december 2005

144 Točk svetlobe
Razsvetljevanje planeta Zemlja

 

Od Steva in Barbare:

Vsakemu od vas pošiljava najino ljubezen in najboljše želje za ta praznični čas. Družina Lightworkerjev narašča in pokriva vedno več dežel in veselimo se povezovanja src z vami vsemi.

31. decembra bomo imeli zadnje predvajanje Virtualne luči v letu 2005. Format tega predvajanjabo nekoliko drugačen, saj nameravamo počastiti osebje po vsem svetu, ki omogočajo, da se Lightworker dogaja. Pridružite se nam pri slavljenju teh posebnih oseb. Oglejte si pro stran espavo.org ta podrobnosti in čase v vašem območju. Kakor pravi Grupa od začetka teh sporočil: “Ko se skupaj držimo za roke, ustvarjamo čudeže.”

Naslednji čudež se začne kmalu v 2006… Ostanite z nami, to bo čudovita vožnja.

Veliki objemi in nežni dregljaji

Steve in Barbara Rother

 

Pozdravi od doma.

Izziv prižiganja 144 točk svetlobe

Prehodili ste zelo dolgo pot, da ste zdaj v tem trenutku tu. Prišli ste skozi čas in prostor vaše duše, da bi sedeli v tem mehurčku biologije, da bi lahko bili tu prav na tej točki. Čaka vas delo. To veste že, odkar ste se rodili, vendar niste nikdar prav vedeli, kaj je to delo. Pravimo vam, da ste aktivirali nekaj, kar je začelo novo pot na Planetu Zemlja, saj se Igra Proste Izbire zdaj razširja z osupljivo hitrostjo. Postaja eksponenčna, saj ne prišteva 1 k 2 k 3 k 4, ampak gre od 1 k 2 k 4 k 8 in napredek človeštva se giblje kot še nikdar v kakšni igri. Torej vam bomo danes povedali o 144 točkah svetlobe in kaj to pomeni, ne le na globalni in kozmični ravni, ampak tudi na individualni ravni.

Nedavno ste ponovno aktivirali Atlantidske kristale moči, a ta energija je statična, dokler nima poti, po kateri bi potovala, da bi bila koristna. Zato smo pozvali Skrbnika, naj prižge 144 ločenih točk svetlobe na tem planetu na različnih mestih na obli, da bi okrepil novo omrežje. Tu je priložnost za povezavo točk luči na tem planetu, kar bo prižgalo Mrežo ljubezni in jo pripeljalo iz miselne forme v realnost. Trenutno uporabljate Mrežo ljubezni kot orodje, da iz nje črpate energijo ali pa pošiljate energijo vanjo. Vendar vam pravimo, da se Mreža ljubezni uporabljala za mnogo več kot to. V osnovi je bila komunikacijsko omrežje, ki naj bi povezalo srca planeta Zemlje. V igri pretvarjanja, da smo ločeni eden od drugega, lahko to omrežje začne proces življenja v enotnosti in ponovne povezave tega, kar je bilo ločeno v zgodnjih fazah človeštva. Kako bi izgledalo, če bi naredili vsak korak v življenju v popolni povezavi s to enotnostjo kot delom vašega bitja? To je tisto, kar leži pred vami in to se bo zgodilo, ko prižgete teh 144 točk luči in uresničite Mrežo ljubezni.

Predajanje svetlobe

Prižiganje luči je lahko zelo preprosto, čeprav ljudje uživajo v kompliciranju stvari. Eden od načinov aktiviranja mreže je, da potujete na 144 različnih krajev in namerno naravnate svojo energijo, da ustvari vrtinec, ki se bo pretvoril v portal, ki se bo pretvoril v točko svetlobe, če se bo zanj skrbelo in ga negovalo. To točko svetlobe nato odsevajo in nosijo v srcu vsi tisti, ki so skrbeli zanjo in jo negovali. Pozvali smo Skrbnika in Skrbnikove Skrbnike, naj naredijo točno to, saj na potovanjih v zvezi s tem delom lahko učinkovito prižgejo 144 točk svetlobe na planetu. Po njihovem odhodu lahko portal vzdržujejo lokalni lightworkerji, ki bodo tako postali reflektorji svetlobe. To delo ni omejeno le na izziv, ki smo ga ponudili Skrbniku. Pozivamo tudi vsakega od vas, da naredite isto in prižgete Točke svetlobe v vaših lastnih krogih. Lahko sprejmete isti izziv in se zavežete, da prižgete eno od točk povsod, kamor greste. Nova točka je lahko v novi državi ali novem mestu ali v novi skupini ljudi, saj dejanska lokacija ni pomembna. V vsakem primeru morajo točko svetlobe prevzeti in razširjati lokalni ljudje, potem ko je bila prvič prižgana. Vsak od teh ljudi, ki mu je predana svetloba, bo od takrat naprej dejansko prižgal 144 točk luči v lastnem bitju in jih izžareval skozi svoje bitje. Ta globalni izziv je hkrati tudi individualni izziv, saj se mora prenašati od srca k srcu. Čeprav ima to delo ogromen globalni in kozmični učinek, je prav tako zelo osebna in intimna misija, za katero se lightworkerji lahko odločijo. Biti zavesten oddajnik svetlobe je vaš naslednji korak v evoluciji lightworkerjev. To ni nekaj, kar bi lahko storili na mah. To ni naloga, ki bo opravljena v zelo kratkem času ali celo v roku leta ali dveh. Povemo vam tudi, da se bo razrasla  interdimenzionalno. Ne le, da bo vplivala na vse druge dimenzije časa in prostora, ki si delijo vaš planet, ampak bo segla preko metafizičnega občestva v religije, korporacije, vlade in organizacije vseh vrst. Teh 144 točk svetlobe bo seglo v vse razsežnosti vse resničnosti.

Mikrokozmos in Makrokozmos Lightworka

Prižiganje teh točk se lahko doseže na več načinov. Obstaja tako mikrokozmos kot makrokozmos novega Lightworka. Ponudili smo vam eno vizijo potovanja na različna mesta na Zemlji, da bi združevali srca v enotnem cilju. Vendar so tu tudi stvari, ki jih vsak od vas lahko naredi v manjši meri na osebnem nivoju in ki pripeljejo do istega cilja. Pomembno si je zapomniti, da brez posameznikov, ki predajajo ognje, luč ne bi ostala prižgana.

Kot primer lahko vzamete čas, ko vas dobra prijateljica v težavah prosi, da ji prisluhnete. Lahko da ima težave v zakonu in sedi in govori z vami, medtem ko ji svetujete. Naredite spremembo, ko ji vlijete moč. Na tej točki se lahko odloči, da jo prenese na vse, s katerimi pride v stik. To je točka svetlobe, ki sedaj prevzame vašo energijo in gre naprej: 144 podobnih situacij bo prižgalo vašo matrico. Prevzemite odgovornost na individualni osnovi, da vstopite v lastno hrepenenje, da naredite stvari, ki ste jih prišli narediti in to vam bo prineslo največjo radost, saj so to stvari, ki bodo prižgale teh 144 Točk luči. Od danes pojdite naprej, postanite zavesten oskrbovalec svetlobe in glejte, kako se dogajajo čudeži v vašem življenju.

Atlantidski kristali moči

Ni bila skrivnost, da je bila energija Atlantide vsebovana v kristalih, ki so bili pokopani globoko v območju, ki ga imenujete Bermudski trikotnik. V sedanjem času bo še vedno potrebnih 20-25 let, preden boste dejansko odkrili kristale. Pravzaprav ni pomembno, da kristale najdete.Pomembno pa je, da začnete koristno uporabljati energijo Kristalov. Neizkoriščena energija iz teh kristalov je namreč povzročila toliko burnih razbremenitev v obliki orkanov na tem področju. Vaša uporava te energije bo zmanjšala potrebo po teh razbremenitvah in v dnevih, ki prihajajo, se bodo ti pojavi vrnili v meje normale.

Kristalna energija se vrača na planet Zemljo. Naj ste pripravljeni ali ne, ste dosegli dovolj visoko vibracijo, da ponovno razkrijete skrivnosti kristalne energije. To je ista energija, ki so jo uporabljali v vsakdanjem življenju v dnevih Lemurije in Atlantide. Kristali se zdaj akrivirajo sami od sebe, saj ko so jih skrili, so jim nastavili avtomatični sprožilec, da bi se akrivirali, ko človeštvo doseže dovolj visok nivo vibracije. Zdaj preostane le, da to energijo izkoristimo in to je razlog za akriviranje 144 točk luči.

Ko nastane ena točka luči, se druge aktivirajo. Če se skrbi za njih, ostanejo prižgane in omogočijo potovanje kristalni energiji. Ena za drugo in prav kmalu se bo to dogajalo po vsem planetu v eksponentnih številih. Na tej točki postane življenje zelo razburljivo. Prav to se vam obeta. Vračate se v čase Lemurije in Atlantide. Hodili boste v stalni povezavi z Mrežo ljubezni v stalnem zavedanju.

Evolucija postane vsakdanjost

Še pred nedavnim vas je veliko odkrivalo izraz ESP, izvenčutna zaznava (extra sensory perception). Sprva je bila anomalija, nekaj zelo čudnega. Bila je nekaj drugačnega. Bila je nov izraz, ki je postal obrabljena fraza med vodilnimi v vibracijskem gibanju. Mar ni zanimivo, da ta izraz ne obstaja več v vaših jezikih? Še ko začnete govoriti o ESP, vas ponese nazaj v 70-ta leta. To je star izraz. Kaj se je zgodilo s tem darom, ki se je imenoval izvenčutna zaznava? Postal je del vas. Integriral se je in vsi so se začeli zavedati, da ni nič posebnega. Naredili ste prostor v vaših življenjih, da ga začnete redno uporabljati. Zato nič več ne potrebujete besed, da bi ga opisovali kot nekaj ločenega od vas. Zdaj je integriran. To se dogaja tudi s konceptom Mreže ljubezni. To so bile Tiberonove sanje od začetka, ko je iskal način za pridružitev srčne energije na kristalne energijske mreže Atlantide. To je bil del prinašanja srčne energije nazaj na planet Zemljo.

Mnogi od vas ne verjamete, da ste zdravilci ali učitelji. Morda mislite, da ste tu po pomoti, ali imate občutek, kot da veste, zakaj ste prišli, a tega ne delate. Pravimo vam, da vas je takih okrog 92,3% na planetu. Premagajte to. Imate delo in mi vas potrebujemo zdaj bolj kot kdajkoli prej. Čas je, da prenehate razmišljati in začnete čutiti. Usmerite se, kamor vas vodi srce in aktivirajte vaše življenje zdaj.

Kritična masa in blisk svetlobe

Tu je sporočilo in slišite ga glasno in jasno. Zdaj poslušate na nov način, saj se povezava z vašim lastnim višjim jazom krepi iz dneva v dan. Vsak od vas ima čudovito darilo. Najdite način, da ga podarite in to bo začelo prižigati 144 točk luči. Zgodilo se bo, da boste prižgali točko luči in ostala bo energijska struktura. Potem, če bo imela podporo in oskrbo, bo rasla. Če ne bo imela podpore in oskrbe, bo luč potemnela in ugasnila. Izberite, da boste prižgali luč ali jo negovali. Če prižgete svetlobo in le-ta ugasne, naj vam to ne vzame poguma, daj je to del normalnega procesa. Ničesar se ni bati in nič niste storili narobe. Vaše delo je, da preprosto prižgete točko luči in če naj se vzdržuje, bodo to storili drugi. Prižgite jo in pustite v ljubezni. Ne prevzemajte odgovornosti za to, kar se zgodi po tem. Vi ste znanilci svetlobe. Vi ste prižigalci in vi boste postavili teh 144 Točk svetlobe. Če sledite klicu po vzdrževanju luči na določenem prostoru, se vaše delo šele začenja. Mnogi od vas ste se usposabljali za to, da bi bili skrbniki vrtincev ali portalov. Ko občutite, da vas vleče k nekemu področju na Zemlji, kot da ima poseben pomen, imate priložnost negovati ognje Luči. Sledite tem napotkom, saj so pomemben del procesa. Tisti od vas, ki zadržujete energijo na območjih Zemlje, ste zdaj pomembnejši kot kdajkoli prej. Majhne skupine lightworkerjev, ki se združujejo, da bi obdržali in okrepili energijo, so srce tega procesa.

Samo po sebi je umevno, da je na Zemlji mnogo več kot 144 Točk svetlobe. Ko se ena prižge, lahko ostane prižgana in se okrepi ali pa odmre. V resnici jih bo v tem času na planetu Zemlja večina odmrla, a to ni pomembno. Glavni namen tu je, da dobimo 144 Točk svetlobe, ki bi svetlo gorele v istem hipu. V trenutku, ko se bo to zgodilo, bo dosežena čudežna, kritična masa. Precej podobno kot v teoriji stotih opic se bodo prižgale vse točke luči vsepovsod in velik blisk svetlobe, kot ga ni bilo videti vse od začetka, bo za vedno spremenil smer vsega, kar je. To je inkarnacija Mreže ljubezni.

Trenutno Mreža ljubezni ni nič drugega kot božja misel. Vi ste Bog. Vi ste kreatorji in vse je v gibanju skozi vaše mišljenje, skozi vaše lastne misli in ideje. Ko ima Bog idejo, je to kot načrt, ki je odposlan v univerzalno energijo, da bi se ustvaril. Takšna je Mreža ljubezni. Ustvarili ste jo skozi vaše misli in namen, le da je to kolektivna misel, zato je za njo eksponentna moč. Ko jo uporabite kot orodje zase, se krepi. Kako bi torej bilo, če orodja ne bi imeli zunaj, temveč znotraj sebe? To je pred nami. Ko prižgete teh 144 Točk svetlobe, postanete trajno povezani z Mrežo ljubezni in le-ta zavzame obliko v vaši realnosti.

Pravimo vam, da se je Mreža ljubezni najprej začela kot komunikacijsko omrežje. Začela se je v zgodnjih dneh, ko so poslali sla v drugo vas, da je prenašal sporočila sem in tja. Pot, ki so jo ustvarili, da bi prišli iz ene vasi v drugo, je sprožila matricona Zemlji. V poznejših obdobjih so sporočila razširjali na konjskih hrbtih in pot, ki so jo prepotovali, je ustvarila širše komunikacijsko omrežje. Do napenjanja žic ni bilo več daleč in te iste poti so postale telegrafske linije. Omrežje se je tu pojavilo v prvi fizični obliki. To je seveda naraslo v omrežje tega, čemur pravite telefonske žice, napete po vsem svetu. Le-te niso enakomerno razporejene, največ jih je v področjih z gosto naseljenostjo. Nato se je iz teh žic razvil internet in začel povezovati srca globalno. Naslednji korak je zasukati to omrežje v komunikacijsko mrežo svetlobe. Potem ko se navadite na svetlobno mrežo, se bo le-ta integrirala v vsakogar od vas in ne bo več potrebe po fizičnem omrežju izven vas. Naslednje inkarnacije tega omrežja bodo bolj enakomerno razporejene po planetu in ne bodo le pomagale komunikaciji med vami, ampak bodo ustvarile povezavo s samo Gajo in vas vse povezale v eno. To se je že začelo. Prišel bo čas, ko ne boste več potrebovali omrežja svetlobe, saj bo postalo del tega, kar ste.

Darila Omrežja svetlobe

Začeli Smo vas pripravljati na ta razvoj z eksperimentom Mreže ljubezni, kjer ste začeli konceptualizirati in stem ustvarjati naslednje inkarnacije te mreže. 144 točk luči je naslednji korak v aktiviranju tega srčnega omrežja. Kmalu boste začeli doživljati darila 144 točk luči. Predstavljajte si, da se vaša misel avtomatično razširi k vsakomur na Zemlji. Predstavljajte si, da občutite čustvo, ki je avtomatično na razpolago vsem drugim na Zemlji. Imate kolektivno zavest, ki ni še nikdar bila del Človeške izkušnje. Razumite, prosim, da ne boste izgubili identitete, ko vam bodo predana ta darila. Nasprotno, spoznali boste, da je enkratna lepota tega, kar ste, bolj cenjena in brezpogojno spoštovana. Ko se zavedanje kolektivnega poveča, se zmanjša potreba po egu in ločevanju. To je vaša pot od tega dne, saj bo vaša odločitev za združevanje raje kot ločevanje določala, kako hitro se bodo aktivirale te točke luči.

Črpati moč ali jo dajati je avtomatično dosegljivo vsem na tej mreži. Take so vaše povezave in možnosti. Tu pravimo možnosti, ker še vedno ohranite prosto izbiro v vaših človeških izkušnjah. Nič vam ni vsiljeno, je preprosto dosegljivo kot trenutna, dosegljiva komunikacija. Internet vas je začel pripravljati za tako dosegljivost informacij, a trenutno internet še vedno ni zmožen posredovati čustev. Dostop do človeških src in duš enega srca bo spremenil človeške izkušnje v relativno kratkem času. Ta enotnost je ista povezanost, kot jo čutite, ko se vrnete Domov v to, čemur pravite Raj. Razvijate se, da bi ga uporabljali na Zemlji. To je vaša izvirna pravica in preprosto se vračate k njej. Vaša predanost, da ustvarite Raj na Zemlji zdaj odpira ta vrata. Ves čas je bila z vami, a da bi igrali Igro in si nadeli tančico, je bilo potrebno, da pozabite na to povezavo. Nujno je bilo, da se zaletavate v zid, ne da bi se spominjali, kdo ste v iskanju vaše namišljene poti. Oh, saj veste, da jo imate, le da ne veste, kje je. Še ko stopate po njej, dvomite.

Če bi bilo preprosto, bi bil vsak človek!

Biti človek je tako čudovita igra duha. Ljubimo človeške izkušnje in čeprav nismo bili ljudje, vas opazujemo z največjo ljubeznijo. Pravimo vam, da ni preprosto biti človek, saj če bi bilo, bi bil vsak človek. V resnici je potrebna najvišja vibracija, da se pride na najtežjo igralno ploščo od vseh planetov. Takrat ste pristali, da boste igrali to Igro, ne le s popolnoma prosto izbiro, ampak s tako učinkovito tančico, da lahko igrate s popolnoma prosto izbiro. Tančica se zdaj dviga z vašim soglasjem. Tančica se dviga, ker ni več potrebno, da je tako popolna. Ko se bo dvignila, bodo prišli ljudje, ki bodo dejali: “Sledite mi, kar poznam prihodnost.“ V drugem valu pooblastitve imate vsi enake darove. Ste pripravljeni za tako spremembo vzorcev? Ste pripravljeni, da se odpoveste igri sledenja vodji in začnete igrati igro sledenja sebi? Vi ste Eno srce Zemlje in vse oči kozmosa so uprte v vas, ko boste drzno naredili ta naslednji korak.

Atlantidska srca

Danes ste nastavili energijo Atlantide v gibanje. Ko ste zapustili Atlantido, ste skrili energijo kristalov pred sabo. Pomembno je bilo ne le, da zakopljete kristale in jim preprečite, da se po nesreči pojavijo, ampak ste vi kot duhovna bitja sklicali sestanek, na katerem ste sklenili, da boste skrili to energijo pred samimi sabo, dokler traja Igra. A zdaj ste prekoračili čas, ki je bil predviden za konec Igre in ta dogovor ne velja več. Pravimo vam še, da je zdaj nivo vaše kolektivne vibracije celo višji, kot ste ga dosegli v časih Lemurije in Atlantide. Zdaj začenjate odstirati tančico, da bi prevzeli pravo moč, medtem ko ste še vedno v fizičnih mehurčkih biologije. To se ni še nikoli zgodilo nikjer v vesolju. Celoten kozmos gleda Planet Zemljo zaradi izbire, za katero se odločate. Ne moremo dočakati, da vidino, kam vas bo to popeljalo.

Spoštovani, stopite naprej. Vedite, da ste spoštovani bolj, kot si lahko predstavljate. Vedite, da ste spoštovani in podpirani in ljubljeni bolj, kot boste kdajkoli vedeli. Vi ste največje upanje Nebeškega, ki se pretvarja, da je človeško in mi smo tako ponosni na vas. Celo takrat, ko se počutite izgubljene, se zavedamo veličastnosti tega, kar ste v resnici. Ko zajamete ta občutek globoko vase in mu pustite rasti, prižge toploto v vaših prsih. Prižge toploto v vaši duši. To je začetek točke luči, ki jo boste prižgali, kajti vi boste eden od tistih 144. Vi boste tisti, ki sprejmejo izziv in spreminjajo ta planet. Teh 144 Točk luči se bo prižgalo in vsako bitje vsepovsod bo opazovalo to transformacijo.

Vi ste Gospodarji Igralne plošče. Vzpodbujajte se, spoštovani. Nimate pojma, kako vas vidijo vsepovsod po preostalem vesolju. Vedite, da boste slavljeni Doma kot največji heroji. Sprejmite izziv. Najdite način, da prižgete eno točko luči in osredotočite energijo na to. Sprejmite izziv, da prižgete in negujete 144 Točk luči skozi ves vaš obstoj.

Zapuščamo vas s tremi preprostimi opomniki. Ravnajte eden z drugim z največjim spoštovanjem, saj ste heroji. Negujte se med sabo ob vsaki priložnosti, saj gledate v Božje oči. Spominjajte se, da je to čudovita igra… in igrajte jo dobro skupaj.

Espavo.

Grupa

 

Povezovanje s srcem

Praznični duh

Barbara Rother

Pravkar sem prebrala sporočilo Steva in Grupe. Čeprav sem bila s Stevom, ko je kanaliziral te magične besede, omogoča njihovo branje globlje razumevanje. 144 točk luči povzema bistvo praznikov. Ne glede na versko ali kulturno prepričanje je pomen tega časa v letu isti. To je čas, ko se med seboj povezujemo s srci po vsem svetu in razširjamo svetlobo na vse, ki se povezujejo z nami, ne le v tem času, ampak tudi preko vsega čudežnega Novega leta, ki je pred nami. Zdaj je čas, da spremenimo odnos med srci. Vsak zase lahko naredimo spremembo. Začnite pri sebi in nato omogočite, da se prenaša na vsako osebo, ki se je dotaknete. To je smisel obstoja človeških angelov. Ko pišem te besede, čutim, da je moje srce toplo od žara ljubezni. Tako dober občutek je to. Prosim, delite te občutke z vsakim, ki vam prečka pot, najsi bo to s prijazno besedo ali z nasmeškom. Če bomo to počeli po vsem svetu, bomo povezali teh 144 točk luči in še več.

Čutim, da sem le igralec v tej veliki igri življenja. Niti v sanjah si nisem predstavljala, da bom imela privilegij potovanja in srečevanja družine Lightworkerjev po vsem svetu. Vsako leto se odprejo novi kraji za Steva in mene, da razširjava svetlobo in jo dobivava povrnjeno od vseh krasnih ljudi, ki jih srečujeva. Zdaj sem doma po povratku z najinega potovanja v Rusijo. Vedno si vzamem dan zase po najinih potovanjih, da vsrkam svoje izkušnje in se ozemljim. Ljubezen, ki jo čutim ob povezovanju z na novo odkritimi člani družine, je lahko prekipevajoča. Vzamem si dan, da obnovim izkušnje in se zavem, da so bile resnične. Potovanja iz mojega sveta v Las Vegasu v številne kraje, ki smo jh izkusili v preteklem letu, se zdijo kot prehajanje v različne dimenzije časa in prostora. Ko se vrnem domov, se moram vprašeti, ali sem fizično doživela ta kraj ali so bile sanje? Vem, da se sanje uresničijo, zato je bila vsaka dogodivščina del moje realnosti na nekem nivoju.

Odkrila sem čudovito resnico, da je naš svet tako majhen. Nekatere razlike lahko obstajajo, a ko prodremo v jedro človeštva, smo vsi isti. Ko začutimo, da obstajajo razlike v naših svetovih, moramo le komunicirati s srci, da spoznamo, da smo vsi enaki. Pred nekaj tedni smo imeli fantastično izkušnjo predstavitve našega dela na križarjenju z Ronno Herman. Kot ponavadi smo imeli ljudi z vsega sveta. Ronna, jaz in nekaj drugih članov družine smo praznovali rojstne dneve v tem času na krovu ladje. Podarili so nam veličastno torto in zapeli vse najboljše v petih jezikih! To mi je potrdilo, da vsi izhajamo iz enega srca in delimo lepoto enosti.

Naročila sem praznične voščilnice z namenom, da jih pošljem čim več ljudem. V resnici verjetno ne bom imela časa, da bi poslala katerokoli. Prazniki se bližajo. Globoko vdahnem in vem, da čeprav ne uspem poslati voščilnic, boste vsi, ki berete moje sporočilo vedeli, da povezujem svoje srce z vašimi, še posebej v tem času. Odločila sem se, da uživam v vsakem dnevu tega posebnega časa in da prenesem to čarobnost tudi v Novo leto, ki je pred nami. Namen Lightworka je povezovati točke svetlobe, kjerkoli se naša svetloba dotika. Ko se nekoga dotaknemo, svetloba začne naraščati. Občutite toploto povezovanja z ljubeznijo in svetlobo.

Z vso mojo ljubeznijo in svetlobo,

Barbara

 

Obvestilo avtorja:
Prosimo, vključite ta del, ko uporabljate to gradivo.

Avtorska pravica 1998-2013 Steve Rother. To informacijo lahko prosto, delno ali v celoti brezplačno posredujete. Kadar uporabljate samo del tega gradiva, prosimo poudarite, da gre za skrajšano verzijo in priporočite bralcu originalno celotno verzijo na: http://www.espavo.org/beacons/ V publikacijah je dovoljeno objavljati to gradivo, za kar ni potrebno dovoljenje, prosimo le, da nas o tem seznanite na: Ke****@es****.org Vse nadaljne informacije o »The Beacons of Light~Re.minders from Home~« lahko poiščete na: http://www.espavo.org/ ali preko Lightworker na (858) 748 5837.