Αύγουστος 2009

Λάμψτε το φως σας
Το κερί με τη φλόγα του θεού

 

Από τον Steve:

Το γκρουπ ξεκίνησε με το να μας εκδηλώσει την τιμή του προς εμάς όπως συνήθως κάνει αλλά αυτή τη φορά ήταν κάπως διαφορετικά. Τιμήσανε τα ταξίδια μας μέσα στο Σύμπαν ως συμπαντικά όντα του φωτός που είμαστε. Το μήνυμα αυτό ξεκίνησε λέγοντάς μας για το πώς μοιάζει να είναι κάποιος ενδυναμωμένος άνθρωπος σε μιαν ενδυναμωμένη κοινωνία. Παρομοίασαν το, ζώντας μιαν ενδυναμωμένη ζωή, είναι σαν να βρίσκεσαι σε μια βάρκα μέσα στον ποταμό. Δεν υπάρχει περιορισμός και μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε οποιαδήποτε στιγμή. Αλλά καθώς έχουμε κι ευθύνη απέναντι στο να ισορροπούμε τη δύναμη, αυτόματα παίρνουμε και την ευθύνη του ίχνους που αφήνει η βάρκα πίσω μας. Η ζωή είναι μια ισορροπία. Λένε πως είναι η ισορροπία μεταξύ του να γνωρίζεις και να χρησιμοποιείς τη δική σου δύναμη ενώ μαθαίνεις να ζεις στην αρμονία με άλλες βάρκες στο νερό. Όλοι μας γινόμαστε ολοένα και πιο ενδυναμωμένοι κάθε μέρα. Καθώς συνηθίζουμε τη νέα μας δύναμη, θα μπορούμε να την εφαρμόσουμε σωστά μόνο αν έχουμε υπόψη το πώς προσαρμόζεται στον κόσμο γύρω μας. Αυτό είναι που εννοούν όταν λένε πως κάνουμε χώρο και για άλλους θεούς στη ζωή μας. Όχι μόνο κάνουμε χώρο για αυτούς αλλά τους βοηθούμε να δουν και τη δική τους δύναμη.

Είπαν επίσης πως όταν συνηθίζουμε για το πώς λειτουργεί αυτό, θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ίδια την αφύπνιση με θετικό τρόπο. Λένε πολύ καθαρά πως “είναι πολύ πιο πιθανό τώρα να οδηγήσετε πλήρως ενδυναμωμένες ζωές απ’ ότι ήταν ποτέ στο παρελθόν”. Λέγοντάς το αυτό, μας άφησαν να γνωρίζουμε το τί συμβαίνει αυτή τη στιγμή και πως του καθενός το φωτεινό κομμάτι γίνεται τώρα ολοένα και πιο φωτεινό.

Λένε πως τολμάμε να βαδίσουμε και ν’ ανάψουμε το δικό μας κερί από τη φωτιά του θεού που φέρνουμε στη Γη. Για αιώνες τώρα, κρύβαμε αυτό το φως ή το αφήναμε να φανεί σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αλλά τώρα συμβαίνει σε όλους μας. Τώρα είναι η ώρα για να βρούμε τρόπους να λάμψουν αυτά τα φώτα ώστε όλοι να κάνουμε ένα βήμα σε έναν πιο ενδυναμωμένο τρόπο ζωής. Αυτό είναι ένα πολύ ενδυναμωμένο μήνυμα για μένα προσωπικά και είναι επίσης ένα παράδειγμα για το πώς το γκρουπ χρησιμοποιεί την αφύπνισή μας με έναν θετικό τρόπο για εμάς.

Από την άλλη πλευρά είμαι ευτυχισμένος να σας πω ότι δουλεύουμε πάνω σε κάτι ειδικό που θα ευδοκιμήσει στις πρώτες 3 βδομάδες του Οκτωβρίου. Η παραγωγή του Lightworker θα προσφέρει ένα σταδιακό επίπεδο ενεργοποίησης της Τριαδικότητας. Σχεδιασμένο ειδικά για να ανυψώσει την δόνησή σας μέσα στο πάθος, θα το προσφέρουμε μέσα από διαδυκτιακή συνεδρία, προσφέροντας κάποια αλληλεπίδραση στους συμμετέχοντες. Η ενεργοποίηση μέσα στη Τριαδικότητα είναι να ενδυναμώσει τη συνειδητή μας επαφή με τον ανώτερο εαυτό μας και την απευθείας σύνδεσή μας με την Εστία. Σε κάποιες από τις μέρες θα προγραμματιστεί να μιλήσουμε για τρέχοντα γεγονότα και συγκεκριμένες μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι αυτή τη στιγμή. Κάθε μία από τις εννέα συνεδρίες μέσα σε 21 μέρες θα εμπεριέχουν και δύο ζωντανές επικοινωνίες (τουλάχιστον) από το γκρουπ που θα ηχογραφηθούν. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν οποιαδήποτε παρουσίαση έχουν χάσει αλλά η ζωντανή συμμετοχή θα είναι ενθαρρυντική καθώς θα επιτρέπει την ενέργεια αλληλεπίδρασης στην ομάδα που θα συμβαίνει ως μια πολύ προσωπική προσφορά από το γκρουπ. Παρακολουθείστε το email σας ή το espavo.org για μια ανακοίνωση σε δύο εβδομάδες.

Μεγάλες αγκαλιές και να έχετε έναν υπέροχο Αύγουστο!

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αγαπητοί, έχετε ταξιδέψει μέσα στο Σύμπαν για να αποκτήσετε ορισμένες ιδιότητες που φέρετε μαζί σας οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Οτιδήποτε είχατε να κάνετε, θα φέρνατε αυτές τις ιδιότητες μαζί σας. Μεταφέρετε αυτά τα διαφορετικά κομμάτια της Εστίας εσωτερικά σας, μέσα από πολλές ενσαρκώσεις – όχι μονάχα στη Γη – αλλά σε όλο το Σύμπαν σε διαφορετικά μέρη όπου έχετε κάνει τα παιχνίδια σας.

Όπως η βάρκα στον ωκεανό

Τώρα το σημείο είναι κρίσιμο καθώς κρατάτε αυτές τις ιδιότητες ξανά. Γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό, όχι μονάχα για εσάς αλλά και για τον κόσμο γύρω σας. Ας σας εξηγήσουμε. Είναι πολύ απλό να δείτε ότι γινόσαστε ενδυναμωμένοι ως κοινωνία ακόμη μια φορά. Το λέμε αυτό καθώς υπήρχαν ενδυναμωμένες κοινωνίες οι οποίες λειτούργησαν αρκετά καλά στον Πλανήτη Γη σε προηγούμενες εποχές. Μία από τις πιο επιτυχημένες εποχές, ήταν τότε της Λεμουρίας όπου τα πράγματα λειτουργούσαν χωρίς κανόνες. Πώς λειτουργούσε; Πώς όλοι καταλάβαιναν και όλοι έπαιρναν την ευθύνη; Εκείνες τις εποχές ήταν πολύ απλό. Βλέπατε τους εαυτούς σας ως βάρκα σε έναν ωκεανό και κάνατε ότι θέλατε, κρατώντας όμως την επίγνωση της ευθύνης σας για οτιδήποτε αφυπνίζατε πίσω σας. Αν πηγαίνατε πολύ γρήγορα, τα ίχνη σας επηρέαζαν άλλες βάρκες και αυτόματα παίρνατε την ευθύνη της επίδρασης που το δικό σας ίχνος προκάλεσε. Αυτό σας έκανε να έχετε επίγνωση του ενεργειακού πεδίου γύρω σας. Το ονομάζουμε “δημιουργώντας χώρο για άλλους θεούς”.

Όταν αυτή η σύνδεση γίνεται, δημιουργεί με φυσικό τρόπο το μονοπάτι της λιγότερης αντίστασης προς οποιοδήποτε στόχο κι αν οδηγεί. Καθώς προχωράτε προς αυτή τη συνειδητοποίηση, γινόσαστε υπερβολικά ευαίσθητοι στα γενικά ενεργειακά πεδία και το πώς είναι αλληλένδετα. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς θετικούς τρόπους. Μπορεί να ειπωθεί ότι μάθατε να ελέγχετε τα κύματα και τα ίχνη για να δημιουργήσετε κάτι θετικό στην πραγματικότητά σας.

Σε αυτό το σημείο της εξέλιξής σας, υπάρχουν πολύ λίγες ενδυναμωμένες κοινωνίες όπου θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τη γνώση σας συνειδητά σε καθημερινή βάση. Αλλά τώρα συμβαίνει στη Γη και για πρώτη φορά είναι δυνατόν να οδηγήσετε περισσότερες ενδυναμωμένες ζωές από εκείνες που μπορούσατε πριν. Αυτό σημαίνει πως είναι δυνατόν να ενδυναμώνετε ανθρώπους γύρω σας με τρόπο σα να ενδυναμώνατε τους εαυτούς σας σε προσωπικό επίπεδο. Υπάρχουν δυσκολίες σε αυτούς τους ρόλους καθώς οι άνθρωποι δεν είναι εξοικειωμένοι να το κάνουν αυτό. Είσαστε εξοικειωμένοι να εξουσιοδοτείτε ηγέτες και δίνετε σε άλλους ανθρώπους να φροντίσουν δικά σας θέματα. Όσο καιρό ακολουθείτε τους ρόλους, δεν έχετε ν’ ανησυχείτε για το ίχνος που αφήνει το δικό σας πεδίο ή τί έχει προκαλέσει πίσω σας. Αυτό έχει ξεκινήσει ν’ αλλάζει καθώς παρουσιάζεται μια νέα ευκαιρία για τον κάθε έναν από εσάς. Γι’ αυτό επιθυμούμε να μιλήσουμε σήμερα επειδή είναι πολύ σημαντικό να δείτε τον τρόπο με τον οποίο σας βλέπουμε εμείς.

Συμμετοχή ενάντια στην παρατήρηση

Ας πούμε ότι υπήρχε μια χρονική στιγμή όπου γνωρίζατε ότι θα έρθετε στον Πλανήτη Γη. Ήσασταν απασχολημένοι σε αυτό το στάδιο, σχεδιάζοντας τη ζωή σας. Διαλέξατε τους σωστούς γονείς και την σωστή αδελφή ή αδελφό, για να μάθετε μαθήματα που χρειαζόσασταν να μάθετε. Στήσατε όλες αυτές τις ευκαιρίες και σενάρια για τον εαυτό σας. Έπειτα ήρθατε και δουλέψατε μέσω αυτών των προσώπων καθώς κάθε μάθημα εμφανιζόταν, χωρίς όμως να ξέρετε ότι μπορούσατε ν’ αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή. Αυτό είναι που αρχίζει να λαμβάνει θέση τώρα. Αρχίζετε να καταλαβαίνετε ότι όχι μόνο μπορείτε ν’ αλλάξετε τη ζωή σας δραστικά αλλά και να ενδυναμώσετε τους γύρω σας, δημιουργώντας ένα μονοπάτι με τη λιγότερη δυνατή αντίσταση. Εάν εκείνο το μονοπάτι είναι μέσα από μια επιχείρηση, θρησκεία, πνευματικότητα ή καθημερινή ζωή, δεν παίζει κανέναν ρόλο. Η πρόκληση είναι ότι θελήσατε να έρθετε εδώ και να φέρετε κάτι ειδικό από την Εστία. Θελήσατε να συμμετέχετε και όχι να είσαστε απλώς παρατηρητής, καθώς οι περισσότεροι από εσάς ήσασταν δάσκαλοι και θεραπευτές, ξανά και ξανά μέσα από πολλές ενσαρκώσεις στον πλανήτη Γη. Πολλοί από εσάς δε θα ήσασταν εδώ αν δεν είχατε ενεργό δράση στην ανύψωση της ανθρωπότητας προς την κατεύθυνση του φωτός. Πολλοί από εσάς είσαστε εδώ τώρα να παρακολουθείτε την κρίσιμη μάζα να επιτυγχάνεται, ως αναπόφευκτο άνοιγμα μεταξύ των διαστάσεων, που σας επιτρέπει να δείτε μερικά από τα αποτελέσματα της προηγούμενης εργασία σας σε όλα τα τμήματα μνήμης της ανθρωπότητας. Η χρησιμοποίηση αυτής της νέας δύναμη είναι πολύ μαγική και πολύ ευαίσθητη. Έχει δύο πλευρές. Μπορείτε να κοπείτε από τη μία πλευρά και να υπηρετήσετε σωστά από την άλλη ταυτόχρονα. Οπότε, εξακολουθεί η ανάγκη να βρίσκετε την ισορροπία μέσα στη νέα ενέργεια.

Ανάψτε το κερί σας από τη φλόγα του θεού

Αυτό είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του παζλ που σας λέμε: κουβαλάτε ένα ειδικό φως από την Εστία. Είναι δικό σας και κανένας άλλος δε μπορεί να το κουβαλήσει αντί για εσάς. Τολμήσατε το προχωρήσετε και να ανάψτε το κερί από την φλόγα του θεού. Έπειτα το φέρατε εδώ στη Γη και ανησυχούσατε τόσο πολύ για το κερί επειδή ήταν τόσο ευαίσθητο στην τραχύτητα της αναταραχής. Ανησυχούσατε σχετικά με τους άλλους ανθρώπους που έβλεπαν αυτό το κερί και για το τί θα σκεφτόντουσαν για σας, οπότε μάθατε να κρύβετε το λαμπρότερο κομμάτι του φωτός. Τώρα όλη η ανθρωπότητα αγγίζει το επίπεδο εκείνο όπου έχει ξεκινήσει να εν-θυμάται πως ο κάθε ένας από εσάς κρύβει ένα μέρος του θεού μέσα του. Για να δημιουργήσετε ενδυναμωμένες κοινωνίες, πρέπει ο κάθε ένας από εσάς να προσφέρει το κερί του / της για το καλό όλων.

Έχετε κάτι πολύ ιδιαίτερο να δώσετε. Οπότε, ρωτάτε “Πώς μπορώ να το κάνω; Δεν το σπούδασα αυτό. Δεν προετοιμάστηκα γι’ αυτό”. Και ξαφνικά υπάρχει ένα φτερούγισμα στην καρδιά σας… Αυτό μόνο χρειάζεται για να θέσει αυτή τη δημιουργία σε κίνηση. Οι λεπτομέρειες είναι καλά κρυμμένες από το δικό σας σχέδιο. Τώρα είναι η στιγμή για να εν-θυμηθείτε και αρχίζει όταν έχετε αυτό ακριβώς το αίσθημα. Αυτό είναι όλο που χρειάζεται επειδή όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν σε εσάς. Θα εν-θυμηθείτε τις στιγμές που το είχατε κάνει ξανά στο παρελθόν και όλες τις δικές σας πληροφορίες που είχατε συλλέξει σε όλο το Σύμπαν, τη στιγμή που ξεκινήσατε να δημιουργείτε ένα σημείο για να επιστρέψετε. Θέστε την πρόθεσή σας να εκπληρωθεί ο σκοπός σας και όλα τα υπόλοιπα θ’ αρχίσουν γύρω από εσάς. Αυτό δε σημαίνει ότι χρειάζεται να περάσετε κάθε μέρα και κάθε λεπτό εστιασμένοι στον σκοπό σας. Εντούτοις, όσο περισσότερο αποκαλύπτετε το φως σας, τόσο περισσότερο θα μπορείτε να το μοιράζεστε με άλλους ανθρώπους και τόσο περισσότερο θα νιώθετε άνετα.

Επιτρέποντας περισσότερο φως μέσα στο σώμα σας θα επιτρέψει μια αύξηση της σεξουαλικής (γενετήσιας) ενέργειας στο φυσικό σας σώμα. Οι φυσικές αλλαγές έχουν ήδη ξεκινήσει. Όχι μόνο κερδίζετε συνδέσεις στον Κωνοειδή Αδένα και στα μέρη του εγκεφάλου που έχουν ήδη ξεκινήσει να λαμβάνουν αυτά τα σήματα αλλά και μέσω κάθε οργάνου επίσης. Η επανα-καλωδίωση του φυσικού ανθρώπου συμβαίνει σε ενεργειακό επίπεδο και σε ψυχικό επίπεδο. Είναι πολύ συναρπαστικό επειδή ανοίγει την πόρτα για εσάς.

Δημιουργώντας χώρο για το φως σας μέσα στον κόσμο σας

Επίσης σας λέμε ότι υπάρχουν αρκετά κομμάτια που θα είναι πιο δύσκολα για εσάς τώρα, με το μεγαλύτερο να είναι εκείνο που δε θα μπορεί να κρυφτεί πλέον. Το φως σας θα γίνεται πολύ φωτεινό για να το κρύψετε πράγμα το οποίο είναι καλό. Ήρθατε με αυτή την εξαιρετική ευαισθησία, οπότε και το πρώτο πράγμα που κάνατε ήταν να κρύψετε αυτό το φως από τον κόσμο. Αισθανθήκατε την επίδραση του φωτός, πήρατε την ευθύνη γι’ αυτό και τραβήξατε το φως σας πίσω. Η ευθύνη σας είναι να μοιραστείτε αυτό το φως χωρίς να σας ενδιαφέρει πώς το φως αυτό γίνεται αντιληπτό από τους άλλους. Είναι προορισμένο να φωτίσει την καρδιά σας και να φέρει το δικό σας κερί από την Εστία και να μοιράζεται τη δική σας αλήθεια. Δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζει με του καθενός τη δική του αλήθεια πλέον, επειδή δεν είναι αυτό το σημαντικό κομμάτι. Καθώς προχωράτε μπροστά, θα χρειαστείτε να ισορροπείτε και το δικό σας Εγώ επίσης. Συνηθίζατε να κρύβεστε πίσω από μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, με σκοπό να είσαστε μέρος κάτι δημιουργικού. Αλλά τώρα, ακόμη κι αν είσαστε μέσα σε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, η ενέργεια θα είναι πιο εστιασμένη σε ατομικό επίπεδο  η οποία θα δρα και θα επιδρά μέσα στην ομάδα των ανθρώπων. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ του τί έχετε ως εμπειρία στη Γη μέχρι αυτό το σημείο και του τί θα δείτε τώρα ως ενδυναμωμένοι άνθρωποι που δημιουργούν τις ζωές τους σε μια συνειδητή, καθημερινή βάση.

Έτσι, να μη φοβάστε το φως σας. Να γνωρίζετε πως δεν είναι δυνατό αυτό το φως να εκραγεί ακόμη κι αν το φέρετε καθημερινά και στη πιο θυελλώδη σας στιγμή. Αυτό το κερί θα λάμπει μέσα σας για μια αιωνιότητα σε ολόκληρο το άπειρο. Είναι η δική σας σπίθα του θεού. Βρείτε οποιοδήποτε είναι αυτό, αναζητήστε το τώρα. Εστιαστείτε περισσότερο στο ατομικό – όχι μονάχα στους εαυτούς σας – αλλά και στα παιδιά σας. Κοιτάξτε γύρω σας και βοηθήστε στην ενδυνάμωση των ανθρώπων που δουλεύετε, στην οικογένειά σας και σε οποιονδήποτε έρχεται σε επαφή μαζί σας. Τώρα μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα μαζί. Ναι, κάποιοι από εσάς πάντοτε ήσασταν οι επικεφαλής και κάποιοι από εσάς πάντοτε κρατούσανε την πόρτα ανοιχτή λέγοντας “Ελάτε. Μπορείτε να τα καταφέρετε! Όλοι μπορούμε!” Κάποιες φορές δε θα έχετε εμπιστοσύνη επειδή το λέγατε αυτό για πολύ καιρό αλλά αυτό δε κάνει καμία διαφορά. Καθώς προχωράτε προς αυτή την κατεύθυνση τώρα, δεν χρειάζεται πλέον να κρατάτε μόνο αυτή την πόρτα. Τώρα θα προχωρήσετε εσείς οι ίδιοι μέσα από την πόρτα. Θα σταθείτε και θα πείτε “Αυτό ακριβώς είμαι. Αυτό ακριβώς έχω. Κρίνετε με τον έναν τρόπο ή τον άλλον, δεν κάνει καμία διαφορά. Είμαι στο μονοπάτι μου, ακολουθώντας το σκοπό της ζωής μου. Κι έτσι είναι”. Και αυτό είναι που συμβαίνει αυτή τη στιγμή τώρα.

Επίσης σημαίνει ότι ανυψώνετε λίγο και τη δική σας προοπτική. Αυτό σας έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα, ειδικά μεταξύ των δασκάλων και των θεραπευτών σε αυτό το δωμάτιο. Μπορείτε να δείτε τώρα αυτό το φως να επηρεάζει άλλους ανθρώπους και να έχετε την τάση να το τραβήξετε πάλι πίσω λόγω της έντονης λάμψης. Δεν είναι αυτή η ευθύνη σας. Η ευθύνη σας είναι να μοιραστείτε το φως σας με οποιονδήποτε τρόπο σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. Αυτό επίσης σημαίνει ισορροπία του Εγώ σας. Όλοι φοβούνται αυτό που συμβαίνει όταν το Εγώ σας διογκώνεται επειδή όταν αυτό συμβαίνει, αποκόβεστε τους εαυτούς σας από την πηγή. Είναι εύκολο για το ξεφουσκωμένο μπαλόνι να πέσει πολύ γρήγορα και να προκληθούν εκείνα τα προβλήματα αλλά αυτή δεν είναι η ανησυχία μας για εσάς τώρα. Η ανησυχία μας είναι γι’ αυτούς που έχουν πάρα πολύ χαμηλό το Εγώ τους, γι’ αυτούς που δε στέκονται πάνω και να πουν “Έχω το δικό μου κερί. Έχω κάτι να μοιραστώ εδώ”. Κάθε άτομο χάνει – συμπεριλαμβανομένου κι εμάς – όταν δεν μοιράζεστε το φως σας από την Εστία.

Η τεχνολογία αλλάζει δραματικά με πολλούς τρόπους. Τα βιβλία πιθανός να είναι σε εσάς για λίγο καιρό επειδή έχετε τόση σχέση αγάπης με τα χαρτιά. Βρείτε τρόπους να μοιραστείτε και να διαδώστε το φως, κάνοντάς το δυνατό στους ανθρώπους γύρω σας. Βρείτε τρόπους όχι μόνο να παίρνετε την ευθύνη για τη βάρκα σας, τη ζωή σας και την κατεύθυνσή σας αλλά ακόμη και για την αφύπνιση που προκαλείτε. Βρείτε τρόπους να χρησιμοποιήσετε αυτή την αφύπνιση με έναν θετικό τρόπο και θα δημιουργήσετε ένα ενδυναμωμένο πεδίο γύρω σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι η συνείδηση και να κάνετε αυτή την ερώτηση: “Πώς να το κάνω αυτό;” Ελπίζουμε ότι αυτή η μέρα να μη σας έδωσε απαντήσεις αλλά να σας βοήθησε να ξεκαθαρίσετε τις ερωτήσεις επειδή ήδη κρατάτε τις απαντήσεις.

Έχετε αγωνιστεί πολλές φορές να δείτε τους εαυτούς σας, όχι μονάχα σε αυτόν τον πλανήτη αλλά παντού μέσα στο Σύμπαν. Αγαπητοί, αν μόνο μπορούσατε να δείτε τους εαυτούς σας όπως ακριβώς τους βλέπουμε αυτή τη στιγμή, δε θα είχατε ποτέ αμφιβολίες για οτιδήποτε ξανά. Δε θα κρύβατε ποτέ το φως σας με αυτό τον τρόπο. Ελπίζουμε ότι μέσα από τα μάτια μας, μπορείτε να δείτε μια μικρή λάμψη του δικού σας μεγαλείου.

Είναι η μεγαλύτερη τιμή να σας απευθυνόμαστε σε εσάς, στους Κυρίους Δασκάλους του Πλανήτη Γη. Σας ζητάμε να εν-θυμάστε τρία πράγματα: να φέρεστε μεταξύ σας με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον. Να θυμάστε πως παίζετε ένα όμορφο παιχνίδι και προσπαθείτε να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!