Januari 2014

Een tijd van stilheid
De verandering van polariteit van de zon

 

Gegroet lieverds,

Een verandering in de polariteit van de zon

Ik ben eM en ik ben hier omdat jullie de planeet hebben veranderd. Jullie hebben alles al verschoven en nu beginnen jullie te wennen aan een nieuwe wereld. Dit is niet gemakkelijk en om die reden willen wij jullie vertellen wat er in het verschiet ligt, want dat is het mooie van datgene waar jullie nu middenin zitten. De Hoeder heeft gesproken over de verandering van de polariteit van de zon, maar de zon is niet het enige waarvan de polariteit verandert. De aarde is ook al een paar maal veranderd. Waarom zou iets ooit van polariteit veranderen? Daar is een goede reden voor, lieverds, want het heeft allemaal te maken met balans.

Het veld van polariteit of dualiteit waarin jullie hebben gewerkt in deze derde dimensie van jullie, heeft alles gescheiden en waar jullie mee om moesten gaan, dat waren jullie percepties. Je creëert vanaf het moment dat je je ogen opent. Nu zijn er zelfs nog meer mogelijkheden die gebeuren op totaal nieuwe wijze en dit is wat wij vandaag met jullie willen delen, omdat het is begonnen. Weet je, het eerste jaar van deze transitie ging helemaal om het wennen; het ging om het leren begrijpen van de nieuwe kracht. Nu hebben jullie zelfs het werk van de kosmos achter je. Deze verandering van polariteit van de zon stuurt een gigantisch magnetisch veld uit. Nee, het is niet sterk, het is gigantisch. Het bedekt de kosmos met wat je noemt een zwak – en wij noemen het subtiel – energieveld dat alles doordringt. Welnu, dat is hoe wij alles onder controle houden. Wij gebruiken in werkelijkheid het collectieve wij, want jullie maken daar ook deel van uit. Wij besturen het universum door middel van deze subtiele magnetische velden. Dit is wat jullie gebruikt hebben bij afstandhealing, wanneer je goede gedachten stuurt of bidt voor mensen. Je hebt deze magnetische golven uitgestuurd zodat anderen zich daarin konden bewegen en de energie konden ervaren.

Maart 2014

Terwijl de zon begint te veranderen, zal de polaire beweging van de plaat zelf in snelheid verminderen; delen hiervan die in beweging zijn geweest, zijn aan het inlopen. Dit veroorzaakt nieuwe rimpels, want al snel zal er een deel vooruitlopen, dan terugvallen, weer vooruitlopen en uiteindelijk zal het een nieuwe balans vinden in de tegengestelde richting. In plaats van de ene kant op te draaien, zal het de andere kant op draaien en die verandering geeft een kans voor ieder van jullie gedurende de komende vier maanden. Met andere woorden, het begint direct. Jullie wetenschap gelooft niet dat het in de eerste drie tot vier weken zal beginnen en wij zeggen jullie dat het al begonnen is. Je zult het emotioneel voelen in je lichaam, maar het zal niet wennen tot eind Maart. Maart 2014 zal een gewenningstijd zijn voor deze nieuwe energie en terwijl dat gebeurt, zullen jullie leren leven in een nieuwe wereld. Ja, het zal vreemd voelen, net zoals het verhuizen van de vorige wereld naar deze nieuwe wereld. Maar dit keer zul je meer zekerheid voelen, je zult het vertrouwen voelen in je hart en dat is de schoonheid van wat er plaatsvindt.

De reünie van licht op Aarde

Er is zoveel meer. De Hoeder heeft gesproken over het leven in een tijd van geen geheimen meer. Dat is absoluut de schoonheid hiervan, want wanneer je deze illusies aflegt van wat je pretendeert te zijn, kom je in aanraking met de spirit van binnen en leer je elkaar op een volledig nieuwe basis kennen. Dit is de reünie van licht op Aarde die nu aan het plaatsvinden is en dat is zo mooi om te zien. De komende 12 maanden vanaf nu geven je het vermogen om het nieuwe licht in je wezen op Aarde te gronden. Je hebt meer van je eigen licht gedragen en hebt ook het vermogen om in een nieuw lichaam rond te lopen. Dit nieuwe lichaam zal niet al het emotionele littekenweefsel dragen waarmee je belast bent geweest en het zal je de mogelijkheid geven om je energie te veranderen door je eigen beslissing. Jullie hebben het geprobeerd en hebben met deze nieuwe gebieden gewerkt, maar ze komen er aan. Wat is nu noodzakelijk voor jullie om te doen, om te begrijpen dat iedere emotie die je hebt waar is? Oh, dat verwart velen van jullie, omdat je aan je emoties probeert te denken en je oordeelt over de emoties die je wilt hebben en welke negatief of positief zijn. Wij vinden deze emoties geen van allen goed of slecht of verkeerd. Zij zijn slechts jouw reflectie van wie je bent en wat je op dat moment ervaart.

Een tijd van stilheid….het nulpunt

Terwijl de verschuiving plaatsvindt en de energie subtiel verhuist van het ene circulatiegebied naar het andere, zul je een vertrouwen voelen dat je gemist hebt. Dit zal je de kans geven om in beweging te komen, maar je moet er wel op voorbereid zijn en daarom geven wij jullie deze boodschap nu direct. Het is de tijd van stilheid, ter voorbereiding op de tijd van beweging, die aanstaande is. Jullie hebben een zeer ongewone kans voor je, want wanneer dit van richting verandert, beweegt het en laat het voor een korte tijd de magnetische trekkracht van de zon los, terwijl het door het nulpunt gaat. Wanneer het naar het nulpunt gaat, iets dat zeer snel gebeurt, is dat een magische tijd van balans op Aarde. Het grootste deel van balans is de mannelijke en vrouwelijke energie waar jullie lange tijd mee hebben gewerkt om in balans te brengen. Nu komen ze naar voren en hebben jullie de kans om jezelf, je eigen energie en je omgeving in balans te brengen. In principe ben je een volledig nieuwe wereld aan het creëren en je hebt de kans om dit te herkennen en de wereld om je heen te kiezen. Ja, het gaat betekenen dat je vertrouwen vergroot, want dat is het magnetisme dat alles vanuit de kosmos naar je toe trekt. Net als wanneer je Thuis zou zijn, als je aan chocoladecake zou denken, dan zou een chocoladecake voor je neus verschijnen. Welnu, deze mogelijkheden hebben jullie hier nu ook. Maar je zult het niet met chocoladecake doen, jullie zullen het met elkaar doen.

Je bent er nu klaar voor om je realiteit te creëren

Er zullen nieuwe verbindingen en families gecreëerd worden, nieuwe energieën naar de Aarde gebracht worden en dit is waarom veel van de verschuiving van het afgelopen jaar moest plaatsvinden op de manier waarop het is gebeurd. Nu zijn jullie er klaar voor. Velen van jullie zeggen:”Wat betekent het dat ik er klaar voor ben? Ik heb helemaal geen verbindingen. Ik heb alles verloren.” Welnu, vertrouw ons. Jullie zijn er nu klaar voor, want jullie zijn in een positie dat je in je werkelijkheid kunt stappen en deze kunt creëren. Dus we vragen ieder van jullie om niet naar jezelf te kijken zoals anderen dat doen, maar zoals je van binnen voelt. Kijk naar je eigen balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Sommigen van jullie hebben het ene beter gevonden dan het andere, maar dat zijn ze niet want op zichzelf worden beiden nutteloos. Er moet een balans zijn tussen deze twee om vooruit te komen; alles wat niet in balans is zal nu op een nieuwe manier naar voren komen, op een opdringerige manier opvallen in jullie wereld. Jullie hebben dit vermogen, deze nieuwe ideeën en de motivatie om je leven van jou te maken. Je stem moet hier echter wel voor gehoord worden, lieverds. Jij bent de enige die jou realiteit kan creëren. Wanneer je je mannelijke en vrouwelijke energie in balans brengt, voldoende mannelijke kracht en vrouwelijke creativiteit naar binnen trekt, de schoonheid van beiden aanvaardt, dan kun je heel gelijkmatig deze nieuwe wereld binnengaan.

De nulpuntenergie

Terwijl de rotatie plaatsvindt, zodra deze de andere kant op gaat, heb je mogelijkheden. De meesten van jullie zullen denken: “Vandaag voelt er iets niet helemaal goed. Ik weet niet wat het is, maar ik voel me niet helemaal gegrond op dezelfde manier als eerst, dus misschien is er iets mis. Misschien doe ik iets verkeerd.” We zeggen jullie dat dit het loslaten is; dit is de nulpuntenergie die jullie allemaal kunnen ervaren gedurende de komende paar maanden. Terwijl dit begint te wennen en nadat het volledig geland is, is het tijd voor actie, want er is geen betere tijd om in de richting van je passie te bewegen dan deze, maar wat betekent dat? Betekent dit voor jullie om naar buiten te komen en eindelijk al die dingen te doen die je dacht te moeten doen? Velen van jullie hebben werkelijk een hele lijst van dingen die je denkt te moeten bereiken in dit leven. Lieverds, we zeggen jullie dat het nooit gaat om wat je bereikt hebt; het gaat om de richting die je gekozen hebt. Wanneer je ervoor kiest om in de richting van je hart te gaan, dan is het gemakkelijk voor ons om alles magnetische op jouw gekozen pad te zetten. Wanneer je echter aan jezelf twijfelt en zegt: “Ik zal wachten tot ik meer vertrouwen heb om vooruit te gaan. Ik ben nog niet helemaal zeker.” Dan zal het aan je voorbij gaan, want dat is je keuze. Er is een heel unieke kans om je eigen balans te gronden in het nieuwe licht en de energie van de nieuwe Aarde, waar het vrouwelijke en mannelijke gelijkelijk worden gewaardeerd en geëerd.

Het Satan experiment

Jullie hebben een hele lange tijd in een veld van polariteit, of zoals jullie het noemen, dualiteit geleefd. Welnu, dat is al afgelopen, want het is nu een veld van trialiteit. De meesten van jullie weten niet precies hoe dat werkt, dus jullie proberen eenvoudigweg dezelfde kenmerken en besturingsmechanismen te gebruiken als in het dualiteitveld. Jullie zijn erg gefrustreerd, want ook al lijkt het of het in sommige gevallen werkt, ze werken niet altijd. Dus laten we het daar even over hebben. In het dualiteitveld had alles wat je zag een tegengestelde en daarom hebben mensen de illusie van de hel gecreëerd. Jullie konden de hemel niet begrijpen zonder je op een of andere manier het tegenovergestelde voor te stellen en natuurlijk is die op alle mogelijke manieren gebruikt. We konden ons niet voorstellen dat jullie deze op een dergelijke manier zouden gebruiken, lieverds. Oh, jullie kennen de uitspraak ‘zo boven, zo beneden’. Dat is feitelijk hoe het is. Vaak wedijveren wij met jullie op Aarde en daarom hebben wij het Satan experiment gedaan. We deden net alsof we dualiteit hadden in de hemel, waar deze er niet is, dus hadden we een Satan experiment en dit werkte heel goed. Maar we zeggen jullie, hij is nu Thuis. Lucifer is een van de grootste engelen van alle tijden en hij heeft iedereen geholpen te wennen aan de dualiteit, want dat was nodig.

Jullie hebben die heen-en-weerstroom niet meer nodig; jullie hoeven niet langer drie stappen voorwaarts en soms twee stappen terug te doen. Nu kunnen jullie gelijkmatige stappen zetten om vooruit te gaan in jullie realiteit naar een nieuw leven. Het enige wat nodig is, is die eerste stap vooruit.

Al je emoties zijn volmaakt

Velen van jullie hebben uitdagingen aangetroffen op je pad of je afgevraagd of je wel op het juiste pad zat, of de tekenen van Spirit misschien onjuist had geïnterpreteerd, of dat je iets verkeerd deed. Het hele concept van goed en fout, lieverds, had te maken met dualiteit. We zeggen jullie nu dat het slechts om een heel kleine aanpassing gaat. Ook al hebben velen van jullie niet het succes gekregen dat je wilde in het gebied waarop je hoopte, dat kan nu allemaal veranderen. Gebruik alsjeblieft niet dezelfde regels die je gebruikte in de oude wereld. Ga in plaats daarvan direct vanuit je hart en breng alles daarmee in lijn. Weet dat al je emoties op ieder moment volmaakt zijn en dat je ze nooit hoeft te verbergen, wat het moeilijke is op Aarde. Nog niet zo lang geleden zat de Hoeder hier te kijken naar degene die Meg heet en de tranen stroomden uit zijn ogen. Hij probeerde het een tijdje voor iedereen te verbergen maar dat kon hij niet. Dat is de balans van de energie die doorstroomt. Niet dat iedereen moet huilen, maar wanneer je jezelf een leven lang niet toestaat om dat te doen, dan moet je soms wat inhalen. De bedrading moet zich aanpassen maar dat is de balans, want als hij zich er op dat moment druk om had gemaakt wat iedereen over hem dacht, of dat hij niet mannelijk genoeg was zoals hem was verteld toen hij jong was, dan was in die korte tijd de vooruitgang die hij had geboekt volledig onderuit gehaald. Dat is typisch wat er gebeurt op Aarde. Je zet een stap vooruit, draait je om en kijkt naar de mensheid die naar jou kijkt en dan zet je weer een stap terug. Nu is het tijd om een nieuwe visie te krijgen, een nieuwe balans voor je eigen seksuele energie en om je een andere rol toe te eigenen op Aarde omdat jullie leraren en healers zijn van de grootste orde. Sommigen van jullie herinneren je dat; sommigen van jullie werken in dat veld om het door te geven en anderen proberen zich eenvoudigweg te herinneren.

Jouw kleur is deel van een grote regenboog

Lieverds, veroordeel jezelf nooit, want wanneer je dat doet, dan geef je god een klap in het gezicht. Het is aan jullie toevertrouwd om iets enorms naar de Aarde te brengen in een zeer kritieke tijd in de evolutie en jullie zijn aan het uitvinden of dit inderdaad de juiste tijd is. “Ik wist iets, maar misschien was ik alleen maar grandioos. Misschien zag ik alleen maar mezelf een verschil maken op Aarde. Misschien verbeeldde ik het mezelf alleen maar dat ik op het podium tegen mensen sprak.” Misschien niet. Misschien zijn deze beelden diep in je herinnering geplant, zodat je je kon herinneren wie je bent en wat je kwam doen. Nu meer dan ooit, lieverds, is het tijd en jullie zullen het zien gebeuren. Sommigen van jullie zullen je terugtrekken wanneer je deze energie voor het eerst voelt, want hij is ontwijkend. Als eerste voelt het als een stoot hete lucht in je gezicht, maar op het moment dat je begint te zeggen: ” dat het goed is. We wisten dat het kwam dus we zullen onszelf beschermen en uitvinden wat we moeten doen om aan deze nieuwe energie te wennen.” Dan zullen je ophouden om de verandering als negatief te zien, wat de grootste uitdaging is op Aarde, vanwege de dualiteit en polariteit waar jullie al zo lang mee gewerkt hebben. Jullie zien alles als goed of fout, boven of onder, goed of slecht, zwart of wit. Het wordt tijd om de prachtige grijstinten in de wereld te brengen. Er was in werkelijkheid nooit zwart of wit, want alles is een vermenging van energie. Jullie vonden het heerlijk om de puurheid te hebben van de afgescheidenheid en de uniciteit van wie je bent, dus je staat en houdt je kleur naar de wereld. Welnu, lieverds, jullie zijn deel van een grote regenboog. Jullie hebben altijd geloofd dat jullie afgescheiden zijn en nu bereiken jullie dat niveau van bestaan op Aarde waar jullie de verbindingen beginnen te zien. Ja, er zijn er veel van jullie die de leiding hebben genomen om in wat jullie Lichtwerk noemen te stappen en om iets te laten gebeuren in uitlijning met je hart.

Het is heel mooi, maar soms moeilijk omdat het niet altijd de exacte resultaten oplevert die je dacht te krijgen. Waarom is dat? Omdat het, lieverds, niet altijd volledig in lijn is met het grote plaatje en dat is wat jullie nu aan het leren zijn. Jullie leren om met voorzichtige tred met de stroom mee te gaan. Het is niet dat je je richting moet veranderen, maar nu heb je de mogelijkheid om een binnenweg op je pad te vinden.

We vertellen jullie dat er nog veel veranderingen naar de Aarde toe komen. Sommigen zullen dit zien als negatief, omdat het soms vraagt om eerst een stap terug te doen om een stap vooruit te kunnen zetten. Je zult dit vooral zien op het gebied van geheimen, omdat er niet langer geheimen zullen zijn. Jullie beginnen dat dagelijks op televisie te zien en dat is iets prachtigs. Jullie worden het moe om gefascineerd te zijn van alle leugens die verteld zijn. Jullie worden moe van het omgaan met corruptie en samenzweringen. Je zult eenvoudigweg naar je hart gaan en iets in beweging zetten. Betekent dit dat je minder succesvol zult zijn wanneer dat geblokkeerd is? Nee lieverds. Het betekent in de richting van je hart gaan. Op het moment dat je er een bestemming aan verbindt, haal je jezelf uit het NU, waarover de Tijdbewaarder heel duidelijk heeft gesproken. Het is het enige moment waarin het mogelijk is om te leven en een spirituele ervaring in te hebben. Toch leven er veel in het verleden of de toekomst; je investeert jezelf op verschillende manieren. Nu wordt het getrokken in dit moment waar je jezelf kunt gronden in een heel nieuw licht en dat is uitdagend. Jullie zullen nieuwe woorden leren- ” Ik ben een gebalanceerd wezen. Ik heb geen seksualiteit.” Er zijn veel gepolariseerde op Aarde lijkende planeten in het universum, of zullen we zeggen multiversum? Het universum betekende alles wat er is, maar nu betekent het slechts een deel van alles wat er is. We vinden het geweldig hoe jullie dit veranderen. We hebben het eerder gehad over de nieuwe planeten die gevonden zullen worden in jullie zonnestelsel en jullie hebben er al drie gevonden en er komen er meer. Is dit erg belangrijk voor jullie? Nee, lieverds, het is alleen maar mooi dat jullie nergens meer onwetend over worden gehouden.

Jullie perfecte imperfecties

Er zijn zeker veel aanpassingen omdat er goden waren die met blinddoeken op liepen en die niet konden zien dat zij goden waren. Ook al hebben jullie de woorden helder op je borst staan, jullie moesten het zien door de ogen en harten van alle anderen. Nu is zelfs die reflectie lichtelijk aan het verplaatsen, zodat jullie meer van jezelf kunnen zien. Het is moeilijk, want wanneer je ziet dat je zoveel schoonheid bevat, zul je daar natuurlijk aan twijfelen. Wanneer je in de spiegel zou kijken en de ongelofelijke schoonheid zou zien die naar je terugspiegelt, zou je genoodzaakt zijn om de perfecte imperfectie te vinden. Je zou vinden wat verkeerd was, iets wat heel natuurlijk is om te doen in een veld van polariteit. Jullie brengen het in jullie wereld door van de imperfecties te houden. Lieverds, dat zijn jullie. Jullie zullen niet bemind worden om je perfecties, jullie worden bemind om je imperfecties, want dat hebben jullie naar de Aarde durven brengen. Vind nu wat je daarmee kunt doen, want dat is het mysterie van alles wat je hebt teruggehouden en verborgen voor andere mensen. Je geloofde dat zij die naar jou keken, definieerden wie jij was, maar dit alles is veranderd. Zijn jullie klaar voor de volgende stap?

De snelheid van liefde

Het gebeurt nu, dus verwelkom deze tijden en de komende geheiligde maanden die voor jullie liggen. Maak er magie mee en beweeg je in de richting van je passie, maar hecht jezelf niet aan de uitkomst, want dat haalt je uit het NU moment. Zeg eenvoudigweg:” Vandaag ben ik een klein beetje dichterbij het voelen in mijn hart dat ik heb ervaren in mijn dagelijkse leven.” Nu ben je op de goede weg om schepperwezens te zijn die een gloednieuwe wereld creëren op ieder moment van iedere dag met een gebalanceerde energie.

Hier is een heel interessant deel, lieverds, want we zeggen jullie dat er een gebalanceerde seksuele energie op deze planeet is. Het mannelijke is de meest krachtige energie geweest, terwijl de creatieve stilte van het vrouwelijke altijd wat verborgen is geweest. Dat moet heel snel veranderen als de hele Aarde moet ontwaken, want er kan geen dominantie op die manier meer plaatsvinden. Dat betekent heel veel verandering in ieder leven. De manier waarop jullie hebben gekeken naar de collectieve vibraties, zoals jullie regeringen, zijn aan het veranderen. De magie is zich aan het ontvouwen op Aarde, dus welke rol ga jij voor jezelf claimen? Nu kan het. Durf naar voren te stappen en weet dat je naar de Aarde bent gestuurd met een heel belangrijke boodschap – een die nodig is. Je kunt je boodschap hier afgeven en iedereen kan zeggen dat ze het niet zien, maar dat betekent niet dat je moet ophouden om hem te delen. Probeer misschien een andere manier om hem naar buiten te brengen, maar het is nog steeds de boodschap van jouw hart, ook al is die niet op het juiste moment op de juiste plaats. Je zult terugvallen in een veld van standaard creatie in plaats van bewuste creatie, en dat is waar jullie hebben geleefd, lieverds. Veroordeel jezelf niet, want jullie hebben het goed gedaan. Jullie gaan met de snelheid van liefde, die iets sneller is dan de snelheid van het licht. Zelfs Einstein wist dat niet.

Jullie zijn schepperwezens

Jullie zijn in een prachtige energie gestapt en hier is het wonderbaarlijke deel waar jullie je niet bewust van zijn geweest. Wanneer je Thuis bent en je denkt aan een chocoladecake, dan verschijnt deze direct voor je, in plakjes gesneden, klaar om op te eten, net zoals je verwachtte. Wanneer je hier op Aarde aan een chocoladecake denkt, komt deze ook naar je toe, maar je moet wel door de tijdvertraging heen. Nu moet de cake je op een ietwat andere manier vinden, want we willen graag dat jullie de kenmerken van creatie van Thuis op Aarde gaan gebruiken. De tijdlijn is drastisch verminderd, maar veel mensen weten dat nog niet, omdat zij nog niet bewust tegen deze grenzen hebben aangeduwd. Er is een nieuwe manier om heel snel energie te creëren en het licht te gronden, wat betekent dat je in plaats van te werken met alles, het binnen brengt en in beweging zet. Dit is tot nu toe slechts aan een beperkt aantal geleerd, maar nu is het deel van ieder van jullie wezens en het collectief. Jullie kunnen dingen nu heel snel binnenbrengen, maar het kost jullie geen jaren om te veranderen. Velen van jullie zullen zich nu uitbreiden in een nieuwe uitdrukking van jullie licht, een vrijheid van expressie. Jullie zullen het zo bevrijdend vinden wanneer jullie planeet niet alleen het mannelijke en vrouwelijke in balans brengt, maar die balans ook erkent. Op dit moment hebben jullie niet eens de woorden in jullie taal voor een gebalanceerd wezen, dus noem je het uit balans aan de mannelijke kant of uit balans aan de vrouwelijke kant. Hoe zit het met een gebalanceerd wezen zoals ik? Daar heb je het. Al deze veranderingen zijn nu direct voor jullie en wij kunnen niet wachten om te zien welke keuzes jullie maken. Jullie zijn de schepperwezens die ontsluierd zijn op Aarde. Welkom Thuis, lieverds.

Het is met de grootste eer dat wij jullie vragen om elkaar met respect te behandelen. Zorg voor elkaar bij iedere gelegenheid. Speel goed samen. Ik ben eM.

Espavo.

De groep

 

De hartverbinding van Barbara Rother

Gevoeligheid naar onze wereld

We zijn allemaal bezorgd om onze moeder Aarde. Zij gaat, net als wij, door enorme veranderingen heen. De groeipijnen voor de aarde en alle mensen zijn soms erg moeilijk, maar bevorderlijk wanneer wij de geschenken ontdekken die deze verandering brengt.

Mijn levensles is, net als bij veel van jullie, de les van grensafbakening. Ik denk dat ik hiermee bestempeld ben toen ik in mijn huidige leven opgroeide, maar ik weet dat het verder gaat dan dat, tot in een vorig leven. Volgens Steve’s boek Spirituele Psychologie is deze levensles er een waarbij je een dunne grens hebt in het weten wat van jou is en wat van iets of iemand anders. Mensen met dit kenmerk dragen de wereld op hun schouders. Dat betekent dat zij de emoties, de pijn, maar aan de andere kant ook de vreugde van alle anderen voelen. Dit kan als eerste gevoeld worden bij de mensen die je het dierbaarst zijn. Ik geloofde vroeger werkelijk dat wanneer Steve en onze twee zonen gelukkig waren, dat ik dat ook was. Wanneer zij ongelukkig waren, dan ging ook mijn humeur omlaag. Ik heb geleerd om te proberen gebalanceerd te blijven in mijn eigen energie door eerst voor mijzelf te zorgen. Wanneer ik blij ben met mijn eigen leven, dan kan ik en iedereen om mij heen daar profijt van hebben. De groep zegt dit vaak. Wanneer je eerst voor jezelf zorgt, tegemoet komt aan je eigen behoeften, dan ben je gegrond en heel. klaar om de mensen om je heen te helpen. De huidige gebeurtenissen in de wereld zijn andere zaken van zorg. In de ochtend kijk ik naar het nieuws. Ik kijk naar een nationaal programma dat het voor elkaar heeft gekregen om zowel de goede als de slechte gebeurtenissen in de wereld naast elkaar te presenteren. Daarnaast neem ik het nieuws ook op, zodat ik ook vooruit kan spoelen als er iets voorbij komt wat ik niet wil zien of horen! Mijn hart voelt de pijn van de nood van de Aarde. Ik zie de blik van de mensen die ongelofelijke uitdagingen hebben. Het is heel gemakkelijk om overmatig betrokken te zijn bij onze omgeving. Ik heb de kunst van empathie geleerd. Wanneer ik iets kan doen aan een probleem, dan doe ik dat. Kan ik het niet, dan laat ik het los met mijn beste wensen voor de situatie.

Ik heb ontdekt dat wanneer ik overgevoelig word voor alles om mij heen, het helpt om even tijd te nemen, te ademen en mijn dankbaarheid voor mijn leven te vieren. Daarna voel ik me in balans, vredig en voel ik dat alles in de wereld goed kan zijn. Wanneer je concentreert op het positieve, dan creëer je positiviteit in je wereld.

We gaan allemaal door een aanpassingsperiode in het leven. Het leven is niet langer meer wat wij dachten. Dat haalt ons uit onze comfortzone. We leven in opwindende tijden. Ik weet dat ik gevoelig zal blijven voor deze wereld en voor mensen. Ik voel dat dit een deel is van het Lichtwerker zijn. Mijn hart verbindt zich met alles om mij heen maar op een gebalanceerde, heerlijke manier.

Met liefde en licht,
Barbara

 

Speciaal verzoek: Copyright 2014 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.