marec 2004

Zgradba Boga
Povezovanje z Univerzalno Energijo

Tukaj je zadnje nadaljevanje o VELIKIH spremembah v našem svetu od Grupe.
Uživajte…
ESPAVO!
Univerzalna Energija

 

Pozdravi od Doma.

Dragi naši, ali veste kakšno veličastnost vi odsevate? Ali poznate energijo, ki jo polagate v Vesolje v tem času? Če bi vam lahko ponudili samo bežen pogled na vaš odsev, bi bili osupli. Vi ste svetle luči vesolja. Vi ste tisti, ki ste izbrali, da boste nosili tančice čez obraz zato, da se boste ponovno spomnili Boga in, da bi lahko izkusili in definirali ‘Vse Kar Je‘. In povemo vam, da se zaradi vašega poskusa ne pišejo na novo samo vse paradigme, ampak se tudi vi sami ponovno spreminjate.

“Kakšen je pomen življenja“

Vaša povezava z “Vsem Kar Je“ zdaj postaja močnejša, ker je prišlo do poroke z višjim jazom, ki se je začela na novo. Točka povezave med višjim in nižjim jazom je tam, kjer se nahaja tančica. Bilo je pomembno, da pridete na ta planet in se ne spomnite nič od tega kar ste bili, da se ne spomnite vaše veličastnosti ali vaših sposobnosti ustvarjanja. In tako ste igrali to igro in sčasoma prišli na dan s priljubljenim vprašanjem, ki ga mi zelo radi slišimo: »Kakšen je pomen življenja?« Oh, vam se niti ne sanja, kako se mi smejimo, ko ga slišimo. Vam se sploh ne svita kdo sploh ste. Vi ste Bog, ki se skriva za tančico in tako ne vidi svojega odseva. Iz naše perspektive je to videti kot, da Bog sprašuje kako izgleda Bog.

Univerzalna Energija ~ Zgradba Boga

Sedaj se je vaša tančica začela tanjšati in želeli bi vam to povedati, ker postaja vaša lastna povezava z “Vsem Kar Je” močnejša in bolj neposredna. Da bi vam pomagali razumeti to povezavo, bomo najprej govorili o energiji, ki vse povezuje skupaj kot eno. To je nekaj, čemur smo v preteklosti rekli “Univerzalna Energija”. V bistvu je to zgradba Boga, kajti Bog je sestavljen iz niti Univerzalne Energije, ki se prepletajo med vsemi stvarmi in bitji, ki obstajajo vsepovsod. Seveda, vsakega izmed vas povezuje skupaj v polni Zavesti Enosti.

Zavest Enosti je nekaj, česar bi se sedaj mogli zavedati, kajti je prvi korak k premikanju v višje vibracijsko bivanje v peti dimenziji. Je veliko več kot povezava med vami in osebo, ki sedi poleg vas. To je Zavest Enosti s travo pod vašimi nogami, z drevesi, ki obstajajo na vašem dvorišču, s peskom in s kamni, ki sestavljajo vaše ulice. Te stvari, ki jih zaradi tančice vidite kot ločene od vas samih, hrepenijo po tem, da bi bile v celoti povezane z njihovim višjim jazom prav tako kot vi. Hrepenijo po povezavi z vami.

Dragi naši, ali veste kdo ste? Mi vemo. In naše delo je, da vas spomnimo. To je namen angelskega kraljestva. To je angelski namen Mihaelove Družine. In ko stopamo naprej, razglašamo najvišjo resnico, da bi bila znana vsem, kajti sedaj, bolj kot kdajkoli prej, lahko to resnico tudi sprejmete.

Kristalni Portali, Kristalna Energija, Kristalni Otroci

Vse do sedaj je bila vaša povezava z Univerzalno Energijo skrita vašim pogledom in prav tako niste mogli videti vaših lastnih kreacij. Ampak vam sedaj povemo, da so vaše interakcije s kristalnimi portali odprle nove potenciale za interakcije v “zdaj” ali “krožnem času” , kjer so preteklost, sedanjost in prihodnost eno in isto. Ko boste še bolj potisnili vstran tančico pozabe, boste izkusili vašo resnično naravo kot neskončnih bitij v krožnem času.

Trenutno, kot končna bitja, imate začetek in konec, in zato si ni možno niti predstavljati kaj je resnična neskončnost. To je tančica v delovanju; ampak, z vašim novim odnosom do časa in prostora, boste začeli videvati novo povezavo s tem, čemur mi pravimo “krožni čas”. Energija, ki izžareva iz Centralnega Sonca in se filtrira skozi vaše sonce je kristalna energija, ki je vse to omogočila. To so solarni žarki, ki so nabili in aktivirali Zemljo z energijo, ki je potrebna za prehod na naslednjo raven. In teh aktivacij boste videli še mnogo v bližnji prihodnosti.

Opazujte sonce. Ugašalo je malce pozno, ampak vam povemo, da še ni končalo, kajti tam so že nove infuzije kristalne energije, ki jih boste potrebovali za to, kar še pride kasneje v tem letu. Ko ta kristalna energija vstopa na Zemljo, spreminja vaš potencial, kajti z Univerzalno Energijo vas povezuje bolj direktno. Ta močnejša povezava vam omogoča, da potegnete k sebi vaše lastne kreacije. In zato smo vam tudi povedali, da eksperimentirajte s kristalnimi portali, ki vas bodo povezali z vašimi prihodnjimi in preteklimi jazi.

V naslednjih treh letih boste videli prihod Kristalnih otrok kot še nikoli prej. Otroci Kristalne Vibracije so uravnoteženi in pripravljeni na prihod. Ne glede na to, da so nekateri, ki so prihajali do sedaj, imeli le delne lastnosti, ne bo več dolgo, da bodo začeli prihajati s vsemi lastnostmi. Ko se bo to zgodilo, boste videli otroke hoditi kot razvite ljudi. Potrebovali bodo vašo pozornost in vaše razumevanje, kajti njihove lastnosti so pogosto napačno razumljene. Njihova neverjetna občutljivost je direktno povezana z njihovo integralno povezavo z Univerzalno Energijo. Zaradi te močne povezave vam bodo prinesli novo razumevanje krožnega časa in razumevanje, kako portali resnično delujejo.

Njihove čarobne sposobnosti so neposreden rezultat njihove sposobnosti povezovanja z zgradbo Boga, ki povezuje vse stvari kot eno. Ko bodo ljudje šli čez ta strah, da bi videli nekaj drugega, vam bodo Kristalni otroci pokazali vse možnosti zadržanja Božje moči, ko smo še vedno v fizični obliki. Ta moč je prirojena že v vsakem od vas. To je zgradba Boga, ker je kot mnogo niti, ki povezujejo srca, ki so stkane v tapiserijo prepletajočega se časa in prostora.

Vaš nov odnos do te Univerzalne Energije je to, kar povzroča naraščanje duhovnih kontaktov v tem času. Povedali smo vam, da sedaj, ko je to začelo delovati in, ko so ti portali postali odprti, jih bo mnogo več začelo kanalizirati. Mnogo več jih bo slišalo jasnost Duha skozi njihove višje jaze in bodo to zmožni znotraj interpretirati. V bistvu vam pravimo, da pazljivo poslušajte, da se naslonite na to in najdite možnosti za izražanje tega. Ta močnejša povezava, pospešena z močnejšo povezavo z Univerzalno Energijo, je vse kar potrebujete, da dosežete naslednjo raven.

Zlivajoče Gibanje Univerzalne Energije

In, ko povečujete vašo povezanost z Univerzalno Energijo , vam je lahko v pomoč tudi več znanja o tem. Sama Univerzalna Energija je kot rjuha, ki visi na vrvi. Ko potisnete na eni strani te rjuhe, se na drugi strani pojavi izboklina. Ta zgradba je nosilec Akašičnih zapisov, karmični motor in vzrok vzroka in posledice. Večja resnica o Univerzalni Energiji je ta, da vsebuje veliko izboklino, ki je bila ustvarjena, ko se je začela igra svobodne izbire. Zaradi tega je naravno dejanje Univerzalne Energije, da zlije nazaj skupaj tisto, kar je bilo navidez ločeno, da ustvari iluzijo dvojnosti v kateri ste igrali igro. Razumevanje te akcije zlivanja vam je lahko v veliko pomoč, ko hodite naprej kot stvarnik z namenom. In, če razumete, da se pomeni postaviti v harmonijo z Univerzalno Energijo dobivati veter v hrbet, se vam bo zdelo, kot, da sama zgradba Boga podpira vaše kreacije in dejanja.

Dragi naši, videli boste priložnosti za uporabo teh informacij. Vse kar naredite kot posamezniki – vsaka odločitev, vsaka izbira – preprosto vam pravimo, da jih primerjate z naravnim gibanjem Univerzalne Energije. Ali zlivate ali pa mogoče ločujete? Tukaj boste našli direktno povezavo s količino opore, ki jo čutite, še posebej pa sedaj, ko se ustvarjajo te nove povezave.

Vaša povezava z Univerzalno Energijo je močnejša in bolj pomembna razumevanja kot kdajkoli prej. Ahh, ampak se ne ustavi tukaj, kajti ne le, da delujete kot posamezniki, ampak delujete tudi kot kolektiv. Prišel bo čas, ko bo vsako od vaših podjetij imelo osebo, katere delo bo le opazovanje splošne smeri podjetja in primerjanje z naravnim gibanjem Univerzalne Energije. Ali se ta posel sedaj premika v smeri zlivanja stvari skupaj ali se ločuje? In seveda, tu se ne ustavi, kajti to bo šlo tudi med vaše svetovne voditelje in politiko na vseh nivojih in vseh svetovih vsepovsod.

Kundalini, Ljubezen in Strah, in Politika

Sedaj pa želimo govoriti o Univerzalni Energiji, ko se povezuje z vami individualno. Ko se povezujete skozi vaš višji jaz, je to čutiti kot čustva. Najmočnejše čustvo, iz katerih so vse stvari zgrajene je Univerzalna Energija. V vašem bitju to čutite kot občutek ljubezni. Tako je ljubezen “okus” Univerzalne Energije, ko ta potuje skozi vaše bitje in povezuje vaše srce z vsemi srci vsepovsod. Ljubezen je resnična energija življenjske sile.

Pogostokrat ta energija zameša reakcijo v fizičnih bitjih, ko aktivira Kundalini energijo. Kundalini je v bistvu osnovna energija energije življenjske sile v fizični obliki. No, ko Univerzalna Energija utripa skozi vaše telo, jo vi občutite kot ljubezen; in, ko obstajajo omejitve, ko obstajajo sistemi prepričanj ali, ko obstajajo druge blokade, ki preprečujejo ali pretrgajo pretok Univerzalne Energije, vi to občutite kot nasprotje ljubezni, ki je strah. Tukaj je še eno merilo vaše harmonije z Univerzalno Energijo. Ali prihajate iz ljubezni ali prihajate iz strahu? To vam bo pomagalo določiti vaš položaj v odnosu s to Univerzalno Energijo in z zgradbo Boga. Ta odnos določa, ali imate veter v hrbet ali pa bo vsak korak naprej narejen z uporom.

Prosimo, dragi naši, nihče vas ne obsoja – nikoli. Vaše izbire so preprosto vaše izbire, in tu ni prav ali narobe. Je pa, kakorkoli, vzrok in posledica, to pa ima direkten odnos na vaš položaj v zvezi z Univerzalno Energijo. In, da bi našli vašo srečo, vašo strast, vaš polni izraz veselja na tem planetu, medtem, ko obiskujete te čudovite mehurčke biologije, ki jih naseljujete, vas prosimo samo, da zavzamete vaš prostor in preprosto opazite vaš odnos z Univerzalno Energijo.

In še enkrat, ne ustavi se še tukaj. Preglejte vaše politične in poslovne voditelje in se vprašajte: ” Ali je njihovo sporočilo ljubezni in položaj zlivanja ali pa je sporočilo ločevanja in strahu?” Težji del tukaj je, da vaša naravna človeška privlačnost do drame hitreje povleče ljudi v strah, kot jih potegne v ljubezen. Preprosto je lažje biti v strahu kot ljubiti.

Sedaj je bolj kot kdajkoli prej pomembno razumeti, da bo imelo vsako nadaljnje napredovanje direkten odnos z Univerzalno Energijo; opazujte to. Ko določate politične voditelje, da vas predstavljajo in, ko izbirate posle, s katerimi boste imeli stike, se prepričajte, da prihajajo iz mesta zlivanja in ne ločevanja, iz ljubezni namesto iz strahu. In, ko slišite tista sporočila, polna strahu, si to zabeležite. Ali je to v odnosu z Univerzalno Energijo ali pa je v nasprotju? Razumeti morate, da od te točke dalje ustvarjate vašo lastno resničnost z vsakim trenutkom vsakega dneva. Vaši dnevi, ko ste si želeli močne svetovne “voditelje”, se približujejo koncu, kajti vsak izmed vas nosi že več lastne moči.

Čas in Prostor Univerzalne Energije

Ahh, ampak tu je še več, ker vam povemo, da to kar poznate kot linearni čas, obstaja le v neposrednem odnosu z Univerzalno Energijo. Univerzalna Energija, kot zgradba Boga, je v vašem svetu izražena tudi kot časovno/prostorski kontinuum. Ilustracija rjuhe, ki visi na vrvi, se sedaj spremeni v rjuho, ki leži plosko na tleh. Iz te perspektive je to lahko videti, kot, da so mnogokrat dogodki, ki vzburkajo to zgradbo časa in prostora. Vsepovsod in vsi čutijo to vzburkanost v istem trenutku. So majhna in velika valovanja, ki vplivajo na vse in vsepovsod. Pogostokrat so na svetu dogodki, ki povzročijo ogromna valovanja v tej energiji. In, kakor težka pač lahko so, vseeno kar dobro služijo, da povzročijo učinkovito valovanje v Univerzalni Energiji ki ustvari velike spremembe v zaznavi.

Največji izziv pri tem pa je, da ljudje hočejo natančno vedeti od kje stvari prihajajo in kam natančno stvari gredo. Vi želite imeti vse razloženo, kajti vi ste tisti radovedni v vesolju; vi ste tisti, ki se trudite definirati Boga, ne da bi bili sposobni videti sebe. In mi vam pravimo, da ima vaša povezava s časom in prostorom veliko opraviti s tem. Zelo lahko vam je pogledati nazaj v vašo lastno zgodovino in videti, kdaj so se ta valovanja začela gibati in kaj so dosegla. Mnogokrat je skoraj tako kot, da bi nekdo prijel preprogo in jo potegnil izpod vas, da bi namenoma pretresel vse v vašem svetu.

Kakorkoli, Univerzalna Energija pa ne obstaja le v vaši dimenzijski resničnosti. Povezuje vse stvari v vseh dimenzijah časa in prostora. Ne dolgo nazaj ste čutili valovanje, ki pa ni izviralo v kakih dogodkih v vaši dimenzijski časovni črti. Ne glede na to, da je to valovanje pretreslo vaš svet, pa ga niste mogli izslediti nazaj do njegovega izvora. V bistvu izvira v neki drugi dimenziji časa in prostora, povzročilo pa je močno valovanje v tej energiji, valovanje, ki so ga čutili mnogi, ki poslušajo in berejo te besede. V tej situaciji pa je malo drugače, kajti gledate naokoli in niste zmožni najti vzroka. Veste, da je nekaj drugače. Veste, da je nekaj nenavadnega. Veste, da je tu priložnost in lahko jo čutite, ampak ne veste, zakaj.

In tukaj se začnejo vaši možgani gibati, ko poskušajo ugotoviti, kaj čutite in zakaj. Ljudem povzroča to velike frustracije, ko poskušajo sestaviti skupaj vse te koščke. In zaradi tega je, dragi naši, sedaj, ko se jača vaš odnos z Univerzalno Energijo, uspeh to, da vam je udobno med spreminjanjem. Gre zato, da pustite, da energija teče skozi vas in, da vzamete vse kar vam ponuja namesto tega, da poskušate ugotoviti, kako ustreza temu, kar poznate kot “normalno”. Povemo vam, da vse spremembe vodijo v nekaj boljšega. Dovolite tem valovanjem v zgradbi časa in prostora, da vas vodijo nekam, kamor si sploh niste predstavljali. Dovolite tej energiji, da vas vodi v popolnoma nove ravni, ki vam zdaj prinašajo možnost močnejše povezave z vašim lastnim duhom. To je sedaj na mestu. Zaradi tega so se Kristalni portali odprli in zaradi tega prihaja Kristalna energija na Zemljo preko solarnih žarkov v tem času. In zaradi tega se Kristalni otroci postavljajo v vrsto na drugi strani tančice rekoč: “Kdaj lahko vstopim?”

Tri Sestre: Mars, Zemlja in Venera

Želeli bi razčistiti še nek drug dogodek v odnosu z Univerzalno Energijo. Vse pretekle povezave in nove povezave z Univerzalno Energijo vas bodo pripravile, da ponovno ocenite in ponovno pregledate vse pretekle povezave. Mnogo izmed tega, kar izkušate, celo sedaj z vsemi novimi lastnostmi Kristalnih portalov, vas bo pripravilo do ponovnega premisleka o vaših lastnih povezavah s časom in prostorom in o tem, kaj to sploh je.

Povemo vam tudi, da boste velikopotezno odkrivali nekatere stvari z znanstvenega stališča, ki jih na tej točki še ne boste mogli čisto razvrstiti. Povemo vam, da bo kmalu odkrita energija življenjske sile na Marsu. Razkrili boste življenje na Marsu. Ne samo, da boste odkrili oblike življenja na Marsu, ki so v mikroskopskih delcih, ampak boste tudi razkrili zgodovino življenja na Marsu. Znanstveniki bodo kmalu prišli do odkritja, ki bo jasno kazalo, da je bilo na Marsu na neki točki življenje kot ga poznamo na Zemlji.

Dragi naši, tu pa se še ne konča, kajti na začetku so bile tri sestre, ne dve. Te tri sestre – Venera, Mars in Zemlja – vse so na neki točki podpirale življenje. Obstajala je komunikacija med tremi sestrami v obe smeri, dogajala pa se je v trenutku. Dokaz o tej trenutni komunikaciji se odkriva prav zdaj. Obstajal je prenos energije naprej in nazaj, ki ga vi danes še vedno niste odkrili.

Ampak vam povemo, da je večina razlogov za prihod Kristalne Energije v tem času od Centralnega Sonca, skozi sonce v vašem osončju in za shranjevanje v tektonskih ploščah, v bistvu to, da te tektonske plošče obstajajo na vseh treh planetih. V bistvu je dejstvo, da so se nekatere tektonske plošče ne Veneri prenehale premikati, razlog za to, da danes ne podpira več kakršnegakoli življenja, ki se ga vi zavedate; življenjska tekočina planeta, ki jo poznate kot ogljikov dioksid, ni bila več v ravnotežju ne tej točki. Ampak so se energetske povezave vsake posebej spremenile in zaradi tega je bila vsa energija osredotočena na centralno sestro v sredini, Zemljo, kajti energija je bila v celoti osredotočena na zmožnost prenosa vse energije in energije življenjske sile energije za zgraditev matrice okoli Zemlje. Vse energija življenjske sile je bila od tiste točke dalje osredotočena na tistem mestu.

Kmalu boste videli nekatere znanstvene dokaze, ki bodo kazali v to smer. Opazujte to. Seveda bo to razloženo na mnoge različne načine ampak, če boste pogledali večjo sliko kreiranja v vesolju, boste videli, kako je bilo vse osredotočeno v eno samo smer. Povezava z Zemljo samo in energija življenjske sile znotraj podporne mreže je to, kar je povzročilo, da je bila vsa energija osredotočena na Zemljo in, da sta obe sestri rade volje šli v stanje hibernacije. Zanimiv del tega pa je, da ne bo dolgo, preden bo spet z namenom posajeno življenje na eni izmed teh sester. In spet, tudi v najmanjši obliki, seme, ki vzklije bo začelo celo verigo re-akcij čez tisoče let, ki bo spravilo v gibanje eno največjih stvaritev človeškega namena, kar smo ji bili priča.

Da Bi Obdržali. . . Dajte Naprej

Iz višje perspektive, dragi naši, so vse oči uprte v vas; gledajo, kako ustvarjate naslednji korak na vaši poti tik preden stopite z nogo na njo. Vi ustvarjate vašo prihodnost vsak trenutek vsakega dne in mi smo tako zelo ponosni na vas. Tančica je bila vedno narahlo dvignjena. Res je, da nekateri to čutite kar obremenjujoče, ker ni lahko razumeti vaše povezave z “Vsem Kar Je”, kajti energijo Univerzalne Energije je v telesu čutiti kot ljubezen, to pa zna včasih biti zelo silovito. Samo na en način lahko energija ljubezni postane vaša. Vedite, da je energija in, da zato ne more obstajati v vakuumu; mora se premikati da bi obstajala. Prav zato je edini način, da jo obdržite ta, da jo oddate naprej. Podajte jo naprej. Dotaknite se nekoga. Dovolite jim, da vidijo iskro življenjske sile v vaših očeh. Naj vidijo vaše upanje. Naj vidijo vaše sanje. Naj vidijo vašo strast. In, ko podajate to od enega do drugega, boste še enkrat spletli zgradbo Boga v še večjo kreacijo.

Vi to zlivate v novo energijo in v novo zgradbo, ki bo nesla Univerzalno Energijo na naslednjo raven. To je to, kar ste že začeli delati na ta dan, in mi to gledamo z največjim ponosom. Naš največji namen je preprosto bil razpreti naša krila in pomagati zrcaliti veličastnost človeškega srca. Vi ne veste, kdo ste. . .ampak mi vemo. In naš namen je, da vas ponovno spomnimo na vašo lastno veličastnost. Ko enkrat to začutite, vas prosimo, da širite to energijo do drugih. Nekatera izmed največjih daril, ki jih lahko podarite, so darila človeškega angela. Sedaj lahko sprejmete odgovornost za pomoč drugim pri videnju njihove lastne veličastnosti. To je naloga, ki sedaj leži pred vami.

Mnogi izmed vas gledate k zvezdam, k postavitvam, da bi ugotovili, zakaj so sedaj stvari tako čustvene, zakaj so stvari tako težke ali pa, zakaj so stvari tako lahke. Ampak vam povemo, da ima to mnogokrat opraviti z vašim interdimenzionalnim odnosom do časa in prostora in Univerzalne Energije; tako ne morete vedno videti valove, ki prihajajo, ampak, če ujamete vsakega od njih in jih jezdite do konca, če sprejmete odgovornost, da iz vsega, kar pride na vašo pot, naredite najboljše – boste plesali v vaši strasti in se igrali v vašem veselju. Takrat postanete najbolj uporabni za vesolje kolikor lahko. Takrat zavzamete vaše mesto kot stvarniki na Planetu Zemlja.

Vstopate v možnosti ustvarjanja takega življenja znotraj vas. Stopajte z namenom, stopajte drzno tam zunaj in poženite v gibanje vaš najvišji namen za vas same in samo opazujte kako čarobnost nastaja. Opazujte, ko poženete v gibanje vaše lastne valove skozi Univerzalno Energijo, kajti vaš vibracijski vzorec čutijo vsi, ki so okoli vas. Poženite ga v gibanje skozi vaš najvišji namen, na isti način, na katerega ste uporabili Kristalne Portale. Dovolite si, da vas čutijo, da ste slišani, da ste ljubljeni in zgodilo se bo ta dan.

V največjo čast nam je, da smo z vami. V največjo čast nam je, da nam dovolite, da se vključimo v tisti del vas, ki teče skozi vaše srce; kajti, takrat nam dovolite, da povežemo to Univerzalno Energijo z vsakim od vas in s tem vam prižgemo vaše srce. Če želite to obdržati in, če želite, da ta ogenj še gori, ga vzemite ven in ga delite z drugimi. Dovolite jim, da vidijo vaše srce in ostalo bo v gibanju.

V največjo čast nam je bilo, da smo sedeli z vami na ta dan, da smo postavili našo energijo v Univerzalno Energijo vseh stvari, vsepovsod. Dali ste nam to priložnost in za to smo vam večno hvaležni. Zapuščamo vas s samo tremi kratkimi predlogi: Prosimo, ravnajte drug z drugim z največjim spoštovanjem, negujte drug drugega ob vsaki priložnosti, spomnite se, da ste del zgradbe Boga, ko se igrate skupaj.

ESPAVO

Grupa

 

Povezovanje srca

Čiščenje za Prihodnost

Barbara Rother

Tam, kjer živiva v San Diegu v Kaliforniji, smo nedolgo tega imeli hudo nevihto. To je bil blagoslov, ker smo potrebovali dež, bila pa je tudi grožnja, ker je bila možnost zemeljskih plazov. Zaradi požarov, ki smo jih imeli na našem območju so ti počistili veliko zemlje, zato pa je ta v oslabljenem stanju in bi jo lahko dež prizadel. Tako požari kot tudi dež, se sedaj zavedam, so očistili naše območje in ga pripravili na to, kar nas še čaka. To je prenova naše sedanjosti, ki nas premika naprej. Vsi se lahko s tem povežemo kot s čiščenjem v naših življenjih.

Ob zadnji nevihti, ki se nam je nedavno približala, sem spet občutila otroško vznemirjenje. Dež na našem območju je prava redkost in zato nam je bilo to obilje prav dobrodošla sprememba. Še večja redkost pa je, da imamo nevihto, ki jo spremljata bliskanje in grmenje. Začutila sem Mati Naravo, ki nam govori: “Zbudite se in zavedajte se, kakšne spremembe so pred vami.” Čutila sem globok notranji mir in si govorila, da sem pripravljena, kajti pripravljena ali ne, že prihaja. Lahko pa se pomirimo s to spremembo in gremo s tokom naše narave.

Predstavljate si sebe, kjer ste, da izkušate dolgo dobo neviht v vašem življenju. Dež povezujete z vašimi problemi, ki se nikakor ne razrešijo. Sprašujete se:”Ali se bo to obdobje vlažnosti kdaj nehalo? Koliko dežja mi bo Bog dal?” Smešno, da, ko to sprašujete izgleda, kot, da Duh nalaga vedno več. Šele, ko sprejmemo to, kar je v našem življenju in, ko vemo, da se lahko soočimo s čemerkoli nam pride na pot, izgleda, da nevihta poneha.

Ne pozabite dihati. Opazite, da hrepenite po vrnitvi sonca. Vaše misli ustvarjajo vašo resničnost. Naredite, da se zavestno trudite za zamenjavo resničnosti in končno čutite, da držite vajeti vašega življenja. Osredotočanje misli, povezovanje z vašo samo dušo, vidite čistino. Temni oblaki, ki so se zbirali nad vami se nenadoma premaknejo naprej s svežino novega vetra. Začutite lahkoto zraka. Poslušajte ptiče, ki pojejo. Vsrkajte tople sončne žarke kot dobrodošlico na vaši koži. To je nov začetek. To je priprava na pomlad, ki prihaja v vaše življenje.

Pozdravite ta nov začetek, ker veste, da je bil dež samo čiščenje vaše preteklosti. Katerekoli probleme ste imeli v vaših glavah ste pripravljeni spustiti. Sprejmite to spremembo z odprtimi rokami in z občutkom moči, moči nad vašim življenjem. Pripravljeni ste. Pripravljeni ste se premakniti naprej v življenju. Drznite si narediti naslednji korak na vaši poti. Glejte vašo preteklost, kot je bila ampak ne čustvujte ponovno zaradi tega. Zahvalite se preteklosti za mnoge lekcije, ki vam jih je nudila in se premaknite naprej. Lahko je veselje v vaši preteklosti, lahko pa je žalost. Karkoli ste živeli prej vas je pripeljalo sem, kjer ste sedaj. Včasih so bili to otroški koraki, včasih pa ogromni preskoki naprej po vaši poti. Vse te izkušnje se vas pripeljale do vaše želje po vašem večjem duhovnem zavedanju.

Naj se preteklost ustali nekje v vaših mislih, nekje, kamor boste prišli le, če jo boste potrebovali kot orodje za premik naprej. Če vas preteklost ponovno obišče z neustaljeno žalostjo, jezo ali obžalovanjem, se vrnite v vašo sedanjost. Poglejte, kdo ste sedaj. Niste ta ista oseba, ki ste bili tedaj. Zrasli ste. Naučili ste se zahvaljevati preteklosti za njene mnoge lekcije in videti kako vas je motivirala, da ste ta oseba, ki ste danes.

Vi ste veličastno duhovno bitje, ki bo v prihodnosti zraslo preko vseh vaših pričakovanj. Vaša preteklost, sedanjost in prihodnost so nadaljevanja neprekinjene verige življenja – kroga vaše življenjske energije. Praznujte vse dele svojega življenja. Uživajte biti to kar ste.

Z Ljubeznijo in Svetlobo,

Barbara

 

Obvestilo avtorja:
Prosimo, vključite ta del, ko uporabljate to gradivo.

Avtorska pravica 1998-2013 Steve Rother. To informacijo lahko prosto, delno ali v celoti brezplačno posredujete. Kadar uporabljate samo del tega gradiva, prosimo poudarite, da gre za skrajšano verzijo in priporočite bralcu originalno celotno verzijo na: http://www.espavo.org/beacons/ V publikacijah je dovoljeno objavljati to gradivo, za kar ni potrebno dovoljenje, prosimo le, da nas o tem seznanite na: Ke****@es****.org Vse nadaljne informacije o »The Beacons of Light~Re.minders from Home~« lahko poiščete na: http://www.espavo.org/ ali preko Lightworker na (858) 748 5837.