό που προτείνουμε εμείς είναι να βρείτε το πάθος σας και να το ζήσετε. Αν μπορείτε να ζείτε από αυτό, υπέροχα. Αν όχι, ένας τρόπος διαβίωσης θα σας έρθει με διαφορετικούς τρόπους. Όταν βρείτε το πάθος σας και το βιώσετε, θα αρχίσετε να ενεργοποιείτε το υπόλοιπο αυτού του καλουπιού. Σας παρακαλούμε να καταλάβετε ότι δεν είναι μια αλλαγή του καλουπιού , γιατί το ενεργειακό καλούπι δεν αλλάζει ποτέ. Όμως μπορείτε να χτίσετε και να προσθέσετε πάνω του, παρομοίως όπως το ίδιο σας το DNA έχει αρχίσει να συνδέει κλώνους, των οποίων την ύπαρξη αγνοούσατε.

Το Αίνιγμα του «Θεραπευτή, Θεράπευσε τον Εαυτό Σου»

Καθώς θέτετε αυτά τα πράγματα σε κίνηση, αρχίζετε να βιώνετε καινούρια πράγματα από τον εαυτό σας. Αρχίζετε να βλέπετε τι είστε ικανοί να κάνετε. Οι περισσότεροι από εσάς είστε θεραπευτές. Μεγαλώνοντας, είναι πολύ πιθανό να ακούσατε τη φράση “Θεραπευτή, θεράπευσε πρώτα τον εαυτό σου”. Αυτόείναιένα αίνιγμα αγαπημένοι. Το εκλάβατε ως αν είστε θεραπευτές, θα είσαστε πάντα σε θέση να θεραπεύετε τον εαυτό σας. Σας παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι δεν χρειάζεται να είστε απόλυτα θεραπευμένοι για να διευκολύνετε την αποκατάσταση  άλλων. Αν και σας ζητούμε να ψάξετε μέσα στην ψυχή σας, ώστε να μπορείτε να δουλέψετε με το μάθημα ζωής σας, σας λέμε πως οι αληθινοί θεραπευτές είναι συνήθως στην διαδικασία του να θεραπεύουν τον εαυτό τους, την ίδια στιγμή με εκείνους που διευκολύνουν τους άλλους. Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι οι περισσότεροι από εσάς εργάζονται σε κάποιο επίπεδο με το σπόρο του φόβου. Όσο πηγαίνετε βαθύτερα, επανα-ενεργοποιούνται μερικά από τα παλιότερα ενεργειακά αποτυπώματα που μεταφέρατε στο matrix σας από τη μία ζωή στην άλλη. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι καήκατε στον πάσαλο. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι οι άνθρωποι σας φοβόντουσαν για την γνώση σας. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι παρόλο που ευεργετούνταν από τις θεραπευτικές σας ικανότητες, δεν μπορούσαν να συλλάβουν διανοητικώς την ιδέα, την φοβόντουσαν. Οιάνθρωποι φοβούνται μόνο ότι δεν καταλαβαίνουν. Όταν καταλάβετε κάτι, δεν χωράει πια ο φόβος.   Είναι ο παροιμιώδης χορός της σκιάς και του φωτός. Εκεί που βρίσκετε τη σκιά, θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει κάτι κακό. Είναι απλά μια ευκαιρία για το φως. Έτσι όπως ο φόβος – η σκιά- είναι η έλλειψη του φωτός, είναι επίσης η έλλειψη της γνώσης.  Συμπληρώστε τα κενά της γνώσης και ο σπόρος του φόβου, απελευθερώνεται.   Όταν αρχίσετε να εμβαθύνετε στη δουλειά σας, οι περισσότεροι από εσάς θα έρθουν αντιμέτωποι με το σπόρο του φόβου σε κάποιο επίπεδο. Είναι μία ψευδαίσθηση της έλλειψης του φωτός. Το κακό είναι μόνο έλλειψη γνώσης, έτσι καταλάβετε ότι δεν είναι δυνατόν να φοβάστε κάτι που είναι γνωστό. Συνειδητοποιήστε το και ο σπόρος του φόβου δεν θα μπορεί πια να σας μπλοκάρει. Ακόμα και αν νιώθετε τον φόβο, όταν γνωρίζετε για το τι πρόκειται, κατανοείτε τι είναι, ρίξτε το φως σας πάνω του και κάντε ένα βήμα μπροστά, μέσα στη δύναμή σας, γιατί αυτό ήρθατε να κάνετε. Γι’ αυτό είστε εδώ.

Πολίτες της Νέας Γης

Είστε εδώ για να εργαστείτε ο ένας με τον άλλον σε αυτόν τον πλανήτη. Είστε εδώ για να διδάξετε ο ένας τον άλλον, να θεραπεύσετε και να θεραπευτείτε, να βρίσκεστε εδώ και να αγαπάτε ο ένας τον άλλον άνευ όρων. Δεν είστε πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν είστε πολίτες του Ιράκ. Δεν είστε πολίτες της Τουρκίας. Δεν είστε πολίτες της Κύπρου. Είστε πολίτες της Νέας Γης. Έχετε ανατραφεί σε διαφορετικές κουλτούρες, φοράτε διαφορετικά ρούχα, μιλάτε διαφορετικές γλώσσες. Μερικοί από εσάς έχουν ανατραφεί με πολύ διαφορετικά συστήματα πίστης, κι όμως είστε όλοι άνθρωποι. Όταν το συνειδητοποιήσετε αυτό όλο το σκοτάδι θα εξαφανιστεί. Αυτό συμβαίνει στο στάδιο που βρίσκεστε τώρα. Εσείς, ξεχωριστά, μπορείτε να βοηθήσετε την διαδικασία ανα-καλωδίωσης να ολοκληρωθεί, χωρίς φόβο. Μπορείτε να βοηθήσετε όλη την ανθρωπότητα να περάσει στο επόμενο στάδιο της εξέλιξης, χωρίς φόβο. Τιόμορφη σκέψη που είναι! Τώρα είναι η ώρα να αποδεχτείτε τη δύναμη και το πεπρωμένο σας. Δημιουργείτε το καινούριο καλούπι. Προσθέτετε την επίστρωση του  καλουπιού στην δική σας δουλειά που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε άλλα επίπεδα. Πολλοί από εσάς έχουν βρει παραδείγματα στους διδασκάλους – στον Ιησού, το Βούδα, το Μωυσή και το Μωάμεθ και όλους τους διαφορετικούς διδάσκαλους που έχετε πάρει σαν παραδείγματα.  Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν αφαιρέσει μέρος του πέπλου ώστε να μπορούν να δουν το ολοκληρωμένο ενεργειακό τους καλούπι. Αυτό κάνετε σε αυτήν την διαδικασία ανα-καλωδίωσης. Ευχαριστηθείτε τη βόλτα! Διασκεδάστε το! Μην ξεχνάτε να γειώνεστε.  Βεβαιωθείτε πως αναζητάτε ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Σημαίνει αγκαλιές, σημαίνει να αγγίζετε άλλους ανθρώπους , σημαίνει να τρέφετε το σώμα σας. Σημαίνει να τρέφετε την ψυχή σας. Σημαίνει να αφιερώνετε χρόνο στο να δίνετε προσοχή στην ομορφιά που μας περιστοιχίζει, την οποία συχνά προσπερνάμε χωρίς να την παρατηρήσουμε. Πάνω απ’ όλα, μην ξεχνάτε να γελάτε. Γιατί αν διαπιστώσουμε ότι παίρνετε τη ζωή πολύ στα σοβαρά, θα επιστρέψουμε και θα σας γαργαλίσουμε στο αδύνατο σας σημείο, να σας εν-θυμίσουμε ότι είναι απλά ένα παιχνίδι. Κοιτάζεστε στον καθρέφτη, αναρωτώμενοι «πού είναι το πάθος μου, τι ήρθα να κάνω, ποιό είναι το ιερό μου συμβόλαιο;» Περιμένετε να λάβετε μια απάντηση, αλλά ακούτε απλά αυτό το υπέροχο γέλιο πίσω σας. Είμαστε εμείς. Αυτή είναι η γλώσσα των αγγέλων. Μοιραστείτε την μεταξύ σας. Να γνωρίζετε πως είστε εδώ σκοπίμως και στον κατάλληλο χρόνο.

Σας λέμε πως σας τιμούμε πολύ περισσότερο από όσο καταλαβαίνετε, γιατί κάνετε διαφορά όχι μόνο στο να αλλάξετε τον πλανήτη Γη, αλλά σε όλες τις διαστάσεις όλου του χώρου και χρόνου. Είστε οι κύριοι του Παιχνιδιού και κατέχετε το καινούριο σας καλούπι. Είναι μεγάλη μας τιμή να σας χαιρετίσουμε πάλι – από την Εστία, από όπου ήρθατε.

Σας αφήνουμε με τρεις μικρές υπενθυμίσεις. Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με το μεγαλύτερο σεβασμό. Βοηθήστε ο ένας την ανάπτυξη του άλλου σε κάθε ευκαιρία και χρησιμοποιήστε τον παράγοντα-Ε . Να θυμάστε ότι είναι ένα παιχνίδι. Να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Ροδάννα Τσουκαλά

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!