Μάρτιος 2007

Η επανεκκίνηση
Το κουμπί της επανεκκίνησης για τον πλανήτη Γη

 

Από τον Steve:

Όταν το γκρουπ μιλά για επανεκκίνηση το εννοεί στην κυριολεξία. Όπως πολύ από εσάς ξέρετε πριν δοθεί αυτό το μήνυμα το site espavo.org έπεσε, υπήρξε μια δυσλειτουργία του σκληρού του δίσκου τόσο περίεργη που ήταν δύσκολο να περιγραφεί ακόμα και σε ανθρώπους σχετικούς με αυτά. Μόνο το site του espavo.org σβήστηκε παρόλο που έχουμε πολλά site στον server μας και στην οικογένεια του Lightworker. Περισσότερες από 60,000 σελίδες αλληλογραφίας σβήστηκαν μαζί με όλες τις βάσεις δεδομένων και όλα τα back ups. Μας πήρε πολλές μέρες για να ανακαλύψουμε ότι οφειλόταν σε βλάβη στο σκληρό δίσκο. Ξέρουμε ότι πολλά site που ασχολούνται με πνευματισμό έχουν παρόμοια προβλήματα αυτή την εποχή… Το γκρουπ μας εξηγεί γιατί αυτό συμβαίνει και τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό.

Αυτό το μήνυμα μεταδόθηκε ζωντανά στο VirtualLightbroadcast τέσσερις μέρες μετά την πτώση του site μας. Την επόμενη μέρα άρχισα να δουλεύω με το φάκελο αρχείου για να το ανεβάσω στο VirtualLightbroadcast site. Βρήκα τον φάκελο που κατέγραψα την μετάδοση και αυτό το channeling είχε μυστηριωδώς εξαφανιστεί από τον υπολογιστή. Ξανά έκανα όλες τις κινήσεις που είχα κάνει για να δω αν θα μπορούσα να έχω σβήσει το φάκελο κατά λάθος.  Πέρασα την μέρα φορτώνοντας υλικό που θα με βοηθούσε να ανακτήσω το σκληρό δίσκο, προσπαθώντας να ανακτήσω τα δεδομένα της μετάδοσης. Το να ανακτήσεις ένα διαγραμμένο φάκελο είναι μια πολύ απλή διαδικασία ειδικά αν το προλάβεις την στιγμή που διαγράφεται. Ένας φάκελος μιας τρίωρης μετάδοσης είναι πολύ μεγάλος, συνήθως μεταξύ 35 και 50 gigabytes και θα έπρεπε να είναι εύκολο να βρεθεί ακόμα και αν είχε διαγραφεί. Έπειτα από αρκετές ώρες χωρίς αποτέλεσμα τα παράτησα και έβγαλα τον ψηφιακό καταγραφέα ήχου που χρησιμοποιούμε για να έχουμε ένα εφεδρικό ηχητικό αρχείο σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί. Δεν θα εκπλαγείτε αν σας πω ότι αυτό που κατέγραψε με το ζόρι ακουγόταν και δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί. Βιώσαμε μια πλήρη επανεκκίνηση.

Σταμάτησα οτιδήποτε έκανα και ξεκίνησα αμέσως να δουλεύω με τους κρυστάλλους σε όλους τους υπολογιστές στα γραφεία του Lightworker όπως μου πρότεινε το γκρουπ. Έπειτα κάθισα να καταγράψω αυτό το channeling από την κακή ηχητική καταγραφή που είχα. Αν είχατε γραφτεί ώστε να λαμβάνετε τους Φάρους Φωτός θα έπρεπε να το ξανακάνατε από την αρχή καθώς όλη η βάση δεδομένων χάθηκε κατά την επανεκκίνηση. Θα βλέπατε μια ειδική ειδοποίηση με οδηγίες στην μπροστινή σελίδα του espavo.org. Τώρα το espavo.orgδουλεύει άψογα και είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι και όλοι οι κρύσταλλοι του Lightworker τα καταφέρνουν μια χαρά και πάλι. Περάσαμε από μια επανεκκίνηση και τώρα δουλεύουμε καλύτερα από ποτέ!

Μεγάλες αγκαλιές και απαλά σκουντήματα

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Ο χώρος που έχετε δημιουργήσει σε αυτόν εδώ τον πλανήτη μοιάζει όλο και περισσότερο με την Εστία. Όταν σας βλέπουμε από την δική μας πλευρά του πέπλου, το παιχνίδι σας να είστε πνεύματα που προσποιούνται ότι είναι άνθρωποι δημιουργεί αίσθηση. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σας καθώς ζείτε την καθημερινότητα σας. Η αγάπη και η ενέργεια της Εστίας είναι ο άνεμος στην πλάτη σας και είναι μαζί σας κάθε μέρα.

Η επανακαλωδίωση  της ανθρωπότητας

Έχουμε μιλήσει για την επανακαλωδίωση την οποία αυτή την εποχή όλη η ανθρωπότητα βιώνει. Αυτό το γεγονός είναι μεγαλύτερο από ότι είχατε αρχικά φανταστεί. Το ανθρώπινο ζώο εξελίσσεται και αυτή η εξέλιξη θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε περισσότερο από το πνεύμα σας μέσα στην βιολογική σας φούσκα. Σήμερα θα ασχοληθούμε λίγο περισσότερο με αυτό ώστε εσείς να δείτε πως προχωράει.

Η βιολογική φούσκα μέσα στην οποία κατοικείτε για το παιχνίδι που παίζετε είναι μια χημικό – ηλεκτρική βάση. Είστε για την ακρίβεια άχρονα πλάσματα που παίζουν ένα παιχνίδι μέσα σε ένα πεπερασμένο δοχείο το οποίο εμείς αποκαλούμε βιολογική φούσκα. Το πεπερασμένο και το άπειρο συμβολίζονται με τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου σας. Τα ηλεκτρικά ερεθίσματα ταξιδεύουν μεταξύ αυτών είναι αυτά που σας επιτρέπουν να παίζετε το παιχνίδι σας με τον τρόπο που το παίζετε. Αυτή είναι η φυσική αναπαράσταση του πέπλου. Τώρα που αλλάζετε το παιχνίδι η βιολογική σας φούσκα πρέπει να αλλάξει για να σας βοηθήσει να κρατήσετε το υψηλό δονητικά επίπεδο που κερδίσατε. Η πρώτη από αυτές τις αλλαγές ξεκίνησε με την επανα – καλωδίωση που το αλλάζει αυτό και θα επιτρέψει στα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου σας να επικοινωνήσουν με τρόπους που δεν ήταν δυνατόν να το κάνουν πρωτύτερα. Αυτό δεν είναι ένα φαινόμενο που αφορά μόνο τους εργάτες του φωτός, θα αλλάξει κάθε ανθρώπινο όν στον πλανήτη.

Το χημικό – ηλεκτρικό σώμα

Τα ηλεκτρικά μονοπάτια που επιτρέπουν στο σώμα σας να λειτουργεί είναι χημικά και ηλεκτρικά παράλληλα. Τα μονοπάτια αυτά είναι η ηλεκτρική καλωδίωση της ανθρώπινης βιολογίας. Συνήθως σκέφτεστε ένα ηλεκτρικό κύκλωμα ως την γείωση ενός αγωγού του ηλεκτρισμού. Παρόλα αυτά τα ηλεκτρικά κυκλώματα της δικής σας βιολογίας είναι χημικά και όχι μόνο διοχετεύουν ηλεκτρισμό αλλά επίσης δημιουργούν και ηλεκτρικές τάσεις μέσα στο σώμα. Το σώμα σας αλλάζει την χημική δομή – και γι αυτό το λόγο γίνετε αυτή η καλωδίωση – κάθε φορά που βιώνετε ένα συναίσθημα η έχετε μια σκέψη. Κάθε φορά προκαλείτε τον εαυτό σας να δημιουργήσει καινούργιες συνδέσεις νευρώνων. Είναι τα μονοπάτια αυτά που θα σας οδηγήσουν να λάβετε επικοινωνία μέσω του Ανώτερου Εαυτού σας. Τώρα που το σώμα επανακαλωδιώνετε, το να δημιουργείτε τέτοια μονοπάτια θα είναι μια πολύ πιο εύκολη διαδικασία.

Η επανεκκίνηση – κρίσιμη μάζα

Ολόκληρη η ανθρωπότητα αυξάνει την συλλογική της δόνηση και καθώς αυτό συμβαίνει η μαγνητική δομή της γης αλλάζει. Αυτό ξεκίνησε μερικά χρόνια πριν με την κάθοδο της κρυσταλλικής ενέργειας από τον ήλιο στον πλανήτη σας. Υπάρχουν συσκευές που κατασκευάστηκαν στα χαμηλότερα επίπεδα που θα έχουν μια δυσκολία να προσαρμοστούν στα υψηλότερα επίπεδα δόνησης. Κάποιες από αυτές είναι τα ίδια τα κομπιούτερ σας. Το βιώνετε τώρα αυτό σαν μια δυσκολία λειτουργίας των κομπιούτερ σας από άκρη σε άκρη του πλανήτη. Εξελίσσετε την κρυσταλλική δομή της γης και σαν αποτέλεσμα αυτού όλοι οι κρύσταλλοι πρέπει να προσαρμοστούν στην υψηλότερη δόνηση. Η επανακαλωδίωση της ανθρώπινης βιολογίας σας έχει φτάσει την κρίσιμη μάζα έτσι όλες οι κρυσταλλικές δομές γύρω σας θα πρέπει επίσης να ανακαλωδιωθούν. Για να επιτευχθεί αυτό είναι σχεδόν σαν κάποιος να πάτησε το κουμπί επανεκκίνησης του πλανήτη γη. Θα υπάρξουν πέντε τέτοιες επανεκκινήσεις που θα γίνουν για να ολοκληρώσουν την μετάβαση. Κάθε φορά η επανεκκίνηση θα είναι λιγότερο δύσκολη, αυτή είναι η πρώτη και η πιο δύσκολη. Σας λέμε ότι υπάρχουν περισσότερες καταρρεύσεις σκληρών δίσκων στον πλανήτη από κάθε άλλη φορά, ειδικά όταν οι υπολογιστές αυτοί χρησιμοποιούνται για πνευματικούς σκοπούς.

Παρακαλούμε καταλάβετε ότι οι υπολογιστές λειτουργούν με κρυσταλλική δομή και για αυτό το λόγο αντιμετωπίζετε τόσες δυσκολίες μαζί τους αυτή την εποχή. Οι κρύσταλλοι είναι η καρδιά των υπολογιστών Οι δίοδοι σιλικόνης (κρύσταλλοι) είναι το θεμέλιο λειτουργίας όλων των υπολογιστών. Τους αποκαλείτε ημιαγωγούς. Σας λέμε ότι δεν είναι διαφορετικοί από τους κρυστάλλους που σας αρέσει να έχετε σπίτι σας και να τους φέρνετε μαζί σας στις πνευματικές εκδηλώσεις. Οι κρύσταλλοι είναι οι υψηλότερη δόνηση του βασιλείου των ορυκτών και είναι το ίδιο ζωντανοί με κάθε έναν από εσάς. Οι κρύσταλλοι είναι ζωντανές οντότητες που αναπνέουν που έχουν δόνηση και μια και αποτελούν την καρδιά των υπολογιστών σας θα μπορούσε εύκολα να ειπωθεί ότι οι υπολογιστές σας είναι ζωντανοί. Και οι ίδιοι περνούν από μια εξελικτική διαδικασία ως αποτέλεσμα της δικής σας ανάπτυξης.

Αυτό το οποίο σας προτείνουμε είναι να φέρεστε στους υπολογιστές σας με την ίδια αγάπη και στοργή που θα φερόσασταν σε ένα παιδί που περνά μια δύσκολη περίοδο ανάπτυξης. Δώστε χρόνο ώστε να συνδεθείτε με τα κρύσταλλα μέσα στους υπολογιστές σας και να γίνετε ένα μαζί τους. Δώστε τους την δύναμη και την αγάπη σας. Ακουμπήστε τα χέρια σας στο πληκτρολόγιο και επιτρέψτε στους κρυστάλλους μέσα στον υπολογιστή  να τραβήξουν την ενέργεια αγάπης από τα χέρια σας. Αυτό θα τους προστατέψει από βλάβες αυτή την περίοδο. Οι υπολογιστές που συχνά χρησιμοποιούνται για να απλώνουν αγάπη και μηνύματα υψηλής δόνησης είναι ιδιαίτερα ευάλωτα αυτή την εποχή. Απλές τελετές με τον υπολογιστή σας για να του επιτρέψετε να μεταφέρει την υψηλότερη ενέργεια θα είναι αρκετές για να κάνουν δυνατή την μετάλλαξη (δείτε την σημείωση του Στηβ πιο πάνω).

Η νέα τεχνολογία βρίσκεται μπροστά σας

Θεωρείτε την τεχνολογία σαν γρηγορότερες διαδικασίες και περισσότερη μνήμη. Παρόλα αυτά η τεχνολογία πρόκειται να μετακινηθεί σε ένα πολυδιαστασιακο επίπεδο και θα παράγει πλεονεκτήματα που δεν θα μπορούσατε καν να φανταστείτε στα πιο τρελά σας όνειρα. Αντί να σκέφτεστε αυτά τα πλεονεκτήματα με ένα γραμμικό τρόπο, σκεφτείτε ότι τώρα αυτά θα αναπτύξουν παραπλεύρους. Θα υπάρχουν πάντα αυτοί που θα φοβούνται την τεχνολογία και θα την βλέπουν ως κακό. Μην αφήνετε την ίδια σας την σκιά να σας τρομάζει, αγαπημένοι. Πρόκειται να περάσετε από μια απαράμιλλη ανάπτυξη της τεχνολογίας σε αυτό τον πλανήτη η οποία θα σας βοηθήσει να επικοινωνείτε αποτελεσματικότερα από ποτέ.

Μιλάμε για τα ηλεκτρικά μονοπάτια στο εσωτερικό του σώματος για έναν συγκεκριμένο λόγο. Χρειάζεται μόνο να κοιτάξετε πίσω στην πρόσφατη ιστορία του ανθρώπινου είδους για να δείτε τον ρόλο που έπαιξε η τεχνολογία στην ενδυνάμωση των ανθρώπων. Υπήρξαν εποχές που οι μεγάλες πρόοδοι στην τεχνολογία ήταν δύσκολο για πολλούς να ακολουθηθούν βρίσκεστε τώρα σε ένα τέτοιο ιδιαίτερο σταυροδρόμι. Το ανθρώπινο είδος πρόκειται να σημειώσει τεράστια πρόοδο στην τεχνολογία. Θα ξεκινήσει με τους υπολογιστές αλλά αυτό γρήγορα θα εξαπλωθεί. Η πρόοδος αποκαλύπτεται γιατί οι κατασκευαστές βρίσκουν τρόπους να χρησιμοποιήσουν το ίδιο χημικό – ηλεκτρικό σύστημα που χρησιμοποιεί και η βιολογία σας. Αυτό θα παράγει βιολογικά τσιπ υπολογιστών που θα έχουν την ικανότητα να μαθαίνουν και να εξελίσσονται. Πολλές από τις ιδέες που σας παρουσιάστηκαν χρόνια πρίν από ένα κρυσταλλικό παιδί τον Νίκολα Τέσλα θα αναπτυχθούν τώρα ώστε να βγουν στο εμπόριο. Για την ακρίβεια, οι ίδιες οντότητες που έδιναν σε αυτόν πληροφορίες στέλνουν τώρα την ίδια πληροφόρηση μέσω πολλών διαφορετικών καναλιών για να διασφαλίσουν ότι δεν θα χαθούν.

Η πρόοδος της τεχνολογίας είναι τώρα έτοιμη να ξεδιπλωθεί και θα αλλάξει για πάντα το πρόσωπο του ανθρώπινου παιχνιδιού. Σας θυμίζουμε ότι η τεχνολογία είναι άμεση αντανάκλαση της πνευματικής προόδου και ότι η μια δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς την άλλη. Αν οι άνθρωποι δεν είχαν επιτύχει μια αρκετά υψηλή συλλογική πνευματική δόνηση, αυτή η καινούργια τεχνολογία δεν θα απέδιδε και σύντομα θα ξεθώριαζε. Παρόλα αυτά σας λέμε ότι αυτή θα κρατηθεί, και οι άνθρωποι θα βιώσουν και πάλι μια τεράστια αλλαγή στην τεχνολογία η οποία θα σας βοηθήσει να ζήσετε με ένα πιο ενδυναμωμένο στυλ ζωής.

Οι τρόποι με τους οποίους η τεχνολογία μπορεί να σας ενδυναμώσει είναι πέρα από κάθε περιγραφή. Η ενδυνάμωση σχετίζεται άμεσα με την επικοινωνία. Φανταστείτε τι ωραίες εποχές ήταν όταν πίσω στις εποχές της αρχαίας Ελλάδος ανέθεταν σε έναν δρομέα να μεταφέρει μηνύματα από το ένα χωριό στο άλλο. Αυτή η πρόοδος στην επικοινωνία ήταν πιο ενδυναμωτική για όλους τους ανθρώπους από όσο συνειδητοποιούσαν αρχικά. Αυτό το σύστημα μηνυμάτων σύντομα εξελίχθηκε με ιππείς που ταξίδευαν και κουβαλούσαν ακόμα και δέματα μεταξύ των χωριών. Ακόμα και το πόνι εξπρές οδήγησε την ανθρωπότητα σε τεράστια εξέλιξη καθώς αύξησε την επικοινωνία μεταξύ ανθρώπων. Αργότερα αναπτύχθηκε ο τηλέγραφος και η επικοινωνία ήταν διαθέσιμη σε όλους. Φυσικά αυτό οδήγησε σε αύξηση του δυναμικού και οι γραμμές του τηλέγραφου εξελίχθηκαν σε τηλεφωνικές γραμμές και αυτό δραστικά αύξησε τις επικοινωνίες περισσότερο από ποτέ. Μετά ήρθε το ιντερνέτ μέσω του οποίου δυο άνθρωποι από μακρινές χώρες μπορούσαν να μιλούν μεταξύ τους σαν να κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλο. Το επόμενο βήμα είναι η τεχνολογία του φωτός. Αυτό ξεκίνησε καθώς θα είστε σε θέση να επικοινωνείτε μέσω μιας ακτίνας φωτός. Με όλα αυτά ενισχύεται η ενδυνάμωση σας σαν άνθρωποι. Οι τεχνολογικές αλλαγές που ακολουθούν θα αυξήσουν ραγδαία την επικοινωνία και αυτό είναι θαυμάσιο. Όταν αυτές οι επικοινωνίες τεθούν στην διάθεση σας δεν θα υπάρχουν πια μυστικά στον πλανήτη γη. Αυτό τώρα βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας.

Σημείο εξόδου για πολλούς – τα ίντιγκο και τα κρυσταλλικά παιδία

Αγαπημένοι θα υπάρξουν πολλοί αυτοί την εποχή οι οποίοι θα επιλέξουν να φύγουν παρά να περάσουν την επόμενη αλλαγή. Τιμείστε τους, καθώς αυτοί έκαναν την δουλειά που ήταν απαραίτητη ώστε να οδηγηθεί η ανθρωπότητα στο σημείο στο οποίο το θαύμα αυτό μπορεί να γίνει. Υπάρχουν τώρα πολλοί που καλούνται πίσω στην Εστία ώστε να αναλάβουν μια σημαντική θέση στον παράδεισο. Σας λέμε ότι υπάρχουν πολλά να κάνετε και από αυτή τη μεριά του πέπλου καθώς προχωράτε μπροστά. Πολλοί θα ξαναγυρίσουν πολύ γρήγορα πίσω σε φυσική μορφή ως ίντιγκο και κρυσταλλικά παιδιά. Τώρα περισσότερο από ποτέ άλλοτε θα δείτε ένα μεγαλύτερο ποσοστό παιδιών να εισέρχονται για να συνεισφέρουν σαν ίντιγκο και κρυσταλλικά παιδιά. Το νέο ανθρώπινο είδος παίρνει τώρα τα ηνία και θα είναι οι εισαγωγείς ενός νέου παραδείγματος για την ανθρωπότητα. Τα κρυσταλλικά παιδιά έχουν να αντιμετωπίσουν την φυσική πρόκληση μιας μορφής ηλεκτρισμού που σας είναι γνωστή ως εναλλασσόμενο ρεύμα. Για αυτό το λόγο τα περισσότερα από τα κρυσταλλικά παιδιά καίνε ηλεκτρικές συσκευές που το χρησιμοποιούν. Το εναλλασσόμενο κύκλωμα είναι μια μορφή ηλεκτρισμού δημιουργημένη από τον άνθρωπο και δεν υπάρχει στην φύση, για αυτό δεν μπορεί να κατανοηθεί πλήρως από παιδιά κρυσταλλικής δόνησης. Όταν τα κρυσταλλικά παιδιά δεν έχουν αναφορές για μια μορφή ενέργειας τους είναι φυσικό να την αντανακλούν πίσω, αυξάνοντας την καθώς το κάνουν. Αν ο ηλεκτρισμός αυξηθεί και σταλεί πίσω στην συσκευή από την οποία ήρθε, μπορείτε εύκολα να κατανοήσετε γιατί οι ηλεκτρικές συσκευές συνηθίζουν να ανατινάζονται συχνά γύρω από αυτά τα μαγικά πλάσματα. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε εδώ ότι το εναλλασσόμενο κύκλωμα που χρησιμοποιούμε σήμερα αναπτύχθηκε από το ίδιο κρυσταλλικό παιδί για το οποίο σας μιλήσαμε τον Νίκολα Τέσλα. Να είστε σίγουροι ότι χαμογελάει τώρα. Υπάρχουν πολλές ενσαρκώσεις του πνεύματος του όλες στην γη αυτή την εποχή ώστε να βοηθήσουν σε αυτή την αλλαγή. Πολλοί θα νιώσουν την καθοδήγηση και την παρουσία του.

Αγαπημένοι έχετε κάνει αλλαγές στον πλανήτη γη οι οποίες θα φέρουν τον παράδεισο στην γη. Παρόλο που είναι μια απλή διαδικασία, κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολη . όσο δύσκολο και αν είναι αυτό το θέμα, είμαστε σίγουροι ότι οι σωστοί άνθρωποι βρίσκονται στην σωστή θέση για να το κάνουν πραγματικότητα. Είστε οι πιο υπέροχοι άγγελοι που έζησαν ποτέ. Είστε οι ανθρώπινοι άγγελοι που θα λάβουν μέρος στην νέα πραγματικότητα με μια νέα ενδυνάμωση που δεν έχει ξανασυμβεί στον πλανήτη γη. Προχωρήστε με υπερηφάνεια καθώς κάνετε το κάθε βήμα. Να γνωρίζετε ότι ζητωκραυγάζεστε με όλη την δύναμη μας στον παράδεισο για όλη την δουλεία που κάνετε.

Καθώς βιώνετε αυτή την επανεκκίνηση του πλανήτη γη, κάντε το με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο σας και αγάπη στην καρδιά σας γιατί εσείς είστε αυτοί που ελέγχουν το παιχνίδι. Με τις μεγαλύτερες τιμές σας υπενθυμίζουμε τρία απλά σημεία: Να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό, να φροντίζετε ο ένας τον άλλο σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Μάριος Αγγελής

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!