marec 2006

Halorji, Millinorji, Shellineti in Duonoti
Opazovanje razvoja človeštva

Steve pravi:

V tem mesecu bomo praznovali desetletnico Svetilnikov Luči – sporočil Grupe. Resnično se čutim počaščenega, da sodelujem pri prenašanju teh sporočil Masterjem of the Gameboard.

Po sporočilu iz predhodnega meseca o Pravokotni Matrici in multidimenzionalnosti je Grupa govorila o drugih vrstah bitij- rasah, ki nas opazujejo in nam pomagajo. Tudi v prejšnjih sporočilih je bilo govora o pomenu bi-lokacije (obstoja na dveh mestih istočasno), da bi lahko v popolnosti videli našo realnost.

Mislim, da je to način, na katerega nam Grupa pomaga, da storimo ravno to – da se zagledamo skozi oči teh drugih bitij.
V tem sporočilu pravijo, da imena, ki jih uporabljajo, da bi identificirali te rase, niso tako pomembna. Bil sem prav vesel zaradi tega, saj mi Millinorji, Shellineti & Duoniti zvenijo kot člani skupine Motown.

Naj vam povem zgodbo o kanalu, ki nam je podaril Millinorje. Bili smo v Genku, Beligija in imeli šest dnevni duhovno-psihološki trening.
Prvi dan smo šli v planetarij in si ogledali predstavo o planetih, nato pa v veliko dvorano na kanaliziranje. To je bil kanal o Millinorjih, kjer so jih opisali kot majhna in čokata bitja (skoraj kot kerubi).
Nato smo se vrnili v hotel in ugotovili, da so nam medtem, ko smo bili zunaj prinesli novo umetnino in sicer kipe. Bili so vsepovsod, kamorkoli si pogledal in DA…. kipi so ponazarjali majhna, čokata bitja podobna kerubom brez kril.
Skoraj bi slišal, kako se Grupa smeji.
In že naslednji dan je bil predstavljen nov kanal imenovan Multidimenzionalni Smeh.

Uživajte v vožnji.

Steve

 

Pozdravi od doma.

Multidimenzijski orgazmi in več

 Zopet vstopate v magijo, ki ste jo sami ustvarili. Vstopate v priložnost, da spremenite svoj svet in zelo smo ponosni na vas. Srčna povezava, katero ste drug drugemu pomagali ustvariti je čudovita in privlači pozornost vsepovsod v Vsem kar Je. Ko postanete interdimenzionalni in začnete prakticirati igrice, ki jih priporočamo, boste spoznali to svojo magijo. (Glej sporočilo iz prejšnjega meseca “The Orthogonal Matrix”.)
To kar vidimo s te strani tančice je neopisljivo lepo. Ta prizor je to, kar vam na želimo pokazati, ko postanete multidimenzionalni. Ponuditi ne le priložnost menjanja dimenzij in bi-lokacije, ampak tudi zmožnost, da se zagledate z naše perspektive. Odločilno pri bi-lokaciji je, da ostanete v vašem fizičnem mehurčku biologije, še vedno zaznavate stvari od znotraj navzven, medtem pa opazujete vaš višji jaz in spoznavate Boga v vas. Do tega pride na koncu, ko vstopite v druge dimenzije časa in prostora ter postanete multidimenzionalni.

Ne morete si predstavljati, kako vznemirljivo je to. Dozdeva se vam že, kaj pomeni biti multidimenzionalen v metafizičnem svetu, a naj vam povemo, da bo to vznemirljivo na vseh nivojih, vključno s fizičnim.
Počakajte, dokler ne boste doživeli svoj prvi multidimenzijski orgazem in videli boste, kako vas bodo te stvari začele takrat zanimati!
To bo prebujenje na vseh nivojih, vključno s fizičnim. Tisti, ki vam bodo pomagali pri pripravah na to, so že tukaj in mi bomo danes govorili o njih.

Križanje časovnih linij

 Ko hodite po poti vsakdanjega življenja, privlačite pozornost drugih multidimenzionalnih bitij. Naj vam najprej razložimo koncept multidimenzije. Pomagalo vam bo razumeti tisto, kar dojemate kot svojo časovno linijo, kako le-ta vpliva na druge časovne linije ter one na njo. Predstavljajte si časovno linijo, ki ponazarja vaše življenje takšno kot ga vi vidite. Urejeno je v preteklost, sedanjost in prihodnost, saj trenutno tako doživljate življenje. Toda ta linija je samo del vašega bivanja. Obstaja več različnih linij, ki se pomikajo ob njej, a ne povsem vzporedno. Pomembno je, da razumete, da si časovne linije niso nikoli povsem vzporedne in dejansko nikoli ne ležijo v ravnih črtah.

Predstavljajte si dve ali več linij eno ob drugi, ki se premikajo naprej in nazaj v različnih vibracijskih vzorcih, občasno pridejo zelo blizu ena drugi, drugič daleč narazen. Naj vas spomnimo, da obstajate istočasno na različnih dimenzijah in tako le-te eksisitirajo. Sedaj si predstavljate te časovne linije, ki vijugajo naprej in nazaj, vsaka vsebuje sebi lastno in unikatno izkušnjo vaše duše, skoraj kot da bi več “vas” eksistiralo drug ob drugem ob istem času. Vsake toliko časa se te časovne linije križajo in ko se to zgodi, pustijo trajen odtis ena na drugo – obe liniji sta za vedno spremenjeni. Ker je linearni čas v bistvu iluzija, te časovne linije ob križanju pustijo trajne odtise v času “Sedaj”. To ustvari iluzijo, da čas nenehno potuje naprej in nazaj v vaši časovni liniji. V tem trenutku je vaša zgodovina znova napisana, da se ujema z novo prihodnostjo, ki je tedaj postavljena v vašo realnost; omenjeni odtisi vplivajo na časovno linijo v naprej in za nazaj v trenutku, ko nastanejo.

 Orodja za duhove, ki se pretvarjajo, da so ljudje

 Prosim, predstavljajte si celotno podobo linearnega časa, ki je v resnici iluzija. Potrebujete jo zato, da lahko igrate Igro duha, ki se pretvarja, da je človek. Sedaj vas pripravljamo s koncepti in praktičnimi orodji, ki jih boste potrebovali za bivanje kot popolnoma usposobljeni (empowered) ljudje. Zgolj zavedanje dejstva, da je mogoče znova zapisati tako vašo preteklost kot prihodnost, vam bo omogočilo doživeti boljšo sedanjost. Ljudje trenutno vidijo le ozek spekter prave realnosti, ki jo imenujemo čas “Sedaj”. Le-ta je krog sestavljen iz preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Tisti, ki bivajo na tej strani tančice v času “Sedaj” se lahko odločijo v vsakem trenutku in prostoru, da bodo vskočili noter, saj so preteklost, sedanjost in prihodnost strnjene v Eno. Mi vidimo širšo sliko, namesto ozkega spektra vibracij, ki so v tem času razpoložljive ljudem. Ljudje sedaj razširjate spekter svojega zaznavanja. Opažate možnosti, ki bodo razširile vaše doživljanje, kar je opaženo vsepovsod v Vsemu kar Je.

Halorji

Povedali smo vam že o Halorjih, ki so prišli k vam z namenom, da bi videli kaj se dogaja in četudi njihova časovna linija nikoli prej ni prečkala naše, so navdušeni nad tem, da so spoznali človeka. Pozorno opazujejo vaš način življenja ter kako zaznavate svet. Skušajo razumeti nekatere vaše navade, običaje ter religije. Zlasti so fascinirani nad izrazi, ki jih uporabljate v vsakdanjem življenju. Ljudje imate nenavadne izraze, npr: če je oseba “Son of a Gun” jih zanima, kdo so njegovi predniki? Kaj pomeni “frog in your throat” (hripavost) in kako je prišla tja in kaj se zgodi, če gledate podarjenemu konju v zobe? Vidijo, da uporabljate te izraze in z njimi dejansko kreirate vaš svet (glej channel #70 Mt. Charleston NV Feb. 2006 ‘The Halors ~ Holly Shit’). Sedaj začenjajo uporabljati takšne izraze v svojem svetu, na precej podoben način kot vi, kljub temu, da jih še ne razumejo povsem. Okušajo človekovo doživljanje in vsem nam dajejo odsev človeštva, poln humorja.

Millinorji

Pripovedovali smo vam tudi teh o bitjih, ki so že prečkala vašo časovno linijo. Millinorji so zapustili trajen odtis v vaši časovni liniji (glej channel #73 ‘The Millinors’ Genk , Belgium Feb. 2006.) Oni so približno to, kar vi imenujete kerubi. Gre za majhna, okrogla bitja, ki povezujejo srčno energijo. Lahko si jih ogledate na voščilnicah za Valentinovo, saj so oni tisti, ki letajo naokrog, streljajo s svojimi malimi puščicami ter vam skušajo pomagati pri povezovanju vaše srčne energije. Ta srčna povezava je središče vašega bitja. Sedaj imate pomoč s strani teh bitij, ki so že prečkali vašo časovno linijo in pustili v njej odtise, ki se vam zdijo domači.

Magija se bo zgodila!

Obstaja več vrst bitij, ki v tem času preučujejo človeštvo.
Danes vam bomo predstavili samo dve. Obiskujejo vas različne rase iz celega Vesolja in nekaj čarobnega se bo zgodilo zaradi tega. Približalo se bo več časovnih linij. V vašem svetu se bo zgodil čudež, ki ste ga sami ustvarili- vi ste ga povzročili in rezultat tega je dejstvo, da je okoli vsakega izmed vas več bitij. Ta prostor je zabasan na vseh dimenzijah, saj opazujejo Masterje of the Game Board, ki vstopajo v svetlobo. Vstopate v magijo lastne kreacije. To je magičen dogodek. Z vsakim korakom ustvarjate pot in tik preden se vaša noga dotakne tal, ustvarite novo pot pred sabo. Ustvarjate najvišje možnosti in priložnosti zase. Vsak dan bolj in bolj in naj vam povemo, da ne obstaja nikakršen višji načrt.

Shellineti

Povedali bi vam o nekaterih zgodnjih odtisih v vaši časovni liniji in bitjih, ki smo jih zaznali. Nekatera bitja so že dlje časa z vami. Eno izmed teh bitij že poznate, saj je bilo ob vas že od začetka človeštva. Njegovo ime je Toth. Obstajajo različne interpretacije tega, kdo je in od kod izvira. Večina njih je do neke meje resnična, saj je obstajal v več časovnih linijah. Toth je bil eden izmed zgodnjih bitij druge rase, ki je prišel k vam, da bi pomagal zasejati seme človeštva. Obstaja šest prvotnih, roditeljskih ras človeštva. V tem trenutku so zelo ponosni, saj ste vi bili edina Igra Svobodne Volje in že vodite, kar se vibracij tiče. Spreminjate Vse kar Je. Naj vam povemo kaj več o Shellinetih . . . in prosimo, naj vas ne zmedejo izrazi, ki jih uporabljamo, ko vam podajamo vam neznana imena. Skušamo vam približati vibracijo teh imen, ki naj bi se čim bolj približala izvirni vibraciji. Drugi morda uporabljajo precej drugačne izraze pri opisovanju teh bitij. To ni pomembno. Ne gre za dokončno identiteto teh bitij, temveč za znano vibracijo, katero bo prepoznala vaša duša. Shellineti so vrsta bitij, ki je bila tukaj že od vsega začetka. Pomagajo vam narediti trenutne regulacije v vaši bio-sferi, da bi ohranili bistvo duha v biološkem mehurčku. Zanimivo je dejstvo, da se na Planetu Zemlja odvija razgreta debata o tem ali je človeka ustvarila evolucija ali bog. Halorji bi rekli, da vaše dolgotrajne debate obstajajo zato, ker imata obe strani delno prav. Treba je razširiti celoten koncept, da bi prišli do resnice.

Ali so ti ljudje, ki sedijo nasproti vam, dejansko prišli iz oceana in dobili noge? Ne, ampak so njihovi fizični- biološki mehurčki storili ravno to.
Vaša fizična biologija je bila na svoji evolucijski časovni liniji in je tako prišlo do stopnje, ko je vrsta opic bila prilagojena tako, da v njih lahko biva človekov duh. Pri tem procesu so pomagali Shellineti.
V začetku človeštva ste bili na zelo hitri evolucijski lestvici in so bile potrebne nenehne prilagoditve in bile so uspešne, saj v tem trenutku vi sedite tu. Torej, Shellineti so bili ena izmed teh bitij in zopet so tukaj.
Ali vam to kaj pove? Vstopate v višjo vibracijo in vaš bio-mehurček se bo spet začel spreminjati. Shellineti vam bodo pri tem pomagali. Uščipnili bodo v vaš bio-mehurček, da bi povzročili višje vibracije kreativnega duha v Bogu, ki se igra, da je človek.

Med tem časom obstaja nevarnost, da boste jemali življenje preveč resno ali si dovolili pasti v kakšne drame. Takrat bodo vskočili Millinorji in potegnili za nitke vašega srca, da bi vas opomnili, kaj je resnično in pomembno.

Duoniti in Tančica Dualnosti

Ker ste se odločili, da boste naredili te evolucijske korake, vas mnogi opazujejo in čakajo, da vam bodo lahko pomagali, ko bo to potrebno.
Zato sedaj vstopa v vašo realnost vrsta bitij imenovana Duoniti.
Duoniti so ravno tako bili tu že v začetku človeštva, da bi prečkali vašo časovno linijo. V njej so pustili trajne odtise z namenom ustvariti iluzijo dualnosti, iluzijo kontrasta, saj je bila vaša Igra ta, da bivate tu v iskanju Boga. Ločili ste se od Celote. Dovolili ste si za kratek čas sneti krila in priti na zemljo ter se pretvarjati, da ste ljudje. Ste neskončni ljudje, ki se delajo, da so končni (z začetkom in koncem). Vaš cikel se nadaljuje od enega življenja do drugega, saj energija nikoli ne umre. Konstantno se giblje v krogu. Energija je neskončna. Vsa energija je neskončna in vi ste energija. Kaj vas je privedlo na misel, da imate začetek in konec? Seveda nimate. Vi ste Bog. Vi ste del Boga, ki se je strinjal, da bo ločen za kratek čas, da bi igral Igro človeštva. Ideja je bila Igra končnosti in ločenosti, ki bi trajala toliko časa, dokler se ne bi zazrli v oči drug drugega in spoznali, kdo je Bog. To počnete izjemno dobro.
Iskanje Boga je pripomoglo vsem rasam od vsepovsod in vsem bitjem k zelo hitremu razvoju, kar je vznemirljivo, saj se dogaja prvič. Ko boste razumeli naslednji čudež, ki vas čaka na poti tik pred vami, boste dojeli, zakaj so vsa ta bitja tu, vam v pomoč.

Duoniti so prišli z namenom, da bi pomagali prilagoditi tančico. Naj vas opozorimo, da ste mnogi med vami pripravljeni odvreči tančico in spregledati na drugo stran. Tako ste zabavni. Kaj se ponavadi zgodi, ko začnete kukati za tančico? Nemudoma se povežete z Božjim srcem in zaradi tega so tu Millinorji – da bi prilagajanje potekalo gladko.
Če bi danes odmaknili tančico za nič več kot eno minuto, ne bi mogli več ostati v tem mehurčku biologije. To je zato, ker bi vam ljubezen in energija, ki bi jo takrat začutili vdihnila tako globoko žalost zaradi ločenosti od Celote, da bi se vrnili domov. Tako, da je prva stvar za katero vas prosimo ta, da spoštujete tančico. Bila je vaša kreacija in storili ste zelo dobro delo. Poskusite razumeti, da so pred vami mrtve točke, ki jih ne morete videti, predvsem, ko zrete v ogledalo in skušate videti Boga v svojih očeh. Prosimo vas, da pogledate v ogledala povsod okoli vas, saj je vam veliko lažje zaznati Boga v srcih drugih, kakor v sebi. Tančica se tanjša zato, ker ste se vi tako odločili in s tem prihaja stopnja obveznosti, ki je niste vajeni.
Ne, to ne pomeni, da morate hoditi po vodi. Ne, ni vam treba nehati jesti meso. Ne pomeni, da morate zgrabiti kateri novi religiozni sistem.
Pomeni, da imate novo obveznost – biti v vaši strasti, biti uporabni Univerzumu – kar pomeni preprosto to, da ste to, kar ste – s smislom in integriteto. Stopili boste naprej tako, da si boste dovolili biti ljudje in tudi delati napake s srečo v srcu. Duoniti bodo pri tem pomagali.

Vstopite v te spremembe z zavedanjem, da ne obstaja prav ali narobe. Vsa iluzija – zgoraj in spodaj, črno in belo, ljubezen in strah, dobro in slabo- se začenja tanjšati. To je del tančice na katerem danes delajo Duoniti, zaradi vaše odločitve, da se boste razvijali.
Naj ponovimo: Zgodil se bo čudež.
Halorji, Millinorji, Shellineti in Duoniti so tu, da bi vam pomagali obdržati ravnovesje in uporabiti energijo vaše višje vibracije za najvišji cilj. Vse to je vznemirljivo še bolj kot si vi mislite. Vsi vas opazujejo. Bili ste edini planet Svobodne Volje, sedaj pa niste več. Drugi planet Svobodne Volje je že nastal in je na razvojnem ciklu, ki se zelo hitro pomika naprej zaradi vašega uspeha.

Prosili bi vas, da boste pozorni, na še eno točko med napredovanjem. Videli boste konfliktne dogodke, med tanjšanjem tančice in ko se Duoniti lotijo dela na tem, kar vi dojemate kot dualnost. Zaznali boste izraz dualnosti.
Videli boste veliko ljubezni in strahu. Ko zaznate strah, pošiljajte ljubezen, pošljite vašo povezavo in vzdržujte vašo energijo…. saj v tem trenutku ustvarjate čudež. Vse te vrste bitij niso tu zato, ker postajate multidimenzionalni, ampak, ker se tako hitro razvijate in komaj čakajo, da bi vam pomagale, da bi postale del vaše energije in delale z vami kadarkoli je to mogoče. Mnoge so že v samem začetku prečkale vašo časovno linijo.

Opazujte tok energije ~ NIČ VEČ SKRIVNOSTI.

Na planetu Zemlja bo nastalo toliko magije, da tega sploh ni moč opisati. Povedali vam bomo le-to, da se tančica počasi tanjša.
Naloga Duonitov pa je ta, da vam pomagajo osmisliti energijo, kar je del vaše tančice. Prej niste bili zmožni videti celoten energijski tok, a se bo to kmalu spremenilo. V katerikoli situaciji živite, kadarkoli vam nekdo reče nekaj, kadarkoli vaš šef vstopi v prostor in vam naroči nekaj, kar ne razumete ali s čimer se ne strinjate, vsakič ko se oglasite na telefon in slišite nekaj, kar niste hoteli slišati, ali vključite TV in gledate razvoj svetovnih dogodkov, vas prosimo, da OPAZUJETE TOK ENERGIJE…. kajti energija nikoli ne laže. Tok energije se nikoli ne more skriti pred usposobljenimi ljudmi- preprosto opazujte kam teče energija in sledite toku. Kdo pridobi zaradi takšnih dogodkov?
Ne le, da boste zmogli videti jasno prvič v življenju kam potuje energija, ampak tudi njen namen, od kod izvira in zakaj.

Prihaja čas, ko ne bo več nobenih skrivnosti in se začenja z vami v tem trenutku. Duoniti so tukaj, da bi delali z vami na tem področju in izostrili vaše čute – takoj zdaj!
Torej kaj morate storiti? Ali morate dolgo meditirati? Ali morate častiti ta bitja oz jih poveličevati? Morate reči : “Živio”?
Vse to lahko storite, če želite, toda nič od tega ni potrebno storiti. Ta bitja so tukaj, da bi vam pomagala na naslednjo stopnjo razvoja, ker se bo zgodil čudež. Bližje je kot si mislite in mi smo zelo, zelo počaščeni, da smo del tega in opazujemo, kako ljudje spreminjajo Vse kar Je.

Zelo nam je v čast in ljubo, da se od vas poslavljamo s temi tremi namigi v zvezi z Igro. Bodite spoštljivi drug do drugega, saj gledate v božje oči. Negujte drug drugega ob vsaki priložnosti, saj s tem negujete sebe. Zapomnite si, da je to igra in se lepo igrajte.

Espavo.

Grupa

Povezovanje s srcem

Čas zase

Barbara Rother

Vse to govorjenje o multidimenzionalnem času me povsem preplavi. Skušam si ustvariti dovolj časa v svoji 3D realnosti, da bi razumela sebe in uživala življenje. Ko se trudim dovoliti svojemu umu, da se razširi na Vse kar Je, izgubim stik z vsem tem, kar je tu v sedanjem času. Naši dnevi minevajo dovolj hitro tudi brez tega, da bi se poskusili razumeti v več kakor teh dimenzijah v katerih trenutno bivamo, ampak zdi se mi čudovito stopiti izven tega trenutka in raziskovati možnosti. Vem pa, da se obotavljam razmišljati o več dimenzijah sebe, ker si nisem vzela čas, da bi preprosto bila v tej trenutni dimenziji.

Življenje je vesela vožnja v tempu za katerega vem, da ga lahko po želji upočasnim ali pospešim. Včasih pozabim kot veliko nas, da imam kontrolo nad hitrostjo. Občasno se odločim za počasno hitrost zato, da lahko premislim, kje sem bila in predvidim, kam grem. V tem času je bilo življenje hitra vesela cesta z vsemi dogodki, ki sem jih doživela. Čas je, da stopim korak nazaj in preidem na globlji nivo in tedaj bom pripravljena iti naprej s polnim občutenjem tega, kdo sem.

Ljubim življenje, ki sem ga ustvarila s Stevom in Lightworkerji. Naučila sem se zaupati in slediti svojemu srcu. Sem tista, ki je odgovorna za načrtovanje najinega aktivnega življenja. Večino časa sem resnično uživala. Včasih me ljudje sprašujejo, kako zdrživa ob tako natrpanem urniku. Vsakič odgovorim, da je to moja strast in da to z veseljem počnem. Priznam pa, da je to mogoče le, dokler si vzamem čas tudi za prizemljitev. Ugotavljam, da je to manjkajoči delec, ki ga bom znova vstavila v svoj vsakdanjik.

V sporočilu iz prejšnjega meseca sem povedala, da lahko raztegnem čas in dovolim vsemu vstop v svoje življenje. To je res do določene stopnje, zavedam pa se, da sem se forsirala čez svoje meje ugodja.
Uživala sem v vsakem trenutku, ki sem ga doživela, a sem pozneje plačala, ker si nisem vzela čas za prizemljitev. Tik pred nedavnim krajšim potovanjem v Baltimore, sem zbolela in se počutila prav slabo. Ker je šlo le za prehlad sem se prisilila, da bi sledila urniku. Glas bi me skoraj zapustil. Med Stevovim magičnim kanaliziranjem sem morala zapustiti prostor zaradi napada kašlja. Steve je rekel, da moj žabji glas zveni sexy! (Že slišim, kako se Halorji smejejo.) On je vedno pozitiven! Tako sem uživala med najinim Baltimorskim seminarjem z vso našo čudovito duhovno družino s katero sva se povezala. Vsak človek različno ravna z natrpanim urnikom. Za naju s Stevom je bil t.i. “Energizer Bunny”- iz TV reklame za baterije, kjer igračka-zajček, zaradi baterije, kar naprej teče brez ustavljanja. Jaz sem lutka za navijanje, ki mora počivati pred ponovnim navijanjem.

Pred nekaj meseci sem preverila najin urnik in spoznala, da moram prebiti nekaj časa z družino v San Diegu, od koder smo se pred letom in pol preselili v Las Vegas. Vsake toliko časa čutim potrebo po obnovitvi vezi. Na ta način se prizemljim. Odločila sem se, da bom odpotovala tja, ko se vrneva iz Baltimora. Moje telo je klicalo “dovolj”. Ravno sem se zbudila iz dolgega globokega spanca sredi dneva. Počutim sem se sveže. Vem, da bom danes postorila toliko kolikor bom zmogla, nato bom v popolnosti uživala en teden v raju z mojimi ljubljenimi. Igrala se bom na plaži, pomladila svoje telo in dušo. Vzela si bom tudi nekaj časa za to, da bom sama s seboj.

Veliko ljudi misli, da so supermani. Prosim, vzemite si nekaj časa zase. Vsi lahko uživamo na čudoviti hitri cesti življenja, ki si ga ustvarimo, ampak pomembno je upočasniti in užiti to dimenzijo v kateri smo sedaj, preden doživimo vse možne dimenzije, ki sestavljajo naš jaz.

Z Ljubeznijo in Svetlobo,

Barbara

Obvestilo avtorja:
Prosimo, vključite ta del, ko uporabljate to gradivo.

Avtorska pravica 1998-2013 Steve Rother. To informacijo lahko prosto, delno ali v celoti brezplačno posredujete. Kadar uporabljate samo del tega gradiva, prosimo poudarite, da gre za skrajšano verzijo in priporočite bralcu originalno celotno verzijo na: http://www.espavo.org/beacons/ V publikacijah je dovoljeno objavljati to gradivo, za kar ni potrebno dovoljenje, prosimo le, da nas o tem seznanite na: Ke****@es****.org Vse nadaljne informacije o »The Beacons of Light~Re.minders from Home~« lahko poiščete na: http://www.espavo.org/ ali preko Lightworker na (858) 748 5837.