Ianuarie 2013

Lumea Noua
Pasii urmatori Zambiti in drum spre Acasa

 

Bun venit acasa

Vorbeste Elrah…

Sunt Elrah din Serviciul Ritmic

Fiti bineveniti cu totii! V-am privit in tot acest timp. Privesc peste umarul Pastratorului si, din cand in cand, el isi aminteste de prezenta mea. Atunci vine la mine si ma intreaba si eu ii dau unele informatii. De fapt, stiti, informatia vine tot timpul. Dar, in majoritatea timpului, el spune: „Vom face asta mai tarziu.”

Un gand nou

Ma aflu aici, astazi, din mai mult motive – dar, in primul rand, pentru ca vreau sa vorbesc putin despre siguranta voastra, propria voastra siguranta. Of, nu va gandeati la asta – „ce putem face pentru a fi in siguranta pe Pamant?” Ei bine, nu trebuie sa va ingrijoratim, cu adevarat, in legatura cu siguranta, asa cum o faceati pana acum, pentru ca nu va pot face rau aceleasi lucruri despre care credeati ca va pot face rau pana acum. Vreau sa va impartasesc cate ceva despre siguranta generala si despre o abordare putin diferita, pe care s-ar putea sa o luati in considerare, pe masura ce inaintati. Ce se intampla este ca sunteti deschisi pe mult mai multe nivele noi, decat oricand pana acum.

Din acest motiv, exista mai multa vulnerabilitate, atunci cand va deschideti pentru prima data si in perioada in care va obisnuiti sa fiti deschisi . Nu e ca si cum ar fi nevoie sa construiti ziduri sau filtre – sau orice altceva de acest fel. Ce se intampla insa, este ca atunci cand cineva se deschide cu adevarat si merge prin viata astfel, cresc posibilitatile de a fi descurajat sau abatut din cale.

Acest lucru se poate intampla, cu usurinta, in acest punct, pentru ca desi nu va simtiti mult diferiti fata de cum va simteati in urma cu cateva zile, totusi sunteti. Sunteti destul de diferiti. Mare parte din energia voastra s-a deschis in moduri pe care nu le-ati mai vazut pana acum, asa ca, in primul rand vrem sa va cerem sa deveniti constienti de fiinta voastra. S-ar putea sa va spuneti : Ei bine, ma doare un pic in locul asta si nu stiu ce este. Dar vreau sa-mi fac timp si sa trimit energie acolo, pentru a rezolva. Nu ignorati aceste elemente care apar, pentru ca acum sunteti deschisi intr-un mod nou. Veti vedea ca sunteti mult mai puternici acum, decat inainte. In orice caz, exista inca anumite vulnerabilitati si ocazii de a simti o mica crapatura in armura voastra. Dragilor, va spun eu ca exista intotdeauna o modalitate de a o repara.

Ce se intampla, este ca oamenii au inceput sa se miste atat de repede, incat s-au scufundat pana peste urechi in capul si nu in inima lor. Incercati sa va ganditi la o cale de a iesi din aceasta situatie si sa va intrebati: Cum voi ajunge eu la urmatorul nivel? Si rotitele se pun in miscare si scartaie si va iese fum pe urechi si cat ati clipi din ochi aveti o mare problema de rezolvat. Ei bine, aici, Acasa totul este legat de echilibru. Aceasta este probabil cea mai mare provocare legata de cele ce s-au intamplat in ultimele zile. Se intampla deja, de ceva timp. Nu e ceva nou, dragilor, dar voi aveti o inima. Ati avut dintotdeauna o inima. Cu toate ca ati stiut intotdeauna ca secretul sta, cu adevarat, in inima si nu in cap, toata viata incercati sa va descurcati prin gandire. Una dintre schimbarile cele mai mari, pe care le veti resimti in lumea cea noua, este ca veti intelege ca inima voastra a stiut dintotdeauna drumul spre Acasa. Pana acum a trebuit sa incercati sa va gasiti drumul prin omenesc, cu ajutorul gandirii, incercand sa intelegeti cum sa va adaptati inima la lume si societate; de acum insa, totul va veni din inima.

Mai exista inca un element despre care vi se tot vorbeste – emotiile negative. Ati purtat multe dintre acestea pe Pamant si ele v-au fost de folos o vreme, pentru ca va asigurau contrastul de care aveati nevoie, pentru a deslusi lumina fata de intuneric. Puteti simti iubire, numai daca stiti ce inseamna frica. Ei bine, stim ca voi toti intelegeti ce inseamna frica. Acum ea s-a echilibrat, pentru ca partea aceasta s-a incheiat, iar acum ati pasit, de fapt, intr-un camp nou, al trialitatii – de la dualitate la trialitate. Daca as avea o a treia mana, as folosi-o pentru a va arata ce fac – dar lucrurile nu stau chiar asa. Acum aveti trei puncte, in loc de doua. Nu mai e vorba doar despre alb si negru si aici este aspectul de o frumusete magica, a ceea ce se intampla. Acum aveti inca o parte, a voastra, cu care va puteti verifica. Este aproape ca si cum ati avea un omulet pe umar. Trebuie sa va amintiti sa intrebati; trebuie sa va amintiti sa va bransati la o parte din voi.

Oglinzile traditiei

Mai exista si un alt aspect al lucrurilor. Sunteti extrem de obisnuiti cu toate aceste traditii si reguli minunate, pe care vi le-ati stabilit singuri. La un anumit moment dat, am incercat sa vorbim cu Pastratorul, dar el nu se asezase bine si ne-a spus; „Stati putin. Intai vreau sa ma asez in pozitia corecta.” Si s-a tot foit, miscand mainile si picioarele, pana cand si-a gasit pozitia corecta, pentru a ne putea asculta. In cele din urma, a reusit si a spus: OK. Sunt gata. Si noi am zis: Nu avem nimic de spus. Dar sunt gata sa ascult – a spus el. Si noi am zis: Ei bine, tot nu avem nimic de spus, acum. Aveti nevoie de un glob de cristal, pentru a prezice viitorul? Ei bine, daca voi credeti ca aveti nevoie de unul, atunci sunteti mai mult decat bineveniti sa-l folositi. Dar aveti, cu adevarat, nevoie de el? Cu siguranta ca nu. Totul e acum in voi si noi incercam sa va ajutam sa va treziti aceste aspecte ale voastre. Veti incepe sa va descoperiti noi capacitati si stim ca este greu, dragilor. Ne e greu sa stam aici si sa va spunem cum sa fiti oameni. Eu unul nu am fost niciodata pe Pamant, dar incerc sa fac tot ce pot, pentru a invata de aici, cum e sa fii om. Eu nu trebuie sa echilibrez toate lucrurile pe care le aveti voi de echilibrat. Imi e usor sa vin si sa fiu doar cel care sunt, fara sa-mi fac griji, daca ma placeti sau nu. Energia voastra s-a schimbat, asa ca nu mai sunteti aceiasi oameni care erati inainte. Este inceputul trecerii pe o noua cale. Revendicati-va puterea, pentru ca ati fost intotdeauna buni la tot felul de lucruri. Va stapaniti maiestria? Sunteti mandri de ce ati reusit sa stapaniti astazi? Sunteti mandri de ceea ce purtati cu voi, la fiecare pas ? Voi, cei noi.

Scopul meu este doar acela de a va spune ca aveti o parte nou-nouta. Pe masura ce incepeti sa va extindeti catre aceste noi aspecte si sa fiti voi insiva, va spuneti: dar daca ei nu ma plac? Daca nu voi fi acceptat? Ei bine, asta este de acum problema lor, nu-i asa? Ce crezi tu despre mine, nu este treaba mea. Am dori sa pastrati aceasta atitudine, pentru ca ea reuneste cu adevarat toate celelalte piese de Acasa, in una singura. A venit vremea sa o faceti din nou. Voi creati Acasa cu A mare, chiar aici, pe Pamant – si faceti o treaba minunata. Ati adus cu totii cate o mica piesa, dar tocmai asta e partea cea mai distractiva a construirii lui Acasa. Nu puteti sari peste acest pas si sa treceti la urmatorul, pentru ca trebuie sa faceti pasii intr-o anumita ordine. Asta inseamna ca fiecare dintre voi trebuie sa vina cu ce a adus. Cei mai multi spuneti: Nu stiu daca particica mea este suficient de buna, ca sa o aduc. Chiar nu stiu.

Ei bine, noi stim si tot ce va cerem este sa incercati. Asumati-va starea de maestru. Simtiti-va in siguranta, asumandu-va cine sunteti si de unde ati venit, pentru ca va iubim dincolo de puterea voastra de intelegere. Va iubim in moduri pe care inca nu le intelegeti – dar pe care le veti afla. Il voi lasa pe Pastratorul Timpului sa va preia de aici, pentru ca eu aproape am terminat. Mi-a pus la dispozitie numai un anumit interval de timp, stiti… Acum plec, dar sa stiti ca va iubesc si ca sunt cu voi tot timpul, in multe feluri. Eu sunt cel care se strecoara in spatele vostru si va gadila, atunci cand deveniti prea seriosi, pentru ca trebuie sa va reamintiti. Este doar un joc si ideea e sa zambiti pana Acasa, sa va distrati cat sunteti inca pe Pamant. Pentru asta ati venit.. pentru toate aceste minunate experiente umane. Asadar, inainte de a pleca, va voi darui unul din zambetele mele. Si voi veti zambi intodeauna inapoi, chiar daca am un zambet prostesc si asta este minunat. Este o reflectare a inimii mele si o reflectare a voastra. Suntem parte unii din ceilalti si eu sarbatoresc absolut fiecare zi a existentei mele. Sunt Elrah din Servicul Ritmic

______________________________

Pastratorul Timpului

Salutari, sunt Pastratorul Timpului. Sunt cu voi astazi, pentru ca voi ati schimbat timpul si tot ce este se afla in fata voastra. Noile energii sunt pe Pamant si lucreaza prin absolut fiecare dintre voi, in aceasta clipa. Da, intr-un fel va simtiti ca si pana acum, dar mai aveti si un pic de nerabdare. Speram sa luati aceasta nerabdare si sa o transformati in ceva magic, pentru ca asa creati voi, dragilor. Atunci cand asteptati cu nerabdare sa treceti prin acea usa, este cu atat mai special momentul cand reusiti sa treceti. Sunteti creatorii care au creat energia in care patrundeti acum. Asumati-va aceasta energie, cunoasteti-o. Atunci cand intrati in aceasta energie pe care o simtiti groaznica si in totala disonanta cu a voastra, indrazniti sa vi-o asumati si spuneti: Oare de ce am creat-o? Care este lectia mea, in aceasta disonanta? Unde sunt eu, in toate astea? Pastrati-va pozitia in acest spatiu, pentru ca, din acest punct, veti gasi multe energii care incep sa se schimbe pe Pamant – probabil mai multe decat ati vazut in intreaga voastra viata de pana acum. Ce se intampla este foarte simplu. Pamantul se schimba, pentru ca trebuie sa creeze spatiul necesar oamenilor care au primit putere. Fiecare dintre voi are acum un nou nivel, propriu, de a primi putere, cu care incepeti sa va acomodati si sa il folositi. Din acest motiv va spune Elrah sa va jucati, sa iesiti in lume si sa zambiti. Distrati-va, jucandu-va de-a oamenii, pentru ca zambetul vostru vine de Acasa. Atunci cand vedeti pe cineva sau ceva care va reaminteste de Acasa, simtiti o conexiune profunda – si asta se va intampla de acum, din ce in ce mai des. Va fi ceva foarte obisnuit sa mergeti pe strada, fara nico grija si sa treceti pe langa cineva care va atrage brusc, asemenea unui magnet. Chiar daca nu cunoasteti persoana respectiva, exista o conexiune. Veti incepe sa simtiti asta in moduri noi, in interiorul fiintei voastre fizice.

Incheierea contractelor

Exista noi conexiuni pe care incepeti cu totii sa le faceti, pentru ca ati trecut la multe dintre contractele voastre pentru Planul B. De ce contracte pentru Planul B? Foarte simplu. Pamantul urma sa se sfarseasca – si acesta era Planul A. Majoritatea contractelor voastre aferente Planului A sunt incheiate, pentru ca se presupunea ca lumea se va sfarsi intre 2000 si 2012. Ar fi fost nevoie, in mare, de aproximativ12 ani pentru a ucide aceasta planeta, ea urmand sa arate foarte asemanator lui Marte sau Venus, deoarece exact acest lucru s-a intamplat cu ele. Ce se intampla acum, este ca va conectati in moduri noi, construind o noua energie aici, pe Pamant. Ati cautat in ceruri foarte multa vreme, intrebandu-va daca mai exista si alte fiinte asemenea voua. Va spunem, dragilor, ca atunci cand veti veni in spirit, Acasa, veti gasi o incredibila diversitate din punct de vedere al personalitatilor sau al tipurilor de energie. Stiati ca majoritatea voastra, a oamenilor, aratati la fel? Noua tuturor ne pareti foarte asemanatori, pentru ca aici noi suntem atat de diferiti. Voi sunteti foarte putin diferiti unii de ceilalti, comparativ cu restul universului. Asta este partea frumoasa. Nu ati fost niciodata singuri. Atunci cand veti gasi, in cele din urma, in univers, forme de viata similare voua, acestea vor semana de fapt foarte mult cu voi – si asta este o gluma cosmica. Va asteptati sa gasiti martieni cu corpul verde si cu chestii micute iesindu-le din cap. Ei insa arata foarte asemanator voua, conexiunile sunt uimitor de similare, doar ca se intampla pe o alta linie temporala.

Acum vine partea distractiva. Ati construit toate aceste telescoape uimitoare, pe care le-ati asezat pe cele mai inalte varfuri ale Pamantului, pentru a observa universul. Ati instalat si toate dispozitivele de ascultare incredibile, care sa va aduca din cosmos, unde radio pe care ati incercat sa le filtrati. Ati avut unele realizari pana acum, dar aceste succese nu vor mai continua pe linia curenta, din simplul motiv ca altcineva v-a descoperit pe voi. Da, dragilor, ati fost descoperiti! Exista o planeta – nu, nu o numesc Pamant. Nu are numele scris pe ea, dar ei au creat un nume in limba lor, pentru aceasta planeta inconjurata de albastru si ceata. Exista apa si se crede ca s-ar putea sa existe viata pe planeta asta ciudata. Voi sunteti, pentru ca pe voi v-au descoperit. Va mai dura inca destul timp, pana cand tehnologia sa poata atinge acel punct in care sa va poata contacta – dar s-a facut conexiunea cu voi si veti incepe sa primiti si unele informatii. Veti afla ca propriile voastre corpuri fizice sunt un pic mai rapide decat ati crezut.

V-am dat o linie temporala de 210 ani. Da, ne place sa aducem chestii din astea, pentru ca, de fiecare data cand va dam o regula, voi o incalcati. E parte din natura omeneasca. Voi luati regula si spuneti: Ei bine, asta este o regula. Ma voi gandi la ea, atunci cand o incalc. Asa faceti de cele mai multe ori si acum suntem recunoscatori pentru ca va putem spune ca ati scurtat deja aceasta linie. De fapt, nu va va lua 210 ani, sa completati acest ciclu, pentru ca acum ati ajuns la 190 de ani. De fapt, nici macar nu vom folosi numere, pentru motivul foarte simplu ca avansati atat de rapid. Stiti cine sunteti? Va amintiti sentimentul acela din adancul vostru, acea incredere a spiritului pe care ati primit-o chiar inainte sa intrati in joc? Acum a venit vremea sa o scoateti la vedere, pentru ca fiecare dintre ghizii vostri va incepe sa va vorbeasca foarte clar. Ce veti face cu asta, depinde numai de voi. Nu exista bine sau rau in asta, pentru ca vorbim despre o conexiune foarte personala. In orice caz, fiecare dintre voi va auzi ceva din partea celor care s-au aflat pe umarul vostru – fie in calitate de ghizi, fie ca una dintre multiplele voastre conexiuni care va asteapta de partea cealalta a voalului. Sunteti cei mai mari ingeri care au trait vreodata si aveti aici o galerie destul de impresionanta, care va asteapta sa veniti Acasa. Cand veti veni Acasa, vom face o petrecere cum n-ati mai vazut. Daca va ganditi ca dansul din 12/12/ 2012 a fost distractiv, asteptati sa vedeti si celalalte petreceri ale noastre – da, noi chiar stim sa organizam o petrecere! Stim cum sa sarbatorim. Si sa sarbatoriti va cerem si voua, pentru ca asa ati reusit sa treceti prin acest intreg sfarsit al planetei. V-ati sarbatorit calea spre Acasa si ati reusit.

Asadar, va aflati aici. Ce urmeaza sa se intample? Cum veti folosi aceasta noua energie? Nu va putem spune asta, dragilor, pentru ca va fi ceva diferit, pentru fiecare dintre voi. In fata vi se asterne o cale sacra.Trebuie sa ramaneti pe aceasta cale? Cu siguranta ca nu. Este doar una dintre caile pe care le aveati in fata, atunci cand ati intrat in joc. Veti afla ca multe contracte pe care le-ati incheiat, nu mai sunt valabile. Ati schimbat, pur si simplu, cine sunteti. Prin urmare, ati schimbat conexiunea si, odata cu ea, si contractul. Asta face ca acest moment sa fie perfect pentru a va uita in jur si a va face inventarul inimii. Ce inseamna cel mai mult pentru mine, in aceasta energie? Cum pot patrunde in aceasta lume noua si sa imi creez propria mea lume… o lume care ma sprijina, o lume care ne va aduce pe toti Acasa, pe cele mai frumoase cai. Aceasta este sarcina pe care v-o dam. Sa stiti ca exista anumite date magice care va asteapta si pe care vi le vom spune, asa cum am mai facut-o. Cele doua date pe care vi le-am dat pana acum au trecut deja, 12-12-12 si 21-12-12. Aveti absoluta dreptate sa spuneti ca si 31 decembrie este o data importanta de sarbatorit, dar nu din cauza ca reprezinta inceputul sfarsitului anului. La acea data vine un val nou de energie. Ancorati-o. Aduceti-o. Aveti valuri regulate de energie care vor veni, dar cand veti pasi in acest val anume va fi mai mult ca o curgere, decat ca un val. Timpul de aceasta parte a portalului se extinde in loc sa se contracte, asa cum se intampla acolo. Urmatoarea data este 19 august. Este oare nevoie sa stiti, cu exactitate, aceste date? E nevoie sa va aflati intr-o locatie perfecta, stand linistiti si cu picioarele incrucisate si palmele apropiate? Nu, bineinteles ca nu. Fiti doar constienti ca Pamantul vostru se schimba inca, adaptandu-se pentru a crea spatiul necesar in care oamenii care au primit putere, sa-si ocupe locul si sa-si asume puterea. Nu avem cum sa fim mai fericiti de partea asta a voalului.

Statutul de absolventa al planetei liberului arbitru

Pamantul reprezinta cel mai mare experiment al tuturor timpurilor – planeta liberului arbitru tocmai a absolvit. Cat am miscat eu de sase ori din deget, voi v-ati miscat extraordinar de repede – si nu din cauza degetului meu. Cea mai mare incercare a noastra, de partea aceasta a voalului, privindu-va cum pasiti cu totii in aceasta lume noua, a fost aceea ca ne preocupa segregarea. Ne era grija ca va veti separa diferitele nivele de vibratie, spunand pur si simplu ca numai cel mai inalt va putea trece in noua lume, in timp ce nivelul cel mai de jos va disparea de pe Pamant. Dragilor, ar fi fost aceeasi greseala pe care ati facut-o in Atlantida si, cu toate acestea, nu s-a intamplat. Voi ati creat o deschidere suficient de mare, pentru ca intreaga omenire sa poata pasi deodata. Acesta reprezenta un punct critic, in acest moment, deoarece atat de multi dintre voi va aflati aici din zilele Atlantidei – cum ar fi Pastratorul. El este aici, dar de data asta intr-un mod diferit, folosind aceeasi tehnologie pe care a folosit-o inainte, doar ca de aceasta data, pentru a raspandi lumina si nu frica. Uitati-va la ce aveti de oferit lumii noi. Aveti ocazia acum, mai mult decat oricand. Sunt timpuri marete pentru a fi om pe planeta Pamant – dar voi nu sunteti oameni. Voi sunteti spirite care pretind a fi oameni si fac o treaba minunata din asta. Noi stim cine sunteti. Va ajutam doar sa va amintiti.

Ne face cea mai mare onoare sa va conducem in noua era. Bine ati venit Acasa. Bine ati venit Acasa. Bine ati venit Acasa. Sunt Pastratorul Timpului.

Tratati-va unii pe ceilalti cu respect si aveti grija unul de celalalt, ori de cate ori puteti. Jucati-va frumos impreuna. Sunt Pastratorul Timpului.

Espavo.

Grupul

 

Copyright Notice:
Copyright 2000 – 2013 Lightworker. www.espavo.org
This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part with the following conditions: Use of this material signifies that the user agrees to the following conditions: 1. The words “Copyright 2000 – 2012 Lightworker. www.espavo.org” will be included with all published material. 2. User agrees that all rights, including copyrights of translated material, remain the property of Lightworker. If you translate this material we reserve the right to share that translation with credit to you as translator, on the Lightworker site to make it available to all. Further information from the Group may be found at: http://www.espavo.org.     Thanks for helping to spread the Light!