Μάρτιος 2010

Πόνοι γέννας της Μητέρας
Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς είναι στην πυρκαγιά

 

Από τον Steve:

Αυτόν τον μήνα το γκρουπ έχει ένα μήνυμα σχετικά με τη Γη και τα μαγνητικά πεδία στα οποία μέσα τους όλοι μας ζούμε. Εξηγούν πώς επιδρούν στους ανθρώπους σε γενικές γραμμές και πώς μπορούμε να προετοιμαστούμε. Είπαν πως το μαγνητικό πεδίο έχει χάσει πάνω από το 10% της δυναμικής του τα τελευταία 100 χρόνια. Το γκρουπ μίλησε για τον κύκλο που κάνει η Γη, μετακινώντας τους μαγνητικούς πόλους κάθε 500.000 χρόνια και τώρα έχουμε καθυστερήσει. Είπαν πως η Γη δε θ’ μετατοπίσει τους πόλους καθώς το έχουμε ήδη αλλαξει, παρ’ όλ’ αυτά υπάρχει πολύ δουλειά για να γίνει και η Γη θα περάσει μέσα από μαγνητικές διακυμάνσεις που μπορούν να δημιουργήσουν περίεργα φαινόμενα και θα γίνει αισθητό από ευαίσθητους ανθρώπους. Τί διασκέδαση!

Είπαν πως αυτή η μείωση του μαγνητισμού είναι σημαντικός παράγοντας στη γενική διαφώτηση των ανθρώπων που τώρα συμβαίνει και πως υπάρχει κάτι ειδικό σε αυτά τα τρία χρόνια πριν και τρία χρόνια μετά την τελευταία βουτιά που θα γίνει το έτος 2012.

Είσαστε έτοιμοι;

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Η επανα-καλωδίωση της ανθρωπότητας

Αυτή την ημέρα θα μοιραστούμε πολλά μαζί σας για το τί συμβαίνει. Τα φυσικά σας σώματα αλλάζουν κάθε μέρα για να μπορέσουν να φέρουν περισσότερο από το δικό σας φως. Η φυσική επανα-καλωδίωση που που συμβαίνει σε ατομικό επίπεδο, τώρα έχει αρχίσει να διαχέεται σε κάθε μέρος του πλανήτη καθώς έχετε φτάσει τη συλλογική, κρίσιμη μάζα. Αναφέραμε ένα μέρος από την διαδικασία επανα-καλωδίωσης και σας μιλήσαμε για κάποιες από τις φυσικές ιδιότητες που θ’ αλλάξουν καθώς κάποιες από αυτές θα συμβούν σε κάθε έναν από εσάς καθώς αυτό εξελίσσεται. Θα δείτε μεγάλη αύξηση της σεξουαλικής ενέργειας, τη δύναμη της ζωής αυτού του πλανήτη, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Κατά την πάροδο του χρόνου, θα μπορείτε να έχετε συνειδητό έλεγχο σε συγκεκριμένους μυς που πριν δεν μπορούσατε να έχετε συνειδητά. Θα δείτε πως θα μπορείτε συνειδητά ν’ ανασαίνετε από εκεί που το κάνατε ασυνείδητα. Θα βρείτε πως έχετε πολλές παραπάνω δυνατότητες όχι μονάχα πάνω στην δική σας τηλεπάθεια αλλά σε συνειδητό επίπεδο, θα δείτε πως θα μπορείτε να διαβάζετε ο ένας τον άλλον αρκετά καθαρά και πολύ εύκολα. Για να γίνει αυτή η διαδικασία, υπάρχουν πολλές φυσικές αλλαγές που θα πρέπει να περάσει το σώμα σας. Είναι ένα στάδιο εξέλιξης που δε θα συμβεί μέσα σε μία νύχτα αλλά όταν θα το κοιτάξετε προς τα πίσω σε μια πάροδο 100 ετών, θα μοιάζει σα να έγινε μέσα σε μια νύχτα. Θα σας πούμε σχετικά με τη διαδικασία αυτή ώστε να δείτε τί γίνεται, επειδή μέρος της ετοιμασίας συμβαίνει σε μια προγραμματισμένη ώρα που σας φέρνει στον σωστό χρόνο τη σωστή στιγμή. Δεν είσαστε οι μόνοι που αλλάζουνε. Η Γη από μόνη της αλλάζει επίσης.

Έχουμε αναφέρει πριν πως κυριολεκτικά συμβαίνει η διαδικασία επανα-καλωδίωσης, έτσι ώστε τα ενεργειακά σας να μπορούν να κρατήσουν περισσότερο από το δικό σας πνεύμα, περισσότερο απ’ όσο μπορούσαν πριν. Όταν πρωτοπήρατε το σώμα,  υπήρχε ένα τεράστιο μέρος του εαυτού σας που δεν μπορούσε να χωρέσει στο φυσικό σας σώμα. Αφήσατε αυτό το μέρος στην άλλη διάσταση που ονομάζετε Εστία. Κυριολεκτικά συνδέεστε με την Εστία μέσω αυτού του σώματος, όπου το ονομάζετε Ανώτερο Εαυτό. Είναι εκείνο το δικό σας μέρος που ζει έξω από το φυσικό σας σώμα. Ολοένα και μεγαλύτερο μέροςεισέρχεταιστο φυσικό σώμα. Τα παιδιά που γεννιούνται κάθε μέρα φέρουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Τα μάτια τους γίνονται πιο λαμπερά και βλέπετε περισσότερη ενέργεια να βγαίνει από αυτά και περισσότερες ικανότητες. Βλέπετε επίσης να επικοινωνούν τηλεπαθητικά με τρόπους που δεν έχετε ξανακάνει. Όμως κι εσείςεξελίσσεστε προς αυτή ακριβώς τη διαδικασία.

Νέα ανθρώπινα μοτίβα

Τα παιδιά που γεννιούνται τώρα δε χρειάζεται να περάσουν μέσα από την ίδια εξελικτική διαδικασία καθώς έχουν μεγαλύτερη συμβατότητα πάνω στην καμπύλη. Οι υπόλοιποι είναι εκείνοι που θα εξελιχθούν για να φτάσουν στο ίδιο επίπεδο. Αυτό ήταν πάντοτε περιορισμένο στον πλανήτη Γη. Το μοτίβο που επιλέξατε για να στεγάσετε το σπίτι του πνεύματός σας κατά τη διάρκεια αυτής της ενσάρκωσης, είναι ένα περιορισμένο μοτίβο. Ο λόγος είναι επειδή φέρει μονάχα ένα μέρος της ψυχής σας. Στην αρχή υπήρχαν μόνο 500 μοτίβα και διαλέξατε ένα. Ήταν πιθανό να είναι το ίδιο που επιλέξατε στην προηγούμενη ενσάρκωση και στην προηγούμενη από αυτήν, καθώς έχετε την τάση να δημιουργείτε συνήθειες ακόμη κι ως ψυχές. Επιλέξατε τον ίδιο τύπο μοτίβου επειδή αισθανόσασταν άνετα με αυτό. Επιλέξατε θηλυκό ή αρσενικό. Ρωτήσατε, “Πώς θα δουλέψω σε αυτή την ενσάρκωση; Πώς θα δημιουργήσω τη δική μου μαγεία αυτή τη στιγμή; Θα είναι ευκολότερο για μένα να ξεπεράσω μαθητείες ως θηλυκό ή θα είναι πιο εύκολο να μάθω τα μαθήματά μου ως αρσενικό;” Τις περισσότερς φορές, ως πλάσματα της συνήθειας, επιλέγετε εκείνο που αισθανόσαστε περισσότερο άνετα και εξακολουθείτε να το επιλέγετε για πολλές, πολλές ενσαρκώσεις μέχρι να υπάρξει ένας λόγος για αλλαγή.

Δημιουργώντας την Εστία εδώ στη Γη

Η ίδια η Γη προσαρμόζεται. Αν κοιτάξετε τα φυσικά σας σώματα καθώς επανα-καλωδιώνεστε και εξετάσετε αυτό που σας λέμε πως μεγάλο μέρος του ενεργειακού σας συστήματος θα φιλοξενήσει περισσότερο από το πνεύμα σας, αυτό ακριβώς συμβαίνει και στον πλανήτη Γη. Επανα-καλωδιώνεται καθώς μιλάμε τώρα και θα το κάνει για κάποιο καιρό για να μπορέσει να κρατήσει περισσότερες ενέργειες, για να κρατήσει μεγαλύτερο μέρος της Εστίας στον πλανήτη Γη. Αν δημουργήσετε τον Ουρανό επί Γης, θα χρειαστείτε την συνεργασία της. Αυτό συμβαίνει. Έχει ξεκινήσει να εξελίσσεται πιο γρήγορα απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε.

Παρακολουθείτε τον Ειρηνικό Ωκεανό

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως η Γη δεν είναι άρρωστη. Εϊναι έγκυος και κινείται προς τη διαδικασία της γέννας και τώρα έχετε αρχίσει να βλέπετε τους πρώτους πόνους. Είχαμε κάνει μια πρόβλεψη κάποια χρόνια πριν και την επαναλαμβάνουμε σήμερα επειδή είναι στη διαδικασία του να συμβεί. Να παρακολουθείτε τον Ειρηνικό Ωκεανό όπου εκεί είναι που θα γίνει και το πρώτο ενεργειακό άνοιγμα που θα συμβεί στον πλανήτη Γη. Θα μπορεί κάλλιστα να γίνει σε μορφή σεισμού ή ηφαιστειακής δραστηριότητας αλλά παρακολουθείστε τον Ειρηνικό Ωκεανό και το Δαχτυλίδι της Φωτιάς όπου είναι και το μέρος γέννησης του πλανήτη Γη. Θα γίνει ακόμη πιο έντονο, θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Θα υπάρξουν μέρες όπου ένα μεγάλο μέρος του πλυθησμού θα φύγει. Το είδατε τις προηγούμενες εβδομάδες και θα το δείτε ξανά. Δεν είναι επειδή κάποιος κάνει κάτι λάθος ή σωστό. Δεν είναι επειδή εκείνοι οι άνθρωποι που έφυγαν δεν είχαν αρκετά μεγάλη δόνηση για να μείνουν εδώ. Στην πραγματικότητα, πολλοί από εκείνους είχαν τόσο μεγάλη δόνηση που δεν μπορούσαν να μείνουν και απλά επέλεξαν την ευκαιρία αυτή για να φύγουν. Θα υπάρξει μια ισσοροπία στον ενεργειακό του πλανήτη Γη με πολλούς τρόπους. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που φεύγουν με σκοπό να το κάνουν να συμβεί, επιστρέφουν ως Κρυστάλλινα Παιδιά με κάποιες απίστευτες ικανότητες. Επιστρέφουν επειδή γι’ αυτούς το να επιλέξουν αυτή τη διαδρομή είναι πιο εύκολο από το ν’ ανυψώσουν συνειδητά την δόνησή τους που είναι ο δρόμος που επιλέγετε εσείς τώρα. Ωστόσο, τίποτα απ’ όλ’ αυτά δε θα ήταν δυνατό να συμβεί αν εσείς εδώ δε κάνατε άλματα. Αυτό είναι το κομμάτι που θα βοηθήσει κάθε άνθρωπο στον πλανήτη Γη καθώς εξελίσσετε τον εαυτό σας για να κερδίσει περισσότερη πνευματική αυτοπεποίθηση.

Ταλαιπωρημένα μοτίβα

Ο φύλακας μιλάει σχετικά με τη φωνή που έχετε βρει μέσα σας καθώς ανακαλύπτετε και την ονομάζετε φωνή του Ανώτερου Εαυτού. Αυτός είναι ο σκοπός σας και αυτό που πραγματικά συνηχεί ως αλήθεια σε κάθε σημείο της ύπαρξής σας. Να συνδέεστε και να μοιράζεστε αυτό το κομμάτι όποτε είναι δυνατό, καθώς είναι εκείνο το μέρος που έχετε φέρει από την Εστία και τώρα έχετε μεγαλύτερη δυνατότητα προσφοράς από ποτέ άλλωτε. Κάθε ένας από εσάς έχει διαλέξει ένα από τα 500 μοτίβα που είναι διαθέσιμα σε αυτόν τον πλανήτη. Είναι και ο λόγος που συναντάτε κάποιον που σας μοιάζει ή φέρεται με τρόπο που σας είναι γνωστός. Έχουν προέλθει από το ίδιο μοτίβο που ήσαστε κι εσείς. Τα καλά νέα είναι πως υπάρχουν μονάχα 499 τύποι ανθρώπου που θα πρέπει να μάθετε να τα πηγαίνετε καλά. Αλλά τώρα δεν περιορίζεστε από τα 500 μοτίβα καθώς αυτό, λόγο της εξέλιξής σας, έχει αλλάξει και η φυσική επανα-καλωδίωση συμβαίνει στα σώματά σας αυτή τη στιγμή. Αυξάνετε τα μοτίβα που αρχικά είχαν στεγάσει τα φυσικά σας σώματα και τις ενέργειές σας σε αυτή την ζωή. Τώρα, τα νέα μοτίβα, έχουν δυνατότητες νέων χαρακτηριστικών, νέων δυνατοτήτων και νέας ενέργειας παρ’ όλο που εξακολουθείτε να υπάρχετε στο φυσικό σώμα με το οποίο γεννηθήκατε. Αυτή είναι η δυνατότητα για να κάνετε ακόμη ένα βήμα εξέλιξης και να επανα-γεννηθείτε χωρίς να επιστρέψετε στην Εστία. Αυτό είναι ακριβώς εκείνο που είχε προβλεφθεί από πολλούς σε αυτόν τον πλανήτη, πολύ καιρό πριν. Γιατί αμφιβάλλετε; Επειδή τώρα αυτό συμβαίνει σε εσάς και είναι ένα υπέροχο κομμάτι γιατί οτιδήποτε συμβαίνει αυτή τη στιγμή, είναι επειδή γεννιέστε σε μια Νέα Γη.

Η Γη θα εξακολουθήσει να περνάει μέσα από αλλαγές. Στο Δαχτυλίδι της Φωτιάς που περιβάλλει τον Ειρηνικό Ωκεανό, θα υπάρξουν κι άλλες αλλαγές τα έτη 2010, 2011, 2012 και 2013, όπως δεν είχαν συμβεί ποτέ ξανά. Θα δείτε διάφορες ανωμαλίες να ξεπροβάλλουν. Θα δείτε την μετακίνηση της ενέργειας και όλο αυτό θα μπορεί να μειωθεί και να ελεγχθεί – τίποτα από αυτά δε χρειάζεται να είναι αρνητικό και καταστροφικό. Μπορεί να γίνει ένα βήμα εξέλιξης. Ο τρόπος που το κάνετε είναι απλός: αισθάνεστε εσάς. Ναι, μπορείτε να αισθανθείτε την λύπη και το τραύμα. Οποιαδήποτε στιγμή που υπάρχει ένα τραύμα στον πλανήτη Γη, θέτει ένα κύμα ενέργειας που γίνεται αισθητό από κάθε ανθρώπινο ον. Είναι εύκολο για εσάς να πιαστείτε από ένα τραύμα και το δράμα γύρω από αυτό. Είναι εύκολο για εσάς να πείτε “Τί ντροπή! Τί φοβερό!”. Αισθάνεστε την καρδιά σας να βουλιάζει και να περιφέρεστε την υπόλοιπη ημέρα σε κατάσταση ημι-φωτός. Αυτό στην πραγματικότητα είναι επιβλαβές για τα φυσικά σας σώματα και δεν εξυπηρετεί απολύτως κανέναν σκοπό. Θέλουμε να σας δώσουμε την ιδέα να γιορτάζετε αυτές τις αλλαγές στον πλανήτη Γη. Δείτε το αυτό από μια απλή προοπτική: είχατε μια τραγωδία στο μέρος που ονομάζετε Αϊτή αλλά δείτε και το πώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε σα να ήταν ένας. Όλοι θέλανε να κάνουνε κάτι – οτιδήποτε για να μειώσουνε τον πόνο, οτιδήποτε για να συνδεθούν. Αυτό το μάθημα της ανθρωπότητας αξίζει πολύ περισσότερο απ’ όλες τις ζωές που θα μπορούσαν να δωθούν για να συμβεί κάτι ανάλογο.

Το κάλεσμα της αφύπνισης

Τώρα έχετε την δυνατότητα να συνδεθείτε σε πολύ βαθιά επίπεδα με την ενέργεια της καρδιάς από την αρχή. Αυτά είναι κομμάτια που ο κάθε ένας από εσάς θα πρέπει να μάθει επειδή δεν έχετε γεννηθεί σε σώματα που είναι ικανά γι’ αυτό. Τώρα προσαρμόζεστε σε νέες δυνατότητες και νέες ενέργειες που επίσης φέρουν μια νέα σχέση με τα πάντα γύρω σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της στιγμής, γνωρίζετε πως πολλές φορές θα είσαστε σε αυτή την υψηλή θέση όταν θα μπορείτε να σηκώνετε άλλους ανθρώπους. Γι’ αυτό βρισκόσαστε εδώ. Σας παρακαλούμε να μη χαμηλώνετε την θέση σας, να μην αισθάνεστε λύπη και να μην αισθάνεστε το βάρος του κόσμου στους ώμους σας. Αντί αυτού, νιώστε τη δυνατότητα να βοηθήσετε. Νιώστε τη δυνατότητα να βρίσκεστε σε σκοπό και να θέσετε κάποια δράση με κάποιον τρόπο, επειδή ήρθατε γι’ αυτό το κομμάτι. Θα ήταν κρίμα να περάσετε όλα αυτά τα χρόνια στον πλανήτη Γη περιμένοντας αυτή τη δυνατότητα και να την προσπερνάτε. Το κάλεσμα της αφύπνισης είναι τώρα. Το ξυπνητήρι χτυπάει και έχετε μιαν επιλογή. Μπορείτε να το κλείσετε και να προσποιηθείτε πως δεν χτύπησε ή να πατήσετε το κουμπί της αναβολής και να προσποιηθείτε πως περιμένετε να χτυπήσει ξανά ή να σηκωθείτε και να δημιουργήσετε δράση.

Θα συμβεί σε κάθε έναν άνθρωπο στον πλανήτη Γη. Κάθε ένας από εσάς θα περάσει μέσα από αυτή την εξελικτική αλλαγή που θα είναι δύσκολη, καθώς οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται κάθε αλλαγή ως δυσκολία. Όμως, μπορείτε να αλλάξετε την προοπτική σας πριν συμβεί και όταν θα δείτε δραστηριότητα στον Ειρηνικό Ωκεανό, να ξέρετε πως είναι οι πνεύμονες του πλανήτη Γη. Όταν δείτε δραστηριότητα γύρω από το Δαχτυλίδι της Φωτιάς, να γνωρίζετε πως οι πνεύμονες παίρνουν ανάσα και νέα κομμάτια εδραιώνονται. Αυτό δεν έχει να κάνει με την καταστροφή του πλανήτη Γη πλέον, αντίθετα σηματοδοτεί το χτήσιμο ενός νέου περιβάλλοντος για τους ενδυναμωμένους ανθρώπους. Η Γη κάνει τη δουλειά της. Εσείς τί κάνετε; Αυτή είναι η ερώτηση που σας κάνουμε καθώς είσαστε ο ένας μέρος του άλλου. Η Γη σας χρειάζετε να βοηθήσετε. Η σύνδεση μεταξύ ανθρώπων και Γης είναι πολύ ισχυρότερη απ’ όσο έχετε ποτέ σκεφτεί και τώρα αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Οι επιδράσεις αυτών των μετατοπίσεων δεν χρειάζεται να είναι αρνητικές. Μπορείτε να τα απομακρύνετε όλα αυτά έξω με τα μοτίβα των σκέψεών σας και ειδικά όταν ο ένας όταν τα βάλετε όλα μαζί.

Η δύναμη του φωτός

Ο τρόπος που μετράτε στον πλανήτη Γη είναι να έχετε σειρά το 1 και μετά το 2, το 3, το 4, το 5, με αύξηση κατά ένα κάθε φορά αλλά αυτή δεν είναι η συμπαντική σταθερά όταν έρχονται να συνδεθούν ενεργειακά πεδία. Όταν συνδέετε ενεργειακά πεδία, η αύξηση γίνεται στον παρανομαστή: το 1, το 2, το 4, το 8, το 16, το 32 και ούτω καθεξής, με αποτέλεσμα το κάθε σημείο να μεγαλώνει σε καταπληκτική τιμή. Αυτές είναι οι αρμονικές της δόνησής σας επειδή οι αρμονικές μπορούν να συνδυαστούν στην κορυφή άλλων αρμονικών και αυτό μπορεί να φέρει πράγματα μέσα σε αρμονία πάνω στην Γη με τρόπο που δεν έχει υπάρξει ποτέ άλλωτε. Το δημιουργείτε τώρα και η ευκαιρία βρίσκεται μπροστά σας.

Αγαπητοί, η μετατόπιση δε θα είναι εύκολη. Ήδη βλέπετε μέρος της πρόκλησης και θα μπορεί να είναι η πιο χαρούμενη, όμορφη μετατόπιση που έχει γίνει ποτέ στο Σύμπαν. Σας ζητάμε να πάρετε το δικό σας μέρος. Κρατήστε την ενέργειά σας, κρατήστε τις υψηλότερες ελπίδες και όνειρα για όλα όσα θέλετε στη ζωή σας, για κάθε κομμάτι που αξίζετε και είσαστε ευγνώμων. Δημιουργείστε τον νέο κόσμο μέσα στις σκέψεις σας τώρα και δείτε το σώμα σας να παίρνει μέρος. Είναι μιαν υπέροχη διαδικασία που δεν έχει ξανασυμβεί στον πλανήτη Γη. Δημιουργείτε ιστορία με κάθε ανάσα που παίρνετε. Κάντε το καλά. Κάντε το με σκοπό. Κάντε το με όλη την συνειδητοποίηση του πνεύματος που παριστάνει τον άνθρωπο και με την αίσθηση ότι έχετε κάτι αξίας. Θα βρείτε τον σκοπό σας στον πλανήτη Γη. Θα φτάσετε στα υψηλότερα που μπορείτε και είμαστε τόσο πολύ υπερήφανοι για εσάς. Δεν είναι εύκολο να είσαι άνθρωπος – δεν είναι εύκολο για εμάς να σας βλέπουμε να είσαστε άνθρωποι. Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας. Κοιτάζεστε στον καθρέπτη και κλαίτε επειδή μερικές φορές αισθάνεστε τόσο μόνοι κι ας μην καταλαβαίνετε πως είμαστε ακριβώς δίπλα σας. Σας κρατάμε μερικές φορές στην αγκαλιά μας όταν κοιμάστε. Σας βλέπουμε να έχετε ένα άσχημο όνειρο και απαλά αγγίζουμε την άκρη των χειλιών σας για να σας βοηθήσουμε να χαμογελάσετε ώστε να μπορείτε ν’ αλλάξετε την πραγματικότητά σας λίγο περισσότερο επειδή μας έχετε δώσει την άδεια για να το κάνουμε αυτό. Τώρα, κάντε το αυτό για τους εαυτούς σας και τους άλλους. Αγγίξτε με τον τρόπο που σας αγγίζουν οι άγγελοι. Ενδυναμώστε κάθε πρόσωπο που βλέπετε γύρω σας. Δε θα υπάρχει λόγος να το φοβάστε καθώς δεν είναι συναγωνισμός για το ποιος θα το κάνει πρώτος. Κανένας δε θα εισέλθει εκεί αν και το τελευταίο πρόσωπο δε φτάσει.

Είμαστε σε αυτό μαζί και να ξέρετε πως είμαστε εδώ και σας περιμένουμε. Την στιγμή που σκουπίζετε τον ύπνο από τα μάτια σας, είμαστε εδώ για να σας εν-θυμήσουμε το ποιοι πραγματικά είσαστε. Νιώθουμε μεγάλη τιμή που βρισκόμαστε κοντά σας γιατί είσαστε οι πτυχιούχοι της Αρένας του Παιχνιδιού και νιώθουμε τιμημένοι που είμαστε εδώ. Γνωρίζουμε τον πόνο που βιώνετε και σας τιμάμε γι’ αυτόν τον πόνο – θα δείτε αυτόν τον πόνο πολύ διαφορετικά όταν έλθετε στην Εστία. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο για εσάς αλλά κανένας άλλος δεν μπορεί να το κάνει. Χρειάστηκαν οι πιο γενναίοι άγγελοι να βγάλουν τα φτερά τους και να έρθουν εδώ κάτω να παίξουν και να που είσαστε εδώ. Καλώς ήλθατε στην Εστία. Να ξέρετε πως είμαστε δίπλα σας κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας αν το επιλέξετε. Επίσης να γνωρίζετε πως κάνετε φανταστική δουλειά και είμαστε απίστευτα υπερήφανοι για εσάς.

Με την μεγαλύτερη τιμή όλων, σας αφήνουμε αυτή την ημέρα με τρεις απλές εν-θυμήσεις. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία που έχετε. Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

μετάφραση:  Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!