Μάιος 2010

Μαγνητόσφαιρα
Οι ασπίδες έχουν φτάσει στο 30% καπετάνιε!

 

Από τον Steve:

Αυτό το μήνυμα μιλάει για τον ήλιο και το τί να περιμένουμε στις μέρες που βρίσκονται μπροστά μας. Είπαν πως υπάρχει ακόμη ένας κύκλος ηλιακών εκλάμψεων που θα ξεκινήσει. Γνωρίζω πως τους έχουμε τώρα αλλά εξακολουθούν να μην έχουν την ένταση και την κανονικότητα που θα φτάσουν μέσα στα επόμενα 3 χρόνια. Το έτος 2012 είναι ιδιαίτερης σημασίας. Είπαν να παρακολουθήσουμε την άμεση έκθεσή μας στον ήλιο αυτή την χρονιά. Δεν αφορά το πόσο μπορείτε να πάρετε από τον ήλιο αλλά το πόσο έχετε συνηθίσει να παίρνετε. Αυτό είναι το δεύτερο ή το τρίτο πρόσφατο μήνυμα που εξισώνει τη βαρύτητα με τον μαγνητισμό αλλά θα πω πως οι βιολογικές μας επιστήμες δεν συμφωνούν με αυτό ακόμη.

Η αναφορά σε πρόσφατους σεισμούς και το πώς έχουν μετατοπίσει τη Γη σε έναν νέο άξονα περιστροφής, έχει αλλάξει την εμπειρία του χρόνου και της βαρυτικής μας έλξης. Είπαν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα και είπαν πως οι επιστήμες μας πιστεύουν κάποια από αυτά και μερικά δεν τα γνωρίζουν ακόμη. Θα πάρει χρόνια ν’ αποκαλύψουμε όλα τα συμβάντα που παίρνουν τη θέση τους σε αυτή τη σειρά προσαρμογών.

Αυτό που είπαν ήταν πως ο ήλιος ευθυγραμμίζεται ακόμη μια φορά με ένα μπαράζ ηλιακών εκλάμψεων. Τα συμβάντα που είχαν αρχικά γραφτεί, είναι πως όλα αυτά θα έδιναν ένα οριστικό τέλος στην Γη αλλά τώρα συμβαίνουν σε μια φθίνουσα κλίμακα με ενεργειακή ανακατεύθυνση. Στην πραγματικότητα, αυτή η επερχόμενη εκδήλωση έχει όλες τις επισημάνσεις μιας τέλειας καταιγίδας το 2012. Μόνο που αυτή τη φορά ο Scotty φωνάζει στον Captain Kirk ότι οι ασπίδες δε θα κρατήσουν ως προστασία της Γης που είναι γνωστές ως μαγνητόσφαιρα και που έχει μεγάλες τρύπες γεμάτες πλάσμα από την τελευταία επίθεση. Αυτό σημαίνει ότι θα αισθανθούμε πολύ περισσότερο τις επιπτώσεις αυτών των εξάρσεων στην προσωπικό μας κόσμο και στο σώμα μας. Είπαν ότι τα συναισθηματικά σώματα που κουβαλάμε, είναι μαγνητικές βάσεις και θα παρουσιάσουν μεγάλες διακυμάνσεις καθώς αυτοί οι τομείς μετακινούνται. Πόσο αστείο είναι αυτό αγόρια και κορίτσια; Μπορεί κανείς να θυμηθεί για ποιο λόγο έχουμε δηλώσει να ζήσουμε αυτή την ανθρώπινη εμπειρία;

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Τόσα πολλά αλλάζουν στον πλανήτη σας. Η εξέλιξή σας τώρα έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα που είναι πραγματικά δύσκολο να γίνει πρόγνωση για το τί θα γίνει στις επόμενες εβδομάδες. Επιθυμούμε να σας πούμε σχετικά με μια κατάσταση που συμβαίνει στον πλανήτη Γη, που θα σας βοηθήσει πολύ να το γνωρίζεται. Πριν 3 μήνες, μοιραστήκαμε μαζί σας το μήνυμα που λέγεται Μαγνητισμός σε Κίνηση και μέσα σε αυτό το μήνυμα συζητήσαμε κάποια σημεία κλειδιά που θέλουμε τώρα να εν-θυμηθούμε ξανά και να τα εξηγήσουμε περαιτέρω.

Μαγνητική ροή για 3 χρόνια

Ένα από αυτά τα σημεία κλειδιά ήταν η αλλαγή της μαγνητικής ροής στον πλανήτη Γη και το πώς αυτή φέρνει αλλαγή επειδή οι άνθρωποι είναι συνηθισμένοι σε μια σταθερή μαγνητική βάση. Όταν τα μαγνητικά πεδία του πλανήτη Γη (συμπεριλαμβανομένου και της βαρύτητας) αρχίζουν να αυξομειώνονται στα προσεχή χρόνια, έχουν μιαν απευθείας επίδραση στον κάθε έναν από εσάς. Μιλώντας με ειλικρίνεια, οι άνθρωποι δεν τα καταφέρνουν και πολύ καλά στις αλλαγές. Πολλές φορές πανικοβαλλόσαστε όταν πατάτε το κουμπί της αλλαγής. Αντί να αγκαλιάσετε τις αλλαγές, φρικάρετε και λέτε… “Ω, θεέ μου, μια αλλαγή έρχεται! Περίμενε…” Ίσως αν σας λέγαμε σχετικά με τις αλλαγές που βρίσκονται μπροστά σας και τις γνωρίζατε να έρχονται, θα τις αντιμετωπίζαμε με χαρά, πάθος και προσμονή παρά με φόβο. Οπότε, αυτό που επιθυμούμε να σας πούμε σήμερα είναι σχετικά με κάποιες από τις αλλαγές όπου ο κάθε ένας από εσάς θα αντιμετωπίσει τα επόμενα 3 χρόνια. Τα επόμενα 3 με 4 χρόνια θα έρθουν μεγάλες αλλαγές σε κάθε έναν από εσάς σε αυτόν τον πλανήτη, ακόμα και κατά τη διάρκεια και μετά το 2012 που το προσδοκάτε τόσο πολύ. Ενσωματώνοντας όλες αυτές τις ενέργειες αργότερα, θα περιλαμβάνει ένα τεράστιο ποσό αλλαγής και προσαρμογής από εσάς. Θα μιλήσουμε σήμερα περισσότερο για την μαγνητική ενέργεια, καθώς αυτό έχει μεγάλη επιρροή στο συναισθηματικό πεδίο. Πολλές φορές όταν τα μαγνητικά στον πλανήτη είναι σταθερά, τα συναισθήματα μπορούν να παραμείνουν σταθερά. Έχετε μια βασική συναισθηματική ενέργεια πάνω στην οποία έχετε χτίσει. Καθώς αυτό το πεδίο αρχίζει ν’ αλλάζει και να κυμαίνεται σε καθημερινή βάση, η δική σας συναισθηματική σταθερά φαίνεται να χάνει την ισορροπία της λίγο και να δυσκολεύεστε να βρείτε το κέντρο σας και να γειωθείτε. Αυτό θα γίνει πολύ εμφανές, ειδικά το 2012. Ας εξηγήσουμε γιατί.

Η ρύθμιση

Μεταξύ των ετών 2001 και 2006, υπήρχε ένα τεράστιο νούμερο από ηλιακές εκλάμψεις που έδρασαν κατά τη διάρκεια του κανονικού ηλιακού κύκλου. Οι εκλάμψεις είναι βασικά ενέργειες φωτός σε μορφή μαγνητικού πλάσματος που διανέμονται σε όλο το σύμπαν. Κανένα από αυτά δεν σημάδεψε κατ’ ευθείαν τη Γη. Ωστόσο, αν αυτό γινόταν, θα χτυπούσε τεράστια τμήματα των δικτύων που επιτρέπουν στη διανομή ηλεκτρικής ενέργειας στον πλανήτη. Παρά το γεγονός ότι πολλά βασικά δίκτυα ηλεκτροδότησης έχουν τώρα μέτρα ασφαλείας, κάποια από τα μεγάλα δίκτυα εξακολουθούν να επηρεάζονται από την ενέργεια φωτονίων που περνάνε μέσω των ηλιακών εκλάμψεων. Πρόκειται για μια μορφή φωτογραφικού – μαγνητικού πλάσματος που θα μπορεί να εδραιωθεί στο εξωτερικό μαγνητικό περίβλημα της Γη που ονομάζεται μαγνητόσφαιρα. Βασικά, αυτό που συμβαίνει στις ασπίδες της Γης είναι ότι δεν έχουν ακόμη ανακάμψει επαρκώς από την τελευταία επίθεση. Ακόμη κι αν έχετε περάσει μέσα από ακραίες καταστάσεις ηλιακών εκλάμψεων κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, δεν έχετε χτυπηθεί από αυτές άμεσα. Πρόκειται για έναν κανονικό κύκλο που συμβαίνει σήμερα και επανα-ενεργοποιείται περίπου κάθε 11 με 12 χρόνια. Αυτός ο συγκεκριμένος κύκλος σχεδιάστηκε αρχικά για να τεθεί ένα οριστικό τέλος στον πλανήτη Γη. Αν και η ενέργεια έχει ανα-κατευθυνθεί, εξακολουθεί να έχει τεράστια επίδραση, γιατί μετά την είσοδο της Γης, η ενέργεια θα πραγματοποιηθεί εντός των τεκτονικών πλακών του πλανήτη.

Θέμα πυρήνα

Ακόμη και τώρα μπορείτε να δείτε τις ηλιακές κηλίδες να συμβαίνουν όπως και κάθε άλλη δραστηριότητα που προετοιμάζει το επόμενο βήμα. Δεν είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι επιστήμονές σας μόλις έβαλαν έναν νέο δορυφόρο για να παρακολουθήσουν αυτά τα έκτακτα γεγονότα που θα εξελιχθούν τα επόμενα χρόνια; Είναι πολύ ενθουσιασμένοι γι’ αυτό. Όπως κι εμείς είμαστε επειδή δείχνουν μερικές από τις σημαντικές αλλαγές που παίρνουν θέση. Ας εξηγήσουμε τί θα συμβεί σε μεγαλύτερη κλίμακα.

Τί γίνεται όταν βλέπετε μια έκρηξη στον ήλιο; Σας λέμε ότι ο ήλιος δεν είναι αυτό που νομίζετε ότι είναι. Είναι μια πεποίθηση ότι πρόκειται για έναν στέρεο πυρήνα ενώ τα εξωτερικά άκρα είναι τα αέρα που κινούνται σε κύκλους και ζώνες, όπως οι εκ περιτροπής καταιγίδες. Σας λέμε αντίθετα ότι ο ήλιος είναι μια ενεργειακή πύλη όπου εκ νέου κατευθύνει την ενέργεια από μια πολυδιάστατη τοποθεσία. Ονομάζουμε αυτή την τοποθεσία κεντρικό ήλιο όπου είναι και ο τόπος της πρώτης προέλευσης του σύμπαντος. Με άλλα λόγια, όταν έρχεστε από το άπειρο, στο πρώτο πράγμα που φτάνετε είναι αυτό που ονομάζετε κεντρικό ήλιο. Όταν ταξιδεύετε μέσα από αυτό, είναι το πρίσμα που σας χωρίζει σε 11 διαφορετικές, όμορφες ακτίνες φωτός τις οποίες εμπειρικά ζείτε ως 11 διαφορετικές ψυχές στον πλανήτη που προσποιούνται τον άνθρωπο. Αυτό είναι το μέρος που συνεργάζεται μαζί σας. Μεταξύ του 2001 και 2006, υπήρχαν τόσες πολλές ηλιακές εκλάμψεις και τόσο εκτεταμένα κομμάτια πλάσματος που πετάχτηκαν μέσα στο διάστημα, που ένας απλός υπολογισμός θα μπορούσε να σας πει ότι μετά από αυτό, δεν θα μπορούσε να παραμείνει αρκετή ενέργεια στον ήλιο για να το κάνει. Αυτό όμως θα συμβεί ξανά.

Η εξασθενημένη Μαγνητόσφαιρα

Αυτή η συγκεκριμένη ηλιακή καταιγίδα δεν χρειάζεται να γίνει δύσκολη όπως ήταν η προηγούμενη. Προς το παρόν είναι αποδυναμωμένη κατά κάποιον τρόπο επειδή η Γη δεν χρειάζεται τόσο μεγάλο μέρος μαγνητικής ώθησης για την επίτευξη του επόμενου επιπέδου. Η Γη έχει μαγνητικό πεδίο και γνωρίζετε ήδη σχετικά με τις μαγνητικές γραμμές και πώς λειτουργούν. Ακόμη δεν έχετε ανακαλύψει την επαφή μεταξύ του μαγνητισμού και της βαρύτητας αλλά απλώς θα σας πούμε ότι έχουμε πίστη στους ανθρώπους ότι θα το βρείτε την κατάλληλη στιγμή τον κατάλληλο χρόνο. Αυτό που θέλουμε να σας εξηγήσουμε είναι ότι καθώς η ενέργεια έρχεται από τον κεντρικό ήλιο μέσα από τον ηλιακό ήλιο και χτυπάει το μαγνητικό πεδίο της Γης, η αλληλεπίδραση είναι σε θέση να φορτίσει την Γη αποτελεσματικά ενώ εξακολουθεί να εκτρέπει το πλάσμα. Αυτό το προστατευτικό πεδίο είναι γνωστό ως μαγνητόσφαιρα. Είναι βασικά ένα μαγνητικό πεδίο γύρω από τη Γη όπου έχει παραμορφωθεί από τα πολλά σωματίδια που έρχονται από τον ήλιο. Στην πραγματικότητα, είναι σαν ένα δίκτυο και αυτό το δίκτυο έχει πιάσει πολλά από τα σωματίδια αυτά, με αποτέλεσμα ακόμη και σήμερα, αυτό το δίχτυ να είναι βαρύ από τα σωματίδια.

Η επιτάχυνση

Οι επιστήμονές σας μόλις άρχισαν να βρίσκουν ότι υπάρχουν τρύπες και ανοίγματα σε αυτό το μαγνητικό πεδίο το οποίο θα επιτρέψει πολλά περισσότερα από τον επόμενο κύκλο ηλιακών κηλίδων να έρθουν κατευθείαν στη Γη. Σας λέμε να έχετε επίγνωση ότι η σύνδεσή σας με τον ήλιο αλλάζει. Σας παρακαλούμε να έχετε επίγνωση ότι ακόμη κι αν είναι υπέροχο να βρίσκεστε έξω κάτω από τον ήλιο, οι ακτίνες του ηλίου στο σώμα σας θα έχουν διαφορετική επίδραση που δεν είχανε ποτέ πριν – ειδικά κατά τη διάρκεια του 2012 όπου οι αυτές οι ηλιακές ακτίνες θα ξεκινήσουν.

Σας λέμε ότι οι ηλιακές εκλάμψεις θα ξεκινήσουν πιθανότατα πιο πριν και ίσως και αυτόν τον χρόνο. Ιδιαίτερα αυτές που θα διορθώσουν την πορεία της Γης για να πάει στο επόμενο επίπεδο που χρειάζεται, θα λάβουν χώρα το έτος 2012. Σας συνιστούμε να παρακολουθείτε την έκθεσή σας στον ήλιο, ειδικά αυτή τη χρονική στιγμή. Μία από τις επιπτώσεις της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο θα είναι ο λιγότερο έλεγχος των συναισθημάτων σας αλλά θα υπάρξουν και πολλά άλλα. Ο ρυθμός επιταχύνεται. Τα πάντα αυξάνονται πολύ γρήγορα.

Τελευταίο κάλεσμα για τα μαθήματα ζωής

Επειδή αυτά τα γεγονότα παίρνουν θέση, σας λέμε ότι τώρα είναι η στιγμή για τον κάθε έναν από εσάς να προχωρήσει με τον εαυτό του, να ξεκαθαρίσει και να απελευθερώσει όλα τα παλιά θέματα που επαναλαμβάνονται στις ζωές σας ξανά και ξανά. Μέχρι στιγμής ήταν πολύ καλά το να αφήνατε στην άκρη αυτά τα θέματα, ακόμη και να τα φροντίζετε και να τα κρατάτε σαν κάτι αγαπημένο επειδή ήταν μέρος του ποιοι είσαστε. Παρ’ όλ’ αυτά, όταν αυτές οι μαγνητικές διακυμάνσεις ξεκινήσουν να έρχονται στην Γη και θ’ αναταράξουν την βασική πηγή των συναισθημάτων σας, αυτά τα θέματα θα βρουν τον δρόμο τους πολύ γρήγορα. Τώρα είναι η στιγμή να ξεκινήσετε να εργάζεστε για να απελευθερώσετε τα παλιά συστήματα. Τώρα είναι η στιγμή να απελευθερώσετε τα όριά σας σχετικά με το να είσαστε άνθρωποι. Τώρα είναι η στιγμή να πάρετε τη δύναμή σας με όποιον τρόπο μπορείτε. Ακόμη και με μικρούς τρόπους, μπορείτε να ξεκινήσετε να φέρετε την ενέργεια του ποιοι πραγματικά είσαστε και να φέρετε ακόμη περισσότερο φως στα φυσικά σας σώματα. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ απλά μέσα από τα μάτια σας. Μπορεί να γίνει επίσης μέσα από τη σεξουαλική ενέργεια που φέρετε στα φυσικά σας σώματα καθώς είναι η έκφραση της ψυχής σας που κοιτάζει πέρα από ένα όμορφο σώμα. Οπότε, μέρος από το τί χρειάζεται να κάνετε για αρχή, είναι να δείτε ότι η θέση σας στον πλανήτη Γη αλλάζει.

Κατά τη διάρκεια του 2012 ανοίγοντας τη μαγνητόσφαιρα, ηλιακές εκλάμψεις θα αλλάξουν ξανά τον πυρήνα της Γης. Ο προηγούμενος κύκλος των ηλιακών εκλάμψεων βασικά ζεστάνανε απλά το κέντρο του πλανήτη σας και ο επόμενος κύκλος θα τον αλλάξει και θα τον ενεργοποιήσει σε ένα υψηλότερο επίπεδο που θα διεισδύσει σε κάθε ζωντανό κύτταρο κάθε ύπαρξης. Ο πλανήτης από μόνος του έχει χτιστεί πάνω σε έναν σιδερένιο πυρήνα – γύρω από τον πυρήνα υπάρχει ρευστότητα, μια ενέργεια που είναι παρόμοια με υγρό σίδερο ή υγρό μέταλλο. Είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε να εκτοξεύεται από τα ηφαίστεια της Γης. Η ενέργεια από τις ηλιακές εκλάμψεις έχουν κάνει όλο τον δρόμο προς τον πυρήνα και τον βοήθησαν να ζεσταθεί, βοηθώντας τον να κινηθεί σε πιο γρήγορο ρυθμό από πριν. Το κέντρο της Γης πάντοτε κινούνταν σε διαφορετικούς ρυθμούς από το εξωτερικό της Γης το οποίο είναι απόλυτα ανεξάρτητο. Αν και το εξωτερικό της Γης έχει διαφορετική περιστροφή λόγο της επιτάχυνσης, αυτό έχει ως αποτέλεσμα ακόμη περισσότερο η Γη ν’ αρχίσει να επεκτείνεται και προς τα έξω. Αυτό που θα δείτε είναι ότι αυτή η ρευστή περιοχή θα αρχίσει να επεκτείνεται προς τα έξω και να χτυπά ορισμένες επιφάνειες ως ηφαίστεια. Θα υπάρξουν περισσότερα περιστατικά καθώς η Γη κάνει αυτή τη μετάβαση. Θα μάθετε επίσης πώς να περνάτε μέσα από αυτά ώστε να μη σας προξενήσουν τόσες δυσκολίες όπως παλαιότερα. Θα δείτε ακόμη αναδιάταξη των τεκτονικών πλακών, ειδικά στον Ειρηνικό Ωκεανό όπου μια υποβρύχια έκρηξη θα ανοίξει μια κοσμική πόρτα και πολλές πύλες για να βοηθήσουν τον πλανήτη Γη. Θα δείτε αυτό να συμβαίνει στα προσεχή χρόνια.

Ο κάθε ένας από εσάς έχει μια συναισθηματική δομή που σας αρέσει να την κρατάτε σταθερή αλλά αυτή η δομή μπορεί να αρχίσει να έχει διακυμάνσεις. Το άλλο θέμα που θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε σχετικά με αυτό είναι ότι μερικά χρόνια πριν είχαμε πει ότι θα υπάρξει ένα πολύ μεγάλο κύμα σεξουαλικής ενέργειας στον πλανήτη, τόσο μεγάλο που θα κάνει την δεκαετία του ’60 να φαίνεται μια ήρεμη κατάσταση σε σχέση με τη νέα. Αυτό ακόμη έρχεται με έναν πολύ μεγάλο τρόπο. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι σε μέρη που έχει συμβεί, έχει χρησιμοποιηθεί κατάλληλα. Όμως, σε μέρη όπου οι άνθρωποι νιώθουν άβολα με αυτή την σεξουαλική ενέργεια που τους διακατέχει, θα νιώσουν άβολα και θα κολλήσουν. Είναι ένας από τους λόγους που που βλέπετε σχεδόν καθημερινά στις ειδήσεις ανθρώπους που είχαν έναν παράνομο δεσμό ή ήταν άπιστοι στη σχέση τους ή είχαν σεξουαλικές εμπειρίες εκτός κανόνων. Πολλά από αυτά συμβαίνουν στον πλανήτη Γη, καθώς το κύμα αυτό γίνεται αισθητό ασυνείδητα. Τώρα η ευαισθησία σας στην σεξουαλική ενέργεια γενικά θα μεγαλώσει και οι ίδιες ενέργειες θα γίνονται αισθητές.

Το φως σας από την Εστία

Σας λέμε πρώτα απ’ όλα να έχετε επίγνωση της ενέργειας, επειδή αυτό που αντιλαμβάνεστε δε μπορεί να σας εκπλήξει. Αυτό που περιμένετε θα σας βάλει σε μια θέση να είσαστε το φως και να κρατάτε την πόρτα ανοιχτή για άλλους ανθρώπους. Ο φόβος είναι το μόνο πρόβλημα που θα έχετε στον πλανήτη Γη, καθώς έχετε την τάση να φοβάστε κάθε τί καινούριο. Αυτή είναι η ανθρώπινη φύση και θα είναι ο κανόνας, ειδικά όταν οι πολυδιαστασιακές πόρτες θ’ αρχίσουν ν’ ανοίγουν. Όταν θ’ ανοίξουν, αν κοιτάτε στον τοίχο και κάποιος περάσει μέσα από τον τοίχο γιατί γι’ αυτούς δεν θα υπάρχει τοίχος εκεί, θα πείτε “ω, είναι φοβερό! Θα καλέσω τους φίλους μου να έρθουν να το δουν αυτό”. Αλλά αν άλλοι άνθρωποι το δουν, είναι δυνατόν να φοβηθούν και προβλήματα να παρουσιαστούν στη Γη. Οπότε, κρατήστε αυτές τις πόρτες ανοιχτές και μιλήστε γι’ αυτά. Αφήστε την δική σας ενέργεια και φως από την Εστία να περνάει μέσα από κάθε αλλαγή που κάνετε.

Εν-θυμηθείτε…

Είσαστε εκείνοι που θελήσανε να έρθουν εδώ αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή με οποιοδήποτε κόστος. Χωρίς να έχει σημασία πόσες ζωές προσπαθήσατε να το κάνετε αυτό, τώρα είσαστε εδώ επειδή έχετε την μεγάλη ευκαιρία να δημιουργήσετε αλλαγές στον πλανήτη Γη. Έχετε ένα τεράστιο μέγεθος βοήθειας πίσω σας, περιμένοντας να σας βοηθήσει με κάθε τρόπο και κάθε ευκαιρία που μπορούν. Κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής, όταν αυτή η μαγνητική τρύπα ανοίξει και όλη η μαγνητική ενέργεια έρθει στον πλανήτη Γη, θα ταράξει την πηγή πολλών ανθρώπων επειδή η συναισθηματική της δομή είναι μαγνητική όπως είναι της Γης. Είναι η στιγμή για εσάς να πάρετε θέση με σταθερό φως και χαμόγελο στο πρόσωπό σας, επειδή γνωρίζετε τί έρχεται. Έχετε επίγνωση του τί συμβαίνει και μπορείτε να γίνεται ένας από τους ανθρώπους που κρατάνε την ενέργεια ή καμιά φορά ένας από τους ανθρώπους που είναι εκεί για να χαμογελάσουν παρ’ όλη την αναταραχή. Μπορείτε να βοηθήσετε να γειώσετε μια σταθερότητα καταλαβαίνοντας αυτή την ενέργεια και να πάρετε το σωστό μέρος στον πλανήτη Γη, ως δάσκαλοι και θεραπευτές που πραγματικά είσαστε. Αυτό ήρθατε να κάνετε σε αυτή τη ζωή και είσαστε ακριβώς στον στόχο γιατί δε θα έφτανε αυτό το μήνυμα στ’ αυτιά σας αν δεν ήσασταν. Έχετε τοποθετηθεί ακριβώς σε τέλεια θέση για να προσφέρετε με τον τρόπο που ακριβώς επιθυμείτε και αυτό παίρνει τη θέση του τώρα.

Ο φόβος είναι μια λέξη με πέντε γράμματα

Θα υπάρξουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο κατά τη διάρκεια αυτών των τριών ετών, αν και οι περισσότερες από τις δραστικές αλλαγές που θα ζήσετε θα συμβούν. Καταλάβετε ότι διαφορετικά δονητικά επίπεδα θα βιώσουν αυτές τις διακυμάνσεις μέσα στην πραγματικότητά μας σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Κατά συνέπεια, θα υπάρξουν πολλές προσαρμογές στις επιχειρήσεις, οργανώσεις, συνεργασίες και σε όλες τις συλλογικές δονήσεις αυτή τη στιγμή. Τα περισσότερα από αυτά τα γκρουπ θα έχει δύσκολη στιγμή προκειμένου να βρει την βασική ενέργεια ως βάση, επειδή όλες οι συναισθηματικές σας αλλαγές θα είναι και οι δύο τόσο υψηλές όσο και χαμηλές. Τώρα είναι η στιγμή για να προχωρήσετε και να βρείτε αυτά τα κομμάτια που σας κρατάνε πίσω, επειδή απλώς θα ενισχυθούν καθώς αυτός ο κυματισμός περνά μέσα από κάθε τμήμα τους. Τώρα ήρθε η στιγμή να ρίξετε μια σοβαρή ματιά σε πράγματα που αρνούσασταν ως τώρα ή σε πράγματα που γνωρίζετε πως υπάρχουν βαθιά μέσα σας αλλά ποτέ δε μιλήσατε γι’ αυτά. Τώρα είναι η στιγμή για να βρείτε την αλήθεια και το ποιοι πραγματικά είσαστε στον πλανήτη Γη, επειδή πολλές από αυτές τις αλλαγές που ξεκινήσανε να συμβαίνουν – και φυσικά θα υπάρξει και φόβος – είναι και ο λόγος που είχατε ζητήσει να είσαστε εδώ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Είναι στη χάρη σας, είναι το μεγαλύτερο δώρο να είσαστε εδώ και να κάνετε τη δουλειά που ελπίζατε να κάνετε.

Αγαπητοί, υπολογίζουμε σε εσάς

Θα υπάρξει πολύς φόβος κάθε στιγμή σε κάθε αλλαγή. Ακόμη και καθώς προχωράτε σε όλη αυτή την εμπειρία του 2012 με μεγάλο ενθουσιασμό και ανυπομονησία αντί για φόβο, θα υπάρξουν ακόμη αλλαγές. Καθώς θα συμβαίνουν αυτές οι αλλαγές, εν-θυμηθείτε πως ο φόβος μπορεί να κρατήσει πίσω την συλλογική δόνηση όλης της ανθρωπότητας. Αυτή είναι η στιγμή για εσάς να κρατήσετε αυτό το χαμόγελο. Είναι η στιγμή για να κρατήσετε αυτό το φως. Όταν αυτά τα συναισθήματα βρίσκονται το ύψος και στο βάθος και νιώθετε την ενέργεια να κινείται, απλά να έχετε την επίγνωση του τί ακριβώς συμβαίνει. Κρατήστε τη γνώση και θα βοηθήσετε τον πλανήτη Γη σε αυτή τη μετάβαση.

Ανοιχτός κατάλογος εγγραφής

Υπάρχουν τόσα πολλά που συμβαίνουν αγαπητοί. Επιθυμούμε να σας πούμε σχετικά με όλα τα κομμάτια που συμβαίνουν. Επιθυμούμε να σας πούμε ακριβώς πώς θα είναι όταν θα φτάσετε στο 2013, 2014 και 2015, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχετε ακόμη αποφασίσει το πεπρωμένο σας. Δεν είμαστε δημιουργοί που δημιουργούν τον κόσμο σας και να σας πούμε γι’ αυτό. Εμείς απλώς αντανακλάμε αυτά που έχετε δημιουργήσει καθώς είσαστε οι μεγαλύτεροι δάσκαλοι, θεραπευτές και άγγελοι που έχουν περπατήσει ποτέ σ’ αυτόν τον πλανήτη. Υπάρχει μια συλλογή από δασκάλους που περπατάνε σε ανθρώπινο σώμα και οι περισσότεροι από εσάς δεν έχετε ιδέα. Υπάρχει λόγος που σας έχουν δοθεί αυτά τα δώρα. Έχετε πιθανός αναπτύξει αυτές τις ικανότητες μέσα από διάφορες ενσαρκώσεις και έχετε δουλέψει πολύ σκληρά γι’ αυτές. Καθώς τις ανακαλύπτετε, θα έχετε την τάση να αρνείστε αυτές τι ικανότητες και να νομίζετε πως είναι κάποιου άλλου και όχι δικές σας. Όταν θα βρείτε αυτό το κομμάτι στο οποίο είσαστε πραγματικά καλοί σε αυτό, θα κατακτηθεί από εσάς ολοκληρωτικά. Κατακτήστε τη γνώση σας καθώς την χρειάζεστε τώρα περισσότερο από ποτέ.

Είναι η μεγαλύτερη τιμή όλων να σας αφήνουμε με τρεις απλές εν-θυμίσεις Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Φροντίζετε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία που έχετε και να εν-θυμάστε πως είναι ένα όμορφο παιχνίδι. Να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo!

μετάφραση:  Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!