Ιούνιος 2012

Η Τριαδικοποίηση της Αγάπης
Η Επόμενη Εξέλιξη

 

Από τον Steve:

Αυτή η επικοινωνία μετέφερε αρκετά αλληλένδετα μηνύματα. Το βασικό μήνυμα ήταν αυτό της Αγάπης. Είπαν πως τα πάντα στη Γη πρέπει να είναι κατά κάποιον τρόπο ατελή για να μπορέσουν να υπάρχουν. Χρησιμοποίησαν την απεικόνιση της Αγάπης καθώς η Αγάπη στην Εστία είναι τέλεια και απόλυτη.

Εδώ στη Γη χρησιμοποιούμε κατά κύριο λόγο την Αγάπη υπό όρους, καθώς ακόμα και οι όρκοι στον γάμο ακολουθούν αυτούς τους όρους. Δεν είναι σωστοί ή λάθος, απλά σε ένα πεδίο διττότητας υπάρχει η αγάπη υπό όρους, αλλά καθώς κινούμαστε σε ένα πεδίο τριαδικότητας, θα γίνει απόλυτη. Μας πρότειναν να χρησιμοποιούμε όσο περισσότερη απόλυτη αγάπη στις σχέσεις μας επειδή θα επιτρέψει σ’ αυτές τις σχέσεις να μεγαλώσουν μαζί μας.

Σε κάποιο σημείο το γκρουπ είπε πως η αίθουσα θα γέμιζε από όντα. Λίγα λεπτά αργότερα η κύρια είσοδος άνοιξε απότομα και όλοι κρατούσαν την αναπνοή τους. Εγώ έπρεπε να κρατηθώ για να μην γελάσω όταν το γκρουπ μου ψιθύρισε “σας είπαμε ότι θα έρθουν”. Αυτά ήταν όντα που παραμέρισαν για να είμαστε εμείς εδώ στη Γη τώρα. Ήρθαν για να μας ενθαρρύνουν και να μας φτιάξουν τη διάθεση και να μας γεμίσουν με Αγάπη από την Εστία. Η Αγάπη στην αίθουσα ήταν η πανέμορφη έκφραση της απόλυτης αγάπης. Νιώστε την τώρα, να την έχετε μαζί σας και να την μοιράζετε με κάθε σας χαμόγελο. Να ξέρετε πως δεν είσαστε ποτέ μόνοι και πως σας αγαπούν.

Να έχετε έναν καταπληκτικό μήνα!

Μεγάλες αγκαλιές, Steve

 

Από το Γκρουπ:

Χαιρετισμούς από την Εστία
Το Μονοπάτι της Ψυχής

Υπάρχει μια ενέργεια που διαπερνά το πέπλο κάθε φορά που λέμε τις λέξεις: Χαιρετισμούς από την Εστία. Πιστεύετε ότι εμείς στέλνουμε αυτή την απίστευτη αγάπη που νιώθετε κάθε φορά που μιλάμε. Θέλουμε να σας πούμε, αγαπημένοι μας, πως είναι κάτι που έχετε μέσα σας. Μας χρησιμοποιείτε σαν καθρέφτες. Εμείς σας βοηθάμε να εν-θυμηθείτε την πραγματική μεγαλοπρέπειά σας και την αληθινή σας φύση. Κι όμως είναι μια πρόκληση, επειδή έχετε δημιουργήσει ένα πέπλο που σας αποτρέπει από το να εν-θυμηθείτε την ιστορία σας, όχι μόνο τις προηγούμενες ζωές σας αλλά και την καταγωγή σας – ποιοι είσαστε και από πού προήλθατε. Σας είπαμε πολλές φορές πως είσαστε οι γιοι και οι κόρες του βασιλιά. Είσαστε η βασιλική οικογένεια που ήρθε να αγκυρώσει όλα τα πνεύματα από την Εστία. Αυτό είναι ένα απίστευτο έργο που αναλάβατε όλοι. Φέρετε τις μεγαλύτερες επιθυμίες σας από την Εστία για να κάνετε τη διαφορά εδώ στον πλανήτη. Προσπαθείτε να κρατάτε αυτές τις ενέργειες στη Γη και μερικές φορές αυτό έχει μεγάλη επιτυχία επειδή δουλεύετε με την ενέργεια της καρδιάς. Άλλες φορές όμως δεν πετυχαίνει λόγω της διασύνδεσης με τον πλανήτη Γη και του πέπλου που δημιουργήσατε για να το βιώσετε αυτό.

Πολλοί λέτε, “Ας απομακρύνουμε το πέπλο. Έτσι κι αλλιώς λεπταίνει. Ας το απομακρύνουμε και ας παίξουμε χωρίς αυτό με πλήρη ανάμνηση του ποιοι είμαστε”. Δεν ακούγεται ωραίο; Η πρόκληση είναι πως τη στιγμή που θα αφαιρέσετε το πέπλο, δεν υπάρχει πια παιχνίδι. Θα πάτε όλοι στην Εστία. Δεν έχει νόημα να μείνετε σε έναν πλανήτη όταν δεν έχετε το πέπλο. Εν-θυμάστε ποιοι είσαστε και βρίσκεστε εδώ για να το μάθετε μέσω των εμπειριών σας. Κι αυτές οι εμπειρίες; “Μαζεύω μόνο τις ευχάριστες”, λέτε. “Έχω θαυμάσιες εμπειρίες στον πλανήτη”. Κι όμως, είσαστε εδώ για να συλλέξετε μεγάλη ποικιλία εμπειριών. Κάποιες τις ονομάζετε εκπληκτικές, ακόμα και γεμάτες πάθος. Άλλες τις λέτε μέτριες, επίπονες, ή απλά υπαρκτές. Όλες οι εμπειρίες είναι πολύτιμες για την ψυχή. Και όχι μόνο για την ψυχή, αλλά επίσης για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Μπορείτε να σκεφτείτε τους εαυτούς σας σε μια αποστολή συλλογής εμπειριών. Τον περασμένο μήνα είπαμε για τη συλλογή λαθών, τα οποία σε πολλά σημεία μοιάζουν με τις εμπειρίες. Τα λάθη μερικές φορές καθορίζουν ποιοι είμαστε και μας βοηθούν να βρούμε τη δύναμη στην πραγματική φύση μας.

Τριαδικοποίηση: Φεύγοντας από την διττότητα

Σήμερα θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας κάτι παραπάνω για το πέπλο και κυρίως για την ενέργεια που ταξιδεύει μεταξύ των δύο πλευρών του ταχύτατα. Υπάρχουν θετικές και αρνητικές ενέργειες μέσα σε ένα πεδίο διττότητας. Κινείστε από το πεδίο της διττότητας σε ένα πεδίο τριαδικότητας όπου δεν θα έχετε την πολικότητα του καλού και του κακού, του σωστού και του λάθους, του πάνω και του κάτω, της αγάπης και του φόβου. Θα έχετε κι άλλες επιλογές και αρχίζετε να βλέπετε τώρα μέσα από μια ευρύτερη οπτική. Είναι πολύ απλό. Φανταστείτε μια γραμμή, την πολικότητα, με το αρνητικό εδώ και το θετικό εδώ. Καθώς εισέρχεται η τριαδικότητα, θα έχετε μια νέα σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό σας, ή ένα τρίτο σημείο από το οποίο θα βλέπετε τα πράγματα πιο καθαρά. Αν βρισκόσασταν πραγματικά σ’ αυτή την γραμμή, δεν θα μπορούσατε να δείτε πού τελειώνει και πού αρχίζει μια άλλη επειδή θα νιώθατε μόνο την γραμμή. Όταν αλλάξει η αντίληψη και ενωθείτε γερά με τον ανώτερο εαυτό σας, βιώνετε μια νέα οπτική. Αυτό συμβαίνει τώρα με όλη την ανθρωπότητα, όχι μόνο με τους πνευματικούς ανθρώπους. Όλοι μαθαίνουν να βλέπουν μέσα από μια νέα οπτική έξω από τα όρια της διττότητας, κάτι που ονομάζουμε τριαδικοποίηση.

Υπάρχει κάτι ακόμα για το οποίο θέλουμε να μιλήσουμε σήμερα και για να καταλάβετε, ας ονομάσουμε αυτό Παράδεισο κι αυτή Γη. Είναι πολύ ενδιαφέρον όταν αναφέρεστε στον Παράδεισο ως “επάνω”. Αυτό έχει να κάνει με τότε που ήσασταν βρέφη και αρχίζατε να νιώθετε τις ενέργειες της Γης και όλες οι εμπειρίες σας έρχονταν από πάνω. Οι γονείς σας σας σήκωναν. Κάποιος σας κρατούσε και σας αγαπούσε από πάνω, έτσι όταν ψάχνετε την παγιοποίηση θεωρείτε ότι ο Παράδεισος είναι επάνω. Εμείς το βρίσκουμε διασκεδαστικό και παίζουμε μαζί του μερικές φορές. Επειδή ζείτε σε ένα πεδίο πολικότητας, δημιουργήσατε και την Κόλαση, την οποία τοποθετήσατε κάτω, αντίθετα με τον Παράδεισο. Εμείς δεν το σκεφτήκαμε ποτέ αυτό. Είσαστε τόσο ευφάνταστοι! Είναι πολύ διασκεδαστικό να σας παρακολουθούμε πώς αλλάζετε συνεχώς το παιχνίδι. Αυτή είναι η Εστία κι αυτή η Γη. Τα πάντα εδώ είναι ολοκληρωμένα και τέλεια, ενώ τα πάντα σε αυτή την γραμμή πρέπει να είναι κατά κάποιον τρόπο ατελή. Μια απεικόνιση αυτού είναι η μουσική, η οποία είναι αναπαράσταση της ενέργειας που βιώνετε συνεχώς στην Εστία. Πιστέψτε μας όταν λέμε πως δεν θα έχετε ακούσει μουσική μέχρι να επιστρέψετε στην Εστία. Θα βιώσετε την μουσική με έναν νέο τρόπο, επειδή θα γεμίζει το πνεύμα σας – όλα τα είδη της μουσικής. Ναι, θα σας αρέσει ακόμα και η ραπ στην Εστία, επειδή αποτελεί απλή αναπαράσταση. Πρέπει να είναι ατελής για να υπάρχει στον πλανήτη Γη. Ακόμα και η χρωματική σας κλίμακα είναι ατελής. Αν πάρετε αυτές τις νότες και τις διαιρέσετε ακριβώς στη μέση δεν θα είναι ευχάριστες στο ανθρώπινο αυτί επειδή θα είναι τέλειες. Πρέπει να υπάρχει μια μικρή γεύση ατέλειας, κάτι που επιτρέπει την έκφραση αυτής της ομορφιάς. Να σας δείξουμε προς τα πού πάτε με την διαδικασία αυτή.

Η Τριαδικοποίηση της Αγάπης

Να σας μιλήσουμε για την αγάπη. Όλοι σας ευημερείτε με την αγάπη. Οι άνθρωποι ταΐζονται με αγάπη. Η αγάπη της Εστίας είναι τέλεια. Κι όμως, για να βιώσετε την αγάπη εδώ στον πλανήτη, πρέπει να περάσει μέσα από το πέπλο και να βρει μια γεύση ατέλειας. Ο ευκολότερος τρόπος να την περιγράψουμε είναι μέσα από τα δικά σας λόγια. Στην Εστία υπάρχει μόνο η απόλυτη αγάπη. Η αγάπη υπό όρους, κυρίως είναι η γεύση που δίνετε εσείς. Στους περισσότερους αυτό ακούστηκε αρνητικά, σαν να σας κρίναμε ή να είπαμε πως κάνετε λάθος. Δεν συμβαίνει όμως αυτό επειδή, πολύ απλά, αρχίζετε να δουλεύετε με την αγάπη. Δουλεύετε με ό,τι έχετε, εξελισσόμενοι καθώς προχωράτε κι αυτό είναι τέλειο. Καθώς αρχίζετε να τελειοποιήστε σε πολλούς τομείς ως πνεύματα που προσποιούνται πως είναι άνθρωποι, αυτό που συμβαίνει είναι πως εξελίσσετε και την αγάπη. Να σας δώσουμε ένα παράδειγμα της απόλυτης αγάπης για την οποία μιλάμε.

Δίνετε γαμήλιους όρκους όταν δεσμεύεστε, σωστά; Αυτοί οι όρκοι είναι ουσιαστικά δηλώσεις αγάπης υπό όρους. Θα σε αγαπώ όταν, θα σε αγαπώ εάν. Δεν είναι κακό αυτό. Όμως, καθώς εξελίσσεστε μπορείτε να ενσωματώσετε περισσότερα κομμάτια απόλυτης αγάπης σ’ αυτή την αγάπη υπό όρους. Όταν το κάνετε, κάποια στιγμή θα αρχίσετε να απελευθερώνετε πολλούς από τους όρους στους οποίους έχετε προσκολληθεί για τόσο καιρό. Εξελίσσεστε στην αληθινή σας φύση, για να δημιουργήσετε περισσότερη Εστία απ’ ό,τι Γη. Η αγάπη είναι το επόμενο κομμάτι. Ένα άλλο τμήμα της εξελικτικής διαδικασίας είναι αυτό που συμβαίνει στο φυσικό σας σώμα. Μεταβαίνετε σε μια νέα περιοχή και όπως γνωρίζετε, το φυσικό σας σώμα θα ξεκινήσει την εξελικτική του διαδικασία. Θα πάρει αρκετό καιρό μέχρι το έτος 2222 για να τελειώσει αυτό. Όταν το είπαμε αυτό, πολλοί σκεφτήκατε “Δεν θα βρίσκομαι εδώ!” Μπορείτε όμως αν το θελήσετε, γιατί αυτός είναι ένας από τους όρους που άρχισαν να απ-ελευθερώνονται.

Φτάστε στο Μέλλον

Έχετε συστήματα πεποιθήσεων για το πόσο θα ζήσετε και είναι αυτές οι πεποιθήσεις που δίνουν τέλος στη ζωή σας. Ζείτε σε ένα παιχνίδι. Ζείτε την ιστορία σας, η οποία σας λέει ότι ζείτε περίπου εκατό χρόνια. Αυτό θα αρχίσει να αλλάζει πριν το καταλάβετε, αλλά πρέπει επίσης να αλλάξει στον συλλογικό νου. Πριν από τις φυσικές αλλαγές, σας ζητάμε να αρχίσετε να φαντάζεστε ότι θα ζείτε εκατόν πενήντα χρόνια. Τι θα κάνετε στον επιπλέον χρόνο; Ποιος είναι ο σκοπός, ο στόχος σας; Αν θα είσαστε εδώ για τόσο καιρό, πώς μπορείτε να καταφέρετε αυτό για το οποίο ήρθατε; Θέλουμε να αρχίσετε να σκέφτεστε με αυτό τον τρόπο, επειδή πολλοί πιστεύετε ότι θα συνταξιοδοτηθείτε σε κάποια ηλικία. Γιατί να το κάνετε αυτό; Τι σκοπό έχει αυτό; Πρέπει να σταματήσετε τα πάντα και να διασκεδάζετε για την υπόλοιπη ζωή σας; Θα σας σκοτώσει αυτό. Νομίζουμε ότι αρχίσατε να το καταλαβαίνετε αυτό. Είναι φυσιολογικό να αλλάζετε ιδέες, αλλά να σταματήσετε και να μην κάνετε τίποτα από το να παίζετε για την υπόλοιπη ζωή σας θα σας πάρει από τον πλανήτη πολύ γρήγορα, επειδή αυτό σημαίνει πως τελειώσατε. Όταν ολοκληρωθούν όλα, θα φύγετε. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος πάνω σ’ αυτό και δεν σημαίνει ότι κάνατε κάτι λάθος, απλά σημαίνει  ότι τελειώσατε τη δουλειά σας. Υπάρχουν πολλά που αρχίζουν να αλλάζουν, αλλά σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας την απόλυτη αγάπη.

Επαν-Ισορροπώντας τα Δύο Μυαλά

Υπάρχουν δύο μυαλά στο σώμα σας. Αυτό στο κεφάλι σας καταναλώνει την περισσότερη ενέργεια στο σώμα σας. Μέχρι πρότινος, πιστεύατε ότι ήταν το σημαντικότερο όργανο του σώματός σας. Όμως, πρόσφατα οι επιστημονική κοινότητα ανακάλυψε ότι η θερμιδική πρόσληψη του μυαλού δεν πλησιάζει καν αυτή της καρδιάς. Το μαγνητικό πεδίο της καρδιάς είναι πολύ μεγαλύτερο, επειδή η καρδιά έχει το δικό της μυαλό. Στη Γη, πολλές από τις προκλήσεις σας προέρχονται από τη μάχη μεταξύ του μυαλού στο κεφάλι σας και του μυαλού της καρδιάς σας. Η καρδιά σας λέει “Θέλω αυτό. Θέλω να ζήσω αυτή τη ζωή. Θέλω να είμαι αυτός”. Τότε το κεφάλι σας λέει “Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Πρέπει να πας στο σχολείο. Πρέπει να κάνεις αυτό, πρέπει να μάθεις εκείνο και πρέπει να κάνεις αυτά: Α, Β, Γ”. Δουλεύετε σκληρά για να καταφέρετε αυτά που λέει το ένα μυαλό σας, μόνο για να συνειδητοποιήσετε ότι πέρα από τα κατορθώματά σας είσαστε δυστυχισμένοι, επειδή το άλλο μυαλό (η καρδιά) δεν εκπληρώθηκε ποτέ. Αυτό συμβαίνει σε όλη την ανθρωπότητα επειδή κινείστε στο σχέδιο Β των συμβολαίων σας για να εκπληρώσετε την επιθυμία της καρδιάς σας. Να σας δείξουμε πώς δουλεύει αυτό. Η ηλικία των πενήντα ετών είναι ηλικία κλειδί για τους ανθρώπους. Πολύ απλά, αν ζείτε μέχρι εκατό ετών, τα πενήντα είναι ακριβώς στη μέση και μέχρι τότε ξεσκαρτάρετε. Αυτό σημαίνει ότι θα σταματήσετε να προσπαθείτε, να απολαμβάνετε τη ζωή και να ζείτε με την καρδιά σας; Αγαπημένοι μας, βρίσκεστε στον πλανήτη Γη. Θα θέλαμε να σας πούμε να ακολουθείτε την καρδιά σας κάθε στιγμή, αλλά έχετε να την ισορροπήσετε με το συνειδητό μυαλό σας. Ζείτε εδώ και υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να δεχτείτε. Σας ζητάμε να προσέχετε κάθε φορά που βιώνετε μια μάχη μεταξύ των δύο μυαλών σας.

Τώρα, θα αντιστρέψουμε το πάνω και το κάτω, επειδή ο πλανήτης Γη αναπαριστάται εδώ και η Εστία Εδώ. Είναι τόσο απλό. Από πού θα θέλατε βοήθεια; Απ’ ό,τι έχετε μάθει, ή απ’ όλα τα πλάσματα που βρίσκονται στην Εστία και σας στέλνουν απόλυτη αγάπη και δουλεύουν μαζί σας με πολλούς τρόπους; Η απόλυτη αγάπη αναπαριστάται στον πλανήτη σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Τα σκυλιά που συχνά ονομάζετε τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου, βρίσκονται εδώ για να σας θυμίσουν την απόλυτη αγάπη. Μπορείτε να μαλώσετε ή να κλωτσήσετε ένα σκύλο, να είσαστε κακοί μαζί του κι όμως θα επιστρέψει κουνώντας την ουρά του και θα σας γλύψει στο πρόσωπο. Γιατί; Επειδή σας δείχνει ότι η αγάπη δεν έχει σχέση με το τι του κάνετε. Αυτή πολύ απλά, είναι η έκφραση της αγάπης του. Εκφράζεται μέσω της απόλυτης αγάπης, μας μαθαίνει πώς να είμαστε υπεύθυνοι να φέρουμε την αγνή ενέργεια από την Εστία. Αυτό σημαίνει ότι θα αγαπάτε κάποιον τόσο ώστε να τον αφήσετε να φύγει; Μερικές φορές ναι. Το να αγαπάτε απόλυτα σημαίνει να αρχίσετε να φέρνετε αυτή την ενέργεια από την Εστία.

Αυτό δεν δουλεύει πάντα στις σχέσεις σας μέχρι στιγμής επειδή πολλές από τις πεποιθήσεις σας βασίζονται στο πεδίο της διττότητας και της πολικότητας. Έχετε χτίσει σχέσεις πάνω σ’ αυτό που λέτε μονογαμία, κάτι που είναι απλά ένας τρόπος να εκφράζετε την αγάπη και τις σχέσεις στον πλανήτη Γη. Πολλά απ’ αυτά θα αλλάξουν με τον καιρό. Αν και η μονογαμία μάλλον θα είναι πάντα προτιμότερη στη Γη επειδή πολλή από την εξέλιξή σας έλαβε χώρα μέσα στην διττότητα. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος σ’ αυτό, όλα τα κομμάτια για τα οποία μιλάμε όμως, υπόκεινται σε όρους. Σκεφτείτε το καθένα τους ως μια ξεχωριστή γεύση της αρχικής απόλυτης αγάπης.

Να Ταΐζεστε Τρεις Φορές την Ημέρα

Τι θα χρειαστείτε για να εκφράζετε την απόλυτη αγάπη τρεις φορές την ημέρα, κάθε μέρα; Να την εκφράζετε σ’ αυτόν που σας περιμένει στο εστιατόριο. Σ’ αυτόν που σας πάρκαρε το αυτοκίνητο. Σ’ αυτόν που προσπεράσατε στον διάδρομο. Δεν μιλάμε για το προσωπείο που έχετε μάθει όλοι να δείχνετε στον κόσμο. Βρείτε έναν τρόπο να είσαστε ευάλωτοι κι ενωθείτε με την ψυχή τους και δοθείτε τους απόλυτα, μόνο για μια στιγμή. Βρείτε έναν τρόπο να δίνετε απόλυτα τρεις φορές κάθε μέρα και η ζωή σας θα αλλάξει ταχύτατα. Θα αρχίσετε να νιώθετε γεμάτοι με νέους τρόπους επειδή θα δείτε πράγματα που δεν είχατε προσέξει πριν. Θα έχετε επιλογές να λάβετε όση αγάπη μπορείτε να αντέξετε, γιατί αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της απόλυτης αγάπης. Η αγάπη υπό όρους σας κάνει να κλείνετε τις πόρτες της λήψης αγάπης από πολλούς ανθρώπους. Πολλές από τις πεποιθήσεις σας και πολλή από την ενέργειά σας θα αλλάξουν καθώς προχωράτε μπροστά. Θα δείτε επίσης ότι αυτός είναι ένας τομέας τον οποίο θα επανα-σχεδιάσετε, επειδή η αγάπη υπό όρους της Γης έχει ωραία γεύση. Όσα περισσότερα απόλυτα κομμάτια βρίσκετε, τόσο περισσότερο θα φέρνετε την ενέργεια από την Εστία στη ζωή σας και στις σχέσεις σας. Αυτή είναι η αγάπη, αυτό με το οποίο ευημερείτε όλοι στον πλανήτη – την απόλυτη αγάπη από την Εστία.

Γνωρίζουμε ποιοι είσαστε. Είδαμε όλα όσα κρύβετε και σας αγαπάμε πέρα από την κατανόησή σας. Είσαστε κομμάτι μας. Δεν υπάρχει διαχωρισμός. Απλά δουλεύετε σ’ αυτό το πεδίο διττότητας και με το πέπλο που δημιουργήσατε για να σας εμποδίσει να το εν-θυμάστε. Αγαπημένοι μας, η καρδιά ξυπνάει πριν από το κεφάλι από το όνειρο. Η αποφάσεις σας πρέπει να περιλαμβάνουν δεδομένα από την καρδιά και το μυαλό σας. Πρέπει να έχετε εισροή τουλάχιστον από την καρδιά, αλλιώς θα μείνετε στάσιμοι για πολύ καιρό. Το έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει. Μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας, μπορείτε όμως να λάβετε αγάπη από την Εστία; Αυτή είναι η ερώτηση και σας προκαλούμε να εξασκηθείτε σε καθημερινή βάση.

Αγαπημένοι μας, θα θέλαμε να ήμασταν μαζί σας, να σας ακουμπάμε, να σας καθοδηγούμε κάθε μέρα και να σας δείχνουμε για τι πράγμα μιλάμε. Στην πραγματικότητα όμως, μαθαίνετε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι αν σας διδάσκαμε εμείς. Εμείς χαμηλώνουμε τη δόνησή μας για να σας μιλήσουμε. Υπάρχουν δονητικά κενά στο πέπλο κι αυτός είναι ένας λόγος που ενώ το μήνυμά μας έρχεται μέσω του Φύλακα, πρέπει να είναι ατελές για να το ακούσετε. Βρείτε την ατέλεια και αγκαλιάστε την. Αγαπήστε την! Πάρτε την ατέλεια και μάθετε πως είναι η γεύση σας. Πιστεύετε πως οι ατέλειες είναι το ίδιο με τα λάθη. “Όχι, δεν το κάνουμε αυτό. Δεν έχουμε ατέλειες”. Αγαπημένοι μας, η ομορφιά σας περιέχεται στις ατέλειές σας.

Αγαπώντας τις ατέλειες

Σχετικά πρόσφατα οι άνθρωποι έμαθαν πώς να φτιάχνουν διαμάντια. Μπορείτε να τα φτιάξετε σε εργαστήρια τώρα. Αυτά που φτιάχνετε χρησιμοποιούνται κυρίως στη βιομηχανία. Πάντα όμως υπάρχει ο φόβος ότι θα τα χρησιμοποιήσετε σε κοσμήματα. Υπήρχε τόση ανησυχία, ώστε τα φυσικά διαμάντια χαράζονται για να ξεχωρίζουν από τα ψεύτικα. Το ενδιαφέρον είναι ότι τα τεχνητά διαμάντια μάλλον δεν θα βγουν στην αγορά επειδή είναι τέλεια. Δεν υπάρχουν έγκλειστα αντικείμενα σ’ αυτά και το φως περνάει μέσα τους όπως στο γυαλί. Δεν λαμπυρίζουν όπως τα φυσικά, επειδή δεν έχουν ατέλειες. Το ίδιο ισχύει και για εσάς. Οι ατέλειές σας είναι η ομορφιά σας κι όμως παλιότερα λέγατε πως αυτό είναι λάθος. Είναι το δώρο σας. Βρείτε έναν τρόπο να εκφράσετε τις ατέλειές σας. Κρατήστε τις σαν εμβλήματα του φωτός που κερδίσατε στον πλανήτη Γη.

Η επιλογή είναι δική σας. Για παράδειγμα, ας πούμε πως έχετε ένα εμφανισιακό πρόβλημα επειδή η μύτη σας είναι λίγο μεγαλύτερη από των υπολοίπων. Κάθε φορά που κοιτάτε τον καθρέφτη λέτε “Θα ήμουν επιτυχημένος αν δεν είχα αυτή τη μύτη”. Μισείτε ένα μέρος του φυσικού σας σώματος και γι’ αυτό κάθε φορά που το κοιτάτε, αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό. Μπορείτε να κάνετε εγχείρηση για να την αλλάξετε, ή μπορείτε να νιώθετε υπερήφανοι γι’ αυτήν και να προχωρήσετε. Να λέτε αλήθεια στον εαυτό σας για τη μύτη σας και μην εκπλαγείτε αν σύντομα άλλοι θέλουν η μύτη τους να μοιάζει με τη δική σας. Αυτό έχει συμβεί ήδη πολλές φορές με γνωστούς ηθοποιούς. Όταν κάποιοι ηθοποιοί γίνουν διάσημοι, κάποιοι ξαφνικά αλλάζουν το σώμα τους για να τους μοιάσουν. Σας λέμε ότι αυτοί οι ηθοποιοί νόμιζαν πως κάτι είχε το σώμα τους, αλλά το δέχτηκαν. Εξέφρασαν απόλυτη αγάπη μέσω του σώματός τους και ξαφνικά όλα συνήχησαν. Όλοι μπήκαν στο ίδιο μονοπάτι, όλοι κατάλαβαν τη σύνδεση. Το πόσο όμορφοι είμαστε περιλαμβάνεται στις ατέλειές μας και αν αφαιρέσετε τους όρους από την αγάπη σας, θα το δείτε. Θα το κατέχετε. Να περπατάτε υπερήφανα, επειδή λάμπετε με το φως από την Εστία. Δεν σας δώσαμε εμείς αυτό το φως. Ανοίξατε την καρδιά σας και το πήρατε μόνοι σας. Να είσαστε υπερήφανοι τώρα και κάθε φορά που κοιτάτε κάποιον στα μάτια κάνετε τη διαφορά γιατί του αφήνετε ένα αποτύπωμα του υπέροχου φωτός από την Εστία. Να το κάνετε συνειδητά και απολαύστε κάθε βήμα στο μονοπάτι. Δημιουργείτε μια νέα Γη ένα κομμάτι τη φορά, μια καρδιά τη φορά. Εισέρχεστε σε ένα εντελώς νέο περιβάλλον. Τα φυσικά σας σώματα και η Γη προσαρμόζονται για να υποστηρίξουν τους ενδυναμωμένους ανθρώπους. Τα καταφέρνετε και είμαστε απίστευτα υπερήφανοι για εσάς. Περάσατε πέρα από τα πέπλα, πέρα από την κατανόησή σας για τον εαυτό σας και τολμήσατε να παραμερίσετε το πέπλο για να δείτε ποιοι πραγματικά είστε. Κρατήστε το αυτό. Να είσαστε υπερήφανοι και να γνωρίζετε ότι κατάγεστε από το φως της Εστίας.

Με την μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε μεταξύ σας με σεβασμό κάθε στιγμή. Να φροντίζεστε μεταξύ σας και να κρατάτε την πόρτα ανοικτή σε κάθε ευκαιρία και καθώς φτιάχνετε αυτό το νέο κόσμο, να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo!

μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!