Ιανουάριος 2014

Μια Εποχή Ηρεμίας
Η Αλλαγή της Πολικότητας του Ήλιου

 

 

 

 

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Η Αλλαγή της Πολικότητας του Ήλιου

Είμαι ο εΜ και βρίσκομαι εδώ γιατί αλλάξατε τον πλανήτη. Έχετε ήδη αλλάξει τα πάντα και αρχίζετε να εγκλιματίζεστε σε έναν νέο κόσμο. Δεν είναι εύκολο να το κάνετε αυτό και γι’ αυτό θέλουμε να σας πούμε τι έρχεται, επειδή είναι ωραίο και βρίσκεστε στην πορεία του. O Φύλακας έχει μιλήσει για την αλλαγή της πολικότητας του Ήλιου σας, όμως ο Ήλιος δεν είναι ο μοναδικός που αλλάζει πολικότητα. Η Γη έχει αλλάξει πολλές φορές. Γιατί να αλλάζει κάτι πολικότητα; Πολύ απλά αγαπημένοι μας, έχει να κάνει με την ισορροπία.

Το πεδίο της πολικότητας και της διττότητας στο οποίο εργάζεστε στον τρισδιάστατο κόσμο σας, έχει χωρίσει τα πάντα και αντιμετωπίζετε τις αντιλήψεις σας. Δημιουργείτε μόλις ανοίξετε τα μάτια σας. Τώρα υπάρχουν κι άλλες δυνατότητες με άλλους τρόπους και αυτό θέλουμε να μοιραστούμε σήμερα μαζί σας γιατί ξεκίνησε ήδη. Τα πρώτα χρόνια αυτής της μετάβασης είχαν να κάνουν με τον εγκλιματισμό. Είχαν να κάνουν με το να μάθετε να καταλαβαίνετε τη νέα δύναμη. Τώρα έχετε όλο το έργο της δημιουργίας πίσω σας. Αυτή η αλλαγή της πολικότητας του Ήλιου στέλνει ένα τεράστιο μαγνητικό πεδίο. Δεν είναι δυνατό, είναι τεράστιο. Καλύπτει τον κόσμο με αυτό που εσείς ονομάζετε αδύναμο – εμείς το ονομάζουμε λεπτοφυές – ενεργειακό πεδίο το οποίο διαπερνά τα πάντα. Έτσι ελέγχουμε τα πάντα. Χρησιμοποιούμε το συλλογικό “εμείς” επειδή κι εσείς είστε κομμάτι μας. Ελέγχουμε το Σύμπαν μέσω αυτών των λεπτοφυών μαγνητικών πεδίων. Αυτό χρησιμοποιείτε κι εσείς όταν κάνετε θεραπείες εκ αποστάσεως, όταν στέλνετε θετικές σκέψεις ή προσεύχεστε για κάποιον. Έχετε στείλει αυτά τα μαγνητικά πεδία ώστε οι άλλοι να εισέλθουν σε αυτά και να βιώσουν την ενέργεια.

Μάρτιος 2014

Καθώς ο Ήλιος αρχίζει να αλλάζει, η κίνηση της πολικότητας της ίδιας της πλάκας επιβραδύνεται. Κομμάτια της που κινούνταν, τώρα καλύπτουν την χαμένη απόσταση. Αυτό δημιουργεί νέες πτυχές γιατί ένα μέρος σύντομα θα προχωρήσει, έπειτα θα μείνει πίσω, θα προχωρήσει ξανά και τελικά θα βρει τη νέα του ισορροπία στην αντίθετη κατεύθυνση. Αντί να πάει προς μια κατεύθυνση, πάει προς την αντίθετη και αυτή η αλλαγή είναι μια ευκαιρία για όλους σας στους επόμενους τέσσερις μήνες. Με άλλα λόγια, αρχίζει αμέσως. Οι επιστήμες σας δεν πιστεύουν πως θα αρχίσει στις επόμενες τρεις με τέσσερις εβδομάδες και σας λέμε πως έχει ήδη ξεκινήσει. Θα το νιώσετε συναισθηματικά στο σώμα σας, δεν θα εγκλιματιστεί όμως πριν από τα τέλη Μαρτίου. Ο Μάρτιος του 2014 θα αποτελέσει περίοδο εγκλιματισμού σε αυτή τη νέα ενέργεια και καθώς αυτό συμβαίνει, θα μάθετε να ζείτε στο νέο κόσμο. Ναι, θα είναι παράξενο όπως ήταν η διάβαση από τον παλιό στον νέο κόσμο. Αυτή τη φορά όμως θα νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια, θα νιώθετε εμπιστοσύνη στην καρδιά σας και αυτή είναι η ομορφιά.

Η Επανένωση του Φωτός στον Πλανήτη Γη

Υπάρχουν τόσα πολλά ακόμα. Ο Φύλακας μίλησε για την διαβίωση σε μια εποχή χωρίς μυστικά. Αυτή είναι η ομορφιά γιατί όταν όλοι σας απομακρύνετε την ψευδαίσθηση του ποιοι προσποιείστε ότι είστε, φτάνετε στο εσώτερο Πνεύμα και μαθαίνετε ο ένας τον άλλον με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Αυτή είναι η επανένωση του φωτός στον πλανήτη Γη που συμβαίνει τώρα και είναι τόσο όμορφο να το βλέπουμε. Οι επόμενοι 12 μήνες ξεκινώντας από τώρα, σας δίνουν την ευχέρεια να γειώσετε νέο φως στη Γη με την ύπαρξή σας. Φέρετε περισσότερο από το φως σας κι έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε και νέο σώμα. Αυτό το νέο σώμα δεν θα φέρει όλες τις συναισθηματικές ουλές οι οποίες σας βαραίνουν και αυτό θα σας επιτρέψει να αλλάξετε την ενέργειά σας με τις επιλογές σας. Το έχετε δοκιμάσει και δούλεψε σε πολλούς τομείς, αλλά έρχεται. Τι είναι απαραίτητο για να το κάνετε αυτό και να καταλάβετε πως όλα σας τα συναισθήματα είναι αληθινά; Αυτό μπερδεύει πολλούς από εσάς, επειδή προσπαθείτε να σκεφτείτε τα συναισθήματά σας και να κρίνετε αυτά που θέλετε να έχετε και ποια είναι αρνητικά ή θετικά. Εμείς δεν θεωρούμε πως αυτά τα συναισθήματα είναι άσχημα ή σωστά ή λάθος. Είναι απλά η αντανάκλαση του ποιοι είσαστε και του τι βιώνετε εκείνη τη στιγμή.

Μια Εποχή Ηρεμίας… Σημείο Μηδέν

Καθώς συμβαίνει η αλλαγή και οι λεπτοφυείς κινήσεις από τον ένα τομέα κυκλοφορίας στον άλλον, θα νιώσετε μια εμπιστοσύνη η οποία σας έλλειπε. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να κινηθείτε, πρέπει όμως να είσαστε έτοιμοι να το κάνετε, γι’ αυτό σας δίνουμε αυτό το μήνυμα τώρα. Είναι η εποχή της ηρεμίας, της προετοιμασίας για την εποχή της κίνησης που βρίσκεται εμπρός σας. Έχετε μια παράξενη ευκαιρία μπροστά σας, γιατί θα αλλάξει κατεύθυνση και θα απελευθερώσει την μαγνητική σας έλξη από τον Ήλιο για μικρό διάστημα καθώς φτάνει στο σημείο μηδέν. Όταν φτάσει στο σημείο μηδέν, κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα, θα είναι μια μαγική εποχή ισορροπίας στον πλανήτη Γη. Το σημαντικότερο για την ισορροπία είναι η αρσενική / γυναικεία ενέργεια την οποία προσπαθείτε να ισορροπήσετε για πολύ καιρό. Τώρα εμφανίζονται κι έχετε την ευκαιρία να ισορροπήσετε τον εαυτό σας, την ενέργειά σας και το περιβάλλον γύρω σας. Βασικά δημιουργείτε έναν εντελώς νέο κόσμο κι έχετε την ευκαιρία να τον αναγνωρίσετε και να επιλέξετε τον κόσμο γύρω σας. Ναι, αυτό θα σημαίνει να αποκτήσετε εμπιστοσύνη γιατί αυτός θα είναι ο μαγνητισμός ο οποίος έλκει τα πάντα από τον κόσμο γύρω σας. Όπως αν βρισκόσασταν στην Εστία και σκεφτόσαστε μια πάστα σοκολάτας, η πάστα θα εμφανιζόταν μπροστά σας. Έχετε αυτές τις δυνατότητες τώρα. Δεν θα το κάνετε όμως με πάστα σοκολάτα, αλλά ο ένας με τον άλλον.

Είσαστε Τώρα Έτοιμοι να Φτιάξετε την Πραγματικότητά σας

Νέες συνδέσεις και οικογένειες είναι έτοιμες να υλοποιηθούν, νέες ενέργειες να έρθουν στην Γη και γι’ αυτό πολλές από τις περσινές αλλαγές έπρεπε να συμβούν με τον τρόπο που συνέβησαν. Πολλοί λέτε, “Τι εννοείς είμαι έτοιμος; Δεν έχω συνδέσεις. Έχω χάσει τα πάντα”. Εμπιστευθείτε μας. Είσαστε έτοιμοι γιατί είσαστε σε θέση να εισέλθετε στην πραγματικότητά σας και να την δημιουργήσετε. Σας ζητάμε λοιπόν να δείτε τον εαυτό σας όχι με τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι, αλλά με τον τρόπο που νιώθετε. Δείτε την ισορροπία του αρσενικού και του θηλυκού μέσα σας. Μερικοί από εσάς πιστεύετε ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο χωρίς να είναι, γιατί και τα δύο είναι άχρηστα μόνα τους. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία μεταξύ τους για να προχωρήσετε. Κάθε τι εκτός ισορροπίας θα εμφανιστεί στον κόσμο σας με επιθετικό τρόπο. Έχετε αυτή την δυνατότητα, αυτές τις νέες ιδέες και το κίνητρο να οικειοποιηθείτε αυτή τη ζωή. Όμως, η φωνή σας πρέπει να ακουστεί αγαπημένοι μας. Είσαστε οι μόνοι που μπορείτε να δημιουργήσετε την πραγματικότητά σας. Αν ισορροπήσετε το αρσενικό και το θηλυκό, έλξετε αρκετή αρσενική δύναμη και θηλυκή δημιουργικότητα και αποδεχθείτε την ομορφιά και των δύο, τότε θα μπορέσετε να εισέλθετε απαλά στο νέο κόσμο.

Μηδενικό Σημείο Ενέργειας

Καθώς συμβαίνει η περιστροφή, μόλις γυρίσει από την άλλη πλευρά έχετε ευκαιρίες. Οι περισσότεροι θα σκεφτείτε, “Κάτι δεν πάει καλά σήμερα. Δεν ξέρω τι, αλλά δεν νιώθω γειωμένος όπως παλιότερα, οπότε μάλλον κάτι είναι λάθος. Ίσως κάνω εγώ κάτι λάθος”. Σας λέμε πως αυτή είναι απελευθέρωση. Αυτό είναι το μηδενικό σημείο ενέργειας, το οποίο θα βιώσετε όλοι στους επόμενους μήνες. Καθώς αυτό αρχίζει να εγκλιματίζεται και αφού έχει προσγειωθεί, έρχεται η ώρα της δράσης γιατί δεν υπάρχει καλύτερη ώρα να κινηθείτε προς μια κατεύθυνση πάθους. Τι σημαίνει αυτό όμως; Σημαίνει πως ήρθε ο καιρός να κάνετε τα πράγματα που νομίζατε ότι πρέπει να κάνετε; Πολλοί από εσάς έχουν λίστες από πράγματα που πρέπει να κάνουν σε αυτή τη ζωή. Αγαπημένοι μας, σας λέμε πως δεν έχει να κάνει με τα κατορθώματά σας, αλλά με την κατεύθυνση προς την οποία επιλέγετε να κινηθείτε. Αν επιλέξετε να κινηθείτε προς την κατεύθυνση της καρδιάς σας, τότε θα είναι εύκολο για εμάς να τοποθετήσουμε μαγνητικά τα πάντα στο μονοπάτι που επιλέξατε. Αν όμως αμφιβάλλετε και λέτε, “Θα περιμένω μέχρι να αισθανθώ σίγουρος να προχωρήσω. Δεν είμαι σίγουρος”. Τότε θα σας προσπεράσει, επειδή αυτή είναι η επιλογή σας. Υπάρχει μια μοναδική ευκαιρία να γειώσετε την ισορροπία σας στο νέο φως και στην ενέργεια της νέας γης, όπου το θηλυκό και το αρσενικό τιμώνται ισάξια.

Το Πείραμα του Σατανά

Πάει πολύς καιρός που ζείτε σε ένα πεδίο πολικότητας, ή διττότητας όπως την ονομάζετε. Αυτό τελείωσε γιατί τώρα είναι πεδίο τριαδικότητας. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζετε πώς δουλεύει, οπότε προσπαθείτε απλά να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες ιδιότητες και μηχανισμούς ελέγχου που χρησιμοποιούσατε στο πεδίο διττότητας. Απογοητεύεστε γιατί αν και φαίνεται να λειτουργούν σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν το κάνουν πάντα. Να σας πούμε κάτι γι’ αυτό. Στο πεδίο διττότητας βλέπατε τα πάντα να έχουν αντίθετα άκρα, κάτι που σας έκανε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση της κόλασης. Δεν μπορούσατε να κατανοήσετε τον παράδεισο χωρίς να φαντάζεστε το αντίθετό του και φυσικά αυτό το χρησιμοποιούσατε με πολλούς τρόπους. Δεν φανταστήκαμε πως θα το χρησιμοποιούσατε με αυτόν τον τρόπο αγαπημένοι μας… Σας είναι οικείος ο όρος “όπως κάτω έτσι και επάνω”. Έτσι είναι. Πολλές φορές σας μιμούμαστε στον πλανήτη Γη και αυτό κάναμε με το πείραμα του Σατανά. Προσποιηθήκαμε ότι έχουμε διττότητα στον παράδεισο ενώ δεν υπήρχε, οπότε διεξήγαμε ένα πείραμα με τον Σατανά και δούλεψε πολύ καλά. Σας λέμε όμως πως τώρα βρίσκεται στην Εστία. Ο Εωσφόρος είναι ένας από τους μεγαλύτερους αγγέλους όλων των εποχών και βοήθησε τους πάντες να εγκλιματισθούν σε αυτή τη διττότητα επειδή έτσι έπρεπε. Δεν χρειάζεστε πια αυτή την παλινδρόμηση· δεν χρειάζεται να κάνετε τρία βήματα εμπρός και μερικές φορές δύο πίσω. Τώρα μπορείτε να κάνετε σταθερά βήματα και να βαδίσετε στην πραγματικότητά σας, σε μια νέα ζωή. Το μόνο που χρειάζεται είναι το πρώτο βήμα.

Όλα τα Συναισθήματά μας είναι Τέλεια

Πολλοί από εσάς αντιμετώπισαν προκλήσεις στο μονοπάτι τους ή αναρωτήθηκαν αν βρίσκονται στον σωστό δρόμο, ή μετέφρασαν τα σημάδια του Πνεύματος λανθασμένα και κάνουν λάθος πράγματα. Όλη η έννοια του σωστού και του λάθους αγαπημένοι μας είχε να κάνει με την διττότητα. Σας λέμε τώρα πως έχει να κάνει με μια ρύθμιση. Αν και πολλοί δεν αποκτήσατε την επιτυχία που θα θέλατε στον τομέα που ελπίζατε, αυτό τώρα αλλάζει. Σας παρακαλούμε, μην χρησιμοποιήσετε τους ίδιους κανόνες με αυτούς που χρησιμοποιούσατε στον παλιό κόσμο. Αντίθετα, ξεκινήστε από την καρδιά και ευθυγραμμίστε τα πάντα σύμφωνα με αυτήν. Να ξέρετε πως όλα τα συναισθήματά σας κάθε στιγμή είναι τέλεια και δεν χρειάζεται να τα κρύβετε, κάτι που είναι δύσκολο στη Γη. Μέχρι πριν λίγο καιρό, ο Φύλακας παρακολουθούσε αυτήν που ονομάζεται Meg και δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια του. Προσπάθησε να το κρύψει απ’ όλους για λίγο αλλά δεν μπορούσε. Αυτή είναι η ισορροπία ενέργειας που ρέει. Δεν χρειάζεται να κλαίνε όλοι, όταν όμως περνάτε μια ζωή χωρίς να επιτρέπετε στον εαυτό σας να το κάνει, μερικές φορές πρέπει να καλύπτετε την χαμένη απόσταση. Η σύνδεση πρέπει να ρυθμίζεται αλλά αυτή είναι η ισορροπία, γιατί αν εκείνη τη στιγμή τον απασχολούσε τι θα έλεγαν οι άλλοι για εκείνον, το αν είναι άνδρας όπως του είπαν όταν ήταν μικρός, τότε θα είχε εξαφανίσει την πρόοδο που είχε κάνει σε τόσο μικρό διάστημα. Αυτό είναι τυπικό στην Γη. Κάνετε ένα βήμα εμπρός, γυρίζετε πίσω και βλέπετε ότι η ανθρωπότητα σας παρακολουθεί και κάνετε πάλι ένα βήμα πίσω. Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε μια νέα οπτική, μια νέα ισορροπία της δικής σας σεξουαλικής ενέργειας και να αναλάβετε έναν νέο ρόλο στην Γη, γιατί είσαστε μεγάλοι δάσκαλοι και θεραπευτές. Κάποιοι από εσάς το εν-θυμούνται. Κάποιοι εργάζεστε σε αυτούς τους τομείς και άλλοι απλά προσπαθείτε να εν-θυμηθείτε.

Το Χρώμα σας είναι Μέρος ενός Μεγάλου Ουράνιου Τόξου

Αγαπημένοι μας, ποτέ μην κρίνετε τον εαυτό σας γιατί όταν το κάνετε, απλά χαστουκίζετε τον Θεό. Σας έχουν εμπιστευθεί να φέρετε κάτι μεγάλο στην Γη σε μια πολύ κρίσιμη εποχή της εξέλιξής της και τώρα προσπαθείτε να καταλάβετε αν ήρθε η ώρα. “Ξέρω κάτι αλλά ίσως να είναι απλά έπαρση. Ίσως νομίζω ότι θα κάνω την διαφορά στην Γη. Ίσως να φαντάζομαι τον εαυτό μου στην σκηνή, να μιλάω σε ανθρώπους”. Μπορεί και όχι. Μπορεί αυτά τα οράματα να ήταν φυτεμένα βαθιά στο πεδίο ενθύμησής σας, ώστε να μπορέσετε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε και τι έχετε έρθει να κάνετε. Τώρα περισσότερο από ποτέ, αγαπημένοι μας, είναι η σωστή ώρα και θα το δείτε να συμβαίνει. Μερικοί θα υποχωρήσετε όταν πρωτονιώσετε την ενέργεια γιατί θα σας ξεφεύγει. Πρώτα μοιάζει σαν ριπή θερμού αέρα στο πρόσωπό σας, αλλά μόλις αρχίσετε να λέτε “Εντάξει. Ξέραμε ότι έρχεται, οπότε θα προστατευθούμε και θα ψάξουμε να βρούμε τι να κάνουμε για να εγκλιματιστούμε στη νέα ενέργεια”, θα σταματήσετε να βλέπετε την αλλαγή σαν αρνητική, κάτι που είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στη Γη λόγω της διττότητας και της πολικότητας με τις οποίες λειτουργείτε όλοι για τόσον καιρό. Βλέπετε τα πάντα σαν σωστά ή λάθος, πάνω ή κάτω, καλά ή κακά και άσπρα ή μαύρα. Ήρθε η ώρα να φέρετε τα υπέροχα γκρι στον κόσμο. Δεν υπήρχε ποτέ μαύρο ή άσπρο, γιατί όλα είναι ενεργειακές αναμίξεις. Σας άρεσε να έχετε την αγνότητα της ξεχωριστότητας και της μοναδικότητας της ύπαρξής σας και γι’ αυτό στεκόσαστε και κρατάτε το χρώμα σας στον κόσμο. Αγαπημένοι μας, είσαστε μέρος ενός μεγάλου ουράνιου τόξου. Πάντα πιστεύατε ότι είσαστε ξεχωριστοί και τώρα φτάνετε στο επίπεδο ύπαρξης στην Γη όπου αρχίζετε να βλέπετε τις συνδέσεις σας. Ναι, υπάρχουν πολλοί που ξεκίνησαν να κάνουν το βήμα σε αυτό που ονομάζετε Εργασία Φωτός για να δημιουργήσουν κάτι σε ευθυγράμμιση με την καρδιά τους. Είναι πανέμορφο αλλά και δύσκολο ορισμένες φορές επειδή δεν σας φέρνει πάντα τα αποτελέσματα που πιστεύατε πως στοχεύατε. Γιατί; Επειδή, αγαπημένοι μας, μερικές φορές δεν είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο με την ευρύτερη εικόνα και αυτό είναι που μαθαίνετε να κάνετε. Μαθαίνετε να κάνετε μικρά βήματα και να κινείστε με την ροή. Δεν πρέπει να αλλάξετε προορισμό, έχετε όμως την δυνατότητα να έχετε έναν συντομότερο δρόμο στο μονοπάτι σας.

Σας λέμε πως έρχονται πολλές αλλαγές στην Γη. Μερικές μπορεί να φαίνονται αρνητικές, γιατί μερικές φορές χρειάζεται πρώτα ένα βήμα πίσω ώστε να προχωρήσετε μπροστά. Θα το παρατηρήσετε αυτό ειδικά στον τομέα των μυστικών, γιατί δεν θα υπάρχουν πια μυστικά. Αρχίζετε να το βλέπετε στις τηλεοράσεις σας καθημερινά και είναι πολύ όμορφο. Θα βαρεθείτε να σας συναρπάζουν τα ψέματα που σας λένε. Θα κουραστείτε να αντιμετωπίζετε την διαφθορά και τις συνωμοσίες. Θα κινηθείτε απλά προς την καρδιά σας και θα θέσετε κάτι σε κίνηση. Αν μπλοκαριστεί, σημαίνει πως έχετε αποτύχει; Όχι αγαπημένοι μας. Σημαίνει πως κινείστε προς την κατεύθυνση της καρδιάς σας. Μόλις θέσετε έναν προορισμό, βγαίνετε από την στιγμή του τώρα όπως σας έχει πει τόσο ξεκάθαρα ο Φύλακας του Χρόνου. Είναι η μοναδική στιγμή που είναι δυνατόν να ζήσετε μέσα της και να έχετε μια πνευματική εμπειρία. Κι όμως, πολλοί ζείτε στο παρελθόν ή στο μέλλον. Επενδύετε σε διάφορους τρόπους. Το τώρα έλκεται στη στιγμή που μπορείτε να γειωθείτε με νέο φως, κάτι που αποτελεί πρόκληση. Θα μάθετε νέες λέξεις – “Είμαι ισορροπημένο άτομο. Δεν έχω σεξουαλικότητα”. Υπάρχουν πολλοί πολωμένοι πλανήτες σαν την Γη σε αυτό που ονομάζετε Σύμπαν, ή να πούμε στο Πολυσύμπαν; Το Σύμπαν σήμαινε Όλα Όσα Είναι, τώρα όμως απλά σημαίνει ένα μέρος του Όλα Όσα Είναι. Μας αρέσει ο τρόπος που το αλλάξατε. Μιλήσαμε παλαιότερα για τους νέους πλανήτες που θα ανακαλυφθούν στο Ηλιακό σας σύστημα και ήδη έχετε βρει τρεις και έρχονται κι άλλοι. Έχει σημασία για εσάς; Όχι αγαπημένοι μας, είναι απλά όμορφο να μην χρειάζεται να μένετε στο σκοτάδι για οτιδήποτε.

Οι Τέλειες Ατέλειές σας

Σίγουρα υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις γιατί συνηθίσατε να είστε θεοί που κυκλοφορούσαν στα τυφλά χωρίς να μπορούν να δουν πως είναι θεοί. Αν και είναι ξεκάθαρα γραμμένο στο στήθος σας, έπρεπε να το δείτε στην καρδιά και στα μάτια όλων των υπόλοιπων. Τώρα, ακόμα κι αυτή η αντανάκλαση απομακρύνεται ελάχιστα ώστε να μπορέσετε να δείτε περισσότερο από τον εαυτό σας. Είναι δύσκολο γιατί όταν δείτε τόση ομορφιά μέσα σας, σίγουρα θα την αμφισβητήσετε. Αν κοιτάξατε στον καθρέφτη και είδατε μια απίστευτη ομορφιά να σας κοιτάζει, σίγουρα βρήκατε την τέλεια ατέλεια. Θα βρήκατε τι έχει λάθος, κάτι που είναι φυσικό να κάνατε σε ένα πεδίο πολικότητας. Το φέρνετε στον κόσμο σας αγαπώντας τις ατέλειες. Αγαπημένοι μας, είσαστε εσείς. Δεν θα σας αγαπήσουν για την τελειότητά σας αλλά για τις ατέλειές σας, γιατί αυτές τολμήσατε να φέρετε στην Γη. Τώρα βρείτε τι μπορείτε να κάνετε με αυτές γιατί αυτό είναι το μυστήριο που κρύβετε από τους άλλους. Πιστεύετε πως όσοι σας κοιτάζουν, καθορίζουν με κάποιον τρόπο το ποιοι είστε, όλο αυτό όμως αλλάζει. Είσαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

Η Ταχύτητα της Αγάπης

Συμβαίνει τώρα, οπότε καλωσορίστε αυτή την εποχή και τους επόμενους μήνες που έρχονται. Δημιουργήστε μαγεία με αυτά και κινηθείτε προς την κατεύθυνση του πάθους σας, μην προσκολληθείτε όμως στο αποτέλεσμα γιατί θα απομακρυνθείτε από το τώρα. Πείτε απλά, “Σήμερα πλησίασα λίγο περισσότερο στο να νιώσω κάτι στην καρδιά μου, το οποίο βίωσα στην καθημερινότητά μου”. Τώρα βρίσκεστε στη θέση να γίνετε δημιουργικά όντα που δημιουργούν έναν νέο κόσμο κάθε στιγμή της κάθε μέρας με μια ισορροπημένη ενέργεια. Εδώ υπάρχει κάτι ενδιαφέρον αγαπημένοι μας γιατί σας λέμε πως υπάρχει ισορροπημένη σεξουαλική ενέργεια στον πλανήτη. Η αρσενική ενέργεια είναι η πιο δυνατή, ενώ η δημιουργική ησυχία της θηλυκής ήταν πάντα κρυμμένη. Αυτό πρέπει να αλλάξει σύντομα αν θέλετε να αφυπνισθεί η Γη γιατί δεν μπορεί να υπάρχει κυριαρχία πια. Αυτό σημαίνει μεγάλες αλλαγές στην ζωή όλων σας. Ο τρόπος που βλέπατε τις συλλογικές δονήσεις, όπως μέσω των κυβερνήσεών σας, αλλάζει. Τώρα μπορείτε. Η μαγεία ξεδιπλώνεται στον πλανήτη Γη, ποιο κομμάτι της διεκδικείτε; Τώρα μπορείτε. Τολμήστε να προχωρήσετε και να ξέρετε πως σταλθήκατε στην Γη με ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, που είναι απαραίτητο. Μπορεί να προσφέρετε το μήνυμά σας και όλοι να λένε πως δεν μπορούν να το δουν, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να σταματήσετε να το μοιράζετε. Προσπαθήστε να βρείτε άλλον τρόπο να το μοιράσετε, εξακολουθεί όμως να είναι το μήνυμα της καρδιάς σας ακόμα κι αν δεν είναι έτοιμο την σωστή στιγμή. Θα πέσετε σε ένα πεδίο προεπιλεγμένης δημιουργίας αντί συνειδητής δημιουργίας, εκεί που ζείτε τώρα αγαπημένοι μας. Μην κρίνετε τους εαυτούς σας, γιατί τα πάτε πολύ καλά. Κινείστε με την ταχύτητα της αγάπης, η οποία είναι λίγο μεγαλύτερη από αυτή του φωτός. ο Αϊνστάιν δεν το ήξερε αυτό.

Είσαστε Δημιουργικά Όντα

Εισήλθατε σε μια όμορφη ενέργεια και το συναρπαστικό είναι πως δεν το γνωρίζετε. Όταν είσαστε στην Εστία και σκέφτεστε μια πάστα σοκολάτας, η πάστα εμφανίζεται μπροστά σας κομμένη κι έτοιμη να την φάτε, όπως ακριβώς το περιμένατε. Όταν σκέφτεστε μια πάστα σοκολάτας ακόμα και στην Γη, έρχεται αλλά με χρονική υστέρηση. Η πάστα πρέπει να σας βρει με διαφορετικό τρόπο, γιατί θέλουμε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις ιδιότητες της δημιουργίας από την Εστία εδώ στην Γη. Το χρονολόγιο έχει ελαττωθεί δραματικά κι όμως πολλοί άνθρωποι δεν το γνωρίζουν γιατί δεν έχετε σπρώξει αυτά τα όρια συνειδητά. Υπάρχει νέος τρόπος δημιουργίας ενέργειας γρήγορα, η γείωση του φωτός, κάτι που σημαίνει ότι αντί να δουλεύετε με τα πάντα, το φέρνετε και το βάζετε σε λειτουργία. Αυτό διδάχθηκε σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων μέχρι στιγμής, τώρα όμως είναι κομμάτι όλων σας και της συλλογικότητας. Μπορείτε να φέρετε πράγματα πολύ γρήγορα, αλλά δεν χρειάζεστε πολλά χρόνια για να αλλάξετε. Πολλοί θα απλωθούν σε μια νέα έκφραση του φωτός σας, μια ελευθερία έκφρασης. Θα το βρείτε τόσο απελευθερωτικό όταν ο πλανήτης σας όχι μόνο θα ισορροπήσει το αρσενικό με το θηλυκό, αλλά και θα αναγνωρίσει την ισορροπία. Προς το παρόν δεν έχετε ούτε τι λέξεις στη γλώσσα σας για ένα ισορροπημένο ον, οπότε το ονομάζετε εκτός ισορροπίας στην αρσενική πλευρά ή εκτός ισορροπίας στην θηλυκή πλευρά. Κι ένα ισορροπημένο ον σαν κι εμένα; Ορίστε. Όλες αυτές οι αλλαγές βρίσκονται μπροστά σας τώρα και ανυπομονούμε να δούμε τι επιλογές θα κάνετε. Είσαστε δημιουργικά όντα που αποκαλύφθηκαν στον πλανήτη Γη. Καλώς ήρθατε στην Εστία αγαπημένοι μας.

Με την μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία. Να παίζετε όμορφα μαζί. Είμαι ο εΜ.

Espavo!

 

Σύνδεση με την καρδιά

Ευαισθησία για τον Κόσμο μας

Όλοι ανησυχούμε για την Μητέρα Γη. Όπως κι εμείς, έτσι κι εκείνη περνάει μεγάλες αλλαγές. Οι αυξανόμενοι πόνοι της Γης και των ανθρώπων είναι δύσκολοι κατά καιρούς, ανταποδίδουν όμως όταν ανακαλύπτουμε τα δώρα που μπορεί να φέρει η αλλαγή.

Εγώ, όπως και πολλοί από εσάς, είμαι άνθρωπος που το κύριο μάθημα ζωής του είναι ο καθορισμός. Πιστεύω ότι αυτό το σημάδι το έλαβα στην τωρινή ζωή μου καθώς μεγάλωνα, αλλά ξέρω ότι πάει πολύ πίσω, σε κάποια προηγούμενη ζωή. Αυτό το μάθημα ζωής, σύμφωνα με το βιβλίο του Steve “Η Ψυχολογία του Πνεύματος”, είναι η λεπτή γραμμή που σε κάνει να ξέρεις τι είναι δικό σου και τι ανήκει σε κάποιον άλλον. Οι άνθρωποι με αυτή την ιδιότητα είναι εκείνοι που σηκώνουν τον κόσμο στους ώμους τους. Αυτό σημαίνει πως νιώθουν τα συναισθήματα και τον πόνο των άλλων, αλλά το ευχαριστιούνται. Αυτό το νιώθετε πρώτα με όσους έχετε στην καρδιά σας. Εγώ πιστεύω πως αν ο Steve και οι δύο γιοι μας είναι χαρούμενοι τότε θα είμαι κι εγώ χαρούμενη, αν είναι στεναχωρημένοι, θα έκανα την διάθεσή μου να πάρει την κατηφόρα. Έχω μάθει να προσπαθώ να μένω σε ισορροπία μέσα στην ενέργειά μου, προσέχοντας πρώτα τον εαυτό μου. Αν είμαι ευχαριστημένη με τη ζωή μου, τότε θα ωφεληθώ και εγώ και όσοι είναι γύρω μου. Το γκρουπ το λέει αυτό συχνά. Όταν φροντίζεις πρώτα τον εαυτό σου και εξυπηρετείς τις ανάγκες σου, τότε είσαι γειωμένος και ολόκληρος, έτοιμος να βοηθήσεις τους άλλους γύρω σου. Τα τρέχοντα γεγονότα στον κόσμο είναι ένα άλλο θέμα ανησυχίας. Παρακολουθώ τα νέα το πρωί. Παρακολουθώ ένα εθνικό κανάλι το οποίο παρουσιάζει και τα καλά και τα κακά γεγονότα στον κόσμο. Πέραν αυτού, γράφω την εκπομπή ώστε να μπορώ να προχωρώ τα κομμάτια που δεν θέλω να δω ή να ακούσω! Η καρδιά μου νιώθει τον πόνο από την δυστυχία της Γης. Βλέπω το ύφος στα πρόσωπα των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν απίστευτες προκλήσεις. Είναι εύκολο να νιώσεις ότι συμμετέχεις σε όλα αυτά. Έχω μάθει την τέχνη της ενσυναίσθησης. Αν μπορώ να κάνω κάτι για ένα πρόβλημα θα το κάνω, τουλάχιστον απελευθερώνοντας καλές ευχές για την επίλυσή του.

Έχω βρει τι βοηθάει στο να είμαι υπερευαίσθητη σε όλα γύρω μου, παίρνοντας μια αναπνοή και γιορτάζοντας την ευγνωμοσύνη που νιώθω για την ζωή μου. Τότε νιώθω ισορροπημένη και γαλήνια και νιώθω πως όλα μπορούν να είναι καλά στον κόσμο. Αν επικεντρωθείτε στα θετικά, δημιουργείτε θετικά στον κόσμο σας.

Όλοι περνάμε μια περίοδο προσαρμογής στη ζωή μας. Η ζωή έπαψε να είναι όπως την ξέραμε. Αυτό μας βγάζει έξω από τον ασφαλή μας κύκλο. Ζούμε συναρπαστικές στιγμές. Ξέρω πως θα συνεχίσω να είμαι ευαίσθητη στον κόσμο και στους ανθρώπους. Νιώθω πως αυτό είναι μέρος του να είναι κανείς Εργάτης του Φωτός. Η καρδιά μου συνδέεται με όλους γύρω μου, με ισορροπημένο και όμορφο τρόπο.

Με αγάπη και φως,

Barbara

 

μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

[quote] Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright μεταφρασμένου υλικού: espavo.org – μετάφραση: LightWorker.gr“. Περισσότερες πληροφορίες από το γκρουπ μπορούν να βρεθούν στο espavo.org & στην ελληνική ιστοσελίδα LightWorker.gr. Ευχαριστούμε για την βοήθεια σας να διαδώσουμε το φως![/quote]