December 2013

Ünnepléssel Hazafelé
Az Otthoni szokások

 

Üdvözletem, Elrah vagyok a Ritmusos Szolgálattól

Nem tartott sokáig megérkeznem, hiszen állandóan itt vagyok. Néha félreáll kicsit

[Steve] és akkor becsusszanok, amikor csak tehetem. Üdvözletem mindenkinek. Én Elrah vagyok, ti meg nem.

A szeretet és a nevetés bevonzza az Otthon figyelmét

A Földön lévő különleges rezgésről fogunk beszélni – bár ez nem csak a Földön van jelen. Ez mindenütt rezeg, ám van egy különleges része. Létezik a Földön valami, amit Szeretetnek hívtok és amikor szerettek valakit, akkor ez felkelti az Otthon figyelmét. Sokszor azt gondoljátok „erre az egy személyre irányul a szeretetem” vagy „nagyon fogom szeretni ezt vagy azt” és ha a fókuszotok intenzív, csak ezt fogjátok látni. Amikor ilyen rezgésűek vagytok, akkor ezt az életteli, teljes színpompában játszó rezgést bocsátjátok ki magatokból és nem csak a többi ember felé, hanem mi is érezzük ezt Itthon. Amikor a Földön ünnepeltek, mi is életre kelünk. Mi pedig keresni kezdjük ezeket a lehetőségeket, összehangolódunk veletek és a legmagasabb szintű harmonikus rezonanciánkká válunk, mert így tudunk veletek összekapcsolódni, így dolgozunk a szívetekkel. Könnyebb a szívetekkel dolgoznunk, mint a fejetekkel, mert az elmétek mindig gondolkodni akar. Mindig igyekszik értékelni benneteket és ezeket a furcsa emberi dolgokat. Ma több mindenről fogok beszélni, mert éppen belehelyezkedtek egy ünnepi időszakba. Ez az évetek vége, itt vannak a vallásos ünnepeitek és az új esztendő kezdete, együtt ünnepeltek a családdal és mindenkivel. Amit nem tudtok az az, hogy mi titeket ünneplünk Itthon. Amikor feltöltődtök és olyan magas rezgésben léteztek, amilyenre csak képesek vagytok, akkor szerettek vagy nevettek – legalább egyik a kettő közül. Amikor kacagtok, az az angyalok nyelve, ezért mind odafigyelünk, megnézzük mi történik, hiszen mi így kommunikálunk egymással. Ez az, amit nem mindig láttok.

Körkörös idő: Nagy Tórusz, Minden mozgásban van az idő 11 dimenziójában

Átjutottatok az átjárón és a fátyol ezen oldalán mi ezt folyamatosan ünnepeljük, mert eredetileg úgy volt, hogy ez nem sikerülhet. Ez lett volna az emberiség vége. Lejárt az időtök, voltatok már itt korábban. Nem ez volt az első alkalom, hogy emberek járták a Földet. Ám ezúttal a test másként lett tökéletesítve, hogy képesek legyetek többet hordozni benne a saját fényetekből. Most az idő illúziójának más szemszögéből dolgoztatok. Betettük az egészet egy körkörös időbe a számotokra, hogy lássátok hogyan is működik. Az idő anyaga mindig körkörös, így amikor egy lenyomatot képeztek rajta, az mindig visszatér hozzátok és amikor ez történik, lehetőségetek van arra, hogy tovább tökéletesítsétek magatokat. Azt mondjátok „Oh, ez már a múlt. Meg volt a lehetőségem, hogy megtegyek valamit, de ez már a múlt.” Nem. Mindig meg van a lehetőségetek, mert az idő körkörös. A teljes tapasztalásotok ugyanazon időanyagra van felsorakoztatva és ez mindig ismétli önmagát. Ez az oka annak, hogy újra és újra ismétlitek magatokat – főleg azokat az energetikai és érzelmi mintákat, amiken dolgozni próbáltok. Dolgoztok rajta, megjelölitek az idővonalat olyan erősen, ahogy csak tudjátok, majd aztán körbeér az egész. Ha ez egy csodás érzelem, ez azt jelenti, hogy az út tiszta a jövő felé. Ez azt jelenti, hogy nincs semmi megoldanivalótok ezzel. Ha azonban akad némi problémátok vagy azt gondoljátok, hogy van itt valami, amit nem egészen tudtok megoldani, akkor a zavarodottságotokkal megjelölitek az idővonalat és ez az egész elkezd a múlt részévé válni.

Sok gyógyító módszeretek úgy van felépítve, hogy menjetek vissza és tisztítsátok meg a múltatokat ezektől az energiáktól. De mi történik, ha nem teszitek ezt? Mi történik, ha mindez újra visszatér és megintcsak megismétlitek ugyanazokat a mintákat, remélve, hogy talán másként cselekedtek ez alkalommal – egy kicsit előre haladva minden alkalommal. Ez az alapja a körkörös időnek, de ennél mégis sokkal több Kedvesek, mert az egész egy hatalmas tórusz. Minden egyszerre mozog, mind a tizenegy dimenzióban. A tizenkettedik dimenzió a felsőbb én – az a rész, ami az összeset összefogja egyként. Mostanában új kapcsolatot alakítotok ki a felsőbb énetekkel, mert a fátyol vékonyodik és egyre inkább beleláttok az idő és tér más dimenzióiba. Elkezdtek megérezni dolgokat e falakon keresztül, elkezditek megérezni az érzelmeket. Sokaknak ez kihívást jelentett, mert azt mondtátok „Persze, beérkezünk ebbe az új világba, amiről folyamatosan beszéltek nekünk, de az én világom egy szemétdomb. Nem jó világ. Borzalmas világ. Depressziósan érzem magam és nem tudok semmit sem véghezvinni. Úgy tűnik rohan az idő. Mi a bajom?” És csodálkoztok, mert azt gondoltátok, hogy a mennyországba léptek be és minden tökéletes lesz. Nem, Kedvesek. Egy újabb problémakörbe akartatok belépni és pontosan ezt is tettétek. Ám pont ez adja meg nektek az alapot, mert ti vagytok azok, akik képesek megoldani a problémákat. Azzal, hogy megléptétek ezt az energiaváltást, egy új nézőponthoz jutottatok. Nem csak a saját életekkel kapcsolatosan, hanem a problémáitokkal, körülményeitekkel kapcsolatosan is, és ezek minden részével.

Ünnepeljetek!

Van valami, amit napi szinten mindannyian megtehettek, ami  elhozza az Otthon energiáját. Ez pedig az ünneplés. Mindössze ennyi. Amikor ünnepeltek, isten nevét szólítjátok. Teljesen mindegy, hogy mit ünnepeltek, mert magával az ünnepléssel a legmagasabb rezgéssé váltok, amire csak képesek vagytok és ezért mondjuk azt, hogy ünnepeljetek.

Sokan úgy gondoltátok, ahhoz, hogy megtiszteljétek a lelketeket, csendessé kell váljatok és befelé kell forduljatok, imádkoznotok kell és leborulnotok, és nem tudjátok jól csináljátok-e. Nos, az ünneplésről sosem kérdeztek, ugye? Arról sosem kérditek, hogy jól csináljátok-e. Mert nem is kell megkérdezni? Mert csak mosolyogtok egy nagyot, ami az Otthon energiája és minden emberben el van ültetve. De mondunk még mást is, ám ide engedem az Idő-Őrzőt, mert folyton ütögeti a vállamat én meg csak tovább beszélek. De tudjátok, hogy szeretlek benneteket és itt van számotokra egy különleges Elrah mosoly… itt is van.

Üdvözlet Kedvesek. Az Idő Őrzője vagyok.

Teremtés egy harmonikus rezonanciában

Gyönyörű ez a nap. Ünnepeljétek ezt a napot! Ünnepeljetek minden napot, mert minden nap annak a szépsége, hogy hogyan tudjátok az energiáitokat egy vadonatúj irányba állítani. Minden pillanat a ti teremtésetek. Folyamatosan keresitek az utatokat, keresitek a legkisebb ellenállás útját az élet minden területén. „Tudom, hogy kijelöltem magamnak egy utat mielőtt idejöttem és mindössze annyit teszek, hogy szeretném megtalálni. Meg tudjátok mondani, hogy az utamon vagyok-e?” Ilyen kérdéseket kapunk állandóan Kedvesek, de senki sem tudja megmondani nektek, hogy az utatokon jártok-e, mert nincs követendő út. Ez sokatoknak okoz nehézséget, mert egy olyan világba jöttetek, ahol azt tanultátok, hogy létezik egy út és mindössze annyit kell tegyetek, hogy az úton maradtok és akkor csodásak lesztek, akkor Hazaértek. Kedvesek, rajtatok csattan a poén. Ti teremtitek az utat épp azelőtt a pillanat előtt, mielőtt rálépnétek arra és a lábatok talajt érne. Teremtők vagytok és a harmonikus rezonanciában teremtettetek. Emberi kollektívaként teremtettetek és ez az alkotás erősödik mindenki számára. Ráláttok a Föld energiájának kollektív hullámára. Ez elhozza számotokra azokat a részeket is, amiket eddig nem vettetek észre; akár a tudományos világotokban, akár a gyógyítás területén, akár a szívetekben vagy a spiritualitásról való kérdéseitekre vonatkozóan. Ezek a kérdések, amiket nem lehet megválaszolni, választ találnak bennetek, önmagatokban. Ezek nem kerülnek hangosan kimondásra, de megtaláljátok a válaszokat először a szívetekben és ezután megerősítést kerestek rájuk a külvilágban. Legtöbben ezt teszitek.

Az Otthon fényének leföldelése

Kedvesek, mindez elképesztően szép a fátyolnak erről az oldaláról nézve, mert igazából az történik, hogy mindannyian megnyíltok a saját csatornáitokra. Igen, csatornának hívjuk ezeket, mert az Őrző is annak hívja. De mi van akkor, ha nem úgy csatornáztok, ahogyan ő teszi? Mindannyian csatornáztok, Kedvesek, mindannyian. Más neveket adtok neki, mert más a hitrendszeretek, de minden kreativitás ugyanarról a helyről származik. Az Őrző csatornázásnak hívja. Ő itt a teremben a dalának nevezi, ő itt másfajta csatornának hívja, és nézzük csak, ő pedig a könyvének nevezi. Itt pedig egy művész ül, aki fest és itt pedig olyasvalaki ül, aki kissé másként fejezi ezt ki, ő zenél és énekel. Ez mind-mind egy helyről származik. Ez mind az Otthon energiája, amihez hozzákapcsolódtok és lecsatornázzátok a Földre és leföldelitek azt. A következő évnek ez lesz a kihívása, hogy leföldeljétek, beépítsétek a fényt. Megtanuljátok új módon leföldeni a fizikai testeteket, mert ahhoz, hogy képes legyen megtartani ezt a fényt, szüksége van az erősebb földelésre. A felállított rendszereiteknek is szükségük van erre, amik azért vannak, hogy jobban megértsétek egymást, jobban bánjatok egymással, jobban tudjatok együtt dolgozni egymással. Ezek mind elkezdenek lassan és finoman átalakulni. Először csak lassan, mert az emberek ellenállnak a változásnak. Ezt meg kell értsétek. Mindez nem rossz, mindössze annyit jelent, hogy lassan mozdultok azért, hogy ne kelljen mindig egy lépést hátralépnetek. Kedvesek, most ez egy kicsit másként lesz, mert minden nagyon gyorsan fog megérkezni hozzátok, mert hát ezt kértétek. Azt mondtátok „Miért kell olyan sokat várnunk? Tényleg ennyire le kell lassuljunk mindenkihez? Nem lehetne, hogy mind egyszerre változunk és egy időben kerülünk a fénybe?” Nos, ez következik Kedvesek, és most mindannyian alkalmazkodtok ehhez. De nem csak itt a teremben. Minden ember, mindenhol változik. És nem csak annyi történik, amit láttok, mert ott van a térnek és időnek a másik tizenegy dimenziója, ahol szintén minden változik, minden területen. Ahogy eléritek ezeket a szinteket, ha megállnátok egy pillanatra és ünnepelnétek. Ez teret ad nekünk a fátyol ezen oldalán, hogy mögétek álljunk és segítsünk nektek leföldelni és hordozni az ünnep fényét, bármit is ünnepeltek éppen. Mi nem ítélkezünk felettetek. Mi nem a fejünkben élünk – a szívünkben élünk, pont úgy, ahogy ti is épp ezt tanuljátok.

Az emberi tapasztalásotok ünneplése

Ez egy új energia, egy vadonatúj világ és mindannyian épp tanuljátok, hogyan élhettek benne egy másik tudatállapotban. Ezt az energiát leföldelni, beépíteni és működtetni a számotokra, nos ez volt a legnagyobb kihívás mind közül. De ez most változik. Ahogy megélitek az ünnepeiteket, legyen ez születésnap, vallási ünnep vagy szimplán az életetek ünneplése, tudjátok, hogy minden alkalommal, amikor koccintásra emelitek a poharaitokat, emelitek a szíveteket is és mi is ott vagyunk. Azonnal felbukkanunk, mert szeretünk bulizni. Szervezel egy partit és mi is ott leszünk, hiszen mi folyton bulizunk Itthon. Megmutatjuk majd, ha itt lesztek. De hadd beszéljünk arról a csodás napról – amit minden ember megtapasztal, amikor Hazaér. Mi ünnepléssel várunk titeket Haza. Egyikőtök sem számít rá. Azt gondoljátok ti csak egy egyszerű ember vagytok, aki együtt mászkált a többiekkel és semmi különös, tényleg. Nem mentettétek meg a világot, nem csináltatok semmit, de most Hazajöttök. Amikor Hazajöttök, mi megünneplünk benneteket – megünnepeljük a nagyszerű dolgokat, amiket elértetek a Földön és ekkor van az, hogy a legtöbben küzdötök a saját egótokkal, mert nehezetekre esik mindezt befogadni. Nehezetekre esik, hogy elismerést kapjatok azért, amit tettetek az életetek minden napján. Nem azt mondjuk, hogy muszáj elfogadnotok, ám az ünneplés valójában nem nektek szól, hanem nekik – mert ők azok, akik Otthon kellett maradjanak és néztek titeket, ahogy a Földön jártok. Minden lépéseteket követték, néztek titeket három éves korotokban, amikor épp ellopni próbáltatok valamit. Tanulnotok kellett már háromévesen is, nagyon érdekes. Figyeltek titeket, amikor először ért nagy szerelmi bánat a suliban. Szomorúak voltatok és azt gondoltátok teljesen értéktelenek vagytok és sosem tudtok majd mosolyogni többé. És figyeltek titeket… és figyeltek titeket… és figyeltek titeket mindenféle ítélkezés nélkül, hiszen nem létezik rossz. Az emberi létet tapasztaltátok meg a Földön.

A szépség ünneplése

Tudjuk, hogy néha nagyon jól érzitek magatokat, máskor meg nagyon rosszul és azt mondjuk, hogy a mi nézőpontunkból egyik sem jobb a másiknál. Persze, az egyik jobb érzés, mint a másik és nagyon is támogatunk, hogy olyan dolgokat csináljatok, amik dalra fakasztják a szíveteket. Abszolút, teremtsétek a világotokat úgy, hogy a legjobban érezzétek benne magatokat – azonban tudjátok, hogy amikor épp rosszul érzitek magatokat, azzal nincs semmi baj. Igazából a legtöbb szépségetek a sötétségből származik. Nézzétek csak meg Edgar Allen Poe-t, aki egy igen sötét stílusú költő. Nézzetek meg pár gyönyörű embert, akik szépséget vittek a sötétségbe. Nézzétek meg a költőiteket – sötétség. Nézzétek meg a zenéiteket, még a country-western zenék is igen sötét stílusúak tudnak lenni, mert ha fáj a szívetek, az szépségként fejeződik ki, nem sötétségként. Tehát Kedvesek, ott a szépség a sötétségben. Kérlek ne ítéljétek el magatokat azért, hogy hol töltöttétek az időtöket a Földön, mert egyrészt ez a saját döntésetek, senki másé, és bármire is volt szükségetek egy tapasztalás megéléséhez, megteremtettétek és mi segítettünk nektek benne. Segítettünk megtervezni az utatokat, hogy pontosan azt tapasztaljátok, amit meg akartatok tapasztalni… és ezt meg is tettétek… tehát arra kérünk, hogy ünnepeljetek.

Ünnepeljetek, mert a Nap felkelt ma reggel is. Ünnepeljetek, mert életben vagytok a Földön és meg van a lehetőségetek, hogy megtegyetek bármit, hiszen abban a pillanatban, amikor ünnepeltek, angyali jelenlét van körülöttetek. Ez ennek a hónapnak az energiája… hogy ünnepeljetek, amikor csak tudtok. Minden pillanatban, mert ha körülnéztek a világban azt mondjátok „Oké, itt ez a probléma, ott az a gond, itt ez a másik probléma” vagy nézhetitek úgy is, hogy azt mondjátok: igen, látom a problémákat, de látom a szépséget is. Ez a fény ünneplése, ahogy a magasabb énetekre néztek. Egy új nézőponttal gazdagodtok, ha ebben a világban jártok. Ez egy új világ, amiben vagytok és igen, mi tudjuk ezt. Mindannyian kószáltok ide-oda és azon tanakodtok, hogy mi történt. Minden pillanatban úgy próbáltok úszni, hogy a fejetek kint van a vízből. Sokan túlélési üzemmódban vagytok, pedig valójában csak épp alkalmazkodtok az új energiához.

Az ünneplés megtisztítja a szíveteket

A legtöbb ember ezt mondja „Már egy év is eltelt, hogy átjutottunk az átjárón. Mikor fordulnak már jobbra a dolgok?” A fátyol felénk eső oldalán mi ezt mondjuk „Még csak egy év telt el, hogy átjutottatok az átjárón, ezért értsétek meg, hogy sokkal jobban mennek a dolgok, mint ahogy el tudnátok képzelni.” Eredetileg nem is kellett volna eljussatok idáig. És most nem csak hogy itt vagytok, de ma is azokat a dolgokat csináljátok, amiket tegnap. Most is hasonló tapasztalásokon mentek át emberként. Ennek minden része felemelkedett. Új képességeket fedeztek fel magatokban, mindenkiben. Ha kinyitjátok a szátokat és levegőt préseltek a hangszálaitoknak, nem tudva mi fog kijönni, mit fogtok mondani, akkor valószínűleg épp csatornázni kezdtek. A legtöbben így csinálják. Ha képesek vagytok lekapcsolni az agyatokat elég hosszú ideig ahhoz, hogy engedjétek belépni a lelket és az elme ne akadályozza ebben, akkor ez működik. Sokan különféle módokon juttok el ide – néhányan hasonló módon kaptok majd üzeneteket, mint ahogy az Őrző is, másoknak ötletek jutnak eszébe. Páran motiváltabbnak érzik majd magukat, mások tisztán látják az előttük lévő ösvényt, megint mások szinkronicitásokat tapasztalnak másokkal együtt, hogy közösségek formálódhassanak. Van még valami, amit szeretnék elmondani az ünnepléssel kapcsolatosan. Minden ünneplés, az gyakorlatilag minden alkalom, amikor mosolyogtok, bár leginkább akkor, amikor ténylegesen ünnepeltek. Az ünneplés megtisztítja a szíveteket, kitisztítja az energiamezőtöket. Képzeljetek el egy embert, akinek nagyon hosszú a haja és kócos, gubancos a frizurája. Olyan energiaformák vannak a hajában, amik nem úgy néznek ki, mint amire vágyik. Ezért megfésüli a haját és ezzel mindent kisimít, kényelmessé tesz és így lép ki a többiek elé, megmutatva saját magát. Nos, mi valami ilyesmit teszünk az energiátokkal. Az energiátok kissé ráncos, néhol gyenge pontjai vannak, ahol negatívvá válik és ezt hordozzátok az energiamezőtökben, a tóruszotokban, ami folyamatos mozgásban van. Az ünneplés legszebb része az, hogy olyankor elengeditek ezeket a ráncokat és megtisztítjátok a saját energiamezőtöket, mindenféle külső segítség nélkül. Ez lehetőséget ad számunkra, hogy belépjünk a világotokba és megöleljünk benneteket, hogy egy pillanatra szeressük és megérintsük a szíveteket és tudtotokra adjuk, hogy sosem vagytok egyedül a Földön.

Legyetek türelmesek

A csoda az orrotok előtt van. Mindannyian különféle részeket hoztatok magatokkal Otthonról. Személyre szabottan, olyat, amilyen fénysugarat csak ti hozhattatok és el is hoztátok. Sokan csodálkoztok „Mikor lesz szükség az én fénysugaramra a Földön?” Sokan ültök ott és ezt mondjátok „Csodás fénysugárral rendelkezem”, és senki sem figyel. Ez valószínűleg azért van így, mert néha önmagatok előtt jártok. Ha azt mondjátok, hogy van egy gyönyörű fénysugaram itt, senki sem veszi el, mert nem tudják, hogy megtehetik. Épp most mondtátok csak nekik és néha el kell menniük és fel kell dolgozniuk magukban az infót, mielőtt visszatérhetnének és újra felvennék a kapcsolatot veletek. Legyetek türelmesek, Kedvesek. Időbe telik leföldelni, beépíteni a fényt a Földön. Sokan frusztáltak lesztek, mert úgy érzitek, hogy le kell lassuljatok és várnotok kell a bolygó többi részére. Legyetek türelmesek, Kedvesek. Nagyobb változást visztek véghez, mint gondolnátok és mi nem is lehetnénk büszkébbek rátok.

A legnagyszerűbb angyalok vagytok

Már sokszor mondtuk, hogy ti vagytok a legnagyszerűbb angyalok, akik valaha éltek, de sosem részleteztük, hogy ez valójában mit is jelent. Azt mondjuk, hogy az inkarnációitok során mindannyian elértetek az angyali birodalomba. Elértetek olyan szintekre, amit ti mester szintnek hívtok és nagyon bátor dolgot vittetek véghez. Levettétek a szárnyaitokat és magatokra vettétek a feledés fátylát, eljöttetek a Földre, hogy kiderítsétek meg tudjátok-e változtatni ezt a bolygót, meg tudjátok-e újítani új létformákkal. Ünnepeljétek a beérkező új létformákat – ünnepeljétek az üstökösöket és ne csak ezt az egyet, hanem mindegyiket, hiszen elég nagy gyakorisággal érkeznek most. Keményen dolgozunk azon, hogy ide irányítsuk őket. Nem bántanak benneteket, Kedvesek. Semmiképp sem, ahogy gondolnátok. Itt van az ideje, hogy újra elvessük a magokat a Földön és nagyon izgatottak vagyunk, hogy úgy tehetjük ezt meg, hogy a Játék Mesterei továbbra is itt maradnak. Varázslatot teremtettetek, amit fel sem fogtok. Amikor végül Hazatértek és mi odaállítunk ezer és ezer ember elé, akik mind megtapsolnak benneteket a Földön végzett munkátokért, tudjátok, hogy ezt a tapsot nagyon is megérdemlitek. Már megnyertétek ezt a játékot. Most egyszerűen csak újraföldelünk benneteket és kényelembe helyezünk. Legyetek türelmesek, Kedvesek. Egy új világot teremtettetek és most beléptek ebbe.

A legnagyobb tisztelettel kérünk, hogy bánjatok egymással tisztelettel. Támogassátok egymást, amikor csak tehetitek és tartsátok nyitva az ajtót egymásnak, hiszen egy új világot alkottatok. Játsszatok jól együtt.

Espavo.
A csoport.

Fordította: Tamás Kriszti Tara

 

Lightworker is a non-profit conscious corporation dedicated to spreading Light through Empowerment www.espavo.org
Copyright Notice:
Copyright 2000 – 2013 Lightworker. www.espavo.org
This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part. Please state that it can be found at: http://www.espavo.org. Thanks for helping to spread the Light