februar 2004

Kristalni portali
Srečanje z vašim prihodnjim jazom

Grupa v tem sporočilu jemlje koncept iz januarskega sporočila ‘Hoditi vzvratno skozi čas’ in ga postavlja v praktično uporabo. Z Barbaro ga z veseljem predstavljava ob osmi obletnici Svetilnikov Luči ~ Spominjanja z Doma. Upava, da vam bo koristil tako, kot je nama.
Espavo!

 

Pozdravi od Doma.

Dobrodošli, naši dragi. Tako smo radostni, da smo danes z vami. Energija Doma obkroža vse, kar počnete in se razširja v vsak kraj, kjer ste v tem času. Zbrali ste se skupaj, kot izvorna duhovna družina svetlobe in pravimo vam, dobrodošli Doma.  Na novo ustvarjate Zemljo. Prav tam, kjer zdaj sedite, ustvarjate energijo Doma. Ko vsakdo izmed vas prime za roko tistega, ki je poleg vas, se vaša energija spreminja. Deluje na način, ki ga zaenkrat še niste vajeni. Ne dodaja se kot seštevanje – ena, dve, tri. Gre deset, sto, tisoč, deset tisoč. Ko eden doda drugemu, se vaša energija potencira. To je čarovnija Doma. To je čarovnija, ki jo vsi nosite v sebi. Danes ste nekaj pognali v tek, ker tudi s tem, da ste se zbrali v svoji čisti koncentrirani nameri, ustvarjate nekaj, kar presega vaše razumevanje. Ker zdaj se odpirajo kristalni portali. To je ustvarilo energijo okrog same Zemlje, to je za večino vas nad mejami razumevanja. Tako, da si želimo vzeti čas, da bi vam razložili malo o tem, kaj se dogaja s kristalnimi portali.

Veste, da besedo kristalno uporabljamo kar pogosto, ker zelo jasno opisuje vibracijo Doma. Vibracija ”Vsega kar Je” je po svoji obliki kristal. To ni vse do tedaj, dokler ne gre skozi samo centralno sonce in postane središčna točka iz katere se razprši navzven kot svetloba, kakor to vi imenujete. Kristalna energija je zdaj začela prihajati skozi vaše sonce  v sončevih izbruhih in bila je shranjena v tektonskih ploščah Zemlje, in vam pomagala povečati vibracijsko zmogljivost Zemlje tako, da tudi ona lahko, skupaj z vami, napravi ta premik na naslednje vibracijske ravni. To je dobro v teku. Ampak zdaj se dogaja še več. Skozi vašo jasno namero ste mnogi izmed vas ustvarili vrtince energije, ki segajo v samo globino Zemlje. Mnoge izmed vas je pritegnilo v določena področja, ker ste vedeli, da morate biti tam iz  nekega razloga.  Tisti, ki ste to izkusili ste varuhi vrtinca. Ker to preprosto pomeni, da obstaja vrtinec energije, ki ste ga vi osebno čuvali. Vi osebno ste bili odgovorni da ste ohranjali vrtinec odprt in v gibanju. Včasih lahko že sama prisotnost na tej fizični lokaciji, ustvari želeni rezultat in vam pomaga izpolniti tisti dogovor. Mnoge izmed vas je potegnilo na določena področja Zemlje, zaradi tega posebnega razloga in zdaj se to spreminja, ker se sami vrtinci tudi spreminjajo. Energija okoli same Zemlje zdaj spreminja dimenzijo, ker kolektivna zavest človeštva kaže pot, ko vsak posameznik naravna svoj namen, da bi se pomaknil k višjemu vibracijskemu položaju. Ne samo, da premakne vas in ostale, ki tudi naravnajo svoj namen, ampak pomakne višje tudi Igralno ploščo, kjer se igra celotna Igra.  Ta vibracijska stopnja višje Igralne plošče Novega Planeta Zemlja zdaj postavlja oder za stvari, ki se še nikoli niso dogajale.

Novi božanski načrt

Povemo vam, naši dragi, da ni nobenega velikega načrta. Božanski načrt pišete vi vsako sekundo, vsak dan. Dobesedno ustvarjate tla po katerih hodite, preden se vaša noga dotakne tal. In to je čarovnija onkraj razumevanja, ker vi imate zdaj moč ustvarjalcev, medtem, ko ste še vedno v fizičnih mehurčkih biologije. To je razlog zakaj se je Igra začela: da bi videli, če se boste lahko spominjali svoje resnične veličastnosti, čeprav ste prišli in si nadeli tančico pozabe. Ne, dragi naši, dostikrat o sebi menite, da ste človeška bitja, ki se trudijo, da bi našli način, da bi se duhovno prebudili, čeprav dejansko v svojih srcih veste, da ste duhovna bitja, ki se trudijo obvladovati človeško prebujenje. To je velika razlika. In, ko vsak izmed vas najde kakšen ključ, vas prosimo samo to, da ga kakor mi, predate naprej. Vrat ne odpirate s pridiganjem, ne s tem, da ste evangelijski, ampak včasih samo z smehljanjem. Včasih samo s tem, da vzdržujete energijo in se zavedate svoje resnične povezave z Dušo. To je dar novih zdravilcev na Novem Planetu Zemlja; za vse vas, še posebno za tiste, ki vzdržujejo energijo vrtinca; vaša Igra se zdaj spreminja.

Mnogi izmed vas čutite, da vas vleče k novim krajem in različnim priložnostim. To je zaradi tega, ker so se zdaj mnogi vrtinci začeli spreminjati  v portale. Ti portali so dimenzionalne luknje med časom in prostorom. To je razlog, zakaj ste začeli  hoditi vzvratno skozi čas. Ta energija vam je dopustila ustvariti novo razmerje do časa in prostora. Ah da, vemo. Mnogi izmed vas mislite, da se čas stalno krči; kot, da dan nima več kot  osemnajst ur. To zato, ker se tega še niste naučili obvladovati. V resnici imate večji nadzor nad časom in prostorom, kot ste ga kdajkoli imeli kot človeška bitja, ampak preprosto še niste vajeni tega. Malo si odpočijte, kot pravi Varuh. Dopustite si, da se udobno privadite tej energiji. In ko spoznate ključ, ki vam odgovarja, ga s kom delite. Ponudite ga brezplačno in odkrito in tako pogosto, kot le lahko.

Kristalni portal – ali greste vsi, ali pa ne gre nihče.

Ko se vsakdo izmed vas pomakne navzgor po lestvi vibracijskega napredka, naredi s tem prostor za drugega, da gre lahko za vami. Prosimo, razumite, ni namen, da pridete na vrh lestve in potem zasedete prestol. Samo, ko vsak izmed vas zasede svoje mesto na lestvi, se cela lestev pomakne naprej. To je vibracijski napredek Zemlje v novi energiji. Povemo vam, nič več ne bo eden šel naprej brez drugega. Ali greste vsi, ali pa nobeden.  Tega niste pričakovali, ampak to je vaš namen, ker vi ste nastavili energijo, da se pomika naprej skupaj in zgodilo se bo zdaj; začelo se bo skozi kristalne portale. Ker ti portali se še oblikujejo in se začenjajo povezovati.  Mnogi izmed vas imate idejo, da bi ustvarili svoj portal in dejansko začeli koncentrirati svojo namero in s tem nekaj odvzeli iz enega portala in to posadili z namenom, da bi ustvarili nov portal. Mnogi ste to naredili v energetskem vrtincu, ki mu pravimo gora Mt.Shasta. Vzeli ste točno določen košček iz enega portala in ga z namenom posadili v drugo zbirališče energije. Ko ste to storili, ste ustvarili namenski vrtinec energije, ki se bo spremenil v portal. Ti portali se bodo uporabljali za mnogo stvari v prihodnosti, ampak da ne bomo prehitevali samih sebe, naj vam pokažemo nekaj praktičnih načinov uporabe portalov, ki jih boste izkušali zdaj.

Čas ‘Zdaj’ v kristalnih portalih

Portal je dimenzionalna luknja skozi čas in prostor, in povemo vam, da se notri v portalu nahajate v času ‘Zdaj’. Znotraj portala je popolnoma mogoče hoditi vzvratno skozi čas. Na začetku, ko so se ti portali začenjali oblikovati, jih je bilo malo in bili so daleč vsaksebi. In čeprav so mnogi izmed vas padli v njih čisto po nesreči, niste vedeli kaj bi počeli z njimi. Niste vedeli, kaj se dogaja z vami. Ampak, ko vedno več kristalne energije prihaja v Zemljo in jo pripravlja na povezavo z njenim premikom, skupaj z vašim, zdaj vidite vibracijsko napredovanje, ki se še nikoli do sedaj ni igrala skozi ”Vse Kar Je”. Da, vemo, da nekateri izmed vas čakate na čarobni dan, ko se boste nenadoma zbudili in boste v peti dimenziji. Uganite kaj? Ste že tam. Samo ne veste, kako bi jo uporabili. Govorimo o vibracijski spremembi, govorimo o premiku Planeta Zemlja  in govorimo o premiku človeštva.  Prosimo razumite, ko govorimo te besede; to sega dvesto ali tristo let nazaj do točno tega trenutka. Videli boste , da je človeštvo izbralo pravilno smer in vse, kar je bilo prej pomembno, zdaj ni več. Prav v tem času, vse dobiva nov pomen.  Ko se to zgodi, še enkrat definirajte svoje vloge kot  Tisti, ki delajo s Svetlobo.  Ta nova opredelitev je ena izmed stvari, za katere vas prosimo, da jih storite, ko z namenom zaženete kristalne portale. Vi, kot stvaritelji, imate priložnost, da vzamete kristal in ustvarite portal na svojem lastnem dvorišču. Tisti, ki čutite, da vas to pritegne, vas prosimo, da se začnete igrati s tem zdaj. Ko boste ustvarjali te portale, se bodo povezovali z vsemi ostalimi portali, ki se bodo spustili v tek. Zdaj se bo na Zemlji oblikovala zapletena mreža portalov, ki bo povezovala med seboj vse dimenzionalne realnosti Zemlje. Tisti, ki to že počnete zadnje tri ali štiri mesece, ste že naredili ogromno povezavo skozi čas in prostor, kar je Zemlji dopustilo, da je potegnila kolektivno vibracijo še višje. Ah, ampak na tem je še več, ker tukaj so praktični načini uporabe portalov. Znotraj teh portalov se nahajate dejansko v času ‘Zdaj’, kjer si preteklost, sedanjost in prihodnost delijo isti prostor. Čeprav ni vedno mogoče živeti znotraj portala, je možno, da v tem času položite svoj namero v portal. Ker so ti portali vsi povezani, mora biti tudi namera v najvišje dobro.  Prosimo razumite, da včasih počnete stvari zelo zlahka, čeprav ne razumete kako močne so. Stvaritev preprostega portala po vašem nameri s kristalom in namensko pošiljanje svoje namere v portal, bo sedaj imela presenetljive rezultate.

Hoditi vzvratno skozi čas – srečati svoj ‘prihodnji jaz’

Ena izmed najbolj radostnih stvari, kar smo jih videli, je to da, ste mnogi izmed vas ustvarili portale v svojem svetem prostoru. Nič manj kot dvanajst  vas je, ki sedaj poslušate ali berete to sporočilo, ki ste našli kristale, ki so se čarobno pojavili v vašem prostoru. To je zaradi tega, ker so prišli skozi portale. So rezultat ”vas samih” v drugem časovnem okviru, poskušate si dati znak, poskušate reči, ”Tukaj sem. Samo poglej. Prav tukaj sem.” Ali bi se radi srečali s seboj v meddimenzionalni realnosti? Bi radi srečali svoj prihodnji jaz? To bodo počeli kristalni portali, če boste vedeli, kaj iskati. Ali si lahko predstavljate, kako bi bilo hoditi vzvratno skozi čas in dejansko videti svojo sedanjost z vidika svoje prihodnosti. Ali si lahko predstavljate, kako bi bilo hoditi naprej, zavedati se, da greste v svojo preteklost? Zavedajoč se tega, kar veste – kaj bi storili drugače? Zdaj je čas, da razmislite o teh vprašanjih, medtem se bo vaša definicija časa raztegnila, kot nikoli poprej. To pomeni hoditi vzvratno skozi čas.

Ah, da, zdaj smo začeli nekaj…vaši možgani ta trenutek delujejo s takim tempom, lahko jih vidimo in odgovorili bomo na nekaj tehničnih vprašanj, ker vas toliko sprašuje. Razumite, da ima hoditi vzvratno skozi čas opravka z vibracijsko svetlobo. Povezano je z razmerjem časa in prostora in svetlobe, do tega,  kar poznate kot zlato sredino. Zlata sredina je matematična enačba, ki postavlja energijo poznano kot svetloba, v linearni časovni okvir tako, da se lahko pojavi, da bi se izrazila v končni obliki. Povemo vam, da so ta razmerja vsa naravna. Zaradi aktivacije skozi zadnja tri leta, ko kristalna energija vstopa  iz vašega Sonca, je nastal nov odnos do svetlobe. Torej, ta nova svetloba vam bo pokazala vrzeli v samih portalih.  Prosimo pustite, da se to preprosto pogrezne v vas, ker več, ko se boste igrali s tem, bolj boste razumeli. Ta vrata se bodo odprla ob času, ki bo primeren. Ampak razumite, da je povsem mogoče, da se sprehodite vzvratno skozi čas, vidite svojo prihodnost, vidite kam greste in to lahko počnete skozi kristalne portale.

Vzemite kristal, ki vam je posebno drag. V ta kristal vstavite svojo energijo in svojo namero, kot, da bi želeli poslati sporočilo samemu sebi nazaj skozi čas. Potem postavite kristal v ta sveti prostor znotraj portala. V nekem trenutku se bo ta kristal, ki nosi najvišji namen, čarobno pojavil nekje drugje v vaši časovni liniji. Pravzaprav se to dogaja zdaj. Mnogi izmed vas najdete kristale, ki jih sami še niste vstavili v portal. To je začetek učenja hoje vzvratno skozi čas.

Odpiranje vrat Kristalnim otrokom

Poleg tega, da aktivirate kristalne portale in z namenom delate z njimi zase, prav tako odpirate vrata za Otroke Kristalne Vibracije, ki bodo kmalu prišli. Povemo vam, da je zdaj na zemlji mnogo Kristalnih otrok. Kristalni otroci vstopajo v Zemeljsko izkušnjo že osem let in vendar še nihče izmed njih nima vse vibracije kristalne energije.  Tisti šele pridejo in za to mora biti kolektivna vibracija dovolj visoka, da jih bo podpirala. Vendar Izvidniki, ki prihajajo v tem času, nosijo v sebi veliko kristalne energije in imajo meddimenzionalne zmožnosti, ki jih bodo lahko koristno uporabili za portale, ki jih vi danes sejete. Znali jih bodo uporabljati, ker razumejo pojem srečanja s svojim jazom iz prihodnosti. Razumejo predstavo o usmerjanju svoje namere skozi portal. Razumejo več čarovnije duše in človeštva, kot jo je kdajkoli bilo v mehurčkih biologije. To je zdaj vaša naloga. Vadite. Igrajte se z njo. Preizkušajte omejitve in meje, ki ste jih poznali, ki ste si jih določili zase in našli boste čarovnijo, ker to vsakič deluje.

Neskončno v končno in zdaj spet nazaj

Bodite pozorni na znake kristalnih portalov. Srečevali boste sami sebe skozi časovne usklajenosti, ki se jih na drugačen način ne da razložiti. Mi to imenujemo ”Kozmični Pomežiki”. Tukaj boste puščali namige zase, da boste vedeli, kaj je pred vami. Dragi naši, preteklost, sedanjost in prihodnost je iluzija, ki ste jo živeli v tretji dimenziji. Zaradi  linearnega časovnega okvira ”Vsega Kar Je” je bilo potrebno ustvariti tančico. Tančica pozabe lahko obstaja samo znotraj časovnega okvira. Karkoli in katerakoli energija, ki je kdajkoli obstajala v vašem svetu in znotraj Igre Proste Izbire, je morala biti uvrščena v linearni časovni okvir, da bi bila videti končna. Vi ste tako domiselni!  Vendar so vse oblike energije po svoji definiciji resnično neskončne. Vi ustvarjate tako, da vzamete neskončno energijo in jo naredite končno. Zdaj bodo to prehajanje nečesa omejenega nazaj v neomejeno izvrševali kristalni portali. To zaključuje krog in bo začelo tanjšati tančico, ko boste začeli hoditi vzvratno skozi čas. Prva povezava, ki jo naredite, ko greste skozi te portale, je povezava z Univerzalno energijo samo. Tukaj odpirate energijo, ki povezuje vse stvari. Da, gledate sebe in osebo poleg vas. Mislite, da sta ločeni bitji. Ampak, ko vas usmerimo proti osebi nekje tam, vam povemo, da je vsaka misel, ki jo je kdajkoli imela v svojem življenju, bila občutena pri osebi tukaj zraven, čeprav sta bili na različnih koncih sveta.  In vsako čustvo, ki ga je oseba tukaj imela, je bilo občuteno pri tistih treh, ki sedijo skupaj tamle, ker vse potuje skozi Univerzalno energijo. To je energija, ki povezuje vse, kar je živega skupaj. To je prva izkušnja, na katero naletite znotraj kristalnih portalov. Vidimo, da nekateri ne razumete popolnoma predstave o portalih. ”Ali to pomeni luknjo na mojem dvorišču? Ali je to krog? Kaj točno to pomeni?” Želimo si, da bi bilo mogoče jasno povedati kaj to pomeni, vendar, če bi to storili, bi vam samo odvzeli moč. Preprosto razumite, da so v fizičnem prostoru lahko vrzeli skozi čas in prostor. Včasih ležijo  položno na tleh. Včasih stojijo pred goro. Včasih so v zidu vaše lastne dnevne sobe. Kjerkoli že, lahko jih boste zaznali v prihodnjih dneh. Poiščite lom svetlobnih žarkov, da vas bo vodil. Ne samo, da boste  lahko zaznali, kje se formirajo portali, ampak boste tudi sposobni posaditi seme, da boste ustvarili portale zase. Zato vas prosimo, da prevzamete odgovornost, da ustvarjate vrtinec energije, ki bo lahko posadil seme portalov v vaš lastni čas in prostor. To je praktično orodje, ki se ga lahko uporablja v vsakodnevnem življenju prav zdaj. To je praktično orodje pete dimenzije, ki bo odprlo vratca med tretjo in peto dimenzijo. To imenujemo kristalni portali, ker kristal je energija Doma.

Izkušati meddimenzionalni čas

Je potovanje skozi čas mogoče? Seveda je. Ampak je veliko preprostejše, kot vi mislite. Toda, če želite to videti, se morate oddaljiti od koncepta linearnega časa. Vedno ste verjeli, da se potovanje skozi čas odvija naprej ali nazaj po linearnem času. Prosimo vas, da zdaj začnete razumevati, da pravzaprav obstajate v več kot eni točki časa.  Obstoj v večih časovnih okvirih, bi bilo še najbližje pojasnilo, ki vam ga lahko damo. Kristalni Otroci instinktivno vedo kako se to počne. Vse človeštvo se bo tega kmalu naučilo, s tem ko se bodo aktivirale vaši kristalne lastnosti. To se je dogajalo medtem, ko se je kolektivna vibracija človeštva, skupaj s samo Zemljo in z vibracijskimi ravnmi, dvignila na točko, kjer ste lahko to sprejeli v svoji realnosti.

Vse, kar ste ustvarili na tem, kar imenujete Igralna Plošča, se je najprej začelo kot hologram, iluzija potovanja svetlobe pod pravimi koti, ki se med seboj sekajo. Pravokotno razmerje svetlobe, ki seka samo sebe, je ustvarilo hologram, ki ga imenujete Igralna Plošča Planeta Zemlje. Najprej se je začelo kot misel, že celo v vaših lastnih zapisih. Zapisano je; ”Bog je ustvaril Nebesa in Zemljo.” Prosimo, razumite, da so se vse stvari najprej začele kot, kar vi imenujete, miselna oblika. Začelo se je v etru in prišlo je skozi in ustvarilo, kar imenujete fizična realnost, kjer igrate Igro. Povemo vam, to da še naprej igrate svojo Igro, je iluzija. Oh da, vemo, da se včasih zdi, kot, da ni iluzija. Včasih se občuti kot zid, v katerega se morate zaleteti. Bodite potrpežljivi s seboj. Dajte sebi enako brezpogojno ljubezen, kot vam jo mi ponujamo vsakič, ko govorimo z vami. Naš najvišji namen je, da vas spomnimo vaše lastne veličastnosti. Če razumete to, ste visoko nagrajeni za to, da ste tukaj in igrate Igro Proste Izbire in razumeli boste svoj pravičen položaj v Vesolju. Ni lahko. Ampak, če bi bilo lahko, bi to počeli vsi. Tako je, samo najvišji izmed visokih so zmožni priti dol in igrati Igro Proste Izbire. Zdaj peljete Igro na povsem nova področja, in to se bo zgodilo skozi kristalne portale. Ti kristalni portali prav tako tudi odpirajo vrata za kristalne energije, ki se bodo aktivirale. Zato bodo mnogi Izvidniki, čeprav so prišli samo delno s kristalnimi lastnostmi, aktiviralo še več svojih lastnih kristalnih sposobnosti.

Odgovornost – ravnotežje moči

Veliko tega, kar v vašem svetu imenujete intuicija, je postalo nekaj vsakdanjega. Veste, da jo imate vsi. Ta sporočila, ki vam jih Varuh posreduje, on to imenuje kanaliziranje. Dovolimo mu to početi, ker spoštujemo njegovo prosto izbiro, še vedno pa pravimo, da je ta pravica dosti bolj nedoumljiva kot to lahko izrazijo besede, ker to je praktični način komunikacije in vsak izmed vas ima te povezave. To boste razvijali. Težji del za vas je, da se boste naučili zaupati. Vendar, ko se bodo ti portali še naprej odpirali in se povezovali drug z drugim, bo meddimenzionalna časovna zveza postala vidna vsem izmed vas. Začeli boste videti te povezave in se učili kako zavestno delati te povezave zase. To je resnično povečanje vašega opolnomočenja. Odgovornost je v ravnovesju z opolnomočenjem. Tako, da je enačba preprosta. Če želite povečati svojo osebno moč, najdite načine za povečanje svoje osebne odgovornosti . Ne obravnavajte portalov, kot, da so neka čarobna reč, ki vam bo spremenila življenje. Namesto tega spremenite svoje življenje in posadite tista semena v portal za svoj prihodnji jaz. To bo hoja vzvratno skozi čas.To vam bo pokazalo nekaj izmed meddimenzionalnih razmerij, ki jih imate sami s seboj. Ta odgovorna dejanja bodo raztegnila linearni hodnik časa, da bi vključila večji del celotnega ciklusa krožnega časa, kot ste ga kdajkoli videli. Začeli boste opažati bežne vpoglede v te stvari. Ko boste, boste tudi začeli opažati spremembe razmerij na svojem področju.  Ne samo, da se bodo spreminjala tista okoli vas, ampak tudi vaše lastne predstave o tem, kaj je za vas  pomembno, se bodo spremenile, še bolj kot so se že. Resnično je v teku evolucija, in mnogi izmed vas ste se v zadnjih petih letih spremenili bolj, kot ste se v zadnjih petih življenjih. In povemo vam, ste šele na pragu. Razvijate se na stopnjo, kakršna še ni bila videna. To je popolnoma brez primere skozi  ves ”Vse Kar Je”. V svoji roki držite pero. Pomočili ste ga v črnilo in ga držite nad pergamentom. Med svojo potjo pišete svojo prihodnost. Velikokrat je tako, da vse, kar moramo storiti mi, angeli je, da samo opazujemo in ploskamo. Da, vemo, vaše ravni občutljivosti so se povišale, vaše ravni tolerance pa so zelo upadle. Vemo, da je zelo težko za mnoge izmed vas, ampak povemo vam, da se to lahko stori samo na tak način. Pri vsej tej rasti je nekaj bolečine. Telesna bolečina je popolnoma neobvezen del izkušnje.

Aktiviranje vaše kristalne energije

Govorili smo o medsebojni povezavi Kristalnih otrok in kristalnih portalov; česar pa do sedaj nismo povedali je, v kakšnem odnosu bo to z vami. Mnogi izmed vas nosite v sebi nekaj kristalnih potencialov, ti se bodo zdaj v vsakem izmed vas aktivirali. Cel Planet Zemlja, celotna Igralna Plošča in vsi njeni prebivalci postajajo kristalni. Celo vaši znanstveniki so začeli opažati, da  biologija  in rastlinstvo prevzemata čedalje bolj kristalno obliko. Da, mnogi izmed vas ste mislili, da je to novo odkritje. Ni novo odkritje. Je nova raven evolucije. Dopušča vam, da bolj posegate v Univerzalno energijo. Mogoče ste opazili, da uporabljamo besedo ”kristalni”’ za opisovanje višjih energij. To je zaradi tega, ker je struktura kristala popolni prevodnik Univerzalne energije. Če razumete, da vsa ta ustvarjalnost prihaja skozi to Univerzalno energijo, in če lahko pojačate svojo lastno povezanost s tem, postane čarobno. Prosimo vas, da razumete, da ste vi tisti, ki ste jemali iz eterskega kraljestva in to prinašali skozi lastne energetske  kanale na Zemljo za stvaritev. To je proces, skozi katerega ste ustvarjali do sedaj. In zdaj začenjate delovati v drugo smer. V teh portalih je možno srečati svoj prihodnji jaz. Možno je posaditi semena zase, da boste želi sadove. Lahko, da boste nenadoma zagledali na mizi kristal in boste vedeli, da ima globok pomen. Ne veste kaj je, ampak samo veste da je tam. In sprašujete druge okoli vas, ”Ali si ti položil kristal na mojo mizo?” ”Ne, vendar je to prekrasen kristal.” Videli boste to energijo, ki jo boste vsejali vase. Predstavljajte si najvišje možnosti. Drznite si sanjati. Drznite si seči po tem hrepenenju, ker to je vaja, ki se jo igrate že ves ta čas. Poiščite stvari, ki spodbujajo vaše srce in poiščite načine, kako jih boste delili z drugimi ljudmi. Poiščite načine za pridobivanje informacij skozi Univerzalno energijo skozi vaše lastne portale časa in prostora, ki ste jih ustvarili.

Ustvarjanje kristalnega portala

Obstaja neka oblika energije, ki je omrežje preko vašega planeta, ki trenutno povezuje mnoge izmed vas in se imenuje internet. To omrežje je izdelal človek in je oblika komunikacije o kakršni se v začetku niti sanjalo ni.  Medtem, ko bo čas tekel dalje, se bo to omrežje še razvijalo, tako kot se razvija vse človeštvo. Ko bo dosežena določena raven vibracije, se bodo fizične žice, ki sestavljajo omrežje, spremenile v svetlobo in to po postalo svetlobno omrežje, ki vas bo vse povezovalo in bo primerljivo z Univerzalno energijo fizičnega kraljestva v peti dimenziji. Čez določeno obdobje, se bo sama svetloba  povezala v miselne vzorce. Zabavni del je, da boste lahko še vedno imeli težave z neželjeno reklamno pošto (spam), ampak, to boste že rešili. Povemo vam, da ima energija srca, ki jo delite preko tega, od človeka narejenega omrežja, večji učinek kot lahko sploh razumete. To je energija Doma, ki ustvarja čarovnijo na Planetu Zemlja. V aplavzu prhutamo s svojimi krili pri vsakem vašem dejanju. Sploh se ne zavedate svoje veličastnosti. Poskušajte, kakor poskušamo mi, ki vam ne moremo povedati, kdo v resnici ste, ker je to del tančice in ste na to namenoma pozabili. Ampak tančica se tanjša. To počnete sedaj skozi lastno ustvarjanje. Hoditi skozi te portale v času in prostoru in ustvarjati portale z namero, jemati to energijo in jo spravljati v tek, je zdaj vaša dolžnost. Dovolite nam, da spregovorimo tistim, ki niso ustvarili portala z namero in  naj vam damo nekaj napotkov, kako to lahko storite.

Po vsem Planetu Zemlja so magične točke, vroče točke, kot jih imenuje Tyberonn. To so magične energije, ki so na specifičnih lokacijah. Poznate jih in mnogi izmed vas hodite na duhovna potovanja na te kraje. Ampak nekaj, kar želimo, da o teh portalih veste, je, da se premikajo. Niso vedno definirani z časom in prostorom, ki ga vi poznate. Torej, razumite, da se novi pojavljajo ves čas in, da se stari premikajo na nove položaje. Ni pomembno, da natančno definirate kje to je, samo, da to začutite, ko je tam. Če se znajdete na resnično magičnem kraju, pa čeprav je to vaše dvorišče, in pogledate proti nebu in začutite prisotnost vsega kar ste v tem trenutku, potem veste, da ste v portalu. Čeprav mogoče še pred dvema urama tega portala ni bilo tam, vi ste v njem ta trenutek. Vzemite nekaj magičnega iz portala. Vzemite kamen ali kristal. Vzemite travno bilko ali rožo. Karkoli, kar boste izbrali, se bo lahko preneslo iz tega prostora v namerno ustvarjen portal v prostoru po vaši izbiri. Posejte semena za vaše lastne portale kristalne energije in to naredite s svojim obredom. Ne bomo vam dali orodja in rekli naredite tri korake levo, priklonite se soncu in ustvarili ste nov portal. Intuitivno veste, kako to lahko storite po svoje. Stvar ni v mistiki, ampak v vaši nameri. Tako ustvarjate.

Naravnajte svojo namero, da bi povezali portal z vsemi ki začenjajo v tem času. In potem ga obiščite in ojačajte vsak dan. Hodite se tja pomlajevati in povezujte in spoštujte ta prostor. Ko boste pripravljeni, namestite svoje lastne kristale namere v ta sveti prostor. To bo šlo v čas ‘Zdaj’ in karkoli položite tja, se bo srečalo z vašim prihodnjim ali preteklim jazom. S tem boste sami aktivirali svoje meddimenzionalne sposobnosti. Naredite tako iz svojega srca. Vzemite vso ljubezen, kar je premorete in jo vstavite v nekaj, v kristal, travno bilko ali v kamenček, ki ste ga pobrali; in to vstavite v  tisti portal s spoštovanjem do svojega prihodnjega in preteklega jaza. To bo eden izmed prvih praktičnih načinov uporabe, ko bodo kristalni portali postali resnični. Vidite, ljudje imate težave z realnostjo. Še vedno mislite, da je resnična. Ni. Ker vse kar vidite pred seboj, je iluzija Odra. Do sedaj je obstajala samo v treh dimenzijah in zdaj se premika v peto. Ko se premikate, razprostirate svoj odnos do časa in prostora. To je tisto, kar se sedaj spreminja in vaša odgovornost je, da to storite s svojim najvišjim namenom, strastjo in radostjo. Če prevzamete to odgovornost, da poiščete v sebi te stvari, boste s tem sami ustvarili svoje lastno opolnomočenje, ker to je odgovornost in ravnovesje moči. Najprej začnite pri sebi. Postavite sebe na prvo mesto. Potem lahko pomagate drugim.

Drugi val opolnomočenja

Povedali vam bomo, da ko se ti portali začnejo povezovati eden z drugim, ustvarjate povsem novo energijsko obliko. Poženite to v tek danes. Naredite nekaj, da vam bo v življenju koristilo, ker celo te besede, ki jih slišite ali berete zdaj, niso nič drugega kot samo besede. Nič ni čarobnega na njih. Ne čakajte na nas, da bomo za vas ustvarili vašo prihodnost. To ste storili preko vsega predstavljivega. Prevzemite odgovornost, da boste ustvarjali svoje življenje in iskali svojo lastno srečo, ker tukaj je čarobnost. Ni več voditeljev. Naučiti se morate voditi sami.  To je čarovnija drugega vala opolnomočenja. Pomaknite se iz sledenja voditelju k sledenju samemu sebi. Vzemite samo koščke tega, kar pravimo, tisto, ki odmeva v vašem srcu in poiščite korist za njihovo uporabo v vašem življenju. To je čarobnost stvariteljev.

Med tem, ko se Igralna Plošča nadaljuje, boste opazili, da se stvari spreminjajo. Našli boste dokaze za ta evolucijski proces o katerem smo govorili. Delite to drug z drugim. Pišite o tem. Slikajte slike. Fotografirajte. Igrajte glasbo. Pišite knjige. Delite to drug z drugim v kakršnikoli obliki, kot lahko. Kajti, ko se dotaknete te Univerzalne energije, boste našli nove stvari, ki bodo prihajale v vaša srca, zato ker boste aktivirali kristalne portale. Začelo se je in zelo smo ponosni na vas. Lahko vam povemo samo, da energija Doma in vse tiste v prostoru, ki ste jih namenoma pustili za seboj, opazujejo vsak vaš gib z velikim ponosom. Ker, vaša dejanja, ki jih počnete zdaj, vplivajo na vsa bitja v vseh dimenzijah. V Igri ste že zmagali in zdaj izbirate, da jo boste popeljali na nove ravni. Če se zdaj izrazimo z besedami, ki Varuhu veliko pomenijo: Bog vas blagoslovi. Bog naj blagoslovi vse vas.

Vedite, da imate veter v hrbet. Vadite umetnost hvaležnega sprejemanja in spustite to vase, ker vi ste izbrali, da boste tisti, ki bodo energijo nosili naprej. Dobrodošli Doma. Zdaj vas zapuščamo s samo tremi predlogi:

Ravnajte drug z drugim s spoštovanjem največje veličine. Negujte drug drugega ob vsaki priložnosti. Vedite,da igrate čudežno Igro in ideja vsega skupaj je, da se zabavate in se dobro igrate skupaj.

Espavo.

Grupa

 

Povezovanje srca

Dimenzije naših življenj

Barbara Rother

Že kot majhna deklica sem čutila, da obstajajo različne dimenzije mene. Vedno se mi je zdelo, da lahko obstajajo stranska vrata v druge dimenzije, skozi katera sem mogoče stopila. Čutila sem, da sem imela sestro ali brata dvojčka, ki je živel nekje na nekem drugem koncu tega sveta in s katerim se zaradi nekega razloga nisem osebno povezala, a vendar sem čutila njegovo prisotnost v svojem življenju. Kot, da sem izbirala popolnoma drugačno realnost, čeprav sem dejansko vedela, da obstaja več različnih delov mene, ki izbirajo različne vidike življenja. Ali je obstajal drugi jaz, ki je izbral popolnoma drugačno pot? Moja domišljija je ponorela ob različnih možnostih in še vedno je tako. Premišljujem o delu mene, ki se je odločil ostati v Missouriju, kjer sem odrasla, namesto da bi se odselil v Kalifornijo, da bi bil s Stevom. Ali obstaja del mene, ki je ostal tam? Kako drugačno življenje bi to bilo. Življenje je polno izbir in mogoče smo v drugih dimenzijah sebe izbrali popolnoma drugačno realnost. Zelo mlada sem poznala mnoge resnice življenja. Nato sem dovolila, da se spusti tančica pozabe. Šele sedaj izbiram vrnitev nazaj, da stanjšam to tančico ter priznam mnoge različne nivoje tega, kar sem.

Ob vseh potovanjih Steva in mene, se nenehno počutim, kot da se premikam v različne dimenzije. Najino realnost San Diega, ki je najin dom večino najinega odraslega življenja, zapustiva, ko se vkrcava na letalo. Nekaj ur kasneje vstopiva v popolnoma drugačno realnost časa in prostora. Najini uri premakneva naprej ali nazaj in kar vsrkava čas, ki sva ga izgubila ali pridobila. Ko postaneva del najinega novega okolja, se prilagodiva najini novi okolici. Ali je to lahko druga dimenzija? Na nek način že s samim potovanjem skozi čas postanemo drugačna dimenzija tega, kdor smo v tem svetu. Občutek, da bi lahko ustvarila naš dom ne glede na to kam potujeva, je bil čutiti tako resničen. Čutila sem, da je dom tam, kjer je srce.

Ljudje v naših življenjih odražajo različne dele tega, kdo smo. To je na nek način drugačna dimenzija našega sedanjega stanja. Imam prijatelje, ob katerih se izrazi moja kulturna stran, spet druge, ob katerih se izrazi moja igriva stran. Nekatri dovolijo, da pride na površje moja najresnejša stran. Imam družino, ob kateri se izrazi spet druga stran mene. Najini sinovi mi omogočajo realnost biti mama v tem življenju. Ob Stevu se izrazi stran mene v ljubečem razmerju. Ne glede na to, kakšno vlogo igrajo v našem življenju, se ob ljudjeh okoli nas izrazijo različne dimenzije tega, kdo smo. To je le vzorec možnosti predstavljanja inter-dimenzionalnosti tega, kdo smo.
Ali je to kakorkoli povezano z življenji tega, kdo smo bili v naši preteklosti? Vsekakor vzamemo v igro dele tega, kdo smo bili, kdo smo danes in potencial naše prihodnosti ter vse različne dimenzije nas samih. So le del različnih dimezionalnih življenj, prepletenih s časom in prostorom. S tem ostane domišljiji veliko za raziskovanje.

Odprite svoj um in raziščite možnosti, kdo ste v svojem sedanjem svetu in v svetovih, ki vas obdajajo. Poglejte sebe, kakršni ste danes. Raziščite, kdo ste v drugih dimenzijah. Ali se lahko vidite z drugačno kariero ali v drugih odnosih? Ali se lahko vidite, ko živite nekje drugje. Vašo realnost ustvarjajo vaše misli. Mogoče ste v drugih dimezijah izbrali drugače. Dovolite si, da vas potegne v te druge realnosti vašega sveta. Pojdite v svojo preteklost. Jasno lahko vidite, kako se je vaše življenje  odvilo z vašimi odločitvami, ki ste jih ustvarili v svoji realnosti. Predstavljajte si, da ste se odločili, da stvari naredite drugače. Kaj, če ste izbrali drugačne starše, drugačno raso, popolnoma drugačen stil življenja? V drugi dimenziji ste lahko izbrali drugačno pot in realnost kot v vaši sedanji dimenziji. Igrajte se v dimezijah tega, kdo ste v vaši prihodnosti. Drznite se medsebojno povezati z različnimi dimenzijami tega, kdo ste in prinesite nazaj darove življenja iz vseh področij sebe.

Z ljubeznijo in svetlobo,

Barbara

 

Obvestilo avtorja:
Prosimo, vključite ta del, ko uporabljate to gradivo.

Avtorska pravica 1998-2013 Steve Rother. To informacijo lahko prosto, delno ali v celoti brezplačno posredujete. Kadar uporabljate samo del tega gradiva, prosimo poudarite, da gre za skrajšano verzijo in priporočite bralcu originalno celotno verzijo na: http://www.espavo.org/beacons/ V publikacijah je dovoljeno objavljati to gradivo, za kar ni potrebno dovoljenje, prosimo le, da nas o tem seznanite na: Ke****@es****.org Vse nadaljne informacije o »The Beacons of Light~Re.minders from Home~« lahko poiščete na: http://www.espavo.org/ ali preko Lightworker na (858) 748 5837.