Σεπτέμβριος 2012

Οι Ατομικότητες του Φωτός
Ο Έλρα και o Φύλακας του Χρόνου

Από τον Steve:

Τι μπορώ να πω; Πέρα από το γεγονός πως μετά από 17 χρόνια channeling με το γκρουπ ως μια συλλογική φωνή, τώρα τους βιώνω μέσα από εκείνο που ονομάζουν ατομικότητα. Αν το μυαλό μου σταματούσε ποτέ να το σκέφτεται, είμαι σίγουρος πως θα με μπλόκαρε. Παρ’ όλα αυτά, το βάθος της πληροφόρησης και η αγάπη είναι αναμφισβήτητη. Ελπίζω να τους απολαύσετε όσο τους απόλαυσα κι εγώ.

Πολλοί που θα διαβάσουν αυτά τα λόγια, μπορεί να μην γνωρίζουν την προφορά που χρησιμοποίησα, κάνοντας channeling αυτές τις οντότητες. Ο Φύλακας του Χρόνου είναι πιο άνετος με τα Αγγλικά. Ο ενθουσιασμός και η έξαψη του Έλρα (Elrah), μου κάνουν δύσκολη την συγκέντρωση μερικές φορές αλλά προσαρμόζομαι. Ακόμη κι όταν μιλούν σχετικά με ενσαρκώσεις, βοηθά το να γνωρίζω πως κανένας άλλος από το γκρουπ – εκτός από μένα – δεν έχει βρεθεί στη Γη. Η προφορά που χρησιμοποιούν – ειδικά στην περίπτωση του Έλρα – είναι ό,τι πλησιέστερο μπορώ να ερμηνεύσω με βάση τους διαφορετικούς ρυθμούς που χρησιμοποιούν για να επικοινωνήσουν, και αυτό δεν προέρχεται από μια γεωγραφική περιοχή…

Είναι καιρός για βαθύτερη κατανόηση όλων των επιπέδων. Ας προχωρήσουμε.

Να έχετε έναν υπέροχο μήνα και εύχομαι να βιώνετε τη ζωή με τα μάτια σας διάπλατα ανοιχτά.

 

Μεγάλες αγκαλιές, Steve

 

Από το Γκρουπ:

Χαιρετισμούς από την Εστία

Το περιμένατε όλο αυτό, προσπαθώντας να βρείτε τον τέλειο χώρο για να αντιληφθείτε αυτό που πρόκειται να συμβεί. Γίνεται πολύ συναρπαστικό για πολλούς από εσάς, καθώς κάποιοι έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο όπου το συναρπαστικό αγγίζει λίγο τον φόβο, επειδή δεν νιώθετε πολύ άνετοι για το πού βρίσκονται τα πράγματα τώρα. Αυτό είναι το μόνο κομμάτι που χρειάζεται να μάθετε: κάθε ον κινείται. Κάθε μοναδικό επίπεδο δόνησης κινείται προς το επόμενο επίπεδο και κυριολεκτικά μεταφέρεται ως ένα συλλογικό εύρος ζώνης – όχι ως ένα επίπεδο αλλά ως το συλλογικό εύρος ζώνης που ονομάζετε Γη. Όλα τα πλάσματα και τα όντα βαδίζουν προς τη μετάβαση αυτή τη στιγμή. Εμείς κι εσείς έχουμε χρησιμοποιήσει τις λέξεις «ανύψωση της δόνησης» κι αυτή είναι μια πολύ ακριβής περιγραφή για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Η μεγαλύτερη πρόκληση όταν λέμε «ανυψώνετε τη δόνησή σας», είναι ότι πηγαίνετε αμέσως μέσα στο πεδίο της διττότητας, όπου υπαγορεύει πως η μία δόνηση είναι καλύτερη από την άλλη δόνηση. Αυτό είναι μέρος του θέματος που επιθυμούμε να μιλήσουμε, καθώς βλέπετε αποδείξεις παντού στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, εκείνου που προηγουμένως έχουμε προβλέψει. Οπότε, ας φέρουμε στην προσοχή σας μερικά διαφορετικά επίπεδα.

– Αυτό το πρωινό, ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου και σκεφτόμουν τη μέρα που βρισκόταν μπροστά μου. Ένιωσα ευγνωμοσύνη για το δώρο της άλλης μιας μέρας στον κόσμο μου. Ξέρω πως έγκειται από μένα να δημιουργήσω το είδος της ημέρας που επιθυμώ να έχω. Έχω μια νέα εκτίμηση για τον καθημερινό μου τρόπο ζωής.

Στο παρελθόν, οι μέρες έρχονταν και έφευγαν τόσο γρήγορα. Ο χρόνος γινόταν μήνες και μετά χρόνια. Συγκεκριμένα γεγονότα στη ζωή σηματοδοτούσαν το πέρασμα του χρόνου, όπως οι γιορτές, οι επέτειοι κτλ. Ειδικά τα γενέθλια με έκαναν να αξιολογήσω το πού βρισκόμουν στη ζωή μου. Σκεφτόμουν: «Βρίσκομαι εκεί που θα πρέπει να είμαι, σε αυτό το σημείο της ζωής μου;» Έχω έναν φίλο που τον γνώριζα από τότε που ήταν δεκατεσσάρων χρονών. Έχουμε κάνει τόσες βαθιές συζητήσεις σχετικά με τη ζωή όταν ήμασταν τόσο νέοι. Πάντοτε θέταμε ένα σχέδιο πέντε ετών. Με κάνει να γελάω τώρα επειδή ήμασταν τόσο απασχολημένοι από τη ζωή, που ξεχνούσαμε οποιοδήποτε σχέδιο κάναμε. Υπάρχει ένα ρητό που μου αρέσει από τον John Lennon «Η ζωή είναι αυτό που σου συμβαίνει, ενώ είσαι απασχολημένος να κάνεις άλλα πλάνα». Ξέρω πως είναι σημαντικό να έχεις στόχους που να μας κρατούν σε εγρήγορση αλλά είναι επίσης σημαντικό να πηγαίνουμε με τη ροή. Μία από τις ευτυχέστερες αναμνήσεις μου είναι όταν η ζωή δεν πηγαίνει με τον τρόπο που την σχεδίασα, οπότε αποφασίζω να πάω με το πλάνο «Β». Με το να είμαι ευλύγιστος, επιτρέπω στον εαυτό μου να ανοίξει την πόρτα σε πολλές πιθανότητες. Έχω ξυπνήσει με το δέος απέναντι στο καθημερινό τώρα. Το δώρο του να περάσω μέσα από μια σοβαρή αρρώστια, είναι ότι αναγκάζομαι να επιβραδύνω τους ρυθμούς μου και απλά να είμαι. Έχω γίνει περισσότερο συνειδητός στην ιερότητα της καθημερινότητάς μου. Δημιουργώ χώρο για να αφουγκραστώ, να παρακολουθήσω και να αισθανθώ ακόμη πιο βαθιά. Τώρα απολαμβάνω τη φύση με βαθύτερη εκτίμηση. Οι αισθήσεις μου έχουν οξυνθεί. Βεβαιώνομαι πως κοιτάζω βαθιά μέσα στα μάτια ενός άλλου, ακούω με όλη μου την προσοχή τι λένε και αισθάνομαι την χαρά του να αγγίζεις τις καρδιές και τις ψυχές των άλλων. Εκτιμώ την ζέστη της ανατολής που ζεσταίνει το πρόσωπό μου καθώς ένα απαλό αεράκι φυσάει και την ομορφιά του ηλιοβασιλέματος πιο συχνά. Αισθάνομαι μια αφύπνιση προς μια νέα και ξεκάθαρη εκδοχή της πραγματικότητας, η οποία επηρεάζει τον τρόπο που ζω στη ζωή μου. Συνήθιζα να λέω πως θα ζήσω πάνω από εκατό χρόνια. Μπορεί να το κάνω αλλά είναι πιο σημαντικό να απολαμβάνεις κάθε μέρα σε όλη τη διαδρομή. Ο Αβραάμ Λίνκολ έχει ένα ρητό: «Δεν είναι τα χρόνια που μετράνε στη ζωή σου. Είναι η ζωή σου στα χρόνια σου!». –

Η εξισορρόπηση της ταλάντευσης

Η Γη έχει αλλάξει την ταλάντευσή της λόγω της μετακίνησής της σε αλλαγές στη διάσταση και στη δόνησή της. Η Γη έπρεπε να μπει μέσα σε μια νέα διάσταση, με σκοπό να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει χώρο για τους εν-δυναμωμένους ανθρώπους πάνω στον πλανήτη. Ως αποτέλεσμα, έχει μετατοπιστεί και λόγω της μετατόπισης, στην κυριολεξία προκάλεσε φυσικές αντιδράσεις. Το έχετε δει αυτό μέσα από τους σεισμούς – έχουν γίνει με πολλούς τρόπους πέρα των απλών σεισμών, αλλά αυτή είναι η βασική ιδέα. Το έχετε δει να συμβαίνει στη Χιλή, στις ακτές της Αυστραλίας και της Ιαπωνίας. Αυτοί οι τρεις σεισμοί έχουν αλλάξει την κλίση και την περιστροφική ταχύτητα του πλανήτη Γη. Αν και ήταν γνωστό πως συμβαίνει, κανένας δεν αναρωτήθηκε τις μακροπρόθεσμες επιδράσεις που θα μπορούσαν να έχουν. Τώρα βιώνετε αυτές τις επιδράσεις, καθώς η Γη επανα-ισορροπεί τον εαυτό της μέσα από την επανα-κατανομή του νερού.

Πριν δύο χρόνια, η Ρωσία έζησε ένα σοβαρό και άνευ προηγουμένων κύμα καύσωνα. Τώρα βλέπετε παρόμοιες ακραίες θερμοκρασίες και ενέργειες σε διάφορα μέρη του κόσμου. Τα ονομάζετε ξηρασία ή καυτό κύμα αλλά στην πραγματικότητα είναι επανα-διανομή του νερού μέσα από τα συστήματα της Γης. Απλά φανταστείτε μια μεγάλη μπάλα που περιστρέφεται με πλήρη ισορροπία και ξαφνικά, την μετακινείτε σε άλλο διαστασιακό επίπεδο. Θα έχει μια τάση να ταλαντεύεται μέχρι να βρει την τέλεια ισορροπία της ξανά. Είναι ο τρόπος με τον οποίο η Γη αναζητάει την τέλεια περιστροφή και ισορροπία με την ανακατανομή του νερού στον πλανήτη. Αυτό θα συνεχιστεί για τα επόμενα 3-5 χρόνια, και μετά, σταδιακά θα γειωθεί και θα αγκιστρωθεί στη νέα Γη. Αυτό είναι στην πραγματικότητα μια υγιής διαδικασία όπου κινεί ενέργειες προς τα εμπρός. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι πρόκληση για αρκετά από τα επόμενα χρόνια της Γης που κάνει την μετάβασή της. Καλλιέργειες δεν θα αποδίδουν, και πολλά από τα πράγματα που βασίζεστε πάνω τους, θα διαταραχθούν σε διάφορες περιοχές πάνω στον πλανήτη. Η Γη είναι έγκυος και αυτό είναι το όμορφο σημείο. Θα γεννήσει και είναι πολύ πιο κοντά απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Θα γεννήσει μια νέα Γη;. Όχι. Θα γεννήσει ένα νέο είδος ανθρώπου. Προηγουμένως, όλοι οι άνθρωποι, έπρεπε να αφήσουν τον πλανήτη μέσα από μια σειρά κατακλυσμικών γεγονότων, με σκοπό να εξαλείψουν ένα δονητικό επίπεδο και να ξεκινήσουν ένα άλλο. Αλλάαυτόδενσυμβαίνειαυτήτηστιγμή. Είσαστε τα πρώτα όντα που έχουν ποτέ τολμήσει να το προκαλέσουν και να πιστέψουν πως μπορούν συνειδητά να κινηθούν από το ένα επίπεδο στο άλλο, χωρίς να αφήσουν τα φυσικά τους σώματα. Συγχαρητήριααγαπητοί, τοεπιτυγχάνετε! Είσαστε μπροστά στο παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο και επιδράτε σημαντικά για να το καταφέρετε.

Τώρα θα μοιραστούμε μερικές από τις άλλες αλλαγές που βλέπετε να λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να στραφείτε προς τις ειδήσεις και να δείτε τι συμβαίνει. Χώρες του κόσμου έχουν οργανωθεί σε ένα δονητικό επίπεδο που δεν θα μπορούσε να υπάρχει στην νέα Γη, και αυτός είναι ο λόγος που πολλές χώρες έχουν δυσκολίες και εξεγέρσεις στην παλιά ενέργεια. Είναι πολύ απλό: Μπορείτε να επιλέξετε πού επιθυμείτε να βρίσκεστε. Παρακαλούμε, καταλάβετε πως καθώς κινείστε στο επόμενο επίπεδο, θα εξακολουθούν να υπάρχουν υψηλές και χαμηλές δονήσεις μέσα σε αυτό το επόμενο επίπεδο. Ποτέ δεν θα είναι τα πάντα ακριβώς στο ίδιο δονητικό επίπεδο, καθώς αυτό θα ήταν πολύ αποκλειστικό. Εδώ είναι αυτό που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας αγαπητοί. Κάθε οργάνωση ή συλλογικότητα των ανθρώπων, είναι υπεύθυνη στο να έχει κάποιες προκλήσεις μέσα στα επόμενα χρόνια, καθώς περνάτε απ’ αυτές τις αλλαγές. Θα είναι προκλήσεις προσαρμογής, καθώς πολλοί από εσάς έχουν σχεδιάσει αυτές τις οργανώσεις. Είτε είναι εκκλησία, επιχειρήσεις ή λέσχες κάθε είδους, σχηματίζετε αυτά τα γκρουπ σε συγκεκριμένα επίπεδα δόνησης. Οπότε, καθώς κινούνται στο επόμενο επίπεδο, θα χρειαστούν κάποιες ρυθμίσεις. Οι οργανώσεις που βασίζονται πάνω σε αρχές που δεν θα υπάρχουν στη νέα Γη, θα αρχίσουν να έχουν προκλήσεις. Παρακαλούμε μην κρίνετε αυτές τις προκλήσεις ως καλές, κακές, υψηλές ή χαμηλές δονήσεις, καθώς η περιγραφή αυτή είναι αποτέλεσμα της διττότητας στον κόσμο σας, από τον οποίο τώρα απομακρύνεστε ολοκληρωτικά. Είναι απλά ρυθμίσεις, με τον ίδιο τρόπο που περνάτε μέσα από ρυθμίσεις του φυσικού σας σώματος, καθώς κινείστε μέσα από την υπάρχουσα δονητική κατάσταση στην επόμενη.

Επανάληψη και Υπευθυνότητα

Αυτό που βλέπετε τώρα, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι η διαδικασία εκλογής προέδρου, η οποία έχει μάλλον στραφεί προς κάτι ασυνήθιστο. Δεν είμαστε σίγουροι τι είναι αυτό ακριβώς, αλλά αυτό που θα δείτε είναι η διττότητα να παίζεται ξανά και ξανά και ξανά. Έχετε δύο πλευρές που διαφωνούν η μία ενάντια στην άλλη. Ακόμη κι αν υπήρχε μια τρίτη θέση, η οποία δε συμβαίνει αλλά θα μπορούσε να αλλάξει τα δυναμικά, πολλές από τις παλιές ενεργειακές τεχνικές και συστήματα, απλά θα αγκιστρώνονταν και θα αρνιόντουσαν να αλλάξουν θέση. Κάνοντας το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και ξανά, εξακολουθώντας να περιμένετε διαφορετικά αποτελέσματα, αυτός είναι ο ορισμός της παραφροσύνης. Αυτό είναι που λαμβάνει χώρα στον πλανήτη περισσότερο απ’ όσο θα μπορούσατε να γνωρίζετε. Προσπαθείτε να κάνετε τα ίδια πράγματα επαναλαμβανόμενα, αναμένοντας τα ίδια αποτελέσματα, ακόμη κι αν βρίσκεστε τώρα σε ένα νέο δονητικό επίπεδο. Λοιπόν, υπάρχει μια υπευθυνότητα – ω, ναι, υπάρχει μια λέξη που φοβίζει πολλούς από εσάς – υπάρχει ευθύνη στο γεγονός να είσαι ένα ον στο επίπεδο του φωτός. Είναι παρόμοιο με τον τρόπο που βλέπετε συχνά διάφορα επίπεδα της αφθονίας ή των χρημάτων πάνω στον πλανήτη. Υπάρχουν άνθρωποι που δυσκολεύονται να κρατήσουν χρήματα, κάποιοι που είναι μετά βίας άνετοι και άλλοι που έχουν τόση πολύ αφθονία, που δεν ξέρουν τι να την κάνουν ή δεν μπορούν να την διαχειριστούν. Δεν είναι ένα τέλειο σύστημα αγαπητοί. Μην κρίνετε τους εαυτούς σας με βάση πόσα χρήματα έχετε ή πόσο καλοί είσαστε στο να δημιουργείτε χρήματα. Είναι απλά ένα σύστημα που μπορεί να αλλαχτεί και εδώ είναι το ενδιαφέρον κομμάτι. Αν δείτε το όλο θέμα από την άποψη των χρημάτων και το μεταφράσετε ως μία δόνηση, μπορείτε να πείτε πως οι άνθρωποι που έχουν τα περισσότερα χρήματα στον πλανήτη, σχεδόν έχουν την υπευθυνότητα, με κάποιον τρόπο, να βοηθήσουν ανθρώπους, είτε με χρήματα είτε μέσα από προγράμματα που βοηθούν άλλους. Όσον αφορά την αφθονία, αν επιλέξετε να βρίσκεστε στο χαμηλότερο σκαλί, μπορείτε να ζείτε μια πολύ άνετη ζωή. Ναι, θα παλεύετε με τα χρήματα κάποιες φορές αλλά θα είσαστε πολύ άνετα. Στο υψηλότερο σκαλί, μπορεί να μην παλεύετε με τα χρήματα αλλά θα έχετε ευθύνες που δεν υπάρχουν στα χαμηλότερα σκαλιά. Πολλοί από εσάς, σιωπηλά έχουν επιλέξει να βρίσκονται στη μέση, επειδή είναι κάπως άνετα. Σας ζητάμε να πάρετε την υπευθυνότητα πρώτα, και όλο αυτό, να το αλλάξετε. Όχι μονάχα θα επιδράσει στην αφθονία σας αλλά θα σας βοηθήσει να κινηθείτε δονητικά και να απελευθερώσετε κάθε περιορισμένη σύγκρουση που θα μπει στο δρόμο σας, καθώς κινείστε στο επόμενο επίπεδο. Σας παρακολουθούμε να τα κάνετε αυτό με πολλούς τρόπους στις οργανώσεις σας, επιχειρήσεις, φιλίες και πνευματικές οικογένειες. Έχετε αρχίσει να το απλώνετε με έναν πολύ όμορφο τρόπο.

Το φως δεν είναι ποτέ αποκλειστικό

Ένα κομμάτι το οποίο επιθυμούμε να σας αφήσουμε, είναι πως το φως δεν είναι ποτέ αποκλειστικό στη δόνηση. Παρακαλούμε καταλάβετε πως έχετε όλα αυτά τα διάφορα δονητικά επίπεδα, και το φως που λάμπει μέσα απ’ όλα αυτά, είναι ακριβώς το ίδιο φως. Λόγω αυτού, μπορείτε να κάνετε μια διαφορά σε οποιοδήποτε επίπεδο επιλέξετε. Αν επιλέξετε να κάνετε τη διαφορά στον πλανήτη, θα συνταχθείτε σε ένα από τα επίπεδα. Ναι, αυτή τη στιγμή σκέφτεστε «Ω, χρειάζεται να βρίσκομαι στο κορυφαίο επίπεδο γιατί δούλεψα τόσο σκληρά με τον εαυτό μου για να βρίσκομαι σε αυτό το επίπεδο και να κάνω τη διαφορά». Το φως δεν είναι αποκλειστικό και η χαμηλότερη δόνηση του πλανήτη σας, πρέπει να νιώθει επίσης το φως. Τη στιγμή που σκέφτεστε πως έχετε φτάσει σε ένα επίπεδο όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε και να νιώσετε άνετα, ετοιμαστείτε γιατί θα εκπλαγείτε όταν, φαινομενικά από το πουθενά, θα κινηθείτε σε άλλο επίπεδο. Η δονητική εντολή είναι προσαρμοσμένη σε αυτό το σημείο, επειδή δεν μπορείτε να περάσετε μέσα από αυτή την πόρτα όταν αμφιταλαντεύεστε μπρος και πίσω, μπλοκάροντας το μονοπάτι σας. Πρέπει να είστε σε θέση να περάσετε μέσα από την πόρτα, με τα πάντα άθικτα.

Ατομικότητες – «Εμείς» είμαστε το Γκρουπ

Τώρα, έχουμε μιλήσει σε εσάς ως μια συλλογικότητα εδώ και 17 χρόνια. Πολλοί από εσάς μας ξέρετε ως συλλογική φωνή. Αλλά δεν είμαστε μόνο μια φωνή – ποτέ δεν ήμασταν. Είμαστε μια συλλογικότητα όντων, ο καθένας από εμάς να έχει τις δικές του ειδικότητες. Πρόσφατα, χρησιμοποιήσαμε την αναλογία μιας παλιάς γραφομηχανής που συνηθίζατε να έχετε. Για το μεγάλο διάστημα που είχατε τις γραφομηχανές, πατούσατε ένα πλήκτρο, ένα μικρό πραγματάκι εμφανιζόταν, χτυπούσε το χαρτί και έβαζε το μήνυμα στο χαρτί. Αυτό ήταν μάλλον χαριτωμένο. Μετά ήρθατε με την εφεύρεση που είχε μια μικρή μπάλα στη μέση που εμπεριείχε τους χαρακτήρες και τα γράμματα. Θυμόσαστε τα πλήκτρα; Όταν πατούσατε τα πλήκτρα στη γραφομηχανή, η μπάλα μετακινιόταν στο ιδανικό σημείο της σελίδας και έκανε την εκτύπωση, επέστρεφε και μετά μετακινιόταν στο επόμενο ιδανικό μέρος όπου ένα άλλο πλήκτρο χτυπούσε. Όλα αυτά συνέβαιναν εν ριπή οφθαλμού. Έτσι ακριβώς είμαστε όταν μας αποκαλείτε το γκρουπ, γιατί είμαστε μια συλλογή ειδικών σε διάφορους τομείς. Η εξειδίκευσή μας και η γνώση μας, ήταν ένα πακέτο μιας συλλογικής φωνής που εργαζόταν με τον Φύλακα επί 12 ενσαρκώσεις. Ήμασταν πολύ επιτυχείς με το να το κάνουμε σε αυτή τη ζωή, δουλεύοντας με αυτό στο συγκεκριμένο επίπεδο. Θεωρούμε τους εαυτούς μας πολύ επιτυχημένους, αγγίζοντάς σας με τα μηνύματά μας. Τώρα φτάνετε σ’ ένα νέο επίπεδο, οπότε κι εμείς πρέπει να αλλάξουμε, με σκοπό να φτάσουμε το ίδιο βάθος που μπορείτε, επικοινωνώντας μαζί μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τώρα παραθέτουμε κάποιες από τις ατομικότητες που πάντα ήταν μέρος της συλλογικής δόνησης, γνωστής ως γκρουπ. Οι ατομικότητες που έχουμε παρουσιάσει μέχρι στιγμής, είναι δύο οντότητες που ο Φύλακας τις γνωρίζει πολύ καλά. Είναι μέρος αυτού που ονομάζετε «το γκρουπ» από την αρχή, μολονότι υπάρχουν συγκεκριμένα μέλη της ομάδας που είναι παροδικά. Με άλλα λόγια, φεύγουν από το γκρουπ για λίγο και όταν η ειδικότητά τους χρειάζεται, επιστρέφουν. Αυτές οι συγκεκριμένες οντότητες ήταν εδώ από την αρχή. ΕίναιπολύκοντάστονΦύλακαμεαναρίθμητουςτρόπους. Τους ζητάμε να έρθουν σε εσάς, ένας τη φορά.

Εισέρχεται ο Φύλακας του Χρόνου

Χαιρετισμούς, είμαι… ο Φύλακας του Χρόνου και έχω δουλέψει με εσάς εδώ και πολύ καιρό τώρα. Γνωρίζετε περισσότερο από τον οποιονδήποτε πού πηγαίνει όλο αυτό. Ορίστε τι έχει συμβεί, καθώς έχετε τώρα ξεκινήσει να κινείστε με έναν νέο τρόπο. Νομίζετε πως είναι ο χρόνος, αλλά σας λέμε πως αυτός ο χρόνος είναι στην πραγματικότητα μια ψευδαίσθηση στον πλανήτη σας από την αρχή. Τώρα έχετε αρχίσει να το καταλαβαίνετε και να βλέπετε ένα νέο μονοπάτι, αλλά επίσης και την ικανότητα να το ελέγχετε. Πολλοί από εσάς σκέφτονται «Πώς μπορώ να πάω πίσω στον χρόνο, επειδή θα ήταν η τέλεια απάντηση στα πάντα; Θα μπορούσα απλά να πάω πίσω και να φτιάξω οτιδήποτε έχει γίνει χάλια στο παρελθόν. Θα μπορούσα να κάνω περισσότερα χρήματα και η ζωή μου να είναι μια χαρά». Λοιπόν, σας ξεφεύγει ένα σημαντικό κομμάτι. Ζείτε σε έναν κόσμο όπου μπορείτε να δείτε διαφορετικές οπτικές ταυτόχρονα. Βλέπετε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Το παρελθόν από μόνο του δεν είναι τίποτα περισσότερο από ανάμνηση. Σκεφτείτε το. Το παρελθόν είναι βαθιά ριζωμένο στη μνήμη καθώς ζείτε, καθώς είναι αυτό που συνήθιζε να είναι πρώτο και τώρα να είσαστε αυτό που γίνεστε. Θα θέλαμε να σας βοηθήσουμε να το αλλάξετε αυτό και είναι μια πολύ απλή τεχνική. Οπότε, θα φυτέψουμε έναν πολύ βαθύ σπόρο σε εσάς αυτή τη στιγμή και να επιστρέφετε σε αυτόν εργαζόμενοι πάνω του, ώστε να βεβαιωθείτε πως το καταλάβετε.

Κυκλικός χρόνος

Σκεπτόμενοι το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, το πιστεύω σας είναι πως υπάρχει μονάχα ένα από αυτά που είναι αληθινό: το παρόν. Το παρελθόν είναι μια ανάμνηση και το μέλλον είναι ένα ενδεχόμενο ή πιθανότητα. Επιθυμούμε να το σκεφτείτε, με τον τρόπο που ο Αϊνστάιν το σκέφτηκε, ως ένα συνεχές ύφασμα… ως μια συνεχή ροή που πηγαίνει από την μία περιοχή, στην άλλη. Μπορείτε να σκεφτείτε αυτή την ροή ως κάτι που πηγαίνει εδώ και εκεί. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη ζωή σας ξανά και καθώς μεγαλώνετε, μπορείτε να πάτε προς αυτή την κατεύθυνση, οπότε και η ροή θα πηγαίνει προς τα εκεί. Αυτός είναι ο τρόπος που το αντιλαμβάνεστε. Τοποθετείτε την συνειδητότητά σας ακριβώς εδώ και η ροή πηγαίνει κάπως έτσι: εδώ είναι το παρελθόν και εκεί είναι το μέλλον. Πάντα προσπαθείτε να καταλάβετε: «Πώς θα καταφέρω να ελέγξω το μέλλον; Μόλις το καταφέρω, θα έχω οτιδήποτε χρειάζομαι». Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι πως η ροή της συνειδητότητας που βλέπετε στην παρούσα φάση, είναι στην πραγματικότητα κυκλική από τη φύση της. Αν και πιστεύετε πως αυτό είναι ένα ομαλό επίπεδο, σας λέμε πως έχει καμπύλες. Δεν έχει μονάχα καμπύλες αλλά είναι κυκλικό – το παρελθόν και το παρόν, τυλιγμένο και συνδεδεμένο το ένα στο άλλο, με τον πιο όμορφο τρόπο.

Γνωρίζετε πως το μέλλον σας είναι συνδεδεμένο με το παρελθόν σας; Γνωρίζετε πως ο έλεγχος του μέλλοντός σας, βρίσκεται για να καθαρίσει το παρελθόν σας; Δεν είναι κάτι που κάποιοι από εσάς το λέτε; Αυτή είναι μια πολύ απλή κατανόηση του θέματος, καθώς ο κυκλικός χρόνος είναι ο μόνος χρόνος που υπάρχει.

Τώρα, πολλοί από εσάς θα επιθυμούσαν να κινηθούν προς τα πίσω στον χρόνο και να έχετε όλη τη διασκέδαση του να ελέγχετε το περιβάλλον σας με αυτό τον τρόπο. Σας λέμε, από τη στιγμή που θα καταλάβετε τον χρόνο και δείτε την μεγαλύτερη εικόνα του τι πραγματικά είναι, δε θα έχετε καμία επιθυμία να επιστρέψετε. Θα είναι σα να πηγαίνει προς τα πίσω όλο το πεπτικό σας σύστημα. Δεν είναι καθόλου όμορφη εικόνα. Η ιδέα εδώ είναι πως δουλεύετε με αυτό για να αδράξετε το παρελθόν σας, καθώς είναι το μόνο κομμάτι που μπορεί να αλλάξει. Το κομμάτι σας είναι μια βαθιά ριζωμένη ανάμνηση και ναι, έχει εντυπωθεί στην καρδιά σας. Οπότε, είναι περισσότερο από μια ανάμνηση. Είναι μια συναισθηματική ανάμνηση που θα φέρετε στην Εστία, καθώς θα επιστρέφετε από την εμπειρία σας στη Γη. Κι εδώ είσαστε, δουλεύετε μαζί του και είναι τόσο όμορφο! Αν μπορούσατε να δείτε ποιοι πραγματικά είσαστε, θα αλλάζατε τα πάντα σε μια στιγμή καθώς βαδίζατε προς την αληθινή σας μεγαλοπρέπεια, αντί να προσποιείστε πως είσαστε τα χαμένα παιδιά που καμιά φορά κάνετε. «Χρειάζομαι αυτό, πρέπει να έχω αυτό, κάποιος πρέπει να μου πει τον τρόπο». Αγαπητοί, είναι ανόητο αυτό, μπορείτε να βαδίσετε εκεί οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε. Απλά ανοίξτε τα μάτια σας και καταλάβετε πως ήδη αντιλαμβάνεστε, και έπειτα προχωρήστε ανάλογα, αντί να περιμένετε από τα πάντα να πάρουν την ιδανική θέση, πριν κάνετε το επόμενο βήμα… απλά βαδίστε προς αυτό. Κάντε λάθη. Τολμήστε να κάνετε τα δύο βήματα αν πρέπει να προφτάσετε. Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό, θα εναρμονιστείτε και θα προσαρμοστείτε μέσα στην ενέργεια που κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Σας λέμε πως το κλειδί για το μέλλον σας είναι το παρελθόν σας. Δεν είναι η παρούσα στιγμή, καθώς βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης και όταν νιώθετε συμφιλιωμένος με την κάθε παρούσα στιγμή, αυτή έχει ήδη περάσει. Αν κρατάτε ημιτελείς σχέσεις ή ενέργειες από το παρελθόν σας, αυτό θα σας κρατήσει πίσω. Δε θα σας επιτρέψει να είσαστε ολοκληρωμένοι, επειδή θα πρέπει να πάρετε αυτή την αρνητική ενέργεια πίσω στο μέλλον, οπότε φαίνεται να σας τοποθετεί σε ένα μοτίβο αναμονής. Το παρελθόν, παρόν και μέλλον δεν είναι διαχωρισμένα με τον τρόπο που νομίζετε. Όταν συνδέσετε το παρελθόν και το μέλλον σας, θα καταλάβετε πως έχετε τον έλεγχο όλης σας της ζωής και μπορείτε να την κάνετε σπουδαία. Ρωτάτε: «Γιατί να την κάνω σπουδαία; Ναι, θα μου άρεσε να είμαι εδώ αλλά γιατί αυτό με κάνει ιδιαίτερο;» Δεν έχετε ιδέα πόσο ιδιαίτεροι είσαστε, μέχρι να επιστρέψετε κυριολεκτικά στην Εστία και να δείτε εκείνους που έκαναν στην άκρη, ώστε να μπορείτε εσείς να κάθεστε σε αυτή τη θέση τη συγκεκριμένη στιγμή. Είναι τόσο απίστευτα υπερήφανοι για εσάς καθώς έχετε ήδη κάνει την δουλειά του να αλλάξετε τον πλανήτη Γη. Είμαστε απίστευτα υπερήφανοι για εσάς, για την όμορφη δουλειά σας. Σας υποσχόμαστε πως πριν αυτή η μέρα τελειώσει, θα κάνουμε χώρο για τον Έλρα (Elrah) να έρθει ο ίδιος, οπότε σας αφήνουμε τώρα. Είμαι… ο Φύλακας του Χρόνου.

Εισέρχεται ο Έλρα

Χαιρετισμούς, είμαι ο Έλρα της Ρυθμικής Υπηρεσίας. Είμαι εδώ για να δουλέψω μαζί σας με πολλούς διάφορους τρόπους. Όλοι σας προσπαθείτε να καταλάβετε την προφορά μου αυτή τη στιγμή. Από πού έρχεται; Από ποιο μέρος της Γης είναι; Όχι, δεν είναι από τη Γη, είναι ένας ρυθμός. Πολλές από τις γλώσσες σας έχουν ρυθμούς, διαφορετικά μοτίβα που εμπίπτουν σε εσάς αρκετά συχνά. Επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας πώς θα δουλέψω με εσάς στο μέλλον. Είσαστε μεγαλειώδη όντα που έχετε φορέσει το πέπλο της λησμοσύνης, και επιθυμούμε να σας πούμε πώς να ξεκινήσετε να το αφαιρείτε. Πολλοί από εσάς θα αρχίσετε να ανακαλύπτετε πως αυτό είσαστε και αυτό πάντα είσαστε. Τώρα, απλά απογειώνεστε από το πεδίο της προσποίησης. Αφαιρείτε ζακέτες και παλτά που δεν χρειάζεστε άλλο στο μονοπάτι σας.

Το χαμόγελο του Έλρα

Ποιο είναι το δώρο μου; Τώρα, που είμαι εδώ για να μοιραστώ μαζί σας. Επιθυμώ να σας πω λίγα παραπάνω γι’ αυτό, ώστε να μπορείτε περισσότερο να καταλαβαίνετε πώς επιδράτε στον πλανήτη Γη. Έχω ένα δώρο που είναι γνωστό ως εκείνο που αποκαλείτε παράδεισο, ή αυτό που αποκαλώ Εστία. Το δώρο μου είναι πολύ μοναδικό, καθώς έχω την δυνατότητα να επικοινωνώ από την Εστία με τους ανθρώπους. Γίνεται δονητικά μέσω του ρυθμού. Είναι μέρος του λόγου τώρα, όπου ο Φύλακας που ξέρω τόσο καλά, είναι ντράμερ σε αυτή τη ζωή και έκανε τα πάντα με έναν ρυθμό. Κάθε φορά που βαδίζει από το ένα δωμάτιο στο άλλο, μετρά έναν ρυθμό, με κάποιον τρόπο. Πολλές φορές είναι ο ρυθμός μου που τον αγκαλιάζει, ώστε να με αισθανθεί και να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχουμε βαδίσει μαζί σε αυτή την σύνδεση και την εμπιστεύεται. Δουλεύει πάνω σε αυτό τώρα, προκειμένου να μάθει πώς να χρησιμοποιήσει κάποιες από τις δυνατότητές του στο channeling με διαφορετικό τρόπο. Λόγω της θέλησής του να συνεχίσει, μας επιτρέπει να εισέλθουμε με έναν ελαφρώς διαφορετικό τρόπο σε μια πιο συγκεκριμένη περιοχή της δόνησης, για να σας φέρουμε ιδιότητες με όλους τους τρόπους, στον πυρήνα της ύπαρξής σας.

Η ιδιότητά μου είναι η επικοινωνία και έχω επικοινωνήσει πολύ από αυτή τη μεριά του πέπλου. Είναι πολλοί τους οποίους έχω προσωπικά διδάξει για να είναι δυνατό να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους. Πολλοί το ονομάζετε channeling αλλά κάποιοι το ονομάζουν με άλλους τρόπους. Δεν έχετε ιδέα πόσες προσευχές ακούμε σε καθημερινή βάση και προσεύχεστε για τα πιο παράξενα πράγματα αγαπητοί. Κάποιες φορές προσεύχεστε για χρήματα και μετά προσεύχεστε να μην έχετε χρήματα – προσεύχεστε να έχετε μια σχέση και όταν την έχετε, τότε προσεύχεστε να φύγετε έξω από αυτήν. Είσαστε πολύ μπερδεμένα όντα μερικές φορές αλλά αυτό δεν έχει σημασία για εμάς γιατί σας αγαπάμε με ανιδιοτέλεια. Δεν σας κρίνουμε με κανέναν τρόπο και αυτό είναι κάτι που επιθυμούμε να μπορούσατε να μάθετε από εμάς, γιατί είναι το επόμενο βήμα του να βοηθάτε ο ένας τον άλλον.

Γιατί ξαφνικά θέλουμε να βάλουμε το πέπλο στην άκρη και να σας δείξουμε ακριβώς ποιοι είσαστε, δείχνοντάς σας ένα ακόμη μικρό μέρος της προσωπικότητας και τις ειδικότητας του κάθε ενός μας; Είναι επειδή η δική σας ανθρώπινη εξέλιξη κάνει το ίδιο πράγμα. Έχετε ξεκινήσει να κινείστε στο επόμενο επίπεδο, διακλαδώνοντας νέους τρόπους που ποτέ άλλοτε δεν είχατε νιώσει άνετα. Είναιμαγικό. Σας προκαλέσαμε να επεκταθείτε για να δείτε τί βρίσκεται εκεί, να πιέσουμε τα όριά σας και την ασφαλή σας ζώνη λίγο περισσότερο. Δείτε πού βρίσκεται η χαρά σας, δείτε πού βρίσκεται η καρδιά σας. Νιώθουμε τόσο οικεία με αυτή την πλευρά του πέπλου και επιθυμούμε να σας φέρουμε εδώ, επιθυμούμε να σας φέρουμε στην Εστία. Επιθυμούμε να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε πώς είναι όταν επιστρέφετε στην Εστία. Γιατί το κάνουμε αυτό; Ααα, επειδή ο κάθε ένας από εσάς έχει ένα κομμάτι της Εστίας που έχει φέρει στη Γη, που έχει μέσα στην φυσική φούσκα της βιολογίας του. Πολλοί από εσάς έχετε βρει εκείνο το ειδικό κομμάτι από την Εστία και το ονομάζετε πάθος. Όταν το βρείτε, δεν μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε άλλο. Είναι τόσο όμορφο επειδή τα μάτια σας λάμπουν όταν βρίσκεστε στο πάθος σας. Ακόμη κι αν κάποιος άλλος σας λέει πως κάνετε κάτι λάθος, δεν κάνει καμία διαφορά επειδή γνωρίζετε μέσα στην καρδιά σας, πως είσαστε σωστοί. Γνωρίζετε πως αυτή είναι η ουσία σας και το αισθάνεστε. Αυτό είναι το κομμάτι που θα δουλέψει για τον κάθε έναν από εσάς καθώς προχωρείτε μπροστά. Ο Έλρα είναι εκεί για να σας κάνει να γελάτε. Ναι, θα σας γαργαλάει όταν θα με παίρνετε τόσο στα σοβαρά. Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε πως αυτό είναι ένα παιχνίδι που παίζετε – δεν είναι η ευθύνη σας να παίρνετε τα πάντα τόσο στα σοβαρά ή να διορθώσετε τα πάντα. Θέλουμε να απολαμβάνετε την διαδρομή. Θέλουμε να απολαμβάνετε κάθε μέρος του εαυτού σας εδώ και να βρίσκεστε στην ουσία σας.

Αν μοιραστούμε μαζί σας πως υπάρχει μια εισροή όντων που επιστρέφουν στην Εστία από τον πλανήτη Γη, από τη στιγμή που πεθαίνουν, πρέπει να έρθουν εδώ και να εν-θυμηθούν την Εστία. Κάποιοι από εσάς ασχολούνται με το πώς μπορούμε να προετοιμαστούμε και να βοηθήσουμε αυτά τα όντα να γειωθούν και να βρουν το φως από την Εστία. Μην ανησυχείτε γι’ αυτό, είμαστε Εργάτες του Φωτός και μπορούμε να το φτιάξουμε αυτό. Η ιδέα γι’ αυτό είναι πολύ απλή, επειδή αυτό που συμβαίνει είναι πως ο κάθε ένας από εσάς, κουβαλάει ένα μοναδικό, προσωπικό κομμάτι του παζλ που κανένας άλλος δεν μπορεί να φέρει. Τώρα, αν τολμάτε να βαδίσετε μπροστά και να το εμπιστευτείτε, θα βρείτε τον χώρο σας – δουλεύει κάθε φορά. Θα δείτε την επόμενη γενιά αυτού, να πετάγεται μπροστά και να σας κάνουν να γελάτε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, και να το αισθάνεστε πάντα. Θα αισθάνεστε αυτή την βαθιά επαφή και θα προχωρήσετε προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτά είναι τα μέρη της νέας ενέργειας του νέου πλανήτη Γη.

Πάθος κανείς;

Μέσα στα χρόνια, πολλοί από εσάς μας έχετε ακούσει να μιλάμε σχετικά με το πάθος. Μερικοί από εσάς νιώθετε απογοητευμένοι με αυτό και λέτε, “Σας ακούμε να μιλάτε για πάθος όλη την ώρα, όμως ακόμη δεν στάθηκε δυνατό να βρω το δικό μου. Νιώθω μικρά μέρη αυτού αλλά δεν βγαίνει κανένα νόημα για μένα”. Οι περισσότεροι από εσάς προσπαθείτε να καταλάβετε πώς μπορείτε να ζείτε από αυτό, όμως δεν είναι αυτό που σας ζητάμε. Σας ζητάμε να βρείτε το πάθος σας. Οι περισσότεροι από εσάς θα καταλήξετε να ζείτε από αυτό, αλλά μην αρχίζετε από αυτό γιατί θα μολύνει αυτό το όραμα μόλις το τοποθετήσετε εκεί. Αντί αυτού, βρείτε τι σας κάνει χαρούμενους. Πολλοί από εσάς λέτε, “Δεν μπορώ να βρω το πάθος μου. Δεν ξέρω τι είναι. Δεν το καταλαβαίνω όταν μου μιλάτε γι’ αυτό”. Τι θα συνέβαινε αν σας παίρναμε στην Εστία; Τι θα γινόταν αν σας φέρναμε στην Εστία και σας δείχναμε ολόγυρα και σας λέγαμε για όλα εκείνα τα διασκεδαστικά πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε στην Εστία; Ξαφνικά θα αρχίζατε να εν-θυμάστε ποιος είσαστε όταν δεν βρισκόσασταν στον πλανήτη Γη. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να βρείτε το πάθος σας αμέσως τώρα, επειδή δεν υπάρχουν ανθρώπινα συστήματα γύρω του να το μολύνουν ή να το κάνουν να φαίνεται περίεργο. Η ιδέα είναι πολύ απλή. Καθώς κινείστε από εδώ προς τα εκεί, το πάθος σας αλλάζει. Τώρα, το τί θα κάνετε με το πάθος σας, αυτό είναι το μεγαλύτερο κομμάτι. Πώς θα δουλέψετε με αυτό; Λοιπόν, αγαπητοί, θα βρισκόμαστε εκεί όχι όμως για να σας δείξουμε τον δρόμο, να ανοίξουμε την πόρτα ή να σας σπρώξουμε σε κάποια κατεύθυνση. Θα είμαστε εκεί για να τσιγκλίσουμε το γέλιο σας, να σας κάνουμε να γελάσετε και να εν-θυμηθείτε την Εστία, να εν-θυμηθείτε ποιοι είσαστε και γιατί έχετε έρθει εδώ και για ποιο πράγμα πρόκειται. Αγαπητοί, μπορεί να μην το πιστεύετε, αλλά είσαστε οι μεγαλύτεροι άγγελοι που έχουν ζήσει ποτέ.

Έχω περάσει πολλές ζωές με τον Φύλακα. Υπήρχαν στιγμές που ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι και άλλες στιγμές που ήμασταν συνεργάτες στις επιχειρήσεις. Υπήρχαν στιγμές που ήταν ο αδελφός μου και υπήρχε και μία στιγμή που ήταν η γυναίκα μου. Έχουμε περάσει πολλές ζωές μαζί και γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πολύ στενά, καθρεφτίζοντας ο ένας στον άλλον το υψηλότερο δυναμικό του κάθε φορά. Είναι μαγικό και θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας, καθώς μπορείτε να το κάνετε ο ένας για τον άλλον. Ναι, μπορείτενακάνετε channeling. Όλοισαςέχετετηδυνατότητα. Οι φωνές είναι εκεί, σας περιμένουν να τις ακούσετε και να βρείτε πού ταιριάζουν σε εσάς. Τολμήστε να είσαστε ο εαυτός σας. Τολμήστε να γίνετε αυτό που είσαστε. Μοιραστείτε αυτό το μήνυμα από την καρδιά μας με τον υπόλοιπο κόσμο.

Είμαι ο Έλρα της Ρυθμικής Υπηρεσίας και σας αφήνω με τρεις απλές ενθυμήσεις. Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία που έχετε. Εν-θυμηθείτε πως αυτό είναι ένα ολοκαίνουριο παιχνίδι που παίζετε, οπότε να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo!

μετάφραση: Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!