Αύγουστος 2012

Όλα τα επίπεδα εξελίσσονται
Όπως κάτω έτσι και επάνω

Από τον Steve:

Σε αυτή την επικοινωνία το γκρουπ μίλησε για το πώς το κύμα της ενέργειας επηρεάζει άλλα αρμονικά επίπεδα. Μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες είναι για αυτούς που έχουν μεταβεί εκτός του φυσικού τους σώματος και έχουν πεθάνει, αλλά δεν έχουν φτάσει ακόμα στην Εστία. Δέσμιοι της Γης, φαντάσματα και άλλα ονόματα έχουν χρησιμοποιηθεί για να περιγράψουν την ενδιάμεση ύπαρξη των επιπέδων. Το γκρουπ λέει ότι σε αυτά τα επίπεδα αισθάνονται τώρα μεγάλες δυσκολίες καθώς αυτό το κύμα της ενεργειακής αλλαγής εξακολουθεί να παίζει.

Το γκρουπ θέλει από εμάς να ενημερωθούμε για το στρες που έχουν αισθανθεί, καθώς επίσης έχουν δημιουργεί πιθανές ευκαιρίες για πολλούς για να επιστρέψουν στην Εστία. Με λίγη προσπάθεια, όλοι μας μπορούμε να κάνουμε μια τεράστια αλλαγή εδώ. Αν φέρουμε το φώς, θα καλωσορίσουμε σκοτεινά μέρη. Το σημαντικό κομμάτι που το γκρουπ επιθυμεί από εμάς να θυμηθούμε είναι ότι σαν ψυχές έχουμε την ευκαιρία να επανασυνδεθούμε σε όλα τα επίπεδα.
Να έχετε ένα υπέροχο μήνα και να εξασκείτε την υπομονή σας,

Μεγάλες αγκαλιές, Steve

 

Από το Γκρουπ:

Χαιρετισμούς από την Εστία
Το ανάποδο κύμα έχει ξεκινήσει

Η σύνδεση μεταξύ της Εστίας και της Γης έχει γίνει πιο γρήγορη και ειδικά τους τελευταίους μήνες. Ο πλανήτης Γη αλλάζει προετοιμαζόμενος για αυτό που θα ακολουθήσει. Φανταστείτε πώς θα ήταν αν ερχόταν ένα γιγάντιο κύμα σαν τσουνάμι να αλλάξει τα πάντα στο δρόμο του. Πριν έρθει το κύμα, το νερό πρώτα πηγαίνει προς τον ωκεανό και φαίνεται να σχηματίζει ένα ανάποδο κύμα σε προετοιμασία του τεράστιου που αναμένεται. Είναι σαν η αρνητική ενέργεια να χρειάζεται να διώξει τα πάντα πριν η θετική ενέργεια αρχίσει να ρέει για να κάνει την αλλαγή. Αυτό είναι χαρακτηριστικό των κυμάτων.

Έχουμε μιλήσει για τους σχηματισμούς των κυμάτων. Τώρα θα σας πούμε για το κύμα που εσείς δημιουργείτε και την τρομακτική επίδραση που έχει αυτό. Είστε ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να ανεβείτε. Πολύ απλά, ο ενθουσιασμός έχει ανακατευτεί  μέσα σας και προκαλεί την καρδιά σας να χτυπά με τέτοιο τρόπο που έχετε δημιουργήσει μια δονητική κίνηση γύρω σας. Όταν συνδυάζετε την δόνηση με εκείνη των άλλων ομοίων κραδασμικών ανθρώπων γύρω σας, αυτό δημιουργεί μια ομάδα κυμάτων. Όλα τα κύματα ξεκινούν δυνατά, αλλά όταν συναντούν αντίσταση σβήνουν και τελικά γίνονται ευθεία γραμμή. Αυτό είναι ενδεικτικό όλων των σχηματισμών των κυμάτων μέχρι να έχετε δυο κύματα να συμβαίνουν μαζί.

Όταν δύο κύματα συνδυάζονται, περιβάλλουν το κέντρο εξίσου από όλες τις πλευρές, αλλά αυτό από τη φύση του, δεν υποβαθμίζεται. Αυτά είναι γνωστά σαν βαθμιδωτά κύματα και σας λέμε ότι αυτό κάνετε με τις καρδιές σας. Αυτό συμβαίνει σε παγκόσμια βάση, όχι μόνο σε ένα τμήμα της ανθρωπότητας, σε μια περιοχή ή σε μια χώρα. Κυριολεκτικά λαμβάνει χώρα σε πολλά διαφορετικά επίπεδα στον ίδιο χρόνο.

Λόγω των εδραιωμένων δομών και πολιτισμών, η νέα ενέργεια θα ενσωματωθεί λίγο διαφορετικά στα διάφορα μέρη του κόσμου. Τώρα όλη η ανθρωπότητα έχει κάνει ιστορικά βήματα στην αύξηση της δόνησης, και με αυτόν τον τρόπο δύο πράγματα συμβαίνουν:

Πρώτον κλείνετε το κενό μεταξύ αυτού που νομίζατε σαν παράδεισος και Γη. Η πνευματικότητά σας, αυτό το μέρος του εαυτού σας το οποίο πάντα προσπαθούσατε να δείτε σαν ξεχωριστό κομμάτι, τώρα επικοινωνεί με ένα διαφορετικό τρόπο με το μυαλό και την καρδιά σας. Αρχίζετε να φτάνετε σε νέες αλήθειες και περιοχές που αποκαλύπτουν τις δυνάμεις σας. Ενθυμάστε περισσότερα από την Εστία και τολμάτε να δείτε το προφανές που υπάρχει στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Λοιπόν, αγαπητοί, οι δικές σας συνδέσεις μεταξύ εσάς και αυτού του μέρους μεγαλώνουν δυνατότερα. Όπως έχουμε πει πιο πριν, όπως όλη η ανθρωπότητα εξελίσσεται θα έρθει ο καιρός που ο καθένας θα αρχίσει να έχει ανώτερη επικοινωνία. Κατά την διάρκεια αυτού του χρόνου η λέξη ανώτερη επικοινωνία θα εξαφανιστεί, γιατί δεν θα χρειάζεστε λέξεις να περιγράψετε πράγματα που όλοι θα κάνετε.

Υπήρχε μια εποχή στην διάρκεια της δεκαετίας 1970  που ήρθατε αντιμέτωποι με μια λέξη για να περιγράψετε το φαινόμενο που αποκαλείτε «έκτη αίσθηση». Η λέξη έχει εντελώς εξαφανισθεί από την γλώσσα σας διότι δεν χρειάζεται πια. Καταλαβαίνετε ότι ο καθένας σας έχει την ικανότητα αυτή και δεν είναι ασυνήθιστο πια. Πολλοί από εσάς δεν θα ονομάζετε τους εαυτούς σας κανάλια – «διάμεσους» και αυτό είναι εντάξει, γιατί δεν θα επιβαρύνετε το εγώ που φέρετε. Δεν μας νοιάζει πιο κανάλι και από πού έρχεται, καθώς μπορείτε να αισθανθείτε και να επιτρέψετε αυτήν την ενέργεια, που είναι η αγάπη να έρθει κατευθείαν από την Εστία. Όλοι σας σε αυτόν τον πλανήτη έχετε μια ευκαιρία να επικοινωνήσετε με το δικό σας κομμάτι της Εστίας το οποίο είναι μοναδικό για εσάς και αυτό συμβαίνει τώρα. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που το κάνουμε αυτό. Εσείς είστε. Η ανθρωπότητα έχει φτάσει τώρα σε ένα επίπεδο όπου μπορείτε να κρατήσετε την δύναμή σας καθώς συνεχίζετε να μεγαλώνετε και να υποκρίνεστε ότι είστε ανθρώπινα όντα μέσα σε φυσαλίδες βιολογίας. Συγχαρητήρια αγαπητοί. Πολύ καλή εργασία. Πολύ καλή.

Τώρα ας σας μιλήσουμε για το δεύτερο θέμα που συμβαίνει καθώς όλη η ανθρωπότητα ανυψώνει την δόνησή της. Υπάρχει άλλο ένα κύμα το οποίο είναι φτιαγμένο από την δράση του πρώτου και είναι μια μορφή που συμβαίνει φυσικά. Σύντομα όλα αυτά τα κύματα θα συνδυαστούν. Φανταστείτε για μια στιγμή όλα τα κύματα που έχουν έρθει  σε κάθε μια από τις χρονιές που περάσαμε. Κι επειδή η 11/11/11 πέτυχε, όλες οι υπόλοιπες πέτυχαν. Η 9/9/99 κατακτήθηκε, η 10/10/10 κατακτήθηκε, μετά η 11/11/11 και σύντομα η 12/12/12. Έχετε δημιουργήσει ένα ανθρώπινο κύμα ενέργειας που αλλάζει τον πλανήτη ριζικά.

Όλα τα επίπεδα εξελίσσονται. Δέσμιοι της Γης

Υπάρχει επίσης μια επίδραση για την οποία δεν είστε ενήμεροι και επιθυμούμε να σας στρέψουμε την προσοχή. Η δημιουργία του κύματος προβάλλει ύφεση, με το να αποσύρει την παλιά ενέργεια για να βοηθήσει να δημιουργηθεί και να φέρει το νέο κύμα. Αν και σ’ ένα επίπεδο η επίδραση της αιτίας και του αποτελέσματος δημιουργεί ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, έχετε την απάντηση.

Θυμηθείτε αγαπητοί, είστε αιώνια πνεύματα που παίζουν υποκρινόμενα σε ένα παιχνίδι πεπερασμένο. Προσποιήστε ότι έχετε μια αρχή και ένα τέλος αλλά κάπου μέσα σας βαθύτερα, καθένας σας γνωρίζει ότι είναι μόνο ένα παιχνίδι που παίζετε. Οι φυσαλίδες βιολογίας σας είναι μόνο ένα προσωρινό καταφύγιο. Αυτό που αληθινά είστε είναι άπειρο και μέρος κάθε άλλου κομματιού του σύμπαντος. Λοιπόν εδώ είναι η πρόκληση. Πολύ συχνά όταν οι άνθρωποι φεύγουν από το σώμα τους και αφήνουν την Γη για την Εστία, μένουν ακόμα στο πλανήτη της ελεύθερης βούλησης. Μερικές φορές απλά επιλέγουν να μην πάνε στην Εστία. Οι άνθρωποι αγαπούν το φόβο και συχνά προσπαθούν να μπουν σε κατάσταση φόβου. Έτσι κατασκευάζετε ιστορίες με φαντάσματα και τρομακτικές ιστορίες για να εξηγήσετε αυτό τον ενδιάμεσο χώρο και τότε αισθάνεστε τρομαγμένοι. Αγκαλιάστε τα συναισθήματά σας – ακόμα και τον φόβο –  γιατί ένας άνθρωπος στην Γη μπορεί να έχει αυτά τα γήινα συναισθήματα. Είναι ο μόνος τρόπος για να υπάρξουν οι Δέσμιοι της Γης.

Τα ανθρώπινα συναισθήματα και το δώρο της τραγωδίας

Πολλοί από εσάς αισθάνονται συμπάθεια για τις οντότητες που είναι κολλημένες στη Γη, αυτά που αποκαλείτε φαντάσματα. Όμως, καταλάβετε ότι είναι στον πλανήτη ελεύθερης επιλογής επίσης, όποτε μπορούν να επιλέξουν να πάνε στην Εστία οποτεδήποτε το επιθυμούν. Μερικά από αυτά, απλά δεν ξέρουν πώς. Άλλα κολλάνε στην ιστορία τους και έχουν δυσκολία να την απελευθερώσουν για να πάνε στην Εστία. Κατανοείστε, αγαπητοί, ότι τα ανθρώπινα συναισθήματα δεν λειτουργούν στην Εστία. Τι είναι τα ανθρώπινα συναισθήματα; Ο φόβος είναι το πρώτο. Όλα τα αρνητικά συναισθήματα είναι βασισμένα στον φόβο. Αυτά είναι ανθρώπινες ερμηνείες, διότι ζείτε σε ένα χώρο διττότητας. Αισθάνεστε ότι αν έχετε κάτι καλό για αρκετό καιρό, μετά πρέπει να έχετε κάτι κακό για να το ισορροπήσετε. Αυτός ήταν ο τρόπος για πολύ καιρό. Επιπρόσθετα, αν και αυτό αλλάζει, αυτό είναι το σημείο απ’ όπου ξεκινούν τα προβλήματα.

Για αιώνες υπήρχαν οντότητες που δεν έχουν επιστρέψει ακόμα στην Εστία. Ίσως έχουν αγκαλιάσει την οργή τους, τον φόβο τους, την ζήλεια τους ή ακόμα και την αγάπη τους να παραμείνουν κολλημένοι. Γιατί μπορεί να αγαπούν ένα ανθρώπινο συναίσθημα που περιορίζει το πνεύμα τους στην Γη αντί να το φέρουν στην Εστία; Δεν θα μπορούσε να είναι αληθινή αγάπη. Η έκφραση της αγάπης στην Γη περιλαμβάνει μαζί την υπό όρους αγάπη και την άνευ όρων αγάπη. Είναι δική σας επιλογή.

Αυτό προκαλεί αφύπνιση σε ολόκληρη την διάσταση της ανθρωπότητας, αλλά μην νομίζετε ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι είναι διαφορετικοί από εσάς. Αυτοί είναι οι γονείς και οι παππούδες σας, οι αδελφοί και οι αδελφές σας, οι γιοι σας και οι κόρες σας, ακόμα και τα εγγόνια σας. Κάθε ανθρώπινο πλάσμα είναι μέρος σας κατά κάποιο τρόπο, ανεξαρτήτως σε ποια διάσταση είναι. Η ελεύθερη επιλογή είναι πολύ προκλητική, διότι δεν μπορείς απλά να ανοίξεις την πόρτα μεταξύ των δυο. Σαν αποτέλεσμα υπάρχουν αρκετές φορές στις οποίες συλλογικές συμφωνίες έφτασαν να βιώσουν τραγωδίες. Ένας από τους τρόπους για να ανοιχτεί η πόρτα σε αυτές τις οντότητες που έχουν εγκλωβιστεί σε κύκλους και παραμένουν κολλημένοι είναι να βρίσκονται άλλα πλάσματα από την άλλη πλευρά του πέπλου που θα στέκονται μπροστά τους. Συχνά αυτός είναι ο βαθύτερος λόγος και προκαλεί τραγωδία. Διότι με τις σημερινές τεχνολογίες διαδίδεται πολύ γρήγορα κάθε ένας απλός χτύπος της καρδιάς και όλοι νιώθετε ένα ίχνος πόνου όταν κάτι συμβαίνει σε κάποιον άλλον. Αυτό είναι πράγματι όμορφο, διότι η συμπόνια θα θεραπεύσει τον πλανήτη.

Μην προσπαθείτε να βρείτε απαντήσεις σε κάθε τραγωδία. Πολλές φορές εκείνοι που βιώνουν την τραγωδία είναι αυτοί που έχουν συμφωνήσει να επιστρέψουν στην εστία χωρίς προειδοποίηση. Αλλάζουν τον πλανήτη, διότι ανοίγουν τις πύλες στην άλλη πλευρά του πέπλου που θα επιτρέψουν σε μερικούς να πάνε στην Εστία. Νιώθετε λυπημένοι που βλέπετε ή ακούτε για μια τραγωδία, διότι προσπαθείτε να καταλάβετε το πώς και το γιατί συνέβη. Να γνωρίζετε  ότι σε κάποιο επίπεδο είναι όμορφο και δεν υπάρχει κάτι κακό με αυτό. Λοιπόν κρατήστε το και να γνωρίζετε ότι βοηθάτε να δημιουργηθεί μια στήλη φωτός γι’ αυτούς για να ταξιδέψουν στην Εστία.

Κάντε εύκαμπτο το μαγνητικό σας πεδίο

Έχουμε ακόμα ένα κομμάτι που επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας. Είστε μαγνητικά όντα και αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη Γη είναι μια μαγνητική μετατόπιση πέρα από κάθε κατανόηση. Αν και έχετε μάθει να μετράτε τα μαγνητικά πεδία με συγκεκριμένες δονήσεις, ακόμα ξέρετε πολύ λίγα για το εκτεινόμενο δικό σας μαγνητικό πεδίο. Πολλές φορές αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείτε – τηλεπαθητικά. Μερικοί από εσάς αρχίζετε να αισθάνεστε κατάθλιψη και είναι πολύ συνηθισμένο στον πλανήτη αυτή την εποχή. Είναι η συναισθηματική έλξη του νερού που κινείται. Μπορεί να αισθάνεστε μπλοκάρισμα χωρίς προφανή λόγο, σαν να ξέρετε βαθιά μέσα σας ότι κάτι συμβαίνει αλλά δεν μπορείτε να κατανοήσετε. Αν δεν είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε αυτό το συναίσθημα, είναι πιθανόν να μπείτε σε κατάθλιψη και να γίνετε μέρος του νερού που κινείται πριν το κύμα έρθει.

Σας λέμε, αγαπητοί, ότι ο εύκολος δρόμος να βγείτε έξω από το δικός σας πρόβλημα είναι να βοηθήσετε κάποιον άλλον να βγει από τα δικά του προβλήματα. Μερικές φορές γίνεστε τόσο ανήσυχοι για τα δικά σας αισθήματα, την φυσαλίδα βιολογίας σας, ή τα προβλήματα που προκύπτουν μέσα στο δικό σας πεδίο που ξεχνάτε ότι η μαγεία σας είναι να βοηθάτε κάποιον άλλον. Κάποιοι έχουν αισθανθεί την ύφεση με αυτό τον τρόπο και τώρα έχουν δυσκολία να λειτουργήσουν σε καθημερινή βάση. Σας ζητάμε να τολμήσετε να βάλετε τον εαυτό σας στην άκρη για μερικές στιγμές κάθε μέρα, για να εστιαστείτε στους αδελφούς και τις αδελφές σας που ίσως είναι σε αυτή τη διάσταση και χρειάζονται λίγη βοήθεια. Περάστε μέσα από τις διαστάσεις, σηκώστε το πέπλο, χτυπήστε τους τον ώμο και πείτε τους πόσο πολύ αγαπημένοι είναι. Πείτε τους ότι αν το απελευθερώσουν, θα πάνε στην Εστία ακαριαία. Μερικές φορές αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να δείξετε το δρόμο του φωτός. Αν αντιθέτως πέσετε στο φόβο, τότε ενισχύετε την ψευδαίσθηση, παρά τους τραβάτε το πέπλο. «Πηγαίνετε στο φως, Πηγαίνετε στο φως, Πηγαίνετε στο φως». Σας λέμε αγαπητοί, μερικές φορές είναι το μόνο που χρειάζονται να ακούσουν. Μοιραστείτε το μαζί τους ότι μπορούν να σπάσουν τον κύκλο και να μπορέσουν να πάνε στην Εστία, αν αυτό είναι που επιθυμούν. Με το να τολμάτε να απλώνεστε, βοηθάτε και άλλα πνεύματα που με την σειρά τους θα σας απαλλάξουν από την κατάθλιψη. Με το να απλώνεστε, βοηθάτε το πνεύμα σας να επανέλθει στην ενέργεια που πραγματικά κρατάτε και δίνετε μια κατεύθυνση εστίασης της ενέργειάς σας.

Κρατώντας τη δύναμή σας

Καθένας από εσάς είναι κυρίαρχος στον πλανήτη. Εσείς περιμένετε να γίνετε αυθεντίες σε όλους τους τομείς, αλλά σας λέμε ότι αυτό εξυπηρέτησε καλά στο παρελθόν. Κάθε άτομο εδώ έχει ένα ειδικό δώρο, το άλλο άτομο εκεί έχει ένα διαφορετικό. Μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να σας γνωρίσουμε τον έναν στον άλλον. Μόλις τελικά συναντηθείτε, λέτε «Προσπαθούσαμε να βρούμε ο ένας τον άλλον πάνω από 20 χρόνια, γιατί μας πήρε τόσο πολύ;» Η ένωση είναι τέλεια. Καθένας σας κουβαλάει έναν κρύσταλλο που λάμπει πιο φωτεινά μόνο στην δική σας καρδιά. Δεν αποσκοπεί στο να σωθεί όλη η ανθρωπότητα, γιατί είναι απλά το δικό σας μέρος του παζλ που μόνο εσείς μπορείτε να μεταφέρετε. Μόνο εσείς μπορείτε να σταθείτε και να πείτε: «Κρατάω αυτό το μοναδικό κομμάτι της Εστίας.» Μερικές φορές ο προσωπικός σας κριτής, σας αποτρέπει από το να το πείτε αυτό. Αντίθετα, σκέφτεστε: «Ποιος είμαι εγώ που θα το κάνω αυτό; Υπάρχουν όλοι αυτοί οι διάσημοι άνθρωποι και σίγουρα αυτοί μπορούν να το κάνουν, αλλά όσο για εμένα είμαι απλά τόσο μικρό άτομο που δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Τι μπορώ να γράψω στο βιβλίο μου που να μην έχει γραφτεί ποτέ πριν;» Αλλά δεν είναι αυτός ο τρόπος που πρέπει να το δείτε, αγαπητοί. Καθένας σας μεταφέρει ένα μοναδικό κομμάτι και όταν αρχίζετε να συνδυάζετε μερικά από τα κομμάτια, δημιουργείτε την Εστία. Όταν τολμάτε να απλωθείτε και να αφήσετε την φωνή σας να ακουστεί στην άλλη πλευρά του πέπλου, τότε θα δημιουργήσετε μια ενέργεια που θα ακουστεί στον πλανήτη Γη. Αυτό θα σας οδηγήσει στην επόμενη χιλιετηρίδα, στα επόμενα χίλια χρόνια ειρήνης που έχει προβλεφθεί πολύ καιρό πριν. Είστε μαγικοί, ακόμα και αν το δυσκολότερο κομμάτι είναι να πιστέψετε στην δική σας μαγεία. Μερικές φορές οι αποδείξεις της μαγείας σας εμφανίζονται διαφορετικά από ό,τι νομίζετε. Μερικές φορές ση επίκληση που κάνετε στο σύμπαν δεν έχει τα αποτελέσματα που αναμένετε, διότι ίσως το πνεύμα σας οδηγεί σε κάτι ακόμα υψηλότερο. Τώρα έρχεται ο καιρός όπου μπορείτε να μάθετε να βιώνετε ένα ρευστό στυλ ζωής, επιτρέποντας στο πνεύμα να είναι μέρος της ενέργειάς σας σε κάθε στιγμή και όχι μόνο όταν σταματάτε για να επικοινωνήσετε ή να γράψετε ή να παίξετε μουσική. Μόλις κοιτάτε ένα άτομο στο δωμάτιο και για μια στιγμή στέλνετε ένα κύμα αγάπης, καταλάβετε ότι μπορεί να αλλάξετε όχι μόνο την ημέρα του αλλά και την υπόλοιπη ζωή του.

Έχετε την δύναμη, αλλά η ερώτηση είναι τι θα κάνετε με αυτήν. Τα κύματα έρχονται, ξεκίνησαν… Στα μέσα του Αυγούστου όταν η ύφεση πραγματικά χτυπήσει την υψηλότερη κορυφή, θα αρχίσετε να βλέπετε μερικά από τα κύματα που σχηματίζονται και έρχονται. Η ιδέα είναι να τοποθετήσετε τον εαυτό σας, ελεύθερα μπροστά από το κύμα. Καβαλήστε το κύμα και αφήστε το να σας μεταφέρει. Κρατήστε την αναπνοή σας αν χρειαστεί, γιατί πολλές φορές τρέχατε να ξεφύγετε από το κύμα και να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Η απελευθέρωση είναι αυτή που θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι κατακλύζεστε όταν αυτό τελικά έρθει. Αυτό δεν θα γίνονταν μέσω μιας αστρικής ευθυγράμμισης, επειδή είναι το κύμα που εσείς έχετε δημιουργήσει. Δεν έχει γίνει μέσω προβλέψεων. Έγινε από εσάς, διότι θέλετε να αλλάξετε τις ζωές σας, την κατεύθυνσή σας και τον κόσμο σας. Έχουμε μόνο μια απάντηση: «Και έτσι είναι».

Είστε οι τελειότεροι άγγελοι που έχουν ζήσει ποτέ.  Αισθάνεστε τη νέα ενέργεια να έρχεται, κι όμως αισθάνεστε ακόμα τον πόνο και τους περιορισμούς. Αισθάνεστε την έλλειψη αγάπης μερικές φορές και ίσως αισθάνεστε και φόβο. Το θέμα είναι τι θα κάνετε μ’ αυτό. Τι μπορείτε να βγάλετε από την μαυρίλα και να την μετατρέψετε σε Φως; Τι μέρος από αυτό φέρει το όνομά σας; Είμαστε απίστευτα υπερήφανοι να βλέπουμε το λαμπερό ακτινοβόλο πνεύμα σε καθέναν από εσάς. Ξέρουμε ποιοι είστε, αγαπητοί. Σας βλέπουμε καθαρά και σας αγαπάμε πέρα από κάθε κατανόηση. Αυτός ο κόσμος αλλάζει μια καρδιά τη φορά και κάνετε θαυμάσια εργασία. Απλωθείτε και κάντε ό,τι μπορείτε. Αν αισθάνεστε ότι δεν γνωρίζετε τι να κάνετε στη συνέχεια, απλωθείτε και βοηθήστε κάποιους άλλους να βρουν το δρόμο τους. Αυτό είναι το δώρο σας. Προσπαθήστε να βρείτε έναν τρόπο να ενδυναμώσετε κάποιον κοντά σας και τότε παρακολουθήστε τον δικό σας κόσμο να αλλάζει πολύ γρήγορα. Είναι η μεγαλύτερη τιμή για εμάς που μπορούμε να επικοινωνούμε με αυτόν το τρόπο.

Σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε σε κάθε ευκαιρία. Είναι ένα νέο παιχνίδι που παίζετε. Να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo!

μετάφραση: Χρυσάνθη Ευαγγέλου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!