februar 2007

Dvanajsta dimenzija
Dimenzija ustvarjanja

 

Od Steva:

Grupa je že večkrat povedala, da našo realnost ustvarja točka zaznavanja, s katere jo opazujemo. Spremenite točko zaznavanja in spremenili boste svojo realnost. To je mogoče slišati preprosto, a v tem sporočilu nam  grupa kaže, kako zelo uporabno je lahko. To sporočilo govori tudi o povezavi metafizičnega in znanosti, dveh ločenih entitet, ki naj bi se nikoli popolnoma ne strinjali. Prikažejo ju kot dve ločeni vibraciji, ki s prekrivanjem oblikujeta harmonični vzorec, ki ga imenujejo “Tretja Vibracija.”  Občutite tretjo vibracijo, ko berete to sporočilo.

Veliki objemi in nežni dregljaji

Steve Rother
govornik grupe

 

Pozdravi od Doma


Božanska ‘človeška’ izkušnja

Energija, ki ste jo ustvarili v tem svetem prostoru, presega vaše razumevanje. Ko gledamo preko tančice, da bi vas videli, je ta prostor, ki ste ga ustvarili, tako neverjetno čaroben. Dragi naši, vi ste čarovniki Igralne deske. Vi ste tisti, ki sprejemate svojo pravico, da nosite svojo lastno ustvarjalnost, da nosite vse dele vaše lastne božanske pravice do ustvarjanja. Povemo vam, da ko jo uporabite, vam na tej strani tančice zaploskamo. Ne sedimo tukaj in ne poskušamo vas usmerjati in ne rečemo vam: “Narediti morate to in narediti morate tisto.” To je bila zelo stara energija —nekaj tisočletja starega — a tako dolgo ste se držali tega.  Tako dolgo ste se držali te energije in govorili: “Povejte nam, po kateri poti naj gremo.” Rečemo vam, da hodite v krogih, samo da bi videli, kaj boste ustvarili iz tega. Tako smešni ste, ko to počnete. A potem—na naše začudenje—dosežete cilj znotraj kroga! Tako čarobni ste. Potem dvignete pogled k nam in nas vprašate: “Kaj je smisel življenja?” in mi vam vrnemo odmev:  “Kaj je smisel življenja?, kajti vi ste tisti, ki nosite te odgovore, ne mi. Igra, ki jo igrate, ni iskanje odgovorov o življenju, ampak da definirate življenje preko človeške izkušnje vaše duše. Taka je božanska človeška izkušnja, ki jo iščete. Vi ste tisti, ki ste izbrali, da si nadenete tančico. In včasih ste izbrali hojo v krogih, da bi spoznali, da ste vi tisti, ki ustvarjate pot—poti ne ustvarjamo mi s tem, da vam govorimo, kam pojdite. Tako veselje vas je sedaj gledati, kako ustvarjate, kajti dolgo časa so naša sporočila vedno naletela na gluha ušesa. Kot kolektiv niste bili sposobni razumeti, kaj pomeni resnična moč človečnosti, a vi ste sedaj tu, sprejeli ste in držite svojo moč na načine, ki se do sedaj še niso zgodili. To je zelo razburljivo za nas na tej strani tančice.

Multidimenzionalnost  – naslednji korak človeštva

Na ta dan bi vam radi pomagali združiti nekatere od konceptov, o katerih že zelo dolgo govorimo. Varuh ve, kaj mislimo s tem in je zelo navdušen. Zato ga bomo prosili, naj preprosto vdahne in se umiri – včasih se nekoliko razburi. To, kar smo pogosto omenjali v naših sporočilih, je o multidimenzionalnosti—delovanje v mnogih dimenzijah časa in prostora, da vam pokažemo, kako lahko delujejo skupaj pri dvigovanju kolektivne vibracije človeštva. To vam sedaj omogoča, da ste v več dimenzijah in da mnoge dimenzije uporabljate v svojih vsakodnevnih življenjih tukaj. Ne moremo vam povedati, kako razburljivo bo, ko začenjate odkrivati, kakšne so možnosti. Komaj čakamo, da vidimo, kako boste odreagirali na to in kako boste ponesli to daleč preko naših najvišjih sanj o tem, kaj lahko naredite s tem.  Pa začnimo. Danes naj začnemo s tem, da vam pokažemo eno od idej, ki jo lahko uporabite za odprtje številnih dimenzij znotraj časa in prostora osebe, katera ste sedaj.

Znanost in metafizika se srečata v Tretji vibraciji

Poskušali smo vam pokazati, da se znanost in to, kar imenujete metafizika, mnogokrat ne ujemata popolnoma. Ta dva koncepta obstajata v ločenih vibracijskih realnostih. Mesta, kjer se združita, mi imenujemo harmonični nadtoni. To pomeni, da znanost in preučevanje duše obstajata v dveh različnih namenih, za dosego dveh miselnih poti. Nikoli se ne bosta srečali in popolnoma strinjali, a harmonični nadtoni se bodo. Ko val potuje z eno hitrostjo in drugi val potuje z večjo hitrostjo. Vsake toliko se ta dva valova srečata in križata drug drugega in dejansko ustvarita tretji val, ki je tretja vibracija. Te harmonije nosijo resnico vsem ljudem. Zato ni možno imeti abecednika, ki vsebuje vse resnice, ki vsebuje vse o človeškem življenju, kajti nihče ne bi mogel dešifrirati le tretjega vala. Val vas doseže na mnogih, multiplih dimenzijah naenkrat. Varuh je to mnogokrat ugotovil. Ljudje so mu pisali in govorili: “Všeč nam je bilo, ko je grupa rekla to.” In Varuh je rekel: “Čakajte no. Grupa ni rekla tega.” In potem preveri tekst in ugotovi, da mogoče to je tam, ampak on tega ni slišal, ko je prišlo skozenj. Povemo vam, da vam govorimo na mnogih dimenzijah naenkrat. Zato večino vaših sporočil dajete preko vašega srca in ne vaše glave. Mi oddajamo vibracijo energije ljubezni, ki je v sozvočju z vami, če tako izberete. Če je v sozvočju z vašim srcem, potem vstopi v vaše bitje in znotraj vas ustvari tretjo vibracijo, ki nosi resnico. To je multidimenzionalno in je nekaj, ker se začenja ojačevati. Kmalu se boste naučili, kako delati to drug z drugim.

Čeprav se lahko zdi elementarno, pa je zelo pomembno razumeti osnove. Eno od mest, kjer se znanost in metafizika srečata, je v razumevanju  multidimenzionalnosti.  Ja, vsi mislijo, da obstaja razlika in da bi lahko razložili Teorijo superstrun, je bilo rečeno, da mora biti Teorija superstrun dokončana v enajstih dimenzijah časa in prostora. Eone časa vam že govorimo, da obstaja dvanajst dimenzij časa in prostora, zatorej izgleda, kot da se ne strinjamo. A danes bomo govorili o dvanajsti dimenziji; pokazali vam bomo kaj to je in kako jo uporabiti v vaših vsakodnevnih življenjih. Če tako izberete, lahko uporabite nekatere od teh vaj in idej in jih prenesete v vaše vsakodnevno življenje, da boste začeli širiti svoje multidimenzionalne sposobnosti. Čeprav se vam bo del tega zdel zelo preprost, pa polaga temelje za razumevanje, kdo vi zares ste. Torej bomo za trenutek govorili o tem.

Dvanajsta dimenzija duše

Enostavno je razumeti, da če imate tu enajst vrst ljudi v enajstih vrstah stolov, potem imate eno vrsto stolov tu, eno vrsto stolov tu, tam in tako naprej. (Steve je tu vstal in pokazal na vrsto stolov v občinstvu.) V resnici je ta prva vrsta ena človeška izkušnja duše. Ta druga vrsta je še ena izkušnja te iste duše. Ah, ampak vi niste edini, ki doživljate življenjsko izkušnjo duše, kajti poleg vas je še eden, še ena vrsta, ki niti ne ve za to vrsto. To je vaša duša, ki ima različne izkušnje v času in prostoru. Obstaja znotraj harmonične vibracije prve. Obstaja harmonija vaše vibracije, ki je tam in ima nekoliko drugačno izkušnjo, torej lahko vi delate nekoliko drugačne izbire kot ta duša tam. Dejansko vam povemo, da je enajst izkušenj duše, ki delajo enajst različnih izkušenj za eno dušo, za eno energijo. Ko greste Domov, vsi odidete v podobnem času in prostoru na tej dimenziji in se ustalite na sedmi stopnji življenja. Vsako od izkušenj iz vseh enajstih dimenzij prostora in časa prinesete s seboj in jih vključite v svojo jedrno osebnost. Jedrna osebnost je čisto bistvo vaše duše. Je del, ki ga nosite s seboj življenje za življenjem za življenjem. Je čarobnost tega, kdor resnično ste. Torej, z razumevanjem tega pride znanje, da je enajst različnih izkušenje iste duše, ki jo mi imenujemo “vi”—duša, ki se pretvarja, da je človek v enajstih različnih dimenzijah časa in prostora. Kaj je torej dvanajsta dimenzija, vprašate?

Tretja vibracija višjega jaza

Dvanajsta dimenzija je vaša točka zaznavanja, s katere vse gledate. Če gledate izkušnjo vaše duše s teh stolov tu, in te vrste življenja, potem je tu vaša točka zaznavanja za to dušo. Kaj se zgodi, ko magično začenjate razumeti, da obstaja enajst drugih možnosti, ki jih lahko zaznate? To, na kar mislite, ustvarja v vaši realnosti. Veste, da je vedno bilo tako—kar držite v svojih mislih, kar držite v bistvu tega, kar ste, tako hitro postane vaša realnost. Prosimo vas, da obdržite ta koncept enajstih dimenzij časa in prostora, kajti dvanajsta dimenzija točke zaznavanja je tista, nad katero imate popolno kontrolo. Del tega se začne v preprostosti učenja gledanja stvari z druge točke zaznavanja. Kot ljudje ste odrasli v področju dvojnosti, kjer vse, kar sem vam zgodi v življenju, definirate kot dobro/slabo, prav/narobe, ljubezen/strah, dobro/zlo—vsi ostali zabavni izrazi, ki jih uporabljate. Ničesar nikoli ne poimenujete sivo, ampak je vedno črno in belo—ali ni to zanimivo? Vi vidite stvari skozi polarizirano zaznavanje. Sedaj, ko se premikate ven iz polja dvojnosti in greste v polje trojnosti, boste povezavo nasprotij uravnotežili z novo tretjo točko zaznavanja, ki predstavlja tretjo vibracijo harmonij. To se boste naučili poznati kot svoj višji jaz. Sedaj boste torej začeli videti stvari skozi trikotni pogled trojnosti, namesto le skozi nasprotja od črno/belo, zgoraj/spodaj, ljubezen/strah in vsa ostala izmed njih. Ko začenjate dojemati koncept, razumite, da niste storili nič drugega kot premaknili svojo točko zaznavanja. Že začenjate biti multidimenzionalni, zato prehod iz polja dvojnosti v polje trojnosti ni nič več kot premik v dvanajsto dimenzijo. Premaknili ste se v namensko uporabo te nove dimenzije, kajti dvanajsta dimenzija je dejansko vaša točka zaznavanja. Tu se naše sporočilo razlikuje od znanosti, kajti znanost je mnjenja, da obstaja enajst dimenzij časa in prostora in mi tega ne oporekamo. Kar pravimo je, da je dvanajsta dimenzija točka zaznavanja. To je čarovnija, ki jo imate. To je del, ki ste ga pogrešali in ga začenjate uporabljati, in ko bo kolektivna vibracija človeštva dosegla nivo, kjer lahko začnete to uporabljati v vaših vsakodnevnih življenjih, glejte kaj se bo potem zgodilo na planetu Zemlja.

Ali bo strašljivo? Da. Ljudje ljubite prestrašenost, zato se boste sigurno prestrašili. Ali bo zabavno? Oh da, kajti to je eden od pogojev, ki jih postavljate za svoje lastno napredovanje. “Mora biti zabavno ali pa tega ne bom naredil!” Ljubimo tak odnos. Podpiramo vas v tej izbiri. Ko greste naprej, boste slišali obilo smeha, kajti ko začenjate videti stvari iz mnogih dimenzij, začenjate razumeti, da je točka zaznavanja premična. Kot kolektivna vibracija človeštva tega nikoli prej niste popolnoma dojeli. To ni v nobeni od vaših knjig. Niste dojeli, da lahko enostavno premaknete svojo točko zaznavanja in spremenite svoje celotno življenje. Kar dejansko delate, ko premikate točko zaznavanja, je premikanje iz ene vrste v drugo. In sedaj, ali je možno živeti v tej vrsti vsak dan, se premakniti tri vrste naprej, tam ujeti idejo, povezavo, točko zaznavanja in priti nazaj? Ja, je, in to je tisto, kar se bo zgodilo, ko se učite začeti premikati dvanajsto dimenzijo. Ko začenjate razumeti in uporabljati dvanajsto dimenzijo kot odločno orodje v vašem vsakodnevnem življenju, boste razumeli.

Dostop do dvanajste dimenzije

Obstaja mnogo načinov, na katere lahko dostopate do dvanajste dimenzije. Najpomembnejši element, ki se ga morate spomniti je, da v trenutku, ko se nekaj zgodi v vašem življenju, razumete, da imate najprej možnost, da izberete, kje bo vaša točka zaznavanja. Na primer, če prejmete slabe novice v pismu in ker veste, da so novice slabe, nočete odpreti pisma, a vseeno z nožem za odpiranje prerežete rob, sežete v kuverto in izvlečete pismo. Namesto tega, preden dejansko potegnete pismo ven, ga odprete in absorbirate v svoje možgane, imate delček sekunde, ko  lahko izberete svojo točko zaznavanja. To je eden od najlažjih načinov za premik v dvanajsto dimenzijo. Preden odprete pismo, globoko vdahnite in si recite: “Našel bom najvišjo točko zaznavanja, s katere si lahko to ogledam, na glede na to, kaj je.” Dovolite vašemu duhu, vašemu najvišjemu jazu, da vodi vašo dvanajsto dimenzijo, da vas postavi na najvišjo točko zaznavanja kot lahko, in vam dovoli, da to izkusite. Če vam to povzroča težave, je eden izmed najlažjih načinov, da očistite energijo in omogočite, da se to zgodi, smeh – kajti smeh je čistilec energije. To naredite, ko se smejite. To je smeh in jezik angelov, dragi naši. Mi se ves čas smejimo in prav zato je Doma tako radostno. Razumite, da imate delček sekunde, da izberete.

No, kaj se zgodi, če se odločite, da ne boste poiskali najvišje točke zaznavanja? Kaj, če padete v svoje stare energijske vzorce, potegnete ven pismo in rečete:  “To je najslabša stvar, ki se mi je kdaj zgodila. Le kako si bom opomogel od tega?” Ok.  Izbrali ste svojo točko zaznavanja, a povemo vam, da jo še vedno lahko premaknete. Sedaj je lažje premakljiva kot kdajkoli prej zaradi kolektivnega dviga vibracij. Imate zmožnosti, da premaknete to točko zaznavanja. Torej ste vse izgubili. Vse je izgubljeno: hiša, veza, dom, avto, položaj. Vse je izgubljeno, sedaj ko ste potegnili ven ta kos papirja.  Kako bi le…? Sedaj nimate več nobenih vezi. Sedaj imate vse možnosti, ali ne? Ja, bi to lahko bile le pobožne želje? Bi lahko bilo le pozitivno razmišljanje? Ja, absolutno. Obstaja pozitiven vidik tega, vendar se je bolj kot kdajkoli prej možno tudi v vsakdanjih življenjih premakniti v dvanajsto dimenzijo. Sedaj imate sposobnosti, da to naredite na zavestnem nivoju, namesto da se urite, da vedno razmišljate z najvišje možne točke. Sedaj je možno celo, da imate najhujšo izkušnjo, ki jo človek lahko doživi, na tem kosu papirja, ki leži pred vami in se smejite. V tem smehu, ko med smehom vdihnete, vdihnete vse možnosti, ki so vam na voljo, kajti sedaj niste vezani na avto. Niste vezani na razmerje; niste vezani na položaj. Sedaj imate možnosti začeti novo življenje. Vse je zaznavanje, dragi naši. Vedno je bilo zaznavanje, a sedaj imate, bolj kot kdajkoli prej, možnosti uporabiti to na vsakodnevni osnovi in to je neverjetno vznemirljivo.

Naredite veliko “dobrih” napak
Štetje do tri za dostop do tretje vibracije

Z največjim pričakovanjem bomo gledali, ko boste prevzeli in se igrali s tem. Kaj boste s tem, je vaš ukaz. Nekateri od vas se tako bojite igrati z nekaterimi novimi orodji, kajti bojite se delati napake. Upamo, da naredite veliko dobrih napak. Delajte na tone velikih napak. Igrajte se s tem. Odbijajte se od stene s tem. Naredite, karkoli morate narediti, da boste razumeli. Kajti, karkoli je, vse kar potrebujete je, da zasučete svojo točko zaznave in ta se spremeni. Neštetokrat smo uporabili frazo – razumite, prosimo, da to ni samo metafora. To je realnost. Ne morete pasti, pa če si še tako prizadevate za to… in cenili bi, če bi si nehali tako močno prizadevati. Realnost je, da ste na igralnem odru, kjer igrate čudovito igro. V katerem koli trenutku se ustavite in rečete: “Te igre ne želim več igrati.”

Spremenite točko zaznave in igra se spremeni. Vse se zdaj premakne, zatorej, kot orodje, uporabite to premišljeno. Uporabite čarobno štetje do tri, da spremenite svojo točko zaznave. Celoten svet, ki ste ga spoznali v svoji zaznavi tega, čemur rečete tri dimanzionalnost, je zgrajen na trojkah.  Da bi se premaknili ven iz te energije v višjo vibracijo, vam bomo dali preprosto štetje do tri: ena, dve, tri… premaknite točko zaznave. Tako preprosto je. Poskušamo za vas zaplesti ravno toliko, da razumete, kajti ljudje radi zapletate stvari. V realnosti je mnogo enostavneje kot to, toda dali vam bomo to orodje, ki bo ravno dovolj zapletlo stvari, da boste zaposleni. Če vam je ljubše, bomo naslednjič poskušali narediti bolj mistično. Morda bomo Varuhu poveznili na glavo klobuk ali pisano ruto, ali kaj takega.  Zdaj se smeji in pravi  “nikakor ne.”  Bomo videli. Povemo vam, da je to vaš čas, da to naredite. Orodja so tu, pred vami. To je čas delovanja. To je čas največjih priložnosti, kar ste jih kdaj imeli – da ugotovite, kdo ste, da se premaknete v svojo strast, vse to je narejeno zaradi dvanajste dimenzije. Dvanajsta dimenzija niso sanje. Nič več ni samo potencial. Resnično je. Tukaj je. Vseskozi ste bili v njej in zdaj odmikate tančico vstran, da začenjate razumevati, kaj v resnici je in kaj imate pred seboj.

Čarodeji igralne plošče

Upamo, da boste uživali. Igrajte se z njo. Premaknite točko zaznave. Čeprav med njimi najdete dobro, jo boste morda želeli premakniti le zato, da se premika. Uživajte, kajti to je vaše darilo nam. Ko spremenite te dimenzije, ko kolektivno dvignete vibracijo doma, se domu približate. Približate se nam in prav tako tudi nam pomagate premakniti vibracije, kajti niste edini, ki premikate, dragi naši.  Vodite pot, ki vse vibracije premika višje. Vsa druga bitja mojstrstva, s katerimi ste delali in vse vmesne vibracijske ravni v vseh dimenzijah časa in prostora se premikajo zaradi vašega napredovanja. Ali razumete, kdo ste? Ali veste, zakaj so vse oči uprte v vas? Resnično ste čarodeji igralne plošče in zdaj se boste igrali z dvanajsto dimenzijo. Razumeli jo boste. Uporabili jo boste. Šalili se boste z njo.  Odbijali jo boste od stene, da vidite, kaj se zgodi. Prinesli boste veliko kladivo in jo razbili le zato, da lahko vidite, kaj je notri. Upamo, da se boste igrali z njo, kajti ta dvanajsta dimenzija vam bo omogočala vaš premik iz tega polja, v tisto polje, iz tega polja, v tisto izkušnjo. Vsak tak premik vas bo približal domu, medtem, ko ste še vedno na zemlji. Dragi naši, TO je vzpenjanje. TO je to, na kar ste vsi čakali. Mislili ste, da so Maji odšli. Niso. Napredovali so. So del Lemurijcev, ki so prav tako napredovali in vas čakajo v dvanajsti dimenziji. To bodo tisti, ki bodo držali roke proti vam in vas prepeljali noter – vas, v teh dimenzijah časa in prostora. Uživajte. Veliko se smejte. Igrajte in vedite, da ste doma. Ste izraz nebes na zemlji in vsak dan, ko se nasmehnete, jih nekaj več ustvarite.

Le tri stvari si zapomnite: imejte največje spoštovanje drug do drugega. Drug drugemu pomagajte rasti ob vsaki priložnosti. Spomnite se, da je igra in lepo se igrajte skupaj.

Espavo.

Grupa

 

Povezovanje s srcem

Prehod

Barbara Rother

S Stevom sva se pravkar vrnila iz Belgije. Kakor vedno, sva doživela čudovit čas povezovanja z duhovno družino tam. Predstavila sva enodnevni dogodek in dva tri dnevna  seminarja, Skupina za prehod in Terapijo obrnjenega vala. V vseh sem uživala, toda dogodek prehoda je bil tisti, ki mi je največ pomenil zaradi tega, kar sem doživljala pred tem izletom.

Mesec nazaj sem dobila telefonski klic, da je moja draga prijateljica nenadoma izgubila osem tednov starega otroka. Umrl je v spanju. Dovolj hudo je že, da ti umre otrok, toda še huje je, če umre brez opozorila. Nekaj dni sem poskušala predelati in razumeti to situacijo. Na dan pogreba sem si ves čas govorila, naj ne bom tako razburjena. Ni šlo zame, za mojo prijateljico je šlo, toda njena bolečina je bila moja. Prišla sem zgodaj, da bi ji pomagala. Želela sem nekaj narediti, toda počutila sem se nemočno, kajti ne glede na to, kaj sem naredila, družini, ki je izgubila tega angela, nisem mogla odvzeti bolečine. Uredila sem otrokove fotografije po sobi in sprejemala ljudi. Objela sem svojo prijateljico, ko je jokala ob pogledu na dragega sina, ki je bil videti, kot da mirno spi. Lahko sem čutila, kako je njegova duša prešla. Vse do tedaj, ko sem se vozila domov, se mi je zdelo, da sem dobro prenašala to žalostno situacijo. Žalost me je preplavila, solze niso nehale teči. Naslednji teden sem čutila, kako sem padla v črno luknjo depresije, ki ji je sledila jeza. Kako je bog lahko vzel tako ljubo dušo? Izkušala sem strah, da lahko kdo od mojih ljubljenih ali jaz, vsak trenutek umre. Prijateljem in svoji družini sem povedala, da jih ljubim. Zdaj sem dojela, da grem skozi fazo žalovanja.

Čez čas sem začela čutiti več miru v zvezi s tem, kar se je zgodilo. Življenje je teklo dalje v hitrem tempu in me premikalo naprej. Nato sem prejela še en klic. Tokrat je šlo za nenadno smrt prijateljičine snahe. Tako senzibilna oseba sem, kot mnogi od vas. Četudi to ni bila moja osebna tragedija, sem čutila žalost, kot bi bila. Steve je bil naprošen, da ima govor na spominski prireditvi. Njegove besede so bile tako čudovite in tolažilne. Pogledala sem k družini in prijateljem, ki so objokovali prehod te mlade ženske. Njen mož je planil v jok, ko sem ga objela. Mlajša hči še ni prav dojela situacije. Prepričana sem, da je bilo vse premočno zanjo. Tudi jaz sem izgubila mamo, ko sem bila mlada. Razžalostilo me je, skozi kaj bo šla.

Vse to se je dogajalo v mesecu januarju, času novih začetkov. Novo leto sem začela s takim optimizmom in upanjem, potem pa čutila globoko žalost. Kar se je zgodilo, me je zmedlo, ko so me čustva izčrpavala. Čas celi rane in nam pomaga, da se premaknemo naprej. Kmalu zatem sem se nekega dne zbudila z občutkom, da sem spet nazaj. Sonce je sijalo in v srcu sem čutila radost. Bilo je, kot bi se zbudila iz dolgih slabih sanj in bila spet nazaj v moji čudoviti realnosti. Še vedno mislim na izgubo obeh mojih prijateljic, toda vem, da gresta naprej z življenjem in tako grem tudi jaz. Kar začenjam čutiti, je hvaležnost za moje življenje in vseh okoli mene. Smrt je žalostna le za tiste, ki ostajajo in pogrešajo svoje ljubljene. Tisti, ki so prečkali na drugo stran, so doma in ne čutijo bolečine.

Morala sem se smejati, ko sem spoznala, da se je vse to zgodilo malo  pred tem, ko naj bi s Stevom predstavila urjenje Skupine za prehod v Belgiji. Čutila sem, da mi duh govori, da je vse to prišlo v moje življenje natanko pravi čas. Ko sem med seminarjem govorila o tej izkušnji, sem spoznala, da sta mi oba dala darilo. Grupa pravi, da pri žalovanju ne gre za to, da bi predelali izgubo, pač pa, da bi našli del te osebe, ki bi jo ohranilo v srcu. Ni bilo samo darilo zame, pač pa sem bila sposobna to podeliti z vsemi na seminarju in zdaj tudi z vsemi vami. . .  Upam, da bo moja izkušnja pomagala komu skozi ta proces.

Prehod, naj gre za odhod duše domov, ali ko vstopa v ta svet, je le del življenja. Danes praznujem, kako čudovit je moj svet. Vsak dan bolj in bolj razumem, za kaj pri življenju gre.

Ljubezen in svetloba,

Barbara

Obvestilo avtorja:
Prosimo, vključite ta del, ko uporabljate to gradivo.

Avtorska pravica 1998-2013 Steve Rother. To informacijo lahko prosto, delno ali v celoti brezplačno posredujete. Kadar uporabljate samo del tega gradiva, prosimo poudarite, da gre za skrajšano verzijo in priporočite bralcu originalno celotno verzijo na: http://www.espavo.org/beacons/ V publikacijah je dovoljeno objavljati to gradivo, za kar ni potrebno dovoljenje, prosimo le, da nas o tem seznanite na: Ke****@es****.org Vse nadaljne informacije o »The Beacons of Light~Re.minders from Home~« lahko poiščete na: http://www.espavo.org/ ali preko Lightworker na (858) 748 5837.