Ιούνιος 2008

Αποστολές κρισιμότητας χρόνου
Ενεργοποιήσεις για το 2012

 

Από τον Steve:

To γκρουπ έχει μιλήσει πολύ για το 2012. Παρόλο που το μήνυμα τους για το 2012 είναι αρκετά διαφορετικό, αναφέρουν τα παρακάτω: Θα είναι μια μαγική περίοδος γεμάτη δημιουργία και ένα εξελικτικό βήμα για την ανθρωπότητα. Πολλοί άνθρωποι σε αυτή τη Γη κάνουν συγκεκριμένες συμφωνίες που θα μπορούσαν μόνο να τηρήσουν αν το επίπεδο της ανθρωπότητας έφτανε σε κρίσιμα σημεία όπου αυτό μπορεί να συμβεί. Αυτό συμβαίνει τώρα και είναι σε πορεία για να εκδηλωθεί την μαγική ημερομηνία του 2012. Το γκρουπ αναφέρει ότι αυτό θα είναι μια μεγάλη δημιουργία σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε πολλούς Lightworkers (Εργάτες του Φωτός) συμβαίνουν παράξενα πράγματα στην ζωή τους αυτή την στιγμή και τους ωθούν σε μια νέα κατεύθυνση που θα τους επιτρέψει να ενεργοποιήσουν τις Κρίσιμες Χρονικές Συμφωνίες τους. Σε αυτό το μήνυμα το γκρουπ έδωσε τρία παραδείγματα του πως αυτό μπορεί να είναι. Τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι μια περίοδος αλλαγής για την ανθρωπότητα. Πολλοί Lightworkers ενεργοποιούν τις συμφωνίες τώρα που θα τους βάλουν στην καλύτερη θέση για το μέλλον. Απολαύστε την διαδρομή.

Μεγάλες αγκαλιές και ελαφρά σκουντήματα..!

Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία
2012

Ξέρετε κατά βάθος στην καρδιά σας ότι έχετε έρθει εδώ για έναν σκοπό. Επιθυμούμε να σας πούμε τι βρίσκεται ακριβώς μπροστά. Θα θέλαμε να σας μιλήσουμε για κάτι που δεν έχουμε μιλήσει πολύ στο παρελθόν. Θα ξεκινήσουμε λέγοντας σας λίγα πράγματα σχετικά με την μαγεία του 2012, διότι η δυνατότητες που έρχονται στην Γη και στην ανθρωπότητα γίνονται απίστευτες καθώς εξελίσσεστε. Η εξέλιξη σας είναι πολύ μπροστά από το παιχνίδι. Έχουμε ξαναμιλήσει για το 2012. Ναι, είναι μια μαγική ημερομηνία. Ναι, είναι μια αλλαγή των διαστάσεων. Ναι, είναι όλα τα πράγματα που είχατε φανταστεί. Γιατί; Διότι είστε οι δημιουργοί και όταν βάλετε στο μυαλό σας κάτι και θέλετε να γίνει, γίνεται. Όλο αυτόν τον καιρό, υπάρχει μια διάσταση ανάμεσα στην παλιά και στην νέα ενέργεια. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές διαστάσεις και τμήματα παράλληλα με τον δρόμο μας που θα μπορούσαν να είναι οροθετικά σημεία, όπου θα μπορούσατε να ξεχωρίσετε το παλιό από το νέο. Το 2012 είναι ένα πολύ προσδοκώμενο ορόσημο – είναι ένα πολυδιαστατικό σημείο ένωσης. Θα σας δώσουμε άλλη μια απεικόνιση.

Διασταυρώνοντας τις Χρονικές Γραμμές

Είσαστε απόλυτα γοητευμένοι από τις ιστορίες του Κάμελοτ και του βασιλιά Αρθούρου, ωστόσο δεν ξέρετε στην πραγματικότητα αν αυτές οι ιστορίες είναι αληθινές ή φανταστικές. Έχετε βρει τον τάφο του βασιλιά Αρθούρου και έχετε βρει ακόμη τα κομμάτια που πιστεύετε ότι είναι από το παλιό Κάμελοτ, αλλά είναι αληθινά; Πρόκειται για αληθινή ιστορία ή για μύθο; Φυσικά, η λέξη “αληθινό” έχει πολλές διαφορετικές ερμηνείες, έτσι εσείς πρέπει να καταλάβετε ότι αν περιμένετε κάτι να γίνει, θα βρείτε την απόδειξη ότι αυτό έγινε. Θα δημιουργήσετε ό,τι χρειάζεστε προκειμένου να το καταλάβετε.

Θα σας εξηγήσουμε άλλη μια έννοια σχετικά με αυτό, διότι έχει συμβεί πολλές φορές στον πλανήτη σας. Συνέβη όταν ο Βούδας περπάτησε στην Γη και στην εποχή του Χριστού. Έχει συμβεί πολλές φορές όταν οι ιστορίες έρχονταν στον κόσμο σας που ποτέ δεν άλλαξε. Αν πούμε σε κάποιον στην αρχή του δωματίου μόνο πέντε λέξεις και του ζητήσουμε να τις πει στο άτομο που είναι δίπλα του, όταν οι λέξεις φτάσουν στο τέλος του δωματίου, μόνο δύο από τις αρχικές λέξεις θα είναι σωστές. Τότε γιατί μια τόσο σημαντική ιστορία σαν το Κάμελοτ περνάει από γενιά σε γενιά χωρίς να αλλάζει ποτέ; Αυτό έγινε γιατί άφησαν μόνιμα αποτυπώματα στο διάβα του χρόνου. Φανταστείτε 11 χρονογραμμές να κινούνται παράλληλα η μια δίπλα στην άλλη. Υπάρχουν 11 εμπειρίες της ψυχής σας που συμβαίνουν την ίδια στιγμή. Είστε ένα πολυδιάστατο πλάσμα που ζει σε 11 εμπειρίες της ψυχής και ένα σημείο αντίληψης. Κάθε μια από αυτές τις εμπειρίες συμβαίνουν σε διαφορετικές χρονογραμμές. Σκέφτεστε την χρονογραμμή σαν να ήταν εδώ και τώρα. Αλλά υπήρξε μια χρονογραμμή του βασιλιά Αρθούρου η οποία ήταν ένα μαγικό γεγονός και σε αυτό το σημείο αυτή η χρονογραμμή διασταυρώθηκε με την δική σας. Έκανε μια δεξιά στροφή και έπειτα διασταυρώθηκε με άλλες χρονογραμμές. Όταν αυτό συνέβη, άφησε ένα μόνιμο αποτύπωμα και στις δυο χρονογραμμές. Αυτές είναι οι μαγικές ιστορίες που ακούσατε σαν παιδί και σας επηρέασε για την υπόλοιπη ζωή σας. Εμφανίζονται για να ενθαρρύνουν την ανθρωπότητα στο κατάλληλο μέρος και στην κατάλληλη στιγμή για να σας δώσουν ότι εσείς χρειάζεστε. Το 2012 είναι μια διασταύρωση 12 διαφορετικών χρονογραμμών. Θα αφήσει ένα αποτύπωμα στην ανθρωπότητα σε όλες τις διαστάσεις του χρόνου και του χώρου. Μπορείτε να δείτε την ενδεχόμενη μαγεία που πρόκειται να συμβεί εδώ. Προσθέστε το γεγονός ότι όλοι περιμένουν να συμβεί κάτι μαγικό, έτσι φυσικά και θα συμβεί.

Τι Θα Συμβεί το 2012;

Τώρα τι γίνεται σχετικά με όλες τις προβλέψεις των γεγονότων που θα συμβούν το 2012; Πρώτα από όλα, τα περισσότερα πράγματα που πρόκειται να συμβούν το 2012, έχουν ήδη συμβεί. Διότι τα έχετε τραβήξει μπροστά με το να εξελίσσεστε γρηγορότερα από ότι είχατε σχεδιάσει, έτσι δεν χρειάζεται να πάτε σε αυτήν την συγκεκριμένη ημερομηνία. Ζείτε σταθερά στην πέμπτη διάσταση και αρχίζετε ακόμη και να μαθαίνετε πώς να το χρησιμοποιείτε αυτό στην καθημερινή σας ζωή. Σπρώχνετε τα όρια. Μαθαίνετε νέους τρόπους να αλληλεπιδράτε με τον κόσμο σας, να αγαπάτε και να συνδέεστε με διαφορετικά κομμάτια της ψυχής. Για αυτό είναι τώρα μια τόσο μαγική στιγμή. Πολλοί άνθρωποι περιμένουν μια ολόκληρη μέρα του 2012 να είναι εξαιρετικά μαγική. Εσείς, σαν δημιουργοί, δεν έχετε καν αποφασίσει ποια μέρα θα είναι αυτή ακόμη, για αυτό καλύτερα να βιαστείτε εσείς οι άνθρωποι και ασχοληθείτε με αυτό έτσι ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε! Όταν αποφασίσετε ποια μέρα του 2012 θα είναι, θα δημιουργήσετε θαύματα. Θα σας εξηγήσουμε γιατί θα συμβεί αυτό.

Ποιες είναι οι πιθανότητες; Τι είναι τα θαύματα; Τι πρόκειται να γίνει σε αυτή την μέρα; Σας αναφέρουμε ότι η μέρα θα είναι πολύ μαγική, όποτε αποφασίσετε να είναι. Θα κάνετε ένα πάρτι. Πολλοί από εσάς θα πάτε πάνω στα βουνά στα σημεία δύναμης και θα νιώσετε την ενέργεια να ρέει και θα την αγαπήσετε. Θα ανάψετε μεγάλες φωτιές και θα τραγουδήσετε. Όταν θα τελειώσει όλο αυτό και σβήσουν οι φωτιές, θα κατεβείτε από το βουνό και θα πάτε στην δουλειά σας την επόμενη μέρα σαν κάθε άλλη μέρα. Θα συνειδητοποιήσετε ότι πολλά από ότι έχετε δημιουργήσει είναι ήδη εκεί. Παρακαλώ καταλάβετε ότι αυτό δεν είναι απογοητευτικό στα μάτια μας διότι είναι ακόμη μια πολύ μαγική μέρα. Παρακάτω θα σας αναλύσω τι συμβαίνει.

Αποστολές με Κρισιμότητα Χρόνου

Πολλοί από σας είστε ψυχές που έχετε υπάρξει σε αυτόν τον πλανήτη για πολλές ζωές. Ήρθατε για να φέρετε κάτι από την Εστία που σκοπεύατε να το μοιραστείτε με όλη την ανθρωπότητα, για να βοηθήσετε τις ψυχές εδώ που παρίσταναν ότι είναι άνθρωποι, να γίνουν πνεύματα και πώς αυτό να το χρησιμοποιήσουν. Κάθε ένας από σας ήρθε με ένα κομμάτι που θα μπορούσε να κουβαλήσει. Αν, και μόνο ΑΝ, όλα άνοιγαν στην σωστή στιγμή τότε θα μπορούσατε να είστε εδώ με αυτό το κομμάτι. Αυτό το ονομάζουμε αποστολή με κρισιμότητα χρόνου και πολλοί από εσάς είστε σε αποστολές με κρισιμότητα χρόνου. Πολλοί από εσάς έχετε βρει τι αγαπάτε να κάνετε και σκέφτεστε ότι ήδη πορεύεστε σε αυτό το μονοπάτι. Μερικοί από σας θα κάνετε μια στροφή 90 μοιρών χωρίς καμία προειδοποίηση και θα αγαπήσετε κάθε της λεπτό, διότι θα σας σπρώξει ακριβώς στο πάθος σας. Προς τα εκεί που ο ανώτερος εαυτός σας θυμάται ότι πηγαίνετε και εκεί που ο ανώτερος εαυτός σας έχει προσπαθήσει να σας κατευθύνει από τότε που γεννηθήκατε. Αυτή η στροφή θα σας βάλει σε μια θέση όπου η αποστολή σας με κρισιμότητα χρόνου μπορεί να διαδραματιστεί και όπου μπορείτε να προσφέρετε περισσότερα. Θα βρείτε τον εαυτό σας σε μια τέτοια θέση όπου θα μπορείτε επιτέλους να μοιραστείτε το κομμάτι που κουβαλάτε και έτσι θα μπορούμε να χτίσουμε την Εστία σε αυτόν τον πλανήτη. Είστε στην διαδικασία που δουλεύετε για να δημιουργήσετε τον Παράδεισο στην Γη. Έχετε την ευκαιρία το 2012, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να το θέσετε ολοκληρωτικά σε λειτουργία. Ο καθένας από εσάς έχει την ευκαιρία να το αλλάξει αυτό την μαγική μέρα που θα διαλέξετε ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή, αν το επιθυμείτε. Πολλοί άνθρωποι θα αλλάξουν την ζωή τους αυτή την μέρα εξαιτίας της μαγείας της. Όλοι θα ανυψωθούν και θα αλλάξουν από τα αποτυπώματα που θα μείνουν, καθώς και οι 12 χρονογραμμές διασταυρώνονται για μια μαγική περίοδο σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας εποχής. Όταν πολλοί άνθρωποι μαζευτούν περιμένοντας ένα θαύμα, το δημιουργούν. Αυτό το θαύμα είναι πολυδιάστατο.

Αυτοί από εσάς που έχετε αποστολές με κρισιμότητα χρόνου θα επηρεαστείτε και δεν θα καταλάβετε τι σας συνέβη. Θα σας δώσουμε μερικά παραδείγματα για να σας δείξουμε πως λειτουργεί. Υπάρχει ένας κύριος, ας τον πούμε Τομ. Ο Τομ είναι γιατρός και αγαπάει να θεραπεύει και πάντα ήξερε ότι ήταν θεραπευτής. Δεν του αρέσει κάθε μέρος της δουλειάς του, αλλά έχει επενδύσει πολύ ενέργεια, χρόνο και χρήματα για να δημιουργήσει αυτό για τον εαυτό του και έχει εναρμονιστεί στο ότι αυτή είναι η καλύτερη εξέλιξη για αυτόν τώρα. Επίσης τον υποστηρίζει και η οικογένεια του, έτσι κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί κάθε μέρα και απολαμβάνει την αλληλεπίδραση που υπάρχει με τους πελάτες του. Απολαμβάνει να εξυπηρετεί με όποιον τρόπο μπορεί. Κατά βάθος όμως, έχει όνειρα για να γίνει διαφορετικός από ότι ήταν. Τότε όταν κανείς δεν κοιτούσε, κάτι έγινε και ξαφνικά ο δόκτωρ Τομ άλλαξε. Μπορεί να είναι ένα βιβλίο που διαβάζει, ένα σεμινάριο που παρακολουθεί ή μια εκπομπή που βλέπει. Οτιδήποτε και να είναι, τον διευρύνει σαν άνθρωπο και αρχίζει να βλέπει τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Αλλάζει ολόκληρη η ζωή του. Μπορεί να είναι δύσκολο όταν γίνεται αυτό, ειδικά στις σχέσεις και στις οικογένειες, διότι δύο άνθρωποι ποτέ δεν μεγαλώνουν με τον ίδιο ρυθμό. Επομένως, το ένα άτομο αρχίζει να εξελίσσεται ενώ το άλλο άτομο όχι, έτσι πρέπει να δουλέψετε για να κάνετε αυτή την αλλαγή έτσι ώστε να υποστηρίζονται όλοι. Αυτό το κενό γεμίζει με περισσότερη επικοινωνία και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αναπτύξετε μια σχέση. Ο Τομ ξυπνάει ένα πρωί και στην καρδιά του δεν είναι πλέον ένας γιατρός, αλλά παρ όλα αυτά πρέπει να πάει στην δουλειά του. Το σώμα του αρχίζει να τον μάχεται διότι ξέρει ότι δεν είναι στο σωστό μονοπάτι. Εκείνος ξέρει ότι υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να κάνει. Ξαφνικά, για όλα τα πράγματα που έχει δουλέψει σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, δεν τον εκφράζουν πλέον. Καταλήγει να διδάσκει Ρείκι και αγαπά κάθε λεπτό αυτού. Ακόμη είναι θεραπευτής αλλά κάνει αλλιώς κάποια πράγματα τώρα. Ναι, ακόμη δημιουργεί έναν πολύ ιερό χώρο για τους ανθρώπους αλλά είναι σε μια αποστολή με κρισιμότητα χρόνου διότι ήθελε να είναι σε έναν χώρο πριν από την μαγική ημερομηνία 2012.

Δόκτωρ Τομ

Πολλοί από σας έχετε κάνει τη ίδια συμφωνία. Πολλοί από σας έχετε ορίσει τις αποστολές σας με κρισιμότητα χρόνου και στην πραγματικότητα θα αρχίσει να αλλάζει την ζωή σας πολύ δραστικά σαν του δόκτωρ Τομ. Όλη η ζωή του και οι στόχοι του άλλαξαν σε αυτόν τον βαθμό. Τα παιδιά του δεν ήξεραν τι του συμβαίνει και η γυναίκα του δεν ήξερε πώς να τον αντιμετωπίσει – μερικές φορές γινόταν πολύ συναισθηματικός και εκείνη δεν τον είχε συνηθίσει έτσι. Δεν ήταν συνηθισμένος να νιώθει αυτά τα συναισθήματα και να τα αφήνει να ρέουν μέσα του με αυτόν τον τρόπο. Χωρίς καμία προειδοποίηση, η ζωή του απλά άρχισε να αλλάζει. Πάνω από μια περίοδο χρόνου, ο δόκτωρ Τομ εξελίχθηκε σε έναν υπέροχο δάσκαλο, άλλα η μετάβαση ήταν δύσκολη στην αρχή εξαιτίας της προσκόλλησης του με το μέλλον του. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν ενεργοποιείτε την αποστολή με κρισιμότητα χρόνου.

Gertrude

Έπειτα είναι η Gertrude. Η Gertrude έχει υπάρξει πάρα πολλές φορές σε αυτόν τον πλανήτη. Είναι μια Αρχέγονη Θεραπεύτρια. Τυπικά εισέρχεται και φυτεύει τους σπόρους όταν δεν ακούει κανείς. Λέει τις λέξεις και παρόλο που νομίζουν ότι είναι λίγο τρελή φυτεύει τους σπόρους και ακόμη μεταδίδει τις ιδέες που αργότερα εξελίσσονται σε κάτι. Συχνά την κοροϊδεύουν και αρκετά συχνά την φοβούνται. Υπάρχουν αρκετές φορές που θανατώθηκε η Gertrude για την αλήθεια της, την ειλικρίνεια της και γιατί μοιράστηκε ότι έφερε από την Εστία. Έχει αποτιμηθεί και τιμωρηθεί. Έχει αποβληθεί συχνά διότι οι άνθρωποι φοβούνται το άγνωστο-ειδικά όταν βλέπουν ένα πολύ λαμπρό φως. Έχει έρθει πολλές φορές στον πλανήτη, άλλα ποτέ δεν είχε πλήρη υποστήριξη. Κουβαλάει αυτό που λέμε τον σπόρο του φόβου. Ο σπόρος του φόβου είναι πολύ απλός. Όταν βγαίνετε έξω από το σώμα σας αφού έχετε καεί εντελώς λέτε, “Θεέ μου, εύχομαι να μην το ξανακάνω ποτέ αυτό!” Μετά ξαναμπαίνετε μέσα, ξανακάνετε τα ίδιο λάθος και καίγεστε ξανά εντελώς για δεύτερη φορά. Έπειτα βγαίνετε από το σώμα σας, “Εντάξει. Σίγουρα δεν πρόκειται να ξανακάνω το ίδιο. Ώρα να σοβαρευτούμε.” Τότε παίρνετε ένα μέρος του εαυτού σας που ονομάζουμε Φύλακα της Πύλης. Βάζετε τον Φύλακα μπροστά από εσάς και λέτε, “Θα σου ζητήσω ότι αν ποτέ πάω σε αυτήν την κατεύθυνση ξανά, θα έρθεις από το πουθενά και θα με τρομάξεις πάρα πολύ. Να βάλεις έναν βαθύ φόβο μέσα μου που θα με κρατήσει ζωντανό και δεν θα με αφήσεις να ξαναζήσω αυτές τις αρνητικές εμπειρίες θανάτου που έχουμε ζήσει τόσες φορές.” Καθώς συνεχίζετε να πορεύεστε μπροστά τον εξελικτικό κύκλο, ο σπόρος του φόβου και ο Φύλακας στην Πύλη σας σώζει την ζωή πολλές φορές και σας κρατάει σε εγρήγορση. Και εδώ είστε.

Τώρα η ζωή της Gertrude αλλάζει, και οι πελάτες στην πρακτική της φαίνεται να εμποδίζουν μυστηριωδώς τα στηρίγματα που είχε. Η αποστολή με κρισιμότητα χρόνου της Gertrude ενεργοποιήθηκε. Όλη της η ζωή αλλάζει σχεδόν σε μια νύχτα. Η Gertrude ήρθε με κάτι πολύ ξεχωριστό και μοναδικό που μόνο μπορούσε να φέρει από την Εστία στην Γη. Ένιωθε ότι σχεδόν σε όλη την ζωή της έβαζε σημάδια στον χρόνο. Αλλά για ποιο λόγο, αναρωτιόταν. Τότε ξαφνικά, η ζωή της δεν λειτουργούσε με τον ίδιο τρόπο όπως πριν. Είχε μια τάση προς τον πνευματισμό από μικρή – είχε δουλέψει με την ενέργεια και ήταν μια σεβαστή θεραπεύτρια. Ήταν στο μονοπάτι που ήθελε να είναι, όμως όταν όλα άλλαξαν σταμάτησε να δουλεύει. Όταν μια αποστολή με κρισιμότητα χρόνου ενεργοποιείται, ο ανώτερος εαυτός σας ξέρει τον δρόμο για το πάθος σας αν το αφήσετε να σας οδηγήσει. Κάποιες φορές ο ανώτερος εαυτός μπορεί να σας οδηγήσει ανοίγοντας κάποιες πόρτες μπροστά σας, και άλλες φορές με το να τις κλείνει.

Ο Σπόρος του Φόβου

Τότε η Gertrude αρχίζει να κινείται προς στην κατεύθυνση της αποστολής της και εμποδίζεται από τον σπόρο του φόβου της. Ο Φύλακας της Πύλης βγαίνει από το πουθενά και εκείνη μπερδεύεται, φοβάται και θέλει να τρέξει και να κρυφτεί. Ο ίδιος φόβος που έχει την κρατά από το να επικοινωνεί με τον κόσμο μέχρι να αναπροσδιοριστεί ο ρόλος του Φύλακα. Υπάρχουν πολλοί εργάτες του φωτός που κουβαλούν τον σπόρο του φόβου που αναμένεται να έρθει στην επιφάνεια. Αν καταλάβετε τι είναι ο σπόρος του φόβου, γίνεται πολύ πιο εύκολο να δουλέψετε μαζί του. Θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν πολλές τεχνικές για να δουλέψετε με τον σπόρο του φόβου. Όταν ανακαλύψετε έναν που να δουλεύει για εσάς, μοιραστείτε τον με κάποιον άλλον.

Οι αποστολές με κρισιμότητα χρόνου πρόκειται να ενεργοποιηθούν και συνεπώς ο κόσμος πρόκειται να αλλάξει. Η ανθρωπότητα κάνει ένα μεγάλο βήμα. Παρόλο που φαίνεται να υποβιβάζουμε την σημαντικότητα του 2012, θα είναι μαγικό πέρα από κάθε φαντασία. Θα σας ενθαρρύνουμε για να το κάνετε μαγικό-για να κάνετε κάτι, οτιδήποτε για να αλλάξει ο τρόπος ζωής σας, να αλλάξει η ενέργεια σας, να ακολουθήσετε πλήρως το πάθος σας έτσι ώστε να μπορέσετε να πάρετε οτιδήποτε φέρατε από την Πατρίδα και να το μοιραστείτε με άλλους. Θα έχετε υποστήριξη για να κάνετε την αποστολή σας. Οι πόρτες θα ανοίξουν πολύ μαγικά για εσάς, παρόλο που πολλοί από σας έχετε πάει στην ίδια πόρτα ξανά και ξανά.

Jane

Θα σας δώσουμε άλλο ένα παράδειγμα ώστε να μπορέσετε να το δείτε από πολλές οπτικές γωνίες. Η Jane έχει έρθει να δουλέψει σε αυτόν τον πλανήτη πολλές ζωές, όπως και οι περισσότεροι από εσάς. Δούλεψε σε πολλούς τομείς. Υπήρξε δασκάλα ξανά και ξανά πολλές φορές. Ξέρει ότι μπορεί να δουλέψει με αυτήν την ενέργεια και ότι μπορεί να μεταδώσει αυτό που έφερε από την Πατρίδα. Ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη να το κάνει αυτό, και ωστόσο κατά κάποιο τρόπο, ακόμα και αν είναι πολύ καλή δασκάλα, δεν θεωρεί τον εαυτό της δασκάλα. Όταν είναι σε μια ομάδα και ανοίγει το στόμα της για να μιλήσει, όλοι σιωπούν διότι έχει μια ανάκλαση που ο κόσμος θέλει. Κουβαλάει ένα κομμάτι από τη Πατρίδα που θα ανακλάσει με την ενέργειά σας αν μιλήσετε και μοιραστείτε μαζί της. Έτσι έρχεται αυτή η αποστολή με κρισιμότητα χρόνου και ξαφνικά ενεργοποιείται και αρχίζει να τραβάει τον κόσμο προς εκείνη. Ακόμη δεν πιστεύει ότι είναι δασκάλα και λέει, “Αυτό δεν είναι κάτι που κάνω. Σας ευχαριστώ πολύ. Αυτό είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους σας, μα δεν είναι κάτι που κάνω.” Αυτό δεν σταματάει τους ανθρώπους από το να έρχονται. Αυτό δεν σταματάει τους ανθρώπους από το να έρχονται και να δουλεύουν με την ενέργεια τους και να την ανακλάνε στον εαυτό τους. Έτσι η ζωή της θα αλλάξει επίσης. Ξαφνικά η δασκάλα ξεχωρίζει με ένα πολύ λαμπρό φως διότι οι άνθρωποι χρειάζονται αυτή την κατεύθυνση. Άλλοι άνθρωποι χρειάζονται αυτή την διαδικασία, αλλά η Jane έχει δυσκολία με αυτό διότι είχε μια αντίληψη σχετικά με το τι είναι η διδασκαλία. Τώρα μπαίνετε στο ανώτερο επίπεδο δονήσεων καθώς βγαίνετε από το πρώτο κύμα ενδυνάμωσης Ακολουθώντας τον Αρχηγό, και περνάτε Στο Δεύτερο κύμα Ενδυνάμωσης Ακολουθώντας τον Εαυτό μας.

Επίσης αλλάζει το ιδανικό της διδασκαλίας. Αντί να στέκεται ένας αρχηγός στην σκηνή και να σας λέει, “Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί. Αυτό θα κάνετε. Αυτά είναι τα βασικά και αν τα κάνετε αυτά, όλη η ζωή σας θα είναι καλή.” Αντί αυτού, σας απλώνουν το χέρι και σας λένε, “Επιτρέψτε μας να κάνουμε ένα ταξίδι και να δούμε τι θα μάθουμε μαζί.” Οι δάσκαλοι τώρα περπατούν μαζί με τους μαθητές τους σε μια διαφορετική σχέση, γιατί το ζητούμενο δεν είναι να προσπαθούμε να βρούμε την σπουδαιότερη γνώση. Προσπαθούμε να βρούμε τον δρόμο της ζωής και να το βιώνουμε αυτό μαζί. Η προσαρμογή περνώντας από την μια μορφή διδασκαλίας στην άλλη είναι κρίσιμη. Επιτρέψτε μας επίσης να μοιραστούμε μαζί σας ότι η Jane είχε επίσης ένα μεγάλο πρόβλημα με τους γονείς της, περισσότερο διότι δεν την καταλάβαιναν. Ήταν σίγουρα, το μαύρο πρόβατο στην οικογένεια της, πολύ διαφορετική από όλους τους άλλους. Αυτόματα σκεπτόταν διαφορετικά από τον καθένα στην οικογένεια της γιατί ήταν σε ένα εφεδρικό σχέδιο. Όταν αρχικά θα ερχόταν ο συγχρονισμός δεν ήταν καλός, έτσι καθυστέρησε μια γενιά την είσοδο της με ένα εφεδρικό σχέδιο. Το άτομο που θα ήταν η αρχική της μητέρα ήταν τώρα η γιαγιά της από την μεριά της μητέρας της. Εκείνη ήρθε μέσω της μητέρας της που αρχικά θα ήταν η αδελφή της. Το έκανε αυτό για να σιγουρευτεί ότι η αποστολή με κρισιμότητα χρόνου θα ήταν στη σωστή στιγμή.

Αγαπητοί μου, υπάρχουν πολλοί από εσάς —πιθανότατα το 20-30% από σας— που είστε σε εφεδρικά σχέδια για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ο συγχρονισμός σας σε αυτόν τον πλανήτη είναι κρίσιμος. Ο συγχρονισμός σας σε αυτόν τον πλανήτη ήταν πολύ σημαντικός και σύντομα θα ενεργοποιηθείτε. “Ναι. Έφτασε η ώρα.” Έχετε χρόνο από τώρα μέχρι το 2012 για να κινηθείτε σε αυτή την κατεύθυνση. Είναι η ώρα τώρα και η ανθρωπότητα είναι έτοιμη τώρα να το αποδεχθεί σε όλα τα μέτωπα.

Είναι μεγάλη τιμή μας να συγκεντρώνουμε αυτήν την οικογένεια φωτός. Ξέρετε ποιοι είστε. Σε κάποιο επίπεδο θυμάστε το κομμάτι που φέρατε. Αφήστε το να εκδηλωθεί. Αφήστε το να μοιραστεί. Αφήστε το να γίνει μέρος του εαυτού σας σε κάθε σας αναπνοή, κάθε μέρα. Αυτό θα κάνει την διαφορά στον πλανήτη Γη. Το 2012 θα είναι μαγικό πέρα από τα πιο τρελά σας όνειρα και για αυτόν τον λόγο, έχουμε αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση προς την πνευματική ανάβαση. Στην πραγματικότητα άρχισε πριν οχτώ χρόνια. Θα βιώσετε την ημερομηνία 08/08/08. Μετά θα βιώσετε το 09/09/09, το 10/10/10, το 11/11/11 και οποιαδήποτε μέρα αποφασίσετε να βάλετε την τελική ημερομηνία. Απολαύστε να αποφασίζετε, αγαπητοί μου. Απολαύστε να παίζετε το παιχνίδι.

Είναι μεγάλη τιμή μας να σας ζητάμε να φέρεστε μεταξύ σας με σεβασμό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον με κάθε ευκαιρία που σας δίνεται. Να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Ιωάννα Φραγκίσκου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!