december 2007

Človeško stanje
TO NI VAJA!

 

Od Steva:

S ponosom najavljamo odprtje več novih sekcij pri espavo.org.  Prva je sekcija, o kateri smo vsi že nekaj časa govorili.

Skladno s kanalaziranjem spodaj smo jo poimenovali Spekter. Naslov  vas bo popeljal tja in tu boste našli nekaj rednih rubrik, ki bodo vsebovale nekaj za vsakogar. Pogled širokega spektra ter mesto, kjer mnoge luči lahko sijejo.

Prva mednarodna konferenca človeških angelov je sedaj odprta za registracijo tu>

Nova sekcija, ki kaže na povezavo med znanostjo in lightwork-om je tu> Znanost v svetlobi

Sekcija Kaj pravijo ljudje dobiva super kritike.
Najdete jo tu>

Ta mesec nam grupa ponuja pogled na nas same z njihove perspektive. Predstavljam si skupino angelov, ki posedajo okrog in govorijo stvari kot: “Joj, moj človek ima zares hud primer človeškega stanja. Tako je smešen… dejansko misli, da je človek!”

Tu nam ponujajo tri praktična orodja, s katerimi si bomo pomagali, da se otresemo človeškega stanja.

2008 bo veliko leto, kajti obrnili bomo pomemben list za človeštvo. Naj bo vaše leto 2008 izpolnjeno s čarobnostjo in strastjo.

Veliki objemi in nežni drežljaji.

 

Pozdravi od Doma

Ali imate “človeško stanje”?

Človeško stanje

Vsak od vas ima “stanje”, s katerim se sooča in ki vam je povzročalo velike nevšečnosti ves čas vašega bivanja na tem planetu. Za vsakega od vas je izziv videti se, kot zares ste. To je zaradi globoko vsajenega sistema prepričanj, ki ga nosi vsak od vas. Potrebno ga je bilo nositi od samega začetka povezave, kajti to je bil del, ki je vse aktiviral za vas. A imate hud primer tega, kar mi imenujemo “človeško stanje”. Človeško stanje je zelo resna motnja duha.

Ko duh vstopi v mehurček biologije in aktivira tančico, ki jim preprečuje spominjanje, še vedno nosijo spomine na Dom. Sčasoma, če se ti spomini ne ojačujejo, zbledijo v ozadje zavesti. Včasih ostanejo le še v celičnih spominih, ki so odtis vaše duše na fizičnem telesu. Na tej točki začne duša dejansko verjeti, da je človek. To je resna motnja duše, ki jo imenujemo “človeško stanje”.

S tem se vi soočate vsak dan. Kamorkoli pogledate v svojem vsakodnevnem življenju so ljudje, ki vas poskušajo pripraviti do tega, da bi verjeli v človeško stanje, da bi bili taki kot oni. Ljudje, ki hodijo naokoli in resnično verjamejo, da so človeško telo, ki ga naseljujejo, so povzročili človeštvu na splošno več težav, kot bi si kdajkoli lahko predstavljali. To se začenja spreminjati. Ponovno ožičenje človeštva se odvija in evolucija bo kmalu pripeljala celotno človeštvo do tega, da bo gledalo z druge perspektive. Ta perspektiva je osnova vašega razumevanja kot Lightworker.  Sedaj opažate ljudi, ki začenjajo videti sebe kot resnično so in ne kot mislijo, da so. Za vas je tako težko sneti svoja krila ter natakniti fizični mehurček biologije in se pretvarjati, da ste ljudje. Ustvarili ste tančico, ki je neverjetno močna in zelo dobro deluje.

Fizične prilagoditve

Fizični mehurček biologije se sedaj privaja na nove vas. Hkrati se odvija več dogodkov. Kot prvo, svoje fizično telo razvijate bolj kot se zavedate, kar se bo kmalu pokazalo. Vaše fizično telo začenja prevzemati nove lastnosti, ki bodo omogočile, da skozi vaše telo pride več svetlobe in to je nekaj, kar se na tem planetu nikoli ni pričakovalo. Tega nikoli nismo pričakovali v tej igri. Nikoli ni bilo mišljeno, da bi otroci, ki prihajajo, nosili čarobnost, ki bi vam pomagala, da se spomnite svoje lastne, a ravno to se začenja dogajati. Nikoli ni bilo pričakovano, da boste lahko bili človeško bitje in pustili vsej svoji svetlobi, da gre skozi fizično telo. Zakaj? Ker je prva stvar, ki se zgodi, da začnete privlačiti pozornost, greste nazaj v človeško stanje ter mislite, da ste ljudje in da vas vsi gledajo. Nato prenehate s tem, zato da ne bi izstopali. Ko se tančica prične tanjšati, se prestrašite in vrnete k svojim starim sistemom prepričanj. Povrnete se k energiji tega, kdor ste bili in k sistemom prepričanj, ki so vas v tistem času podpirali. Dejansko se vrnete nazaj v človeško stanje.

Kot drugo, tudi fizično telo se začenja prilagajati, da bo mogoče imeti nov pogled na same sebe. Da bi se to zgodilo, bo postalo pomembno, da prenehate iskati svoj odsev izven sebe. To je naravni učinek človeškega stanja. V sebi ne morete videti svoje lastne svetlobe. Tudi če se pogledate v ogledalo, vedno vidite negativno. Ali ste opazili, da se vaša pozornost takoj usmeri na stvari, za katere mislite, da so napačne, in ne na tisto, kar mislite, da je prav? Torej vedno, ko se pogledate v ogledalo, se vaša pozornost usmeri na vaše nepopolnosti. To ogledalo takoj pritegne vaše probleme oziroma tisto, kar vidite kot svoje težave. To je zaradi količine svetlobe, ki jo nosite. A vendar gre le za majhen premik v zaznavanju. Gre le za majhno razliko v tem, kako gledate, da začnete videti same sebe od znotraj navzven, namesto od zunaj navznoter. Potrebno je vaditi. Ko se razvijate, boste sebe definirali s količino svetlobe, ki jo nosite. V začetku to ni enostavno, kajti tako navajeni ste definirati sami sebe s svojimi sistemi prepričanj. To se spreminja.

Prepričanja o biti človek

Del vaše evolucije kot ljudje je, da doživite multidimenzionalnost. To vam bo sčasoma dalo najširši možni pogled, ko se razvijate. Multidimenzionalni pogled vam bo dal neverjetne možnosti in vaša življenja bodo postala močna in bodo šla z naravnim tokom. Dnevno se premikate v področje multidimenzionalnosti. V naslednjih 12 letih boste izvedeli veliko več kot ste mislili, da je mogoče, o svojem pravem obstoju kot človeška bitja na tem planetu, kot duhovi, ki se pretvarjajo, da so ljudje. Začeli boste razumeti, kako je tkanina vesolja stkana skupaj in kako jo uporabiti. Nato boste razumeli, kako energija tke skupaj, da oblikuje snov. Razumeli boste, kako vaše misli ustvarjajo snov vsak trenutek vsakega dneva, ko reagirajo s to tkanino. Razumeli boste več o vaših resničnih, ustvarjalnih darovih ustvarjanja, o tem, da vsaka misel pošlje navzven vibracijo, ki vzame tkanino vesolja in jo stke skupaj, da ustvari nekaj čarobnega. Da bi to lahko naredili, je naprej potrebno ponovno oceniti svoja prepričanja o svojih prepričanjih. Kot zdravilo, kot začasna situacija, kot možnost, da stopite ven iz človeškega stanja, začnite pregledovati vaša prepričanja o vaših prepričanjih, kajti to zajame vse. V dneh, ki so direktno pred vami, bodo tisti, ki bodo pripravljeni spustiti in razširiti stare sisteme prepričanj, imeli veliko prednost pri celotnem procesu evolucijskega dviga, ki je pred vami.

Integracija

Govorili smo o časovni premici ter iluziji časovne premice. Vi vse vidite kot preteklost, sedanjost in prihodnost. Leva polovica vaših možganov ne dela drugega, kot da označuje čas ter vse, kar doživljate, pospravlja v male škatlice. To je tisto, za kar je bila vzgojena, da počne v polju dvojnosti. V dvojnosti je bila zelo uporabna, ker je vse razvrščala in izenačevala. Ona misli. Seveda se sedaj premikate ven iz dvojnosti in to je eden od vzrokov za ponovno ožičenje fizičnega telesa. Vse te spremembe vas bodo sčasoma pripeljale do bolj lahkotnega načina razvrščanja in preučevanja samega sebe. Toge škatlice ne bodo več delovale kot način, na katerega vidite življenje in samega sebe.

Ko dopustite temu delu vašega življenja, da določa, kdo ste in kaj delate, prevzamete sisteme prepričanj o tem, kaj to je. Ljudje ste bitja navad. Še vaše duše so bitja navad, kajti nagnjeni ste k temu, da znova in znova, tudi med življenji, izbirate enake stvari. Dejansko mnoge od sistemov prepričanj, ki jih imate danes, nosite s seboj že več življenj.

Ko začenjate razumeti, kako to deluje, lahko že od začetka vidite, kakšna so vaša prepričanja. Sčasoma postanejo vaše resnične motivacije stalno prisotne v vsaki odločitvi. Ko to jasno vidite in se spominjate svojih motivacij, lahko delate zavestne izbire. Če ste pozabili svojo resnično motivacijo, najverjetneje delujete po sistemu prepričanj, ki bo lahko postal zelo omejen v bližnji prihodnosti. Ko zavestno stopate po svoji poti, lahko začnete znotraj nositi več svetlobe. To so trenutki v življenju, ko ste z namenom in to čutite. Mnoge od vaših življenjskih odločitev sedaj sprejemate iz navade ali sistema prepričanj. Ključ do evolucije ni v odstranitvi sistemov prepričanj, ampak je v razširitvi škatle v lahkotnejšo in precej večjo posodo, v kateri lahki vidite same sebe.

Mnogi od vas opažate, da se vaša prepričanja začenjajo spreminjati. Začenjate premikati energijo tega, s čimer resnično delate in kako deluje. Ko začnete resnično vrednotiti ta proces, ko začnete resnično vrednotiti kdo ste znotraj, se vse zunaj začne spreminjati. Sedaj, bolj kot kdajkoli prej, boste opažali ogromne spremembe pri ljudeh.

Polje univerzalne energije

Prvo od treh orodij, ki vam jih bomo ponudili, je polje univerzalne energije. Okoli svojega telesa imate magnetno polje, ki vas povezuje z univerzalno energijo. Univerzalna energija temelji na ljubezni, a je povezava, ki gre od enega srca do drugega in vsa srca povezuje skupaj. Z drugimi besedami, vse kar ste v svojem življenju čutili, so čutili tudi drugi. Vsako čustvo, ki ste ga kdajkoli čutili, je v istem trenutku čutilo še več drugih. Velik val energije, ki izhaja iz vira ustvarjanja, se razširi med vse. Ko imate sistem prepričanj, to vnaprej določa način, na katerega se bo ta energija vrnila. S sistemom prepričanj je energiji, ki jo pošljete ven, že vnaprej določen način vrnitve. S tem omejujete svojega lastnega duha pri vaših kreacijah.

Celo nekatere od vaših najbolj uporabljenih metod za uporabo zakonov ustvarjanja, kot so bili uporabljeni znotraj dvojnosti, se bodo spremenile, ko se ljudje premikate v polje trojnosti. Takrat boste imeli precej širši pogled in boste lahko videli, kako je energija povezana skupaj in kako jo precej učinkoviteje uporabiti. Vaša zavestna uporaba polja univerzalne energije vam bo postala čisto naravna. Ko boste to obvladali, boste ustvarjali v spanju in v začetku se vam bo zdelo, kot da imate čarobno ves čas veter v hrbet. To je del doma, ki ste ga najbolj pogrešali, zato ga prvega ustvarite. Najprej se bo zdelo, kot da je to nov čut, ki se je nenadoma razvil pri ljudeh. Kot druge čute, boste tudi tega uporabili za interakcijo s svetom okoli vas ter za odsevanje svoje svetlobe. Ko ta nov čut uporabite v svojem življenju, lahko opazite motnje v komunikaciji, ki jih lahko povzročijo sistemi prepričanj. Je del vas, ki je popolnoma avtomatski in se odvija brez razmišljanja. To postane avtomatična reakcija na zunanji dražljaj, ki vzpostavi vibracijo znotraj univerzalnega polja, ki pride pred vami, preden vstopite v sobo, začnete projekt, začnete novo zvezo ali dvignete slušalko. Lahko bi rekli, da ustvari vaš svet tik preden pridete tja. Učenje, kako ga uporabljati, bo tema mnogih knjig v prihodnosti, toda zelo hitro bo postal vključen v novo človeštvo.

Kdo mislite, da ste?

Prvo prepričanje, ki ga ima večina ljudi, ki se spopada s človeškim stanjem je, da potrebujejo svoje sisteme prepričanj. Sistemi prepričanj so načini za definiranje življenja s tem, da najdete niti, ki povezujejo skupek resnic, ki ste jih zbrali. V začetnih dneh so vam sistemi prepričanj pomagali definirati Boga. Pomagali so vam definirati, kdo ste bili in najti vašo energijo kot ustvarjalci. Tu je bila vaša realnost zgrajena na podlagi misli, ki ste jih imeli o sebi. To je dobro delovalo v dvojnosti, ko pa se premikate v trojnost, pa to začenja postajati omejevalno. Stvari reagirajo drugače, ker ste vi drugačni. Vaše polje je drugačno in energija okoli vas in vse, s čimer ste v stiku, je drugačno, ker ste se vi premaknili. S tem premikom so vam dane možnosti, da pogledate v same središčne sisteme prepričanj o tem, kdo ste.

Orodje številka ena za spopad s človeškim stanjem je, da pogledate navznoter ter ocenite, kateri sistemi prepričanj vam služijo in kateri vas omejujejo. In nato, ko boste postali bolj fleksibilni v vseh vaših sistemih prepričanj, ponovno ocenite vsakega izmed njih. Z lahkoto boste dojeli višje resnice, ko vas vaši sistemi prepričanj ne bodo več omejevali. Ljudje imate občutek, da je vsepovsod le ena centralna resnica. Povemo vam, da ni ene resnice, kajti ne gre za nobeno destinacijo. Iskanje resnice je potovanje, ne destinacija in to je en središčen sistem prepričanj, ki se bo moral v bližnji prihodnosti močno raztegniti. Doživljanje potovanja, ko iščete odsev svojega lastnega duha v svetu okoli vas je razlog, da ste tu.

Preožičenje

Fizično preožičenje vsega človeštva se je že začelo. Raztegnilo se bo čez več let, a nove sinaptične poti  in novi načini komuniciranja vaših možganov bodo zaprli vrzel med dvema možganskima deloma, ki sta ustvarila tančico. En del možganov je, ki je neskončen in en del, ki je kočnen in ena stran možganov ima človeško stanje in ena stran se ukvarja le z vašim duhom, ki pozna svojo identiteto. Lahko vam povemo, da je šlo za namerno delitev, ki se zdaj začenja integrirati.

Opravljeno je bilo skozi dve možganski polovici. Dve polovici zdaj začenjata rasti nazaj skupaj preko novih sinaptičnih poti, ki se zdaj oblikujejo. Vaši medicinski znanstveniki bodo to opazili že v desetih do dvajsetih letih in to je silno za človeški napredek, saj se je začelo šele pred kratkim. Celotno preožičenje se začenja širiti preko vsega človeštva, ki začenja videti stvari drugače. To vnema del duha v fizičnem telesu in to prižiga, čemur bi rekli, spolno energijo v fizičnem telesu zaradi življenjske sile, ki zdaj lahko pride skozi vas in vam omogoča, da v svojih fizičnih bitjih nosite več energije svetlobe. Omogoča vam, da daste od sebe več svetlobe, da se povežete s svojim univerzalnim poljem in ste v svojem namenu.

Ta življenjski stil se mora začeti kot dnevna izbira, kajti, če ga prepustite, da gre po defoltu, boste šli nazaj k starim sistemom prepričanj in stvarem, ki so okopane v vaši izkušnji. Zato vsak dan izberite, da ste v namenu. Vsak dan izberite, da ovrednotite svoje sisteme prepričanj in svoje resnične motivacije, zaradi katerih nekaj počnete. Posebno raziščite svoje reakcije na stvari, ki nasprotujejo vašim sistemom prepričanj. Velikokrat zaradi sodb, ki jih imate do sebe, ali, ker mislite, da ta motivacija ni dovolj dobra, ne želite pogledati tega, kar vas motivira. Namesto, da osrečujem sebe, naj bi reševal svet. Namesto, da si kupim čokolado, naj bi raje počel nekaj, da se konča lakota v svetu. Povemo vam, da na to gledate iz dualnosti. Besedna zveza »naj bi« bo imela nov pomen, ko  izkušate trojnost. Da bi dali radost vsemu človeštvu, je prva stvar, ki jo morate doživeti, radost znotraj vas. Prva stvar, ki jo morate narediti je, da začnete izbirati stvari, ki vas popolnoma nahranijo, kajti tedaj namestite svoje energijsko polje zunaj sebe. Tedaj se cel vaš svet začne spreminjati. Tedaj vstopijo v vaše življenje ljudje, ki so polni energije, polni življenja, polni izraza in polni svetlobe. Ko vidite, da vaša svetloba odseva to, postanete navdušeni nad možnostmi in začne se popolnoma nov del vašega življenja. To je prebujenje, ki se zdaj začenja dogajati na vašem planetu. To je odgovor človeškemu stanju, od katerega se začenjate osvobajati.

To ni vaja

Nekaj zelo pomemebnega vam moramo povedati. To, dragi naši, ni urjenje. Čas vaje je mimo. O svojem napredku imate nekaj zelo pomembnih odločitev, ki jih boste naredili kolektivno v času naslednjih dveh let. Napredujete z osupljivo hitrostjo. Tako hitro se premikate, da je povzročilo revizijo vaših ‘božanskih načrtov’. To je neverjetno lepo, a vendar je čas, da vaše akcije ujamejo vašo novo vibracijo. Naj ne gre to mimo vas, kajti to je velika priložnost. Ne čakajte, da kolektivna vibracija pritisne na sprožilec, kjer to vidite v vsakem. Tisti, ki delajo s svetlobo (*lightworker) so izbrali, da so tu, da svetijo svetlobo, kjer je ta potrebna in so bili poklicani, da delujejo danes. Vaša svetloba je potrebna bolj kot kdajkoli. Toda najprej poskrbite, da vam bo udobno s svojo svetlobo, ki sije skozi vaše fizično bitje. Upamo, da jo doživljate in ji dovolite, da ožarja vaše polje, da je polno življenja.

Vprašate: »Kako lahko to naredim? Že leta sem v službi in tam me ne razumejo in nočejo, da govorim o svetlobi ali energiji. Samo delal bom in opravljal svoj posel.« Povemo vam, da boste kmalu videli ljudi okoli vas dvigujoč vibracijo in, če ne bodo, tedaj je vas čas tam omejen. Niste več zmožni tolerirati nekaterih stvari, ki ste jih navadno tolerirali. Če ste nizka vibracija, greste lahko skozi obsežno vibracijsko neskladje. Ogromno je. Ko dvignete svojo vibracijo, stiska in utesnjuje. Na tem mestu vstopijo vaši sistemi prepričanj.

Tako sprašujete: »Kaj je največja stvar, ki jo lahko naredim? Kaj je tista ena stvar, ki jo lahko naredim, da to poženem v gibanje?« Z veseljem bi vam povedali nekaj modnih reči o ceremoniji, skozi katero lahko greste in kako lahko deluje, toda enostavneje gre z vašim namenom, ki pove vse. Lahko vam damo ceremonije. Lahko vam damo meditacije. Lahko vam damo načine, da greste vase, saj so le orodja, ki odsevajo vašo čarobnost, ne našo. Orodja ne vsebujejo čarobnosti. Vi jo. To je odgovor človeškemu stanju.

Čas resnice

Prosimo razumite, da na ta planet prihaja čas, ko bo vsak od vas želel vstati in biti za svojo resnico upoštevan. Mnogi od vas se prav zdaj sprašujete, kaj je vaša resnica. Ne veste, toda vaše srce ve. Veste, kdo ste in kam greste, četudi tega morda ne veste na zavedni ravni. Vaša vez z vašim višjim jazom postaja z vsakim dnem močnejša, delno zaradi infuzije spolne energije, ki vstopa v vaše telo. Vaše celotno fizično telo dviga vibracijo. Z vsakim dihom prihajate bližje domu. To se ne bo ustavilo, toda, kako kot kolektivno človeštvo doživljate to spremembo, je še vedno neuravnano. Ni še bilo odločeno, kajti niste se še odločili, kako se bo to zgodilo.

Sedaj, lahko je težko. Lahko je skozi vojno s silo. Lahko je skozi velike globalne nesreče in vremenske spremembe. Lahko je tudi udobno in gladko. Te izbire so vaše in ni pravih ali napačnih izbir. Človeška evolucija je v teku in se bo zgodila. Je le vprašanje, skozi kaj boste medtem šli. Ali razumete, kako težko je za nas gledati vas včasih in videti bolečino, ki jo doživljate, ker se ne morete spomniti, kdo ste? Ali veste, kako nam je težko gledati vas, ko se počutite izgubljene, ko poznamo duha in veličino v vas, vi pa je ne občutite?

To bo postalo običajno stanje, ko se začenjate pomikati proč od človeškega stanja, kajti prva stvar, ki jo naredite, ko začnete opuščati svoje sisteme prepričanj je, da opustite nekaj svoje identitete, ki vas ohranja v teh prepričanjih. Zelo obča situacija bo za vsakega od vas, da se boste počutili sami in se spraševali, če ste na tej poti. Samo en odgovor je na to. Le ena pot je ven iz tega in to je, da sežete ven in primete roko nekoga. Destinacija je nepomembna. Sežite ven in počastite druge na poti z vami in tiste na katerihkoli poteh, ki vanje vdihujejo svetlobo. Sezite ven in se dotaknite srca nekoga – da sebe postavite ven iz sebe, tako, da niste zunaj in gledate noter. Začnite torej sijati svetlobo od znotraj in začnete se premikati iz polja mene v polje mi. To začne spreminjati človeško stanje v stanje človeškega angela. Ta iluzija se dogaja vsak dan. Vsak od vas ima priložnost, da danes naredi več, kot ste kdajkoli prej naredili in težko je, to vam zagotavljamo.

Odstranitev svoje izkušnje s časovne linije

Na začetku je bila dolga vrsta, ki so jo oblikovale duše, da bi vstopile na Zemljo. Nato, sledeč »tej zemeljski igri ne bo nikoli uspelo«, je bilo priti na Zemljo ne tako popularno. Zdaj je ponovno vrsta, dragi naši. Ustvarili ste priložnost, da nosite svojo moč kreacije, medtem, ko ste v fizičnih telesih. To je v Vsem, kar je, povzročilo precejšen vrvež. Nikoli ni bilo pričakovano. Mnogi so v vrsti, da pridejo na Zemljo, da vzamejo katerokoli fizično telo, ki ga lahko dobijo, le da bi bili tu pet minut, če je potrebno, da poskušajo narediti vtis in razliko. Želijo biti tu za čudež, ki prihaja. Želijo biti del te energije na katerikoli način lahko. Tako težko je, ko ste na tak način znotraj sebe, skušajoč najti svojo pot ven. Edini način, da to naredite je, da začnete puščati svetlobo ven in osvobajati se od človeškega stanja. To je narejeno z drugim najpomembnejšim orodjem, odstranjevanjem svoje izkušnje s časovne linije.

Naj vam damo primer, kajti mnogo orodij bo sledilo, ki vam bodo pokazala, kako odstraniti stvari s časovne linije. Oblikovano je, da vam pomaga polno doživeti dimenzionalnost časa sedaj, polnost točke, kjer ste. Začenši z vsakim problemom, ki ga imate v svojem življenju, se morate vprašati: »Kaj je prav zdaj moja izkušnja?« Razvijte navado, da si postavljate to vprašanje v stresnih časih v svojih življenjih in opazujte, kaj se zgodi. Večina vaših upov je v prihodnosti in večina vaših strahov je v preteklosti. To je produkt magnetizma. Ali veste, kaj se zgodi, ko nosite negativno energijo ali dvom ali strah glede prihodnosti? Namesti natanko to, česar se bojite. Raje kot samo misel, postane manifestacija in ustvarite natančno obratno od tega, kar mislite, da želite. Odstranitev s časovne linije postaja drugi del tega, kar vam bo izjemno pomagalo.

Spektralno razgledovanje

Tretje orodje, ki vam ga bomo danes ponudili je spektralno razgledovanje. Mnogi od vas začenjate videti stvari z mnogokratnih kotov. Kot se zavedate, je skoraj kot bi bili kamera, ki doživlja življenje. To ste prišli opraviti sem v iskanju boga. Zdaj ste odkrili, da je možno uporabiti zelo širokokotne leče na svoji kameri življenja, kar prinaša mnogo več celotne slike, ki jo ima življenje za ponuditi. Zdaj ste navajeni na to, toda ko se mojstrite v tem, boste začeli videti v mnogovrstne dimenzije svoje izkušnje. To je darilo spektralnega razgledovanja. Spektralno razgledovanje je enostavno izbiranje največjega razgleda, s katerega je videti katerokoli točko v svojem življenju. Je način, da se začnete osredotočati na največjo perspektivo svojega življenja.

Točka ena: ugotovili boste, da večina vaših problemov niso problemi. Vemo, da bo razočaralo mnoge od vas, toda ko začnete resnično gledati največjo sliko, boste ugotovili, da mnogo težav, za katere ste mislili, da so nepremostljive, niso vredne ukvarjanja, ker so enostavno le sistemi prepričanj, ki so se zadržali preko nižjega vibracijskega obstoja. So le staroenergijski vzorci, ki jih skušate vnesti v nove dele. Ne deluje. Pomeni opuščanje. Pomeni, spustiti nove stvari v svoje polje. Ugotovili boste, da je v vašem fizičnem bitju več zmožnosti. Vaši fizični mehurčki biologije bodo šli skozi mnoge spremembe, ko se pomikate skozi to. Ena od njih, na katero ste se vsi navadili, je teža. Vi, ljudje, ste tako preobremenjeni s svojo težo. Zaradi svoje preobremenjenosti z njo, jo še več pritegnete. Nikoli se nismo spomnili na to. Ljudje ste včasih tako domiselni. Bolj, ko si lahko pomagate doživljati to kot duh, ki se pretvarja, da je človek, več svetlobe boste nosili.

Zapustili vas bomo s tremi preprostimi opomniki. Ravnajte drug z drugim z največjim spoštovanjem, kajti del drug drugega ste. Vzgajajte drug drugega in naredite pot bolj udobno ob vsaki priložnosti kot lahko, kajti to naredi vašo osebno pot bolj udobno. Spomnite se, da je čudovita igra in lepo se igrajte skupaj.

Espavo

Grupa

Naša praznična želja

Barbara Rother

To sporočilo je za vse, ki delate s svetlobo (*Lightworkers), ki jih blagoslovljeni kličemo duhovna družina. Mnoge od vas smo imeli čast srečati skozi mnoga pretekla leta. Nekatere še nismo imeli užitek osebno srečati. Čutimo srce vsakega od vas, kakor upamo, da vi čutite naša.

To je čaroben čas leta, ne glede na to, kako ga praznujete. Prihajamo iz različnih okolij, kultur, imamo svoje lastne posebne običaje. S Stevom pogosto praviva, da ne glede na to, kam potujeva z Lightworkerjem, ugotoviva, da so vsi ljudje enaki na tako lep način. Svetloba, ki jo vsak nosi in razširja na svoj unikaten način, nas povezuje.

Občutite vzemirjenje in upanje, ko se pomikamo v to leto 2008. Zamislite si sebe, kot majhnega otroka, v pričakovanju nepričakovanega. Ko čutimo, da je vse mogoče, tedaj so naše kreacije neomejene. 2007 je poglavje v naših življenjih, ki se ga pripravljamo zapreti. Nato bomo obrnili strani, da se razprostre prihodnost.

Najboljše želje za novo leto sreče in svetovnega miru.

Vsakemu od vas naša ljubezen in praznični objemi.

Barbara in Steve Rother
kolegij Lightworkerja
in grupa

Obvestilo avtorja:
Prosimo, vključite ta del, ko uporabljate to gradivo.

Avtorska pravica 1998-2013 Steve Rother. To informacijo lahko prosto, delno ali v celoti brezplačno posredujete. Kadar uporabljate samo del tega gradiva, prosimo poudarite, da gre za skrajšano verzijo in priporočite bralcu originalno celotno verzijo na: http://www.espavo.org/beacons/ V publikacijah je dovoljeno objavljati to gradivo, za kar ni potrebno dovoljenje, prosimo le, da nas o tem seznanite na: Ke****@es****.org Vse nadaljne informacije o »The Beacons of Light~Re.minders from Home~« lahko poiščete na: http://www.espavo.org/ ali preko Lightworker na (858) 748 5837.