Oktober 2013

De energie in de zaal
De collectieve stem van de derde golf

 

Van de groep

Gegroet allemaal. Ik ben Elrah van ritmische service.

Ik ben hier om jullie allemaal even tot rust te brengen en om jullie een van mijn bekende glimlachen te geven – daar gaan we. Jullie vinden het amusant dat ik hierboven met deze vreemde stem zit te praten, te lachen en raar te doen, maar weten jullie wat ik doe? Ik breng de energie tot rust, want als jullie even je ogen sluiten en energetisch naar voren zouden uitreiken, dan kun je bijna het energetische niveau van de zaal voelen. Velen van jullie hebben het gevoeld toen jullie vandaag binnen kwamen en sommigen gingen een paar keer binnen en buiten om te wennen aan de energie. Weet je, het is echt aan het worden. Dat is het mooie er van, want gedurende een lange tijd kon dit geen onderdeel zijn van jullie realiteit. Weet je, het bestaat in de kleinere wereld als jullie nog kinderen zijn. Maar wanneer je volwassen wordt herinner je je niet meer dat je de energie in de kamer kon voelen; je denkt zelfs dat je de harten van andere mensen niet kunt voelen, maar dat kun je wel. Toen de Hoeder heel klein was, waren zijn ouders religieus en zij namen hem de hele tijd mee naar de kerk. Op een bepaald moment wilde hij priester worden dus bleef hij vragen:”Hoe kom ik zo ver? Hoe kan ik het beste worden dat ik kan zijn? “ Zij bleven hem antwoorden:”Wees goed. Wees goed. Wees altijd goed, wat er ook gebeurt.” Tja, wat is goed eigenlijk? Hij was daarover erg in de war totdat hij gesnapt werd toen hij iets slechts deed en toen begreep hij het iets beter. Soms heb je de polariteit nodig om te zien waar je grenzen zijn en daar is niets mis mee, lieverds. Jullie zijn op Aarde met een reden. Als eerste: Er wordt niet van jullie verwacht dat je volmaakt bent, wist je dat? Met andere woorden, je kunt niet volmaakt zijn, al zou je het proberen. Dat is een van de regels op Aarde. Hier bestaat slechts onvolmaaktheid. Volmaaktheid vind je Thuis. Wanneer je naar de Aarde komt, verdeel je je volmaaktheid in verschillende dimensionele niveaus zodat je kunt spelen en net kunt doen alsof je volmaakt bent. Nu gaan we jullie vragen om je licht te schijnen op al jullie prachtige onvolmaaktheden want dat is werkelijk het licht van Thuis dat jij hebt meegebracht. Dat is de essentie van de smaak van licht die jij het geeft.

Wij zijn het ijs, jullie zijn de smaak. Het collectieve hart van de mensheid Wij gaven een channeling die erg interessant voor mij was want het kwam recht uit mijn hart en die ging over ijs. Oja, ijs is erg populair op jullie planeet om veel verschillende redenen. Het smaakt niet alleen lekker, het is ook zoet en brengt altijd een glimlach op je gezicht, maar het geeft je ook heel veel keuzemogelijkheden, nietwaar? Je kunt deze smaak kiezen, of deze en het ijs op verschillende manieren eten – in een hoorn, in een milkshake of een bananensplit. Dat is hoe wij het uitlegden want het is een aardige uitdrukking van wie wij zijn. Zie je, Thuis hebben we niets te maken met ego’s of biologische bubbels zoals jullie. Wij zijn het licht; wij zijn het ijs en jullie zijn de vele smaken. Van jullie wordt verwacht dat jullie het beste van je eigen smaak naar buiten brengen. Het licht dat binnenkomt, is hetzelfde dat door al die prachtige stralen binnenkomt; ieder van jullie geeft op de meest exquise manier een smaak aan dat licht. Welnu, dat is het licht dat jullie nu beginnen te voelen wanneer je de energie van de zaal begint te voelen. Ook al ervaren jullie dat, er is nog veel meer dan dat. Over de hele planeet zijn er mensen die dachten dat zij de leiding hadden, maar nu realiseren zij zich dat dit niet meer het geval is. Velen van hen zijn mensen die jullie hebben gekozen om jullie regering te besturen en jullie hebben ze op belangrijke posities gezet om dingen voor jullie te regelen. Zij denken dat zij de leiding hebben, dus zij doen hun best, want de meesten werken ook vanuit hun hart. Je moet begrijpen dat ook al ben je het niet eens met iemand, dit niet betekent dat zij niet vanuit hun hart werken. Het betekent gewoon dat zij niet met zowel hun hoofd als hun hart communiceren, dus lopen zij tegen de energie van de zaal aan. Want zie je, het was eerder niet zo belangrijk omdat niet iedereen het kon voelen. Maar nu voelen jullie allemaal elkaars energie. Jullie technologieën hebben daar zeker mee te maken, want jullie kunnen nu allemaal gebruik maken van een mobiele telefoon en kunnen heel snel allerlei informatie vinden op internet. Dat konden jullie eerder niet en jullie zijn niet langer begrensd zoals voorheen. De energie in de zaal is niet langer meer de energie in de zaal, want het is de energie van de Aarde. Iedereen voelt het en probeert uit te vinden waar de weerstand zit en waar de weg van de minste weerstand is. Het is het collectieve hart op Aarde. Het is het ene hart op Aarde, dat van de mensheid.

Harmonie: De derde golf van bekrachtiging

Herinner je lieverds, een paar maanden geleden hebben wij een boodschap gegeven over de derde golf van bekrachtiging. We hebben al jaren gesproken over de eerste en de tweede golf van bekrachtiging. De eerste golf was het leren volgen van de leider, om feitelijk iemand te volgen die jullie kon leiden naar iets beters. Het duurde erg lang voordat de mensheid dat geleerd had. De tweede golf van bekrachtiging was om te leren hoe je jezelf kunt volgen, iets dat vele malen moeilijker is dan iemand anders volgen want het betekent dat je eerst je niveau van vertrouwen moet opbouwen en moet leren om gezonde grenzen te stellen. Het was erg belangrijk om te leren en jullie hebben dat de laatste 60 jaar erg goed gedaan op Aarde. Nu zitten jullie in de derde golf van bekrachtiging en dat veroorzaakt allerlei problemen op Aarde. De derde golf is harmonie. Kijk om je heen, dan kun je zien wat er aan de hand is in jullie regeringen en wat er economisch gebeurt; daar hebben jullie problemen met polariteit. Hoe meer jullie proberen samen te komen, hoe verder jullie uit elkaar gaan. Dit is een natuurlijke reactie op het verwijderen van de energie in de zaal, want er is nu geen reden om niet te harmoniseren. Dus veel mensen hebben al hun geloofssystemen opgebouwd: “Ik moet dit doen, ik moet dat doen, Ik moet dit doen. Ik moet hier voor zijn en hier tegen zijn. Ik moet gepolariseerd zijn.” Nu is er een derde pool die betekent dat het niet allemaal zwart en wit meer is. Jullie hebben een derde positie waarbij je kunt afstemmen op je eigen hogere zelf. Daarom noemen wij dit trialiteit. Deze derde positie geeft de mogelijkheid van een nieuwe pool. Het hoeft niet meer zwart of wit te zijn. Nu kun je alle mooie kleuren van de regenboog ervaren en ieder van deze expressies kiezen, want je hoeft niet alleen op deze manier of op die manier te zijn. Het kan nu deze manier en die manier zijn, maar velen van jullie hebben daar moeite mee.

Harmonische harten: De energie in de zaal

Wanneer je het nieuws aanzet en je kijkt goed naar alle uitdagingen waar de planeet doorheen gaat, dan zul je zien dat ze allemaal veranderen door de energie in de zaal. Is dat niet interessant? Een paar weken geleden begonnen jullie nog bijna een oorlog. Een paar weken geleden was dat heel dichtbij, maar waardoor is het veranderd? Wederom, door de energie in de zaal. Zovelen van jullie hielden in hun hart het verlangen vast dat er andere manieren zouden worden gevonden, totdat er nieuwe mogelijkheden doorkwamen die er in het begin niet eens waren. Nu stapt iedereen naar voren om de dag te redden. Het is werkelijk zo mooi, maar we weten dat jullie hen niet allemaal vertrouwen en jullie denken allemaal dat de meesten van hen spelletjes spelen. De waarheid is dat iedereen op deze planeet het beste probeert te doen. Je hoeft alleen maar aandachtig te zijn voor de energie in de zaal, want dat is het markeerpunt – dat is jouw ruimte waar je kunt weten of dingen goed of fout zijn voor jou. Jij bent de enige waar het om draait, weet je. Ah, daar had je niet aan gedacht. Je hebt aan alle anderen om je heen gedacht, “Hoe kan ik hun leven gemakkelijker maken?” Nu zal het om jou gaan want dit is de gronding van de nieuwe energie en het nieuwe licht. Dit is de schoonheid van de energie in de zaal. De energie op Aarde is veranderd; er zijn geen geheimen meer. Veel van jullie wereldleiders hebben daar allerlei problemen mee, maar dat is helemaal goed want er is geen zwart-wit, er is geen polariteit. Er is zelfs geen goed of slecht op de manier die jullie altijd hebben gedacht.

Ineens is er een nieuwe energie, een hartenergie die alle ontbrekende stukjes in jullie wetenschap begint te verklaren. Dit is wat jullie kwantumwetenschap noemen, die de deur heeft geopend om spiritualiteit uit te leggen; het verklaart in het wetenschappelijke domein dat wat je in je hart al weet. Nu ontstaat er een dilemma en dat is een grote uitdaging voor jullie allemaal, want jullie zijn iets aan het bestuderen. Wat bestuderen jullie? Dat is een grote vraag, want dit verandert op het moment dat je je bewustzijn er op focust. Dat gaat op voor alles. Toen de Hoeder nog heel jong was, moest hij naar de kerk en werd hem verteld om goed te zijn. Waarom werd hem dat verteld? God ziet alles en houdt de stand bij en dat was de Hoeder heel duidelijk verteld. Wanneer je aan het einde van het jaar niet voldoende pluspunten had, kreeg je geen kerstcadeau of iets anders wat men vertelde over niet goed zijn. Nu gaan jullie in plaats daarvan mee met de energie in de zaal, omdat jullie collectieve harten hebben die overal matchen. We vertellen jullie dat het voor mensen heel goed mogelijk was om iets over te brengen op het algemene publiek, maar zo werkt het niet meer. Nu leren jullie allemaal nieuwe vormen van communicatie die volledig vanuit het hart komen. Alles moet volledig open zijn, want in de tijd van geen geheimen meer is het niet mogelijk om iets terug te houden. Jullie worden allemaal wat je noemt paranormaal. Wij houden niet echt van dat woord, want het is eigenlijk je spirit die door je fysieke lichaam heen komt op een prachtige manier. Het is dezelfde manier waarop we Thuis altijd communiceren en daarom weten jullie diep in je hart dat het prachtig is en het is waarheid. Jullie kunnen nu allemaal gaan werken met deze energie. Ook al zijn er 7 miljard mensen op deze planeet, vergeet nooit dat jij er een van bent. Je bent niet eenvoudigweg 1 zeven-miljardste van de planeet, maar je bent veel meer dan dat omdat je de energie in de zaal vasthoudt. Wanneer de wereldleiders de ene kant op gaan en zeggen: Wij geven er niets om wat er gebeurt. We geven er niets om wie het ontdekt. We geven er niets om wat er gebeurt, we gaan het evengoed doen.” Dat zal niet meer mogelijk zijn, en dat is wat er onlangs gebeurd is. Jullie hebben oorlog op jullie planeet afgewend en het was niemands plan om dat te doen; jullie hebben dat binnen in jullie hart gedaan. Jullie zouden erg trots moeten zijn op jezelf, want het hele apparaat was in beweging om tot oorlog te komen. Het zou weer gaan gebeuren op jullie planeet en zij hadden geen excuses meer nodig, maar de energie in de zaal veranderde dat. Ze waren niet in staat om het door te zetten. Hoe mooi is dat? Jullie beginnen de leiding te nemen van jullie eigen realiteit. De Aarde begint een plek te worden voor bewuste scheppers en wij zijn zo trots op jullie. Ik ga nu aan de kant om Em naar voren te brengen nu we nog wat tijd over hebben. Omdat ik soms zo enthousiast word is het soms moeilijk voor me om aan de kant te stappen. Maar wij hebben hier niets te maken met ego’s op de manier zoals jullie dat hebben. Em is hier achter gewoon blij als een gelijke. Ik weet niet hoe blij een gelijke wordt, maar hij is blij. Het maakt hem niet uit of ik het woord voer met mijn tonen of dat hij spreekt want wij zijn van hetzelfde hart. Ook al moeten jullie al deze ego’s meedragen, wat heel zwaar is, weet dat deze nodig zijn op Aarde. Deze ego’s beletten je echter om elkaars hart te zien. Maar wanneer je aandacht hebt voor de energie in de zaal, dan wordt je leven gemakkelijker – je zult de weg zien en de weg van de minste weerstand vinden op de prachtigste manier. Nu zal ik even aan de kant gaan en Em naar voren brengen.

Mannelijke/vrouwelijke energie in balans brengen

JGegroet, ik ben Em. We hadden diep van binnen een lach zitten en moesten die even naar buiten laten. Hij wilde hem niet naar buiten laten komen, dus ik deed het gewoon en liet hem evengoed naar buiten. Welkom allemaal. Ik ben zo verheugd om bij jullie te zijn, want jullie brengen je energie in balans. We zeggen jullie dat het zo opwindend is voor ons om dit vanuit dit perspectief te zien, want wat er gebeurt, is dat jullie op zoveel manieren gepolariseerd zijn geweest op Aarde. Het is de manier waarop jullie het spel mochten spelen en daarom hebben jullie zekerheid kunnen vinden door een energie klaar te hebben staan. Die hebben jullie in polariteiten verdeeld en noemde de ene mannelijk en de andere vrouwelijk en zijn jullie vast komen zitten in die energieën en dat is erg moeilijk om de seksuele energie op jullie planeet in balans te brengen, maar jullie doen het geweldig. Zie je, ik balanceer wat wij mannelijke/vrouwelijke energie noemen. Ik hoef niet op Aarde te leven, dus dat is gemakkelijk voor mij, heel anders dan voor velen van jullie want het is een voortdurende balans om dat te kunnen doen. Jullie zijn al een heel lange tijd aan het proberen deze energie in balans te brengen. Jullie hebben nu geruime tijd in de uitzwaai van de mannelijke energie gezeten en wat de meesten van jullie niet herinneren is dat er tijden waren dat de vrouwen aan de macht waren. Maar toen hadden we evenveel problemen, dus het gaat over balans. Het gaat niet langer over polariteit en omdat jullie polariteit aan het verliezen zijn, kunnen jullie de seksuele energie tussen ieder van jullie in balans brengen. Dat opent allerlei nieuwe mogelijkheden.

Niet lang geleden hebben wij een expert gevraagd om in de LightMaster groep te komen en enkele Lightmasters te leren over wat transgender betekent omdat jullie op Aarde niet vertrouwd zijn met jullie volledige seksuele expressie. Jullie zijn alleen vertrouwd met de gepolariseerde versies die jullie nodig hadden om je geschiedenis op te bouwen. Nu is dat aan het veranderen en er zijn zoveel mooie manieren om liefde te ervaren op Aarde. Liefde is liefde is liefde en er zijn geen regels meer. Zo eenvoudig is het. Wat er nu gebeurt, is dat jullie zeggen:”Oké, ik hoef niet altijd in die of die relatie te zitten.” En we zeggen jullie om je seksualiteit niet af te meten aan je relaties maar aan je energie, aan wie je bent. Kun je je eigen beperkingen ten aanzien van je seksuele overtuigingen vinden? Natuurlijk, want jullie hebben ze allemaal op een of andere manier. Jullie hebben allemaal de regels van de Aarde geleerd volgens welke je moet leven om al deze prachtige negatieve en positieve gepolariseerde energieën in balans te brengen. Nu hebben jullie allemaal toegang tot een veel diepere liefde en verbinding met je eigen spirit, want je spirit kent geen polariteit, Wanneer je hier komt en net doet of je een man of een vrouw bent, betekent dat alleen dat je de spirituele energie die je van Thuis hebt meegenomen door een filter laat gaan die slechts een klein stukje van je laat zien. Pas wanneer je op alle fronten in balans bent, zul je meer van je eigen spirit in volledigheid en uniciteit kunnen dragen. Het is op geen enkele manier gemakkelijk voor de verbeelding want in een polariteitveld werd succes altijd bepaald door herhaling. “Oh, jij deed iets heel moois. Dat is geweldig.” Is dat succes? Nee. Pas wanneer je het een aantal malen herhaalt. Zodra je iets op deze manier leert doen, heb je geleerd om het steeds weer opnieuw op dezelfde manier te doen. Dan wordt het een overtuiging, die wij “BS” noemen. Dit brengt jullie meer in moeilijkheden dan je je kunt voorstellen. Jullie hebben ze altijd gebruikt, omdat ze heel succesvol waren, maar daarmee elimineer je ook alle andere mogelijkheden. Dat is nu aan het veranderen en we zeggen jullie dat er reacties zullen zijn om de mannelijke/vrouwelijk energie in balans te brengen.

Depolarisatie

Er vindt ook een depolarisatie plaats die jullie in staat zal stellen om op nieuwe manieren in balans te komen. Nogmaals, het is niet gemakkelijk. Op het moment dat je probeert te depolariseren, staan alle gepolariseerde wezens op en zeggen: ”Wacht even! Dit is mijn waarheid, dit is hoe het altijd is geweest en zo wil ik het houden.” Dat is de menselijke natuur dus wees niet alleen geduldig met jezelf maar ook met alle wezens op Aarde. Jullie zijn aan het veranderen en jullie veranderen het licht wanneer het binnenkomt vanaf Thuis en jullie drukken het uit met jullie prachtige smaken ijs, zoals Elrah het noemt. Jullie geven smaak aan het licht; dat is ook wat jullie Thuis doen en wij herkennen jullie licht. Wij zien jullie; we weten dat jullie hier neergezet zijn, specifiek vanwege jullie gaven. Wat wij jullie nu vragen om te doen, is om alle bescherming die je geplaatst hebt af te leggen, zodat jullie een comfortabel leven hebben en gaan zijn wie je werkelijk bent. Voor de waarheid is geen uitleg nodig. Je hoeft voor niemand ooit je emoties te beschrijven of te verdedigen. Zij zijn jouw waarheid. Misschien vind je ze niet altijd fijn of je zou willen dat je ze van tijd tot tijd kon wisselen, maar we vragen jullie om gewoon te zijn wie je bent. Ervaar al het goede, het slechte en het lelijke en ieder ander deel want het is een prachtig concept van jullie menselijke ervaring. Jullie zijn op een zoektocht naar schoonheid op Aarde. Jullie kijken allemaal rond om de schoonheid te vinden die je kent vanuit Thuis en soms vind je er een stukje van. Wanneer dat gebeurt, lichten wij op vanuit Thuis en zeggen: “Kijk! Hij heeft schoonheid gevonden. Is dat niet geweldig?” En iedereen glimlacht en verlicht het pad voor je. Reik uit en vind die schoonheid; het is overal om je heen en deel van wie jij nu bent.

Het opnieuw zaaien van nieuwe lichtvormen op Aarde

We willen nog een ding toevoegen, want we hebben het gehad over een heel belangrijke gebeurtenis die plaatsvindt op Aarde. In feite begon het in januari van dit jaar. Weet je, jullie zijn door een forse poort gegaan, lieverds, door de 12-12-12 helemaal tot 21 december en jullie zijn tevoorschijn gekomen in een nieuwe wereld, waar jullie een tijdje aan het acclimatiseren zijn geweest en jullie vinden nu de nieuwe comfortzones in deze nieuwe wereld. Het is beduidend anders dan jullie eerder ooit gezien hebben. Een deel van de reden is dat veel van de dingen die op jullie pad zijn geplaatst om de weg te markeren en je vertrouwen te geven onlangs zijn verwijderd. Velen van jullie hebben je reflectie kunnen zien. Jullie hebben jezelf psycholoog genoemd of healer of misschien reader. Deze woorden werken niet meer. Jullie zijn veel groter dan al die reflecties waar je naar gekeken hebt in de wereld om je heen. Zoveel mensen zijn in paniek geraakt omdat hun reflectie niet meer aanwezig was. Een van de dingen die op dat moment plaatsvond, was dat er een beschermend schild om de Aarde lag dat daar niet duizenden, maar miljoenen jaren was. Het was feitelijk vanaf de Aarde aan het uitzenden via de piramides op Aarde. Er bestond een piramideraster dat een heel licht magnetisch veld creëerde om de Aarde heen, wat vele meteoren en kometen ervan weerhield om de planeet te vernietigen en jullie stroom en evolutie van leven op Aarde te onderbreken. Het is zeer succesvol geweest, want er zijn daarbuiten veel asteroïden en rotsen die zeer recht naar de Aarde toe waren gericht, die niet zijn ingeslagen. Eerder dit jaar is dit beschermende schild verwijderd want jullie hebben het niet meer nodig zoals voorheen. Wat we jullie vertellen is dat er iedere dag een wonder geschiedt. Jullie ontvangen nu veel van deze kometen, asteroïden en stofdeeltjes uit de ruimte die jullie eerder niet ontvingen. Ook al hebben jullie altijd wel iets hebben ontvangen, dit jaar heeft er een dramatische groei plaatsgevonden en jullie zullen de rest van dit jaar nog meer zien. Waarom? Om de eenvoudige reden dat jullie opnieuw bezaaid worden. De Aarde begint een volledig nieuwe levenscyclus en dit zijn de levenszaden die opnieuw worden geplant. Toen de Hoeder vanochtend het nieuws aanzette, zag hij dat de opwarming van de Aarde nu bewezen is. De wetenschap heeft geen twijfel meer dat de opwarming van de Aarde wordt veroorzaakt door mensen. Wij zeggen jullie, lieverds, dat is absoluut waar. We zeggen jullie ook dat jullie het kunnen veranderen en jullie zijn al de bocht omgegaan. Maar als een massieve goederentrein in een richting gaat en je besluit rechtsaf te slaan, dan zal het wat tijd kosten en dat is wat er nu plaatsvindt. De hele mensheid is zich aan het aanpassen en begint deze nieuwe energieën te verschuiven. Vier het iedere keer wanneer je een meteoor ziet binnenkomen of je hoort een verhaal dat er gisteren een meteoor is geëxplodeerd boven het een of andere land, want dat betekent dat er nieuwe lichtzaden worden geplant die de hele Aarde veranderen. Welnu, jullie wetenschappers en biologen zijn het absoluut niet eens met wat ik zeg.. Volgens hen zit de Aarde nog steeds in een stervende cyclus. Jullie verliezen nu zeer snel allerlei soorten, maar om die reden herplanten wij voor jullie. Het zal deze lichtzaden tijd kosten om zich te ontwikkelen, maar jullie zijn degenen die ervoor gekozen hebben om gedurende deze veranderingscyclus hier te zijn. Jullie wilden de Aarde niet uitroeien en opnieuw beginnen zoals eerder. Jullie wilden hier blijven, in deze lichamen en hier bewust doorheen gaan. We kunnen niet trotser zijn op jullie want jullie hebben het al een stuk gemakkelijker bereikt dan je ooit had gedroomd. We vertellen jullie dit, omdat er de afgelopen dagen een paar dingen zijn gebeurd en er komt nog meer. Een ervan is dat jullie een zware aardbeving hadden in het deel van de wereld dat jullie Afghanistan of Pakistan noemen, maar feitelijk vormde dit een nieuw eiland. Dit eiland zal er niet lang zijn want het zal vrij snel terug in de oceaan zakken, maar het zal er lang genoeg zijn. De tektonische platen hebben langs elkaar bewogen en gedurende die tijd dat deze energieën werden opgebouwd, gaf dat stress op Aarde waar jullie allemaal mee verbonden waren. Iedereen heeft het leven wat moeilijker gevonden door de stress waar de Aarde doorheen ging. Wij kijken naar de vreselijke dingen die gebeurd zijn en jullie proberen je energie te sturen. Maar vier ook de Aarde want zij heeft zojuist een enorme hoeveelheid spanning losgelaten en ze is een hoop energie aan het herschikken. Welnu, waarom kwam dit nieuwe eiland omhoog? Het is een heel klein eiland. Het is slechts 75 cm. hoog en 60 meter doorsnee dat nu zal terugvallen, maar het is naar de oppervlakte gekomen om sterrenzaad op te vangen.

De ISON komeet bezaait de Aarde met sterrenzaad

Er komt een specifieke komeet aan waar jullie weet van hebben en waar we eerder over gesproken hebben. Er wordt nu verwacht dat deze jullie op 28 november 2013 zal bereiken, een dag die in de Verenigde Staten Thanksgiving wordt genoemd. De komeet zal langs de Aarde scheren, zoals het eerder heeft gedaan en zal zoveel sterrenzaad op Aarde verspreiden dat dit zaaiproces zelfs zichtbaar kan zijn en sommigen zullen het sterrenzaad kunnen zien neerdalen uit de atmosfeer. Dat stof draagt leven in zich. Dit zijn de sterrenzaden van Aarde in de nieuwe cyclus, in de nieuwe Aarde, die zou sterven, maar jullie veranderden van gedachten. Jullie werden wakker uit de droom en namen de leiding als bewuste scheppers en hier zijn jullie, rondlopend op Aarde en zeggen:”Waarom is niet alles het zelfde? Waarom voel ik me terneergeslagen? Waarom kan ik mijn licht niet zien?” Jullie hebben geen idee hoeveel jullie al hebben gedaan. Jullie hebben het spel al gewonnen, lieverds. We weten dat het voor jullie niet zo voelt. We weten dat het voor velen moeilijk is om te overleven, maar jullie hebben geen idee wat er zojuist is gebeurd. Meer dan 90% van de Aarde zou volledig zijn uitgeroeid en zou er net zo hebben uitgezien als Mars. Maar hier zijn jullie, klaar om de volgende levensfase in te gaan. Ga er in met je ogen wijd open. Vier het bij iedere gelegenheid, want jullie zijn de grootste engelen die ooit hebben geleefd. Het is ons een eer om hier te zijn en met jullie te spreken en jullie te helpen herinneren wie jullie zijn en wat jullie kwamen brengen op Aarde, want de tijd is daar. Denk aan de energie in de zaal en wanneer je het nieuws aanzet en sommige wereldgebeurtenissen ziet, denk dan aan de energie in de zaal. Zal de energie van de mensheid toestaan dat dat gebeurt? Weet dat jouw stem en jouw hart een enorm verschil maakt op Aarde. Het is geen cijferspel. Het is een energetisch spel. Wanneer jullie leren om je harten zelfs sneller te verbinden met behulp van technologie – jullie hebben geen technologie nodig, het leert je slechts hoe het te gebruiken, hoe je je eigen hart kunt gebruiken om een wereld van bewustzijn te creëren op Aarde. Jullie zijn magnifiek – ieder van jullie en we hopen dat jullie die heerlijkheid en dat speciaal zijn en uniek zijn dat jullie allemaal dragen, kunnen voelen. Jullie zijn spirits van Thuis die net doen alsof ze mensen zijn, maar wij weten wie jullie zijn en wij zijn hier om jullie daar aan te herinneren. Het is met de grootste eer dat wij jullie vragen elkaar met respect te behandelen. Zorg voor elkaar bij iedere gelegenheid die je krijgt. Geniet van deze komeet die in aantocht is en speel goed samen.

Espavo.
De groep

 

De Hartverbinding

Van Barbara

Uit je eigen ruimte gaan

Vandaag werd ik wakker en dacht aan de drukke dag die ik had gepland. Ik realiseerde me dat ik voor het grootste deel van de tijd in mijn kantoor zou zitten. Ik genoot van de warme zonneschijn van de nieuwe ochtend terwijl ik mijn koffie dronk. Ik genoot van mijn stille tijd terwijl ik de energie voor die dag voor mezelf neerzette. Met tegenzin ging ik mijn kantoor binnen om met mijn werk te beginnen. Ik zette het raam open, zodat ik toch nog van buiten kon genieten terwijl ik binnen zat.

Een van de eerste dingen die ik te doen had was mijn deel van de Bakens schrijven, De Hartsverbinding. Normaal gesproken verbind ik mij al dagen tevoren met Spirit terwijl mijn woorden in mijn boodschap vloeien. Vandaag zat ik vast. Ik voelde geen enkel woord binnen komen. Een paar dagen geleden dacht ik dat ik de volmaakte woorden in mijn hoofd had. Terwijl ik vandaag aan mijn bureau zat om te schrijven leek het niet of ze pasten bij wat ik voelde. Dat is wat er gebeurt met ons snel veranderende leven. Ik vertelde Steve dat ik vast zat. Hij stelde voor dat ik een pauze zou nemen en even uit mijn ruimte zou gaan, zowel mentaal als fysiek. Ik volgde zijn advies op. Ik herinnerde me hoe heerlijk ik me voelde toen ik deze ochtend buiten in de natuur was. Ik wilde nog langer onderzoeken wat de buitenwereld te bieden had. Ik verliet mijn kantoor en besloot om boodschappen te gaan doen. Wie zou denken dat naar de stomerij en de drogisterij gaan zo’n heerlijke bezigheid kon zijn. Iedereen die ik tegenkwam was zo ongewoon vriendelijk. Ik glimlachte en vroeg mezelf af of ik deze positieve wereld had aangetrokken zodra ik mijn perceptie van mijn realiteit had verschoven. Mijn grootste beloning was toen ik door de McDrive reed om mezelf te trakteren op een Caffe Latte. Het meisje bij de drive thru balie had een prachtige glimlach. Haar heldere licht verspreidde zich over alles en iedereen om haar heen, ook om mij. We hadden een heerlijk kort gesprek. Wat zij niet weet, is hoe zij mijn dag heeft beïnvloedt op een positieve manier. Zij weerspiegelde haar licht naar mij en hielp me om naar een blije plek in mijn geest te gaan. Ze herinnerde me aan een verhaal dat de groep lang geleden vertelde over een meisje bij Mc Donalds die haar licht op een prachtige manier verspreidde. Zij was een menselijke engel. Na mijn verbinding met de mensen in mijn buurt, voelde ik mij meer verbonden met mijzelf. Het is goed om je eigen ruimte te hebben, of het nu je kantoor is of je tuin of wat dan ook. Uit ervaring weet ik dat het soms goed is om buiten je eigen plek te reiken. Zodra ik dat deed, voelde ik me hernieuwd en opnieuw verbonden met mijzelf en iedereen om me heen. Ik weet nu dat om weer in mijn levensstroom te komen, ik uit mijn ruimte moest komen. Grappig, ik ben nu weer in mijn kantoor, omringd door werk dat ik moet doen, maar het is oké. Ik kijk er naar uit, want mijn werk is mijn passie. Ik moest alleen voorbij mijn ruimte kijken om mijn volmaakte plekje te vinden.

Een van mijn favoriete gezegden van Ernst Holmes is “het maakt niet uit hoe ongelukkig of angstig we zijn geweest in het verleden, vandaag presenteert zichzelf met een nieuwe mogelijkheid; vandaag kunnen we het leven met een frisse start beginnen.” Alleen al door deze woorden te zeggen, sprankelt er hoop voor een helder nieuwe toekomst vandaag.

Met liefde en licht,
Barbara

 

Speciaal verzoek: Copyright 2013 Lightworker.
Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org
te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.