Ιανουάριος 2011

Τα νέα ηλεκτρικά σώματα
Ηλεκτρική / φυσική εξέλιξη

 

Από τον Steve:

Ξεκίνησα αυτή την επικοινωνία γνωρίζοντας πολύ λίγα για το τί θα μιλούσαν. Ήξερα πως θα μιλούσαν περισσότερο για τις αλλαγές που γίνονται στο φυσικό σώμα και αρκετή πληροφόρηση πάνω σε αυτό μου δόθηκε αργότερα. Είχα διάφορα παράξενα προβλήματα όπως άδειες μπαταρίες σε τηλεκοντρόλ – πολλά ανθρώπινα εργαλεία δεν φαίνονταν να δουλεύουν, ειδικά τα ηλεκτρικά. Για ένα άτομο που ζει στον κόσμο του βίντεο και του ήχου ήταν μια μεγάλη πρόκληση. Μερικές φορές ο υπολογιστής δούλευε και άλλες όχι.

Όταν το γκρουπ ξεκίνησε αυτή την επικοινωνία δεν είχα ιδέα πως θα σήμαινε τόσα πολλά για μένα σε προσωπικό επίπεδο. Μου έφεραν αρκετές μέρες μπερδέματος στη ζωή μου. Αυτή η επικοινωνία εξηγεί και δένει μεταξύ τους πολλά από τα πιο σημαντικά μηνύματα του γκρουπ για όλους μας και σε προσωπικό επίπεδο μου εξήγησαν τί βίωνα στον δικό μου κόσμο. Δύο φορές έπρεπε να με ηρεμήσουν καθώς ήμουν συνεπαρμένος με τις αποκαλύψεις που έβλεπα. Θα το εξηγήσω περεταίρω με λεπτομέρειες στην επόμενη μετάδοση αλλά αυτά τα περίεργα ηλεκτρικά γεγονότα στη ζωή μου φαίνεται πως είχαν έναν ρυθμό και λόγο τελικά.

Πιστεύω πως οι λεπτομέρειες που περικλείονται σε αυτό το μήνυμα, θα αποτελούν έναν πολύ σημαντικό ακρογωνιαίο λίθο για όλους μας στο κοντινό μέλλον.

Ελπίζουμε να είχατε όλοι σας μιαν υπέροχη γιορτινή περίοδο! Σας θεωρούμε οικογένεια και εκτιμούμε την ευκαιρία για να σας χαιρετήσουμε με αυτόν τον τρόπο.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

ΥΓ του Steve: Αυτή η επικοινωνία εμπλουτίστηκε με επιπλέον πληροφόρηση που δόθηκε από το γκρουπ προκειμένου να γίνει περισσότερο σαφής.

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αυτή η μέρα κατατάσσεται στις πιο κορυφαίες καθώς πολλοί από εσάς έχετε αλλάξει εντελώς την ενέργειά σας. Σταματήσατε την πολυάσχολη μελέτη της δικής σας ζωής για ένα λεπτό, σκεφτήκατε στιγμές του παρελθόντος, εν-θυμηθήκατε όλη την ομορφιά που βιώσατε και στη συνέχεια κοιτάξατε ολόγυρα και αυξήσατε τις προσδοκίες σας για το μέλλον. Αυτές είναι οι προσδοκίες που δημιουργούν το μέλλον σας αυτή τη στιγμή. Καθορίζουν το μονοπάτι σας οπουδήποτε κι αν πάτε – ενεργοποιούν δίπλα σας ευκαιρίες, ακριβώς για να βιώσετε όλα όσα θέλετε μέσα σε αυτή τη φούσκα βιολογίας.

Γειώνοντας φως

Για να επιτρέψετε στον εαυτό σας απλά να είναι, θα θέλαμε από εσάς να πάρετε μια βαθιά ανάσα, μια ανάσα της Γης στο φυσικό σας σώμα, για ένα λεπτό και απλά επιτρέψτε στον εαυτό σας να βρίσκεται εδώ αυτή τη στιγμή. Με όλες τις προβλέψεις του τί θα γίνει, είναι πολύ εύκολο για τους ανθρώπους να βρεθούν στο παρελθόν τους ή να προβλέψουν το πώς θα είναι ο εαυτός τους στο μέλλον. Μόνο ένα από αυτά τα τρία – παρελθόν, παρόν και μέλλον είναι αληθινό. Αυτό είναι το τώρα. Οι αναμνήσεις σας από το παρελθόν είναι πολύ αληθινές αλλά δεν μπορείτε να ζήσετε σε αυτές. Οι προσδοκίες σας για το μέλλον είναι πολύ αληθινές και σημαντικές αλλά δεν μπορείτε να ζήσετε σε αυτές. Μπορείτε να ζήσετε εδώ, αυτή τη στιγμή και να συγχωνεύσετε και τα τρία. Σας ζητάμε να προσπαθήσετε να μη ζείτε μόνο σε παρόντα χρόνο καθώς αυτό θα ήταν μια μεγάλη πρόκληση. Οι περισσότεροι από εσάς στην πραγματικότητα δημιουργούν το μονοπάτι μπροστά σας όταν σχεδιάζετε, περιμένετε ή δημιουργείτε κάτι. Αν είσαστε απασχολημένοι απολαμβάνοντας αυτή τη στιγμή που δεν συμβαίνει, σας ζητάμε να καταλάβετε ότι είναι μια συγχώνευση του παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος. Δεν είναι άσπρο και μαύρο οπότε δεν μπορείτε να διαλέξετε μόνο το ένα – είναι μια ένωση και των τριών. Θα μιλήσουμε περισσότερο γι’ αυτό καθώς προχωράμε. Πρώτα ας το βάλουμε στην άκρη και να σας πούμε γιατί αυτό αλλάζει και γιατί η αντίληψή σας για τον χρόνο ως άνθρωποι σύντομα θα αλλάξει κι άλλο.

Επιθυμούμε να ενώσουμε πολλά διαφορετικά κομμάτια για τα οποία έχουμε μιλήσει παλαιότερα. Τώρα είναι πολύ πιο εύκολο να καταλάβετε καθώς πολλά από αυτά σας είναι ήδη οικεία. Ακόμη κι αν νομίζετε πως δεν ξέρετε ακριβώς το πώς όλο αυτό θα κουμπώσει στην καθημερινότητά σας, έχετε δεχθεί ήδη πολλά από αυτά που έχουμε πει ως αλήθεια μέσα στην καθημερινή ζωή σας, στην οποία έχει δημιουργηθεί μια βάση για έναν νέο άνθρωπο που εξελίσσεται. Συμβαίνει σε ολόκληρο τον πλανήτη επειδή τώρα είναι η ώρα όπου οι άνθρωποι μπορούν να φέρουν περισσότερο από το πνεύμα τους στα φυσικά τους σώματα από οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ιστορίας.

Φυσική εξέλιξη

Υπάρχουν επίσης αρκετές φυσικές αλλαγές που συμβαίνουν, προκειμένου να φιλοξενήσουν αυτό το ενεργειακό πνεύμα και συμβαίνει σε κάθε ανθρώπινο ον στον πλανήτη. Το φυσικό σας σώμα έχει αρχίσει ν’ αλλάζει, όμως πιθανά να πάρει αρκετά χρόνια πριν η ιατρική σας κοινότητα μπορέσει να απαριθμήσει αυτές τις αλλαγές – οι ιατρικές κοινότητες κινούνται πολύ αργά στον τομέα τους. Πολλά από αυτά που περιμένατε, αυτό που ονομάζετε ανάληψη, είναι ήδη δυνατή ώστε να μπορέσετε να φέρετε αυτό το φως μέσα στα φυσικά σας σώματα ενώ βαδίζετε ακόμη στη Γη.

Ανακατανομή του νερού

Ναι, πάντοτε θα έχετε περιορισμούς. Είσαστε σε αυτή την πλευρά του πέπλου, οπότε πρέπει να είσαστε στην χρονική γραμμή. Ναι μεν αυτή η γραμμή του χρόνου μπορεί ν’ αλλάξει όπως πολύ καλά γνωρίζετε, αλλά αυτή η μικρή αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα της Γης θα έληγε γύρω στο έτος 2012. Το έχετε ήδη αλλάξει αυτό, παρ’ όλ’ αυτά εξακολουθείτε να βιώνετε πολλά από εκείνα που θα έφερναν ένα τέλος. Πολλές από τις μετατοπίσεις και αλλαγές που βλέπετε στον πλανήτη, στην πραγματικότητα έχουν να κάνουν με την ανα-κατανομή του νερού και την επανα-ισορροπία του πλανήτη που παίρνει τη θέση του σε καθημερινή βάση τώρα. Έχετε ακόμη θεσπίσει τόσες πολλές συνδέσεις με την ενέργεια που αποκαλείτε νερό – αν και ακόμη δεν έχετε ταξινομήσει ως ενέργεια παρ’ όλο που έχει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις να είναι ενέργεια με βάση αυτών που ξέρετε ως τώρα. Το νερό υπάρχει και στις δύο πλευρές του πέπλου όπως και όλη η ενέργεια. Τη δυνατότητα να φέρετε το πνεύμα του ανώτερου εαυτού σας στα φυσικά σας σώματα, οφείλετε σε μεγάλο βαθμό από το ποσό της ενέργειας του νερού που μεταφέρει το σώμα σας. Αυτό αρχίζει ν’ αλλάζει καθώς είναι μια από τις φυσικές ιδιότητες που θα είναι πολύ εύκολο να μετρηθούν και να ταξινομηθούν για τους ανθρώπους με το πέρασμα του χρόνου. Νιώθετε άνετα με μια συγκεκριμένη ποσότητα νερού στο σώμα σας αλλά αυτό το νερό προσφέρει επίσης και την γείωση της φυσικής Γης. Τα συναισθηματικά σας επίπεδα στην πραγματικότητα συνδέονται με το φυσικό νερό. Είναι ο τρόπος με τον οποίο επεξεργάζεστε συναισθήματα στο σώμα σας και το πώς λαμβάνετε συναισθήματα από τους ανθρώπους μέσω του σώματός σας. Ήσασταν ποτέ σε ένα θέατρο όπου ξέρατε πολύ καλά ότι υπάρχουν άνθρωποι που στέκονταν πίσω σας αλλά δεν τους δίνατε προσοχή; Και τότε ξαφνικά, νιώθετε ότι κάποιος έχει γυρίσει και κοιτάζει στα δεξιά τα μάτια κάποιου άλλου που κοιτάζει επίμονα το πίσω μέρος του κεφαλιού σας, τόσο έντονα σα να τον βλέπετε; Αυτό συμβαίνει μέσω του νερού. Τώρα αυτό που λαμβάνει χώρα στο φυσικό σας σώμα θα ξεκινήσει να δουλεύει με μικρότερα ποσοστά του νερού. Κυριολεκτικά θα μπορείτε να αλλάξετε το ποσοστό του νερού έως και 20% μέσα στα επόμενα 50 χρόνια. Αυτή είναι μια τεράστια αλλαγή στην ανθρωπότητα που θα οδηγήσει σε πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά, μερικά από τα οποία θέλουμε να μιλήσουμε σήμερα.

Το ποσοστό του νερού στο φυσικό σας σώμα θα μειωθεί και ως εκ τούτου, η υπερβολική σας έκθεση στην συγκίνηση επίσης θα μειωθεί. Στην αρχή, κάθε φορά που οι άνθρωποι θα αλλάζουν σε οποιοδήποτε επίπεδο ενέργειας, υπάρχει μια αντίσταση στην αλλαγή – τυπικά αρπάζεστε και κρατάτε προσπαθώντας να κολλήσετε σε κάθε μέρος σας. Πολλοί από εσάς νιώθετε πως τα αισθήματά σας είναι ανεξέλεγκτα. Πολλά από αυτά έχουν να κάνουν με αυτές τις αλλαγές που εγκαθίστανται σε όλη την ανθρωπότητα. Πολλοί από εσάς πιστεύετε πως κάνετε τα πάντα σωστά: η ζωή σας είναι σωστή και το πνεύμα σας είναι άνετα παρ’ όλ’ αυτά είσαστε θυμωμένος, νευρικός και πληγώνεστε όλη την ώρα. Ίσως να νιώθετε αισθήματα που ποτέ άλλοτε δε βιώσατε. Αυτό είναι αλήθεια καθώς αυτό είναι μέρος της αλλαγής που συμβαίνει. Ας εξηγήσουμε κάτι άλλο επίσης. Είχαμε πει πριν πολύ καιρό ότι οι άνθρωποι σε αυτό τον πλανήτη γίνονται όλο και πιο κρυστάλλινοι. Είχαμε πει επίσης η πραγματική ατομική δομή του στοιχείου που αποκαλείτε άνθρακας θα αλλάξει. Αυτό είναι μέρος της ίδιας αλλαγής που βλέπετε στα φυσικά σας σώματα καθώς είσαστε όντα με βάση τον άνθρακα. Ο άνθρακας και το νερό αλλάζουν την ίδια στιγμή και θα σας επιτρέψουν να εξελιχθείτε σε νέα επίπεδα πάρα, πάρα πολύ γρήγορα. Αυτό επιφέρει αλλαγές προφανώς. Μοιάζει σαν εκεί που έχετε βρει τη σταθερότητά σας, όλα ξαφνικά να μετατοπίζονται. Δυστυχώς, μόλις μαθαίνετε τους κανόνες του παιχνιδιού, οι κανόνες αλλάζουν. Αυτό είναι χαρακτηριστικό του πώς αναπτύσσεστε. Περιμένετε, περιμένετε, περιμένετε… κρατάτε τα πάντα και ξαφνικά κάνετε ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός. Αυτό το άλμα έχει ήδη ξεκινήσει σε πολλούς από εσάς. Ας μιλήσουμε πρώτα για το πώς θα είναι η ζωή σας με λιγότερο νερό στο φυσικό σας σώμα.

Κρυσταλλοποίηση του σώματος

Γινόσαστε κρυστάλλινοι. Σε κάποιο βαθμό, αυτό θα ανακαλυφθεί σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο μέσα στη δομή των κύτταρων του φυσικού σας σώματος. Έχει ήδη αποδειχθεί στην Βοτανολογία και στα έντομα – σύντομα θα είναι γνωστό τόσο στα ζώα όσο και στους ανθρώπους. Θα αποδειχθεί αλλά τί συμβαίνει με τους κρυστάλλους; Ποιες είναι μερικές από τις ιδιότητες που οι κρύσταλλοι έχουν και δεν έχετε δει ως τώρα; Οι κρύσταλλοι έχουν την υψηλότερη δόνηση στο ορυκτό βασίλειο και αποτελούν μέρος σας με τον ίδιο τρόπο που η Γη είναι μέρος σας. Δεδομένου ότι τα ανθρώπινα όντα βρίσκονται στην υψηλότερη δόνηση του ζωικού βασιλείου, συνηχούν πολύ συχνά με την κρυσταλλική δομή δομή των κρυστάλλων που θεωρείτε ως ορυκτά, επειδή έχουν επίσης την υψηλότερη δόνηση σε αυτό που αποκαλείτε ορυκτό βασίλειο ή ανόργανη ουσία της Γης. Αυτό έχει δημιουργήσει μια σύνδεση που έχει επεκταθεί στη ζωή σας πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζετε. Όταν περπατάτε σε ένα δωμάτιο που υπάρχουν όλων τα ειδών αντικείμενα όπως αγαπημένα τρόπαια στο ράφι, φωτογραφίες για να τις βλέπετε, ποιο είναι εκείνο που κεντρίζει την προσοχή σας; Γενικά θα τραβήξει την προσοχή σας αυτό που είναι κρυστάλλινο. Αν υπάρχει οποιοδήποτε κρύσταλλο εκεί, είναι πιθανό να διασχίσετε το δωμάτιο, να το σηκώσετε και να το κρατήσετε στο χέρι σας ή να το δείτε για μια στιγμή στο φως για να θαυμάσετε εκείνο το φως που το διαπερνά. Τη στιγμή εκείνη, αυτό σημαίνει κάτι για εσάς και αλλάζει η δομή σας – βοηθάει στο ν’ αλλάξετε τον εαυτό σας.

Σε αυτόν τον πλανήτη, οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άνδρες. Μπορείτε να το δείτε πολύ καθαρά στους στατιστικούς πίνακές σας. Σας έχουμε πει ξανά, πως πολλοί από εσάς νομίζετε πως αυτό γίνεται λόγο του πολέμου στον πλανήτη σας – ο πόλεμος σκοτώνει πολλούς άνδρες οπότε οι άνδρες δεν ζουν πολύ αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Αυτό που χαρίζει στις γυναίκες μακροζωία είναι επειδή νιώθουν πολύ άνετα με τους κρυστάλλους κοντά στο σώμα τους απ’ ότι οι άνδρες. Τυπικά, ένας άνδρας δε θα φορέσει ένα μεγάλο διαμαντένιο δακτυλίδι εκεί που η γυναίκα θα λάτρευε να φορέσει. Λόγω ορισμένων πολιτιστικών και κοινωνικών διαφορών, συνήθως οι γυναίκες θα ζουν περισσότερο από τους άνδρες και θα αντιμετωπίζουν το στρες καλύτερα από τους άνδρες.

Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι όλοι έχουν ξεκινήσει να γίνονται κρυστάλλινοι μέσα στα φυσικά τους σώματα, οπότε αυτό δημιουργεί πολλές αλλαγές. Νούμερο ένα, αυτή είναι και η επιστροφή του προσδόκιμου ζωής που έχετε δει. Πολλοί από εσάς γνωρίζετε ότι το ανθρώπινο σώμα είναι καλά σχεδιασμένο να ζήσει πέρα από τα 80, 90 ή 100 χρόνια και από κάποιο σημείο και μετά είναι συνηθισμένο. Κανένας δεν μπορεί ακριβώς να καταλάβει γιατί κάποιοι άνθρωποι, σε ένα συγκεκριμένο σημείο της Γης ζουν μέχρι την ηλικία των 130. Σας λέμε ότι ακόμη και κατά τη διάρκεια της ζωή σας σε αυτά τα φυσικά σώματα που έχετε, είναι πολύ πιθανό να ζήσετε ως τα 120 ή 130 χρόνια. Καθώς αυτή η αλλαγή αρχίζει να συμβαίνει, θα επιφέρει φυσική μακροζωία που θα αυξήσει το προσδόκιμο σημείο ζωής στο φυσικό σώμα. Αυτό είναι ένα από τα σημεία που ψάχνετε και θα προκληθεί από την αλλαγή της πραγματικής ποσότητας νερού ή στο ποσό του νερού που υπάρχει στο σώμα σας. Επίσης υπάρχει και μια άλλη ενέργεια η οποία έχει αξιοποιηθεί και τιθασευτεί και χρησιμοποιείται τακτικά στον πλανήτη σας: η ηλεκτρική ενέργεια. Την χρησιμοποιείτε κάθε φορά που σηκώνετε ένα τηλέφωνο, κάθε φορά που περπατάτε στην καθημερινότητά σας ξανά και ξανά. Οι άνθρωποι έχουν γίνει άνετοι με την ηλεκτρική ενέργεια και γνωρίζουν πού βρίσκονται τα όρια. Ξέρουν πως δεν μπορούν να βάλουν, για παράδειγμα, το δάκτυλό τους σε μια πρίζα επειδή θα τους τινάξει το ρεύμα και έχουν μάθει να ζουν σε αρμονία με αυτό. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι πως καθώς θα έχετε λιγότερα ποσοστά νερού στο σώμα σας δεδομένου πως η διαδικασία θα αρχίσει να συμβαίνει, θα έχετε μια διαφορετική αντίδραση στην ηλεκτρική ενέργεια και στα ηλεκτρικά όργανα γύρω σας.

Πολλοί από εσάς έχετε ήδη αρχίσει να το εξερευνείτε. Ειδικά εκείνοι που δουλεύουν με όργανα ή ηλεκτρικά σε καθημερινή βάση, θα ξεκινήσουν να έχουν εκείνα τα όμορφα φαινόμενα – φάντασμα, όπως τα αποκαλεί ο Φύλακας. Λέει “Δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό το μηχάνημα, έχει απλά στοιχειωθεί”. Στην πραγματικότητα, το μηχάνημα συμπεριφέρεται διαφορετικά στην ενέργειά του επειδή εκείνος αλλάζει. Ας εξηγήσουμε κάποια πράγματα. Η προσοχή του φύλακα εντείνεται καθώς μόλις τώρα βγάλαμε συμπεράσματα για διάφορα πράγματα που έχουν συμβεί σε αυτόν. Θα τα μοιραστούμε κάποια άλλη στιγμή διότι είμαστε στη μέση άλλου θέματος. Θα σας πούμε ένα μόνο από αυτό μιας και είναι πολύ συνηθισμένο. Ο Φύλακας μόλις είχε γυρίσει, μετά από δύο εβδομάδων ταξίδι και το σπίτι του ήταν εντελώς κλειστό για δύο εβδομάδες. Κανένας δεν μπήκε μέσα ή βγήκε έξω εκτός από τη γάτα. Αυτό που συνέβη είναι πως όταν γύρισε σπίτι και πήρε το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης στα χέρια του για να την ανάψει, τίποτα δεν έγινε. Φώναξε στη γυναίκα του ότι το έβαλε σε λάθος θέση ή ίσως κάτι έγινε λάθος – κάτι συνηθισμένο. Πίεσε το κουμπί για να ανάψει και τίποτα. Άλλαξε μπαταρίες και κάπως άρχισε να δουλεύει. Εκείνη τη στιγμή, ένα κομμάτι του εξοπλισμού αντικαθίσταται αλλά και το υπόλοιπο κομμάτι δεν λειτουργεί τόσο καλά. Ασχολείται με αυτό αρκετά και μετά από μισή ώρα, όλα λειτουργούν μια χαρά. Πηγαίνει στο γραφείο του, φτάνει κάτω, πιάνει το τηλεκοντρόλ και το ίδιο πράγμα συμβαίνει πάλι. Έχει αλλάξει τόσο πολύ σε δύο εβδομάδες κατά την απουσία του, που η σχέση του με πολλές από τις ηλεκτρικές συσκευές δεν είναι όπως πριν. Είναι όμως πολύ περισσότερο από αυτό – σας δίνουμε μόνο ένα μικρό κομμάτι για να το δείτε στην δική σας ζωή.

Μείωση του νερού μέσα στο σώμα σας

Ένα από τα κομμάτια που θα δημιουργήσουν ερωτήματα και θα θέλετε να μάθετε περισσότερα, είναι σχετικά με την ποσότητα νερού στο φυσικό σας σώμα. Θέλουμε την προσοχή σας εδώ γιατί μοιάζει σα να σας λέμε να πίνετε λιγότερο νερό αλλά σας τονίζουμε πως από τη στιγμή που θα προσπαθήσετε να ελέγξετε την ποσότητα του νερού στο σώμα σας, θα πάρει εκείνο τα ηνία και θα σας ελέγχει εκείνο. Θα σας πλημμυρίσει κιόλας για να βεβαιωθεί πως δε θα στεγνώσετε – αν χρειαστεί να το κάνει από μόνη του, θα το κάνει. Αυτό δεν είναι κάτι που σας προτείνουμε να το κάνετε να συμβεί γιατί θα συμβεί από μόνο του. Αυτό που σας λέμε είναι πως τώρα όλοι σας έχετε μια ενέργεια που σας περιβάλλει και διέρχεται σε όλο σας το σώμα. Είναι τα μικροκύματα, τα ραδιοκύματα και ένα πολύ μεγάλο φάσμα αόρατους φωτός που ταξιδεύει στο σώμα σας χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Υπάρχει ακόμη και ένας ραδιοφωνικός πομπός στην ζώνη του Φύλακα που μεταδίδει τη φωνή του στο πίσω μέρος του δωματίου ώστε να το ακούτε. Ωστόσο, εσείς δεν έχετε νιώσει αυτές τις ενέργειες σε αυτό το σημείο. Όμως, όπως μπορείτε να μειώσετε την ποσότητα του νερού στο σώμα σας, θα αρχίσετε να παρατηρείτε πως υπάρχει μια συσσώρευση ενέργειας στο σώμα σας κατά καιρούς που δεν γνωρίζετε πώς βρέθηκε εκεί. Μόλις αρχίζετε να γίνεστε κρυστάλλινοι, θα αρχίσετε να λαμβάνετε τις ραδιοσυχνότητες. Έχετε πράγματι την ικανότητα αυτή τη στιγμή, επειδή πολλοί από εσάς έχετε ήδη κρυσταλλοποιήσει την επίφυσή και μπορείτε να εκπαιδεύεστε στο να στέλνετε και να λαμβάνετε. Αυτό είναι το σημείο που λέμε Βαθιά Επαφή. Συχνά, η Βαθιά Επαφή γίνεται μέσω της επίφυσης πολλών ανθρώπων αυτή τη στιγμή. Έχει ξεκινήσει να συμβαίνει με άλλες μορφές και όταν αυτό συμβαίνει στους ανθρώπους, θα αναπτύξουν μια νέα περιοχή για να αντισταθμίσουν όλη αυτή την ενέργεια του περιβάλλοντος που θα συνειδητοποιούν. Ακόμη ρέει μέσα στα σώματά σας αυτή τη στιγμή αλλά δεν είσαστε συνειδητοί. Καθώς αυτό συμβαίνει, θα ξεκινήσετε εύκολα να γίνεστε συνειδητοί και πραγματικά θα συγκλονιστείτε. Αυτό που θα συμβεί μοιάζει πολύ με την γρίπη αλλά χωρίς όλα τα συμπτώματα της γρίπης. Ο Φύλακας γίνεται άνω κάτω πάλι γιατί αυτό συνέβη σε εκείνον το περασμένο βράδυ. Έχει αρχίσει να καταλαβαίνει το τί συμβαίνει εδώ και έχει να πει πολλά γι’ αυτό αλλά ξανά τον κάνουμε να σιωπήσει γιατί είναι σημαντικό για εμάς να τελειώσουμε. Αυτό που σας λέμε είναι πως θα αισθάνεστε πράγματα διαφορετικά. Το ηλεκτρικό σας φορτίο – η ενέργεια από την Εστία που κουβαλάτε μέχρι αυτό το σημείο και το σώμα σας φέρει το μεγαλύτερο μέρος του πνεύματός σας, τα 3/4 είναι νερό και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Θα είναι ηλεκτρική από τη φύση της καθώς προχωράτε μπροστά, επειδή η ενέργεια της Εστίας, άσχετα το πως την ονομάζετε, μπορεί να έρθει σε εσάς με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Νέα ηλεκτρικά σώματα

Η πρόκληση έρχεται επειδή οι άνθρωπο ξέρουν πώς να γειώνουν τους εαυτούς τους όταν σχετίζονται με το νερό – ξέρουν πώς να γειώνουν την ενέργειά τους. Ξέρουν πότε έχουν περισσότερη ή όταν γίνεται πολύ συναισθηματική ενέργεια. Αλλά σας λέμε πως αυτό θα γίνει ειδικά σε εκείνους που στέκονται μπροστά από ένα κοινό, μιλούν, συναναστρέφονται ή δουλεύουν με ανθρώπους. Ας πούμε πως εργάζεστε με ανθρώπους κάθε εβδομάδα και μιλάτε στο κοινό χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάθατε να βάζετε όρια σε αυτό και να μοιάζει να μιλάτε στον τοίχο αν χρειαστεί, προκειμένου να αποφύγετε όλη αυτή την απίστευτη ενέργεια που έρχεται στην σκηνή σας. Θα αισθάνεστε την ενέργεια τώρα, επειδή αυτά τα όρια που δούλευαν πριν δε θα μπορούν να δουλεύουν πια. Πολλοί από εσάς θα ξεκινήσετε να αισθάνεστε πράγματα που δεν έχετε αισθανθεί ποτέ ξανά – είναι ωθήσεις για να ξεκινήσετε να δουλεύετε με αυτή την ενέργεια. καθώς γινόσαστε ολοένα και περισσότερο κρυσταλλικοί, το φως θα μπαίνει στο σώμα σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, πέρα από τις δονήσεις που μπορεί το νερό να μεταφέρει.

Φωτεινή γείωση

Τώρα θα ενθουσιαστείτε με το φως. Έχουμε αναφερθεί σε αυτό πριν μόνο ως ένα τρέιλερ αλλά τώρα είναι η στιγμή να μιλήσουμε γι’ αυτό περισσότερο. Η γείωση του φωτός είναι ένα από τα κλειδιά που θα μάθετε. Όχι μονάχα θα μάθετε πώς να το κάνετε αυτό στο φυσικό σας σώμα αλλά θα μάθετε πώς να το κάνετε αυτό με ηλεκτρικό εξοπλισμό. Θα μάθετε πώς να το κάνετε με όλα όσα χρησιμοποιείτε προκειμένου να δημιουργήσετε αρμονία στα ηλεκτρονικά σας και στη φυσική σας ύπαρξη με τα ηλεκτρονικά σας. Ο Φύλακας είχε ν’ αντικαταστήσει τέσσερα σετ μπαταριών πριν τελειώσει αυτή η μέρα. Νόμιζε πως κάποιος πήγε στο σπίτι του και άδειασε όλες τις μπαταρίες αλλά στην πραγματικότητα ήταν εξαιτίας του. Μετά πήγε μέσα στο δωμάτιο και άνοιξε τον αγαπημένο του υπολογιστή, εκείνον που χρησιμοποιεί κάθε φορά και δεν άνοιγε. Απλά δεν δούλευε. Το δοκίμασε 3 – 4 φορές και τελικά κάτι γινόταν μέχρι την 5η ή 6η φορά που λειτούργησε κανονικά. Ήταν επειδή χρειαζόταν να προσαρμοστεί στη νέα του δόνηση. Δουλεύετε με αρμονίες ήδη και η ιερή αρμονία είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα για να μάθετε. Είναι το μέρος σας στον κόσμο όπου εκεί ταιριάζετε αλλά πρέπει επίσης να καταλάβετε πως εκεί που έχετε τοποθετηθεί, δεν μπορεί να κρατήσει άλλο την ενέργειά σας. Εξελίσσεστε σε εκπληκτικό ρυθμό και από αυτή την οπτική της ανθρωπότητας, αυτό συμβαίνει σε ένα ανοιγοκλείσιμο του ματιού. Είσαστε εκείνοι που οδηγούν τον δρόμο και είσαστε εκείνοι που τολμάτε να πάτε στο επόμενο ενεργειακό επίπεδο.

Έχουμε ένα τελευταίο κομμάτι να μοιραστούμε επίσης. Επειδή αυτό έχει πυροδοτήσει επίσης μια εκ νέου εδραίωση του φυσικού σας σώματος, το σώμα σας πρέπει πάντοτε να λειτουργεί σαν άγκυρα από μόνο του ή εκείνο που αποκαλείτε γείωση στη Γη. Η ηλεκτρική σύνδεση από μόνη της στο φυσικό σας σώμα πρέπει να έχει μια θέση προκειμένου να τρέξει μέσα στο σώμα σας. Το ονομάζετε αυτό γείωση. Επίσης λέγεται γείωση των ηλεκτρικών κυκλωμάτων διότι είναι μια επιστροφή του τρέχοντος στο έδαφος ή στην τελική σταθερή θέση. Κυριολεκτικά, αυτό που συμβαίνει είναι πως η σύνδεσή σας αλλάζει – τα ανθρώπινα ενεργειακά μοτίβα αλλάζουν καθημερινά. Οι φωτογραφίες της αύρας σας θα αλλάξουν δραστικά και μεγάλο μέρος της σύνδεσής σας με όλα αυτά που μετράνε μέρος του ενεργειακού σας πεδίου θα αλλάξουν δραστικά επίσης. Ως εκ τούτου, πολλοί από εσάς θα ζήσετε στιγμές όταν θα νιώθετε αυτά τα αισθήματα ή δε θα αισθάνεστε συναισθήματα εκεί που θα έπρεπε να είχατε.

Σεξουαλικό ενεργειακό κύμα

Η τελική σταθεροποίηση του πνεύματος στο φυσικό σας σώμα είναι εκείνο που αποκαλείτε σεξουαλική ενέργεια. Σας έχουμε πει πριν κάποια χρόνια πως θα υπάρχει ένα νέο κύμα σεξουαλικής ενέργειας στον πλανήτη που θα κάνει εκείνο που συνέβη το 1960 να φανεί, σε σύγκριση, κάτι ήρεμο. Την εποχή εκείνη υπήρχε ένα τεράστιο κύμα που πέρασε πολύ γρήγορα και ενεργοποίησε τα πάντα – αυτή η ενεργοποίηση είναι μια αναβίωση του τότε. Τώρα, καθώς κινήστε σε ένα νέο επίπεδο, θα απελευθερώσετε τα δικά σας ενεργειακά πρότυπα. Θα αρχίσετε να αφήνετε την ενέργειά σας να επιστρέφει στην κανονική της κατάσταση παρά να προσπαθείτε να την κρατήσετε μέσα στο φυσικό σας σώμα. Καθώς θα μαθαίνετε να κάνετε όλα αυτά, θα βρείτε νέα χαρά στο να είστε ζωντανοί και αυτό είναι η σεξουαλική ενέργεια. Θα βρείτε ένα νέο φως στο πρόσωπό σας και σας ρωτάμε να μη το φοβηθείτε. Αγκαλιάστε το. Είναι μέρος της ανθρωπότητας που εξελίσσετε σε αυτό τον πλανήτη με απίστευτο ρυθμό. Σας λέμε πως δεν είναι απλά το σεξ για το οποίο μιλάμε καθώς αυτό είναι μόνο μια μικρή χρήση αυτής της ενέργειας. Έχετε σεξουαλική ενέργεια κάθε φορά που κάποιος βλέπει το πνεύμα σας στο φυσικό σας σώμα. Κάθε φορά που χαμογελάτε, κάθε φορά που μπορείτε να φέρετε το φως από την Εστία. Έχετε επανα-καλωδιωθεί, ο κάθε ένας από εσάς, οπότε το φυσικό σας σώμα μπορεί να φέρει περισσότερο φως καθώς προχωράει σε αυτόν τον πλανήτη. Είναι η εφεύρεσή σας – αυτό δεν είναι προκαθορισμένο. Ο προορισμός του πλανήτη Γη πρόκειται να έρθει και όλοι σας βαδίζετε στο πέρασμά του, γιορτάζοντας και απολαμβάνοντας τις ζωές σας.

Γίνεστε νέοι άνθρωποι με μεγάλη ταχύτητα. Νιώθουμε πολύ μεγάλη τιμή απλά και μόνο να σας παρακολουθούμε, καθώς αυτό είναι που δουλεύετε για όλη σας τη ζωή. Πολλοί από εσάς έπρεπε πραγματικά να πιέσουν τον τρόπο τους σε αυτή τη συγκεκριμένη ζωή, είτε με το να έχουν γονείς που δεν σας καταλαβαίνουν ή να έχετε όλο τον ειδών δυσκολίες καθώς μεγαλώνετε, ακριβώς για να γίνετε αυτό που είσαστε αυτή τη στιγμή. Τα καταφέρατε! Espavo! Τα καταφέρατε! Απολαύστε αυτά τα επόμενα βήματα. Αν φοβάστε, απλώστε και πιάστε ο ένας το χέρι του άλλου και βοηθηθείτε για να κάνετε το επόμενο βήμα, μια καρδιά κάθε φορά. Αυτός ο πλανήτης μετατρέπεται σε έναν παράδεισο επί Γης.

Σας αφήνουμε με τρεις απλές, οικείες εν-θυμήσεις. Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό καθώς είσαστε πολλοί θεοί σε αυτόν τον πλανήτη. Να φέρεστε ο ένας στον άλλον και να καθαρίζετε ο ένας το μονοπάτι του άλλου σε κάθε ευκαιρία που έχετε. Να ξέρετε πως αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

μετάφραση:  Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!