oktober 2006

Ponovno ožičenje
Ponovno človeško ožičenje

 

Od Steva:

Ko sem se vsedel, da bi na Virtual Light predstavil to sporočilo, sem vsem povedal, da naj bi bilo to prav posebno sporočilo. Redko vem, kaj natanko bo v sporočilu, toda tokrat sem natančno vedel, kam gremo. Resnica je, da sem že nekaj časa vedel, da se je človeštvo na novo ožičilo. V zadnjih šestih mesecih sem to povedal mnogim v privatnih seansah, da bi jim razložil nekaj, kar se dogaja z njimi. Ko sem sedel, sem vedel, da je bil čas, da to sporočilo podelim z vsemi.

Vsi že nekaj časa vemo, da vsi ljudje vsepovsod napredujemo z nepredstavljivo hitrostjo. Ta naslednji korak bo vsem pojasnil skrivnost.

Veliki objemi in nežni dregljaji

Steve Rother
govornik grupe

 

Pozdravi od doma

Dragi naši, tu ste na zelo čarobnem planetu. Tu ste v zelo posebnem času in stali ste v vrsti, da bi bili lahko tu v natančno tem trenutku, da bi naredili razliko. Prosili ste, da bi bili postavljeni v nekaj zelo težkih situacij, da bi šli lahko skozi procese, ki ste jih potrebovali, da bi lahko zbrali informacije in dosegli svoje poverilnice kot zdravitelj, učitelj ali katerokoli vlogo ste načrtovali, da jo igrate. Te svete pogodbe so zdaj odrejene. Nekatere so se začele in nekatere se bodo še razkrile, toda na poti ste.

Dobe: človeški cikli

Povemo vam, da je bilo velikokrat v človeški zgodovini, ko ste šli skozi evulucijska obdobja… cikle, če želite. Ti cikli so se začeli v zelo zgodnjem času. Gredo mnogo dlje nazaj, kot veste. Verjamete, da vaša zgodovina sega okoli 2 milijona let nazaj in povemo vam, da greste kot dušna bitja tega planeta mnogo dlje nazaj.

V samem začetku, ko je bil planet vroč in plinast in ni imel fizične oblike, ki jo ima zdaj, ste ga naselili kot duhovna bitja, kot eterična bitja brez teles. Bilijone let kasneje ste prevzeli fizično formo in začeli vaše potovanje na tem planetu v fizičnem mehurčku bilogije. Ta evolucija od eteričnih bitij do fizičnih teles je bil velikanski premik.  Vaše zgodovinske knjige vam bodo govorile o mnogih drugih ciklih, o manjših ciklih od opic do homo erectusa, homo sapiensa in ‘cro-magnon’ človeka, toda je tako zelo veliko več kot to.  Kaj se je torej zgodilo ob koncu teh ciklov dob? To je največje vprašanje. Kaj sledi? To naj bi odkrili, kajti zdaj ste na koncu enega od teh ciklov.

Ponovno ožičenje – 12 DNA vijačnic

Nekaj se dogaja na tem planetu z vsakim od vas, kar boste v kratkem razumeli. Ljudje se na novo ožičujete. Sami to počnete. Je del vašega naravnega evolutivnega procesa.  Ne, ničesar se ni treba bati. Ne pomeni, da bodo prišle dol vesoljske ladje in vsadile implante v vas. Kar se dogaja je, da napredujete do točke, ko boste lahko začeli povezovati vseh dvanajst vijačnic DNA.  Do točke, ko boste lahko začeli aktivirati nekaj drugih čaker, za katere niste niti vedeli, da so tu. Vaša energijska struktura je pred spremembo. In prav tako vaš planet.

Če pogledate planet, vidite, da se segreva. To imenujete globalno segrevanje, vendar je mnogo več kot to.  Prosimo, razumite, da četudi je učinek tople grede dramatično pospešil proces, je to naraven, evolutivni cikel. Na začetku je bil zelo vroč in plinast in zelo hitro vibrirajoč. Ko se je ohladil, je dosegel zgoščenost in tudi vi ste morali prevzeti gostejšo obliko v človeških fizičnih telesih. Dolgo časa ste bili pri tem in zdaj ponovno začenja obračati kot. Začenja se segrevati. Oh, da. Lahko vam povemo vse smešne stvari. Lahko vam damo informacije, ki vas bodo spravile v strah, če boste tako izbrali, toda prosimo, razumite,  da strah v tej situaciji ni potreben. Lahko vam povemo, da ste pred vstopom v novo ledeno dobo na zemlji in to smo povedali že prej in je popolnoma res in vendar se boste vi, kot duše, lepo premaknili skozi. Ne pomeni, da bo planet zapustilo vse, kar je živega. Pomeni, da boste napredovali. Vaše misli o ledeni dobi so daleč pred dogodki. Vse, kar dejansko je, je ohlajanje planeta. Je naraven evolucijski cikel, v katerem se bo energija prerazporedila. Je skoraj, kot bi rekli, da se zemlja sama ponovno ožičuje. Na enak način se tudi vi.

Obe možganski polovici se bosta preožičili v eno 

Ponovno ožičenje človeštva se je danes začelo.  Dve možganski polovici, ki sta morali biti ločeni, da bi vam dajali iluzijo polja dvojnosti, sta se začeli združevati.  Ko kot človeštvo napredujete, namesto, da bi imeli majhne, sinaptične poti, ki se gibljejo naprej in nazaj med obema polovicama, bosta obe polovici postali eno. Iluzija in tančica dejansko obstajata med obema možganskima polovicama, kajti leva stran je zaznamovalec časa. Daje vam iluzijo življenja v polju dvojnosti in daje vam iluzijo linearnega časa, kar vam daje pot, da ji sledite. Duhu daje igro, da se igra kot človek. Vaša desna možganska polovica je vsa možganska kreativnost, toda nima nobenega časovnega koncepta. Nima koncepta škatel, v katere se prilegajo stvari. To je druga stran možganov. Ta dva dela postajata močnejša s tem ponovnim ožičenjem. Ni preprosto stvar novih in izboljšanih sinaptičnih poti med obema; gre za spojitev obeh, ko človeška žival napreduje k vsebnosti višjih vibracij duha… kajti ni človek tisti, ki napreduje. Duh je tisti, ki se razvija, povzroča človeško lupino, mehurček biologije, ki spreminja, prilagaja. To se dogaja zdaj. Ob tem smo na naši strani tančice v velikem pričakovanju.

Da ohraniš ravnotežje – daj ravnotežje 

Videli boste stvari, ki so direkten rezultat tega.  Ena je ta, da bo zaradi naglice, da bi prišli sem izkušati prav ta proces, na zemljo v naslednjih 5 letih prinešeno več prezgodaj rojenih otrok kot kdajkoli prej. Bodite pozorni na to. Prav tako smo vam tudi povedali, da se bo zgodilo marsikaj, ko se bodo začele globalne spremembe, pa vendar je vse spremenljivo z vaše strani. Lahko naredite ta prehod lahek, lahko pa naredite ta prehod težak.  Zanimiv del tega je, da ne gre za to, kako greste vi skozi, pač pa, kako pomagate iti skozi drugim. Tam bo odgovor o vašem prostoru in vaši sveti pogodbi.  Niste edini, ki greste skozi. Spajanje obeh možganskih polovic, sam proces ponovnega ožičenja vam bo pomagal, da se boste zavedali, da ste del vsakega od vas na tem planetu in da nihče ni nikoli sam. Da pa boste prišli tja, morate skozi polarnost. Morate jo raztegniti. Če se ozrete naokoli, bi dejansko lahko rekli, da je na planetu več depresije, kot kdajkoli. To je zaradi stresa ob procesu ponovnega ožičenja, zato pomagajte drug drugemu pri tem.  Pomagajte si.  Največ, kar nekdo lahko stori, da ga neha skrbeti zase je, da je koristen.

Na vašem planetu je bil velik čarovnik denarja in denarnega sistema, ki je nekoč dejal: “Če želiš priti do denarja, je naljažja pot ta, da drugim pomagaš priti do denarja.”  Mi vam pravimo isto stvar. Če želiš imeti prelepo izkušnjo na tem planetu, najdi način, da drugim pomagaš, da bodo imeli lepo izkušnjo, kajti to časti povezavo med vsem. To časti proces ponovnega ožičenja, ki ne samo, da se zdaj dogaja z vami, pač pa se dogaja tudi s samo zemljo.

Dvanajst Ti-jev

Pripravljali smo vas na eno od sprememb, ki jo boste izkušali. Večdimenzionalnost je eden od zanimivih delov, ki ga boste začeli uporabljati v svojih vsakdanjih življenjih kot del praktične čarobnosti. Povemo vam, da je v tem dosti čarobnosti. Če razumete, da ste na tem planetu kot posameznik, verjamete, da je to vse, kar ste. Toda, vaša znanost vam pravi, da boste obstajali še v drugih 11 dimenzijah časa in prostora. Mi vam pravimo, da v dvanajstih, kajti tu je pravzaprav še točka percepcije, ki jo štejemo kot eno dimenzijo. Tu je torej 12 različnih ti-jev na tem planetu, ki imajo rahlo drugačne izkušnje kot ena duša. Če vzamete tole vrsto stolov in rečete: “To je en ‘ti’” in vzamete to vrsto stolov tukaj in to je naslednji ‘ti’, imate različen izraz iste duše na planetu v različnih časovnih linijah. Vsi ‘ti-ji’ simultano  zavzemajo prostor, kajti linearen čas je iluzija; je produkt leve možganske polovice in vam daje oder, na katerem naj bi igrali.  Kako bi bilo za dušo, ki živi v tej dimenziji, če bi skočila sem in zgrabila točko razgleda, idejo, rešitev problema in jo prinesla sem? To je večdimenzijskost in ste pred tem, da to izkušate bolj kot kdajkoli. Ali ne bi bilo za vas čudovito, če bi našli težke točke v vašem življenju, ko niste imeli nobenih odgovorov in se poslovili od tistega celotnega življenja, vzeli drugačen zorni kot svoje lastne duše ter se vrnili s prenovljenjim, osveženim, vitalnim večdimenzijskim pogledom?  To se bo zgodilo ljudem. Zanimivo pri tem je, da večino tega, kar dojemate kot človeške težave, niso težave.  So pot, ki ste jo zase položili. To so procesi, kjer ste se potisnili skozi stranska vrata. Mnogo tega so prilagoditve vaših miselnih vzorcev.

Indigo in Kristalni otroci

Povemo vam, da bo to postalo mnogo lažje, kot kdajkoli prej. Kristalni otroci so se rodili na ta planet, ker ste rapidno napredovali v svoji vibraciji. Toda otroci, ki vstopajo, so rojeni z višjo vibracijsko stopnjo in indigo in kristalni otroci bodo sobivali na tem planetu zelo dolgo in pomagali pri prilagoditvi višji vibraciji. Učili vas bodo, kako uporabljati večdimenzijskost. Mnogo stvari je, ki jih lahko vidite. Kaj pa sploh je vaša realnost? Nič več kot dojemanje, zaznava. Če bi imeli v vaših možganih kamero in bi bila ta kamera usmerjena tjale, bi bila potem to vaša realnost. Najlažji način, da spremeniš svojo realnost je, da spremeniš svojo točko zaznave. Preprosto poglej z drugega zornega kota. To je mnogo lažje narediti, če si v stanju večdimenzijskosti.  Tik pred tem ste, da vidite to kot realnost. Vaši sistemi prepričanj vas konstantno držijo proč od uporabe mnogih orodij zase, zato jih uporabljajte na drugih. Pomagajte drugim, ki so zašli v te težave. Pomagajte jim, da se bodo uzrli z druge perspektive. To bo imelo ključ za odpiranje celotnemu človeštu v proces ponovnega ožičenja.

Prekinitve ponovnega ožičenja

Naj tudi to razložimo.  Pridejo časi, ko fizično telo potrebuje prizemljitev. Potrebuje stalno osvežitev fizičnih atributov, kajti telo lahko obstaja le v fizičnem svetu. Potrebuje vodo. Potrebuje hrano. Potrebuje sončno svetlobo. Potrebuje objeme. Potrebuje intimnost, seks, nego in dotike drugih. Potrebuje prizemljitev, da vas obdrži v fizičnih mejah zemlje.  Včasih, če duša ni primerno prizemljena ali če ni dovolj prizemljena, da gre skozi proces ponovnega ožičenja, lahko proces preobremeni telo in je lahko prekinjen. Prekinitev tega procesa na kritičnih mestih lahko povzroči cikel, v katerem začne hipotalamus prekomerno delovati. Neprizemljeno telo tedaj zapade v cikel, ki povzroča energijske bolezni, kakor te, ki ste jih označili kot fibromialgija, sindrom kronične utrujenosti in druge podobne energijske motnje. To se bolj pogosto pojavlja pri ljudeh, ki so naravnani k vodenju vibracijskih poti, ker pogosto živijo bližje vibracijskega robu kot večina ostalih ljudi.  Verjetno je, da bodo energijske motnje pogostejše. Vaše prve izkušnje z večdimenzijskostjo lahko povzročijo izgubo prizemljenosti, zaradi česar lahko obtičite med energetskimi  dimenzijami in zaženejo se ti cikli. Velikokrat je za to, da je višji jaz izbral takšno stanje, razlog. Pri takem dogodku se nekdo ne more premakniti naprej v zdravljenje, dokler popolnoma ne sprejme darila bolezni. Nato lahko s primernim prizemljevanjem in energetskimi tehnikami pomagate človeku, da se prizemlji in ponovno začne proces ožičenja.

Dobra prizemljitev

Tu so tehnike prizemljevanja, ki jih boste mnogi izkušali, kajti pomembno je spoštovati telo. Če vse svoje misli porabite za to, da bi se rešili svojega telesa v procesu vzpenjanja, potem je energijsko preverjanje telesa med ponovnim ožičenjem precej običajno. Ne mislite, da vam bodo zrasla krila in se boste kar takoj razvili v angele.  Telo služi čudovitemu namenu in ko se ta proces ponovnega ožičenja dogaja, boste videli, kaj vse zmore vaše telo početi z duhom.  Duh je za krmilom fizičnega mehurčka biologije tudi nekako omejen s tem fizičnim mehurčkom biologije. Tančico ste ustvarili tako gosto, da se celo ne spomnite, da ste duh. Nam je osupljivo, ko vas gledamo, ko se zaletavate drug v drugega. Vaša največja želja je bila, da pridete sem in ste zmedeni. Zelo uspešni ste bili pri tem. Vendar vam povemo, da se bo to spremenilo. Celoten proces se je za vas začel premikati, ko se to ponovno ožičenje začenja za vse.

Da, vi, ki gledate, poslušate ali berete, sprašujete: »Kaj bo to naredilo zame danes?« Dragi naši, poiščite  svojo vlogo, kajti mnogi ste aktivirali svoje svete pogodbe, o katerih ne veste nič. Veste, da vlečejo, toda ne veste, kam grejo. To je normalno. To je normalno stanje človeštva na tej točki. Zelo malo ljudi ve, kaj so njihove svete pogodbe, toda vlek, tisti mali košček vedenja je vse, kar v tem trenutku potrebujete, kajti dobro vas bo vodilo, če ne boste na smrt tuhtali o tem. Raje jih vzemite iz tega ven in premaknite raje v občutenje kot pa v razmišljanje. Spojite oba dela skupaj, kajti ne boste se popolnoma premaknili v desno možgansko polovico in obstajali tam. Oba dela boste spojili, kjer lahko določite boga.  Predstavljajte si takole: bog je neskončen in obstaja v desni možganski polovici, kajti vi ste bog in levi možganski del je del, ki se pretvarja, da je človek. Del, ki vse meri in vse pogrunta s tem, da vse polaga v majhne ljubke škatlice, da jih nato da vašim otrokom, da oni lahko dajo svojim otrokom in tako naprej. Tako dobro ste opravili svoje delo, da dejansko verjamete, da ste ljudje. To je na naši strani tančice tako smešno. Vse učite, da ste ljudje, ko ste v resnici duh, ki se igra igro. Pozabili ste tančico. To je oporoka vaših lastnih ustvarjalnih sposobnosti. Zelo dobro ste opravili, dragi naši.

Definirati neskončnost

Tančica se bo stanjšala.  Prosimo vas, da ne nehate dajati stvari v škatle, kajti to je definicija boga. Zakaj ste tu? Tu ste, da definirate boga. Igrate to igro, da bi lahko videli boga, kajti bog ne more študirati sebe v neskončnem stanju. Tu ni definicij. Tu ni začetka in konca. Z vstopom v te mehurčke biologije dejansk0 definirate boga. To je čudovito. Izziv je, da temu ne zaupate. Seveda, kadar govorimo z vami o biti bog, je prva stvar, na katero pomislite: “Jaz sem bog. Naredim lahko karkoli.”  Ne pozabite, da niste edini bog. Na tem planetu vas je mnogo kot iskrice boga, iskrice kreatorja, ki ima sposobnost, da nosi vse moči kreatorja v tej majhni iskrici. Prevzeli ste končno obliko, torej se ta iskrica, podobno kot iskra na brusilnem kolesu, samo zaiskri preden ponovno pade nazaj v energijski cikel celote.  To se bo spremenilo, kajti iskra začenja s procesom ponovnega ožičenja nositi več energije tega, kar ste v resnici.

Novi načini

So tu kakšni načini, ki lahko to učijo?  Da.  Dobra novica je, da se vsak dan pojavljajo novi načini. Slaba novica je, da boste morali sami odkriti, kateri od teh vam ustreza.  So kakšni načini, da bi si pomagali pri procesu ponovnega ožičenja? Največji je vaš namen. Največji je vaš korak v vašo sveto pogodbo, karkoli to je. Kamorkoli vas vodi vaše srce, kjer je vaša strast, vam to dovoljuje, da vibrirate na drugačen način in ko vibrirate drugače, vsi okoli vas začenjajo vibrirati s to stopnjo in vse okoli vas dvignete, da se ujame z vašo vibracijo. Ne bojte se.  Vedite, da bo o ponovnem ožičenju človeštva še več govora, toda vaše ponovno ožičenje se je začelo in dogaja se na globalni ravni in več o tem procesu boste razumeli, ko boste začeli videvati več svojih zmožnosti. Dva dela se začenjata združevati.    

Povemo vam, da kadarkoli se te zmožnosti pojavijo na planetu zemlja, je bil vedno prisoten strah.  Samo objemite ga in vedite, da strah ni nič drugega kot senca. Ali ni zanimivo, da se je možno bati samo neznanega? Ko enkrat praznino napolnite z manjkajočo informacijo, se tistega ne morete več bati. Lahko, da nečesa ne marate, toda ne morete se tega več bati. Spustite noter informacijo. Objemite dejstvo, da ljudje napredujejo. Vznemirljiv čas je. Zaradi tega ste izbrali, da ste tu prav zdaj.  Povemo vam, da poskuša priti na planet zemljo več duš, kot se jih lahko nastani. Mnoge od njih so stopile vstran, da so lahko vstopili izbranci in tukaj sedite. Vedite, da vas tisti, ki so stopili vstran, na drugi strani tančice vzpodbujajo.

Ta proces ponovnega ožičenja bo na tem planetu aktiviral zdravitelje, kot še nikoli prej.  Čas je in zdaj vas potrebujemo. Bodite pozorni na klic in stopite v svoje svete pogodbe. Lahko pomagate drug drugemu, kajti človeški angeli ste. Ko pridete domov, boste končno uzrli sebe tako, kot vas vidimo mi. Razumeli boste, da četudi porabite večino svojega časa misleč, da ne delate nič in gledate v ogledalo in se ne morete spomniti, kdo ste ali mislite, da ste sami, boste začeli razumeti, kako veliki ste v resnici. Začeli boste videti sebe iz naše perspektive. Upamo, da ko postajate večdimezijski, jemljete priložnost, da premaknete sebe v naše oči, kajti mi vidimo največje od velikih. Samo tisti z najvišjo vibracijo so prišli na zemljo v tem času narediti spremembe in tukaj ste. Uživajte v vožnji, dragi naši.

Zapuščamo vas s tremi preprostimi opomniki.  Ravnajte drug z drugim z največjim spoštovanjem. Negujte drug drugega ob vsaki priložnosti, kajti negujete sebe. Spomnite se, da je čudovita igra. In lepo se igrajte skupaj.

Espavo.

Grupa

Povezovanje s srcem

Uživati vsak dan

Barbara Rother

Življenje se premika s tako hitrostjo.  Kadar sem doma, vsak dan gledam na koledar, kamor delam seznam in planiram svoj dan. Kadar potujem, se življenje giblje hitreje in komaj uspem imeti prosti trenutek. Ne mislite, da se pritožujem, v svojem zaposlenem življenju uživam.  Vsak dan si rečem »S kreiranjem svoje realnosti bom iz tega dneva  naredila najboljše.« Četudi so bili narejeni plani in urniki, je odvisno od mene, kako se bo moj dan obrnil.

S Stevom sva se pravkar vrnila iz Minneapolisa v Minnesoti, kjer sva bila deset dni.Najprej sva govorila v ‘Unity of the Valley Spiritual Center’, nato sva na popoldanskem dogajanju predstavila 144 točk luči. Vsi tisti ljudje tam so naju sprejeli z odpritmi rokami. Nita in Larry Wolf sta našla Lightworker in se odločila, da naju želita predstaviti še ostalim v skupnosti. Bil je poseben dan, ki je začel čaroben teden.

Malo za tem sva začela najin tri-dnevni tečaj ‘Inverse Wave Therapy’. V trenutku, ko so začeli prihajati ljudje, sva čutila intenzivno energijo tega, kar naj bi se dogajalo neslednjih nekaj dni.  V zraku je bilo vznemirjenje. Uživala sva v tem, ko sva videla nekaj znanih obrazov in kot vedno izrekla dobrodošlico novim lightworkerjem, ki so se pridružili družini. Razveseljivo je videti, kako v kratkem času ljudje postanejo povezani skozi ljubezen. Vsi so objeli predstavljene informacije. Prepričana sem, da bodo uporabili te načine pri svojem delu skozi individualna zdravljenja. Sherry Cleveland je bila gostja na tem posebnem dogodku. Čudovita duša je, ki je šla skozi vsa urjenja in je zdaj lightworker metafizik. V bližnji prihodnosti planira selitev v Las Vegas. V trenutku, ko sva jo pred nekaj leti srečala, sva jo vzela kot posvojeno hči.

Nocoj bom razpakirala in jutri zvečer ponovno spakirala svoje kovčke, da bom lahko obiskala svojega brata v St. Louisu, v Missouriju.  Zavedam se pomembnosti ravnotežja med delom in osebnim življenjem. Medtem, ko me ne bo, bo imel Steve enodnevno predstavitev seminarja ‘Inver Wave Therapy’ v Seattlu, v Washingtonu. Ni mi všeč, da me ne bo na seminarju, toda lightworkerji tam bodo dobro poskrbeli zanj.

Dnevi polzijo v tedne, mesece in nato leta. To je še večji  razlog za uživanje v zdaj. Bodite vsak trenutek v svoji radosti in strasti. Moja želja za vse je, da si ob koncu dneva rečete«Danes je bil zelo dober dan in jutri bo celo še boljši!«

Ljubezen in svetloba,

Barbara

Obvestilo avtorja:
Prosimo, vključite ta del, ko uporabljate to gradivo.

Avtorska pravica 1998-2013 Steve Rother. To informacijo lahko prosto, delno ali v celoti brezplačno posredujete. Kadar uporabljate samo del tega gradiva, prosimo poudarite, da gre za skrajšano verzijo in priporočite bralcu originalno celotno verzijo na: http://www.espavo.org/beacons/ V publikacijah je dovoljeno objavljati to gradivo, za kar ni potrebno dovoljenje, prosimo le, da nas o tem seznanite na: Ke****@es****.org Vse nadaljne informacije o »The Beacons of Light~Re.minders from Home~« lahko poiščete na: http://www.espavo.org/ ali preko Lightworker na (858) 748 5837.