junij 2005

Šesto življenjsko obdobje
Serija praktične čarobnosti

 

V tem mesecu so bili Svetilniki Svetlobe predstavljeni v Zeistu, Holandiji. Odločili smo se, da bomo s tem radijskim programom iz Holandije, v živo ponudili internetni radijski prenos, v namenu povezati družine luči iz večih držav. Zaradi tega, ta Svetilnik Svetlobe vključuje del vprašanj in odgovorov, ki jih je zastavilo približno 300 glavo občinstvo.

Veliki skupinski objem.

Steve Rother
Govornik Grupe

 

Pozdravi od doma.

Danes vas obiskujemo z največjim veseljem, ker sedaj sedimo v prisotnosti mojstrov. Tisti med vami, ki ste igrali na tem igralnem bojišču in si upali pozabiti vašo mojstrstvo, vaše nasledstvo in vaše kraljevsko poreklo. Vaša volja da ste to storili, je pognala celotni proces evolucije, ki doslej ni bil dosežen. Sedimo ob vaših nogah in vas častimo. Ali veste kdo ste? Mi vemo.  Danes želimo le to, da za vas razprostremo naša krila, da boste lahko dobili majhen občutek, kako je držati to energijo od Doma. Kadarkoli in kdorkoli od vas, kdaj drži vašo lastno strast v vašem srcu, in postopi naprej v njegovem lastnem razvoju, se vsi približate malce bližje. To počnete celo sedaj, ker se vaša lastna evolucija nadaljuje, našli boste spremembe, ki se bodo dogajale v vašem lastnem procesu sedmega življenjskega obdobja.

Zadnje obdobje življenja

Le mesec je od tega, kar smo vas prosili, da se pregledate skozi peto življenjsko obdobje, in doživite postopek mojstrstva, kot doživeto skozi življenjsko obdobje imenovano zrelost. Namesto biti iskalec na dolge proge, ste postali poučeni, razsvetljeni iskalci. Ko je vsakdo izmed vas začel postajati in biti poučeni iskalec, ste pričeli razumevati kaj v vaših življenjih je resnično pomembno, naproti prihajajočemu času, ko vaše stvari lastijo vas. Dogodi se, da vas odvrne od vašega prvotnega namena, vaše lastne strasti in vašega lastnega veselja. Imeti pogum, iti namerno skozi spremembo, vam odpira vrata sprejeti vsa darila petega življenjskega obdobja. Imeti takšno izkušnjo skozi zadnjih trideset dni, naj vas sedaj vodimo v šesto življenjsko obdobje, kajti zato ste danes tukaj.

V seriji, ki jo imenujemo Praktična magija, vam želimo ponuditi vpogled v, prehod skozi zadnja tri življenjska obdobja in ne tam obstati. Ni skrivnost, če vam povemo, da vas bomo zapustili v tretjem in zadnjem mesecu z izzivom, ponovno izdelati scenarij, rokopis vašega naslednjega življenja, stopiti v naslednjo novost vas samih, ki jo boste kreirali namerno. Vsak trenutek, ko vaša noga stopi na zemljo, pod vašimi nogami kreirate travo. Pot je vedno kreirana le pred vami, saj se v tej smeri premikate in pričakujete da bo ta pot prav tam. Življenje je samo-uresničljiva prerokba. Mar ni to zanimiva primerjava? Sedaj pa se boste pomaknili celo naprej v to, in naprej v potenciale in možnosti, ki ste jih imeli preden ste bili to kar ste. Naj govorimo o šestem življenjskem obdobju. Naj vam pokažemo, kaj je lahko ta postopek, saj je neopisljivo lep.

Preprostost Univerzalne Resnice

V prvem življenjskem obdobju, ko se rojeva otrok, zadržuje spomine in vibracije Doma. Kot mlad otrok, se poskušate uskladiti na vibracijo in celične spomine planeta Zemlja. To je tako, kot bi imeli eno nogo v obeh svetovih. Šesto življenjsko obdobje je podobno, saj je to čas, za pripravo za prehodno obdobje in postati poenostavljen. Peto življenjsko obdobje je bilo za določitev tistega, kar je bilo  v vaših življenjih resnično pomembno, tako torej za pripravo poenostavljenega procesa v šestem življenjskem obdobju. V času Lemurie, ste bili kot družba tako razviti, da ste bili vsi otročji. To je lahko storiti le, če ste preprosto vse. Prav tako pa je mogoče poenostavljati le, če se zavedate kaj je resnično pomembno. V času Lemurie, je kolektivna vibracija vseh Lemuriancev dosegla stopnjo evolucije, ko ste obstajali v preprostosti. Kompliciranosti in zapleti življenja so bili stranski produkt tančice, prekrivala, ki ga nosite. Prosim vedite, da je vsa resnica, v njeni najčistejši formi preprosta. Predstavljajte si, da so mnogi različni nivoji razumevanja, in zatorej različni nivoji tistega kar razumete kot resnico. Ključ za premik v višji nivo razumevanja je vedno v tem, da najdete preprostost v resnici. V namenu vstopiti v naslednji nivo vašega razumevanja in resnica podeljena povprek vesolja, se bo kolektivna vibracija človeštva z razvojem naravno poenostavila.

Bog je preprost

Bili so časi, ko nas je Čuvaj spraševal po odgovoru. Ponavadi je to je velikokrat počel. Na tej točki nas je vprašal: “Čemu sploh vse to? Pokaži mi kako vse skupaj deluje.” Mislil je, da je njegovo vprašanje zanimiv izziv, in tako smo mislili tudi mi. V tistem trenutku se je našel sedečega na oblaku, gledajoč na planet Zemlja in gledajoč igralno bojišče zemeljskega površja. V gledanju je pričel razumevati vse kar je videl. Dojel je vse tisto, kar je lahko zaznal, in razumel je, kako so bile vse povezave zgrajene. V tistem trenutku je pogledal gor, v nas, in nas vprašal: “Ne boste me prisilili, da si zapomnim vse to, kajne?”, in mi smo odgovorili: “ne na normalen način.” Potem je začel barantati in mi smo njegovo početje označili za zelo domiselno. Rekel je: “Naj vzamem nazaj le en kos, del ki me bo spominjal na vse druge, na to in  kako je vse skupaj povezano. Želel bi si zapomniti le, kako preprosto je vse to.” Kljub dandanes, pa si je zapomnil le to, da je vse preprosto. Življenje je tako preprosto, da bi dolgočasilo večino ljudi, zato poskušamo komplicirati ravno toliko, da vas vpletemo. Ponavadi delimo z vami le okraske okoli resnice, rajši kot da vam včasih damo resnico, takšno kot je. Na planetu svobodne izbire, je možno, da najdete le vašo lastno resnico, in ta je lahko dosežena le z iluzijo o zapletenosti. Zapletenost je tančica, prekrivalo, ki ga nosite za igranje te igre. Ko napredujete, vse postane preprostejše.

Poenostavljajte in postali boste kot otroci. Poenostavljajte še dlje, in postali boste kakor bogovi.

Zaradi vašega nedavnega napredovanja kot kolektiv, ne potrebujete več komplikacij tančice, kot ste jo potrebovali nekoč.

Vaja šestega obdobja:

30 dni preprostosti.

V naslednjih tridesetih dneh vas izzivamo. Če želite igrati Igro, ki jo ponujamo, najdite način, v vsem kar boste izkusili. V tridesetih dneh najdite načine postati preprostejši in razumeli boste, da od vseh življenjskih izkušenj, ki ste jih dobili do sedaj, uporabljate le nekatere. V naslednjih tridesetih dneh, glejte to energijo.

Sledite energiji, ki vam bo povedala kje najdete preprostost. Energija v vseh oblikah je preprosta. Energije v vseh oblikah iščejo način najmanjšega odpora. Govorili smo o božanski vodi. Govorili smo o božanskem toku, ker je voda energijska forma. Nikoli ne umre. Nikoli ni ustvarjena. Se le spremeni, preoblikuje iz ene oblike v drugo. Kot energija, vse energijske oblike vedno najdejo način najmanjšega odpora. Če lahko sledite tej poti najmanjšega odpora v vaših lastnih odločitvah, v vašem lastnem življenju, v vašem lastnem vrednotenju vašega odnosa oz. zveze, v vsem kar počnete, boste našli preprostost v vašem življenju. Glejte kam teče energija. Če razumete to, vse postane preprosto. V naslednjih tridesetih dneh, vas prosimo, da sledite podobnemu iskanju poti najmanjšega odpora v vseh stvareh. To vam bo omogočilo, da boste razvili navado preprostosti. V človeških izkušnjah je šesto življenjsko obdobje pomembno za sedmo življenjsko obdobje, zaradi najboljšega učinka, ki ga lahko nudi.

Resnična lepota je preprosta

Ko enkrat najdete preprostost, bo naslednjič, ko se soočite s čim zapletenim le-to lažje razplesti do resnične biti. Najti resnično srž vsega, nam dovoljuje, da lepoto vidimo v vsem. Veliko se smejte v teh tridesetih dneh, saj vam bo to pomagalo vse skupaj poenostaviti. Olajšalo bo energiji okoli vas, da prinese le tisto bistveno. Uživajte v vožnji!

Vprašanja in odgovori Grupe:

Tukaj smo prihranili prostor za mnoge od vas, ki imate vprašanja:

Vprašanje: Zakaj je potrebno uravnovesiti moško in žensko energijo v vas?

Grupa: To je zelo preprosto. Onstran tančice ni delitve na moške in ženske. Med posamezniki ni ločenosti. Še vedno pa imate jedro osebnosti, ki je edinstveno vaša. Včasih se najde hudomušnež, ki se celo življenje šali z drugimi. Nekoga, ki se rad smeje in heca z vsemi. Nato umre in odide na drugo stran tančice. Kljub temu vsakič, ko uzrete nekaj, kar je morda uporabil za šalo, pomislite nanj in znajde se ob vas. Še vedno ima enako jedro osebnosti, čeprav je onstran tančice. Realnost je, da se na enak način šali v nebesih. Tam se zabava in s tem obdrži prvobitno osebnost, a izgubi iluzijo polarnosti.

Zato, da lahko igrate igro končnosti, ko ste v resnici neskončni, je v polju polarnosti to potrebno početi. Zavest polarnosti vam ustvarja iluzije, da ste ločeni. Zavede vas v miselnost, da obstaja zgoraj in spodaj, prav in narobe, dobro in zlo, črno in belo. Tega sploh ni. Obstaja le jedro osebnosti (duša), ki se izraža v polju polarnosti. V slehernem življenju vsak izmed vas sprejme nalogo in pride na Zemljo, da zaigra Igro kot eden izmed spolov. To storite zato, da uravnovesite energijo. Na zemlji se igrate v polju polarnosti, polarnost pa je izražena v človeški obliki kot moški ali ženska. Torej ko se ponovno razvijete nazaj v duha, se razvijete v naslednjo življenjsko stopnjo in naslednji evolucijski proces. Ravnovesje moške/ženske energije vam bo pomagalo premakniti se v razvoju naprej v tem razvojnem procesu in posnemanju Doma. Brezpomembno kdo ste, brezpomembno kateri spolno obliko je zavzelo vaše telo, vam bo uravnotežena moško/ženska energija pomagala, da lažje in udobneje stopate naprej v višjih vibracijah Novega Planeta Zemlja.

Ali se zavedate, da je vse vaše vojne na Planetu Zemlja povzročilo neravnovesje moško/ženske energije? To ni težko spoznati, če postanete in premislite o tem. Od današnjega dne pa do starih časov, se vrača do istega neravnovesja. Trenutno je vaša družba pod vplivom in prevlado moške energije. To se spreminja. Kljub temu, naj vam povemo, da je obstajal čas, ko je bila na planetu dominantna ženska energija. In to je povzročilo prav toliko problemov, kot jih doživljate točno sedaj. Ne gre za vstajenje ženske energije, v namenu ponovne prevlade. Gre za vstajenje ženske energije, za vzpostavitev ravnovesja na planetu. To je delo Merlie, ženske oblike Merlina, saj se je vrnila. Tukaj je, da povede njene moči z vami, saj ste jo povabili, da postane del vaše energije. Ženska bo uravnovesila tudi moško stran,  tako,da bodo tudi oni vstopili v energijsko ravnovesje. Do tega bo prišlo s pomočjo Merlina in Merlie. To so magični časi. Povabite čarovnike notri. Igrajte se z energijo. Poiščite svoje lastno ravnovesje in uživajte v vožnji. Zahvaljujemo se vam za vprašanje.

Vprašanje: Vprašala bi Grupo o varnem prostoru, ki smo ga včeraj ustvarili. V drugih dimenzijah je že obstajal, mi smo ga prestavili v tridimenzionalnost, sedaj pa ga želimo ustvariti tukaj. Ob sebi smo čutili prisotnost Grupe. Ali lahko kaj poveste o tem?

Grupa: Da. Pomikate se med dimenzionalnimi resnicami. Ne le, da obstaja enajst dimenzij časa in prostora, obstaja tudi enajst dimenzij vas samih. To so deli vas, ki v vsaki dimenziji izbirajo za malenkost drugače. Štirje od vas so bili pod tem drevesom včeraj in izbirali za malenkost drugače. Povemo vam, da prihajajo priložnosti, za ustvariti sveti prostor, v namenu povezati vseh enajstih dimenzij časa in prostora. To je, kar ste storili včeraj. Velikokrat ste jih poimenovali portali oz. vrtinci ali pomiki v druge časovne dimenzije – kakorkoli jih že imenujete – varni so in udobni. Ko se premaknete iz bivanja v tretji dimenziji, polja polarnosti, kjer mora biti vse črno in belo, zgoraj in spodaj ter naprej in nazaj,  v polje enotnosti, se lahko zdi človeku zelo strašljiv. Tisti med vami, ki so pričeli stopati preko teh meja, bodo prišli v kar smo imenovali Sveta soba. To je prostor, ki ste ga ustvarili za tiste, ki izstopijo iz polja polarnosti.

Te povezave lahko pomenijo več kot si boste kdajkoli mislili. Obstaja več. Na tem planetu prihaja do sprememb, ki niso napačne, niso katastrofalne. Eno ste v bližnji preteklosti videli v obliki cunamija. Nedavno smo govorili o spremembah nivoja vode na Zemlji. Še posebej ranljivi ste tukaj na Nizozemskem, vendar, vam povemo, da ste planet Svobodnih izbir. So stvari, ki jih lahko storite in ena med njimi je ustvariti varen prostor. Ko se skupaj zberete kot v majhno skupino Lightworkerjev, lahko oblikujete namen in povežete le-tega z Zemljo. Vaša povezanost z Zemljo na katerikoli način, skozi drevo, labirint, vrtinec v vašem dvorišču, bo omehčala in prikrojile te spremembe. Kar vam govorimo je, da ste že spremenili izid, saj smo o teh spremembah govorili pred štirimi leti in so že manj travmatične kot takrat, ko smo prvič spregovorili o njih. Naredili ste jih veliko, veliko manj katastrofalne, kot je bilo napovedano. Vendar, gladina vode še vedno narašča. Zavedajte se tega. Ne bojte se, saj to ni namen našega opozarjanja. Namen je povedati vam, da če stopite skupaj kot Lightworkerji, spreminjate vašo realnost. Dovolite Zemlji, da se vrti nežno, namesto grobo. To dandanes dosegate, ko se zbirate na manjših ali večjih srečanjih. Vaša povezovana srca skozi usmerjen namen, spreminjajo ne le vaše realnosti, temveč tudi Zemljo samo.

Vprašanje: Ali nam lahko poveste kaj več o ‘sprehajalcih’? (‘sprehajalci’ imenujejo duše, ki nimajo telesa oz. ga iščejo. Sprehajalci postanejo npr. duše samomorilcev.)

Grupa: Sprehajalci. Zelo zanimiva tema. Nekaj o njih vam bomo povedali, najprej pa vam povemo, da so resnični. Popolnoma je mogoče, da duh zapusti telo brez, da bi morali umreti. Za duha je to boleče in težko. Resnično mora napeti vse moči. Ko se to zgodi, napoči obdobje zdravljenja, ki ga odhajajoča duša mora doživeti, da ustali njeno energijo. Včasih je lažje namenoma oditi, kakor delati skozi situacije, ki so daleč prerasle izzive, ki ste si jih zastavili. Za nekatere ljudi je to pač eden izmed izhodov, ki jim je dan, ampak novi duši ni lahko priti v to telo, kakor mnogi mislijo. Posledično je zelo malo sprehajalcev, precej manj kot je bilo mišljeno. Tisti, ki so sprehajalci, so navadno bolj tihi, saj zelo malo njih upa biti v središču pozornosti, ker so tako občutljivi. Težko jim je ohranjati osebne meje. Težko jim je biti na Zemlji in hkrati obdržati višje vibracije, visoko energijo, ki jih morajo obdržati. Nekateri bodo učitelji, ampak ponavadi bodo tihi učitelji. Ko jih srečate, vzpostavite stik z njimi. Ni vam treba spreminjati njihovega sveta. Ni vam treba narediti ničesar pravilnega. Vse kar potrebujete storiti je, potrditi si, ozavestiti, da so duše, ki potrebujejo pomoč, da jih opazite, se jim zahvalite za nalogo, ki jo opravljajo, saj pomagajo spreminjati vašo realnost zelo hitro. So veliki, a tihi učitelji.

Vprašanje: V moji družini se dogaja veliko sprememb. Vse to spremlja depresija in strah. Ali je vzrok to, da se ne prepuščam toku ali zgolj posledica težav…

Grupa: Naj ti povemo, da je bila v tvojem življenju družina zelo prizemljujoča energija. Bila je resnično ena izmed stvari zaradi katerih si na Zemljo prišel. In sicer, če imaš življenjsko nalogo učiti se prilagajati, nastane kakršnegakoli premikanje te energije prilagajanja velika težava. Čeprav v vaši družini sedaj prihaja do velikih sprememb, bo vse skupaj zelo, zelo radostno – potenciali, ki bodo odkriti zaradi teh sprememb, se bodo pokazali v obdobju 6-8 mesecev. In tudi vznemirjen boš zaradi teh potencialov in možnosti, ki jih bodo začele razkrivati spremembe. Vemo, ni lahko doživljati tole. Prosimo te, bodi potrpežljiv. Nič ni narobe. Je pot spremembe in v kratkem lahko postane čudovito. Pričakuj čudež in ustvarili ga boš.

Vprašanje: Živim v ljubečem partnerstvu z lepim, čudovitim moškim, ki ima težave z alkoholom, kar me zelo skrbi. Danes sem dobila zelo močan občutek, da doživljam življenjsko lekcijo zaupanja in pripravljena sem priti do resnice. Toda bojim se, da ga bom zapustila v resnično preveč ranljivem stanju in nezmožnosti, da najde lastno moč, ali si celo vzame življenje? Nisem prepričana, da sem na to pripravljena.

Grupa: Naj spregovorimo o dveh različnih, a sorodnih temah. Prvič, prevzemaš odgovornost, ki ni tvoja. Naj izpostavimo možnost, da s tem, ko ščitite kogarkoli v vašem polju, jih v resnici držite stran od lekcije, katero so se prišli naučiti. Bili so časi, ko so znanstveniki so delali poskuse na žuželkah s ciljem izboljšati naravo. Eden od poskusov je bil narediti zapredek v katerem bi se gosenica lažje preobrazila v lepoto, ki ji je namenjena. Zapredek je bil manj čvrst zato, da bi bilo manj energije vloženo v preobrazbo, in da bi se preobrazila brez težav. Končno je prišel dan, ko je bilo obdobje razvoja končano in odprli so zapredek. V tistem trenutku je slabotni metulj padel na tla, saj nikoli ni razvil dovolj moči, da bi zaprhutal s krili. Včasih, so naša dejanja v pomoči ljudem, omejitev, ki preprečuje da sami delajo na svojih lekcijah. Edini način, da preverite svoje ravnovesje in ugotovite, če ste se preveč vpleteni v energijo kogarkoli je, da se vprašate, ali vam to koristi?

Drugič, prosim, dojemite, da se med ljudmi vleče zelo neuporabno človeško čustvo imenovano krivda. To čustvo je popolnoma neuporabno v višjih vibracijah Novega Planeta Zemlja. Ko na tem področju napredujete, začnete dojemati, da niste odgovorni za nikogar. Postavite samega sebe na prvo mesto in tisti okoli vas bodo storili karkoli je potrebno, da napredujejo na naslednjo stopnjo za delo na njihovi življenjski nalogi. Spoštujemo vas, saj se pomikate k resnici, kar je vznemirljivo opazovati.

Dragi moji, zahvaljujemo se vam, ker ste nas danes poklicali, saj smo z vami, ker ste vi za nas ustvarili ta prostor, da se vam pridružimo. Ta prostor ste ustvarili v želji spomniti se Doma. V čast nam je pozdraviti ta klic in biti tukaj zrcaliti vašo veličino. Ali veste kdo ste? Mi to vemo. Ste najveličastnejši angeli, ki so kdajkoli živeli. Naša čast je, da vam ponujamo tri opomnike. Spoštujte se med seboj na najvišji ravni. Negujte drug drugega, saj s tem pomagate Vsemu Kar Je. Spominjajte se, da je čudovita Igra in skupaj jo igrajte zdravo in primerno.

Espavo.

Grupa

 

Povezovanje s srcem

Darovi samemu sebi

Barbara Rother

Kljub dejstvu, da s Stevom uživava potovati po svetu, sem spoznala, da ni nikjer tako kot doma, kjerkoli si le-tega pač ustvarite. San Diego je bil veliko let najin dom. Ko sva prišla s potovanja, sem se čutila blagoslovljeno ob vrnitvi v ta sveti prostor miru. Smešno, ko sem začutila, da je čas za odhod, ta prostor več ni oddajal takšne spokojnosti. Sam po sebi se ni spremenil, jaz sem se. To nelagodje je bilo zame znak, naj stopim korak naprej. Z zaupanjem v srcu sva našla novo okolje, ki je postalo najin dom. Zanimivo je to, da sem našla nekaj, kar mi je ustrezalo, šele tedaj, ko sem doživela preobrat. To je bila lekcija, biti odprta toku življenja in sprejemljiva za darove, ki so tam za nas, da zanje zaprosimo in da jih sprejmemo.

Sedaj sprejemam izziv, ki nam ga je predstavila Grupa. Odprta sem do enostavnih stvari. V naslednjih tridesetih dneh bom svoje življenje odkomplicirala. Sedaj je najbolj primeren letni čas, biti v poletju, ko so ljudje naravnani k upočasnitvi in si vzamejo čas, da se izklopijo. Ko poenostavimo našo resničnost, lahko ponovno vstopimo v tok življenja, ki se odvija na lep in naraven način. Vsi se ujamemo v vročici napornega urnika, ki nam ga piše vsakdanjik, če si dovolimo pasti v ta kaos. To je stvar odločitve. Stres se plazi v naša življenja. To je naravno in življenjsko. Na nas je, kako bomo delovali z njim. Lahko mi obvladujemo stres, ali pa bo on nas. Tudi to je naša odločitev.

Rada se igram v tej energiji. V vesolje pošljem namero, da se življenje odvija na najpopolnejši način, nato pa sem presenečena, ko se to zgodi! Na primer to, kar se je zgodilo sinoči. S Stevom sva se vrnila z dvotedenskega bivanja na Havajih, in po kratkem premoru za tri tedne odpotovala na Nizozemsko in Belgijo. V zadnjih šestih tednih sva bila doma samo šest dni in ta čas je bil poln dohitevanja in priprav. Vsak dogodek je bil poseben v povezovanju z družino Lightworker. Najmanj kar lahko rečem je, da sva imela natrpan urnik. Zaradi tega, je še bolj posebno spet biti nekaj časa doma. Da, še vedno bova zaposlena z vsemi drobnarijami vsakdanjega življenja in Lightworkerjem, še vedno pa je sedaj čas, da odklopiva in sprejmeva darove preprostosti. V tem si obljubljam, da bom bolj spontana. Torej pogosto čutiva potrebo, da načrtujeva vsako minuto najinega življenja.

Pred nekaj dnevi sem Stevu omenila, da bodo imeli Moody Blues koncert v Las Vegasu. Rekel je, da je to čudovito in nato sva se pogovarjala o tem, kako sva vedno uživala v poslušanju njihove glasbe. Nisva pa si namenila časa, da premisliva o obisku koncerta. Ko sem prebrala tole zadnje sporočilo Steva in Grupe, sem uvidela, da je bilo pomembno vzeti si čas za takšne stvari. Nekaj ur pred koncertom sem rekla Stevu: »Pojdiva na Koncert Moody Bluesov!« Telefonirala sem in povedali so mi, da je prostih samo nekaj sedežev, daleč od odra. Povedali so še, da ker lahko prideva le tik pred koncertom, bo vstopnic verjetno zmanjkalo. Kljub temu sem zaupala svojemu srcu. Obema je od pričakovanja žarelo v očeh in odločila sva se, da greva. To bo spontan in zabaven večer samo za naju. Izid nama ni pomemben. Rekla sva si, da če v času, preden prideva tja, razprodajo vse vstopnice, greva pač na večerjo in preideva na načrt B – ogled mesta. Oba sva čutila sva neko igrivost in veselje. Vedela sva, da bova uživala v času, ki ga bova preživela skupaj neglede na izid. Nekateri, meni najbolj veseli trenutki življenja, so bili nenačrtovani. Ko sva prispela do prodajne hišice, kjer so prodajali še zadnje vstopnice, sem dejala dekletu v hudomušnem tonu: »Dajte mi vaše najboljše vstopnice prosim.« Odgovorila je: »Ali želite sedeža tik pred odrom na sredini?«  S Stevom sva se smejala najini kreaciji. Ni potrebe, da bi vam pripovedovala, da sva doživela spektakularen večer; uživala sva v najini najljubši glasbi in drug drugem.

To je bil opomin, kakšno veselje nam življenje lahko nudi. Dovolite življenju, da se odvija na najlepši način, tako, da poiščete radost in strast. Najdite možnosti, ki postanejo vaše z odprtostjo do preprostih življenjskih užitkov. Uživajte v igri, lahko je precej zabavna avantura!

Z ljubeznijo in svetlobo,

Barbara

 

Obvestilo avtorja:
Prosimo, vključite ta del, ko uporabljate to gradivo.

Avtorska pravica 1998-2013 Steve Rother. To informacijo lahko prosto, delno ali v celoti brezplačno posredujete. Kadar uporabljate samo del tega gradiva, prosimo poudarite, da gre za skrajšano verzijo in priporočite bralcu originalno celotno verzijo na: http://www.espavo.org/beacons/ V publikacijah je dovoljeno objavljati to gradivo, za kar ni potrebno dovoljenje, prosimo le, da nas o tem seznanite na: Ke****@es****.org Vse nadaljne informacije o »The Beacons of Light~Re.minders from Home~« lahko poiščete na: http://www.espavo.org/ ali preko Lightworker na (858) 748 5837.